מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד. ההתלבטות בין 2 החברות, כאשר על פניו נראים זהים בביצועים כולם נותנים אחריות לכל החיים. ואני עדיין מתלבט, אני מתכנן OC קטן השאלה אם הזכרונות ישפיעו או לא. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מפרט: מעבד Athlon XP 2500@3200 לוח אם Abit זיכרונות: סטיק של ADATA, סטיק של GEIL. (כל אחד 256 מגה במהירות 400) אני רוצה להוסיף עוד 512 של חברה שלישית. האם ריבוי זכרונות של חברות שונות והעובדה שהמעבד נמצא ב-OC ישפיעו על הביצועים?
-
- 14 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן, הכסף הוא אותו הכסף, רציתי לשאול איזה לוח אם יותר כדאי/משתלם. גם רציתי לדעת אם החיבור של ה-24 פינים בלוח אם של אסוס לא מהווה בעיה לספק מלמעלה ובמיוחד מלמטה. איפה יש יותר פיצ'רים/בנדל יותר עשיר... תודה רבה לעוזרים D:
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם זה נכון אז תאירו ותתקנו אותי. בזמן האחרון אני מתעניין מאד בנושא הזיכרונות אז אני רוצה לראות אם כל זה לא שטויות . אז הנושא שכתוב פו הוא על: יתרונות, חסרונות של ה- DDR2, אז ככה: יתרונות: 1- אחד מהיתרונות הבולטים ביותר של ה-DDR2 הוא שהציפ זיכרון עובד בחצי מהמהירות של הציפ, 1/0 כך שעבור 400DDR2 הציפ 1/0 עובד ב-200Mhz אך ציפ הזיכרון עובד ב-100Mhz בלבד. על מנת להעביר את אותה כמות מידע, ציפ הזיכרון משתמש ב 4, n Pre-fetch כך, שעבור כל מחזור שעון 4 bits נשלחים לציפ. 1/0 מאחר והציפ 1/0 פועל בכפליים מהירות מאשר הציפ זיכרון, יש לו שני מחזורי שעון זמן לשלוח את ארבעת ה-bits ל-FSB בדיוק כמו שזיכרון DDR עושה... לכן לזיכרון DDR2 400Mhz יש בדיוק אותו רוחב פס תיאור…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם לוח 945 S3 הכרטיס קול שלו תומך ברמקולים 5.1 ?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש למשחקים. יש לי כבר זכרונות (2GB 800MHZ של OCZ) וכרטיס מסך (8800 GT 512MB). מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם ומעבד. בלוח אם נראה לי שאין הרבה שאלות - אחד מלוחות ה-P35. לגבי המעבד, אני מתלבט: האם ללכת על מרובע הליבות - Q6600 או כפול הליבות החדש E8400? ה-6750 בכל מקרה כבר לא רלוונטי שכן ה-8400 עדיף בכל קנה מידה (חום, תדר, ביצועים) אשמח לקבל תגובות.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי מחשב עם לוח האם: Gigabyte GA-P55A-UD3 רציתי לדעת מה המגבלה של הזכרון . בנתיים יש לי 2 כרטיסים של 2GB כל אחד של GIGABYTE DDR3 כמה עוד אני יכול להוסיף? והאם 2 יציאות הם DDR3 ו 2 הם DDR2? או שארבעתם הם DDR3 (ב SLOTS של הכרטיסי RAM) תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABIYTE PE667 PRO הלוח מאפשר תמיכה של זיכרונות DDR333 ברשותי זיכרון אחד של 512 DDR400 של חברת samsong/winbond (קניתי 333 לפני חודשים וחצי אצל פנדה ב 925 ש"ח אבל בגלל שלא היה ליבואן אז נתנו לי את 400 כפיצוי ) עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אבל 333 כי אין טעם ל400 הוא גם יותר יקר וגם הלוח לא תומך איך זה יעבוד לי והאם זה אפשרי לשלב 2 סטיקים במהירויות שונות ושל חברות שונות ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי או ליכתוב לי בגדול השווה של המעבדים של אינטל מול אלו של AMD מבחינת ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כ.מסך מובנה בעדיפות, הבנתי שאין צורך בכרטיס חיצוני וזה יכול רק לחסוך. חוצמזה, אני לא מבין בכלל בלוחות אם. ראיתי את הלוח הזה, ורציתי לשאול אם הוא מתאים. לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 אם יש המלצות אחרות. בשמחה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תהיתי, האם במערכות שבהן תדר המעבד זהה, אך ה-FSB שונה, הן שוות במהירותן? (בהנחה ושאר הנתונים שווים, כמובן). האם FSB גבוה יותר לא עדיף, אפילו אם בחישוב הסופי תדר המעבד דומה (כי מכפלתו נמוכה יותר)?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה פחות או יותר בכותרת. הלוח מורכב במחשב, הכל עובד בסדר, הכוננים הקשיחים הם בממשק IDE וחוברו לחיבור ה IDE היחיד שעל הלוח, נשאלת השאלה לגבי הביצועים, הגשר הדרומי הוא מסוג ICH9 שלפי מה שהבנתי אין בו תמיכה ב IDE. אז במידה והתמיכה היא ע"י בקר אז האם נגרמת ירידה בביצועי הדיסק הקשיח לעומת בקר מובנה בגשר הדרומי?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
איך אני בדיוק יכול לבדוק טמפרטורות במעבד,לוח,כרטיס מסך ואני לא יודע מה עוד? אני צריך איזה תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=27421 מחכים לk10? אז אל תחכו כי יש עוד זמן עד שהוא יגיע, עיכובים גדולים מאוד מחברת amd ליציאת המעבד הזה..
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה דעתכם - אותו זכרון עם או בלי מפזר חום. $70 מול 90$ . אפשר לחסוך ? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147+50002135+1052108080+1052416064+1052308477&name=A-DATA כנגדו G.SKILL - ב84$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 מה אתם הייתם קונים ? (לוח מתוכנן GB 965 - DS3 ,ו CPU 4300 , לישומים כלליים וHTPC)
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רוצה ליבנות מערכת מחשב מבוססת AMD - ואני מיתלבט ביין שני הלוחות הבאים (לא מחפש אוברקלוקינג...אף פעם לא עשיתי את זה) Asus http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 לביין ג'יגהבייט http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 היתרון של הג'גה בייט הוא שהוא כולל כרטיס מסך מובנה - למיקרה שאתה שולח את שלך לתיקון ( נדיר...) החיסרון הוא קצת במחיר ( 50 ש"ח...לא משמעותי) השאלות: 1. שמעתי שהיו בעיות עם הג'יגה בייט כחברה....ואסוס הרבה יותר טובים/אמינים = האם זה נכון? 2. האם ישנם חסרונות לאסוס...כל שהם? ( למעט העדר כרטיס המסך?) 3. האם הכרטיסים האלו יתמכו בSATA II ....כי לא ראיתי התיחסות כזו במיפרט 4. האם ישנה עדיפות כל שהיא לאחד מהם - בכל הנו…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסוים שאמור להיות bootable אם אני לא טועה, בעבר הצלחתי רק להעלות דיסקים כאלה מהצורב הרגיל מכיוון שיש לי צורב dvd והדיסק הוא dvd ניסיתי להעלות אותו דרך הצורב ניסיתי קצת לשנות דברים בביוס, אבל זה לא הולך (העם יש אפשרות לחזור לדיפולט של הביוס והאם מומלץ לחזור לדיפולט?) בכל אופן, אשמח לעזרתם איך אני מגדיר את הצורב dvd בתור הכונן שממנו יקרא הדיסק דרך אגב, אולי אני טועה והוא בכלל לא bootable יש לי אפשרות לבדוק את זה? והאם יש כוננים מסוימים שלא יכולים לעלות דיסקים שהם bootable? תודה מראש על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את ה-RAM במחשב הנייד שלי (Dell vostro 3560) כרגע יש לי 4GB על בסלוט יחיד, ויש לי עוד סלוט פנוי. רציתי לדעת איזה זיכרון אני בדיוק צריך? האם יש הבדל בגודל של הסטיק בין זיכרון של מחשב נייד לבין זיכרון של מחשב נייח. הנה המידע מ-CPUZ באיזה תדר אני צריך לקנות את הזיכרונות? האם חשוב שהסטיק השני יהיה מאותה חברה כמו הסטיק הראשון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שלום. נשרף לי הלוח אם במחשב. שאר החלקים תקינים לגמרי - 1GBX2 KINGSTON DDR2, AMD THLON DUAL CORE 3600+ AM2, ATI HD4670 PCI-E אני מבקש המצלות ללוח אם עד 350 ש"ח בלי חריגות עדיף עם כרטיס קול 8 ערוצים (6 חיבורים) ואם אפשר SPDIF זה יהיה מצוין. תודה רבה. דניאל.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן עכשיו מחשב עם מעבד Q9450, וכרטיס גרפי Gigabyte 512MB 8800GT, את לוח האם של המחשב המתוכנן בחרתי לפני ובחרתי בGigabyte GA-P35-DS3L שהוא מתאים 100% לדרישות שלי, ועכשיו גיליתי למזלי,שהכרטיס הגרפי תומך בPCI-E 2.0,ומכיוון שללוח אם של ג'יגהבייט שבחרתי אין חיבור PCI-E 2, אני צריך לוח אם שהוא יהיה פחות או יותר כמוהו רק עם חיבור של PCI-E 2. אם הבנתי נכון אני אצטרך לקחת לוח אם עם צי'פסט של X38,שהם אמורים להיות גם יקרים יותר, אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם דומה לGA-P35-DS3L רק עם PCI-E 2? תודה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האם יש הבדל בדדר 2 אם אתה שם על T1 לעומת T2 כשעושים אוברקלוק האם שמים אותו על T1 או על T2
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס זיכרון של Kingston 512MB DDR 400 CL3 . הכרטיס מותקן ב - DIMM 1 , כרטיס יחיד . ( לא מפוצל ל - 2 כרטיסי 256MB ) כאשר אני מעלה את CPU iD ע"מ לבדוק את תקינות כרטיס הזיכרון ( בחוצץ SPD ) התוכנה מציינת :שאכן זהו כרטיס זיכרון מבית Kingston PC3200 אך המהירות המצויינת הינה 200Mhz . Module Size : 512 MB Max BandWidth : PC3200 (200MhZ Manufacturer : Kingston אשמח לקבל תגובה במהירות האפשרית ע"מ שאוכל לחזור לחנות ולהחליף את הכרטיס במידה והינו פגום. בתודה מראש , HyBr33D
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי איפשהו שבגרסאות הישנות של הC2D E6300 הליבה הייתה זהה למעבדים אם ה4MB LV2 CACHE ואינטל חסמה את ה2MB הנוספים הללו במעבד 6300 האם אפשר לפתוח את ה2MB הנוספים כמו פתיחת צינורות בכ.מסך?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-