עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DeNon,

בוקר טוב חברים, יש לי לוח ABIT NF-7 V2.0 ובטעות עשיתי לו עדכון ביוס של NF-7 V.1xx, עכשיו כשאני מפעיל את הלוח לא רואים תמונה האם ניתן לעשות משה? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לחבר שלי יש בעיה להגדיר את ה-AGP בלוח הזה. מפרט: Intel Pentium4 2.4Ghz 533Mhz Bus Gigabyte 8inxp 256x2 Crosair cas2 GiGABYTE R9700 Pro תגיד, איפה אני מסדר את ה fast writes של ה agp*8 איך מתקנים cold booting

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  3. היי יש לי לוח P4GD1 של ASUS זה לוח PCIE עם לסוקט 478 עם ציפסט 915P התקנתי 256MB כפול 2 בשני הסלוטים הכחולים. והתכנה מראה שהם עובדים במהירות של 200 במקום 400 או אפילו 800 ב DUAL, היא לא אמורה להראות 400 או 800 MHZ? מצורפת תמונה. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by elia_lan,

שלום יש לי לוח-אם ms-7592(g41tm-e43) זיכרון ddr2 6400 2gb ומערכת הפעלה xp השאלה שלי היא איך ומה אתם ממליצים לי לשדרג.... להוסיף 2 גיגה באותה מהירות לקנות 4 גיגה עם 800mhz)-האם המהירות היא שיפור משמעותי? או להחליף לוינדוס 7 ולקנות (8gb(1*8 or 2*4 או שלמישהו יש הצעה אחרת... מה אתם ממליצים?? ומאיפה הכי שווה לקנות??

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. אהלן! יש לי שאלה... אני מתכוון לשדרג את הלוח שלי מGIGABYTE 8I945P-G ומעבד D925 לGIGABYTE 965P-DS3 וE6420. השאלה שלי היא אם צפוי הבדל ביצועים ניכר ונראה לעין בתוכנות העכשוויות ובכלל בביצועי המחשב במשחקים וכו'? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by elad76,

יש לי את הזכרון הבא: Transcend 1gb 667mhz cl5 ורציתי לדעת שכדאי להוסיף עוד גיגה אני צריך לשים בדיוק אותו זיכרון או שאני יכול של חברה אחרת עם אותם נתונים. האם הזיכרון הזה טוב למשחקים והאם יש יותר טובים ממנו במשחקים?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by ea666,

שלום אני רוצה עזרה בבחירת מעבד לעריכת סאונד אני לא רוצה להתעסק עם OC. אני לא מעוניין במשחקים. אני רוצה מעבד שיכול להריץ את כל התוכנות הכבדות של עריכת הסאונד כמו Cubase and Reason. בעקרון חשבתי על Q6600... מה אתם ממליצים? (אולי E8400)? אני לוקח אותו עם ‏73PVM-S2H של Gigabyte

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by SyPhEx,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html ! פאקינג מעבד 6.8 GHZ טרה בייט זכרון וטרה בייט הארדיסק LIFE'S NOT FAIR !

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by BIGWOLF,

אחרי שקראתי את החדשות של האתר המתיחסות לשני מעבדים אלה, רציתי לקבל מידע על עוד הבדלים בינהם. 1 - האם ההבדל הוא בדומה ל - ATHLON/DURON - או ATHLON XP/ATHLON MP 2 - האם יש שימושים ספיציפיים נוספים בהם יהיו מצתינים כל אחד מן המעבדים 3 - האם המעבדים יתמחו בתכנולוגיה הדומה ל - H.T - של INTEL 4 - איך יראה ATHLON K7 - הנוכחי ביחס למעבדים אלו (מהירויות) 5 - איך יראו המעבדים החדשים היחס ל - P4 - והאם INTEL - מיצרת דור חדש של מעבדים כתשובה ל -AMD תודה. ???

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. אני בקרוב יחליף את הזכרון שלי בקורסאיר כזה 3200, ושמעתי שיש כמה בעיות בקשר לבעייה הזאת... הבנתי שזה לא משהו הכי רציני, פשוט זאת בעייה באסוס, שהוא לא אוהב את הגדרות ה SPD של הקורסאיר, וקורסאיר ממליצה להכניס זכרון אחר, להכנס לביוס, לכוון את ההגדרות של קורסאיר ולהכניס אותו שוב וזה עובד... אני שואל, אם הבעייה הזאת משפיעה על הביצועים, על התזמונים (אולי אסור לגעת בהם או משהו?) בקיצור, חוץ מזה שהוא עושה טיפה בעיות בהתקנה שלו עם ההגדרות וזה הוא בסדר גמור על האסוס? אני לא הולך לשחק עם זה יותר מדיי... אז כל מיני בעיות שלא קשורות למה שכתוב לא אכפת לי... למשל איפוס ביוס וזה.. לא מתעסק עם זה. תודה

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by nir767676,

מצטער אני יודע שיכול להיות שהייתי מוצא לזה תשובה אם הייתי בודק עמוק בכל הסטיקים למעלה אבל זה פשוט שאלה מהיר ואני צריך תשובה מהירה ואין לי זמן לבדוק שאלה פשוטה, האם תושבת 755 תומכת גם ב478? ז"א האם אני יכול לשים מעבד 478 על תושבת 755? תודה..

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by coco,

מפרט : 8rda+ זכרון כמו שאמאתי axp 2400 9700 pro ביוס רגיל כמו שהגיע שאני שם במהירות זיכרון AUTO אז בפוסט הוא כותב DDR 266 וכשאני שם BY SPD אז בפוסט הוא כותב DDR 400, אבל ב DDR 400 הרבה משחקים כמו freelancer ו- general במיוחד נתקעים ישר אחרי שמתחילים לשחק, וגם שמאתחלים עם memtest (התוכנה שבודקת זכרון) אז במספר בדיקות יש error, וכשהזכרון על DDR 266 כל זה לא קורה. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  13. נראה לי שההגדרות לא הכי טובות, אשמח לעזרה ( 2 צ'יפים של סמסונג 400 גי'גה כל אחד)

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by dimikandum,

מהו הבדל "תכלס" בין CHIPSET 45-43-35 . אני מתכוון ל ביצועים במשחקים ללא CF ו ללא OC.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  15. המפרט שלי : AMD Athlon 64 3500+ Clawhammer GIGABYTE "GA-K8NF-9" NVIDIA nForce4 A-DATA 512MBx2 SDRAM-DDR PC3200 400MHZ ATI Radeon X800XL,256MB GDDR3,256-Bit,DVI,PCI-E Western Digital 120GB S-ATA 8MB L1730B וכל פעם שאני מדליק את המחשב כשהוא רק נדלק כתוב לי משהו כמו : CPU Clock 200MHZ זה טוב?? ובדקתי את הטמפרטורה והכל וכתוב לי את זה בסימן אזהרה: מה זה אומר? ומה לעשות?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  16. ^ הסלרון עולה לי 15 ש"ח יותר.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  17. העיניין הוא כזה יש לי לוח EPOX P4GEA+ כאשר אני מכניס כרטיס לא משנה איזה לpci- אני מדליק את המחשב הוא מזהה חומרה חדשה מתחיל להתקין ופתאום מפסיק ומודיע על שגיאה בהתקנת הדריבר וכ"ו ניסתי לשנות הגדרות בביוס כלום לא עזר למישהו יש רעיון מערכת הפעלה היא xp וכמובן ניסיתי התקנת דרייברים בכל הדרכים האפשריות כמעט שיש בwin -

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by omrishalev,

יש לי שרת פנטיום 3 (מעבדים כפולים) השאלה היא כזו, יש לו זכרונות מיוחדים - שני חריצים על אותו כרטיס החריצים נמצאים בהפרש של סנטימטר אחד מהשני, מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? אני חייב את הזכרונות האלה...

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by moshed3,

קיבלתי לא מזמן לוח אם של IBM. חיפשתי עליו את הדגם ולא רשום. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by coorva,

שלום רב יש לי פנטיום 4 2.8 (בלי פריסקוט), לוח אם ישן: intel D850EMV2 וכרטיס מסך: XFX 6600GT AGP זיכרון פנימי: 512 RDRAM. אני מעוניין לשדרג את לוח האם ללוח AGPX8 שיתאים למעבד ולזיכרון הפנימי שציינתי ושמיועד למישחקים כבדים. אודה למי שיוכל לעזור.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  21. נגיד מעבד כמו E8400 שהוא על לוח שלא תומך בFSB שלו. מה יקרה?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by prexus,

חשבתי להביא מחו"ל, אבל בגלל ענייני תאימות והחזרה ויתרתי על זה. עכשיו אני מחפש גיגה של זכרון PC4000 ל OC. שמעתי שיש זכרונות שמבוססים על ציפ' שנקרא 43B והוא אמור להיות טוב, למשהו יש מושג בקשר אליו? חשבתי על:GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4000 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit ב 1750 ש"ח כך שהם בתקציב יפה, יש רעויונות אחרים? לא חייב מ PCH אפשר גם זיגזג או מהדובים... לינק לזכרון: http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm תודה.

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by ABCD,

איזה לוח אם יותר טוב?: MSI-K8n Neo4 (S939 NF4 ultra) Foxconn vidio nforce4 ultra 4 giga PCI-Express 10\1000

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Kukishin,

לא משהו? סביר? טוב? טוב מאוד?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. Started by TC2B,

מקור: http://tinyurl.com/3vklg

• 8 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים