מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הי, האם המעבדים כפולי הליבה של אינטל משיגים תועלת כלשהי כאשר מערכת ההפעלה (XP למשל) אינה תומכת בזה? האם רמת החומרה יודעת לבדה לנתב פקודות בין המעבדים ומשיגה שיפורים בביצועים גם ללא תמיכת התוכנה? האם אפשר קישור למבחן אמין כלשהו המראה יתרונות/חסרונות של כפולי הליבה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מהו הבדל "תכלס" בין CHIPSET 45-43-35 . אני מתכוון ל ביצועים במשחקים ללא CF ו ללא OC.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם תומך ב-פנטיום 4 2600mhz שיש בו אפשרות ל- pci-e עד עכשיו היה לי לוח עם agp 8x אבל בגלל הריבוי בכרטיסי מסך של pci-e החלטתי לחפש לוח אני מחפש לוח עד 300 שקל, משהו טוב יש כזה דבר? אני מצאתי לוח של ASRock הם טובים? לינק:http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm ושאלה אחרונה הלוח יתמוך בזיכרונות שיש לי?ושמעתי שיש משהו חדש עם החיבור של הארדיסק לי יש את החיבור הישן זה יתמוך? תודה על העזרה!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נגמר המלאי ל Q6700 בארץ בדקתי בכמה ספקים ובכמה חברות אמרו שלא מביאים אותו יותר מהאתם אומרים ? צריך להזמין ומתי נדע שזה יגיע...............לא יודעים ????
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו 2X64 סמסונג 800 מגהרץ הבאתי 4 של 128 סמסונג 800 מגה הרץ של RDRAM עכשיו אני דוחף את זה פנימה וזה מתחיל לצפצף והמסך שחור משחור לא נדלק מה יכול להיות האם צריך לעדכן את זה לשנות את הביוס? לג'מפר משהו מה..אוו שפשוט הזיכרון הזה לא טוב [ואולי הוא לא תקין השאלה אם כל ה4 נשרפו מכה ...לא היו בשימוש אצלי לפני זה ככה שלא יודע אם תקין] אז אמרת נשאל את אלה שבאמת מבינים...אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מקרה ראשון: מעבד E5200 לוח GIGABYTE P31 ES3G כרטיס מסך 260GTX 192SP האם הכרטיס באמת יתאים במצב כזה? אין שום צוואר בקבוק עם המעבד (גם בסטוק), התאמה עם הלוח? הבנתי שהמעבד אוברקלוקר מעולה וגם עם לוח פשוט (כזה) אני אוכל להגיע ל 3.2 בקלות? *אם יש אופציה מבחינת תקציב ללכת על EP43 DS3L או אפילו EP45, היא תהיה שווה? (שידרוגים עתידיים וכו'), בכל זאת 31 כבר נחשב ישן יחסית, מה יקרה כשאני ארצה להחליף מעבד? מקרה שני: מעבד E8400 התלבטות בין ה- GIGABYTE EP43 DS3L ל- EP45 DS3L אין לי שום בעיה עם ה- 43 פשוט הבנתי שבמקרה השני (השקעה במעבד חזק יותר ולוותר על כ. מסך) יהיה עדיף לקחת את הלוח הזה EP45 שיתן אופציות טובות יותר באוברקלוק, זה נכון? עד כמה הוא טוב יותר מה-43 וזה שווה את התוספת של ה-…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד amd althon הכי קטן שאפשר (ממש קטן) לא משנה המחיר אבל אם אפשר תראו מגוון מחירים תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי 2x512 של NCP ויש לי כבר עוד 2x256 של Micron עכשיו השאלה היא אם זה משנה הסידור שלהם על הלוח כרגע המיקרון הם על 1/3 והNCP על 2/4, יש הבדל בסידור? כדאים לשים את הNCP שהנפח שלהם גדול יותר על 1/3? בנוסף CPUZ מראה לי שהזכרונות שלי עובדים על התזמון הנמוך מבין השניים כשאני יודע שזה אמור להיות ההפך איך זה הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore -דגם המעבד חשוב שיהיה 4 סלוטים ל זיכרון. כרטיס קול ורשת מובנה. לא חייב כרטיס מסך מובנה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם של AMD עד הכי הרבה 320 ש"ח! (כמובן חריגה של 10 ש"ח תתקבל אם באמת צריך) מעונין בכרטיס מסך מובנה ולגבי כמות הסלוטין אני מעדיף 4 אבל אם אתם חושבים של צריך ואפשר 2 אז בסדר...
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אנשים מעוניין לדעת איזה שילוב עדיף למעבד + לוח אם אשר כולל כרטיס מסך OB. השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. המסך הוא 22'' הכוונה היא לבנות מפרט סביב רכיבים אלו. תקציב 650 750ש"ח תודה
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Analysis: AMD loses dominance in U.S. retail channel to Intel http://www.tgdaily.com/content/view/31562/137/ K10 צריך להיות לא פחות מגאוני בשביל לבלום את הנפילה, להתמודד עם Penryn, ולהשאיר עוד מקום בשביל לנצח את Nehalem.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לוח gigabyte k8nkp-9 ואם ני יכול לשלוט על המהירויות שלו ואיך אני רואה טמפרטורה שהיא מעל הנורמה
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה ברמה די נמוכה יחסית, יש לי בלוח אם (בדקו את המפרט) זיכרון של G.skill בגודל של 512x2 ככה שיש לי גיגה. מן הסתם זה לא מספיק במיוחד אחרי ששמתי את הויסטה... אז אני רוצה להוסיף עוד גיגה זיכרון אבל השאלה היא האם אני יכול להוסיף עוד 512x2, או שאני צריך לקנות סט של 1024x2? (אולי זה יהרוס את הגישה הדו ערוצית או משהו ) מחכה לתשובה. *המלצות לסט בסכום של עד 700 שקל יתקבלו בשמחה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 המפרט שלי הוא ASUS P5GD1 PRO Dual-Channel DDR400 Pentium 4 630 presscott 3.00GHZ 512 DDR kingston [2X256 SAPPHIRE RADEON X800GT connected via PCI express
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, אני מחפש לוח אם למחשב חדש, וה P5B Deluxe משך את תשומת ליבי, אבל יש לי בעיה קטנה איתו... ללוח אם יש שני חריצי PCI-E x16, אבל לפי הטבלה הזו: http://zeus.asus.com/hq/products1.aspx?l1=3&l2=0&l3=0&modelmenu=0&share=txt/core2 הלוח לא תומך לא ב SLI ולא ב CROSSFIRE... למה זה? אם הוא לא תומך באף אחד למה יש לו שני חריצים? או שאולי הוא כן תומך ולא רשום? קיצר הסתבכתי לגמרי תודה מראש לכל עוזר.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול בבקשה להזביר לי איך המספרים עם צירוף ר"ת של מחשב אישי בלועזית מתקשרות למהירויות של זכרונות (כמו PC2100)? ועוד שאלה בנושא יש לי מעבד AMD Athlon XP 1700+ ולוח אם Giga-Byte GA-7VTXE+ (שתומך בזכרונות במהירות 266מגה-הרץ) כששידרגתי למפרט הנ"ל, קניתי גם כן 256מגה של זכרון שמתאים לו (256MB DDRSDRAM 266MHz) אח"כ הוספתי עוד 256מגה של זכרון עם אותו מהירות! עכשיו ב- CPU-z הזכרון שקניתי עם השידרוג כתוב כ- PC2300 והזכרון שהוספתי אח"כ כתוב כ- PC2100 האם יכול להיות דבר כזה? שני הזכרונות הם 256MB DDRSDRAM 266MHz רק חברות שונות (וכמובן מספרי ה- PC) איך זה משפיע על המחשב זה בסדר שהם שונים או לא? אם אפשר תפרטו לי ככל היכול באפשרותכם ובזמנכם! תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף אני קונה מחשב חדש יש לי תקציב של בערך 2500 שקל (ללא ציוד היקפי). בעיקרון המחשב יהיה לעבודה באינטרנט, צפייה בסרטים, שיתוף קבצים וגם למשחקים. עם המפרט שבניתי אלה שתי המעבדים הכי יקרים שאני יכול להרשות לעצמי והמחיר שלהם ממש זהה... Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray או Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בס"ד אני יודע ששואלים את זה הרבה אבל לא מצאתי שום מקום שבו הייתה החלטה סופית: אני קונה מחשב ומתלבט בקשר למעבד; Q6600 המפורסם או E8400 (הגם די מפורסם :). למה מתלבט? בגלל זה: 1. הE8400 הוא 45nm, הQ6600 הוא 65. (ומה זה אומר בכלל?) 2. אומרים שכפולי ליבה יותר טובים למשחקים אבל מתישהו המרובעים יהיו יותר טובים - למה זה? אם אני אעשה OC לQ6600 שיהיה 3GHz בכל ליבה אז הוא יהיה יותר טוב\שווה? 3. אני קורא הרבה השוואות שעל פיהן מחליטים איזה מעבד לקחת אבל נראה שאני בסירה לבד - אני לא אוהב את כל משחקי האקשן האלה עם הסביבות הריאליסטיות בטירוף, משחקים כמו RA3 עושים לי את זה. זה אומר שאני יכול להרשות לעצמי מעבד פחות חזק, נכון? 4. לאורך זמן - תציצו רגע ב2 שוב ואז תנסו להסביר לי אם שו…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מערכת AMD3200 64 AM2 עם 512 MB 667 וHD של WD 250 16MB. החבר שהרכיב לי אותו גם שיחק עם תוכנת הEASYTUNE שבאה עם לוח האם, בינינו, אני לא בטוח שהוא עשה מה שצריך (ולעתים אני רואה סימן קריאה מהבהבה ליד מהירות המאוורר, ראו בתמונה). ובנוסף יש לי הודעת שגיאה של התוכנה בעליית המחשב - זה איזה באג ידוע ואין לו פתרון חוץ מלהעיף אותה. שורה תחתונה, אני לא מתעסק עם הדברים האלה ולא מתכנן OC, אני רק מבקש את דעתכם המקצועית איך לכוון הכל נכון ומעיף את התוכנה. תודה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב אז בעקרון הנושא די אומר הכל. כרגע יש לי 2GB 800MHz של G.Skill. אני תוהה אם כדאי לקנות 4GB 800MHz כדי שיהיה לי 6GB, או להחליף את ה-2GB הקיימים ב-4GB עם תדר גבוה יותר. תודה מראש על התגובות
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי יש שתי אפשרויות 1. Bad Axe 2 + E6320 = 371$ 2. Bad Axe 2 + Q6600 = 754$ המצבע הזה נגמר עוד מאת השאלה שלי האם זה שווה? או שאחרי ירידת המחירים הצפוייה השילוב הזה יעלה לי יותר זול? תודה,
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, חבר שלי הזמין מחשב למשחקים עם מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 ואמרתי לו שזה לא טוב למשחקים (לפי מה שאני מבין אם טעיתי תקנו אותי) רק רציתי לשאול אם אני צודק? או שאני טועה וזה מעבד טוב למשחקים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של JETRAM ועליו מודבקת מדבקה של LIFTIME WARRANTY . הייתי רוצה לדעת אם בנוכחות המדבקה האחריות תקפה ואם כן איפה אפשר למצוא את היבואן בכדי להחליף אותו. תודה, שולם.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אחרי שהחלטתי על הלוח הזה מסתבר שיש בוא הרבה בעיות עם מסכים כחולים מישהו קנה אותו ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-