מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בדחיפות: אני קונה את המעבד הזה: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ואני רוצה להתאים לו לוח אם מובנה.עכשיו המליצו לי לפני חודש על הלוח הזה:Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 אבל עכשיו אומרים לי שאין לו DVI.<אני פשוט קונה מסך LCD ואמרו לי ש DVI משפר את התמונה>. יש לכם לוח אם יותר טוב שמתאים למעבד הזה עם DVI? בסביבות ה-500 ש"ח פחות או יותר. בתודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי שבחו"ל מחירו ירד ב 16% וגם של שאר המעבדים, מישהו יודע מתי זה יתעדכן?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אודה בבחירת זכרון איכותי ללוח z390-a prime,אני צריך 32 gb ,אפשרי גם 4 סטייקים של 8 לוח : https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-Z390-A/ זכרון i7 9700k כרגע ללא כרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם על הלוח שברשותי (אגב קניתי אותו לפני שנה, בינואר), אנא, השקיעו כמה דקות של קריאה אם כי אני השקעתי כמעט שעה של העתקה מהחוברת כאשר אני מאד עייף! תודה על ההבנה והרצון לעזור! Mainboard Specifications: 865PE Neo2 MS-6727 ATX Mainboard CPU >Supports Intel P4 Northwood/Prescott (Socket)478 processors. >FSB 400 (for Northwood only), 533, 800MHz, depending on the integrated North Bridge. >Supports up to 3.6GHz or higher speed. Chipset >Intel 865PE/G chipset -Supports FSB 800/533/400MHz -Supports AGP 8X interface. -A Gigabit Ethernet (GbE) controlleris supported through the CSA (Communications Streami…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מעבד עדיף למטרה זו?הIntel Core i7-920 או Intel Core 2 Duo E8400? ואיזה לום אם מתאים להם?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כי אני מתלבט אם לחכות לו או לקנות את 8rda+ ? תודה רבה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כותרת והאם שווה להשקיע עוד 150 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 512 667 מגה הרץ בדואל אני רוצה להוסיף עוד גיגה זכרון בסטיק ולשמור על הדואל זה אפשרי יש לי לוח אם של GA8I945PL Gigabyte יש 4 סלוטים של זיכרון והלוח מוגבל ל4 גיגה בסלוטים הקימיים יש שבבים של זיכרון רק בצד אחד של בסטיק אני רוצה להוסיף את את הזיכרון הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4745 התיזמונים שיש לי ומה שאני רוצה לקנות הם זהים בתודה ניסים
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכלום, יש לי לוח אם M4N68T-M V2 של ASUS ומעבד ATHLON 2 X3 455. הצלחתי לפתוח ב BIOS את הליבה הרביעית, עכשיו המערכת מזהה את המעבד כ- PHENOM2 X4. הציון של WIN7 למעבד שלי עלה מ-6.9 ל-7.3 וגם PRIME95 לא מזהה שום שגיאות, הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל כמעט אף תוכנה! למשל כאשר אני מפעיל את google chrome הוא כותב לי - "google chrome has stoped working". האם זה אומר שהליבה שפתחתי לא יציבה? או שניתן לייצב אותה ע"י שינוי מתחים? האם התקנה חדשה של WIN7 תעזור? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, בנוגע ללוחות אם מסדרת הX58 של MSI , הם מציינים שיש להם "Drive Booster" לSATA וכתוב בגדול "DOUBLE SPEED" - ברצוני לדעת עד כמה משפיע ה "the extra storage - drive booster" שלהם ואם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שאלה עקרונית: ברשותי זוג זכרונות 2X512 של OCZ.אני רוצה להוסיף עוד 2X1GB ואז יש לי כמה שאלות: 1.האם הנפח הכללי יהיה3GB? 2.האם כל זוג DIMM'S יעבוד כדואל? 3.האם המערכת תעבוד בדואל? בהנחה שנשמרים הכללים של : 1.כולם SS או DS. 2.כולם אותו התזמון. 3.הלוח תומך ב-4GB. והאם ניתן להגיד שזה יהיה בכל לוח/צ'יפ או כל לוח לגופו.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברה יש לי כרגע במחשב 2 סלוטים של kingston ddr cl4 512 mb*2 אני רוצה להוסיף עוד חצי ג'יגה רציתי לדעת האם יהיה שיפור ביצועים משמעותי בויסטה? והאם יהיה לי שיפורים במשחקים מהירות וכו' ישלי כרטיס geforce 6200 tc תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מזמין מאי ביי , יש משהו לדעתכם שאני צריך לשאול מעבר ל- " האם זה עובד וכ"ו וכ"ו.... סטפינג ?? אולי ?? אם יש משהו שאתם חושבים אני אשמח לדעת גם למה , תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח של אינטל מדגם d845bg. באתר של אינטל נאמר שניתן לחבר זכרונות עם מהירות של 200 או 266 MHZ. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/sb/cs-013126.htm#2 האם זה אומר שכרטיס זיכרון עם מהירות גדולה יותר לא יעבוד או פשוט יעבוד במהירות של 266 ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ובאחת החנויות ראיתי את הזיכרון הזה: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 במחיר דומה (יותר זול) לזה: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 אני לא מתכנן OC, המחשב יהיה מבוסס על אחד ממעבדי AMD. אני יודע ש- XMS נחשבת לסדרה איכותית במיוחד יותר ל OC מה VS, אבל עם מה אני אקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בטח נשאל מליון פעם :bash: אבל אני נואש אני מתכנן על הלוח אם שלי ג'יגה של ראם. אז מה עדיף? שני סטיקים של 512 או 4 סטיקים של 256? אני לא יודע למה, אבל נראה לי ששמעתי פעם שככל הכמות הזכרון בסטיק יותר קטן, ומוסיפים יותר סטיקים, אז המהירות יותר גבוהה, זה נכון? תודה רבה לכל העונים, אני אוהב אתכם... באמת...
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
Abit AV8=670 nis Msi K8N Neo2 Platinium=1100 nis כל אחד שמבקש מפרט אתם מביאים לו את האביט שהוא יחסית זול מאוד עכשיו שאלתי היא האם ההבדל היחידי בינהם המחיר האם אפשר לסמוך על לוח אם שעולה 670 שקל ומה ההבדלים בינהם תודה רבה לכולם בפורום על העזרה הגדולה שאתם נותנים
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה הקשר בין זה לבין oc והאם זה משפר ביצועים במשחקים?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי בקישור ואחת מהסיבות לשדרוג היא שהזמנתי 88GTS אני יודע שהמפרט הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס בצורה די משמעותית ולכן חשבתי לשדרג למשהו כמו E6300 / E4300 ואיזה 2GB איכותיים כמו כן לעשות OC כי לקנות קונרו בלי OC זה פשע חחח תביאו לי בבקשה כמה הצעות לאיזה חלקים לקנות... המטרה העיקרית של המחשב בתכלס זה משחקים כבדים ה2300 האלה גם ככה דיי גבוליים כי הם מתבססים על מכירה של החלקים הנוכחיים. יש לציין שהמסך שלי הוא 17" LCD (אני יודע שתגידו שה88GTS הוא overkill במקרה הזה.. אבל תמיד טוב שיש כרטיס חזק לעתיד... וגם השגתי אותו בזול) תודה
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עד כמה אתם חושבים יוריד המעבד החדש מבית AMD ה2800 את ה2600 ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
יש לי זכרון SDRAM דו צצדים ואני רוצה לקנות עוד אבל אני לא מצליח להשיג דו צדדים האם חד צדדי יעבוד עם דו צדדי?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אם כן, באיזה מהם (או שניהם), ולמה... מה זה בעצם נותן (בתכלס)... תודה! (:
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-