עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2330 ממש מעניין... בגדול: Conclusion? Don't look any further than AMD for the best gaming CPU, and Half Life 2 further cements AMD's reputation as the gamer's CPU. בהשוואת מה עדיף, זכרון מהר יותר או DUAL CHANNEL במערכות AMD, לפחות ב HALF-LIFE 2, עדיך DUAL CHANNEL מאשר DDR 400 על פני DDR 333.... כמו כן המשחק רגיש לתזמונים נמוכים יותר... יש שיפור של 8% במעבדים עם 1MB L2 מאשר 512K, ול SSE1/2 אין השפעה על הביצועים. בדיקת כרטיסי מסך: ולסיכום: At this point, Intel's Pentium 4 architecture does take a backseat to AMD's Athlon 64 when it comes to gaming. With performance advantages of around 15% at the same price po…

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  2. שלום רב, האם כרטיס זיכרון מדגם KVR400X64C3A/1G של קינגסטון מתאים ללוח ABIT NF7-S ? שאר חלקי המערכת: מעבד AMD Athlon XP +2500, כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500, ספק כח: Tsunami 350W. כרטיס זיכרון נוכחי: 520MB. תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  3. לפי הבנצמרק AMD 64 מהירים וחזקים בכל הקשור למערכת הפעלה של 32 ביט לגבי 64 השמועה לא ממש ורודה.. האם 64 BIT של אינטל גובר על ה 64 של AMD בביצועים (בבנצמרק) של מערכת הפעלה של 64 ביט ? אשמח לקבל תגובה. אני אישית אף פעם לא הרצתי AMD64 על WIN64 אשמח לקבל תגובה ובנצמרק בהתאם

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  4. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. Started by alexg657,

שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל, השאלה שלי אם אני ירגיש הבדל במשחקים? הכרטיס מסך המדובר הוא radeon hd7570m 1GB תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  6. היי, אז ככה. יש לי את המפרט הזה : מעבד : Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם : Gigabyte GA-P43-ES3G כרטיס מסך : gigabyte ati radeon 4770 512mb דיסק קשיח : Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז : Cooler Master CM-690 ספק : SeaSonic 500W 80+ bronze SS-500ET קירור למעבד : Scythe Mugen 2 אני רוצה לבצע OC, אני מבין שהלוח אם לא משהו. כעקרון. אבל אני עדיין רוצה לנצל אותו קצת פה ושם. איזה זכרונות עדיף לי לקנות. יש לי כמה אפשרויות כעקרון אני קונה בKSP ברמת גן. אז אם תוכלו לייעץ לי לגבי זכרונות שנמצאים אצלהם במלאי אני אודה לכם מאד. כרגע ההתלבטות שלי היא : ‏2x2GB Mushkin XP RedLine Frostbyte Series Dual Channel או ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel או ‏2x2…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  7. שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע במחשבים, 1 אני מתכנן לקנות מחשב מה המשמעות לקנות זכרונות 667MHZ לעומת 800MHZ ואם אני אעשה DUAL CHANNEL זה יעזור במשהו כי מהירות ה- BUS היא 1066MHZ... 2. VIVO לעומת HDPC מה ההבדל ? 3. כאשר בונים מחשב שלא למטרת משחקים אך, לצפייה מאסיבית באיכות טובה בסרטים וידאו וכו' האם אני צריך כרטיס מסך ? 4. האם ניתן לבצע OC למעבד E6420 ? 5. האם RAID תומך בכוננים אם SATA2 ולא ממיר אותם ל-SATA1 ? 6. ניסיתי לקרוא ולהבין אך לא הבנתי מה בעצם מומלץ 1,2 או 5 RAID ? תודה לפירוט.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  8. כן חברים אשמח לדעת אם יש כאלו הבדלים רציניים, תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  9. יש למישהו מושג לגבי תאריך ההשקה של מעבדי AMD !!!

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by House M.D.,

מסתבר שלוח האם שלי (Gigabyte EP31-DS3L) לא תומך ב4 סטיקים של זיכרון כאשר אחד מהם לפחות הוא Double-sided (השבבים של הזיכרון נמצאים על שני צדדיו ולא רק על צד אחד) לכן אני מעוניין לקנות זיכרון single-sided. האם הזיכרון הזה הוא single sided? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=4963

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. יש לי כרגע 512 זכרון ואני משתמש רק ב 300 בערך ככה שכל הזמן יש לי RAM פנוי, אם אני אוסיף עוד 512 אני ארגיש שינוי ? אם כן למה ?

