מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את הזכרונות האלה, רציתי לדעת אם הם מומלצים וטובים ? http://www.gskill.com/products.php?index=390 http://www.kitguru.net/components/memory/zardon/g-skill-sniper-ddr3-8gb-1600mhz-1-25v-sr2-memory-review/all/1/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, חיפשתי בשאלות נפוצות ולא בדיוק מצאתי תשובה / מצאתי תשובה ולא הבנתי שהיא התשובה... רציתי לשאול מה זה אומר הMHz של הכרטיסי זיכרון Ram. ז"א שקונים מחשב אז שמים בד"כ 1333MHz או 1600MHz. מה השיקולים שצריכים להתבצע כשבוחרים את כמות הMHz.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 920 לוח שמתאים במחיר עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה של תוכנות בעיקר אדובי פוטושופ אילוסטרייטור פרימייר ואינדזיין אני צריך שהוא יוכל להריץ לי אותם ברמה דיי מקצועית עכשיו יש לי לוח אם הרוס (בגלל זה אני מחליף) gigabyte p35s3g מעבד intel e6750 (תקין) ספק כוח - צג אליטה 500w כרטיס מסך - 8500 geforce gt יש מצב שהוא פוגע לי ביכולות העריכה והעיבוד של המחשב? לא עבד לי כל כך טוב ברמות הכבדוד של פוטושופ ופרמייר התייעצתי קצת וחשבתי להחליף כבר את כל המערכת כמעט שזה כולל לוח אם מעבד זכרונות וספק כוח מה שהציעו לי מעבד - i5 3450 לוח אם - p67 ad3b3 זכורונות - 8 gb אתם חושבים שיש לי צורך במפרט הזה או כדאי לי לקחת משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן חברים אני בונה מפרט מחשב (עד 5000 שח) שמיועד לאנימציה (פלאש בעיקר) ועריכת וידאו. המערכת תהיה מבוססת על מעבד i7 3770 וכרטיס מסך (אני מתבט בין הgtx560 לgtx560 ti) אבקש המלצה ללוח אם אמין ומהיר עם מספיק יציאות usb כולל usb3 לפחות 2 יציאות קדמיות.. במה בכלל אני צריך להתחשב כשאני בוחר לוח אם? מה דעתכם על הלוח אם הזה - Intel BLKDH77EB Eb Lake (נמצא במפרט בסיסי שהוצע לי). מה לגבי סוג זכרונות מומלץ? ככל הנראה אקח 2 סטיקים של 4 ג'יגה..יש המלצות לסוג/חברה מסוימת? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עולם הגיימינג עומד לקבל את אחד המוצרים המעניינים ביותר בתחום הקומפקטי - קונסולה ניידת של ASUS המבוססת על מעבדי AMD עדכניים ייחודיים. ריכזנו עבורכם את המידע הטכני הזמין וגם כמה הדלפות חמות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מופיעה שום אפשרות בביוס. יש שם בחירה רק בין כוננים קשיחים או אופטיים. אני מתחיל לחשוב שאי-אפשר לאתחל את המחשב הזה מ-USB. אין לי בזה נסיון אז אני לא כ"כ יודע מי נגד מי. מישהו יכול בבקשה להגיד אם אפשר לאתחל מחשב עם לוח כזה מ-DOK?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כנראה יהיה מערך של שתי 9600GT, ומעבד Q6600 . שהיה לו יכולות OC טובות, אבל לא צריך להיסחף לא מעוניין לשבור שיאים חח . תודה מראש =)
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://ap.google.com/article/ALeqM5gi5wPztqMeuGmq7xPaI67oS6w-Kw
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני עובד כיום על המחשב הבא: pentium® 4 CPU 2.40GHz 256 (RAM (sdram ואני יכול לעבור למחשב הזה: AMD Athlon XP 1500+ 512 (RAM (ddr (השימוש במחשב הוא בעיקר גלישה ופוטושופ)
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
סיור במפעלים של ECS וצפייה בתהליך בניה של לוחות אם... תהנו.. http://www.legitreviews.com/article/525/8/ ;D
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1501&Itemid=1 אני יודע שזה fudzilla אבל עדיין
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
Q6700 במחיר זהה כמעט למחירו של Q9300 וגם מחירם של שאר המעבדים ירד, אם כי לא באותו היחס.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני אקנה מחשב בחודש הקרוב, ובמפרטים שהציעו לי המעבד שבלט היה E2140, שעליו אמרו שהוא מצוין לOC שהחנות TMS עושה. רציתי לשאול, מה היכולות של E2160 לעומת היכולות של E2140(בOC), ועד איזה רמה הם יכולים להגיע בOC? OC שהחנות TMS מבצעת, לא אני.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי , אני מחפש לוח ומתחיל להשבר לי לחכות ללוחות X38 האם ללוח הנ"ל יש יציאה של AUX-OUT ל AUDIO כי אני רק ככה יכול לחבר את הלוח לרסיבר שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד 4 הליבות של אינטל Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel ? ולאיזה שימושים בכלל מיועדים מעבדי 4 הליבות?...זאת אומרת- בשביל להריץ כמה תוכנות ביחד (כמו לדוגמא אימיול,ביטורנט,אנטי וירוס אייסיקיו בו זמנית ) ומשחקים חדשים כמו קרייסיס וכד' (בלי הרבה תוכנות שעובדות באותו זמן של המשחק) מספיק מעבד 2 ליבות ?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (D9GMH) 800MHz שדי טובים לOC ואני רוצה להוסיף עוד 2GB, רציתי לדעת האם אני צריך לקנות מאותו סוג בדיוק (כרגע בערך 990 שח בזיגזג) או שניתן לקנות סוג אחר זול יותר ואם כן איזה סוג, כך שלא יפגע בביצועים של הזיכרון שכרגע יש לי.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את המעבד שלי. AMD ATHLON 64 3200+ אני לא רוצה לשדרג כלום חוץ ממעבד. כי חשוב לי שהמחשב יעבוד יותר מהר. התושבת של הלוח(במפרט בצד) היא 939 איזה מעבד כדי לקנות לתושבת הזאת? רצוי כפול ליבה. אני צריך גם התקנה. אז חנות במרכז עדיפה. ושלא יהיה מחיר של אלפים אלא משו עד 500-600 שקל ואם יש אז פחות. תודה מראש אריאל
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני לא חזק בהבנת חומרה כמו רוב החברה כאן...וגם יש לי מחשב יחסית ישן ....אז בבקשה לא לצחוק עלי או להגיד לי לקנות חדש. למרות שהמחשב יחסית חלש ..אני עובד עם ישומים דורשניים ברמת הגרפיקה, כמו 3DMAX ותוכנות תלת אחרות... אני נתקל בזמני רינדור ארוכים במיוחד (למרות שהמחשב יציב ולא נופל) אני יכול לחלק את השאלה שלי לשתיים: 1) איפה צוואר הבקבוק לפי מפרט המחשב שלי- זאת אומרת, מה כדאי לי להחליף\להגדיל (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) ? 2)איזה חלק ספציפי (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) אני יכול לקנות שיתאים ללוח האם ? המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב למשחקים.. AMD ATHLON 4800 או INTEL QUAD 6600 ???
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני עשוי לקנות מעבד+לוח+זיכרון חדשים ואני מעוניין בסוקט הכי חדש שייחזיק להרבה זמן(והחלפת מעבד בעתיד) עדיין לא החלטתי אם זה יהיה AMD או אינטל socket 939 זה האחרון של AMD... האם מתוכנן לצאת סוקט חדש בקרוב או שסוקט זה ישמש לשנה שנתיים הקרובים לפחות כמו שהיה עם ה Socket A עד עכשיו? ואותה שאלה לגבי אינטל האם LGA 775 החדש הולך לשמש להרבה זמן כמו Socket 478 הוותיק או שמתוככנן לצאת אחר בחצי שנה הקרובה? ושאלה קצת סוטה מהנושא... יש לי כיום כרטיס מסך AGP... במידה ואני אקנה לוח בעל חריצי PCI Express בלבד, אני אוכל להשתמש מכרטיס ה AGP שלי? (ע"י מתאם למשל) או שאני יהיה חייב לקנות לוח בעל חריץ AGP? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מדובר בטכנולוגיה שונה מהותית מה DDR, עובדת בתדירויות גבוהות בהרבה, החברה הציגה מערכות עובדות, חברת טושיבה תייצר את הרכיבים הראשונים ב 2005 או 2006. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20040913081616.html
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הבנתי שעידכון BIOS עושים ב- DOS , אז מה עושים ב- XP ?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי זכרון Hyundai 256MB PC100 CL3 , ופעם בחודשיים בערך, הוא משנה פתאום את ה CAS Latency ל 2 , למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-