מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד סמפרון המבוסס על ליבת ת'ורוברד לבין בארטון, כששניהם באותה מהירות וקאש. לפי AMD לת'ורוברד קוראים מודל 8 ולבארטון 10. איזה משני הליבות עדיף לאוברקלוק רציני כשמתכננים מערכת מבוססת סמפרון? האם ניתן להשיג סמפרון עם ליבת בארטון בארץ? אם כן מאיפה? תודה מראש ;D
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן רציתי להשתדרג לי בשילוש חדש ואני צריך עזרה בבחירת חלקים. מעבד אני קונה כנראה e6300 של אינטל, ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם תואם מתוצרת אינטל (יש לי הנחה על לוחות שלהם). מצורף קובץ של הלוחות שזמינים לי, מי הכי מומלץ מביניהם? תודה לינקים למוצרים: DG965OTMKR DG965WHMKR DP965LTCK DG965SSCK BLKDG965RYCK DQ965GF D975XBX2 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם זה נכון אז תאירו ותתקנו אותי. בזמן האחרון אני מתעניין מאד בנושא הזיכרונות אז אני רוצה לראות אם כל זה לא שטויות . אז הנושא שכתוב פו הוא על: יתרונות, חסרונות של ה- DDR2, אז ככה: יתרונות: 1- אחד מהיתרונות הבולטים ביותר של ה-DDR2 הוא שהציפ זיכרון עובד בחצי מהמהירות של הציפ, 1/0 כך שעבור 400DDR2 הציפ 1/0 עובד ב-200Mhz אך ציפ הזיכרון עובד ב-100Mhz בלבד. על מנת להעביר את אותה כמות מידע, ציפ הזיכרון משתמש ב 4, n Pre-fetch כך, שעבור כל מחזור שעון 4 bits נשלחים לציפ. 1/0 מאחר והציפ 1/0 פועל בכפליים מהירות מאשר הציפ זיכרון, יש לו שני מחזורי שעון זמן לשלוח את ארבעת ה-bits ל-FSB בדיוק כמו שזיכרון DDR עושה... לכן לזיכרון DDR2 400Mhz יש בדיוק אותו רוחב פס תיאור…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הזכרונות הללו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=0 כי יש לי מספיק כסף ואני רוצה קצת לתת הישגים גדולים יותר למחשב שלי ;D הצ'יפים של הזכרונות הנ"ל הם TCCD הדגולים! עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על הזכרונות האלה? האם הם יספקו אותי באופן מלא? אם כבר פתחתי אשכול חדש אז רציתי לשאול אולי אתם מכירים איזהשהן חנויות בניו יורק של חומרה יחסית זולות? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
למשל המעמדcorei3-530 בכלל,היכן נמצא לראות רשימה מלאה של כל כריבי הגרפיקה של מעבדיcorei3-5-7 תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב, אני הייתי רוצה לקבל המלצה על איזה חלקים לקנות בשביל מחשב למשחקים? ברשותי תקציב של משהו כמו 2500 ש"ח פחות או יותר. מה כדאי לקנות? ומה ההבדלים בין מעבדי AMD ל-INTEL? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Crucial Ballstix Tracer PC4000 DDR500 512MB שני סטיקים אבל הבעיה שהם לא רצים במהירות DDR500 ובמקום המהירות הזאת הם רצים בDDR400 ואני לא יודע למה בבקשה תגיד לי איך מתקנים את זה ויש לי עוד בעיה עם הכונן קשיח שמופיע כאילו הוא מחובר בIDE אבל הוא מחובר בSATA. המפרט שלי: CPU::AMD64 3500+ Winchester 90nm Motherboard::DFI LanParty nF4 Ultra-D GFX::Crucial Radeon X850 XT RAM::Crucial Ballstix Tracer DDR500 512MB*2 HD::Seagate SATA 160GB (8MB) 7,200 RPM NCQ PSU::Enermax 485w with SFMA Case::CM Wavemaster Silver Aluminium
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינטל שוב מורידה מחירים והפעם גם למרובעי ליבות. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0 דן
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים הבאים של אביט: NF7 (nForce2)lan,usb2 NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 חוץ מזה שהשני תומך ב SATA במה הוא יותר טוב? ההבדל בביצועים הוא גדול? והאם גם הדגם הראשון יכול לתת תוצאות מספקות לשנתיים הקרובות? (כרגע אני לא מתכנו אוברקלוק)
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כרטיס מסך מובנה יהיה טוב. יש כבר 1 גיגה זיכרון DDR2.(בסטיק אחד)
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לפי המפרט באתר היצרן הלוח תומך ב CF בלבד ולא תומך ב SLI. האם זה באמת אומר שלא ניתן להתקין עליו מערך SLI? או שזה סתם סוג של שת"פ שיווקי בין Gigabyte ל- ATI?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מהם היתרונות בשמוש בזכרונות אלו... וכיצד ניתן להבדיל בן זיכרון Double Sided לזיכרון רגיל
-
אני כרגע בתהליכים להרחיב את הזיכרון של המחשב כיום יש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, CAS Latency : 2-3-3-6-T1 מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח epox 8kda3j רציתי להרחיב את הזיכרון לג'יגה, אבל להוסיף סטיק זהה במחיר שהוא עולה פשוט לא יתאפשר לי כלכלית ... חשבתי פשוט להחליף את הזיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3500/433 BH-5 ששניהם עולים כמו סטיק אחד של קורסאייר , ולמכור את מה שיש לי כרגע, כדי לרכך את המכה... יש לי מספר שאלות : האם המהלך שאני יוזם כדאי ? עדיין לא התחלתי להתעסק באוברקלוק, כי אני פחדן, אבל התחלתי לחשוב על הנושא לפני שנים ... בביוס של הלוח ראיתי שניתן לשנות מתחים DIMM voltage 2.5-2.8v, האם זה יספיק כדי להביא את הטווינמ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בלוח שלי (965p-ds3) אפשרות שנקראת Rebust Graphics booster. יש לי 3 אפשרויות שם: Auto, Fast, Turbo. אני לא רוצה אף אחת מהאפשרויות האלה.. הכרטיס מסך שלי קורס ללא OC ואני חושד שזו בעיה בביוס. התדר של הPCI-E הוא על 100. אגב, כשהתדר על 90 הכרטיס לא קורס. בשני המקרים הכרטיס לא עובר אפילו את ה60-65 מעלות!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
Processor Model : 1x Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : AGP PCI USB i2c/SMBus MP Support : 2 CPU(s) MP APIC : No System BIOS : Award Software International, Inc. F10 Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-8SIMLH Total Memory : 224MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS651 CPU to PCI Bridge Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Shared Memory : 32MB איך החישוב הולך? לפי המהירות FSB של לוח האם? למשל אם הוא מגיע למהירות של 536 אז אני יכול להוסיף למחשב הזה כרטיס זיכרון במהירות של 400 וגם ב…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שתומך ב RAID ויש לו כרטיס מסף פשוט עליו. בסביבות 600 ש"ח יש חיה כזו?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן. ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD. הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2. חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה. הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני). ולשאלה העיקרית- א…
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שווה לי להחליף את הגייל DUAL DDR KIT 3500 GOLDEN DRAGON ב Mushkin Black PC3500 הרגיל בלי ה LEVEL CAS 2.5 . למערכת AMD !
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי הרבה זיכרונות של החברה וכולם נגמרים באותיות LX ........ אז מה מסמל כול סיום למשל LA או LD וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
די הרבה מקורות באינטרנט כותבים שבעתיד AMD תעבור לייצר את ליבת ה BARTON שלה בתהליך ה90nm. לדוגמא מצויין פה http://www.pbase.com/image/17079307( זה יותר כדי העביר את הרעיון ולא להראות תאריכים מדוייקים) ועכשיו לשאלה: האם המעבד החדש יתמוך ב SOCKET A או ב SOCKET 754? אם למישהו יש מקור מידע שנראה לו די אמין בנושא.. הוא מוזמן לפרסם פה תודה מראש G-FoRcE
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,נתנו לי לבדוק כרטיס זיכרון DDR 400 אמרו שהוא הוא שרוף או משהו,אם אני יבדוק על המחשב שלי זה יכול לגרום נזק כולשהו? תודה,מור
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אשמח לחוות דעת על לוח אם Intel DX79TO לוח האם הנל אמור להיות חלק ממערכת חזקה לעריכות גרפיות ותוכנות 3D שתקציבה 7200 שח מהמפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0 אשמח לקבל חוות דעת על הצ'יפסט X79 והסוקט 2011 וחשיבותם, האם ניתן להתפשר עליהם כדי לחסוך במחיר? באופן כללי אשמח לחוות עת על הלוח הזה או לחילופין המלצה על אחר במחיר דומה תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-