עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלוח הזה לפי מה שכתוב תומך בDDR3 עד 1600 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם Asus P6T Deluxe והשאלה שלי היא אם אני יכול לשים עליו זכרונות של 1800 האם זה יעבוד בצורה תקינה רק שהלוח ינצל אותם בתור 1600?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב יש לי פנטיום 4 2.8 (בלי פריסקוט), לוח אם ישן: intel D850EMV2 וכרטיס מסך: XFX 6600GT AGP זיכרון פנימי: 512 RDRAM. אני מעוניין לשדרג את לוח האם ללוח AGPX8 שיתאים למעבד ולזיכרון הפנימי שציינתי ושמיועד למישחקים כבדים. אודה למי שיוכל לעזור.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by eliil1,

המפרט שלי הוא E8400 HD 4750 SONIC Corsair 550VXEU 550W Mushkin 4 GB - שתיים של שתיים גיגה אני צריך את לוח שיהיו בו את כל החיבורים האפשריים, יתמוך במפרט שלי, גם אם אני אחליף איזה חלק פה ושם , שיהיה בו USB , לפחות כמה , ו...פשוט שייתן תמורה למחיר שלו , שכמו שציינתי עד 600 ש"ח, פלוס מינוס... האפשרויות שחשבתי עליהן : P5QL P5QL-E Gigabyte GA-EP45-DS3 אבל אני לא מבין בזה הרבה... תודה.

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם הזכרונות של GSKILL נחשבים לאיכותיים ואם לא מה האלנטרנטיבות הטובות יותר? אין בעיה עם תג מחיר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. שלום היצרן מציין כי הלוח תומך בתדרי זיכרון 667MHZ 800MHZ 1066 MHZ 1200MHZ אך אינו מציין דבר לגבי התמיכה ב 1000MHZ. השאלה האם הלוח ינצל נכון את הזיכרונות שבתדר 1000MHZ המפרט שהוזמן הוא: E8400 ASUS P5Q G.SKILL 4096 1000MHZ GECUBE HD 4850 וכל השאר ....

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by pixelim,

שלום לכולם, אז החלטתי לשדרג את הזיכרון שלי ל-1 ג'יגה, קניתי 2 סטיקים של 512 DDR 400 של חברת Samsung, וכשהתקנתי אותם (בשני באסים שונים כמובן) קיבלתי תוצאות של 333 Mhz, לא משנה באיזו קונפיגורציה... חשדתי שאולי מדובר בבעיית תאימות בלוח אם שהוא ASUS P4R800-VM, באתר האינטרנט של ASUS נאמר תחת סעיף המדבר על זכרונות המתאימים ללוח אם: Memory 4 x 184-pin DIMM Sockets support max. 4GB PC3200/2700/PC2100/1600 non-ECC DDR SDRAM memory Dual Channel Memory Architecture Note: Supports one single-sided PC3200 (DDR400) DIMM per channel only עכשיו, לפי מיטב הבנתי צריך שהזכרונות יהיו Single-Sided בלבד, לאחר בירור עם החנות זכרונות מסוג זה הם לא נפוצים ולכן יקרים יותר, עכשיו מה לדעתכם כד…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. נגיד מעבד כמו E8400 שהוא על לוח שלא תומך בFSB שלו. מה יקרה?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. יש לי זכרונות כאלו: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=55&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=121 2X2GB והם עובדים לי על 5-5-5-15 במקום על 4-4-4-12. והוספתי להם מתח ל2.1 כי זה המתח שהם צריכים בשביל 4-4-4-12. אבל עדין הם עובדים על CL5. תמונה מCPU-Z: בתודה, demi

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by ras81,

שלום יש לי שני HD שיושבים על הכניסות הרגילות, האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אהלן לכולם! אני כבר מיואש!!! [glow=red,2,300]בבקשה תעזרו החליט כבר! [/glow] לפני קניית המחשב החדש שלי למשחקים רציתי להתייעץ על המפרט עצמו... אז הביאו את דעתכם, במה ניתן לשפר וכו'.. התחומים שאני לא ממש מבין בהם הוא הזיכרון, לוח אם, ומארז.. ראיתי כמה ואריאציות שונות ואני לא יודע מה לבחור אז החלטתי לפנות לכאן בתקווה שתיעצו לי לנכון =] שימו לב שהמפרט לא הורכב בחנות מסויימת אלה נבנה לפי המחיר הכי זול לחומרה זאת כי ראיתי ש-IVORY מתחרה עם מחירים, רשום באתר.. מישהו יכול לומר עד כמה זה נכון? הם באמת יורידו את המחיר שלהם אם אני יראה להם שמצאתי ביותר זול??? =\ הנה מפרט: מעבד:(FOXPC.CO.IL) Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 3 שנים אחריות http://ww…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי לוח אם של DFI דגם DK-X38-T2RB וכרטיס מסך HD4870, בגלל הקירור הגדול של ה4870 שתופס 2 סלוטים, הPCI-E x1 חסום. אני מתכוון לרכוש כרטיס קול בעל ממשק PCI-E x1. בלוח האם יש לי שני ממשקי PCI-E 2.0(x16) בגלל שהלוח בעל צ'יפסט x38. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את כרטיס המסך לPCI-E(x16) השני ולהשאיר אותו שם בדרך קבע, האם תיהיה ירידה בביצועים? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by TC2B,

מקור: http://tinyurl.com/3vklg

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  13. מעבד כפול ליבה ב-900 ש"ח. בגלל המחיר הנמוך התחלתי לחשוד. האם המעבד שווה משהו? לא מצאתי השוואה נורמלית ברשת. איך הוא בהשוואה לאטלון 3200+?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  14. Started by sPoiled,

אהלן, הכסף הוא אותו הכסף, רציתי לשאול איזה לוח אם יותר כדאי/משתלם. גם רציתי לדעת אם החיבור של ה-24 פינים בלוח אם של אסוס לא מהווה בעיה לספק מלמעלה ובמיוחד מלמטה. איפה יש יותר פיצ'רים/בנדל יותר עשיר... תודה רבה לעוזרים D:

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by amitaihasnes7,

שלום, אני רוצה לדעת אם זה נכון אז תאירו ותתקנו אותי. בזמן האחרון אני מתעניין מאד בנושא הזיכרונות אז אני רוצה לראות אם כל זה לא שטויות . אז הנושא שכתוב פו הוא על: יתרונות, חסרונות של ה- DDR2, אז ככה: יתרונות: 1- אחד מהיתרונות הבולטים ביותר של ה-DDR2 הוא שהציפ זיכרון עובד בחצי מהמהירות של הציפ, 1/0 כך שעבור 400DDR2 הציפ 1/0 עובד ב-200Mhz אך ציפ הזיכרון עובד ב-100Mhz בלבד. על מנת להעביר את אותה כמות מידע, ציפ הזיכרון משתמש ב 4, n Pre-fetch כך, שעבור כל מחזור שעון 4 bits נשלחים לציפ. 1/0 מאחר והציפ 1/0 פועל בכפליים מהירות מאשר הציפ זיכרון, יש לו שני מחזורי שעון זמן לשלוח את ארבעת ה-bits ל-FSB בדיוק כמו שזיכרון DDR עושה... לכן לזיכרון DDR2 400Mhz יש בדיוק אותו רוחב פס תיאור…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. היי, אז בניגוד לראש האנשים פה, אני עדיין לא מתכנן לרכוש מעבד core 2 dou. מה שאני כן רוצה זה לא למצות את פוצנציאל ההמרה של המעבד שלי (Sempron 2800 בסוקט 754). שקלתי אפשרויות של החלפת כל השילוש אבל הגעתי למסקנה שזו הכי חסכונית. (חבל לי על הזיכרון שלי) בכל מקרה לפי הבדיקות שלי המעבד הזה על 2.4 אמור בסך הכל לספק את מה שאני רוצה בזמן הקרוב (כולל משחקים). כרגע אני עם הלוח Albatron KM51G שבהחלט טוב- חוץ מבתחום ה OC. ברגע שאני מגיע ל OC גבוה, גם אם יציב, ברגע שאני מכבה את המחשב הלוח לא עושה POST. מה גם שהכרטיס מסך חוסם לי סלוט PCI שאני רוצה. בקיצר, אני מעוניין להחליף את הלוח. בגדול- בזבוז כסף. אבל אני מעוניין למצות את המערכת הנוכחית. אני מתלבט בין Abit NV8 ל Gigabyte …

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by jambo7,

שלום עזרו לי להחליט איזה מהם יתן תוצאות טובות יותר אובר קלוק בקטנה ,אולי בעתיד לא קריטי מעבד q6600 לוח p45 זיכרון בנפח 4 gb או מעבד q6700 לוח p35 זיכרון2 gb או מעבד q9450 לוח p35 זיכרון 2 gb

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  18. רלבנטי להחלטה האם לקנות מחשב חדש עכשיו או מאוחר יותר. באמת שלא דחוף מתי הקנייה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by omerha,

יש לי זוג זכרונות 256*2 DDR שעובדים 400MHZ ב DUAL DDR האם כדאי לי להוסיף 256*2 DDR נוספים או שברגע שהיו 4 סלוטים של זכרון לומרות ה-DUAL DDR השאלה היא האם יהיה שיפור או שבגלל שיש 4 סלוטים השיפור לא יבוא כל כך לידי ביטוי ...

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by yehielio,

האם אתם ממליצים על לוח אם זה, עולה כ-610 ש"ח מ-k.s.p, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר הזה (פחות או יותר)? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by rosher,

יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA7VAX עם CHIPSET מסוג KT400 יש עליו מאוורר שבדרך קבע רועש ומתלכלך ועושה לי הרבה בעיות... האם ניתן לוותר עליו ומה הנזק??

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שלום לכם, רכשתי מחשב עם לוח האם: Gigabyte GA-P55A-UD3 רציתי לדעת מה המגבלה של הזכרון . בנתיים יש לי 2 כרטיסים של 2GB כל אחד של GIGABYTE DDR3 כמה עוד אני יכול להוסיף? והאם 2 יציאות הם DDR3 ו 2 הם DDR2? או שארבעתם הם DDR3 (ב SLOTS של הכרטיסי RAM) תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by דנה9,

יש לי פאנל עם כניסת firewire את כבל הנתונים שלו אני מנסה לחבר אל לוח האם asus p5pe-vm, לא הצלחתי למצוא פינים מתאימים לכבל זה בלוח האם עצמו. (לכבל עצמו יש 9 פינים). חיפשתי גם במפרט של לוח האם האם הלוח תומך בieee 1394 ולא ראיתי התיחסות לכך. אשמח לעזרה מכל סוג, תודה (:

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. המממממ ככה ככה ..... עד לא ממש . https://www.youtube.com/watch?v=pNSnSkNGI3g

25. יש לי כרגע מעבד PENTIUM DUE CORE על הלוח GA945P-S3 אני רוצה לקנות מעבד ב 500 שקל ככה [אפילו יד שניה] איזה מעבדים מומלץ ללוח כזה?

דיונים חדשים בפורומים