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by Os.Master,

הלוחות שלהם מאד טובים לOC חבל שהם לא יודעים לשווק את עצמם מה דעתכם על הנושא? http://www.digitimes.com/mobos/a20080527PD203.html כתבה בנושא.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. שלום, יש לי 4G זכרון(4X1G) וXP עד עכשיו הXP היה מזהה 3.5 זכרון שזה מצוין. אחרי שעדכני ביוס ללוח שלי(965P DS3) לF13 הXP מזהה עכשיו רק 3.25 זה קשור בכלל אחד לשני? איבוד ה256MB משמעותי? עוד משהו קטן ששמתי לב אליו אחרי העדכון הוא שאחד המאווררים במארז ממש מרעיש. יש איזה דרך לשלוט על מהירות המאווררים? יש לי במארז סה"כ 5 מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה שני המאווררים שהגיעו עם המארז (690) של CM שני מאווררים למעלה של זלמן שמהתחלה היו שקטים ועוד מאוורר של SCYTHE גירסת הSLIP STREAM שנמצא למטה.בהתחלה הוא הרעיש אבל אחרי ששמתי את הפילטר הוא נהיה שקט. יש קשר לחיבור שמחוברים המאווררים?(ללוח אם או ישירות לספק) תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. היי אני פונה ללב שלכם... אני רוצה להוסיף 1GB ולא ממש יודע מה מתאים, כי מזכרוני, כשהרכבתי את המפרט דרך הפורום המקביל לבניית מפרטים, אמרו שלא כל דבר מתאים (זיכרון ללוח אם). אני מצרף תמונה שמראה את הפרטים שנראה לי שהם החשובים... המלצותיכם יתקבלו בברכה כמו כן, אם אתם יכולים לומר לי מהם המחירים שאני אמור לצפות להם... תודה מראש לעל העוזרים שנה טובה וחתימה טובה. תודה על הערה הבונה... ;D [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40284

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. יש דרך להמהיר מעבד ואז לגרום לכך שתוכנות כמו EVEREST יראו כאילו שזה התדר המקורי שלו?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  17. הנושא נדוש אבל השאלה ממוקדת - אז אשאל בכל זאת... ABIT NF7 ב-390 ש"ח GIGABYTE 7VT600-L ב-380 ש"ח מעבד AMD 2500 BARTON קריטריונים: לא נדרש DUAL DDR לא נדרש SATA או IEEE 1394 נדרשת הרכבה נוחה, מספיק מקום ל-VOLCANO 10 יציבות ואמינות בעדיפות ראשונה ביצועים בעדיפות שניה OVERCLOCK ב-עדיפות שלישית במה לבחור ?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by moo2004,

הרצתי על אחד המחשבים שלי את Aida32 והפקתי דו"ח מלא של המחשב. אחת השורות שסיקרנה אותי הייתה Maximum Memory Module Size מה זה אומר? אצלי היה רשום: Maximum Memory Module Size 256 MB מה המשמעות של זה? האם זה אומר שהלוח יתמוך או יעבוד טוב יותר עם צ'יפים של זכרונות של 256 MB??

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  19. א. AMD אף פעם לא השתמשה בשם "Dual Core" במוצריה. ב. היחוס הוא למעבדי ה"Pentium Dual Core", שהם למעשה Yonah לניידים וConroe לנייחים. בנוגע לתביעה, הם טוענים שטויות, השימוש במותג ה"Dual Core" (גם בשוק הניידים, וגם בנייחים) מוגבל לשנת 2007 בלבד בדגמים: Pentium T2060/T2080/T2130 Pentium E2140/E2160 למי שלא מבין איפה בדיוק הפגיעה, הנה הלוגו: וזה אינו הלוגו למעבדי הPentium D שללא סיבה שפויה מכונים (ע"י הצרכנים בלבד) מעבדי "Pentium Dual Core": רואים "Dual Core"? לא. ג. זה Core Duo (וזה "Duo" משמע "צמד"), לא Core Due.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  20. בכמה המעבד הראשון מהיר יותר תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by haim652,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 800MHz אבל של איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..)? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה 8)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by KYSG,

שמעתי שלכל כפול ליבה יש חד ליבה ששווה לו אז איזה חד ליבה שווה למעבד שבכותרת?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by nimrodim,

מצאתי ידיעה מוזרה ורציתי לדעת אם יש בזה משהו? http://www.bit-tech.net/news/2007/06/06/p35_supports_pcie_2/1 הטענה אומרת שיש תמיכה מובנת ב PCIE2 בציפסט P-35?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. נתכוון לקנות עוד היום INTEL 2.8c ו ASUS P4P800 DELUXE. למחשב ללא OC בכלל, מהן הזכרונות שהכי כדאי לי לקנות למחשב זה כיום ? (בהתחשב בעובדה שכיום אני קונה סטיק 1 של 512K ואוסיף בהמשך אחד נוסף) אודה על תגובתכם המהירה שכן היום זה היום תומר.

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  25. שלום, אני מחפש לוח שיתאים לי למפרט: Q9400 HD3870 (יתכן שיוחלף גם ל HD4870) זיכרון 2*2 OCZ 800 MHZ השימוש של המחשב הוא למשחקים כבדים ולעבודה אישית עם הרבה מאוד דברים פתוחים FF עם 50 חלונות, מסנג'ר עם 20 חלונות, מירק עם 3 רשתות, מספר רב של תוכנות הגנה ואבטחה, מספר רב של חלונות SSH SFTP VNC RDP תוכנות עריכה ובניה של אתרים (הכבדים והקלים...) והמשחק מנג'ר 2009 בחלון של ווינדוס. כל אלו זה חלק קטן מהשימוש הרגיל במחשב. לצערי הלוח של gigabye ga-ep45-ud3r לא עמד בעומס והלך לעולמו פעמיים. בפעם השיה מרוב עצבים הוא ניזוק פיזית מה שביטל לי את האחריות והעיף לי 800 שקל מהחשבון. אין תקציב ממשי ללוח המיועד, העיקר שיעבוד חלק ולא יעשה לי בעיות כלשהם. דרישות מיוחדות: PCI-E רק אחד צרי…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים