עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 301289,

שלום לכולם! היום רציתי להחליף משחה תרמית של המעבד.. פתחתי את המחשב, ניסיתי להוציא את המאוורר ולהפתעתי המעבד יצא יחד עם המאוורר למרות שהתושבת הייתה סגורה.. האם המעבד או הלוח אם נהרסו? ועוד בעיה- נשפכה לי טיפת משחה תרמית על הפינים של המעבד, זה יכול להרוס משהו? ואיך אני מנקה את זה כי זה לא ממש יורד.. תודה לכל העונים.. ???

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by zoharelm,

שלום..... רציתי לדעת אם אפשר לחבר זיכרון של ג'יגה עם זיכרון של 256 מ"ב. האם זה לא יעשה בעיות? שתיהם באותו מהירות ואותו CL תודה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  3. איזה מעבד חזק יותר ? AMD - ‏Athlo64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore Tray‎n או E5300 ? המחיר שלהם זהה 350 . הסתכלתי anandtech ה AMD לא רואה את ה E5XXX במשחקים ! http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3554

4. Started by AMIT1024,

אני מעונין לקנות את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - מה דעתכם עליו והאם הוא מעבד טוב יותר משמעותית מה 4800 X2 שאלתי היא האם עדיף לקנות את הלוח הזה: INTEL - Bad Axe (975x) LAN 1000 + RAID + Firewire או הלוח הזה: ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX איזה מהלוחות הוא OVERCLOCKER טוב יותר וכמובן יציב יותר???.....היציבות חשובה לי יותר. וכמובן זכרונות שזה מה שאני מחפש: 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz מישהו שמע על החברה הזאת??? ומה אתם אומרים עליהם? אני מצטער על השאלות המטומטמות פשוט אני לא הייתי מעורה בענף שנה בערך.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by Falcon4g3,

אז כל השאלה בכותרת. מה עדיף ולמה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

אני כמעט בטוח שכן אבל כדי להיות לגמרי בטוח, האם ה צ'יפ סט 850E תומך בHyperThreading?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. Started by tomey,

אהלן יש לי לוח אם של ASUS P5K עם מעבד Q6600 קירור של שני מאווררים למארז קירור רגיל של אינטל למעבד תוכנת ההתרעות של ASUS מתריעה בפני כל הזמן שהלוח מגיע לחום של 45 ומעלה. חום אשר הוא נמצא בו בזמן ללא מאמץ של המאבד והלוח (סתם בווינדוס) המעבד על חום של 40 בדרך כלל במצב רגיעה אני הבנתי שחום של 60 מתחיל להיות מסוכן........... האם חום של 45 בזמן רגיעה הוא נורמלי והגדרות תוכנת ההתרעות אינה מכוונת נכון (זה ברירות המחדל) או שחום זה באמת מסוכן???

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by Jetway,

אני יודע להרכיב מחשב. מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט על איך להרכיב אותו? לא צריך להסביר על הפלטה של המארז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. היה לי לוח אם Gigabyte ga 8i875 עם dual bios והמון תוספים אחרים. מישהו יכול למצוא לי לוח תחליף ושיהיה לפחות מאיזושהי חברה מוכרת ואמינה (כמעט כל חריצי ההרחבה בו היו מלאים) תודה מראש, אני די מיואשת

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by zeroone,

שלום מה הצ'יפסט הטוב ביותר למעבדי AMD BARTON 2800+ 333 FSB מבוסס NFORCE 2 או' VIA KT600 או משהו של SIS ואיזה לוח ההיתם ממליצים כמתאים. לא צריך להיות לאוברקלוק לא צריך רייד. מספיק כרטיס קול כרטיס רשת USB ולא קריטי תמיכה ביציאה 1394.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by amirn,

אני מחפש לוח אמין, קריר, כולל אפשרות ל OC בסיסי שתומך ב-E8400 שלושה סלוטים PCI לא חובה CF לפחות 6 USB. FIREWIRE לא חובה עדיף עם DOLBY DIGITAL LIVE או DTS CONNECT מספיק HEADERS ושליטה על מאווררים חשבתי על GA-EP35-DS3R עד שקראתי על בעיות איתו עם E8400, בייחוד בעיות של יציאת ממצב שינה S3 תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by uuzar,

איזה חברה עדיף TwinMos או Kingston ? לזיכרונות 1Gb / 667 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by Kukishin,

לא משהו? סביר? טוב? טוב מאוד?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. אהלן לכולם! אני כבר מיואש!!! [glow=red,2,300]בבקשה תעזרו החליט כבר! [/glow] לפני קניית המחשב החדש שלי למשחקים רציתי להתייעץ על המפרט עצמו... אז הביאו את דעתכם, במה ניתן לשפר וכו'.. התחומים שאני לא ממש מבין בהם הוא הזיכרון, לוח אם, ומארז.. ראיתי כמה ואריאציות שונות ואני לא יודע מה לבחור אז החלטתי לפנות לכאן בתקווה שתיעצו לי לנכון =] שימו לב שהמפרט לא הורכב בחנות מסויימת אלה נבנה לפי המחיר הכי זול לחומרה זאת כי ראיתי ש-IVORY מתחרה עם מחירים, רשום באתר.. מישהו יכול לומר עד כמה זה נכון? הם באמת יורידו את המחיר שלהם אם אני יראה להם שמצאתי ביותר זול??? =\ הנה מפרט: מעבד:(FOXPC.CO.IL) Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 3 שנים אחריות http://ww…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  15. שלום יש לי זיכרונות 1 ג'יגה PQI3200-1024DBU רציתי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, כי אני חייב שיהיה לי 2 ג'יגה במחשב. שאלתי בחנות שקניתי את הזיכרונות, שעכשיו הם לא מוכרים יותר את ה PQI3200-1024DBU, מה אפשר לשים במקום. אמרו לי שה OCZ PLATINUM EL REV 2 TCCD יעבוד איתם. קניתי את הOCZ, התקנתי אותם במחשב. לצערי התאכזבתי לראות שהדלקתי את המחשב שנשארתי עם ג'יגה זיכרון. אני חושב שאני צריך את אותה החברה כדי שזה יעבוד, ד.א. הלוח הוא DFI LP UT 939 NF4 ULTRA-D, עם מעבד ליבת Venice. אם למישהו יש PQI3200-1024DBU ורוצה לקבל בחינם את הזיכרונות של OCZ בבקשה שיצור איתי קשר למייל. או אם למישהו יש רעיון או פיתרון אחר, אני אשמח לשמוע. תודה

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by TC2B,

מקור: http://tinyurl.com/3vklg

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  17. איזה מהם יותר טוב (פוטנציאל ל OC) ? יש איזה צ'יפ שיותר טוב מהשני ? נ.ב. ה kingston עולה 290 שקל וה corsair עולה 310.. ומדובר בסטיק של 512MB צריך תשובות מהר כי זה דחוף תודה :}

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by benor,

חבר שלי רוצה למכור את הזכרון הבא http://www.axiontech.com/prdt.php?item=47064 וגם את זה http://www.axiontech.com/prdt.php?item=47075 בכמה כסף , הוא יכול למכור, לדעתכם על כל אחד מהזכרונות?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by mushi,

אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בקונור ASUS P5W HD Deluxe תודה לעוזרים... והאם זה לוח שמצדיק את המחחיר שלו.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by Green,

שלום... אני קונה מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף. שימושים הם:סרטים FHD, משחקים, אינטרנט ואימיול שתמיד עובד. המחשב הוא לפחות ל2-3 שנים. המעבדים שאני מתלבט בינהם הם בין:Q9450 , Q9300 , E8400 , E8500. ההבדלים בכסף בין המעבדים לא ממש משנה אבל עדיף שהיחס בין הביצועים למחיר יהיה אופטימלי תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by bg1987,

דיברתי עם חבר, והשיחה התגלגלה למחשבים שלנו, שאלתי אותו איזה מעבד יש לו והוא אמר לי Q6600, רציתי לדעת אם זה G0 או לא אז ביקשתי ממנו להוריד CPUZ ולשלוח תמונה רק לי נראה מוזר שהmultiplier הוא 6? ולא 9? אמרתי לו שיתקשר לחנות וישאל אותם למה זה מציג לו תוצאות כאלה מישהו נתקל בכזה מקרה בעבר? (לא מצאתי משהו בגוגל)

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. חבר שלי משדרג את הכרטיס מסך ויש לי אפשרות לקנות ממנו את הכרטיס הישן שלו במחיר נמוך, יש לו את אותו הכרטיס כמו שלי בדיוק. האם אני יוכל להשתמש בו במערך SLI עם הלוח שלי? לא כל כך הבנתי מה אני צריך לחפש בנתונים של הלוח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=bswT66IBSb2rEWNa

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. יש לי לוח של GIGABIYTE PE667 PRO הלוח מאפשר תמיכה של זיכרונות DDR333 ברשותי זיכרון אחד של 512 DDR400 של חברת samsong/winbond (קניתי 333 לפני חודשים וחצי אצל פנדה ב 925 ש"ח אבל בגלל שלא היה ליבואן אז נתנו לי את 400 כפיצוי ) עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אבל 333 כי אין טעם ל400 הוא גם יותר יקר וגם הלוח לא תומך איך זה יעבוד לי והאם זה אפשרי לשלב 2 סטיקים במהירויות שונות ושל חברות שונות ?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. אני מתלבט בין ארבעתהזיכרונות האלה: Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX CORSAIR TWINX1024-3200C2 2x512MB - 400Mhz OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 תגידו מה הכי עדיף לי לקנות מבחינת ביצועים ? וביצועי OC .... ? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים