עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DANIELK27,

אני צריך תעזרה שלכם בהתאמה של זכרונות ללוח האם הבא: לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN P35 עכשיו מותקן זיכרון: 2G DDR2 800 MUSHKIN צ.ק M2GDDR2800 ויש ברשותי זיכרון של קינגסטון: KVR800D2N6/2G האם הם יכולים לעבוד ביחד?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם הזכרונות של GSKILL נחשבים לאיכותיים ואם לא מה האלנטרנטיבות הטובות יותר? אין בעיה עם תג מחיר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  3. שלום אנשים מעוניין לדעת איזה שילוב עדיף למעבד + לוח אם אשר כולל כרטיס מסך OB. השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. המסך הוא 22'' הכוונה היא לבנות מפרט סביב רכיבים אלו. תקציב 650 750ש"ח תודה

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה להקים מערך וירטואלי על המחשב עם 10 שרתים המערך שלי כרגע זה i7-930 והזכרון הוא F3-10666cl9t 12 ג'יגה 4 ג'יגה לזכרון אחד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771035 עכשיו אני כבר התקנתי 3 שרתים ועוד תחנה והזכרון כבר עומד על הקצה , אני רוצה מקסימום ניצולת , הלוח אם שלי הוא dk x58 של DFI . עכשיו לקנות עוד 3 זכרונות כאלה זה משהו שאני אעשה מאה אחוז , השאלה היא האם כדאי להחליף את הזכרונות במהירים יותר והאם זה יתרום בצורה משמעותית או שהדיסק קשיח (SATA רגיל) עדיין יהווה צוואר בקבוק למערכת כזאת אז שווה רק להוסיף את 3 הזכרונות האלה .

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  5. הבנתי שכפולי הליבה של אינטל הם כפולי ליבה רק מבחינה פיזית ולא לוגית. אבל האם ה- X2 של AMD מחוברים גם מבחינה לוגית ?? אם כן זה נותן להם כמובן יתרון עצום על אינטל. אך האם יש עוד הבדלים או שצפויים הבדלים - נכנסת עכשיו תושבת חדשה ל- AMD, אינטל הולכת להוציא קו מעבדים חדש. אז מה עדיף ?? איזה מעבד יותר טוב ואיזה לדעתכם יהיה יותר טוב (מבחינה ספקולטיבית כמובן)

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Avi313,

בטח נשאל מליון פעם :bash: אבל אני נואש אני מתכנן על הלוח אם שלי ג'יגה של ראם. אז מה עדיף? שני סטיקים של 512 או 4 סטיקים של 256? אני לא יודע למה, אבל נראה לי ששמעתי פעם שככל הכמות הזכרון בסטיק יותר קטן, ומוסיפים יותר סטיקים, אז המהירות יותר גבוהה, זה נכון? תודה רבה לכל העונים, אני אוהב אתכם... באמת...

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by eSLC,

ה-2500 של BARTON או ה-2400 של Thoroughbred (הרגיל) מבחינת משחקים תוכנות אינטרנט סרטים... לפי מה שהבנתי ה-Thoroughbred יותר טובים לOC אבל משאר הבחינות מי יותר טוב??

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Taco,

אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מערכת AMD3200 64 AM2 עם 512 MB 667 וHD של WD 250 16MB. החבר שהרכיב לי אותו גם שיחק עם תוכנת הEASYTUNE שבאה עם לוח האם, בינינו, אני לא בטוח שהוא עשה מה שצריך (ולעתים אני רואה סימן קריאה מהבהבה ליד מהירות המאוורר, ראו בתמונה). ובנוסף יש לי הודעת שגיאה של התוכנה בעליית המחשב - זה איזה באג ידוע ואין לו פתרון חוץ מלהעיף אותה. שורה תחתונה, אני לא מתעסק עם הדברים האלה ולא מתכנן OC, אני רק מבקש את דעתכם המקצועית איך לכוון הכל נכון ומעיף את התוכנה. תודה !!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  9. אז כמו שאמרתי יש שתי אפשרויות 1. Bad Axe 2 + E6320 = 371$ 2. Bad Axe 2 + Q6600 = 754$ המצבע הזה נגמר עוד מאת השאלה שלי האם זה שווה? או שאחרי ירידת המחירים הצפוייה השילוב הזה יעלה לי יותר זול? תודה,

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by GuyBuko,

בס"ד שלום לכולם, חבר שלי הזמין מחשב למשחקים עם מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 ואמרתי לו שזה לא טוב למשחקים (לפי מה שאני מבין אם טעיתי תקנו אותי) רק רציתי לשאול אם אני צודק? או שאני טועה וזה מעבד טוב למשחקים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  11. חבר שלי תהה לגבי המעבדים והוא טען שהפסקוט יותר טוב מה-A64 3000 מה לדעתכם יותר טוב היום? ובכלל מה יותר חזק????????? :jump:

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  12. קראתי את הביקורת על הIS7-G ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הלוחות האלה(is7-g ו is7)? האם בis7 יש כניסה ויציאה אופטית כמו בis7-g? (של סאונד) האם יש לוח יותר טוב למחשב מבוסס אינטל ht בערך באותו המחיר? (לא יודע אם השאלה מתאימה לפה) שלוש שאלות מקווה שלא קשות מדי תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by DrowNz,

שלום לכולם, אני עובר לאוסטרליה עוד חודשיים לחיות שם, עכשיו אבא שלי רוצה לעבור בלי מטען איתנו ולוחץ עליי למכור את המחשב. עכשיו רציתי לדעת את הערך של המחיר שלו כדי לראות האם שווה בכלל למכור אותו שיתן לאבא שלי סיבה לא למכור כי יש לי לעשות עליו קצת ניסויים : עכשיו אני מדבר על AMD Athlon 900Mhz Thunderbird , לוח אם Chaintech 7AJA, 2 סטיקים של 128 RAM של Kingston pc100, , כרטיס מסך gForce 2 mx 400 32mb , כרטיס רשת של Realtek RTL 8139 והשלל שלי שאני כל כך לא רוצה למכור ונותן הערך המרכזי במחירה הזאת הוא המסך שלי הלו הוא LG FLATRON 795FT Plus שלדעתי ממש מצויין! זהו, זה המפרט פחות או יותר, אין דברים מיוחדים חוץ מזה, כרטיס קול מובנה של AC97 , מאוורים פשוטים (2) , מארז פח פשו…

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  14. שלום קניתי את המעבד AMD AthlonXP-M 2500+, שמתי אותו בלוח אם, איפסתי ביוס והלוח לא זיהה אותו. הוא רק רושם "מעבד לא ידוע" ובביוס אין לי אפשרות לשים ערכים אוטומטייים(אין DEFULT), אבל בתוכנות AIDA32 ובCPU-Z יש זיהוי שזה מעבד נייד, אבל השם אינו. זה בעיה? או שזה נורמאלי אם המעבד הנייד הזה? ומה הערכים הסטנדרטיים של המעבד הזה, כמו מכפלה, באס ומתח? במעבד הקודם AXP2400+(לא MOBILE) לא היתה תופעה כזאת ד"א הלוח שלי זה ABIT NF7-S REV 2.0 BIOS VERSION 25

15. היי, אז ככה. יש לי את המפרט הזה : מעבד : Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם : Gigabyte GA-P43-ES3G כרטיס מסך : gigabyte ati radeon 4770 512mb דיסק קשיח : Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז : Cooler Master CM-690 ספק : SeaSonic 500W 80+ bronze SS-500ET קירור למעבד : Scythe Mugen 2 אני רוצה לבצע OC, אני מבין שהלוח אם לא משהו. כעקרון. אבל אני עדיין רוצה לנצל אותו קצת פה ושם. איזה זכרונות עדיף לי לקנות. יש לי כמה אפשרויות כעקרון אני קונה בKSP ברמת גן. אז אם תוכלו לייעץ לי לגבי זכרונות שנמצאים אצלהם במלאי אני אודה לכם מאד. כרגע ההתלבטות שלי היא : ‏2x2GB Mushkin XP RedLine Frostbyte Series Dual Channel או ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel או ‏2x2…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  16. כותרת^^.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by nbav,

יש לי קובץ מסוים שאמור להיות bootable אם אני לא טועה, בעבר הצלחתי רק להעלות דיסקים כאלה מהצורב הרגיל מכיוון שיש לי צורב dvd והדיסק הוא dvd ניסיתי להעלות אותו דרך הצורב ניסיתי קצת לשנות דברים בביוס, אבל זה לא הולך (העם יש אפשרות לחזור לדיפולט של הביוס והאם מומלץ לחזור לדיפולט?) בכל אופן, אשמח לעזרתם איך אני מגדיר את הצורב dvd בתור הכונן שממנו יקרא הדיסק דרך אגב, אולי אני טועה והוא בכלל לא bootable יש לי אפשרות לבדוק את זה? והאם יש כוננים מסוימים שלא יכולים לעלות דיסקים שהם bootable? תודה מראש על עזרתכם

18. אני מעוניין להרחיב את ה-RAM במחשב הנייד שלי (Dell vostro 3560) כרגע יש לי 4GB על בסלוט יחיד, ויש לי עוד סלוט פנוי. רציתי לדעת איזה זיכרון אני בדיוק צריך? האם יש הבדל בגודל של הסטיק בין זיכרון של מחשב נייד לבין זיכרון של מחשב נייח. הנה המידע מ-CPUZ באיזה תדר אני צריך לקנות את הזיכרונות? האם חשוב שהסטיק השני יהיה מאותה חברה כמו הסטיק הראשון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by SixKiller,

היי.. בעיקרון אני מתאים מחשב חדש לכרטיס מסך קיים הכרטיס הוא 1950XT.. אייג'יפי ראיתי שיש לוח שקיים בו תמיכה לקור טו קוואד רציתי לדעת אם הוא מומלץ... או שיש לוחות יותר נורמלים כמובן מעבד וזיכרות.. תודה מראש.. צ'יקו http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8835

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  20. הזיכרון הזה הוא קטן מ DDR בכ3 ס"מ ובס"מ 1...קטן בעובי.... הפינים שלו מחולקים ל2 קבוצות שוות שממסופרות מ1-36 ומ36-72 הצ'יפים...זה Single Side..... והם של מוטורולה... המדבקשה שלעל הצ'יפים: MCM32400ASH60 DLDLAG9640 ועל הצ'יפים עצמם כתוב: MCM517400BJ60 VQAPAR9636 בתודה ירון....

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by Keman,

http://ap.google.com/article/ALeqM5gi5wPztqMeuGmq7xPaI67oS6w-Kw

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by ycltdycltd,

מישהו מכיר לוח אם עם שבב גרפי מובנה שיעבוד עם i5 750 ולא רק עם המעבדים בעלי השבב הגרפי? אני עובד עם עריכת וידאו ולכן אני זקוק לעוצמה של i5 750 על פני i5 661, מצד שני אין לי צורך בכרטיס מסך איכותי.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by raviv T,

היי אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אני רוצה לוח אם שתומך בקרוספייר בצורה מלאה x16 פעמיים כי עכשיו אני קונה כרטיס מסך RADEON HD4850 ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד אחד... אני מתלבט בין שתי הלוחות האלה GIGABYTE GA-X48-DS4 או ASUS P5Q DELUXE

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by lielmar1,

חברה ה לוח אם הזה תומך crossfir http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1815&CatCode=411 הלוח יתמוך את הכרטיס הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=400 תודה רבה ...

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים