מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שראיתי יש כמה אפשרויות... קודם כל חשוב שיהיה 1GB בקיט של 512*2 יש את האפשרויות הבאות : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356215&sku=G28-5010 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=618631 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356217 המטרה היא OC (לא משהו שובר שיאים בשביל זה הייתי לקוח OCZ PLATINUM REV2) שיהיה גדול יחסית (600-700MHZ) אבל שלא יהרוס יותר מדי את התזמונים (או שזה לא ממש משנה ?) הלוח אם הוא DFI NF4 ULTRA-D והמעבד AMD 3200 VENICE BOX אני צריך את הזכרון שיתן לי מקסימום ביצועים עם OC בלי OC לא משנה... (אני חושב שOC יהיה יותר טוב אבל…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים, נניח ואני קונה מעבד אינטל יד שניה. עוד לא קניתי. אין קבלה ואין קופסא מקורית. לפי המספר הסידורי באתר של אינטל רושמים שהמעבד נמכר בזמנו בתור box ויש אחריות עד 2017. דיברתי בצט עם התמיכה של אינטל אבל הבחור לא הצליח לענות על השאלה - למי לפנות בארץ כדי לממש אחריות??? הבנתי שחיון ואיסטרוניקס הם המשווקים פה ושלחתי להם מייל. טרם קיבלתי תשובה. מישהו פה יודע מה עושים וכיצד מממשים אחריות של אינטל בארץ? בבקשה תענו רק מי שמבין ויודע בוודאות מה עושים. תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות כמו שפתאום באמצע שינוי הגדרות הכרטיס מסך לא בביוס או משהו כזה מתחיל להישרף הלוח אם ניתקתי אותו וחלק קטן מאוד נשרף והשאלה שלי מה גרם לזה ? ושאני פותח את המחשב מופיע לי בתצוגה בלוח אם FF ולא ממש הבנתי מה זה אומר חיפשתי בGOOGLE ולא ממש מצאתי תשובה תודה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא בטוח איך קוראים ל Washers בעברית, אבל מדובר על: http://cgi.ebay.com/50-pcs-Motherboard-Red-Insulating-Fiber-Washers-/290574534716?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a797883c#ht_500wt_922 האם יש צורך או מומלץ להשתמש באלה עבור לוח האם? יתרון, או סתם גימיק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
את האמת, שנים לא התעסקתי בכל מה שקשור לחומרת מחשב ודי לא ברור לי מה שהיה ברור בעבר.... בכל אופן, המחשב בן כמעט 4 וטפו טפו טפו עובד בסדר גמור פרט לאיטיות מדי פעם בהרצת תוכנות.... השאלה היא האם זכרונות זה מה שישפר את המצב? 4 גיגה יהיה משמעותי יותר? ואם כן, אז אני אצטרך המלצה איזה לרכוש.... ד"א, אם זה משנה, אז המחשב מריץ נכון לעכשיו וינדוס VISTA בגרסת 64bit כרגע יש אצלי 2 סטיקים של 1GB כל אחד(סה"כ 2). אלו יתר הפרטים: מעבד: INTEL CORE2DOU E6550 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L לא בוצע OC וגם לא יבוצע
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו 2X64 סמסונג 800 מגהרץ הבאתי 4 של 128 סמסונג 800 מגה הרץ של RDRAM עכשיו אני דוחף את זה פנימה וזה מתחיל לצפצף והמסך שחור משחור לא נדלק מה יכול להיות האם צריך לעדכן את זה לשנות את הביוס? לג'מפר משהו מה..אוו שפשוט הזיכרון הזה לא טוב [ואולי הוא לא תקין השאלה אם כל ה4 נשרפו מכה ...לא היו בשימוש אצלי לפני זה ככה שלא יודע אם תקין] אז אמרת נשאל את אלה שבאמת מבינים...אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים. המפרט של המחשב שלי נמצא למטה. אני לא מרגיש איטיות מיוחדת במחשב, אולי לפעמים שהאימיול פתוח ועוד כמה תוכנות. חוץ מזה המחשב בסדר. אני משחק במשחקים מידי פעם כמו אנריל טורנמנט 2004 אנ בי איי לייב (כל שנה משחק עם החדש שיוצא). וכנראה שאשחק במשחקי רשת נוספים דומים לאנריל כמו באטל פילד והשאר יש לי 512 זיכרון. השאלה האם כדאי לרכוש עוד 512 או שאם אני לא מרגיש איטיות מיוחדת אז עדיף לחכות עם זה חצי שנה, שנה אחרי שיצא אנריל 2007 או משחקים שבאמת יזדקקו לעוד 512 ראם, ואז אולי המחיר יהיה נמוך יותר או אוכל להכניס כרטיס זיכרון מהיר יותר... ? מה דעתכם.. ועוד שאלה קטנה, הבנתי שאיאפשר לשלב DDR עם DDR2 או עם DDR מהיר יותר (כי אז המהירות תהיה לפי הזיכרון האיטי) כך זה יהיה גם אם יהיה …
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי 2x512 של NCP ויש לי כבר עוד 2x256 של Micron עכשיו השאלה היא אם זה משנה הסידור שלהם על הלוח כרגע המיקרון הם על 1/3 והNCP על 2/4, יש הבדל בסידור? כדאים לשים את הNCP שהנפח שלהם גדול יותר על 1/3? בנוסף CPUZ מראה לי שהזכרונות שלי עובדים על התזמון הנמוך מבין השניים כשאני יודע שזה אמור להיות ההפך איך זה הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
למטה...
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברשותי מעבד P-4 2.4GHz 478 Tray + Fan 512K 533 דיסק קשיח Maxtor 60 GB 7200 זיכרון DDR 256MB 333 Samsung Original FLOPPY 1.44,LG X 52 את כל אלה קניתי ב-2500 ש"ח. אני מעוניין בלוח אם ובכרטיס מסך,מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שיתאים לפריטים הנ"ל?משהו טוב אבל לא ממש יקר ובכרטיס מסך טוב ושוב פעם לא במחיר מפוצץ(אגב למה נחוץ כרטיס מסך בכלל כי אני די חדש בתחום?),ואגב איך המחשב הזה הולך להיות? בתודה מראש גל.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
השבוע החלטתי סוף סוף לשדרג את המחשב Athlon 64 x2 5000 הישן שלי. קפצתי לאחת לחנות מחשבים ורכשתי לעצמי מעבד Phenom II 940 ב790 ש"ח (החנות בזאפ) ותקעתי אותו בלוח AM2 המיושן שלי. הפלא ופלא, הכל עבד ללא כל בעיה. בעזרת תוכנת AMD overdrive המהרתי את המעבד למהירות 3.6 וזכיתי למחשב מודרני בגרושים. אילו הייתי ההולך על אינטל הייתי יכול רק לחלום על שדרוג במחיר מגוחך שכזה. AMD הם היחידים שתומכים באופן אקטיבי ופעיל באופצית השדרוג לפחות דור אחד אחורה. וחבל שמעט אנשים שמים לזה לב ולוקחים את זה בחשבון בהליך קנית המחשב שלהם. הרי ההבדלים במבחני הביצועים לא באמת מובחנים על ידי אנשים שלא מריצים פעולות חישוב לאורך כל היום וגם ככה ההבדלים בביצועים בין במעבדי אינטל וAMD באותה רמת מחיר הוא מזערי …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? שיגעו לי את השכל כבר עם כל אלה! מה עדיף ומה כדאי לקנות??
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם של AMD עד הכי הרבה 320 ש"ח! (כמובן חריגה של 10 ש"ח תתקבל אם באמת צריך) מעונין בכרטיס מסך מובנה ולגבי כמות הסלוטין אני מעדיף 4 אבל אם אתם חושבים של צריך ואפשר 2 אז בסדר...
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
Analysis: AMD loses dominance in U.S. retail channel to Intel http://www.tgdaily.com/content/view/31562/137/ K10 צריך להיות לא פחות מגאוני בשביל לבלום את הנפילה, להתמודד עם Penryn, ולהשאיר עוד מקום בשביל לנצח את Nehalem.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי לוח די חדש NF2 שהפינים התעקמו של ה AGP על הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
im seeing theres a bios update for my asus p6t deluxe currently i have version 1102 newest version out is P6T Deluxe 1604 Bios with many different versions in between should i install only 1604 or install all of them one by one
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום מה הצ'יפסט הטוב ביותר למעבדי AMD BARTON 2800+ 333 FSB מבוסס NFORCE 2 או' VIA KT600 או משהו של SIS ואיזה לוח ההיתם ממליצים כמתאים. לא צריך להיות לאוברקלוק לא צריך רייד. מספיק כרטיס קול כרטיס רשת USB ולא קריטי תמיכה ביציאה 1394.
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, בנוגע ללוחות אם מסדרת הX58 של MSI , הם מציינים שיש להם "Drive Booster" לSATA וכתוב בגדול "DOUBLE SPEED" - ברצוני לדעת עד כמה משפיע ה "the extra storage - drive booster" שלהם ואם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ודבר חשוב לא פחות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=13977
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עד עכשיו ידעתי שה550BE (שאותו אף "פתחתי" בהצלחה לחבר של אחותי) וה720BE ברי פתיחה. משיטוט בפורום כאן ראיתי שיש מעבדים נוספים שיכולים להפתח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=443233.0 יש נוספים פרט ל425?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרונות 1 ג'יגה PQI3200-1024DBU רציתי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, כי אני חייב שיהיה לי 2 ג'יגה במחשב. שאלתי בחנות שקניתי את הזיכרונות, שעכשיו הם לא מוכרים יותר את ה PQI3200-1024DBU, מה אפשר לשים במקום. אמרו לי שה OCZ PLATINUM EL REV 2 TCCD יעבוד איתם. קניתי את הOCZ, התקנתי אותם במחשב. לצערי התאכזבתי לראות שהדלקתי את המחשב שנשארתי עם ג'יגה זיכרון. אני חושב שאני צריך את אותה החברה כדי שזה יעבוד, ד.א. הלוח הוא DFI LP UT 939 NF4 ULTRA-D, עם מעבד ליבת Venice. אם למישהו יש PQI3200-1024DBU ורוצה לקבל בחינם את הזיכרונות של OCZ בבקשה שיצור איתי קשר למייל. או אם למישהו יש רעיון או פיתרון אחר, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי בנועה היום X1900GT והתחרטתי אני רוצה בסוף X1950PRO .. אז חשבתי שמחר אני ייתקשר וייבקש מהם להחליף... בטח לא הבנתם מה הקשר אז...חשבתי שב30 ש"ח הבדל אני פשוט אקנה קירור לזכרונות במקום לבקש שייזכו אותי...אתם חושבים שיסכימו? בכל אופן, אפשר המלצה לקירור לזכרונות G.SKILL? או ללוח אם אם יש משהו פשוט במחיר הזה (965-s3)
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, אני מחפש לוח אם למחשב חדש, וה P5B Deluxe משך את תשומת ליבי, אבל יש לי בעיה קטנה איתו... ללוח אם יש שני חריצי PCI-E x16, אבל לפי הטבלה הזו: http://zeus.asus.com/hq/products1.aspx?l1=3&l2=0&l3=0&modelmenu=0&share=txt/core2 הלוח לא תומך לא ב SLI ולא ב CROSSFIRE... למה זה? אם הוא לא תומך באף אחד למה יש לו שני חריצים? או שאולי הוא כן תומך ולא רשום? קיצר הסתבכתי לגמרי תודה מראש לכל עוזר.
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-