מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
סתומרת עם צריך להשקיע הרבה במעבד בשביל משחקים כבדים או שאפשר לקנות למשל מעבד אינטל E5200 dual core ולוח אם שיתמוך בכרטיסי מסך חזקים ולהשקיע בכרטיס מסך רציני ?!?!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה ב-900 ש"ח. בגלל המחיר הנמוך התחלתי לחשוד. האם המעבד שווה משהו? לא מצאתי השוואה נורמלית ברשת. איך הוא בהשוואה לאטלון 3200+?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני יכול ליקנות מח"ל USA ONLY בתקציב של200$ חשבתי עלG.skill ddr 500 2gb UCCC CHIPS שעושים 550 בכיף אבל הקטע שאם עדין שווה להשיקע בזה? כי המחשב שלי סבבה לפנים חוץ מיזה שהזיכרנות הורגים אותי גם אין ליDC וגם יש לי 768mb
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום עזרו לי להחליט איזה מהם יתן תוצאות טובות יותר אובר קלוק בקטנה ,אולי בעתיד לא קריטי מעבד q6600 לוח p45 זיכרון בנפח 4 gb או מעבד q6700 לוח p35 זיכרון2 gb או מעבד q9450 לוח p35 זיכרון 2 gb
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי זוג זכרונות 256*2 DDR שעובדים 400MHZ ב DUAL DDR האם כדאי לי להוסיף 256*2 DDR נוספים או שברגע שהיו 4 סלוטים של זכרון לומרות ה-DUAL DDR השאלה היא האם יהיה שיפור או שבגלל שיש 4 סלוטים השיפור לא יבוא כל כך לידי ביטוי ...
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך לוח האם ASUS A8N-VM nVidia 6100, GBL ? טוב? (עם מעבד athlon 3200, כרטיס גרפי נוסף, ו-1 ג'יגה זכרון )
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 512 של מיקרון. עכשיו יש לי כמה שאלות קטנות... 1) הזכרונות שלי בתדר 133MGHZ הם 2.2.2.6 ב 166MGHZ הם 2.5.3.3.7 וב200MGHZ הם 3.3.3.8 עכשיו את התזמונים הורדתי ל 2.5.3.3.6 בתדר של 200MGHZ כמובן האם באמת שיפרתי פה משהו? כי לפי איך שזה נראה שום דבר לא ישתפר? 2) אם אוריד את מהירות העבודה של הזכרונות ל133MGHZ ואת התזמונים 2.2.2.6 האם המהירות תרד? מהו הגורם היותר משמעותי כאן ה MGHZ או התזמונים. 3) את המתח העלתי ל 2.5V עד עכשיו זה היה על auto בלוח יש עד 2.7V האם זה יכול לגרום נזק? התחממות? איך אני יכול לבדוק את החום על הזכרונות אם אין חיישן? אממ ומשהו אחרון.. האם קצה גבול המתח לזכרונות ה 2.7V זה כמה הזכרונות מסוגלים לקבל כמה הלוח יכול לתת או שפשוט מעל הזכרונו…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם זכרונות של GeIL 512X2 במהירות 400Mhz... או זה מה שלפחות חשבתי, עד שהשתמשתי בתוכנה הבאה והזדעזתי. האם הנתונים בתמונה הבאה אומרים שהזכרונות שלי במהירות 208MHz בלבד?! וחשוב לציין שעוד לא עשיתי אף פעם OC...
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט k8nf-9 ועליו 2 סטיקים של 512 DDR 400 של ADATA אשר עובדים בדואל צ'אנל. תהיתי, במידה וארצה להוסיף עוד גי'גה ראם, האם עליי לרכוש גם A DATA זהים לאלו שיש לי כרגע כדי שהכל יעבוד בדואל ? או שמספיק עוד זוג של ג'יגה של חברה אחרת, כלומר 2 של ADATA ושניים של חברה אחרת למשל... טווינמוס.. זה יעבוד בדואל צ'אנל ? או שזה יתפקד בסינגל צ'אנל ? אשמח לקצת הסברים.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לשאול אם לוח האם שלו טוב, זה שם הדגם: asus p4s533 mx acpi bios revision 1004 תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שימו לב: WWW.FUTUREMARK.COM הספירה לאחור התחילה!! 3DMARK2004!! יאיר.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד בעל זיכרון של samsung 2gb ddr3 1066... קניתי זיכרון חדש של kingstone 4gb ddr3 1333. יש לי מספר שאלות. א. האם עדיף לי פשוט להחליף את הזיכרון הקיים בזיכרון החדש או להוסיף את הזיכרון החדש לקיים? ב. האם שני הזיכרונות יכולים לעבוד ביחד על אף הבדלי המהירות, החברות, והנפחים? ג. במקרה של החלפה/הוספה, האם ישנם הגדרות שאני צריך להגדיר בביוס/ במערכת ההפעלה, או שזה פשוט plug&play? ברצוני לציין כי על פי הוראות היצרן, לוח האם תומך בכעד 8GB של זיכרון. בנוסף, ברשותי מערכת הפעלה Windows ultimate x64bit. בתודה מראש על העזרה, שניר.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד ולוח שיהיו טובים לאוברקלוקינג... רק שלא יחרגו מהתקציב אם אפשר
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי פאנל עם כניסת firewire את כבל הנתונים שלו אני מנסה לחבר אל לוח האם asus p5pe-vm, לא הצלחתי למצוא פינים מתאימים לכבל זה בלוח האם עצמו. (לכבל עצמו יש 9 פינים). חיפשתי גם במפרט של לוח האם האם הלוח תומך בieee 1394 ולא ראיתי התיחסות לכך. אשמח לעזרה מכל סוג, תודה (:
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזכרון למערכת מבוססת 64Bit. עד 2000 ש"ח תודה. *בכמה אפשר למכור לוח אם NF7 מעבד 2500+ עם קירור של ונטק Gforce 2 64MB זיכרון 256MB SpekTec עם קירור של ונטק כונן קשיח 20GB Maxtor כולל מארז וספק וצורב LG X52??
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תהיתי, האם במערכות שבהן תדר המעבד זהה, אך ה-FSB שונה, הן שוות במהירותן? (בהנחה ושאר הנתונים שווים, כמובן). האם FSB גבוה יותר לא עדיף, אפילו אם בחישוב הסופי תדר המעבד דומה (כי מכפלתו נמוכה יותר)?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חוץ מההבדל בצ'יפסט (975 לעומת 965) והשלט - מישהו יכול בבקשה להסביר לי בשפה של בני אדם מה ההבדלים? האם הפיצ'רים הנוספים שווים 350 ש"ח הבדל?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
משהו מכיר את הזיכרון הזה של TWINMOS: http://www.twinmos.com/dram_ddr400.htm רציתי לדעת כמה ננו סקנד הג'וקים שלו ( חיפשתי ולא מצאתי ) והאם הזיכרון הזה טוב גם ל-OC תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? כאילו אני יודע שהוא אמור להראות למטה 2 מעבדים.... כלומר מין בחירה כזאת... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תגידו, איך מחשבים מה המהירות האמיתית של המעבדים החדשים? לדוגמא... אם ידוע שמהירות ליבה של מעבד דו ליבתי היא 2.4 ג"ה... אז מכפילים ב2 ומכך שהמהירות היא 4.8 ? ובמעבדי Quad ? אם ידוע שמהירות השעון היא 3.0 ויש 4 ליבות... זאתומרת שהמהירות הכללית של המעבד היא 12 ג"ה ?!?!?
-
- 13 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm חבר שלי רוצה לקנות את הלוח הזה אז הוא שואל אותי אם הלוח טוב ואיזה ספק כוח הוא צריך 20 או 24 פינים וכמה הספק צריך להיות הספק יש לו כרטיס מסך 6800GS אחד ? יש לו ספק hec 400w אבל 20 פינים אז אני שואל אותכם כי אני לא יודע
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי במחשב לוח אם מסוג Intel® Q45 Express Chipset אתה יודעים עליו משהו? טוב לא טוב? יש מקום לכרטיס מסך נוסף? ואם לא טוב, יש לכם לוח אם טוב להמליץ לי עליו עד 600 שקל? תודה רבה רבה לעוזרים מראש:]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרגע סלרון 1700 לשימושי אינטרנט כמה ישפר אם אני אביא לו פנטיום 4 שווה ערך או סלרון 2.4?? מדובר על תושבת 478 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס זיכרון של Kingston 512MB DDR 400 CL3 . הכרטיס מותקן ב - DIMM 1 , כרטיס יחיד . ( לא מפוצל ל - 2 כרטיסי 256MB ) כאשר אני מעלה את CPU iD ע"מ לבדוק את תקינות כרטיס הזיכרון ( בחוצץ SPD ) התוכנה מציינת :שאכן זהו כרטיס זיכרון מבית Kingston PC3200 אך המהירות המצויינת הינה 200Mhz . Module Size : 512 MB Max BandWidth : PC3200 (200MhZ Manufacturer : Kingston אשמח לקבל תגובה במהירות האפשרית ע"מ שאוכל לחזור לחנות ולהחליף את הכרטיס במידה והינו פגום. בתודה מראש , HyBr33D
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם הם אותו דבר ? כשנכנסתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה מעבד כפול ליבה של אינטל הם אמרו לי שזה בעצם המעבד עם ה- 64 ביט עם 2M Cache נראה לי שזה לא אותו דבר כי אני יודע שכפולי הליבה הם יקרים וראיתי 64 ביט ב- 1400 שקל
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-