עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אפשר סיכום על המעבדים שעומדים לצאת של אינטל ?חד ליבה ,כפול ליבה וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. שלום.יש לי כמה שאלות. האם בקונפיגורציה הזאת: intel 915 pcy p 2.66 2*512 sumsung ddr2 533 דואל צאנל gf 6600 pci ex wd 80 sata יש צואר בקבוק בולט? האם התקנת כרטיס קול (מעבר לזה שבלוח )תשפר משמעותית את ביצועי המעבד? מה דעתכם על הקונפיגורציה הבאה מבחינת צוארי בקבוק ומבחינת שיפור ביצועים בהנחה שאני לא יכול כרגע לשדרג מעבד ולוח(פשוט לא משתלם ..): intel 915 pcy p 2.66 שידרוג ל 7600gs הוספת עוד גיגה ב 2 סטיקים בדואל הקמת מערך raid בתוספת עוד דיסק ובקר. אפשרות להוספת כרטיס הקול הנל.. תודב רבה מראש!! מה היתה הבעיה בכותרת הקודמת?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by zeroone,

שלום מה הצ'יפסט הטוב ביותר למעבדי AMD BARTON 2800+ 333 FSB מבוסס NFORCE 2 או' VIA KT600 או משהו של SIS ואיזה לוח ההיתם ממליצים כמתאים. לא צריך להיות לאוברקלוק לא צריך רייד. מספיק כרטיס קול כרטיס רשת USB ולא קריטי תמיכה ביציאה 1394.

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  4. ערכתי את ההודעה. יש בסוף שאלה חדשה :-) בעקבות התקלה שתוארה פה (זה מעט ארוך, אז בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד. פשוט לא נדלק. שום תגובה שהיא. לאחר החלפת ספק, המשיך לא לעבוד. לפתע היום התחיל לעבוד עם הספק החדש וגם עם הספק הקודם!, לכן חשבתי שהלוח אם אולי מעט מעורער ואולי זה יקרה שוב), אני מחפש לוח אם מתאים למחשב שלי. הוא עוד עובד אחלה וחבל להחליף את כל המחשב כרגע, אז מנסה להמשיך קצת עם הקיים. הלוח שלי הוא GIGABYTE 965p-DS3 REV 3.3 אני צריך לוח שתומך DDR2 ובעל שני חריצי זכרון לפחות, כי יש לי שניים של 1 גיגה, האחד. כמו כן הוא צריך להיות מתאים לשקע 775 של אינטל. המעבד שלי הוא intel core duo 2 e6600. אני גם זקוק לחריץ pci-E x 16 לכרטיס המסך ועוד חריץ של pci-E x 1 בשביל כרטיס firewire …

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. אני רוצה לקנות זכרונות חדשים זה מה שיש לי: לוח אם: intel pendleton D845EDT2 צ'יפסט: intel brookdale i845E איזה זכרונות כדאי לי לקנות? הלוח הזה תומך בDUAL? אני חושב שאני יקנה 2 סטיקים של 512 זה מה שמצאתי: 512Mb 400MHz Kingston CL3? 300 ש"ח 512MB 400MHz V-DATA? 250 ש"ח 512Mb 400MHz AData /VT? 280 ש"ח או זה: 512Mb 400MHz Twinmos? 285 ש"ח מה אתם מציעים? אולי משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  6. הבנתי שכפולי הליבה של אינטל הם כפולי ליבה רק מבחינה פיזית ולא לוגית. אבל האם ה- X2 של AMD מחוברים גם מבחינה לוגית ?? אם כן זה נותן להם כמובן יתרון עצום על אינטל. אך האם יש עוד הבדלים או שצפויים הבדלים - נכנסת עכשיו תושבת חדשה ל- AMD, אינטל הולכת להוציא קו מעבדים חדש. אז מה עדיף ?? איזה מעבד יותר טוב ואיזה לדעתכם יהיה יותר טוב (מבחינה ספקולטיבית כמובן)

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by MonoMan,

שלום אנשים! יש לי בעיה מעצבנת ונגמרו לי הרעיונות: הבורד: gigabyte 7vrxp rev1.1 /bios f12 הבעיה: לאחר התעוררות ממצב חיסכון בחשמל S3 (STR) ביצועיי הגרפיקה פשוט צונחים - ממש עלובים, אם זה ב2D , אם זה ב 3D (זה היה עם הGF2 , זה עדיין גם עם ה 9500P) והטמפרטורות של המעבד והלוח לא קריאות (0) אחרי ריסטרט הכל חוזר להיות בסדר. ניסיתי גרסאות ביוס שונות ומשונות, התקנה מחדש של XP ,עדכונים אפשריים (מיקרוסופט, וג'יגהבייט =enable s3 for usb) ראוי לציין יש לי עוד כרטיס רשת, SCSI , ו DXR3... חוץ מלנסות להוציא את כל הכרטיסים האלה יש לכם עוד רעיונות.. זה משגע אותי,אני רוצה לעשות suspend-to-ram* כשהמחשב לא עושה כלום (אל תגידו לי להשאיר דלוק\כבוי או לעבור למצב S1...) *str=שהכל כבוי, כו…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by boll,

היי יש לי לוח אם של nvedia nforce 3 ויש לי עליו זכרון ddr 512 של a-data אני רוצה להוסיף לו עוד גיגה של זכרון אני רוצה לקנות קינסינגטון אז הנה השאלות 1)יכולה להיות לי בעית תאימויות? 2)עדיף לי לקנת סטיק של גיגה או 2 סטיקים של 512 (תתחשבו בעובדה שהלוח הוא לא dual ושיש לי רק שלושה סלוטים) 3)הסתכלתי בזאפ לרואת מחירים והמכירים משתנים מאד בלי יחס למהירות למה זה ואיזה סטיק כדאי לי לקחת בהתחשב בעובדה שהמחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים תודה

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by yonik,

גם ה-pk משאיר תמבצע בiqpc על הטווינמוס חסר משמעות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  10. אני מתכוון לקנות מחשב חדש למשחקים. יש לי כבר זכרונות (2GB 800MHZ של OCZ) וכרטיס מסך (8800 GT 512MB). מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם ומעבד. בלוח אם נראה לי שאין הרבה שאלות - אחד מלוחות ה-P35. לגבי המעבד, אני מתלבט: האם ללכת על מרובע הליבות - Q6600 או כפול הליבות החדש E8400? ה-6750 בכל מקרה כבר לא רלוונטי שכן ה-8400 עדיף בכל קנה מידה (חום, תדר, ביצועים) אשמח לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by ElemenTal,

האם קיים הבדל כלשהו אפילו הכי קטן בין הזכרון של G.Skill ולבין OCZ בגרסת 800MHZ CL4 2X1024MB ? הבדל בביצועים או בקירור (טמפ') או בתוצאות OC ? (ראיתי פה כתבה על כל הזכרונות מי מגיע ל OC יותר גבוה אבל זה היה על הגרסאות המהירות - לא 800) קיצר האם יש הבדלים ומה עדיף לקחת ? http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2G800R22GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm ואם אני כבר שואל על הבדלים בין חברות אז על הדרך מי שיודע שיענה - ב 8800GTS 512MB יש הבדלים בין הגרסאות ? אני רוצה לקחת את הג'יג'ה ביט שאיכשהו הוא ממש זול (זאת חברה ממש טובה ואמינה - נכון?) עכשיו הוא עולה כבר רק 1700 שקל אבל ראיתי עוד גרסה שזולה ממנו מ…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי את הלוח שבחתימה בצד, וראיתי את המאמר הזה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=65&page=3 שעסק בלוח ג'יגבייט (בלי קשר שהוא של AMD ). ראיתי שהוא אמר שם לבטל את בקר RAID. על פי מה שאני יודע RAID זה אם יש לי 2 הרד דיסקים ביחד (אני צודק?). שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה משהו של רייד שלוקח כמה שניות אבל הוא לא מוצא כלום.. האם גם אני יכול לבטל את זה? אם כן איך אני עושה את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by M-Tech,

רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגוף קירור למעבד הבא: Intel Pentium 4 3.0GHz 1MB 64-Bit Socket 775 Tray ואם כן איזה גוף קירור... אני חשבתי לקחת את ה- Thermaltake BigTyphoon מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by avivboker,

מישהו יכול להביא לי או ליכתוב לי בגדול השווה של המעבדים של אינטל מול אלו של AMD מבחינת ביצועים?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by DrowNz,

שלום לכולם, אני עובר לאוסטרליה עוד חודשיים לחיות שם, עכשיו אבא שלי רוצה לעבור בלי מטען איתנו ולוחץ עליי למכור את המחשב. עכשיו רציתי לדעת את הערך של המחיר שלו כדי לראות האם שווה בכלל למכור אותו שיתן לאבא שלי סיבה לא למכור כי יש לי לעשות עליו קצת ניסויים : עכשיו אני מדבר על AMD Athlon 900Mhz Thunderbird , לוח אם Chaintech 7AJA, 2 סטיקים של 128 RAM של Kingston pc100, , כרטיס מסך gForce 2 mx 400 32mb , כרטיס רשת של Realtek RTL 8139 והשלל שלי שאני כל כך לא רוצה למכור ונותן הערך המרכזי במחירה הזאת הוא המסך שלי הלו הוא LG FLATRON 795FT Plus שלדעתי ממש מצויין! זהו, זה המפרט פחות או יותר, אין דברים מיוחדים חוץ מזה, כרטיס קול מובנה של AC97 , מאוורים פשוטים (2) , מארז פח פשו…

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שלום, יש לי פנטיום 1.5ghz, די מיושן עם 128mb זיכרון. החלטתי להוסיף זיכרון (כנראה 512MB), אבל אני לא יודע מה אני יכול להוסיף. האם יש הגבלה מבחינת הזיכרון ? האם אני יכול פשוט לקנות כרטיס של 512mb, לדחוף אותו לסלוט וזה יעבוד ? חוץ מזה, מה ההבדל בין הזכרונות השונים (ddr, ddr2 וכו'), האם כולם אמורים לעבוד ? אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיעבוד בצורה הכי אפקטיבית עם המחיר הכי נמוך מהזכרונות שמציעים בksp זה יהיה מצוין . תודה מראש

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  17. שלום לכולם. השאלה פחות או יותר בכותרת. הלוח מורכב במחשב, הכל עובד בסדר, הכוננים הקשיחים הם בממשק IDE וחוברו לחיבור ה IDE היחיד שעל הלוח, נשאלת השאלה לגבי הביצועים, הגשר הדרומי הוא מסוג ICH9 שלפי מה שהבנתי אין בו תמיכה ב IDE. אז במידה והתמיכה היא ע"י בקר אז האם נגרמת ירידה בביצועי הדיסק הקשיח לעומת בקר מובנה בגשר הדרומי?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. Started by Eonblueapoc,

אז הבנתי שהמהירות שעון של E6300 היא 1.86GHZ ושהוא כפול ליבה. האם זה אומר שהמהירות שעון שלו היא 3.72GHZ בגלל שהוא כפול ליבה? :s05: תודה.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  19. מה דעתכם - אותו זכרון עם או בלי מפזר חום. $70 מול 90$ . אפשר לחסוך ? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147+50002135+1052108080+1052416064+1052308477&name=A-DATA כנגדו G.SKILL - ב84$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 מה אתם הייתם קונים ? (לוח מתוכנן GB 965 - DS3 ,ו CPU 4300 , לישומים כלליים וHTPC)

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by averaraz,

Abit NF-M2SV http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF-M2SV&fMTYPE=Socket%20AM2 או DFI Infinity NF-M2 DINFNFM2G http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_30_219_349&products_id=2715 אשמח עם תסבירו למה, ומה היתרונות/חסרונות של כל אחד. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by ShayMagen,

1.AMD 64 3800 1024 DDR 400MHZ 2.AMD 64 3500 2048 DDR 400MHZ אני יודע שבסוקט החדש יש תמיכה בDUAL DDR אז מה כדאי יותר?? ומתי בערך יהיה ניתן לקנות את המעבדים האלו בארץ?? וכמה עולה לוח אם שתומך בסוקט 939 החדש ומתי יהיה אפשר לקנות?? תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by SniperoNi,

שלום. אני אודה לכם מאד אם תגידו לי איפה יש מקום לשיפור במפרט שלי Intel 2.8 800 FSB 512 Cache 256 Mb Kingston ABIT IC-7 Radeon 9600XT Sapphire 80Gb WD 7200 RPM מחר (יום א') אני קונה עוד 256 מגה זיכרון, על איזה זיכרון אתם ממליצים במסגרת התקציב 300 שקל ? תודה לעוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  23. אני מעוניין להרחיב את ה-RAM במחשב הנייד שלי (Dell vostro 3560) כרגע יש לי 4GB על בסלוט יחיד, ויש לי עוד סלוט פנוי. רציתי לדעת איזה זיכרון אני בדיוק צריך? האם יש הבדל בגודל של הסטיק בין זיכרון של מחשב נייד לבין זיכרון של מחשב נייח. הנה המידע מ-CPUZ באיזה תדר אני צריך לקנות את הזיכרונות? האם חשוב שהסטיק השני יהיה מאותה חברה כמו הסטיק הראשון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. השאלה בנושא

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by ycltdycltd,

מישהו מכיר לוח אם עם שבב גרפי מובנה שיעבוד עם i5 750 ולא רק עם המעבדים בעלי השבב הגרפי? אני עובד עם עריכת וידאו ולכן אני זקוק לעוצמה של i5 750 על פני i5 661, מצד שני אין לי צורך בכרטיס מסך איכותי.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים