עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Quickly,

שלום אני כבר מרגיש שהמעבד שלי מגביל אותי מאד ואני מעוניין לשדרג למעבד חדש יותר, אני לא יודע מה מתאים אז בבקשה תעזרו לי... המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ venice S939 @2200 PQI PC3200 DDR SDRAM 512x2 MSI K8N Neo4 Series (MS-7125) Platinum saphire RX1950XT Compucase + HEC 400 Sony DVD R/RW x16 איזה מעבד מומלץ לי לקנות שיתאים למפרט שלי? אני מתגייס עוד חודשיים לקרבי ככה שאני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף... המעבד הבא נראה לי טוב אך האם הוא יתאים למחשב שלי הוא שאני יצתרך לשדרג גם זכרונות או משהו כזה? http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 תודה

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  2. ראיתי ב NEWEGG שכתוב שלוחות מסדרות ה T של BIOSTAR שוברות שיאים אז בדקתי טיפה וראיתי את זה (זה ה TPower החדש): http://www.biostar.com.tw/app/en-us/news/news.php?id=29 פה הגיעו "רק" ל 612MHZ http://forums.tweaktown.com/f60/intel-c2d-e8600-e0-first-look-biostar-p45-oc-612mhz-air-26797/ בנוסף המחירים של הלוחות האלה זולים מהמחירים של הלוחות של GIGABYTE ו ASUS (כניראה בגלל הפאנל האחורי הריק וזה שיש רק 4 פזות ולא 6 או 8 כמו אצל החברות האחרות). זה כל לוחות ה P45 או ש BIOSTAR השתגעו (בכל מקרה הם השתמשו בקירור כזה ל P45 )

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by lmlm,

http://www.tgdaily.com/content/view/32008/135/

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by זאק,

יש לי לוח אם asus p8z77-v lx2 שמתי זיכרונות של 4X4 1600 של corsair ובביוס הוא מזהה לי שהם רק 1333... עזרה?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by Inzagi,

שלום אני מתלבט בין שני הלוחות שכתובים בכותרת לבין לוחות P45 שהם P5Q וP5Q-PRO. אני לא עושה CF (וגם לא מתכנן), וגם לא OC. המערכת: Q9300 CORSAIR 2GB DDRII 800 ATI RADEON 4870 WD 3200AAKS יש לי גם שתי שאלות: אני אשתמש בכונן 3.5", באתר של אסוס לא מופיע חיבור כזה בלוח P5QL-E. יש דרך אחרת לחבר את הכונן? חיבור PCI למשל? מה שמוביל אותי לשאלה השנייה: למה משמשים חיבורי PCI X1 וX4 בלוח?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by omer1993,

איזה לוח אם יפיק את המירב מהמעבד amd athlon 3800+ dual core שעולה לי 622 אני צריך לוח אם עד 450 שיפיק ממנו את המירב והלוח אם asus m2vtm amd ddr2 יפיק ממנו את המירב יחסית למחיר שלו? (420) ד''א אם זה מחירים נמוכים יחסית אז זה בגלל שזה מחבר של אבא שלי לא בגלל שזה יד שנייה או משו'

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

איזה לוח טוב יותר מבין השניים: Gigabyte 7vax/Abit nf7?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מעבד ב 2500 ש"ח בערך... אם אפשר לקבל המלצה בנושא - אני מעדיף INTEL, והאם ה Q6600 מספיק טוב? למרות שהוא עולה 1400, המחשב הוא במטרה למשחקים כבדים. *אם אפשר גם עזרה בMOTHERBOARD אני צריך mb שיתאים לדגמי הCPU extreme duo quad etc.. וגם שיתאים לכרטיס מסך טוב - ושיתאים לSLI. [לא חייב] אני לא כלכך מבין ב motherboards אשמח לקבל עזרה. תודה ;]

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by zurkin1232,

שלום. אני זקוק ללוח אם בסוקט 478. יש לי מעבד P4 2.8 HT, המפרט משמש למשחקים וכו'. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: Albatron PX865PE PRO איך הוא בכלל, וגם בהשוואה ללוחות אחרים (לדוגמא Abit IS7-E).

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by havivt,

כנראה שיש לי בעיות חשמל קלות בחדר.. מדי פעם יש קפיצות מתח קלות - המחשב אינו נכבה, אך אני רואה כי המתחים בלוח האם קופצים מדי פעם ומייד חוזרים. האם יש איזושהי דרך לקבע את המתח הזה ? ע"י מכשיר או משהו? (UPS קשור?) אני פשוט לא רוצה שיהרס לי המחשב...

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by levihaim,

הי, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר בלוחות של asus ו-gigabyte למעבדי amd ולמה ההמלצה היא תמיד על לוחות של epox ו-abit שקשה למצוא בדרום. אני יודע למעבדי intel רצוי לקחת לוח של אסוס, למה זה לא ככה במעבדי amd ? בנוסף לזה, למה ללוחות של אסוס וגיגהביט יש 3 שנים אחריות לעומת שנה אחת של אפוס ואביט ? לי זה נשמע שהם מציעים מוצא אמין יותר. האם זה קשור למחיר לעומת ביצועים ? (כוונתי שאולי הלוחות של אסוס וגיגהביט יקרים יחסית לביצועייהם) אני לא בור בחומרה ואשמח אפילו לקבל לינקים להסברים מפורטים בנושא תודה עריכה: אני בהחלט בעד רכיב אמין בעל ביצועים גבוהים לעומת אפשרות OC ופיצ'רים מיוחדים

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  12. קודם כול ההזמנה מפנדה ? - איך הם , תוך כמה זמן אני יקבל הכול ? מעבד : AMD 2400+fan לוח asus deluxe A7NV8X - משהו כזה ... זיכרון : אני מתלבט כי אין בפנדה XTREM DDR ' אני צריך לבחור שם סוג זול של 333 2700 ??? וכרטיס מסך אני הולך על REDON 9700 של GIGABYTR ..

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by avidan28,

הרצתי את ה CPU Z על המחשב שלי ושמתי לב שה CODE NAME של הליבה שלי זה כמו אתלון 4400 - טולדו TOLEDO למרות שהשם של כל האופטרונים על סוקט 939 זה דנמרק - DENMARK. ידוע לי ששתי סדרות המעבדים 4400 4800 והאופטרונים מבוססים על אותם שבבים רק על הבדלים של בקר זיכרון. אז למה בזיהוי אופטרון אני מקבל שם של אתלון. http://www.techpowerup.com/cpudb/?manufacturer=&socket=939&codename=&package= הנה הטבלה עם המעבדים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by bubin689,

אני לפני קניה של זכרונות חדשים ואני מתלבט על מה כדאי ללכת מהירות או תזמונים, אלו האופציות שלי: OCZ REAPER 800Mhz 3-4-4-15 OCZ REAPER 1066Mhz 5-5-5-15 מה יעבוד יותר מהר?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום.. יש לחבר שלי לוח ECS שאני לא יודע מה הדגם.. אני צריך לדעת אם הלוח תומך בדידיאר אני ניסיתי בגוגל לחפש בקשר ללוח על מה שרשום בלוח ולא מצאתי משהו מעניין... אני יודע שהלוח הוא של ECS ורשום עליו כמה דברים על הגוף קירור הזה של הצ'יפסט רשום Pc400 ועוד על איזה ג'וק אחד רשום ITE ועל עוד ג'וק רשום XR4 והלוח בצבע ורוד-אדום-כתום כזה.... יש עליו 4 סלוטים לזיכרונות.. אני משער שזה 2 של אס די ראם ו2 של די די אר... אבל לא בטוח .. אז בגלל אני רוצה לדעת.. אם תוכלו לעזור.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by generalA,

הזמנתי מחשב חדש עבור חבר. רציתי לדעת.. הזמנתי לו זיכרון 512 בשני סטיקים של 256 כאשר רציתי סמסונג אבל נאמר לי כי קינגסטון יותר טובים אז הלכתי עליהם. כאשר התברר לי שהם יגיעו מאוחר יחסית, אמרתי שאולי כדאי להתפשר על חב' בשם Micron שנאמר לי כי היא לא פחות טובה ואף יותר יקרה. האם כדאי ללכת עליה ?? (אני מקבל אותו באותו המחיר) וכל סוגי הזיכרונות הנ"ל הם של 400MHz. תודה אנשים !!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  17. נהרס לי המעבד 5600x2 89w ושלחתי אותו ליבואן .והם ענו לישיש לי שתי אפשרויות 1 זה לקחת במקומו מעבד 6000x2 125w בתוספת של 80 ש"ח ולקבל אותו בהקדם {מפני שהוא במלאי} 2 זה לקחת אותו מעבד 5600x2 89w ולקבל אותו מאוחר יותר זה יכל לקחת שבוע שבועיים {מפני שהוא לא במלאי} השאלה היא גם כזאת האם ה 6000 לא בעייתי בגלל ה125w שיש לו .והאם אני צריך לקנות לו מאוורר יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  18. האם יכול להיות שיש כזה כבר בארץ שבוע 40 ? ונ.ב אני רוצה להודות לכל האנשים בפורום הגדול והמכובד הזה שעזרו לי לקנות את המחשב החדש למרות כל השאלות ששיגעתי אותכם זה השתלם לי וכבר קניתי את המחשב והוא צריך להגיע עוד שבוע וחצי (ראה מפרט) ובמיוחד להודות ל- Liorp23 שעזר לי הרבה אז תודה לכולכם !!!

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by The Ball,

מה זה ה- DUAL LAN שיש בלוח אם הזה? ומה ההבדל בינו לבין LAN רגיל?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by Prophecy,

אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  21. אהלן, אני עומד לשדרג את המחשב שלי. כלומר, אני משאיר רק את המארז ואת הספק antec 500W. אני לא בטוח אבל לגביי התאימות של המארז ללוח אם שאני רוצה לקנות : GIGABYTE H77M-D3H. האם זה אמור להתאים ? תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  22. האם ללוח ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 יש יציאה דיגיטלית בכרטיס הקול שמגיע איתו ONBOURD

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by MasterGolfer,

אני מתלבט בין: ASUS P4S8D EPOX EP- 4PDA3I MSI 865PE NEO 2 PLS את אקח את אחד הלוחות האלה בטוח כמעט (זה לדודה שלי ). המחירים לא משנים לשאלה שלי גם. אם יש למישהו ידע מביקורות או משהו אז זה יעזור לי. והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי טוב מכל בחינה וסה'כ. תודה מראש :>

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  24. צדובר על מעבד 2.6C ולוח MSI865PE NEO2 בווינדוס XP כשאינ לוחץ על ALT+CTRL+DELETE אני לא רואה ש הCPU USGE מחולק ל2 כאילו יש לי שניי מעבדים וראיתי את זה בביקורת פעם אז איך אני מאפשר את ה HYPER THREADING? מדובר על XPSP1. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים