עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני עומד לקנות מחשב, מעבד E6300, כ. מסך 8800 או שאני אחכה ל8600 (אני עוד לא סגור על המחשב) איזה לוח אם מומלץ? לא מתוכנן OC. בנוסף, איזה זכרונות מומלצים בתקציב של 800 שקל, 2x1024? (אפשר קצת לגלוש גם בלוח אם וגם בזכרונות אם זה ממש משמעותי.) המחשב הוא למטרות משחקים וויסטה. תודה.

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  2. אני שואל כי אין לי צורך נוכחי בזיכרונות אבל לעתיד הם בהחלט יועילו

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by yoramns,

אני מחפש לוח טוב וזול בלי שום צורך בחיבור מיוחד פרט למקלדת עכבר מסך ואיזה דיסק און קי ומודם כמובן למעבד AMD Athlon II הצרכים זה גלישה אופיס שאלה שניה הכרטיס מסך בלוחות האלה יהיה חזק חלש יותר לדוגמא מי GT8600 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Gigabyte GA-MA78LMT-S2

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום אני מעוניין להוסיף עוד 4GB זיכרון ל 4GB הקיים כעת. מדובר בשני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד ויש לי עוד שני סלוטים פנויים. הזיכרונות הם מתוצרת OCZ סדרת REAPER . מספר הדגם הרשום עליהם הוא OCZ2RPR10664GK PC2-8500. אבקש המלצה והכוונה לדגמים רלוונטים שיתאימו לסטיקים הקיימים ללא התנגשויות ובמסגרת המחיר שציינתי. תודה על הסיוע

5. Started by Atom Mother Heart,

שלום יש לי סטיק של 256 SpecTek Pc270 עכשיו הלוח שלי לא תומך בדואל ואני רוצה לשדרג ל512 האם עדיף לקנות עוד סטיק של 256 או לקנות סטיק אחד של 512? בתודה

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by moshe_ha,

טוב אז ככה... אני יודע שיש עכשיו את הטכנולוגיה החדשה שהמעבדים באים עם 2 ליבות במקום אחת! עכשיו נניח יש מעבד כפול ליבה 3800+... האם הווא מתפקד בעבודה שוטפת טוב יותר או פחות טוב מ-3800+ חד ליבתיי! אותו דבר במשחקים... כי הרי זה מעבד שבנוי בשתי לבות של 2.0 והרי כל חת עובדת לחוד...

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by dvirf1,

אני רוצה לקנות מחשב שמבוסס על מעבד Amd 64 3000+ למטרות משחקים בעיקר ולא למודינג 1. טוב אז דבר ראשון ראיתי באחד הנושאים פה שאי אפשר לשים 2 זכרונות של DDR שלוח אם שתומך במעבד amd 64 (ככה לפחות הבנתי) אבל בלוח אם הזה: Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR, 5.1 D-Sound, SATA RAID,1394,G-LAN,WiFi,USB 2) כתוב שהוא כן תומך ב2 זכרונות נפרדים בכל מקרה, מה עדיף? אחד של 1024 או שניים של 512? 2. מה לדעתכם עדיף - pentium 4 או amd64? ועוד פעם: בלי להתחשב במודינג - אני לא מתכוון+יודע לעשות

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by dckldfk,

מעבד ה Core i7 920 ימשיך להמכר בשני הסטפינגים הקיימים - D0 לצד C0 , כך שהצרכן יצטרך לשים לב איזה מעבד הוא רוכש. מה ההבדל בין C0 ל- D0 מנהל תפסיק לסגור שאלות שאתה לא יודע ולשלוח לשרשוריים שלא קשורים מה ההבדל בין C0 ל- D0 76 עמודים על מה ההבדל בין אינטל ל- AMD לא קשור לנושא ולא רלוונטי לבעיה שלי אני שואל בין שני מעבדים של אינטל לא בושה לא לעזור אבל למה לפגוע http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392764.0;topicseen

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by tmpusr,

לחבר מציעים במפרט את ה-ISLETON כי אין להם את ה-ASROCK שהצעתי לו. מישהו יכול לחוות עליו דעה? לא מתוכנן OC והשימוש הוא משרדי/משחקים קלים. מכיוון שהוא ממילא יקח כנראה 7300GT אני חושב שעדיף למצוא תחליף מבוסס על 945P.

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  10. היי אני בשלב של התלבטויות בין הגירסאות השונות של וינדוס 7. אני רואה פה שגרסאות ה HOME תומכות רק במעבד אחד לעומת האחרים שתומכים בשניים. מחשב עם יותר ממעבד אחד זה נפוץ או עתיד להיות נפוץ בשנים הקרובות? כי הוינדוס 7 שאני מתכוון לקנות צריך לשמש אותי לכמה שנים טובות ואולי רק למחשב הבא

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by Vol,

מישהו בבקשה יכול לתת לי רשימה של כל חלקי המעבד? לבנתיים אני יודע על הסוקט צ'יפסט גשר צפוני גשר דרומי וזהו ואם למישהו יש כח שיתן לי גם הסבר קצר על החלקים שרשמתי ועל החלקים שיש לו להוסיף או שיפנה אותי לאשכול המתאים תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  12. שלום וחג שמח!! האם כדאי לי להוסיף למפרט שלי עוד שני גיגה זכרון? המפרט שלי מופיע בצד בשביל ארינטרנט ואופיס שני גיגה מספיקים אבל אני גם משחק במשחקים כבדים,עוד לא היה משחק שלא יכולתי להריץ אבל אם אוסיף עוד שני גיגה זכרון(בסה"כ יהיה ארבע גיגה זכרון) האם אראה שינוי לטובה בהרצת משחקים? תודה רבה וחג שמח ליאור

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  13. מדובר בכרטיסי מסך לממשך AGP. האם ידוע למישהו אילו כרטיסי ATI נתמכים? תודה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Omerole,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by midnight8,

יש לי במחשב הישן לוח אם כזה p4v533-mx באיזה זכרונות הוא תומך כי יש לי שתיי 512MB של 667 ואני רוצה לדעת אם אני אוכל להרכיב אותך עליו

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by guandms,

האם הזכרונות האלה טובים ?? למחשבי AMD ולמשחקים !!! תודה רבה לעוזרים ??? לא מיודע לOC ונועדו ללוח-אם FDI LANPARTY UT NF4 ULTRA D

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by Levyshachar2,

לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות כמו שפתאום באמצע שינוי הגדרות הכרטיס מסך לא בביוס או משהו כזה מתחיל להישרף הלוח אם ניתקתי אותו וחלק קטן מאוד נשרף והשאלה שלי מה גרם לזה ? ושאני פותח את המחשב מופיע לי בתצוגה בלוח אם FF ולא ממש הבנתי מה זה אומר חיפשתי בGOOGLE ולא ממש מצאתי תשובה תודה לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  18. כי שמעתי שלוחות הNF4 החדשים תומכים PCI-E (מתאים לסדרת ה 6600).... (מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט שאלתי על הלוח M ....)

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. ראיתי בחלק מלוחות אביט שרשום במפרט שיש להם על הלוח חיבור אינפרה אדום עד כמה שהבנתי זה רק פינים שצריך לחבר אליהם את ה"ראש" של האינפרה.. מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה והאם הוא יפעל כמו אינפרה אדום של מחשב נייד (שיכול להתחבר למכשירים סלולריים באמצעות תוכנה) תודה.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  20. אני לא בטוח איך קוראים ל Washers בעברית, אבל מדובר על: http://cgi.ebay.com/50-pcs-Motherboard-Red-Insulating-Fiber-Washers-/290574534716?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a797883c#ht_500wt_922 האם יש צורך או מומלץ להשתמש באלה עבור לוח האם? יתרון, או סתם גימיק? תודה!

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by TRISOMY,

את האמת, שנים לא התעסקתי בכל מה שקשור לחומרת מחשב ודי לא ברור לי מה שהיה ברור בעבר.... בכל אופן, המחשב בן כמעט 4 וטפו טפו טפו עובד בסדר גמור פרט לאיטיות מדי פעם בהרצת תוכנות.... השאלה היא האם זכרונות זה מה שישפר את המצב? 4 גיגה יהיה משמעותי יותר? ואם כן, אז אני אצטרך המלצה איזה לרכוש.... ד"א, אם זה משנה, אז המחשב מריץ נכון לעכשיו וינדוס VISTA בגרסת 64bit כרגע יש אצלי 2 סטיקים של 1GB כל אחד(סה"כ 2). אלו יתר הפרטים: מעבד: INTEL CORE2DOU E6550 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L לא בוצע OC וגם לא יבוצע

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  22. שלום חברים. המפרט של המחשב שלי נמצא למטה. אני לא מרגיש איטיות מיוחדת במחשב, אולי לפעמים שהאימיול פתוח ועוד כמה תוכנות. חוץ מזה המחשב בסדר. אני משחק במשחקים מידי פעם כמו אנריל טורנמנט 2004 אנ בי איי לייב (כל שנה משחק עם החדש שיוצא). וכנראה שאשחק במשחקי רשת נוספים דומים לאנריל כמו באטל פילד והשאר יש לי 512 זיכרון. השאלה האם כדאי לרכוש עוד 512 או שאם אני לא מרגיש איטיות מיוחדת אז עדיף לחכות עם זה חצי שנה, שנה אחרי שיצא אנריל 2007 או משחקים שבאמת יזדקקו לעוד 512 ראם, ואז אולי המחיר יהיה נמוך יותר או אוכל להכניס כרטיס זיכרון מהיר יותר... ? מה דעתכם.. ועוד שאלה קטנה, הבנתי שאיאפשר לשלב DDR עם DDR2 או עם DDR מהיר יותר (כי אז המהירות תהיה לפי הזיכרון האיטי) כך זה יהיה גם אם יהיה …

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  23. מקרה ראשון: מעבד E5200 לוח GIGABYTE P31 ES3G כרטיס מסך 260GTX 192SP האם הכרטיס באמת יתאים במצב כזה? אין שום צוואר בקבוק עם המעבד (גם בסטוק), התאמה עם הלוח? הבנתי שהמעבד אוברקלוקר מעולה וגם עם לוח פשוט (כזה) אני אוכל להגיע ל 3.2 בקלות? *אם יש אופציה מבחינת תקציב ללכת על EP43 DS3L או אפילו EP45, היא תהיה שווה? (שידרוגים עתידיים וכו'), בכל זאת 31 כבר נחשב ישן יחסית, מה יקרה כשאני ארצה להחליף מעבד? מקרה שני: מעבד E8400 התלבטות בין ה- GIGABYTE EP43 DS3L ל- EP45 DS3L אין לי שום בעיה עם ה- 43 פשוט הבנתי שבמקרה השני (השקעה במעבד חזק יותר ולוותר על כ. מסך) יהיה עדיף לקחת את הלוח הזה EP45 שיתן אופציות טובות יותר באוברקלוק, זה נכון? עד כמה הוא טוב יותר מה-43 וזה שווה את התוספת של ה-…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  24. אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: האם יש הבדל בביצועי המשחק בין זיכרון 4GB 800MHZ לזיכרון 4GB 1866MHZ? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Dmoney,

היי, יש לי לוח של אינטל מדגם d845bg. באתר של אינטל נאמר שניתן לחבר זכרונות עם מהירות של 200 או 266 MHZ. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/sb/cs-013126.htm#2 האם זה אומר שכרטיס זיכרון עם מהירות גדולה יותר לא יעבוד או פשוט יעבוד במהירות של 266 ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים