מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים לי למפרט: Q9400 HD3870 (יתכן שיוחלף גם ל HD4870) זיכרון 2*2 OCZ 800 MHZ השימוש של המחשב הוא למשחקים כבדים ולעבודה אישית עם הרבה מאוד דברים פתוחים FF עם 50 חלונות, מסנג'ר עם 20 חלונות, מירק עם 3 רשתות, מספר רב של תוכנות הגנה ואבטחה, מספר רב של חלונות SSH SFTP VNC RDP תוכנות עריכה ובניה של אתרים (הכבדים והקלים...) והמשחק מנג'ר 2009 בחלון של ווינדוס. כל אלו זה חלק קטן מהשימוש הרגיל במחשב. לצערי הלוח של gigabye ga-ep45-ud3r לא עמד בעומס והלך לעולמו פעמיים. בפעם השיה מרוב עצבים הוא ניזוק פיזית מה שביטל לי את האחריות והעיף לי 800 שקל מהחשבון. אין תקציב ממשי ללוח המיועד, העיקר שיעבוד חלק ולא יעשה לי בעיות כלשהם. דרישות מיוחדות: PCI-E רק אחד צרי…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=M&Category_Code=amddc
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני חייב להשיג לוח אם בדיוק כמו ה-DS3. שלא יהיה פחות או יותר טוב ממנו. כמה שיותר אותו הדבר.. ורק לא ג'יגבייט!! משהו בASUS..
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שנקרא GA-7ZXE בקבלה כתוב גם GIGABYTE SKTA ברצוני לדעת באם אני יכול לשדרג את המעבד ולאיזה סוג מודה אני כי נגשתי לאתר החברה ומצאתי את מה שבקשתי אבל לא הבנתי (אגב אתר החברה מאוד ידידותי) אגב האם השדרוג ישפר ביצועים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי.. אני יודע ששאלו את זה כבר אבל עוד לא ראיתי תשובה.. אז מישהו יודע איך אני יכול לחבר\לבנות\לקנות מקלט לשלט רחוק שיתחבר ליציאת IR שיש לי בלוח ? אני מכיר את המדריך של HeetSeekerz אבל אמרתי אם כבר יש לי את כל הרכיב הלוח אז אני ינסה לנצל אותו לפני שאני בונה אחד חדש. אם אני לא ימצא תשובה אז באמת אני יעשה אות לפי המדריך ושיתחבר ל COM אבל הייתי מעדיף לחבר ללוח קיצור מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
מישהו יודע בכמה מקסימום GB הוא תומך?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עריכה: לא משנה, ניתן למחוק אשכול זה שלום לכולם, לאחר לימוד והתסכלות על מעבדים החלטתי לקנות מעבד מסוג: Intel® Core™ i5-4570T Processor Tray זה חייב להיות ספציפי 4570T בגלל שיש את הHyper-Threading. חיפשתי ברשת ולא מצאתי את הדגם הזה ספציפי באף חנות. משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות את הדגם הזה בארץ? אם לא בארץ איפה הכי בטוח לקנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עכשיו מותקן אצלי, בינתיים לא נתקלתי בבעיות. אני חושב שאני מרגיש שיפור מסוייים במהירות. את הדרייבר אפשר להוריד מ- www.guru3d.com
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר מיקוסופט USB כאשר אני מחבר אותו לUSB הוא נרדם לאחר זמן מה ולא מתאושש רק אם מוציאים ומחברים מחדש אם למישהו היה הבעיה ונפתרה אשמח לעזרה דרך אגב ניסיתי עדכון דריוורים של כל הנוגעים בדבר אולי רק אצלי הבעיה אשמח לתגובה !!!!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, הייתי צריך מכם המלצה ללוח אם בדרישות הבאות: א. מעבד אינטל עד 3Ghz, אני לא חושב שיש צורך בתמיכה במעבדים החדשים אבל תגידו לי אתם.. ב. Sound Blaster ג. כרטיס רשת (מהירות לא חשובה) ד. Chipset 865 אלא אם תמליצו לי על משהו אחר ה. SATA ? אלא אם תגידו לי ללכת על ATA 133 או משהו כזה.. ו. ניטור טמפרטורות (אני יודע כמה שזה מפתיע שלא בכל הלוחות זה קיים) ז. Dual DDR אשמח גם להמלצות כלליות על חברות טובות יותר וכאלו שצריך להתרחק מהן.. המחיר לא ממש משנה אבל מן הסתם עדיף לא לברוח איתו.. אני יודע שניתן למצוא לוחות בסדרי גודל הזה במחירים של 600-700 שקל. תודה חברה.
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, ניתקלתי בשני מחשבים מוזרים... אני מפעיל CPUZ ואני רואה שהמכפלה לבד מקפצת לה בין x14 לx15... =\ זה מעבד פנטיום 4 630 3GHZ ליבת פרסקוט..המתח הוא בין 1.376 ל 1.32. באס 200. FSB 800. לוח אם של אסוס P5LD2-VM. אם אני יכול להוסיף עוד משו תגידו... אגב הטמפ' לא גבוהה מספיק לפי דעתי בישביל שהלוח יעשה לבד downclock...
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי 2.4C עם P4P800 כל השאר לא חשוב נכון לעכשיו. המחשב הוחזר לחנות עקב שירפת הספק (מזל שיש אחריות אה?), המחשב עצמו הורכב בעצמי אבל שלחתי אותו להרכבה ליתר ביטחון שיצא שלם מהחנות והיו עוד כמה דברים ובעיות שלא אגע בהם כרגע והקטע הוא כזה, אני הזמנתי TWINMOS DDR400 512X2, התפללתי לקבל WINBOND או צ'יפים של TWINMOS אבל קיבלתי MTEK שהם דיי גרועים ממה ששמעתי עד כה. חוץ משקט לCNPS 7000CU שנמצא במארז יש עוד מטרה - אוברקלוק, החיה הזאת תעשה את העבודה בקרוב מאוד אבל עם MTEK... זה נראה לי הולך להגביל מאוד את הBUS ואני חושש משינוי יחס לוח אם/זיכרון גם בפעם השנייה לאחר מחסום ה250, 250 עם יחס 4\5 נותן DDR400 אבל עם MTEK אני חושש שלא אוכל להגיע הרבה אחרי 260 אם בכלל... זה לא יספק אותי.…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ 64Bit עכשיו רציתי לבדוק את אמינותו באמצעות CPU-ID (תוכנה). התוצאות שלי נמצאות כאן: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=6427 עכשיו את התוצאות הללו, החלטתי להשוות עם בדיקות אחרות, וסתם ניסיתי מספרים אקראיים בID, והנה הגעתי לבדיקה אחרת: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=6425 עכשיו אם תשימו לב, המהירות של המעבד שלי היא 1800Mhz בעוד שלהוא יש מהירות של 2700Mhz אות שם מעבד, אם כך איך זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי לוח nf7-sl v-2 שהחריץ agp שלו נידפק הציעו לי ב-ksp לוח epox 8rdaei ב-135 שח העניין הוא שהלוח הוא מה שהם קוראים לו מה -- ''מציאון '' והם נותנים לו שבוע אחד של אחריות בילבד ללא אפשרות הארכה מצד אחד המחיר מפתה אולם מצד שני האחריות המוגבלת מאוד מרתיעה יחד עם זאת אני יודע מניסיון אישי שלוח מבית טוב שעובד שבוע רצוף בלי בעיות (ואני כמובן חושב להריץ עליו prime 95 במשך השבוע הזה) אזי רוב הסיכויים שהוא ימשיך לעבוד עוד הרבה זמן בלי בעיות. מה אתם חושבים שווה לקחת אותו או לא?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בדקתי את המפרט של איזה מחשב ישן שקיבלתי וכתוב שיש לו מעבד VIA C3 איזה מעבד זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי התקציב הוא בסביבות 1500 ואני מחפש לוח אם ומעבד לא מבין בגדול במעבדים ולוחות אם חשבתי על הE6300 ולוח אם ב500 שקל ראיתי הרבה אופציות כאלו מצד שני אפשר להסתפק גם במעבד מיושן יותר ולוח אם חזק יותר הלוח אם צריך לתמוך בDDR2 667 בשורה התחתונה מדובר במחשב שישמש למשחקים ,מולטימדיה בקיצור צריך עזרה בבחירת לוח אם (gigabyte &asus( ושילוב עם מעבד בתקציב הנזכר תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני בטוח שכבר דיברתם על זה 12312312 פעם פה, אבל אני לא מוצא את זה.. 1. מה עדיף? 2 מעבדים שונים או מעבד בעל 2 ליבות (מה ההבדל??) 2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם כדאי לחכות ל dual core של אינטל? מתי הוא צריך לצאת? מחיר? נ.ב. ראיתי שה AMD צריך בסוף החודש, אבל אני מעוניין באינטל...
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם זו קנייה משתלמת. המחשב לא נועד למשחקים כבדים אלא לעבודה משרדית אינטרנט ףמוזיקה וצפייהבסרטים.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ממה שהבנתי, ה930D אמור לרדת לסביבות ה1000-1100 שקל (לפי ירידה ב4.6 שצויינה פה בפורום). מתי זה יגיע לחנויות? שמתי לב שכעת המחיר ירד מסביבות ה1300 ל1200 שקל, אך זה לא אמור להיות 1100 בערך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקחת 2 סטיקים של 512 KINGSTON 2.5 CAS או סטיק 1 של ג'יגה של סמסונג אין לי מושג מה ה CAS שניהם DDR 400MHZ חשבתי לקחת את הסטיק של הג'יגה לצורך שדרוג בעתיד אולי ל2 ג'יגה או משהו כזה.. עקב שאלה ששאלתי פה בפורום ואמרו לי שברגע שממלאים את כל הסלוטים שיש לזכרון אז יש איזה באג כזה ב AMD שנכנס למצב של 333MHZ השאלה היא מה המהירות של הסמסונג והאם זה כזה משמעותי אם לדוגמא ה CAS הוא 3 או 4?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לגבי קנייה של מעבד AMD מדגמי PHENOM II החלטתי שאני קונה את ה-550 BE מ-RSM ...עכשיו אני רוצה לפתוח לו ליבות ל-4 ליבות... עכשיו יש לי לוח אם GIGABYTE GA-790X-UD3P...מה הסיכויי שלי לפתוח איתו ליבות? (בדקתי יש לי אפשרות של פתיחה בלוח השאלה אם יש סיכוי כזה...כיום)
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 מישהו שמע על הלוח הזה ויודע אם הוא אמור להגיע לארץ ואם כן מתי? לפי מה שאני רואה שם, יש לו תמיכה גם ב PCI-E וגם ב AGP... האם אני רואה נכון? עריכה: אה אוקיי, אני רואה שזה משהו אחר - AGR, ולא כל הכרטיסי AGP נתמכים..
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של DFI , דגם LAN PARTY UT NFORCE 3... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לו יציאה אופטית? אני מתכוון כמו של הלוחות של ג'יגה בייט שבאים עם היציאה בניפרד... השאלה אם יש לי חיבור כזה על הלוח... ואם היציאה אופטית של ג'יגה בייט תתאים ?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/05/30/nehalem-and-x58-show-up-in-taipei/1
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-