מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הי, האם המעבדים כפולי הליבה של אינטל משיגים תועלת כלשהי כאשר מערכת ההפעלה (XP למשל) אינה תומכת בזה? האם רמת החומרה יודעת לבדה לנתב פקודות בין המעבדים ומשיגה שיפורים בביצועים גם ללא תמיכת התוכנה? האם אפשר קישור למבחן אמין כלשהו המראה יתרונות/חסרונות של כפולי הליבה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי, חשבתי אולי לקנות שתי סטיקים של 4g של kingston וכרגע יש לי שתיים של 2g השאלה האם זה יעבוד כמו שצריך מבחינת הגודל בdual וכו' מבחינת תדרים לא אמורה להיות בעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מיזם בשם AYA-NEO גרף השקעות של מעל ל-7 מיליון שקלים עד כה - עם מטרה להתבסס על מעבדי ה-Ryzen הניידים של AMD בכדי ליצור מכונת משחקים ניידת ראויהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי nforce4 ultra-d באתר יש או nforce 4 רגיל או nforce 4 x16, אין אולטרה יש לי pcie16,קשור?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו 2X64 סמסונג 800 מגהרץ הבאתי 4 של 128 סמסונג 800 מגה הרץ של RDRAM עכשיו אני דוחף את זה פנימה וזה מתחיל לצפצף והמסך שחור משחור לא נדלק מה יכול להיות האם צריך לעדכן את זה לשנות את הביוס? לג'מפר משהו מה..אוו שפשוט הזיכרון הזה לא טוב [ואולי הוא לא תקין השאלה אם כל ה4 נשרפו מכה ...לא היו בשימוש אצלי לפני זה ככה שלא יודע אם תקין] אז אמרת נשאל את אלה שבאמת מבינים...אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב לפי מה שאני שמתי לב דרך תוכנת ה EVEREST הלוח תואםSDRAM DDR2 533 אבל כאשר הסתכלתי ב CL היה רשום 2.5 איזה סוג זיכרון מקסימלי אני יכול להתקין במחשב. תודה רבה ירון. עריכה: בדף המצורף רשום את פרטי הזכרון הנוכחי , לפי דעתי אולי עדיף להוציאו לשים DDR2 533 SDRAM 1 GIGA במקומו , מה דעתכם האם השיפור יהיה ניכר . מדובר על פנטיום 4 3200 . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הזכרונות של GSKILL נחשבים לאיכותיים ואם לא מה האלנטרנטיבות הטובות יותר? אין בעיה עם תג מחיר בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
השבוע החלטתי סוף סוף לשדרג את המחשב Athlon 64 x2 5000 הישן שלי. קפצתי לאחת לחנות מחשבים ורכשתי לעצמי מעבד Phenom II 940 ב790 ש"ח (החנות בזאפ) ותקעתי אותו בלוח AM2 המיושן שלי. הפלא ופלא, הכל עבד ללא כל בעיה. בעזרת תוכנת AMD overdrive המהרתי את המעבד למהירות 3.6 וזכיתי למחשב מודרני בגרושים. אילו הייתי ההולך על אינטל הייתי יכול רק לחלום על שדרוג במחיר מגוחך שכזה. AMD הם היחידים שתומכים באופן אקטיבי ופעיל באופצית השדרוג לפחות דור אחד אחורה. וחבל שמעט אנשים שמים לזה לב ולוקחים את זה בחשבון בהליך קנית המחשב שלהם. הרי ההבדלים במבחני הביצועים לא באמת מובחנים על ידי אנשים שלא מריצים פעולות חישוב לאורך כל היום וגם ככה ההבדלים בביצועים בין במעבדי אינטל וAMD באותה רמת מחיר הוא מזערי …
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם של AMD עד הכי הרבה 320 ש"ח! (כמובן חריגה של 10 ש"ח תתקבל אם באמת צריך) מעונין בכרטיס מסך מובנה ולגבי כמות הסלוטין אני מעדיף 4 אבל אם אתם חושבים של צריך ואפשר 2 אז בסדר...
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכלום, יש לי לוח אם M4N68T-M V2 של ASUS ומעבד ATHLON 2 X3 455. הצלחתי לפתוח ב BIOS את הליבה הרביעית, עכשיו המערכת מזהה את המעבד כ- PHENOM2 X4. הציון של WIN7 למעבד שלי עלה מ-6.9 ל-7.3 וגם PRIME95 לא מזהה שום שגיאות, הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל כמעט אף תוכנה! למשל כאשר אני מפעיל את google chrome הוא כותב לי - "google chrome has stoped working". האם זה אומר שהליבה שפתחתי לא יציבה? או שניתן לייצב אותה ע"י שינוי מתחים? האם התקנה חדשה של WIN7 תעזור? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי במיוחד אני ביקשתי לוח אם 865PE של MSI. ו512 זיכרון פנימי במהירות 400 MHZ ואני חושב שעבדו עלי יש איזו תכנה שאני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון וסוג לוח האם בבקשה זה נורא חשוב! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
האם אני חייב כרטיס מסך ? ואם חייב מה כדאי לעשות במידה ואיני מעונין לקנות כעת כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עד עכשיו ידעתי שה550BE (שאותו אף "פתחתי" בהצלחה לחבר של אחותי) וה720BE ברי פתיחה. משיטוט בפורום כאן ראיתי שיש מעבדים נוספים שיכולים להפתח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=443233.0 יש נוספים פרט ל425?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב זכרון של 1024MB בשתי כרטיסים. אני רוצה לשדרג את הזכרון.האם אני יכול "לערבב" בין DDR2 לבין DDR3 וDDR או בין מותגים שונים? והאם רק צריך לחבר את הכרטיסי הזכרון למיקום שלהם בלוח האם כדי שהם יעבדו או צריך גם להתקין תוכנה מסוימת. אני צרכן די כבד של סימולטורי טיסה לכן אם יש לכם המלצה לזכרון ממולץ לתחום הזה אני ישמח,התקציב עד 500 ש"ח. תודה דורון
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני בטוח שזה יעבוד אבל יש איזשהו העדפה משמעותית לקנות את ה1GB השני מאותה חברה של הראשון או שזה לא כל כך משנה?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איזה זיכרון יותר עדיף: PQI DDR2 512MB 800MHZ CL5 Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 ה- Kingston עולה 180 וה- PQI עולה 185 ה-PQI כבר עדיף - לא? בתודה, MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי בקישור ואחת מהסיבות לשדרוג היא שהזמנתי 88GTS אני יודע שהמפרט הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס בצורה די משמעותית ולכן חשבתי לשדרג למשהו כמו E6300 / E4300 ואיזה 2GB איכותיים כמו כן לעשות OC כי לקנות קונרו בלי OC זה פשע חחח תביאו לי בבקשה כמה הצעות לאיזה חלקים לקנות... המטרה העיקרית של המחשב בתכלס זה משחקים כבדים ה2300 האלה גם ככה דיי גבוליים כי הם מתבססים על מכירה של החלקים הנוכחיים. יש לציין שהמסך שלי הוא 17" LCD (אני יודע שתגידו שה88GTS הוא overkill במקרה הזה.. אבל תמיד טוב שיש כרטיס חזק לעתיד... וגם השגתי אותו בזול) תודה
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם חברים! קניתי לוח אם של חברת גיגהבייט ga-7vax ואותו לוח לא מגיע עם הכבלים של האופטי והיציאות האחוריות ולכן אני מתלבט אם לרכוש אותם כי על כן בלוח שלי יש את היציאות מוכנות לכבלים אלו תעזרו לי אם לקנות או לא לקנות!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות זכרון Dual DDR2 (של שני ג'יגה) ללוח אם GA-G33M-S2 והבנתי שיש בעית התאמה בינו לבין זכרון OCZ PLATINUM 2G 800MHz. מישהו יודע אם זה נכון? ועל איזה זכרון הייתם ממליצים במקומו בטווח ה-350 ש"ח? (שמעתי על חברות שלא היכרתי כמו Geil, G.Skill, mushkin... מישהו מכיר?)
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידידה שמתעסקת עם קיובייס. היא טוענת שמומלץ לעבוד עם לפחות 16 ג"ב זכרון. ניסיתי למצוא מידע בנושא ובנוסף, ניסיתי למצוא מידע על ביצועי מעבדים שונים בתוכנה הזו. לא הצלחתי למצוא. אשמח אם למישהו יש מידע שקשור. מדובר על גירסה 7 בעקרון.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אחרי שהחלטתי על הלוח הזה מסתבר שיש בוא הרבה בעיות עם מסכים כחולים מישהו קנה אותו ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב (די ישן) ואני מעוניין לשדרג אותו אני צריך עזרה בלהחליט מה לשדרג כדי לשפר אותו הוא מיועד למשחקים בינוניים. הנה המפרט שלו נכון לעכשיו: Motherboard CPU Type Intel Pentium IIIE, 667 MHz (5 x 133) Motherboard Name ECS P6BAP-Me (1 ISA, 3 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (04/21/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 Monitor Sony …
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי kingsote 512 ddram +A-DATA 512 ddram. שאר המערכת היא AMD 64BIT 2800+ EPOX 8KDA+. הצ'יפסט מעודכן. קורה לי מלאא פעמים כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא מגיע לשלב הטענת הווינדוס ומיד אחריו יש מסך כחול לשניה וחצי ואז המערכת מופעלת מחדש מס' פעמים כמו עכשיו. כדי לעבוד כמו בנאדם אני צריך לכבות, לכות מעט זמן ולהדליק שוב. ממה יכולה להיווצר הבעיה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-