עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ובלוח של ASUS הוא יושב על 478? http://www.intel.com/design/chipsets/linecard.htm פה מפורט ש915P לא מקבל 478 והלוח הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=937&osCsid=21aaf6525d31edc229ebbf217f9fb7f0 הוא 915P בסוקט 478. מה הקומבינה פה? יש איזה CATCH שאני אצטער עליו? תודה

• 12 תגובות
    • 676 צפיות
  2. היי.. אני רוצה להרכיב מפרט לאולפן הקלטות ביתי.. שהשימוש במחשב ישמש גם לעריכת תמונות וסרטים ברמה בסיסית..ויש גם אפשרות לצפיה ב-hd הייתי רוצה לדעת איזה מעבד יתאים לי לדרישות ברמה הסבירה.. בהתחלה חשבתי על Q9450 אבל היא יקר והציעו לי במקביל את E8400 / E8500 / E7200 שהם זולים בהרבה וחוסכים לי המון כסף לצורך שדרוג רכיבים אחרים.. אשמח לקבל המלצות.. יום טוב ושבוע מדהים! נ.ב : לא כתבתי תקציב מהסיבה שזה לא כלכך משנה כמו שחשוב לי שהמעבד ישרת אותי בצורה הטובה ביותר אך לא מעבר למה שאני אצטרך ממנו..

3. Started by oren,

שלום לכם, היה לי מעבד AMD Athlon 1.33 והטמפ' שלו נעה סביב 60 מעלות ללא OC, אך הייתי מבסוט מביצועיו. כעת, החליפו לי מעבד, בחינם, ל-Duron 1.48, הטמפ' נעה סביב 40 מעלות... שמתי לב שב-Duron יש חצי Cache ממה שהיה לי ב-Athlon.... רציתי לדעת אם מהירותו הגבוהה של ה-Duron מחפה על חוסר ה-Cache? או שעדיף לחזור ל-Athlon 1.33 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אני מרכיב מחשב המעבד i5 אני לא גיימר אך אני מעוניין שיהיה אפשר לשחק במשחקים כבדים כיצד ניתן ליבדוק עד לאיזה שלב ואני מניח שזה טמפרטורה ניתן להגיע ומעבר לזה צריך להחליף יחידת קירור,האם יש תוכנה לזה?אם כן איזה וכיצד משתמשים? אם אפשר לאט אני לא תותח בתחום! תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  5. נראה לי שההגדרות לא הכי טובות, אשמח לעזרה ( 2 צ'יפים של סמסונג 400 גי'גה כל אחד)

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by eitanb3,

ערב טוב, זוג זכרונות שעובד בדואל מבית היוצר של CORSAIR האם במידה ואני מעוניין לשדרג ולהוסיף מה512X2 עוד 512X2, האם חובה מאותה החברה? או לא? אם לא, האם מומלץ שבכל זאת כן? זה יהיה הבדל של 100 ש"ח מחברת A-DATA סה"כ. אגב, כדי שכולם יעבדו בדואל, אני לא צריך שהשניים החדשים יהיו בדיוק מאותה הסדרה של השניים הקודמים, נכון? תודה לנותן המאמץ =)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by Jinjis Han,

לפני שאני ארשום את הלוחות שאני מתלבט בהם מידע כללי, סוקט של 478 וכמובן AGP X8. עכשיו שחיפשתי לוח היה חשוב לי שיהיה לו דואל צ'אנל ו 4 סלוטים לזיכרון (עד 400 mhz) אחרי שבדקתי נותרתי עם 2 לוחות שאני מתלבט ביניהם... האחד הוא Abit IS7-E2 והשני הוא Albatron PX865PEC Pro לשניהם אותם הנתונים חוץ מאחד שלאלבטרון 1.2 FSB (זה לא משמעותי כי המעבד שלי יוכל לנצל רק 800) ומה דעתכם כדאי לקנות? תודה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  8. אני מתכוון לסטיקים זהים. אגב מעבד - AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache 939 PIN

• 13 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by EEstudent,

שלום, במסגרת האחריות החליפו לי לוח אם לסוג אחר היה לי asrock conroe 945G החליפו ב Mainboard : Gigabyte 945GCMX-S2 יש הבדל משמעותי?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by arnoNz,

נכון בזכרונות יש CX מזה אומר ? הםם איך נקראת הטכנולוגיה של ATI (שהיא כמו ה SLI)? מה ההבדל בין 939 ל 754 (ניראה לי)? הא ואיך אני יודע כמה באס יש לי בזיכרון (נגידDDR 3200) ? ושאלה אחרונה מזה SSE ?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by urinka,

הי מישהוא יודע במה עולה מעבד למחשב נייד (P4 1.5 ומעלה) וכמה עולה להרכיב אותו

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by zag_zag,

מישהו יודע מתי אמורים להגיע מעבדי ה-pentium 2.4 800mhz לארץ? אני מתכוון רשמית...

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by moshel7,

חוות דעת על הרכיהים הבאים : 1 -לוח אם : giga-byte ga-m61sme-s2 2- מעבד: amd athlon 64 x2 4200+ 3-כ.מסך : gigabyte 7300 gt pci expres

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך להכין עמדה שתשמש לפיתוח, הרצת שרת WEB לבדיקות, הרצת שרת אורקל/MYSQL. מערכת ההפעלה תהיה OSX למי שמכיר. אבקש המלצות בהתאם. המעבד חייב להיות אינטל ואבקש גם זיכרון של 4GB במהירות מתאימה. הדיסק שיהיה הוא בגודל של 250GB SATA2 שזרוק לי בארון... וכרטיס המסך יהיה ככל הנראה אחד מאלה: HD3850,HD2400XT, ATI 2600

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  15. היי, השאלה בכותרת + המשך...כאשר אני בוחר באותו סוג/רמת זיכרון;לדוגמא:DDR3 1333MHZ?! תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by The Alex,

שלום! בימים הקרובים אני מתכוון לקנות כמה חלקים חדשים. בעיקרון אני יכול להשיג 2600K ב פחות מ700 שקלים (ככה שעל מעבד אני סגור יש לי אפשרות לקנות לוח של אינטל: DP67GB-B3 שתכלס גם יעלה קרוב ל700 (ביחד אני יכול לקנות את המעבד והלוח ב כ 1350) חיפשתי מידע על הלוח אם המבוקש (בגירסתו הרגילה - לא B3) ולא מצאתי יותר מדי ביקורות. לפי הנתונים אין יותר מידי הבדל מלוחות אם כמו UD3 המקבילים של אסוס ושל ASROCK.. השאלה הגדולה חברים האם הלוח אם הזה שווה משהו או שלוחות אם של אינטל לא משהו יחסית לחברות האחרות שמשתמשות בצי'פסט שלה? הנטייה הראשונית שלי הייתה EXTREME 4 של ASROCK שנראה ממש טוב. המטרה של המחשב בסופו של דבר זה הכל ובהחלט OC כמה שיותר גבוה. - ושאלה נוספת: שני סטיקים כאלו מ - K…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by tascam,

האים זיכרונות 1600 יתנו יתרון כלשהוא בהשוואה לזיכרון 1066 בהנחה שלא מתוכנן שום OC ? באיזה תדר זיכרון מישתמש מעבד 920 כבררת מחדל ?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  18. יש לי בלוח אם 6 יציאות אנלוגיות - אחת בצבע ירוק היא הרגילה המוציאה סטריאו. יש לי עוד 5 כאלה. האפשר להוציא גם מאחת מהן עוד סטריאו? זה לוח האם שלי ---> http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131324 [attachment deleted by admin]

19. Started by uuzar,

איזה חברה עדיף TwinMos או Kingston ? לזיכרונות 1Gb / 667 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by shmatul,

אני מעוניין לקנות לוח אם מתוצרת EPOX דגם 8K9A9I (מספיק לי דגים פשוט ובסיסי זה) עד היום עבדתי עם לוחות של GIGABYTE ולרוב הם היו בסדר (ב-90 אחוז), מדובר על כ-10 עד 15 לוחות שהתקנתי לאנשים שונים. רציתי לדעת איך הלוחות של EPOX- אמינים? טובים? יש דגמים בעייתיים? תודה ליאור

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by joniar,

אני מיתלבט בין BIOSTAR TP43 -A7 intel לבין ASUS P5KPL-CM ‏G31M-ES2L s775 ‏G31M-S2L אלו וכל אלו G31 וה-BIOSTAR הוא P43 עכשיו רק מה שמפריע זה... שחברה הזאת לא מוכרת... מישו יכול להציג איזה מיצג שיראה שאפשר לסמוך עליהם?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by ABCD,

איזה לוח אם יותר טוב?: MSI-K8n Neo4 (S939 NF4 ultra) Foxconn vidio nforce4 ultra 4 giga PCI-Express 10\1000

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  23. AMD-שיחררה לשוק מעבדים חסכוניים באנרגיה האם זה הולך להיות מעבד מצויין לאוברקלוקינג?

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by amitaihasnes7,

שלום, אני רוצה לדעת אם זה נכון אז תאירו ותתקנו אותי. בזמן האחרון אני מתעניין מאד בנושא הזיכרונות אז אני רוצה לראות אם כל זה לא שטויות . אז הנושא שכתוב פו הוא על: יתרונות, חסרונות של ה- DDR2, אז ככה: יתרונות: 1- אחד מהיתרונות הבולטים ביותר של ה-DDR2 הוא שהציפ זיכרון עובד בחצי מהמהירות של הציפ, 1/0 כך שעבור 400DDR2 הציפ 1/0 עובד ב-200Mhz אך ציפ הזיכרון עובד ב-100Mhz בלבד. על מנת להעביר את אותה כמות מידע, ציפ הזיכרון משתמש ב 4, n Pre-fetch כך, שעבור כל מחזור שעון 4 bits נשלחים לציפ. 1/0 מאחר והציפ 1/0 פועל בכפליים מהירות מאשר הציפ זיכרון, יש לו שני מחזורי שעון זמן לשלוח את ארבעת ה-bits ל-FSB בדיוק כמו שזיכרון DDR עושה... לכן לזיכרון DDR2 400Mhz יש בדיוק אותו רוחב פס תיאור…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.