עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Mortar,

קניתי 2.4C עם P4P800 כל השאר לא חשוב נכון לעכשיו. המחשב הוחזר לחנות עקב שירפת הספק (מזל שיש אחריות אה?), המחשב עצמו הורכב בעצמי אבל שלחתי אותו להרכבה ליתר ביטחון שיצא שלם מהחנות והיו עוד כמה דברים ובעיות שלא אגע בהם כרגע והקטע הוא כזה, אני הזמנתי TWINMOS DDR400 512X2, התפללתי לקבל WINBOND או צ'יפים של TWINMOS אבל קיבלתי MTEK שהם דיי גרועים ממה ששמעתי עד כה. חוץ משקט לCNPS 7000CU שנמצא במארז יש עוד מטרה - אוברקלוק, החיה הזאת תעשה את העבודה בקרוב מאוד אבל עם MTEK... זה נראה לי הולך להגביל מאוד את הBUS ואני חושש משינוי יחס לוח אם/זיכרון גם בפעם השנייה לאחר מחסום ה250, 250 עם יחס 4\5 נותן DDR400 אבל עם MTEK אני חושש שלא אוכל להגיע הרבה אחרי 260 אם בכלל... זה לא יספק אותי.…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  2. שלום לכולם לפני כמה ימים הזמנתי את הלוח הזה בגלל שהלוח אם הישן שלי נדפק.. =\ (EPOX-8RDA+) אני לקחתי את הלוח הזה עם גירסאת rev 2.0. מישהו יכול להגיד לי איפה אני בודק אם זה באמת ה- rev 2.0 ולא יותר ישן? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by REANIMATOR,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני קונה בקרוב מחשב... וההתלבטות היחידה שלי היא בלוח אם... לקחתי מעבד AMD 64 3000+ ואני רוצה לוח אם טוב שיתאים לו ויתמוך בו חשבתי בהתחלה ללכת על אלבטרון פרו (1) אבל כשביקשתי מהחנות שיזמינו לי אותו המוכר התקשר אלי בחזרה ואמר שהוא בדק בכל מיני חנויות כולל PCH וPANDA וכרגע אין להם את הלוח הזה והמשלוח הבא בעוד חודשיים... בדקתי לוחות של ABIT שגם שמעתי שהם טובים אבל הלוח היחיד שלהם ל 64 ביט יקר לי... אני מחפש לוחות טובים בתקציב של עד 700 שקל אני לא קונה מהאינטרנט תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by פומה,

יש לי לוח אם של Chaintech מדגם 6BTM, לפי מה שהבנתי הוא תומך במעבדים בעלי מהירות BUS של 100 וגם 133 מגהרץ. כרגע יש לי מעבד פנטיום 2 400 מגהרץ על הלוח אם הזה, ואני יודע שמעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבה Deschutes יעבדו עליו. השאלה אם לא תהיה בעיה גם למעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבת Katmai. אני מתאר לעצמי שבגלל שמדובר בלוח אם ישן לרובכם בטח יש ניסיון איתו, לכן אשמח לשמוע חוות דעת.

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  5. חברה שלום, עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את ההשוואה הרצויה, ולכן אני שואל אתכם: איזה לוח יותר טוב GA-7S748-L או GA-7VT600-L? שני הלוחות הם פשוטים ועולים בסביבות ה-400 ש"ח. למעשה הם כמעט זהים מבחינת המפרט, ההבדל הוא ב chipset. ב-GA-7S748-L ה chipset הוא SiS 748 chipset וב-GA-7VT600-L ה chipset הוא VIA KT600 chipset. איזה מהם, לדעתכם, הוא יותר טוב? האם אפשר לקבל הפנייה להשוואה בין הלוחות? תודה על התגובות. עריכה: מצאתי את ההשוואה הזו: http://www.digit-life.com/articles2/roundupmobo/sis748-chipset.html לא מדובר בדגמי הלוח שציינתי, אך ניתן לראות כי ה KT600 מהיר קצת יותר מה Sis748, אך ה NVIDIA nForce2 Ultra 400 עוקף את שניהם בכל המבחנים. כמו כן מצאתי את הבדיקה הזו של ה Chipset: ht…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by qt1h00,

שלום, הייתי צריך מכם המלצה ללוח אם בדרישות הבאות: א. מעבד אינטל עד 3Ghz, אני לא חושב שיש צורך בתמיכה במעבדים החדשים אבל תגידו לי אתם.. ב. Sound Blaster ג. כרטיס רשת (מהירות לא חשובה) ד. Chipset 865 אלא אם תמליצו לי על משהו אחר ה. SATA ? אלא אם תגידו לי ללכת על ATA 133 או משהו כזה.. ו. ניטור טמפרטורות (אני יודע כמה שזה מפתיע שלא בכל הלוחות זה קיים) ז. Dual DDR אשמח גם להמלצות כלליות על חברות טובות יותר וכאלו שצריך להתרחק מהן.. המחיר לא ממש משנה אבל מן הסתם עדיף לא לברוח איתו.. אני יודע שניתן למצוא לוחות בסדרי גודל הזה במחירים של 600-700 שקל. תודה חברה.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אני יודע שקיימים לוחות אשר תומכים ב-PC 3200 . אבל... האם ישנם לוחות אשר תומכים ב-PC 3500 ומעלה(PC 3700) ? ואם יש תנו דוגמאות ללוחות כאלו בבקשה .

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by SixKiller,

אני צריך עזרה דחופה אני צריך לדעת איך לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי Abit Nf7 SL תודה רבה ממש דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  9. להכניס? כי פירקתי אותו כדי לנקות אבק ושכחתי את הצורה שבה הוא היה :-X וחזרתי אותו בצורה שהוא יכניס אוויר האם זה בסדר כי שאלתי מישהו והוא אמר לי שצריך להכריב אותו שהוא יוציא אוויר אבל לפי התרשים של הלוח אם אני רואה שהכנפיים בצורה שמכניסה אוויר וגם כשמרכיבים אותו ככה שהוא יוציא אוויר הכנפיים נתקעות בהיטסינק והמאורר בכלל לא פועל וגם המאורר מעל הסינק של המעבד מכניס אוויר.....

10. Started by yotep,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=91

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by F430,

אל הזכרונות שברשותי כרגע X2 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2.5-3-3-8 @ 200 MHz

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by Avi952,

בזמן האחרון אני קורא טענות שאומרות כי לוחות ה-P43 אינם לוחות טובים ל-OC. כדי לוודא את החשדות רציתי לשאול אתכם איך הם בהשוואה ל-P35 אשמח לראות מבחני ביצועים שמצדיקים\לא מצדיקים את הטענה בתודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  13. אהלן, שלחתי זיכרון ל OCZ לתיקון, דגם OCZ2G8002GK, כתוב לי בכרטיס שהם מחליפים לי ל OCZ2P800R22GK. האם הדגם החדש יותר טוב/פחות טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  14. יש לי כרגע רק 256 ראם שהוא מסוג DDR ועובד בתדר של 266MHz. מה עדיף לקנות עוד 256 DDR-I או לקנות 512 אבל זה לא יעבוד לי בדואל? אני חושב שעדיף 512 מישהו חושב אחרת? אשמח לתשובות אם אתה יכולים בבקשה גם להגיד לי אם הלוח שלי תומך בדואל זה יהיה טוב המפרט בצד.. תודה!

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by pain_killer12,

כותרת^ האם הלוח של ג'יגהבייט GA P35 DS3 תומך בDDR3 ובPCIE2? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by Mazumotte,

יש לי בנטיום 4 3GHZ ואני חושב לעשות OC כי זה די איטי היום(אני יודע שזה מעבד גרוע ל-OC). אם אני עושה את זה עם איזה שהי תוכנה האחריות עדיין מתבטלת? ד"א יש לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייבר של כרטיס המסך.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by J.allmighty,

הלוח שבמפרט אני חייב להחלי אותו, אין הגבלה של תקציב, מה אתם ממליצים ? שימושים - משחקים , Office - Inet חובה sata , lan תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by Ashand,

מה עדיף לי יותר מבחינת ביצועים בין Intel Core 2 Duo E6750 Conroe LGA 775 Dual-Core Processor, 2.66GHz, 1333FSB, 4MB L2 Cache, 65nm לבין ה-QUAD Q6666 ... אני מתכנן להריץ על המערכת משחקים ועריכת ווידאו בצורה טובה וחלקה כמה שאפשר

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by tibia,

ובכן , אחרי כמה שנים טובות הלוח אם שלי נשרף ועברה האחריות , הלוח אם שהיה : gigabyte k8nf amd 3000 a-data 1 g עכשיו האם שווה שלדרג כבר הכל ? [ התקציב 1500+-] או בעצם שווה לחפש לוח אם כזה ופשוט להחליף? פשוט אני כבר לא בעיניינים אז מי שמציע להחליף הכל שיגיד בבקשה תחליף תודה מראש לכל העזורים

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by kindermaN,

מה יותר טוב?? שיגעו לי את השכל כבר עם כל אלה! מה עדיף ומה כדאי לקנות??

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  21. היי, אני נמצא לפני בחירת מפרט למשחקים שאמור להחזיק לכמה שיותר זמן. אני חושב על מערך SLI לצורך כך. עד עכשיו הכי קרץ לי לקנות שני 9600GT OC SLI עם לוח ASUS P5N-D שהוא 750I. עכשיו אני רוצה שאני יכול לקנות שני 8800GT ב-SLI, אבל אני אצטרך להוריד מהלוח אם ל-ABIT FATAL1TY FP-IN9 SLI שהוא 650I. מה אתם אומרים? עדיף כבר לקחת את הלוח המתקדם? מה ההבדל בכלל בין 650I ל-750I? בכללי, יהיה הרגש בניצול ובביצועים בין שני הלוחות במערך SLI? וכמה? תודה מראש, יובל

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by omerr8,

1. במה עדיף הלוח של ג'יגבייט על זה של אסוס, והאם לדעתכם זה שווה את ההפרש (100 ש"ח) במחיר? בנוסף, האם קיים הבדל ניכר בין שני כרטיסי הקול המובנים על לוחות אלה? 2. מה ההבדל בין M2A-VM ל-M2A-VM HDMI? אני אודה מאוד לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by moshed3,

קיבלתי לא מזמן לוח אם של IBM. חיפשתי עליו את הדגם ולא רשום. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קיבלתי כאן מפרטים (ותודה), אבל משום מה אף אחד לא שם את ה CPU של AMD במערכת. האם הם באמת כ"כ פחות טובים ממקביליהם באינטל ? ומה עם הפרשי המחיר ? תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה יש לי כרגע במחשב 2 סלוטים של kingston ddr cl4 512 mb*2 אני רוצה להוסיף עוד חצי ג'יגה רציתי לדעת האם יהיה שיפור ביצועים משמעותי בויסטה? והאם יהיה לי שיפורים במשחקים מהירות וכו' ישלי כרטיס geforce 6200 tc תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים