עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי במחשב שני זיכרונות 256 כל אחד במהירות של 266 MHZ (DDR אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשאיר מהמחשב הישן רק את הזיכרון ^ השאלה היא: אם הזיכרונות יעבדו במחשב החדש (ולא יהיו שום בעיות) * יש לי את התוכנה EVEREST אם אתם צריכים שאני יגיד לכם משהו ספציפי

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. מצאתי את המפרט של הלוח: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865GBF/sb/cs-008984.htm רשום שם: [AGP 3.0 (4X & 8X Speed 1.5 and 0.8 Volt Only) השאלה שלי האם כרטיס מסך - רדאון 9200 הוא במצח הזה? 1.5/0.8 VOLT...?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Access Denied,

משהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד (בעברית בבקשה!!!) מה הם התזמונים של הזכרונות??? מה המשמעות של CL3 לעומת CL2 ומה נותן ההבדל??? ואיך ניתן לעשות OC על מנת לשפר את התזמונים??

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by Shayvert,

אז ככה, קניתי היום מארז חדש והתחלתי להעביר את כל המחשב למארז, מה שקרה הוא שהמעבד לא השתחרר לי, כשוצאתי אותו ראיתי ששבערך רבע מהפינים עקומים (חלקם עקומים מאוד) אחרי שחיפשתי קצת ברשת ניסיתי לסדר אותם בעזרת מחט וכרטיס אשראי, מה שדיי עבד אבל אחד הפינים נקרע ונפל. כמו שאני מבין - המעבד לא יעבוד. אז אני צריך מעבד חדש הלוח אם הוא asus crosshair formula IV עם סוקט A3 ראיתי שמה שמוכרים מבחינת AMD כרגע הוא בעיקר סוקט A3+ קראתי קצת ברשת שיש גירסאת ביוס ללוח אם שמעדכנת תמיכה בסוקט A3+ אבל שזו גירסאת בטא ושאי אפשר כל כך לסמוך על זה.. בקיצור - אני צריך למצוא מעבד AMD סוקט A3 (הקודם שלי היה 6 ליבות, לא סגור על הדגם לדעתי ה1090T) או ללכת על מעבד אינטל ולוח אם תואם.. תקציב לא ממש מוגדר, כ…

5. א. AMD אף פעם לא השתמשה בשם "Dual Core" במוצריה. ב. היחוס הוא למעבדי ה"Pentium Dual Core", שהם למעשה Yonah לניידים וConroe לנייחים. בנוגע לתביעה, הם טוענים שטויות, השימוש במותג ה"Dual Core" (גם בשוק הניידים, וגם בנייחים) מוגבל לשנת 2007 בלבד בדגמים: Pentium T2060/T2080/T2130 Pentium E2140/E2160 למי שלא מבין איפה בדיוק הפגיעה, הנה הלוגו: וזה אינו הלוגו למעבדי הPentium D שללא סיבה שפויה מכונים (ע"י הצרכנים בלבד) מעבדי "Pentium Dual Core": רואים "Dual Core"? לא. ג. זה Core Duo (וזה "Duo" משמע "צמד"), לא Core Due.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by Fighter,

שלום יש לי את הלוח אם asus p4s333-m w/ lan, sound onboard בכל מקרה יש לי את הגירסה 1007 של הביוס של הלוח אם אבל בהורדות של אסוס לדגם הזה של הלוח אם יש גירסת בטא אחרונה 1008 עכשיו השאלה היא אם כדיי לשדרג לגירסה 1008 של הביוס? אפילו שזה בטא?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. אם יש חריגה אז תרשמו בכל זאת בכמה אוכל לקנות מעבד וזיכרונות במחיר הנמוך ביותר לפי הדרישות שכתבתי למטה . כמו כתבתי הייעוד הוא אוברקלוק . זיכרונות בגלל המחירים היקרים אני אסתפק ב- SC של - 2 GB אחד . מעבד חשוב שיריץ את כל המשחקים החדשים ולא יהווה צוואר בקבוק (לצורך העניין בזמן זה אני עם AMD3800@2.8 וארצה לראות הבדל משמעותי בין המעבדים ). לוח אם MA - 770UD3 ספק כח של - אני לא דואג . כרטיס מסך של 9600GT Calibre = 9800 GT Kפחות . זהו . דרישות ועדיפויות - מעבד חזק למשחקים סרטים וכו .ושיהיה מטכנולוגיית ה- PHENOM || . תודה רבה חבר'ס ושבת שלום !!! בקשר לזכרונות אני חשבתי על אלה : Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1066 CL7 או אלה 2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dua…

8. האם זה ייתן לי שינוי מורגש בעוצמת המחשב אם במקום לקחת AMD Athlon II X3 435 אני אקח AMD Athnlon II X4 620 והאם זה שווה את ה-1XX ש"ח הנוספים? הייעוד של המחשב הוא גיימינג battlefield 2 bc 2 וכו'

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  9. היי אנשים יש לי אפשרות להביא לוח אם של ASUS דרך חבר במחיר טוב בבקשה אל תמליצו לי לוחות של חברות אחרות כי אם אני לוקח זה יהיה רק ASUS (פשוט כי אני תמיד יוכל להחליף לחדש) תוכלו להמליץ לי לוח טוב מהרשימה הזאת מ100 עד +200 דולר? השימוש : לרוב זה יהיה למשחקים ואני יקנה גם 8800GT 512 וגם INTELCore2 Quad Q6600 (2.40Ghz 1066MHz, 8MB, LGA775, 64bit וגם אם תוכלו להגיד לי בכלל איך הלוחות של ASUS תודה רבה מראש!!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by HaVoC_850,

רק רציתי לדעת האם MSI גם ישתתפו בייצור ושיווק של הלוח הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר ממצה לגבי ההבדל בין שלושת סוגי הזכרונות המצורפים של G.SKILL Brand G.SKILL Model F2-6400CL4D-2GBHK Type 240-Pin DDR2 SDRAM Tech Spec Capacity 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 Timing 4-4-3-5 Voltage 2.0V - 2.1V Heat Spreader Yes Brand G.SKILL Model F2-6400CL4D-2GBPK Type 240-Pin DDR2 SDRAM Tech Spec Capacity 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 Timing 4-4-4-12 Voltage 1.9V - 2.0V Heat Spreader Yes Brand G.SKILL Model F2-6400PHU2-2GBHZ Type 240-Pin DDR2 SDRAM Tech Spec Capacity 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 Timing 4-4-4-12 Voltage 2.0V - 2.1V Heat Sp…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by m.l,

מי משני הלוחות עדיף? לOC...וגם בכללי מי משניהם יותר עדיף...אני יודע שהABIT הוא בעל צ'יפסט יותר חדש...אבל על הDS3 תמיד שמעתי דברים טובים והABIT חדש אז אוליי יש בעיות עם הלוחות החדשים או דברים שאני עוד לא יודע

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. צריך 1GB (דרישות למשחק)אתם חושבים שאני יכול להוסיף את הזיכרון הזה http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=35&catcode=32&AdCat=&parentid= ל512 שיש לי כדאי שמהשחק יפעל או שצריך 1 GB שלם חדש לקנות והאם DDR יכול להיות ביחד אם כרטיס של DDR2 יש לי לוח ASUS והכרטיס מסך הזה יספיק לספידרמן 3 נכון? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=887

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by stingeR-,

אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן... אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שז…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  15. יש לי שני פורטים של USB על המארז שיוצאים לחיבור USB 1 על הלוח אם הנ"ל. ומשום מה הפורטים הללו מסרבים לעבוד. בביוס מוגדר שכם הפורטים יעבדו. איפה יכולה להיות הבעיה? - על הלוח הנל יש גם שתי יציאות ל4 פורטים של USB 2 שיוצאים לחלק האחורי של המארז. האם אני יכול להחליפ בשקעים על הלוח אם ולתקוע את החיבורים שעל המארז בפנל הקידמי לשקע של USB2 על המארז? תודה לעונים

16. Started by haimiko84,

שלום, ראיתי בזאפ שיש מעבדים שתומכים גם בחיבור 939 וגם AM2. זה נכון? ואם כן, איך זה שמעבד של AMD שהוא כפול ליבה 3800+ובעל חיבור של 939 עולה 1000 ומעלה, בעוד שמעבדים שיש להם את התמיכה בשני החיבורים זולים יותר והדגמים יותר טובים כמו 4200+ ו-4800+? תודה רבה, חיים.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  17. כאילו אני מחפש את הלוח הכי פשוט שתומך בPC400 ושיהיה בו SATA הכי פשוט... למעבדי אינטל S478... :s05:

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by Kitt0s,

יש לי את הלוח הנ"ל שעליו AMD64 3000+ 939 Winchester הרכבתי אותו.. וכשהדלקתי אותו, נדלקה לי בלוח נורה הנקראת RAM_LED עשיתי חיפוש, לא מצאתי מה זה אומר. גם בספר לא רשום... מה יכולה להיות הבעיה? * בעע.. נא להעביר לתמיכה טכנית! *

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by borsood,

אני מעוניין לשדרג את הזכרון של המחשב. לוח האם הוא GA-945P-S3 v 1.0 מעבד E6300 Allendale כרגע מותקנים 2X Corsair VS512MB667D2. האם זה נכון שהלוח תומך בכל היתר 1G לכל סלוט? האם זה נכון שהחומרה לא תומכת ב4G גם בתצורת 4X1G אפילו אם מערכת ההפעלה (לינוקס 64) תומכת? בהנחה שהתשובה לשתי השאלות חיובית אני אוסיף שני סטיקים של 1G המלצות? לא מתוכנן OC.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by לוח שנה,

חוץ מP35 חשוב לי שיתמוך בDDR2 1066 וכן RAID 5. מתוכנן OC די כבד. לא צריך SLI. תודה.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  21. אוקי חברה יש לי 500 שקל אני יכול לחרוג מקסימום ב100 אני צריך המלצה לגיגה זיכרון בתווך התקציב כמובן שזה אהייה ב2 סטוקים של 512 הלוח של זה nforce 4 k8nf9 מעבד amd athlon 64+3000 אפשר גם להמליץ על חנויות מחול אבל שזה לא יחרוג מ600 שקל תודה..

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by source,

שלום לכולם! אתמול דיפדפתי לי ברחבי הwww ואספתי קצת מידע על הלוח אם שברשותי גיגהבייט 8IK1100 ושני סטיקים של 256 400 פתאום נתקלתי בריויו של אדם שטוען שלא הצליח להפעיל את הדיואל צאנל?????בלוח הנ"ל מוזר ואני חשבתי שזה עובד אוטומטית!תקנו אותי אם אני טועה? או שיש טיזו דרך לבדוק האם בכלל זה עובד????? בתודה מראש אלעד!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  23. יש לי לוח אם Asus P4T533-C והיה לי מעבד פנטיום 4 1.8 כששמתי מעבד 2.4 פתאום אין תצוגה במסך כשהחזרתי את המעבד הישן אותו דבר אין תצוגה החלפתי כרטיס מסך כלום!!!! ואני שומע את ההארד וכל הדברים עובדיםמה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, ברשותי לוח-אם מיושן מסוג MSI Neo2 865PE, וכעת אני זקוק לשדרוג מערך ה-RAM. חשבתי לרכוש 2 סטיקים של 1GB, כדי לנצל את אופציית ה-DC. 1. האם, ביחס לשאר זכרונות ה-DDR, זה זכרון איכותי? זה בעיקר למשחקים, יחסית ישנים, כמובן ואין לי צורך ב-OC. 2. האם הסטיק הבא בכלל מתאים ללוח שלי, למרות האמור מטה? ‏1GB DDR1 400Mhz CL3 G.Skill F1-3200PHU1-1GBNT 3-4-4-8 nVidia nForce 4 series (For 939), nVidia GeForce 6xxx series (For 939, IGP) 2.6~2.75 Volts תודה.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. האם זו קנייה משתלמת. המחשב לא נועד למשחקים כבדים אלא לעבודה משרדית אינטרנט ףמוזיקה וצפייהבסרטים.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.