מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
I5 או מעבד מותאם AMD ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה בדיוק לוח אם אני צריך בשביל מעבד intel i7 920 tray גם כן, מה בדיוק הקשר ביו מהירות המעבד לבין מהירות לוח האם? האם לוח אם של 6400MHZ יאיט מעבד מרובע ליבות במהירות של 2660GHZ? תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מישהוא יכול לדרג לי את העדיפויות מבחינת איכות וביצועים? Kingston ,Corsair ,OCZ ,G.Skill,Samsung ,Micron . כל מוכר משכנע על משהוא אחר.... פעם אחת אשמע את האמת לפני שאבזבז כסף סתם. 2. אני קונה 8 גיגה 4 זיכרונות של 2 גיגה, ללוח Gigabyte GA-P55-UD3. מוכר אומר לי שהמעבד i5 לא נותן לזכרונות יותר מ 4 וואט ולכן לא שייך להכניס 4 זכרונות כאלו וכ"ש במהירות 1600. זה נכון? 3. בנוסף כמה הפרש בין 1333 ל 1600 במהירות. 4. וכמה הפרש בין cl 7 ל cl 9? תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מיתלבט בין BIOSTAR TP43 -A7 intel לבין ASUS P5KPL-CM G31M-ES2L s775 G31M-S2L אלו וכל אלו G31 וה-BIOSTAR הוא P43 עכשיו רק מה שמפריע זה... שחברה הזאת לא מוכרת... מישו יכול להציג איזה מיצג שיראה שאפשר לסמוך עליהם?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום עזרו לי להחליט איזה מהם יתן תוצאות טובות יותר אובר קלוק בקטנה ,אולי בעתיד לא קריטי מעבד q6600 לוח p45 זיכרון בנפח 4 gb או מעבד q6700 לוח p35 זיכרון2 gb או מעבד q9450 לוח p35 זיכרון 2 gb
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 4Gb דול צ'אנל ויש לי מעבד ב q6600 @ 3.2 האם יהיה הבדל fps בין 800 למשו יותר גבוהה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לעדכן אתכם בפיתרון בעיה שהציקה לי רבות לאחרונה. לא מזמן שדרגתי את המחשב, בין היתר בלוח אם P5Q של Asus. חיברתי ללוח אם מאווררים דרך חיבור ה-3 פינים. נתקלתי בתקלה מעצבנת, שלאחר חזרה מ-standby mode של S3, המאווררים חזרו לפעול ב- 60-70% ממהירותם המקסימלית. הסבר קטן: S3 זה מצב המתנה/שינה מתקדם, שיש להפעילו במיוחד ב-BIOS. הוא חוסך יותר אנרגיה מה-standby הרגיל ומכבה את האספקה לרכיבים רבים, בין היתר למאווררים. הבעיה, כאמור, הייתה שלאחר חזרה ממצב S3, המאווררים לא עבדו במקסימום. זה גרם להתחממות יתר והפריע לי ב-OC. בסופו של דבר, נאלצתי לוותר על שימוש במצב ההמתנה. חפרתי באינטרנט ולא מצאתי פיתרון. פתחתי בקשת support דרך האתר של Asus והתחלתי חליפת אי-מיילים עם הנציג ש…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאור ידיעה שפורסמה על הקמת מרכזי פיתוח ו-FAB בסין ורוסיה (בתוכנית האחרונה של http://www.crankygeeks.com/). נזכרתי בכתבה שפורסמה, אפילו כאן באתר על צוות ערבי מאיחוד האמירויות או ערב הסעודית שפיתח שבב CPU בעצמו. אני פשוט לא מצליח למצוא את הכתבה, מישהוא זוכר/יודע?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל שעליו AMD64 3000+ 939 Winchester הרכבתי אותו.. וכשהדלקתי אותו, נדלקה לי בלוח נורה הנקראת RAM_LED עשיתי חיפוש, לא מצאתי מה זה אומר. גם בספר לא רשום... מה יכולה להיות הבעיה? * בעע.. נא להעביר לתמיכה טכנית! *
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה דעתכם עליו הוא בעיקרון משחק אבל לא עושה oc וכו ועוד שאלה רשום שם שיש אפשרות לDDR וגם ל DDR2 השאלה שלי אם כל הארבע מתאימים או שזה רק 2 ואם כן אני יכול לשים גם DDR וגם DD2 במקביל או שאני יכול לשים רק שתי סוג אחד של זיכרון במקביל תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט אינטל 915p לציפ 915g מבחינת העקרון ומה יותר כדאי לקחת ???? ( חדשנות ,טכנולוגיה ..) ואבקש לא לתת לי רק קישור לאתר של אינטל כי א) אני לא הכי חזק באנגלית ו ב) לא הכי מבין את כל המושגים אז בקיצור מה עדיף ומאיזה בחינה ??? תודה._________________ מיקריות היא הדרך של אלוקים להישאר אנונימי (אלברט אנשטיין)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני חדש עכשיו, אני מעוניין שתמליצו לי, איזה לוח אם מהבאים מומלץ יותר: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html ! פאקינג מעבד 6.8 GHZ טרה בייט זכרון וטרה בייט הארדיסק LIFE'S NOT FAIR !
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בתהליך של הזמנה של מחשב חדש, אני קונה את הזכרונות - Twinmos- speed premium 3500 אני יודע שהזכרונות האלו הם BH5, אך בלוגיק פיסי אמרו לי (כששאלתי) שהם לא מתחייבים "שהזכרונות הם BH5 למרות שהצ'יפים של twinmos מגיעים איתם רוב הפעמים". קראתי פה- http://www.techpowerup.com/memdb/ שהצ'יפ הוא רק BH5. האם בטוח להזמין את הזכרונות? (מתוכנן OC) איזה עוד צ'יפים אני יכול לקבל? המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בבית מארז,ארד דיסק של 20GB,צורב,סידי,כרטיס מסך,רשת,קול,עכבר,מקלדת,זיכרון 64MB,ועוד 2 זכרונות 32MB. המורה שלי יכול להשיג לי זיכרון 128MB ב80 שקל ולוח אם סלרון+מעבד 500MHZ ב100 שקל סכ''ה 180 שקל. האם שווה לי להשקיע 180 שקל למחשב כזה? וכמה זמן הוא יחזיק מעמד?
-
- 12 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם אני לא עושה אוברקלוקים 1.מה עדיף SEMPRON 2600 או סלרון 2.6 2.מה עדיף לוח של MSI או ASROCK ( בגדול ) 3. לאיזה לוח יותר טוב : 1. ?A8N-VM nVidia 6100, GBL? 2. לוח של MSI גם מבוסס 939 עם ציפסט של ATI וכרטיס מסך OB X300 ( אני פשוט לא יודע את הדגם )
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עולה הR דיסק לא נמצא בפריימרי MAIN אני מנסה לשנות את זה ואין שום תגובה בשאר המקומות בביוס אני משנה וזה אכן משתנה כמו כן הוא מתריע בעליה על בעיה בR דיסק שאומרת שהמידע בדיסק נמצא בסיכון (מתחת לאותן שורות של הפריימרי וסקנדרי זה מופיע) :s05:
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפני שאני ארשום את הלוחות שאני מתלבט בהם מידע כללי, סוקט של 478 וכמובן AGP X8. עכשיו שחיפשתי לוח היה חשוב לי שיהיה לו דואל צ'אנל ו 4 סלוטים לזיכרון (עד 400 mhz) אחרי שבדקתי נותרתי עם 2 לוחות שאני מתלבט ביניהם... האחד הוא Abit IS7-E2 והשני הוא Albatron PX865PEC Pro לשניהם אותם הנתונים חוץ מאחד שלאלבטרון 1.2 FSB (זה לא משמעותי כי המעבד שלי יוכל לנצל רק 800) ומה דעתכם כדאי לקנות? תודה
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עזרה בין בחירת לוח אם זה:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_70_337&products_id=3213 לבין זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_70_337&products_id=3204 השרת צריך הגנה על כונן הנתונים עם RAID5 והגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS והגנה בפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על טייפ גיבוי בבקשה מי שמבין יכול להגיד לי איזה עדיף ולמה עדיף מ-2 לוחות אם האלו תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח abit an7 עם כניסת Firewire על הלוח. מערכת ההפעלה (win 2000 pro sp4) רואה את הכניסה (control_panel->system->hardware->ieee 1394... ( . כשאני מנסה לבצע קישור (תוכנת DV) למכשיר DV המחובר לכניסה זו, התוכנה טוענת שכלל אין DV device במערכת. עדכנתי Firmware (abit, nforce400) באתר של abit . האם מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד INTEL CORE I3 4130 לוח אם ASUS H81M-E האם אני יכול לשדרג למעבד טוב יותר מהדור החדש?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-EP43-DS3l אני מעוניין לקנות זיכרון ראם: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 האם יתאים? בנוסף אני מעוניין לקנות לו דיסק קשיח: Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX ואין לי מושג אם הלוח אם שלי תומך בSATA3.. אשמח לעזרתכם אנשים יקרים, המשך ערב נעים! חיים.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי.. אני רוצה להרכיב מפרט לאולפן הקלטות ביתי.. שהשימוש במחשב ישמש גם לעריכת תמונות וסרטים ברמה בסיסית..ויש גם אפשרות לצפיה ב-hd הייתי רוצה לדעת איזה מעבד יתאים לי לדרישות ברמה הסבירה.. בהתחלה חשבתי על Q9450 אבל היא יקר והציעו לי במקביל את E8400 / E8500 / E7200 שהם זולים בהרבה וחוסכים לי המון כסף לצורך שדרוג רכיבים אחרים.. אשמח לקבל המלצות.. יום טוב ושבוע מדהים! נ.ב : לא כתבתי תקציב מהסיבה שזה לא כלכך משנה כמו שחשוב לי שהמעבד ישרת אותי בצורה הטובה ביותר אך לא מעבר למה שאני אצטרך ממנו..
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ? מתי אני רוצה או לא רוצה להפעיל אותן ? מי עדיפה ? מה ההבדל בינהם ? חיפשתי מידע בגוגל, מצאתי הרבה על EIST אבל כמעט כלום על C1E... אשמח למידע או הסבר קצרצר...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-