מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות את החלקים שציינתי (את יתר החלקים, כולל ספק , יש לי מהמחשב הישן). אני מעדיף לקנות במקום שמאפשר תשלומים (ולא לוקח 10% תוספות לתשלומים). השימושים העיקרים במחשב הם: סרטים , תוכנות בסיסיות , אינטרנט (הורדות 24X7) , ומעט תוכנות גרפיות (לתיקונים בסיסים של תמונות) חשבתי על השילוב הבא: מעבד: 7200 - 550 ש"ח (מה הייתרון של 7300)? (המעבד מגיע עם מאורר??) לוח אם - asus p5kpl-cm - 245 ש"ח זיכרון - 2 סלוטים של 2 גיגה של קינגסטון סה"כ מהירות 800- כ 300 ש"ח מארז מחשבוSoprano (VG7000BWS)וThermaltake - כ 295 ש"ח.. מה היתם מוסיפים/גורעים?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5Q-E . אני רוצה לחבר אליו את הספק Corsair HX 620W . על לוח האם יש 2 מחברים של ATA Power : עשרים וארבע פינים ו שמונה פינים. המחבר 8 Pin על לוח האם מכוסה בחציו,רק 4 פינים גלויים אבל אפשר להוריד את המכסה ולגלות 8 פינים. איזה כבל לחבר למחבר 8 פינים על לוח האם?, 4 פינים או להסיר את המכסה ולחבר את ה 8 פינים?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שני הדגמים הם של חברת G.SKILL אחד 2GB 800MHZ HK השני 2GB 800MHZ PK אני מתכוון לעשות OC די רציני אם זה קשור... תודה.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נהרס לי בזיכרון שהיה לי ועכשיו אני רק על 1 ג'יגה חייב בדחיפות עוד ג'יגה עדיף כמו שהיה לי ואם אין [שזה מה שהבנתי עד עכשיו] אשמח לדעת איזה זיכרון אחר יתאים לי לזיכרון הקיים [הג'יגה הנותר] ואם אי אפשר אשמח לדעת איזה זיכרון ישתווה למה שהיה לי ומתאים לי ללוח אם תמונה של המפרט כולו אשמח גם לשמוע בלי קשר חוות דעת על המפרט
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המעבד והלוח אם שלי בשני מחשבים, ואשמח לקבל המלצות. אני מחפש משהו זול וטוב (מסדרת CORE 2 DUO)... סביבות ה1000 ש"ח.. מחשב אחד פשוט, רק לצרכי עבודה עובד בעיקר עם OUTLOOK וכאלה, 2 GB RAM, בקיצור סטנדרט.. מחשב שני: 2 TB של כוננים קשיחים (מעביר די הרבה מידע), GEFORCE 9600 GT, יש לו 3 GB RAM,לזה יש תקציב קצת יותר גבוה 1300 ש"ח בערך. לשני המחשבים כיום פנטיום 4, 3 GHZ, ולוחות אם של INTEL D945PSN . *אני לא אעשה המהרה תודה שי
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה פחות או יותר בכותרת. הלוח מורכב במחשב, הכל עובד בסדר, הכוננים הקשיחים הם בממשק IDE וחוברו לחיבור ה IDE היחיד שעל הלוח, נשאלת השאלה לגבי הביצועים, הגשר הדרומי הוא מסוג ICH9 שלפי מה שהבנתי אין בו תמיכה ב IDE. אז במידה והתמיכה היא ע"י בקר אז האם נגרמת ירידה בביצועי הדיסק הקשיח לעומת בקר מובנה בגשר הדרומי?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד e8400 עכשיו בבדיקת מאמץ עם התוכנה everest הcore clock עולה מ2000MHZ רק עד ל 2833MHZ ולא ל3000 ואין לי מושג למה.. אני גם מרגיש שהמערכת קצת חלשה והייתי רוצה לדעת איך אני בודק שהיא עובדת מצויין ובלי בעיות?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, לא ממש הבנתי מה ההבדל בקונספט בין הi7 ל5 , מה הפירוש של מיינסטרים ? שרתים ? וגם לפי הכתבה לא הבנתי איזה מהם אמור להיות החזק יותר ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
באתר החברה מופיע שישנם שתי כניסות בלבד 1. CPU fan header .2 system fan header האם יש דרך אחרת לחבר מאווררים נוספים ?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המחיר של שניהם דומה 1050 ש"ח . לפי מה שהבנתי AMD טובה יותר במשחקים זה נכון ? ככה אני רואה בבנצמרקים (-:
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מי שמרכיב את המחשב שלי הודיע לי שלוח אם לא מתאים [bIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL] אני צריך להתקשר אליו עכשיו להגיד לו לוח אם אחר עד 380 ש"ח. שיהיה 100% מתאים.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון Corsair PC2-6400 DDR2 400mhz (לפי CPU-Z) אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון ניסיתי לחפש בזאפ את הדגם המדויק שיש לי אבל ללא הצלחה, על כן אני מחפש ייעוץ לגבי איזה סוג זכרון כדאי לי לקנות שיתאים לי עם מה שיש לי עכשיו.. תקציב לא כל כך משנה, הבנתי שזה במילא לא יחרוג מה 200-300 שקל ככה שלא אכפת לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הלוח הנ"ל כמו שאתם יכול לקרוא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187655.0 אני צריך לוח בערך באותו תקציב (כ500 שקל) עם כרטיס מסך עליו במקום הלוח הנ"ל קיבלתי זיכוי מהחנות.. הלוח חייב להתאים למעבד: AMD SEMPRON 3000 TRAY תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני ליקראת רכישת לוח אם חדש. רוצה לירכוש כרטיס טוב! ( לא מחפש אוברקלוקינג) כרגע אני רק מחפש פיתרון בסיסי לכרטיס מסך - ובעתיד אני יקנה כרטיס טוב נקודה נוספת היא שאני חייב 4 חריצי PCI (גם 3 זה בסדר....אבל גבולי) 1 חשבתי על לוח הבא של ג'יגה ביית - שיש לו כרטיס מסך אינטגראלי http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G 2. או על הכרטיס הבא של אסוס ( שיצריך הוספת כרטיס מסך ניפרד = 100 ש"ח יקר יותר) http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1171&modelmenu=1 הנקודה היא שהיזהירו אותי שזה לא חכם ביכלל לירכוש לוח אם עם כרטיס מסך אינטגראלי = פשוט לא לגעת בזה! השאלות: - האם זה נכון…
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה דעתכם לשדרג עכשיו ל E6600 עם בורד טוב או להמתין למעבדי ה 45N???
-
- 14 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך הזיכרון הזה ? שווה לקנות ? וגם אם מישהו עשה לו oc שירשום בבקשה לכמה הגיע.
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שאלה קטנה. מדוע כשאני נותן ללוח אם שלי לקבוע לבד את תזמון הזכרון הוא נותן להם תזמון של 2.5-3-3-7 במקום 2-3-3-6 כמו שהם צריכים לעבוד. הזכרונות שלי הם Corsair 2*1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2. והאם זה בסדר שאני נותן להם הגדרות תזמון קבועות של 2-3-3-6? בלוח אם שלי הוא DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6600, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לוח כנראה יהיה ASUS P5B DELUXE. מהמידע שמצאתי ברשת אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק הכי כדאי לשים זכרון בתדר 533 כי הוא בכפולה שלמה של ה FSB. האם זה באמת נכון? איזה זכרון (2GB) כדאי לשים במחשב הנ"ל (מיועד למשחקים, ללא אוברקלוק). תודה
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי E6300 גרסת BOX והוא הגיע ללא משחה תרמית (אפילו רשום בחוברת שלא נדרשים אמצעים נוספים לקירור מעבר למה שמגיע אם החבילה). האם זה נורמלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המאוורר של הצ'יפסט על הלוח DFI nForce 4 Ultra-D התחיל להרעיש בצורה מוגזמת במיוחד... ממש מעצבן הטמפ' שלו נעות בין 48-52 מעלות, מה כדאי לעשות ? ואם כדאי לקנות קירור מיוחד לקנות קירור פסיבי או אקטיבי ? כמו כן בגלל המבנה של הלוח אם... כרטיס המסך עולה על הקירור בסלוט הPCI-E הרגיל.. לא בדקתי אם זה עולה לגמרי על השני כך ש אם כדאי להחליף קירור הוא חייב להיות או שטוח או שלא ירד לעבר הסלוט השני (בהנחה שהוא מתחת לצ'יפסט) תודה
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ברשותי 2 זכרונות של 256MB*2 400MHZ ורכשתי אתמול סלוט נוסף של 512 של קינגסטון, ושאלתי את המוכר אם זה יעבוד 3 סלוטים והוא אמר שכן. הגעתי לבית אני מנסה שעה להתקין את הזכרונות ולא מצליח, אז החלטתי לחפש את הספר של הלוח בבדיקה מול הספר אני מגלה שהלוח לא תומך ב 3 סלוטים של זכרונות........ איזה בעסה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות בעולם עכשיו אין לי בררה אלה לקנות עוד סלוט של 512 או להישאר עם 768MB שזה די מציק לעין תודו..... דרך אגב הלוח הוא GIGABYTE GA-K8NSC-939
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי כיצד אני מוא את סוג הדגם בלוח אם של ASUS?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
צריך לוח אם של MSI התומך ב קונרו E6400
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD XP 2000 ואני רוצה להחליף לבארטון 2500. תהיה בעיה עם הלוח או שזה לא משנה?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-