מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום הבנתי שמעבד AMD מתחמם מאוד בקלות ורציתי לדעת האם זה מסוכן שאני ישאיר את המחשב דולק כמה ימים ברציפות?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי זכרון SDRAM דו צצדים ואני רוצה לקנות עוד אבל אני לא מצליח להשיג דו צדדים האם חד צדדי יעבוד עם דו צדדי?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ככה, לפני כחודשים קניתי מחשב AMD 64 2800+, עם לוח אם של Abit KV8 Pro. הרכבתי את כל העסק במארז Compucase 6A19 חדש שהזמנתי. לאלו מכן שמכירים את המארזים האלו הם באים עם שני מאוררי 120MM גדולים. הלוח אם מגיע עם כמה כניסות של 3 פינים למאוורים - Cpu Aux 1 Aux 2 System חיברתי את המאורר של המעבד ל CPU, את ה Aux 1 למאורר ה 120MM הקידמי, Aux-2 ל - 120 האחורי, ואת ה System למאורר כרטיס המסך. לאחרונה התחלתי לקבל שגיאות מוזרות מ uGuru (תוכנה שמגיעה עם לוחות Abit שמפקחת על מהירות המאוררים). המד מהירות של המאורר 120 ממ הקידמי אדום, ואינו זז - למרות שכאשר פיזית אני פותח את המחשב אני רואה שהוא מסתובב. בדיקה בביוס הראתה לי שמשום מה המאורר האחורי מאורר בסדר גמור וקצב ה RPM שלו זז בצורה נור…
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב (די ישן) ואני מעוניין לשדרג אותו אני צריך עזרה בלהחליט מה לשדרג כדי לשפר אותו הוא מיועד למשחקים בינוניים. הנה המפרט שלו נכון לעכשיו: Motherboard CPU Type Intel Pentium IIIE, 667 MHz (5 x 133) Motherboard Name ECS P6BAP-Me (1 ISA, 3 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (04/21/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 Monitor Sony …
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מצטער על הדיון הקודם . . . אני צריך 1 גיגה זכרון בשני סטיקים של 512 400 MHz אשמח לקבל המלצות ולינקים רק מפנדס תודה התקציב הוא 800 ש'ח
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בעיקרון אני הולך על E6300 הלוח שאני צריך הוא זמני אבל אני צריך לוח שתומך ב AGP (יש לי 6800GT AGP) שאני יחליף בהמשך וזכרונות 1G עדיפות ל 800 עריכה : יש את הלוח AsRock 775Dual-VSTA שתומך גם ב DDR השאלה עם הזכרונות הקיימים שלי יכולים לעבוד עם המעבד הזה ואז אני ישדרג בעתיד את הלוח והזכרונות והכרטיס מסך
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. כשכתוב במעבד INTEL P-D מה מציינת האות D ? 2. כשכתוב DUO הכוונה היא ל DUAL CORE ? רק מי שיודע בוודאות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי אנשים דיי חיפשתי באתר ולא ממש מצאתי מה ההבדלים בטכנולוגיות בין 65 ל- 90 ננ"מ במעבדי AMD. ראשית, מבחינתי המטרה היא מעבד ל- HTPC ונדמה לי שקראתי איפשהו ש- 65 עדיפים ל- HTPC היות ופולטים פחות חום. מצד שני משהו אמר לי שיש לו 5200 (90 נ"מ) וגם ב- 100% לאורך זמן הוא לא עובר את ה- C50. אני תוהה האם כדאי להוסיף את הכסף ולקנות את ה- 5200 המבוסס על טכנולוגיית 90 NM(תקנו אותי אבל נדמה לי שיותר ישנה).. האם היא פחות טובה? האם בגלל ההבדל הטכנולוגי ה- 5200 צורך יותר אנרגיה ולכן פחות חסכוני. האם שווה להוסיף את הכסף בשביל לקבל את המעבד החזק יותר (בכמה בכלל הוא יותר חזק?) או שאולי זה בכלל לא משנה או אף ושכרי יצא בהפסדי.. בכל מקרה נדמה לי שלא יזיק לארכיון הפורום הסבר על ההבדלים בין…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אין לי הרבה מושג בזכרונות.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי לוח Sabertooth Z77 כמובן של ASUS, ובלוגו ענק על המארז שלו כתוב שיש עליו חמש שנים אחריות. בKSP אמרו לי שיש עליו בארץ שלוש שנים אחריות. למישהו זה נראה הגיוני? והאם אני יכול לשלוח את זה לחו״ל אחרי שלוש שנים ושם תהיה לי אחריות? דרך אגב, במילא הם שולחים את זה באאץ לתיקון בחו״ל לASUS, לא?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
האם spectek נחשבת כמותג בתחום הזכרונות או שעבדו עלי? יש לי 256M במהירות 333 של אותה חברה. אני מעוניין להכפיל את הזכרון. האם כדאי להשאר עם אותה חברה, או לקחת משהו יותר מוכר כמו "סמסונג". אני רוצה להשקיע את המינימום, אבל כמו שאומרים לפעמים זול יוצא ביוקר. המחשב משמש בעיקר למשחקים (לאו דווקא מהשורה הראשונה).
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי USB 3, SATA 3, PCI-E 3 מושקים ? ומתי כבר נוכל לראות כל אחד מהם משולבים במוצרים ?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי התקלקל הלוח אם יש לו מחשב יחסית חלש אבל הוא לא רוצה לשדרג הכל רק להחליף את הלוח אם אני צריך המלצה ללוח טוב אמין רצוי עם כרטיס קול איכותי עליו כמו שיש בEpox המעבד שלו Duron 1700 זיכרון DDR רצוי כמובן שהלוח יהיה זול 300 - 400 שקל
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://ap.google.com/article/ALeqM5gi5wPztqMeuGmq7xPaI67oS6w-Kw
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, לא ממש הבנתי מה ההבדל בקונספט בין הi7 ל5 , מה הפירוש של מיינסטרים ? שרתים ? וגם לפי הכתבה לא הבנתי איזה מהם אמור להיות החזק יותר ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ה 6300 יכול להפעיל ויסטה ומשחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היום הייתי באייבורי בשביל לקחת את המחשב שלי מתיקון. ושהייתי שם שאלתי את 2 הטכנאים במעבדה אם אני יכול לשים בלוח אם שלי כרטיס מסך PCI EXPRESS רגיל ושניהם אמרו לי שכן למרות שאמרתי להם שכתוב בחוברת של הלוח וגם באתר האינטרנט של הלוח שאין לו PCI EXPRESS רגיל אבל הם עדיין אמרו לי שיש ללוח PCI EXPRESS רגיל. בתכלס אני יודע שאי אפשר לפחות לפי המידע של היצרן MSI. כמו שכתוב פה http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=269 אני יודע שאתם תגידו לי מה שאני כבר יודע, שאי אפשר לשים כרטיס מסך בלוח אם שלי. אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה יקרה אם אני יכניס לתוך הלוח אם שלי כרטיס מסך חדיש כמו ה9400GT למשל. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף לasus P5Q-E Q6700 או P5Q PRO Turbo אשמח אם תתנו את דעתכם על הלוחות אם הנ"ל מבחינת ביצועים וOC בעתיד...
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3570K 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה: Gigabyte GA-Z77X-D3H
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני כרטיסי זיכרון, ואין לי מושג איזה כרטיס כדאי לי לקנות. לראשון יש צלעות קירור, ולשני לפי מה שהבנתי יש שכבות נוספות של PCB שיוכלו לעזור ב-OC. מבין שניהם בלי קשר למחיר, מה כדאי יותר לקנות..?! בנוסף לזה, אני קונה מחשב חדש ובעתיד הקרוב אני מתכוון לעשות OC למעבד, אז אולי מבין שניהם יש כרטיס שיותר מתאים ל-OC, אין לי מושג איזה. Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 המון תודה, שתהיה לכולכם שנה טובה!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שלום מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים של gigabyte GA-K8NMF-9 GA-K8NF-9 הבנתי שלשני יש יכולת רשת יותר טובה (לא 10/100 אלא 1000?? ) האם זה נכון והאם יש עוד בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה EVEREST אבל היא לא ממש נותנת מידע איך אני יכול לדעת? זה מה שהיא נותנת לי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי אז ככה, יש לי לוח אם Intel Gigabyte GA-870A-UD3 וזכרונות G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9[table][tr][td]השאלה היא אם יש לי אפשרות לקנות עוד סטוק כזה של 4 ג'יגה ולהוסיף בלי בעיה..[/t][/t][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-