מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, ברשותי מחשב כבר כמה שנים והוא מתחיל לעשות בעיות (חוץ מזה שכבר די קשה לו לסחוב את הדרישות שלי) בגדול המפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON XP 2400 עם לוח של EPOX שמבוסס על NFOURCE2 (עם SOUNDSTORM) ו 1G זיכרון. שני כוננים 80G וכונן חיצוני 250G (למוסיקה וסרטים) וכרטיס מסך ATI 9800XT העניין הוא שאני ורוצה להחליץ לוח אם ומעבד (ל 939) אבל יש לי כמה בעיות: 1. האם כדאי להחליף עכשיו לפני שיצאו ה DDR2 (אולי מומלץ לחכות לירידת מחירים או אולי לקנות לוח עם DDR2 - ואז להחליף גם זכרונות) 2. האם יש לוח של 939 שהוא גם טוב וגם יתמוך ב AGP ביביל הכרטיס מסך המתישן שלי? אשמח להמלצות כשהקו המנחה הוא שהמחשב מיועד בעיקר לעבודה ברשת / פוטושופ / משחקים. (בגדול OC לא ממש מתוכנן) כשכמובן …
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש שתי אפשרויות , אני יודע שההבדל כמעט לא קיים אך עדיין : http://ksp.co.il/?uin=11723 או http://ksp.co.il/?uin=15070
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בעקבות פרשיית מתחי הפעולה הגבוהים ובעיות היציבות, משחררת אינטל עבור לוחות האם את עדכון המיקרו-קוד 0x129 אשר צפוי לשפר משמעותית את יציבות מעבדיה בדורות ה-13 וה-14 עבור מערכות מחשב שולחניותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי כרגע זכרון 256*2 של חברת CEON (ג'נרי) 400 MHZ המחוברים ב DUAL CHANNEL. אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה זכרון. הבנתי שכדאי להוסיף את הזכרון בתצורה של 256*2. האם חשוב שיהיו מאותה חברה, גם אם היא גנרית? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגוף קירור למעבד הבא: Intel Pentium 4 3.0GHz 1MB 64-Bit Socket 775 Tray ואם כן איזה גוף קירור... אני חשבתי לקחת את ה- Thermaltake BigTyphoon מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי פאנל עם כניסת firewire את כבל הנתונים שלו אני מנסה לחבר אל לוח האם asus p5pe-vm, לא הצלחתי למצוא פינים מתאימים לכבל זה בלוח האם עצמו. (לכבל עצמו יש 9 פינים). חיפשתי גם במפרט של לוח האם האם הלוח תומך בieee 1394 ולא ראיתי התיחסות לכך. אשמח לעזרה מכל סוג, תודה (:
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי שתי כרטיסי זכרון מבית "קינגסטון"(אני מניח). כל סטוק בנפח של ג'יגה. זה מה שכתוב על הקופסאות של הזכרונות: "KVR400X64C3A/1G". הייתי מעונין לדעת אם אלו באמת הזכרונות, מכיון שדרך התוכנה "everest", לא מוזכרת החברה "קינגסטון" והפרטים של שניהם נראים שונים. מספר תמונות: תודה והמשך יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם מעבד ובזיכרון עד 1000 ש"ח, תקציב קצת קטן, אבל אין מה לעשות. כרטיס מסך יש לי (PCI-X). המחשב משמש בעיקר ל "עבודה משרדית", אך אני גם עובד עליו לעיתים קרובות עם פוטושופ, פרמייר, סוליד וורקס. עיינתי במפרטים הממולצים ובעוד כתבות באתר, ולא מצאתי מפרט שאני מצליח להינעל עליו, ולפי מה שהבנתי עדיף לי ללכת על אינטל (פוטושופ). אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה, און לוי. עריכה..: נזכרתי במשהוא דיי חשוב.. אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת....אבל אם קיים עדיין לוח אם עם חיבור IDE להרדיסק.. זה יהיה מאוד נחמד מפני שיש לי 3 הרדיסקים ואני לא רוצה כרגע לקנות חדש....
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם הזיכרון הזה יתאים ללוח שלי ASUS P5LD2 Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 דגם: kvr667d2n5/1g ב440 האם זה שווה? במחיר כזה והאם זה יתאים ללוח שלי? וכרגע יש לי אחד גיגה של חברה גנרית CEON איזה שיפורים זה יתן לי אם בכלל תודה שמואלל דרך אגב אני משחק במשחקים כבדים ויש לי 7900GT
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
קניתי מעבד amd 2600 והוא מזהה לי אותו בביוס ובווינדוס כ- 2500. בדקתי וגם רשום על המעבד 2600 וגם המהירות שלו היא 166*11.5 כה שזה חייה להיות 2600. אבל למה זה לא מזהה לי אותו כמו שצריך???
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האחריות של ניורון ניגמרה שלפני שנה וחצי (P3 866 MHZ ) אני צריך לשלוח אותו לאינטל או מה ?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שזה קשור לאוברקלוקינג, אבל בעקיפין זה יותר שייך לפה. עד עכשיו הבנתי שמחלקים זה היחס בין ה- FSB Mhz למהירות של הזכרון,. תנו לי להבין, אם המחלק הוא 1:1 אז ברגע שאני מעלה 50Mhz לבאס אז עולים 50Mhz למהירות הזכרון? ראיתי שגם OCer דגול מצליח להעלות ל- 280 (למשל) ולהשאר במחלק 1:1 ולא ב- 5:4, אז מה ההבדל? האם יש יתרונות ל- 1:1 על פני האחרים? כי ראיתי שלעבוד ב- 5:4 זה יותר יציב\בטוח\קל מאשר 1:1, אז למה לא להשאר בו כל הזמן? תודה רבה, זה די חשוב עבורי
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הזיכרונות שלי הם במהירות 667 CL4 - לינק מצורף. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel הגדרתי בביוס את התזמונים שלהם בדיוק כמו שרשום על הזכרונות, וגם נתתי להם מתח בדיוק כמו שמומלץ באתר. הCPU-Z מציג אותם כ300, הם לא אמורים להיות מוצגים כ333? ואם כן, איך משנים את זה? מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם זה ראלי לחכות לקונרו..?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמראה את הטמפרטורה של הצ'יפסט בלוח אביט NF7 !! תודה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה המשמעות של הסימון EP על חלק מדגמי הלוחות של Gigabyte ? לא מצאתי הסבר באתר החברה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כמו גם בדור הקודם שהמעבד החזק ביותר לשוק הנמוך היה G-860. הG-870 גם לא נמכר בארץ... אגב בדור הנוכחי, האסוול יש סידרה מקבילה??
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
ועוד תוצאות ותמונות של Wolfdale וגם Yorkfeild ! http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=158813
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שרושמים מעבד AMD 4200+ TRAY מה זה אומר ה tray הזה? כי קנינו מעבד והמוכר אמר שיש לו רק גירסאת tray ואני רואה בקופסא שזה עם מאוורר. :\ אז מה זה בעצם?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איך למעבד AMD XP 2500 יש יותר מגה הרץ מלAMD 64 3000????????????? יש לי מחשב AMD 64 3000 והמגה הרץ שלי 1.8 לחבר שלי יש AMDXP2500 והמגה הרץ שלו 1.83 והמחשב לא עבר שום אוברלוקינג ושום כלום אז איך יכול להיות דבר כזה ? ומה יוצא לי מזה יכולתי לקנות כמו שלו בחצי מחיר ממה שאני קניתי אז מה הקטע פה..
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי איך אני יודע אם יש לי אחד כזה? כי אין חיבור אליו ביציאות של המחשב מאחורה.. יש לי כרגע כרטיס מסך(לא משולב) 4850
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-