מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את זה במכירה: סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz ראיתי תמעבד הזה שתומך ב 64 ביט אבל שאלתי היא האם כדאי לקנות את זה או שמספיק ה 3000?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בדחיפות. אני קונה מחשב לקרוב משפחה והוא לחוץ מאוד (אני סוגר לו מפרט הערב או מחר גג). יש לי 3 לוחות אם שאני צריך לבחור אחד מהם ואני לא יודע איזה (אני רוצה אחד מהם כי אלו הלוחות היחידים בחנויות שתומכים בpci-e ). בגלל שהקרוב שלי לא ממש מתעסק במחשבים הוא רוצה שאני אקנה את המחשב רק בחנויות האלו הלוחות: asus A8N-SLI Deluxe מחיר: 1150 gigabyte K8NXP-SLI מחיר: 1240 msi K8N neo4 מחיר: 1030 איזה לוח אם הכי טוב?
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 1.5ghz, די מיושן עם 128mb זיכרון. החלטתי להוסיף זיכרון (כנראה 512MB), אבל אני לא יודע מה אני יכול להוסיף. האם יש הגבלה מבחינת הזיכרון ? האם אני יכול פשוט לקנות כרטיס של 512mb, לדחוף אותו לסלוט וזה יעבוד ? חוץ מזה, מה ההבדל בין הזכרונות השונים (ddr, ddr2 וכו'), האם כולם אמורים לעבוד ? אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיעבוד בצורה הכי אפקטיבית עם המחיר הכי נמוך מהזכרונות שמציעים בksp זה יהיה מצוין . תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
Core Speed 1809Mhz Multiplier 9X HTT 201 Mhz זה תקין??
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגוף קירור למעבד הבא: Intel Pentium 4 3.0GHz 1MB 64-Bit Socket 775 Tray ואם כן איזה גוף קירור... אני חשבתי לקחת את ה- Thermaltake BigTyphoon מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום שלום, ברשותי מחשב כבר כמה שנים והוא מתחיל לעשות בעיות (חוץ מזה שכבר די קשה לו לסחוב את הדרישות שלי) בגדול המפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON XP 2400 עם לוח של EPOX שמבוסס על NFOURCE2 (עם SOUNDSTORM) ו 1G זיכרון. שני כוננים 80G וכונן חיצוני 250G (למוסיקה וסרטים) וכרטיס מסך ATI 9800XT העניין הוא שאני ורוצה להחליץ לוח אם ומעבד (ל 939) אבל יש לי כמה בעיות: 1. האם כדאי להחליף עכשיו לפני שיצאו ה DDR2 (אולי מומלץ לחכות לירידת מחירים או אולי לקנות לוח עם DDR2 - ואז להחליף גם זכרונות) 2. האם יש לוח של 939 שהוא גם טוב וגם יתמוך ב AGP ביביל הכרטיס מסך המתישן שלי? אשמח להמלצות כשהקו המנחה הוא שהמחשב מיועד בעיקר לעבודה ברשת / פוטושופ / משחקים. (בגדול OC לא ממש מתוכנן) כשכמובן …
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבדוק אם יש איזשהן בעיות תאימות של אחד הלוחות הנ"ל למעבד אינטל 920D (לא מתוכנן), ואיזה יותר מומלץ: ASUS P5LD2 Intel 945P Chipset Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset כמו כן, האם הלוח של ASUS תומך ב SATA2? תודה..
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. במה עדיף הלוח של ג'יגבייט על זה של אסוס, והאם לדעתכם זה שווה את ההפרש (100 ש"ח) במחיר? בנוסף, האם קיים הבדל ניכר בין שני כרטיסי הקול המובנים על לוחות אלה? 2. מה ההבדל בין M2A-VM ל-M2A-VM HDMI? אני אודה מאוד לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן לוח אם של IBM. חיפשתי עליו את הדגם ולא רשום. יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חברה יש לי כרגע במחשב 2 סלוטים של kingston ddr cl4 512 mb*2 אני רוצה להוסיף עוד חצי ג'יגה רציתי לדעת האם יהיה שיפור ביצועים משמעותי בויסטה? והאם יהיה לי שיפורים במשחקים מהירות וכו' ישלי כרטיס geforce 6200 tc תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חג שמח חברים יקרים אשמח לשמוע את דעתכם על השילוש הבא: מעבד:Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ABIT AN-M2 זכרון: 1GB Kingston HyperX CL5 תודה!
-
- 11 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש עד יום חמישי. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2624 מה דעתכם על לוח זה? הבנתי שיש לו מערכת קירור SILENT-PIPE כלשהי. כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret מה דעתכם על הזכרונות האלה: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 1) האם כדאי לרכוש, כבר כעת 4GB? 2) האם שני סטיקים של 2GB איטיים יותר מארבעה סטיקים של 1GB? 3) האם כדאי לקחת זכרון אחר CL4 (הבנתי שהוא מהיר יותר)? אודה להמלצות, הארות והערות. תודה!
-
- 14 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי כאן מפרטים (ותודה), אבל משום מה אף אחד לא שם את ה CPU של AMD במערכת. האם הם באמת כ"כ פחות טובים ממקביליהם באינטל ? ומה עם הפרשי המחיר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם של AMD עד הכי הרבה 320 ש"ח! (כמובן חריגה של 10 ש"ח תתקבל אם באמת צריך) מעונין בכרטיס מסך מובנה ולגבי כמות הסלוטין אני מעדיף 4 אבל אם אתם חושבים של צריך ואפשר 2 אז בסדר...
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טוב אני לא ממש מבין בלוחות אם וחשבתי לפנות לכאן לעזרה... אני מתכנן לקנות מחשב ב 8500 ש''ח חסכתי הרבה זמן והגיע הזמן להשקיע ולכן רציתי לקנות את הרכיבים הכי מתאימים למערכת הכ''מ הוא 4870 עכשיו אני מתכנן מערך CF (תקציב של 1000 ש''ח) עכשיו אני לא יודע בכלל איזה לוח אם לקנות אני רוצה ביצעוים טובים שיהיה 48X המליצו לי על X48-DS4 הוא טוב? יש יותר טובים או האם בכלל מתשלם לי לעשות מערך CF עם הכרטיס מסך הזה, ולקנות אחד יותר טוב.... אם כבר אני פותח דיון TT toughpower 600W יחזיק מערך CF של הכרטיס מסך הזה? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד פנטיום 3 טואטלין מהירות 1400 מגה הרץ קיבלתי במקום מעבד פנטיום שלוש 500 שהלך לי מעבד חליפי פנטיום שלוש טואטלין במהירות מדהימה של 1400 מגה עם זיכרון מטמון של 512 ובאס של 133 מתח 1.45 חיפשתי לוח זול וחביב למעבד הנ"ל ויש לי אפשרות להשיג לוח של גיגה בייט מדגם 6VTXEA הלוח הנ"ל על פי היצרן אמור לתמוך במעבד הנ"ל עד מהירות 1200 ולא ראיתי עידכון ביוס שאמור לתת לי אפשרות לזיהוי המעבד הזה. היתכון כי אם אני אנסה לשים את המעבד על המחשב הוא לא יעלה לי בכלל או שלחילופין יזהה אותו כ 1200 או שאולי בכלל הוא דווקא יעבוד ואני לא הבנתי נכון את היצן שהוא אמור לתמוך ב1200 ומעלה. אני גם צריך מאוור מיוחד כי המעבד הזה מגיע עם מעין ראש גדול עליו בעובי של מילמטר שאני לא יכול לשים עליו…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
Kingston 512MB DDR333 520ש"ח או GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ 406ש"ח אל תסתכלו לפי מכירם של הזכרונות. הייתי רוצה לדעת מי מהם יותר מהיר ומה כדי כי אני מתלבט... ??? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=42&page=1 קניתי כזאת קופסא ב IKEA וכבר פירקתי תמחשב רק שאלה נכון בין הלוח אם לבין הפלסטיק לשים איזה מבודד..@!#? איזה ?! חשבתי את הנילון האנטי סטטי שמקבלים עם חלקים של המחשב או את הספוג הזה שמקבלים עם הלוח אם.. תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רציתי לדעת משהו בקשר ללוחות שעובדים עם מעבדי INTEL Amd עובד על באס 266\333 אז זה אומר 133x2 166x2 אבל שזה מגיע לIntel איך זה עובד 4x133 הרי זה DDR זה אומר זיכרון שמכפיל את עצמו 133DDR=266 משיהו יכול להסביר לי איך זה עובד תודה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה עדיף לי 2*256 DCDDR 333 ב AMD או 256 850 RDRAM באינטל ??? אם ישוו בין מערכות שקולות של INTEL ו AMD ובאינטל יש RDRAM850 ובAMD DCDDR333 אז הAMD ינצח? למרות שבאינטל זכורונות יותר מהירים?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי Abit IT7-Max2 וכאשר מאורר מחובר ל FAN1 הוא לא מנטר לי את FAN2 ו 5. יש למישהו מושג מדוע ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני אמור לקבל ממש בקרוב את הלוח GIGABYTE - k8vt800pro ולהרכיב סוף סוף את מחשבי החדש .. אך שמוע זדונית הגיעה לאוזני ואומרת שלא אוכל להרכיב את כרטיס המסך המצ'וקמק שלי Geforce2 MX400 על הלוח הנ"ל משום שאינו תומך ב- AGP X2. (וההנחה היא שהכרטיס מסך אכן X2....בקשה תקנו אותי אם אני טועה) :-[ עולמי חרב עלי.. אני לא גיימר אז אין לי ממש צורך בכרטיס מסך חדש. אך אני גם לא ממש רוצה להתקע בעת הרכבת המחשב אז בקשה תעזרו לי לגלות אם זה נכון. האם הלוח באמת יסרב לקבל לחיכו את הכרטיס המעפן ?? תודה לעונים 8)
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
Hi all, I'm new here so heya I'm about to build a new system and been trying to decide between 2 mobo's, any input is apreaciated: Abit IS7 or P4P800 deluxe With that im going to put a P4 2.8C processor 2x512mb DDR400 (not sure of brand yet) 2x80GB SATA HDD planning on a RAID 0 config Radeon 9800pro 128mb Thats the basics of it, again any input is welcome P.S sorry about typing in english, but typing hebrew on this computer is an ordeal
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תודה מראש על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת קניית מחשב מבוסס מעבד Ivy Bridge, למיטב הבנתי דגמים ראשונים של מעבד Haswell צפויים לצאת באיזור חודש יוני. למיטב ידיעתכם, האם בעת יציאת מעבד מדגם חדש מחירי לוחות האם לדגמים הקודמים יורדים? (כלומר האם כדאי לחכות חודש ואז לקנות את לוח האם לIvy Bridge)? תודה רבה לעונים עידן
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-