עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by X-BLADE,

1- מה זה תזמונים בזכרונות אף פעם לא הבנתי מה זה.... 2-יש לי את המפרט הבא: core2dou e6600 P5W DH Deluxe CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + Arctic-Cooling Accelero X2 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-5 כרטיס קול של קריאייטיב x-fi. חרא של מפרט מבזבז הרבה כסף אבל זה מה שקנו לי.... קיצר שכחו ספק ויש לי בבית את הליברטי 500WATT האם הוא יחזיק את המערכת ביציבות גבוהה מאוד? וגם אם אני ייוסיף עוד כרטיס לcf? אם לא איזה ספק יהיה יותר טוב [עד 1000 שקל...]ושיהיה שקט מאוד.דרך אגב הליברטי שקט? [אף פעם לא הפעלתי אותו... הוא תקוע במחסן...] 3-איזה סדרה יותר חזקה Noisetaker או ליברטי? ומה שמוזר זה שנוייזטייקר עם הספק גבוהה משל הליברטי עולה 200 ש…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by מר מקלדת,

מישהו יודע מתי הוא יגיע לכל החנויות בישראל? בנתיים ניתן למצוא אותו רק ב-foxpc ב-1200 ש"ח. אני מאמין שהוא יגיע לשאר החניות המחיר שלו ירד. הוא אמור לעלות כמו ה-E6750.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  3. שווה לי לעשות את הצעד הזה?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. שלום אני רוצה לשאול איזה לוח עדיף מבחינת פ'יצרים עמידות בOC וביצועים כללים וכל דבר אחר אם משהו יכול לתת לי סקירות או כל דבר אחר לגבי הלוחות הנ"ל אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by vitalik,

יש לי לו אם של אסוס P4PE I845PE ומעבד פנטיום 4 2.4. יש לי שלושה סלוטים לזיכרון בלוח,ויש ברשות שלושה זיכרונות של 256 ,שתיים במהירות 400 ואחד במהירות 333. השאלה שלי עם אני יכול להוסיף את הזיכרון של ה-333 לשתיים האחרים,ועם הם יעבדו בסדר בו זמנית שלושתם,ואיך זה ישפיע על עבודת המחשב.????? מודה לעוזרים! פעם ניסתי כבר אבל זה היה זיכרון 512 במהירות 400 וזיכרון 256 במהירות 333 ,והוא כל הזמן עשה לי ריסטרטים מעצמו.

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by itaysk,

היי.. אני יודע ששאלו את זה כבר אבל עוד לא ראיתי תשובה.. אז מישהו יודע איך אני יכול לחבר\לבנות\לקנות מקלט לשלט רחוק שיתחבר ליציאת IR שיש לי בלוח ? אני מכיר את המדריך של HeetSeekerz אבל אמרתי אם כבר יש לי את כל הרכיב הלוח אז אני ינסה לנצל אותו לפני שאני בונה אחד חדש. אם אני לא ימצא תשובה אז באמת אני יעשה אות לפי המדריך ושיתחבר ל COM אבל הייתי מעדיף לחבר ללוח קיצור מישהו יכול לעזור? תודה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  7. שלום חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב והוא רוצה להוסיף זכרון. הוא רוצה להוסיף זכרון תואם למה שיש לו עכשיו. איך אפשר לדעת אם הזכרון הוא 3200, 4000 או משהו אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by yousux,

רציתי לדעת איזה מהזכרונות הבאים הכי מומלץ לקניה, גם מבחינת תזמונים וגם מבחינת יכולת OC Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta CL5 G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by HaVoC_850,

רק רציתי לדעת האם MSI גם ישתתפו בייצור ושיווק של הלוח הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by ajl,

מפרט: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte P35L איך הזיכרון הבא? ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ ? http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel תקציב עד 400 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by stingeR-,

אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן... אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שז…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by roll,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה805 ל920 מבחינת האוברקלוק? זאת אומרת... לכמה אני יכול להגיע עם ה805 ולכמה עם ה920? :) :) :)

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by borsood,

אני מעוניין לשדרג את הזכרון של המחשב. לוח האם הוא GA-945P-S3 v 1.0 מעבד E6300 Allendale כרגע מותקנים 2X Corsair VS512MB667D2. האם זה נכון שהלוח תומך בכל היתר 1G לכל סלוט? האם זה נכון שהחומרה לא תומכת ב4G גם בתצורת 4X1G אפילו אם מערכת ההפעלה (לינוקס 64) תומכת? בהנחה שהתשובה לשתי השאלות חיובית אני אוסיף שני סטיקים של 1G המלצות? לא מתוכנן OC.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. הנה הדגם: Gigabyte 8I-915P-Duo אני יודע שזה לא DFI... אבל בכל זאת.. מה אתם אומרים/חושבים על הלוח אם הזה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by Burkey,

אני בדרך לרכישת מחשב ורציתי לקבל חוות דעת נוספת, איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, קונרו 6300 או פנטיום D 945 ( או 930 )

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by OgANDi_BoY,

בדקתי את המפרט של איזה מחשב ישן שקיבלתי וכתוב שיש לו מעבד VIA C3 איזה מעבד זה ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  17. שמתי לב שמעבד חד ליבה של אי מ די עובר את הדואל קור של אי מ די במשחקים זה נכון ואם כן אז אפשר איזה מבחן שמוכיח

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by source,

שלום לכולם! אתמול דיפדפתי לי ברחבי הwww ואספתי קצת מידע על הלוח אם שברשותי גיגהבייט 8IK1100 ושני סטיקים של 256 400 פתאום נתקלתי בריויו של אדם שטוען שלא הצליח להפעיל את הדיואל צאנל?????בלוח הנ"ל מוזר ואני חשבתי שזה עובד אוטומטית!תקנו אותי אם אני טועה? או שיש טיזו דרך לבדוק האם בכלל זה עובד????? בתודה מראש אלעד!

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by Impact,

בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 4GB זיכרון, 800MHZ, שתי סטיקים של 2GB. מה קורה אם אחבר 2GB (שתי סטיקים של 1GB) 667MHZ ? ה 800MHZ יקלט כ 667MHZ?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  20. מבקש המלצה ללוח אם חדש אשר יחליף את ה-965P-DS3 הנוכחי, שיהיה בעל יכולת OC גבוה. חשבתי לכיוון לוח של SLI אבל מתברר שהם אוברקלוקרים עם ביצועיים די סבירים. אני מתכנן לצרף לו E8400 או QUAD כלשהוא ולסחוט ממנו את ה-4GHZ שעליו יותקן THERMALRIGHT 120 ULTRA EXTREME כאמור, אני די פאן בוי של ג'יגה בייט והסתכלתי על סוגי הלוחות שלהם, ה-DS4 למשל מגיע רק עם XFIRE. האם ישנו לוח אחר שלהם בעל יכולות OC גבוה ו-SLI? מה שאני מחפש זה לוח עם SLI או בלי שיהיה איכותי ושיתן ביצועי OC גבוה(רצוי ג'יגה בייט), אם אין אז ASUS, ABIT וכו... תודה.

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  21. שלום יש ברשותי לוח אם ASROCK 775I65GV אני מעוניין לשדרג זיכרון ל mushkin ddr400 1024mb cl3-3-3-3-8 sp ומעבד INTEL DUAL CORE E2200 האם הם יתאימו ללוח אם הזה ולא יעשו לי בעיות בתודה ויום טוב לכם

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by -Sky_Lord-,

תגידו, יש ביקורות\השוואות על הזיכרונות החדשים של Geil (שעובדים עם CL של 1.5)? וגם ראיתי שיש 2 גרסאות כמעט זהות, אחד מבוסס על BH ואחד על TCCD, ידוע איזה יותר טוב? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=68 http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=69 לא שאני מתכנן לקנות, לא רוצה אפילו לדעת מה המחיר, סתם מעניין עריכה - אני עכשיו רואה שבעמוד של הTCCD יש לינקים לשתי ביקורות, אחת מהם בtoms hardware, נלך לבדוק... בכל מקרה מישהו יודע משהו על הBH?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.tgdaily.com/content/view/32008/135/

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, למפרט שלי בצד הוספתי 2GB נוספים של A-data גם במהירות 800MHZ ב 2 סטיקים של 1GB , ואני מריץ ויסטה 32 ביט Bios זיהה 4GB זיכרון אבל windows לא עלה. קיבלתי את מסך הטעינה של windows ולאחר כ- 3 שניות הוא נתקע ולא זז. הוא גם לא עלה ב-safe mode . כשהוצאתי את הזיכרונות הכל הסתדר. יכול להיות שיש איזו בעיית תאימות בין הזיכרונות? או שאני צריך להגדיר מראש משהו ב windows או ב bios? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by eranmor,

הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי היא בערך 40 מעלות אבל לפעמים הוא מתחמם בלי סיבה. בלילה השארתי אותו דולק והוא הגיע ל48 מעלות כשלא פעל שום ישום שיכול להעלות את הטמפרטורה שלו והצי'פ שלי הגיע בערך לאותה טמפרטורה (אין אוברקלוק על המחשב הזה). מה יכול לגרום לזה כי השארתי בכלל את המארז פתוח בלילה ואני לא רואה סיבה לכזאת עלית חום

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים