מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB.1 ABIT IC7 Intel 875P Motherboard HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0.2
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 256mb בתדירות 400mhz Pc3200 , ואני רוצה לקנות עוד שתיים שיהיה לי ג'יגה זכרון אבל אני לא יודע איזה CL לזכרונות שלי יש, עשיתי תמונה של ה CPU-Z בזכרונות וזה מה שקיבלתי (בקובץ המצורף) וככה זה גם בסטיק השני של ה 256mb לפי זה יש לי CL2.5 ב 177mhz ו CL3 ב 200mhz מזה אומר ? ומה אני אמור לקנות ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
המאוורר של המעבד רועש - קצת פרטים יש לי מעבד Phenom Quad-Core 9550 ולוח אם MA770-DS3 AM2+, 770, DDR2 1066, PCI-E של gigabyte מבדיקה שלי אין כבל שנכנס למאוורר וגורם לרעש והחלקים גם הלוח וגם המעבד חדשים, ניסיתי לחפש בביוס אם יש אפשרות להוריד את מספר הסיבובים לדקה בכדי להוריד את הרעש - בעבודה רגילה של המחשב המאוורר מסתובב בערך 3000 סלד ובמאמץ כשאני משחק הוא מגיע ל 5000 סלד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם בעיית הרעש המחרידה תודה מראש למשיבים
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 bit 3200 socket 939. נתנו לי פה שמות של 2 לוחות אם אך אני לא יודע מה ההבדל בינם, הראשון הוא GIGABYTE K8NSUltra-939 N-Force3Ultra,Athlon 64Bit 939 והשני הוא GIGABYTE K8NF-939 N-Force4 PCX,Athlon 64Bit. מישהו יכול בבקשה להסביר מה ההבדל בינם ומה שווה לקנות?. ועוד שאלה, יש לי sound blaster live 5.1 מהמחשב הישן, האם יש בשבילו מקום בלוחות האם האלה? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אנשים נשרף לי הלוח , אני בדילמה לקנות לוח חדש או כבר להחליף את המערכת ? הלוח שנשרף - ASUS P4P800 יתר החלקים - INTEL P4 3000 1MB PRESCOTT 800MHZ 512X2 DDR 400 GF- 6800 AGP כבר די קשה למצוא לוח איכותי למעבד 478+DDR1+AGP מה שיש בשוק זה לוחות של FOXCON / ASROCK / אינטלים ישנים. שחלקם צ'יפסט SIS/VIA הלוח הכי טוב שמצאתי Albatron PX865PE Pro V2.0 DDR 400 1200MHz מחיר כ-400 ש"ח http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18184 מה עושים לקנות אותו ? להתפשר על רמה ירודה יותר ? אפשרות נוספת : להכנס להשקעה, לקנות לוח + זיכרון + מעבד + כ.מסך >>> מהדור החדש יותר, השקעה של מעל 3K ש"ח
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, הייתי צריך מכם המלצה ללוח אם בדרישות הבאות: א. מעבד אינטל עד 3Ghz, אני לא חושב שיש צורך בתמיכה במעבדים החדשים אבל תגידו לי אתם.. ב. Sound Blaster ג. כרטיס רשת (מהירות לא חשובה) ד. Chipset 865 אלא אם תמליצו לי על משהו אחר ה. SATA ? אלא אם תגידו לי ללכת על ATA 133 או משהו כזה.. ו. ניטור טמפרטורות (אני יודע כמה שזה מפתיע שלא בכל הלוחות זה קיים) ז. Dual DDR אשמח גם להמלצות כלליות על חברות טובות יותר וכאלו שצריך להתרחק מהן.. המחיר לא ממש משנה אבל מן הסתם עדיף לא לברוח איתו.. אני יודע שניתן למצוא לוחות בסדרי גודל הזה במחירים של 600-700 שקל. תודה חברה.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה לוחות מבוססי ה-Intel PE ChipSet נחשבים טובים ל-OC? ה-ABIT IT7-MAX2 REV2 לא בא בחשבון בגלל המחיר המטורף שלו, אני רוצה משהו במחיר סביר שיכול להגיע ל-OC דיי רציני, וגם שיהיו לו אפשרויות טובות ל-OC, בזה אני לא כל-כך מבין אבל אני יודע שחשוב כמה Voltage אפשר לשים למעבד, ו-FSB ומכפלה, ובלה בלה בלה. המעבד שככל הנראה יהיה על הלוח זה ה-Pentium 4 1.8A שידוע טוב ל-OC, ואני מתכנן להביא אותו לסביבות ה-2.8 או עם ה-ThermalRight AX478 או עם מערכת קירור מים שאני יתחיל לבנות מהחודש הבא. התקציב הוא מ-500-800ש"ח. תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן אני רגע לפני שדרוג ויש לי בעיה קטנה אני רוצה להחליף את המעבד ולכן אני גם צריך להחליף את הלוח אבל הבעיה שקניתי לא מזמן כרטיס מסך עם חיבור AGP X8 - NVIDIA G-FORCE 7600 ואני לא רוצה להחליף אותו. הסתכלתי בשאלות ותשובות וראיתי מספר דגמים אבל מדובר בשרשור מלפני שנה כמעט... אז הוא בטח גם לא הכי מעודכן מבחינת לוחות חדשים שיצאו לאחרונה. כמו-כן אני מעוניין לקנות מעבד אינטל CORE 2 DUE E6750 אשמח לקבל מידע על לוחות אם מתאימים בעלי חריץ AGP X8 ואם קיימים כאלו שיהיה ניתן בעתיד גם לשדרג אותם ולהכניס אליהם מעבד מרובע ליבה אז עוד יותר טוב. תודה רבה רועי
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 1800xp ולוח kt400 עם כ.מסך מובנה. מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שמעתי שנורטווד יותר כדאי כי הוא לא מתחמם מהר והוא מציג ביצועים יותר טובים מפרקוט ! ואכן חשבתי לקחת נורטווד ... אבל תראו פה הפרסקוט E מציג ביצועים יותר טובים במבחן אמת NORTHWOOD =C http://images.anandtech.com/graphs/doom3cp u_08020430812/3452.png אני מבולבל מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כותרת^ האם הלוח של ג'יגהבייט GA P35 DS3 תומך בDDR3 ובPCIE2? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים נותנים להם את הלוח מהדגם אחד או השני. לעומת זאת באתר של EPOX כתוב מפרט זהה לשני הלוחות אם. ולדוגמא בפנדה הלוח עם ה + עולה 960 ש"ח והJ עולה 670 ...ממה נובע ההבדל במחירים? מה השוני בין הלוחות? אם בכלל...
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Chaintech מדגם 6BTM, לפי מה שהבנתי הוא תומך במעבדים בעלי מהירות BUS של 100 וגם 133 מגהרץ. כרגע יש לי מעבד פנטיום 2 400 מגהרץ על הלוח אם הזה, ואני יודע שמעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבה Deschutes יעבדו עליו. השאלה אם לא תהיה בעיה גם למעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבת Katmai. אני מתאר לעצמי שבגלל שמדובר בלוח אם ישן לרובכם בטח יש ניסיון איתו, לכן אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני משתמש עם מחשב טיפה מיושן (מפרט מימין), ולאחרונה התחלתי לקודד הרבה בHD, והקידוד מאוד מאוד איטי אני מניח בגלל המעבד המיושן, E6600 בסטוק (לא בOC), במשך כל הקידוד המעבד על 100%, והחלטתי שאני רוצה לשדרג בשביל להנות מקידוד מהיר יותר, (משחקים אני לא משחק במחשב). חשבתי על מעבד מרובע ליבה שיעזור יותר בקידוד, אבל מה אני מבין, אני ממש לא מעודכן, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור דגם מרובע ליבה עד 800 ש"ח בערך שיטיס לי את הקידודים האלו, ובסוקט 775 כי אין סיכוי שאני משדרג עכשיו גם לוח אם. בנוסף עוד שתי שאלות, בכמה אני יכול היום למכור את הE6600? והאם יש תוכנה שיכולה לקודד וגם להשתמש בכרטיס מסך וככה להוריד מהעומס של המעבד ובתקווה להאיץ את הקידוד (הכרטיס מסך הוא 9800GT). נ.ב. שמתי עין…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אוקי חברה יש לי 500 שקל אני יכול לחרוג מקסימום ב100 אני צריך המלצה לגיגה זיכרון בתווך התקציב כמובן שזה אהייה ב2 סטוקים של 512 הלוח של זה nforce 4 k8nf9 מעבד amd athlon 64+3000 אפשר גם להמליץ על חנויות מחול אבל שזה לא יחרוג מ600 שקל תודה..
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם מותר לשים 4 סתיקים על AMD AM2? יש לי אכשיו 512 X2 DUEL CHANNEL אני רוצה לקנות עוד זוג לא יהיו בעיות?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם לוח אם ASUS P5K ומעבד E6750 מה אתם חושבים על זה? האם זה טוב? ואיך התפקוד של OC שלהם? (זכרון 2G של GSKILL 800 CL4)
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם הזהhttp://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php? pMODEL_NAME=IL9+Pro&fMTYPE=LGA775 אבל יש משהו מוזר יש לו ביוס עם רקע כחול _הביוס הישן של פעם האם זה יכול להיות או שזה לא ביוס ישן
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65395
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 מישהו שמע על הלוח הזה ויודע אם הוא אמור להגיע לארץ ואם כן מתי? לפי מה שאני רואה שם, יש לו תמיכה גם ב PCI-E וגם ב AGP... האם אני רואה נכון? עריכה: אה אוקיי, אני רואה שזה משהו אחר - AGR, ולא כל הכרטיסי AGP נתמכים..
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי (שמצדיק הבדל של יותר מ250 ש"ח) בין זכרונות 2GB 667MHZ של Twinmos? מול זכרונות מקבילים של OCZ? הזכרונות של OCZ מגיעים עם קירור אבל חשוב להדגיש שזה למחשב שלא יעבור OC, אולי קטן ביותר (10% גג)
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-