עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zurkin1232,

אני צריך המלצה לזכרונות DDR2 איכותיים ומהירים. אני מעוניין ב-2GB x 2, ב-DDR2 800mhz. הם ייכנסו ללוח אם Gigabyte GA-P35-DS3, עם מעבד Q6600. אשמח בהזדמנות זו גם לקבל הסבר קצר על מהירויות עבודה ותזמונים מומלצים כיוון שאני לא מעודכן (נשארתי תקוע ב-DDR1...). תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by liorcomp,

איזו חברת זיכרונות היא הטובה ביותר? לפי דעתכם ??? ליאור

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by -R-E-L-,

יש לי לוח K8nf-9 האם הוא מתאים לי? http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14285&catid=1101 ואיך זה אולי עדיף להוסיף עוד קצת ולקחת אותו? http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14283&catid=1101

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by nir_ofer,

יש לי מעבד ישן יחסית: Intel Pentium 4 2.4GHZ/512/533/1.525v קודם כל רציתי לדעת האם הוא שווה משהוא?? ורציתי להתאים לו לוח אם וזכרונות (1024) תקציביים... לשימושים ביתיים מתונים עם קצת משחקים תודה ניר

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by shikamaru,

מה לעזאזל???

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  6. מחפש לוח למעבד פנטיום 3 טואטלין מהירות 1400 מגה הרץ קיבלתי במקום מעבד פנטיום שלוש 500 שהלך לי מעבד חליפי פנטיום שלוש טואטלין במהירות מדהימה של 1400 מגה עם זיכרון מטמון של 512 ובאס של 133 מתח 1.45 חיפשתי לוח זול וחביב למעבד הנ"ל ויש לי אפשרות להשיג לוח של גיגה בייט מדגם 6VTXEA הלוח הנ"ל על פי היצרן אמור לתמוך במעבד הנ"ל עד מהירות 1200 ולא ראיתי עידכון ביוס שאמור לתת לי אפשרות לזיהוי המעבד הזה. היתכון כי אם אני אנסה לשים את המעבד על המחשב הוא לא יעלה לי בכלל או שלחילופין יזהה אותו כ 1200 או שאולי בכלל הוא דווקא יעבוד ואני לא הבנתי נכון את היצן שהוא אמור לתמוך ב1200 ומעלה. אני גם צריך מאוור מיוחד כי המעבד הזה מגיע עם מעין ראש גדול עליו בעובי של מילמטר שאני לא יכול לשים עליו…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by RT2,

יש איזשהו הבדל מהותי בין הלוחות? פער המחירים ביניהם דיי רציני.. הבנתי שבSLI-DR ישנם יותר יציאות SATA ואיזשהו פאנל קדמי עם לדים שלא הבנתי מה הוא עושה.. אלה ההבדלים היחידים בעקרון?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  8. Started by nisim_y,

בקשר ללוח אם הזה אני מודע לכך שהוא לא הכי חדש אני יודע זאת אז לכל המיתחקמים אני שואל אם הלוח הזה הוא לוח יחסית טוב לסוקט 478 ואם הוא תומך ב-big typhon והאם אפשר לעשות איתו אוברקלוק מכובד ?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by adig,

מחפש המלצה ללוח אם PCI-E עבור מחשב בקונפיגורציה הבאה מעבד AMD64 3200 דיסק WD 160G SATAII כרטיס מסך Sapphire x800GT צריך firewire לא צריך SLI לא משתמש בכרטיס audio חיצוני (ורוצה on board באיכות סבירה) לא מבצע OC תקציב לא ברור - ראיתי שיש אופציות סבירות באזור ה 600 שקל אבל אם מישהו חושב שיש ערך מוסף משמעותי לכרטיס יותר יקר אז אפשר לחרוג בנוסף, האם יש טעם לקנות זכרונות יקרים ולא להסתפק באופציות הזולות (מתכוון להרכיב 1G)? תודה

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by DeNon,

בוקר טוב חברים, יש לי לוח ABIT NF-7 V2.0 ובטעות עשיתי לו עדכון ביוס של NF-7 V.1xx, עכשיו כשאני מפעיל את הלוח לא רואים תמונה האם ניתן לעשות משה? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by matant131,

אני צריך ל2.8 נורטווד 1. P4P800 DELUXE 2. abit ic7 3. P4S800D-E DELUXE 4. abit is7-e תודה!

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  12. בדקתי באוורסט בקטגוריה של COMPUTER<OVERCLOCK וראיתי שרשום בזיכרונות ככה DIMM1: Nanya M2U25664DS88B3G-5T 256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) וככה גם בשני ורציתי לשאול המהירות של הזיכרול שלי היא על דול עכישו על 200*2=400 והתזמונים כמו שאתם רואים גבוהים עכשיו אם אני יוריד את המהירות אז התיזמונים יהיו נמוכים (מה שיותר טוב כמו שהבנתי) כמו שרשום בתוכנה?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס אינטל , ואני מתלבט לגבי הזכרונות . אני רוצה לשים 2GB במהירות 800 ואני לא מבין כל כך בתזמונים ואיזה חברה עדיפה על השנייה. אני לא מתכנן OC , המחשב מיועד למשחקים בעיקר והתקציב לזכרונות הוא אני מתאר לעצמי עד 1800. המחשב שאני קונה הוא די HIGH LEVEL ואני לא רוצה להגיע למצב שכל הרכיבים במחשב הם ברמה אבל הזכרונות יגבילו אותי. המעבד הוא אגב E6600.

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by Blotus,

שלום, יש לי בעיית התחממות יתר במעבד, בדקתי ע"י תוכנת הEVEREST וגם ע"י בדיקה בלוח אם, בנוסף לכך שמתי את היד על גוף הקירור של המעבד ולמען האמת התחושה שלי שהגוף עצמו לא חם באופן מיוחד, אך למרות זאת הטמפרטורה של המעבד מגיעה בין 60 מעלות עד כ-75. כשבאופן נורמלי זה נמצא על 59,60 מעלות. בנוסף לכך בדקתי אצל חבר נוסף שיש ברשותו אותו מעבד, גם אצלו אותה בעיה קיימת.. שמתי משחה טרטמית של QUICK SILVER, הוצאתי את המעבד ממקומו והרכבתי אותו בשנית, בדקתי שכל המאווררים אכן פועלים ושממאוורר המעבד עושה את כמות הסיבובים שהוא צריך לבצע בדקה אחת. כך שאין לי ממש רעיון או סיבה ממה זה נגרם וכתוצאה ממה זה.. האם למשהו יש תשובה או הסבר הגיוני? שכחתי להזכיר שבעקבות זה יש לי לוח אם של ABIT AI7, ובביו…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by xXDevil4Xx,

שמעו יש שתי לוחות אם שאני מלבט ביניהם למפרט שלי זה המפרט: מעבד : amd athlon 3200+ box מארז : sunbeam transformer ספק : enermax 420w כ.מסך : leadtek px7800gt זיכרון : geil 512m פעמיים והלוחות אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ASUS A8N-SLI Premium עכשיו תראו אני לא בטוח אם אני יצתרך אובקלוק בגלל שהמפרט טוב לא......ויש לי שאלה לגבי שניהם dfi- אם נגיד סתם דוגמא אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק הוא יהיה טוב לביצועים???? asus- הוא יהיה טוב לאוברקלוק בגלל הקירור הנוזלי????,איך יהיו הביצועים שלו לעומת ה-dfi (לכל אלה שאומרים שיש בו באגים זה רק בגירסאות הקודמות בזאתי אין) תודה לעוזרים!!!!

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  16. אהלן אני רגע לפני שדרוג ויש לי בעיה קטנה אני רוצה להחליף את המעבד ולכן אני גם צריך להחליף את הלוח אבל הבעיה שקניתי לא מזמן כרטיס מסך עם חיבור AGP X8 - NVIDIA G-FORCE 7600 ואני לא רוצה להחליף אותו. הסתכלתי בשאלות ותשובות וראיתי מספר דגמים אבל מדובר בשרשור מלפני שנה כמעט... אז הוא בטח גם לא הכי מעודכן מבחינת לוחות חדשים שיצאו לאחרונה. כמו-כן אני מעוניין לקנות מעבד אינטל CORE 2 DUE E6750 אשמח לקבל מידע על לוחות אם מתאימים בעלי חריץ AGP X8 ואם קיימים כאלו שיהיה ניתן בעתיד גם לשדרג אותם ולהכניס אליהם מעבד מרובע ליבה אז עוד יותר טוב. תודה רבה רועי

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אני בקרוב יחליף את הזכרון שלי בקורסאיר כזה 3200, ושמעתי שיש כמה בעיות בקשר לבעייה הזאת... הבנתי שזה לא משהו הכי רציני, פשוט זאת בעייה באסוס, שהוא לא אוהב את הגדרות ה SPD של הקורסאיר, וקורסאיר ממליצה להכניס זכרון אחר, להכנס לביוס, לכוון את ההגדרות של קורסאיר ולהכניס אותו שוב וזה עובד... אני שואל, אם הבעייה הזאת משפיעה על הביצועים, על התזמונים (אולי אסור לגעת בהם או משהו?) בקיצור, חוץ מזה שהוא עושה טיפה בעיות בהתקנה שלו עם ההגדרות וזה הוא בסדר גמור על האסוס? אני לא הולך לשחק עם זה יותר מדיי... אז כל מיני בעיות שלא קשורות למה שכתוב לא אכפת לי... למשל איפוס ביוס וזה.. לא מתעסק עם זה. תודה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  18. זה מה שרשום עליו: AXD2400KV3C(אני בטוח ב99.99% שזה הדגם והמתחשל המעבד) AUIJB 0301MPMW 9748405260797 ???

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. האם אפשר להשיג בארץ את הזכרונות: Patriot PDC1G3200+XBLK (זה זכרונות TCCD) (תזמונים 2-2-2-5 ב200 ו 2.5-3-3-7 ב 250) (תאורתית מגיעים ל 300 על 3-4-4-8) ואם לא אז שווה להזמין מ: http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/ddr-ram-pc3200.asp במחיר של 275 יורו (זה כולל משלוח) 1GB זכרון ב 1650 ש"ח (בערך)

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by feretory,

אני רוצה להחליף זיכרונות קיימים ל MB GA7AXP CPU-AND2200ATHLON XP 256\DDR-RAN\3200

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. בוקר טוב חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש עד יום חמישי. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2624 מה דעתכם על לוח זה? הבנתי שיש לו מערכת קירור SILENT-PIPE כלשהי. כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret מה דעתכם על הזכרונות האלה: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 1) האם כדאי לרכוש, כבר כעת 4GB? 2) האם שני סטיקים של 2GB איטיים יותר מארבעה סטיקים של 1GB? 3) האם כדאי לקחת זכרון אחר CL4 (הבנתי שהוא מהיר יותר)? אודה להמלצות, הארות והערות. תודה!

• 14 תגובות
    • 697 צפיות
  22. מדובר בכרטיסי מסך לממשך AGP. האם ידוע למישהו אילו כרטיסי ATI נתמכים? תודה

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by guandms,

האם הזכרונות האלה טובים ?? למחשבי AMD ולמשחקים !!! תודה רבה לעוזרים ??? לא מיודע לOC ונועדו ללוח-אם FDI LANPARTY UT NF4 ULTRA D

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  24. הי, האם המעבדים כפולי הליבה של אינטל משיגים תועלת כלשהי כאשר מערכת ההפעלה (XP למשל) אינה תומכת בזה? האם רמת החומרה יודעת לבדה לנתב פקודות בין המעבדים ומשיגה שיפורים בביצועים גם ללא תמיכת התוכנה? האם אפשר קישור למבחן אמין כלשהו המראה יתרונות/חסרונות של כפולי הליבה? תודה.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים