עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחשב שיבנה יהיה carpc ("מחשב רכב" בתרגום חופשי) יש לי כבר AMD 4850e ו 2 גיגה זיכרון corsair twin2x2048-6400 אז מה כדאי יותר? M2A-VM HDMI http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496 או GA-MA74GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2758&ProductName=GA-MA78GM-S2H תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by pixelim,

שלום לכולם, אז החלטתי לשדרג את הזיכרון שלי ל-1 ג'יגה, קניתי 2 סטיקים של 512 DDR 400 של חברת Samsung, וכשהתקנתי אותם (בשני באסים שונים כמובן) קיבלתי תוצאות של 333 Mhz, לא משנה באיזו קונפיגורציה... חשדתי שאולי מדובר בבעיית תאימות בלוח אם שהוא ASUS P4R800-VM, באתר האינטרנט של ASUS נאמר תחת סעיף המדבר על זכרונות המתאימים ללוח אם: Memory 4 x 184-pin DIMM Sockets support max. 4GB PC3200/2700/PC2100/1600 non-ECC DDR SDRAM memory Dual Channel Memory Architecture Note: Supports one single-sided PC3200 (DDR400) DIMM per channel only עכשיו, לפי מיטב הבנתי צריך שהזכרונות יהיו Single-Sided בלבד, לאחר בירור עם החנות זכרונות מסוג זה הם לא נפוצים ולכן יקרים יותר, עכשיו מה לדעתכם כד…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by The Alex,

שלום! בימים הקרובים אני מתכוון לקנות כמה חלקים חדשים. בעיקרון אני יכול להשיג 2600K ב פחות מ700 שקלים (ככה שעל מעבד אני סגור יש לי אפשרות לקנות לוח של אינטל: DP67GB-B3 שתכלס גם יעלה קרוב ל700 (ביחד אני יכול לקנות את המעבד והלוח ב כ 1350) חיפשתי מידע על הלוח אם המבוקש (בגירסתו הרגילה - לא B3) ולא מצאתי יותר מדי ביקורות. לפי הנתונים אין יותר מידי הבדל מלוחות אם כמו UD3 המקבילים של אסוס ושל ASROCK.. השאלה הגדולה חברים האם הלוח אם הזה שווה משהו או שלוחות אם של אינטל לא משהו יחסית לחברות האחרות שמשתמשות בצי'פסט שלה? הנטייה הראשונית שלי הייתה EXTREME 4 של ASROCK שנראה ממש טוב. המטרה של המחשב בסופו של דבר זה הכל ובהחלט OC כמה שיותר גבוה. - ושאלה נוספת: שני סטיקים כאלו מ - K…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. מחפש חנות באיטרנט[כמו נועה ופנדה] שמוכרת את הלוח P5W64 WS PRO כי אני לא מוצא :-\ :'( תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל ..

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by Life_SyStem,

אני לקראת קנית מחשב חדש, ובחרתי בשלוש ליבות של AMD. אני כן מעוניין בOC אך לא ישר. איזה לוח מתאים לי? איך אני צריך לחשוב קדימה? ה 770? 780? 790? מה ההבדלים ביניהם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  7. ברשותי כרגע המפרט הבא: מעבד Q8200 לוח MSI P45 Platinum כ.מסך SAPPHIRE HD5770 זכרון 2GB DDR2 800 וכו... כרגע אני מעוניין לצמצם את המפרט למארז m-ATX מה שדורש החלפת לוח אם ל-m-ATX ורציתי לדעת איזה צ'יפסט יהיה הכי אידיאלי למפרט והכי קרוב לביצועים שיש לי עם הלוח הנוכחי (מכל הבחינות כמובן). האם הביצועים צריכים לרדת משמועתית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. האם לוח 945 S3 הכרטיס קול שלו תומך ברמקולים 5.1 ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. אני באתי לקנות את ה POWERCOLOR X800GT 256 PCI-E והלוח שלי הוא Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865P האם הכרטיס יעבוד עליו??? הנה פרטים על הלוח והוא תומך AGP http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E39AC8F-F6D3-4839-95DF-3F56B64E8F07}&details_type=1&itemid={F9CFFD09-7353-4A9F-9398-271684BEA4EA}

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by rosher,

יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA7VAX עם CHIPSET מסוג KT400 יש עליו מאוורר שבדרך קבע רועש ומתלכלך ועושה לי הרבה בעיות... האם ניתן לוותר עליו ומה הנזק??

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Little Very Big,

יש לי תקציב של בערך 400 ש"ח ואני מעוניין לשפר את הביצועים במחשבי. מפרט: פנטיום 4 1.4 ג'יגה הרץ. 256 זיכרון פנימי - R. GeForce4 Ti 4600 MB. לוח אם של אינטל - אין לי מושג איזה. איך אני יכול לשפר את הביצועים שלו?

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  12. קראתי אתמול את השאלות והתשובות שliorp23 כתב , ואז הבנתי למה לא מתכנתים משחקים להשתמש בשתיי הליבות , מסתבר שזה מסובך יותר לתכנן את המשחק בשניי נימיי נתונים במקום אחד כפי שעשו עד עכשיו , עכשיו אני אומר סבבה , זה באמת מסובך , אבל היי , למה לא לנצל את הליבה השניה למשהו אחר? למשל אם יש לכם כרטיס קול נטול מעבד ומערבל SOUND , הליבה השניה יכולה לעשות את זה בכיף , או אם יש לכם כרטיס מסך שחלש מדיי להפעיל את כל הeye candies במקביל (לדוגמא הכרטיסים האחרונים של Nvidia ) , הליבה השניה יכולה לחשב את זה , בזמן שהראשונה מחשבת את הנתונים הרגילים של המשחק , מה אתם חושבים על זה?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by bg1987,

דיברתי עם חבר, והשיחה התגלגלה למחשבים שלנו, שאלתי אותו איזה מעבד יש לו והוא אמר לי Q6600, רציתי לדעת אם זה G0 או לא אז ביקשתי ממנו להוריד CPUZ ולשלוח תמונה רק לי נראה מוזר שהmultiplier הוא 6? ולא 9? אמרתי לו שיתקשר לחנות וישאל אותם למה זה מציג לו תוצאות כאלה מישהו נתקל בכזה מקרה בעבר? (לא מצאתי משהו בגוגל)

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by yotam.m,

יש לי 2 סטיקים של 512 של מיקרון. עכשיו יש לי כמה שאלות קטנות... 1) הזכרונות שלי בתדר 133MGHZ הם 2.2.2.6 ב 166MGHZ הם 2.5.3.3.7 וב200MGHZ הם 3.3.3.8 עכשיו את התזמונים הורדתי ל 2.5.3.3.6 בתדר של 200MGHZ כמובן האם באמת שיפרתי פה משהו? כי לפי איך שזה נראה שום דבר לא ישתפר? 2) אם אוריד את מהירות העבודה של הזכרונות ל133MGHZ ואת התזמונים 2.2.2.6 האם המהירות תרד? מהו הגורם היותר משמעותי כאן ה MGHZ או התזמונים. 3) את המתח העלתי ל 2.5V עד עכשיו זה היה על auto בלוח יש עד 2.7V האם זה יכול לגרום נזק? התחממות? איך אני יכול לבדוק את החום על הזכרונות אם אין חיישן? אממ ומשהו אחרון.. האם קצה גבול המתח לזכרונות ה 2.7V זה כמה הזכרונות מסוגלים לקבל כמה הלוח יכול לתת או שפשוט מעל הזכרונו…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by roeiw,

צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזכרון למערכת מבוססת 64Bit. עד 2000 ש"ח תודה. *בכמה אפשר למכור לוח אם NF7 מעבד 2500+ עם קירור של ונטק Gforce 2 64MB זיכרון 256MB SpekTec עם קירור של ונטק כונן קשיח 20GB Maxtor כולל מארז וספק וצורב LG X52??

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  16. לפני מס' ימים קניתי זיכרון מדגם: KINGSTON HYPERX 800MHZ CL4 לאחר בדיקה בתוכנת CPU-Z, EVEREST מסתבר כי המהירות של הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ. האם דבר כזה ייתכן למרות שהמהירות לפי היצרן היא 800MHZ??? [br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 19:48:33 שלום לכולםממש חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם בשאלה שהצגתי. אני די לחוץ לגבי העניין הזה....

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by J.allmighty,

ה p4p800 se מת ואני צריך מחליף הלוח חייב להיות עם 2 כניסות sata AGP Raid 0/1 כרטיס קול , רשת לוח שנותן ביצועים טובים למשחקים וOC (אדיפות למשחקים) לא חובה Asus אני חושב בכוון הזה http://www.intel.com/products/motherboard/d865perl/index.htm ניראה לי לוח מצויין מה אתם אומרים ? תקציב הוא 600 -700 שקל

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by LastForOne,

תגידו, איך מחשבים מה המהירות האמיתית של המעבדים החדשים? לדוגמא... אם ידוע שמהירות ליבה של מעבד דו ליבתי היא 2.4 ג"ה... אז מכפילים ב2 ומכך שהמהירות היא 4.8 ? ובמעבדי Quad ? אם ידוע שמהירות השעון היא 3.0 ויש 4 ליבות... זאתומרת שהמהירות הכללית של המעבד היא 12 ג"ה ?!?!?

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by liav12,

היי, חשבתי על בנייה של מחשב עם לוח אם שיתאים ל CF עתידי, לבנתיים לקנות 4850X1 ואולי להרחיב להבא...או עם 4870. יש חיה כזו? (המחשב שאני אקנה מגיע גם דרך יבואן אז בסופו של דבר מחיר יוצא מקוצץ כמעט באלפייה, בהתייחס לזה שאני משקיע 2800+-בסה"כ)

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  20. יש באתר פרסומת ללוח MSI K9AGM2-FIH, האם ניתן להשיגו בארץ ומה מחירו ? תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום חברים, רציתי לעדכן אתכם בפיתרון בעיה שהציקה לי רבות לאחרונה. לא מזמן שדרגתי את המחשב, בין היתר בלוח אם P5Q של Asus. חיברתי ללוח אם מאווררים דרך חיבור ה-3 פינים. נתקלתי בתקלה מעצבנת, שלאחר חזרה מ-standby mode של S3, המאווררים חזרו לפעול ב- 60-70% ממהירותם המקסימלית. הסבר קטן: S3 זה מצב המתנה/שינה מתקדם, שיש להפעילו במיוחד ב-BIOS. הוא חוסך יותר אנרגיה מה-standby הרגיל ומכבה את האספקה לרכיבים רבים, בין היתר למאווררים. הבעיה, כאמור, הייתה שלאחר חזרה ממצב S3, המאווררים לא עבדו במקסימום. זה גרם להתחממות יתר והפריע לי ב-OC. בסופו של דבר, נאלצתי לוותר על שימוש במצב ההמתנה. חפרתי באינטרנט ולא מצאתי פיתרון. פתחתי בקשת support דרך האתר של Asus והתחלתי חליפת אי-מיילים עם הנציג ש…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by tomz,

טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב ממש פשוט, משחקים אולי ממש עתיקים ולאינטרנט וכאלה הוא רצה משהו קטן וקומפקתי וגם עם TV OUT אז חשבתי על השאטלים מה דעתכם על הלוח של הדגם Shuttle XPC SK41G (KM266) SFF Barebone והאם בכלל כל השאטל הזה שווה משהו? אני פשוט ממש לא מבין בזה :\

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by SUNDAYEx,

השאלה שלי היא כזאת: מה יותר עדיף להשתמש בסוג 1 או סוג 2 ? (ראה פירוט בהמשך) סוג 1: זכרונות פועלים בתדר של 667 הרץ אבל לא בDUEL CHANEL (ב SINGLE) ותזמונים גבוהים יותר מסוג 2 סוג 2 זכרונות פועלים בתדר של 533 הרץ אבל פועלים ב DUAL CHANEL ותזמונים נמוכים יותר מסוג 1 השאלה בגדול מה יותר חשוב בזכרונות - המגה הרץ שהם פועלים או תזמונים נמוכים יותר ? (שכן בסוג 2 לא רק שהתזמונים נמוכים יותר הזכרונות פועלים ב DUAL CHANEL... ) תודה מראש לכל מגיב .. ואם אפשר בבקשה חוץ מלהגיד מה יותר עדיף גם הסבר קצרצר למה..

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  24. יש לי כרגע 512 זכרון ואני משתמש רק ב 300 בערך ככה שכל הזמן יש לי RAM פנוי, אם אני אוסיף עוד 512 אני ארגיש שינוי ? אם כן למה ?

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  25. שלום, יש לי 4G זכרון(4X1G) וXP עד עכשיו הXP היה מזהה 3.5 זכרון שזה מצוין. אחרי שעדכני ביוס ללוח שלי(965P DS3) לF13 הXP מזהה עכשיו רק 3.25 זה קשור בכלל אחד לשני? איבוד ה256MB משמעותי? עוד משהו קטן ששמתי לב אליו אחרי העדכון הוא שאחד המאווררים במארז ממש מרעיש. יש איזה דרך לשלוט על מהירות המאווררים? יש לי במארז סה"כ 5 מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה שני המאווררים שהגיעו עם המארז (690) של CM שני מאווררים למעלה של זלמן שמהתחלה היו שקטים ועוד מאוורר של SCYTHE גירסת הSLIP STREAM שנמצא למטה.בהתחלה הוא הרעיש אבל אחרי ששמתי את הפילטר הוא נהיה שקט. יש קשר לחיבור שמחוברים המאווררים?(ללוח אם או ישירות לספק) תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים