עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OFIRLEVY66,

שלום, איך אני יכול לבדוק את התזמונים(CL) של הזכרונות שלי? עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by lazy,

לצערי נשרף לי לוח האם (Gigabyte GA-tVTXH), וכיוון שנראה לי שאין מצב שאני אמצא לוח אם שיתאים לי למעבד (Athlon XP 1600+ ), אני חושבת שכדאי שאני פשוט אשדרג ואקנה מעבד ולוח אם חדשים. (אם מישהו מעוניין לקנות את המעבד... מוזמן לפנות אליי) אז הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא הצלחתי למצוא בחנויות שחיפשתי אונליין את לוחות האם שהמליצו, לכן לקחתי את ההמלצה על המעבד, ובנוגע ללוח אם, פשוט חיפשתי משהו שנראה לי... השאלה היא אם באמת הבנתי נכון מהפירוט. חיפשתי משהו עם AGP slot כיוון שזה כרטיס המסך שיש לי, ואני לא מתכוונת עכשיו לקנות גם כרטיס מסך חדש. ולפי מה שזה נראה, יש שם גם AGP וגם PCI Express. הנה קישור לפירוט: http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm לסיכום, כרגע…

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by lipa,

תודה

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  4. נראה לי שההגדרות לא הכי טובות, אשמח לעזרה ( 2 צ'יפים של סמסונג 400 גי'גה כל אחד)

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  5. בזמן שאינטל מסתפקת בהשקה של שלושה דגמים ניידים חדשים כחיזוק למשפחת מוצרים קיימת - המתחרה שלה יורה בכל התותחים עם מגוון גדול של דגמים בהספקים של בין 15 וואט ל-45 וואט ומעלה, בתוספת ליבות Zen 3 (כמעט) בכל מקוםלכתבה

6. Started by yudsim,

האם לוח אם כמו: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET יתאים למעבד אנטל core i3? לא צריך לוחות אם H55 ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by davidt99,

שלום, יש לי לוח אם של אסוס: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DwQbLuB78OdZD3VT P5V800-MX ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=5064 PowerColor PCS HD4670 רציתי לדעת אם הוא יתחבר ללוח אם. על פי האתר יש ללוח אם גם AGP וגם PCIe וזה נראה לי קצת מוזר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. יש לי היום לוח אם של אינטל sorrento d945GNT ומעבד Penium D940 קיבלתי מעבד "חדש" Q9450 ואני רוצה לקנות לוח אם ואולי גם זיכרון. אני מתלבט אם לקחת את הgigabyte ep43-ds3l או לוח עם chipset p45 הבעיה היא שעכשיו יש לי 2GB זיכרון במהירות 667, וה P45 תומך רק במהירות 800 מינימום. האם שווה להשקיע בלוח אם עם chipset מתקדם יותר וכבר להחליף גם את הזכרונות, או שאולי עדיף לקחת את ה P43 ומקסימום אח"כ להוסיף לו זכרונות ?

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  9. יש לי לוח אם P5WD2-E PREMIUM ובטעות תוך כדי עדכון הביוס החלפתי את התמונה שמופיעה בבוט סקריין, מישהו יודע איך אני משחזר את זה למקורי? זה עם תת תוכנה שנקראת MYLOGO.... פליייייז

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by zilkanir,

שלום, OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 חדשים, הרגע התקנתי, מופיעים לי כתזימונים 5-5-5-15 ראיתי שניתן לשנות התיזמונים דרך הביוס, אך לא הצלחתי למצוא שם איך דרך איזה קטגורייה, מישהו יודע אולי? תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by Drek Boy,

אני קונה מערכת מחשב חדשה... ביקשתי הצעה למפרט והביאו לי מערכת מבוססת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Micron Rendition 2X2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 אני זוכר שלפני שנה בערך שהתעסקתי עם קניית מחשב חדש אז אמרו לי שאם אני לא מתכנן OC אז אין לי סיבה לקנות מעל ל800 מגה הרץ... האם עם המרט הבא יש יתרון ב1333?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. אני מתכוון לסטיקים זהים. אגב מעבד - AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache 939 PIN

• 13 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by urinka,

הי מישהוא יודע במה עולה מעבד למחשב נייד (P4 1.5 ומעלה) וכמה עולה להרכיב אותו

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by AMIT1024,

אני מעונין לקנות את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - מה דעתכם עליו והאם הוא מעבד טוב יותר משמעותית מה 4800 X2 שאלתי היא האם עדיף לקנות את הלוח הזה: INTEL - Bad Axe (975x) LAN 1000 + RAID + Firewire או הלוח הזה: ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX איזה מהלוחות הוא OVERCLOCKER טוב יותר וכמובן יציב יותר???.....היציבות חשובה לי יותר. וכמובן זכרונות שזה מה שאני מחפש: 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz מישהו שמע על החברה הזאת??? ומה אתם אומרים עליהם? אני מצטער על השאלות המטומטמות פשוט אני לא הייתי מעורה בענף שנה בערך.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by tascam,

מה הלוח המומלץ ביותר מבחינת ביצועים ולא OC כי המעבד מכפלה פתוחה ולכן ניתן בקלילות לשנות את תדר העבודה !!! ל AM2 לעבודה עים מעבד FX62 (המעבד כבר ברשותי עקב החלפת FX60 במיסגרת האחריות) האים יש כבר לוחות חדשים יעודיים ל K8L תקציף עד 1000 ש"ח דן

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by Jetway,

אני יודע להרכיב מחשב. מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט על איך להרכיב אותו? לא צריך להסביר על הפלטה של המארז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. נגיד מעבד כמו E8400 שהוא על לוח שלא תומך בFSB שלו. מה יקרה?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  18. אחרי הסרה וניקוי של ההטסינק מרחתי (קצת) משחה והמעבד מתחיל ב 55 מעלות ומגיע ל 60 (רק משהיה בביוס) סביר? או שצריך עוד משחה ? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. Started by TC2B,

מקור: http://tinyurl.com/3vklg

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  20. AMD-שיחררה לשוק מעבדים חסכוניים באנרגיה האם זה הולך להיות מעבד מצויין לאוברקלוקינג?

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  21. מפרט: מעבד Athlon XP 2500@3200 לוח אם Abit זיכרונות: סטיק של ADATA, סטיק של GEIL. (כל אחד 256 מגה במהירות 400) אני רוצה להוסיף עוד 512 של חברה שלישית. האם ריבוי זכרונות של חברות שונות והעובדה שהמעבד נמצא ב-OC ישפיעו על הביצועים?

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  22. סתומרת עם צריך להשקיע הרבה במעבד בשביל משחקים כבדים או שאפשר לקנות למשל מעבד אינטל E5200 dual core ולוח אם שיתמוך בכרטיסי מסך חזקים ולהשקיע בכרטיס מסך רציני ?!?!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by sPoiled,

אהלן, הכסף הוא אותו הכסף, רציתי לשאול איזה לוח אם יותר כדאי/משתלם. גם רציתי לדעת אם החיבור של ה-24 פינים בלוח אם של אסוס לא מהווה בעיה לספק מלמעלה ובמיוחד מלמטה. איפה יש יותר פיצ'רים/בנדל יותר עשיר... תודה רבה לעוזרים D:

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by RONG23,

שלום לכולם אשמח לעזרה בנושא שלדעתי צץ אצל כל אחד מאיתנו האם לשדרג לדור נוכחי או "לסחוב" עוד כמה שנים עם שידרוגים קטנים? כמו כ"מ ,ספק כוח ומעבד? ז"א האם לשדרג למעבד משומש quad q9550 9300 9400 עד כמה שהלוח נותן או לעלות לi5-7? להלן המפרט הנוכחי intel core 2 duo E7300 לוח msi p6ng neo digital kingstone 4 gb ddr2 800 mhz sapphire 6790 נקנה חדש ועדיין לא הורכב) הנוכחי ati hd4600 1 gb 2 wd hd ezcool 500w -ישודרג לenermax או seasonic 620'W המחשב מיועד גם למשחקים מידי פעם לרבות battlefield או cod למיניהם אשמח להצעות ותשובות תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by swisaman,

שלום לכולם, לאחרונה ניכנסתי קצת לtask manager וראיתי שהשימוש במעבד בזמן המשחק גבוהה יחסית,הגרפים מראים שכל הליבות במאמץ כמעט מלא(באזור ה80%) וזה קורה בכול המשחקים כמו שזה נראה. המפרט בצד,האם זה משפיע על הביצועים שלי?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים