עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TheHungryOne,

לפי המפרט באתר היצרן הלוח תומך ב CF בלבד ולא תומך ב SLI. האם זה באמת אומר שלא ניתן להתקין עליו מערך SLI? או שזה סתם סוג של שת"פ שיווקי בין Gigabyte ל- ATI?

2. Started by polyron,

רציתי לדעת מהם היתרונות בשמוש בזכרונות אלו... וכיצד ניתן להבדיל בן זיכרון Double Sided לזיכרון רגיל

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  3. אני כרגע בתהליכים להרחיב את הזיכרון של המחשב כיום יש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, CAS Latency : 2-3-3-6-T1 מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח epox 8kda3j רציתי להרחיב את הזיכרון לג'יגה, אבל להוסיף סטיק זהה במחיר שהוא עולה פשוט לא יתאפשר לי כלכלית ... חשבתי פשוט להחליף את הזיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3500/433 BH-5 ששניהם עולים כמו סטיק אחד של קורסאייר , ולמכור את מה שיש לי כרגע, כדי לרכך את המכה... יש לי מספר שאלות : האם המהלך שאני יוזם כדאי ? עדיין לא התחלתי להתעסק באוברקלוק, כי אני פחדן, אבל התחלתי לחשוב על הנושא לפני שנים ... בביוס של הלוח ראיתי שניתן לשנות מתחים DIMM voltage 2.5-2.8v, האם זה יספיק כדי להביא את הטווינמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 10GaZ,

יש בלוח שלי (965p-ds3) אפשרות שנקראת Rebust Graphics booster. יש לי 3 אפשרויות שם: Auto, Fast, Turbo. אני לא רוצה אף אחת מהאפשרויות האלה.. הכרטיס מסך שלי קורס ללא OC ואני חושד שזו בעיה בביוס. התדר של הPCI-E הוא על 100. אגב, כשהתדר על 90 הכרטיס לא קורס. בשני המקרים הכרטיס לא עובר אפילו את ה60-65 מעלות!

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by ooopsi,

ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by -Blaze-,

אלו האפשרויות. מה כדאי?

• 80 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. Processor Model : 1x Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : AGP PCI USB i2c/SMBus MP Support : 2 CPU(s) MP APIC : No System BIOS : Award Software International, Inc. F10 Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-8SIMLH Total Memory : 224MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS651 CPU to PCI Bridge Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Shared Memory : 32MB איך החישוב הולך? לפי המהירות FSB של לוח האם? למשל אם הוא מגיע למהירות של 536 אז אני יכול להוסיף למחשב הזה כרטיס זיכרון במהירות של 400 וגם ב…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by Yaniv.E,

שתומך ב RAID ויש לו כרטיס מסף פשוט עליו. בסביבות 600 ש"ח יש חיה כזו?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  9. שלום ושנה טובה לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן. ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD. הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2. חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה. הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני). ולשאלה העיקרית- א…

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by ccc,

שווה לי להחליף את הגייל DUAL DDR KIT 3500 GOLDEN DRAGON ב Mushkin Black PC3500 הרגיל בלי ה LEVEL CAS 2.5 . למערכת AMD !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amisha,

ראיתי הרבה זיכרונות של החברה וכולם נגמרים באותיות LX ........ אז מה מסמל כול סיום למשל LA או LD וכו' ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by G-FoRcE,

די הרבה מקורות באינטרנט כותבים שבעתיד AMD תעבור לייצר את ליבת ה BARTON שלה בתהליך ה90nm. לדוגמא מצויין פה http://www.pbase.com/image/17079307( זה יותר כדי העביר את הרעיון ולא להראות תאריכים מדוייקים) ועכשיו לשאלה: האם המעבד החדש יתמוך ב SOCKET A או ב SOCKET 754? אם למישהו יש מקור מידע שנראה לו די אמין בנושא.. הוא מוזמן לפרסם פה תודה מראש G-FoRcE

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by gtf,

סלוטים של DDR תומכים גם בSDRAM?

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  14. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם,נתנו לי לבדוק כרטיס זיכרון DDR 400 אמרו שהוא הוא שרוף או משהו,אם אני יבדוק על המחשב שלי זה יכול לגרום נזק כולשהו? תודה,מור

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  15. שלום אשמח לחוות דעת על לוח אם Intel DX79TO לוח האם הנל אמור להיות חלק ממערכת חזקה לעריכות גרפיות ותוכנות 3D שתקציבה 7200 שח מהמפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0 אשמח לקבל חוות דעת על הצ'יפסט X79 והסוקט 2011 וחשיבותם, האם ניתן להתפשר עליהם כדי לחסוך במחיר? באופן כללי אשמח לחוות עת על הלוח הזה או לחילופין המלצה על אחר במחיר דומה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ccc,

האם הלוח טוב לאוברקלוקינג סביר? אני מתכוון האם הוא יתן לי 1800DLT3C@2300MHZ 11*210 בלי בעייה? דעות? הערות? ביקורות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ifs2003,

מישהוא יודע מתי נראה אותו בארץ בחנויות ?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם עשיתי בדיקה ב SISOFT SANDRA 2003 וקיבלתי 2522MB/s INT 2371MB/s FLOAT האם זה נורמלי או שזה נמוך ואם כן אז מה יכולה להיות הסיבה תודה מראש לעוזרים

19. Started by iveco,

הסתכלתי באתר של KSP ויש כמה אפשרויות : לינק : http://ksp.co.il/?select=1066..187 MX2 MX4 NOCTUA NT-H1 ZM-STG2 1. מה לקנות ? 2. כרגע על המעבד מרוחה משחה טרמית סינית HC-151 משחה שיבואן משתמש בה , נכנסתי לביוס ואלה הנתונים שאני מקבל , טמפרטורה מעבד 35-37 מעלות CPU TEMP , טמפרטורה " סיסטם " 34 , טמפרטורה ליבות 40-46 מעלות CORE TEMP השאלה אם כרגע הטמפרטורה של המעבד 37 בביוס במנוחה , באברסט רשום 33-34 מוזר , אם אני אשים משחה טרמית מותג יהיה שינוי גדול ? או פחות 1-2 מעלות ? ואם לא יהיה שום שינוי בין הסיני ל MX למשל זאת אומרת או הוכחה שהמשחה הסינית טובה ואיכותית ? במידה ואחרי המריחה של ה .MX או ה NOCTUA המעבד ישאר על 35-37 מעלות …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היצרנית הטאיוואנית משיקה גירסה חדשה לאחד מהניידים המשתלמים ביותר בארסנל שלה אם התעניינת ברכישת מחשב נייד קומפקטי בתקופה האחרונה, יש סיכוי לא רע בכלל שראיתם את דגמי ה-UX305UA של אסוס בתור אחת מהאופציות המובילות עבורכם – אחרי הכל, מדובר באחד מהדגמים התחרותיים ביותר בקטגוריה כרגע, עם מחירים שמתחילים בפחות מ-4,000 ש"ח עבור מעבד Core i5, כונן SSD של 256GB ומסך ברזולוציה גבוהה של 1,800×3,200 פיקסלים. כעת, יש לו אח חדש שעשוי להיות מעניין ורלוונטי אפילו יותר. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%93%D7%A7-%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%99-%D7%A4%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני יודע שכאלשר הבאס של המעבד 200 ושל הזכירון 200 אז הם יעבדו בסינכרון 1:1 טוב ... אבל רציתי לחזק את הידע שלי בנושא . כמו מה קורה באותו זמן ... והאם 1:1 מתאים ל200 מה"צ לבאס מטעם המעבד ומטעם הזכרונות (כמו שאמרתי) ? ועוד בכלליות מה זה ההסתנכרנות של המעבד והזכרונות ... רציתי לקרוא את המדריך ב PCSPOT - אבל כמו שידוע לנו - האתר לא עובד :-X

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. אהלן, יש לי C2D 6320 אני רוצה לדעת מהטמפ' שלי במעבד, כמו כן, מה הטמפ' המומלצת? תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי, מהפנטיום 2 ג'יגה הענתיקה שלי.. רציתי רק לוודא לפני שאני קונה, סוקט 939 זה אומר שזה מתאים לכל מעבד, גם לכאלה שהם כפולי ליבה? האם זה שווה לקנות מעבד 64 ביט? שמעתי שיש איתו סיבוכים כמו שצריך מערכת הפעלה חדשה וגם שהוא עובד טוב רק עם הרבה מאוד זכרון.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ברשותי מחשב (כבר די ישן ) CPU: AMD athlon 64 bit 3000+ veince core Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 2Sticks of 256mb PC3200 DDR SDRAM Dual Graphic card: Geforce 6200 TC, yaaa i know it sucks... עכשיו אבא שלי קנה מחשב חדש ובמחשב הישן שלו יש לו שני סטיקים של זיכרון, כל אחד: 512mb PC3200 DDR 400 מה לעשות?? להכניס רק סטיק אחד של אבא? להחליף בכלל רק לשל אבא? לא להכניס בכלל? תזכרו שיש לי כרטיס מסך TC מסריח שלוקח לי זיכרון פיזי.... אם תוכלו לעזור, זה קצת דחוף תודה!

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  25. Started by com555,

כמו שהמעבד הוא לא HT יש רק מעבד אחד ממנהל התקנים ורק חלון אחד של תהליך במנהל משימות המעבד עובד בבאס 800 כך לפחות כתוב בביוס הלוח הוא ABIT IS7 והמעבד הוא 2.6@800 או כך אמור להיות זה של חבר שלי ולמרות הניסיונות שלי לשכנע אותו הוא קנה בKSP התקשרנו אליהם משהו כמו 5 דק' לפני הסגירה והם אמרו שאם מורידים את הסינק האחריות על המעבד תיהיה שנה במקום 3 אין לא עדיין אינטרנט אז זאת קצת בעיה להעלות סקרין שוט של CPU`z אם יש למישוה את המעבד הזה תעלה בבקשה תמונה מCPU`z ומה יכולות להיות הסיבות מעבד HT יראה כמו מעבד רגיל חוץ ממעבד מזוייף מערכת ההפעלה היא WIN XP pro SP1 תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.