מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב הישן לוח אם כזה p4v533-mx באיזה זכרונות הוא תומך כי יש לי שתיי 512MB של 667 ואני רוצה לדעת אם אני אוכל להרכיב אותך עליו
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי שמתי לב שהלוח אם EP43-DS3L לאחר כיבוי המחשב,ממשיך לתת מתח לעכבר האופטי שלי......הלד האדום של העכבר ממשיך לידלוק. אני לא מבין איך זה ,הרי הספק כוח לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צריך עזרה בדחיפות: אני קונה את המעבד הזה: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ואני רוצה להתאים לו לוח אם מובנה.עכשיו המליצו לי לפני חודש על הלוח הזה:Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 אבל עכשיו אומרים לי שאין לו DVI.<אני פשוט קונה מסך LCD ואמרו לי ש DVI משפר את התמונה>. יש לכם לוח אם יותר טוב שמתאים למעבד הזה עם DVI? בסביבות ה-500 ש"ח פחות או יותר. בתודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ללוח אם ASUS P5K שיש לו קירור יותר טוב בבקשה אם אפשר הסבר מפורט תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
??? זה כמו פריים? כמה שיותר זמן יותר טוב? כמה זמן לתת לה לרוץ?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם על הלוח שברשותי (אגב קניתי אותו לפני שנה, בינואר), אנא, השקיעו כמה דקות של קריאה אם כי אני השקעתי כמעט שעה של העתקה מהחוברת כאשר אני מאד עייף! תודה על ההבנה והרצון לעזור! Mainboard Specifications: 865PE Neo2 MS-6727 ATX Mainboard CPU >Supports Intel P4 Northwood/Prescott (Socket)478 processors. >FSB 400 (for Northwood only), 533, 800MHz, depending on the integrated North Bridge. >Supports up to 3.6GHz or higher speed. Chipset >Intel 865PE/G chipset -Supports FSB 800/533/400MHz -Supports AGP 8X interface. -A Gigabit Ethernet (GbE) controlleris supported through the CSA (Communications Streami…
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מעבד עדיף למטרה זו?הIntel Core i7-920 או Intel Core 2 Duo E8400? ואיזה לום אם מתאים להם?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כי אני מתלבט אם לחכות לו או לקנות את 8rda+ ? תודה רבה?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לקנות מחשב חדש ולפי המלצות המפרט לאוברקלוגינג חשבת ללכת על ה AMD 1800+ הלכתי לזאפ לבדוק מחירים וגיליתי שבתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות AMD2400 או אפילו AMD BARTON 2500 ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700. יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי? ולסיכום: על איזה מעבד ללכת?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של ASUS P5K עם מעבד Q6600 קירור של שני מאווררים למארז קירור רגיל של אינטל למעבד תוכנת ההתרעות של ASUS מתריעה בפני כל הזמן שהלוח מגיע לחום של 45 ומעלה. חום אשר הוא נמצא בו בזמן ללא מאמץ של המאבד והלוח (סתם בווינדוס) המעבד על חום של 40 בדרך כלל במצב רגיעה אני הבנתי שחום של 60 מתחיל להיות מסוכן........... האם חום של 45 בזמן רגיעה הוא נורמלי והגדרות תוכנת ההתרעות אינה מכוונת נכון (זה ברירות המחדל) או שחום זה באמת מסוכן???
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב אחרי שמצאנו את המארז המושלם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325642.0 מתקדמים לרכיבים שייראו טוב מתוכו. נכון להיום אלו הזכרונות היחידים שמראים דברים מדהימים עליהם. למישהו יש ניסיון עימם? *חוץ מכל ה VOLTAGES, MHZ ושאר ירקות, אפשר לתכנת כל משפט שירוץ עליהם וזה למה אני צריך אותו מישהו מכיר מחיר זול יותר מזה, הגידו לי בבקשה. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1319&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33& [br]פורסם בתאריך: 19.03.2008 בשעה 09:09:46 אז ככה . . . שבוע בלי אף תגובה :-\מה יהיה? מישהו מכיר זכרונות יפים עם אפשרות לרשום עליהם איזה משפט, בנוסח הזכרונות הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מכיוון שבאחרון יש כרטיס מסך מובנה של NVIDIA חשוב לי לדעת מהם חסרונותיו בהשוואה, מכיוון שנראה כי התמיכה של שניהם במעבדים/זכרונות זהה למדי. תודה על עזרת המבינים.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים במפרט הבא של ASUS A8N SLI Deluxe AMD 3000+ 1.81GHZ 64BIT 939PIN GIGABYTE GEFORCE 6600 GT עכשיו, יש לי וויכוח עם חבר על הנושאים הבאים: אם אני רוצה לשדרג למעבד חדש של AMD מהדגמים החדשים אני צריך להחליף לוח אם? כמה זיכרונות אני יכול להוסיף ללוח הקיים אם למישהו יש מושג? ואם כן.. לאיזה מעבד שווה לי להחליף? משהו שיהיה מוכן לויסטה ולמערכות יותר מתקדמות בעתיד ויחד עם זה יריץ יישומים,משחקים ותוכנות יותר במהירות ויעילות מהנוכחי. תודה רבה רבה עומר
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שאלה עקרונית: ברשותי זוג זכרונות 2X512 של OCZ.אני רוצה להוסיף עוד 2X1GB ואז יש לי כמה שאלות: 1.האם הנפח הכללי יהיה3GB? 2.האם כל זוג DIMM'S יעבוד כדואל? 3.האם המערכת תעבוד בדואל? בהנחה שנשמרים הכללים של : 1.כולם SS או DS. 2.כולם אותו התזמון. 3.הלוח תומך ב-4GB. והאם ניתן להגיד שזה יהיה בכל לוח/צ'יפ או כל לוח לגופו.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הלוח נל ויכול לתת עליו ביקורת כולשהי לטובולרע והאם הוא עדיף על GA-K8NF-9 תודה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חברה יש לי כרגע במחשב 2 סלוטים של kingston ddr cl4 512 mb*2 אני רוצה להוסיף עוד חצי ג'יגה רציתי לדעת האם יהיה שיפור ביצועים משמעותי בויסטה? והאם יהיה לי שיפורים במשחקים מהירות וכו' ישלי כרטיס geforce 6200 tc תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מזמין מאי ביי , יש משהו לדעתכם שאני צריך לשאול מעבר ל- " האם זה עובד וכ"ו וכ"ו.... סטפינג ?? אולי ?? אם יש משהו שאתם חושבים אני אשמח לדעת גם למה , תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שני דברים לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני לוחות האם של אסרוק ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET מה זה ה GE? רציתי בבקשה המלצה ללוח אם במחירים האלה 450-500 לא יותר! שיתמוך בUSB3 , לא מתוכנן OC, מעבד מתוכנן אינטל 1155 I5, וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 אם יש לוח טוב יותר מהאסרוק המוצעים לעיל מבחינת מחיר/תועלת. תודה מראש לעוזרים המומחים
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח של אינטל מדגם d845bg. באתר של אינטל נאמר שניתן לחבר זכרונות עם מהירות של 200 או 266 MHZ. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/sb/cs-013126.htm#2 האם זה אומר שכרטיס זיכרון עם מהירות גדולה יותר לא יעבוד או פשוט יעבוד במהירות של 266 ?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צריך לוח אם של MSI התומך ב קונרו E6400
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אמממ בעיקר OC , אם לא נכנס בתקציב משהו טוב לCF אז שיהיה בלי CF .. HD4870 של GIGABYTE E8400 2GBX2 800MHZ KINGSTON אם צריך עוד משהו תגידו תודה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי לוח DS4 של GIGABYTE ויש בו 2PCI EXPRESS X 16 האים הוא יתמוך ב SLI או שצריך לוח אם אים ערכת שבבים של NVIDIA כדי שיתמוך בהגדרה זו.תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה הקשר בין זה לבין oc והאם זה משפר ביצועים במשחקים?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי בנועה היום X1900GT והתחרטתי אני רוצה בסוף X1950PRO .. אז חשבתי שמחר אני ייתקשר וייבקש מהם להחליף... בטח לא הבנתם מה הקשר אז...חשבתי שב30 ש"ח הבדל אני פשוט אקנה קירור לזכרונות במקום לבקש שייזכו אותי...אתם חושבים שיסכימו? בכל אופן, אפשר המלצה לקירור לזכרונות G.SKILL? או ללוח אם אם יש משהו פשוט במחיר הזה (965-s3)
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-