מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי זה הולך להיות אחד מהשיפורים הטכנולוגיים היותר גדולים של הזמן האחרון, מהירות מטורפת.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם הוא יישב טוב על הלוח הזה מכיוון שיש לו היטסנקים שלא יתנגש עם הצלעות קירור של הביג טייפון.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחים שלי אני מימו המזרחי מתי יוצעים מאבדי קורנו אקס 6800 ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש העיקרי - משחקים כבדים. יש לי RADEON 8500 ודיסק 40GB של WD 7200 RPM ונראה לי שהם מספיק טובים. נראה לי שכבר החלטתי ללכת על מעבד P4 2400Mhz 533MHz FSB 512Kb 478 Pin. האם הבחירה טובה לדעתכם? ולשאלה יותר קשה - איזה לוח אם וזכרון? אני צריך 512MB... התקציב - בערך 1500 ש"ח (ללוח אם ולזכרונות) - אבל גם הצעות יותר זולות יתקבלו בברכה תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב 2700 AMD עם ג'יגה זכרון לוח של NFORCE אבל מה המחשב איטי בטירוף ביחס לשלי גאשר לי יש 2000 AMD עם חצי ג'יגה זכרון ולוח פשוט של ג'יגה בייט עשיתי לה פירמוט... ועדיין אחר כך המחשב נחנק שוב פעם אחרי פעולה של כמה שעות דבר שלא קורה אצלי. בדקתי וחיטטתי בעזרת CPU-Z במחשב שלה ונדהמתי לגלות שהזכרונות שלה הם 166MHZ עם שם מוזר של DDR-SDRAM , בעוד שלי יש זכרונות של 333MHZ DDR. הידע שלי במחשבים הוא מאוד נרחב לגבי תוכנה אז אין מצב שהמחשב איטי סתם ככה בגלל תוכנה מסויימת, אבל שאלתי היא לכיוון הזכרונות: האם הגיוני שהזכרונות שלה גורמים למחשב שלה להיראות כמו שהוא כרגע...? האם שווה להשקיע על זכרונות מהירים יותר והתוצאות יהיהו בהתאם?.. יש מצב שזה גם נוגע לרכיב אחר של…
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חברת Patriot השיקה רכיב זכרון חדש מסוג DDR2, ה Patriot Extreme Performance XBL, לכרטיס תקורות (Latency) נמוכות יותר מכל כרטיס זכרון מסוג DDR2 שהיה קיים עד היום, להלן תקורות הרכיב במהירויות שעון שונות: ב DDR2 667MHz תקורות של 3-3-3-8 ב DDR2 800MHz תקורות של 3-4-3-8 ב DDR2 1000MHz תקורות של 4-4-4-12 עד היום כרטיס זכרון של DDR2 800 היה בעל תקורות של 4-4-4-12 וכרטיס זכרון של DDR2 1000 בעל תקורות של 5-5-5-15. ההודעה לעיתונות באתר היצרן http://www.patriotmem.com/company/news/newsp.jsp?source=33 מקור http://www.hexus.net/content/item.php?item=5387 כרגע Patriot היא היצרן היחיד עם כרטיס זכרון בעל ביצועים כאלה אבל מן הסתם זה רק ענין של זמן עד שיהיו עוד מוצרים כאלה, כנראה …
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי במחשב לוח אם מסוג Intel® Q45 Express Chipset אתה יודעים עליו משהו? טוב לא טוב? יש מקום לכרטיס מסך נוסף? ואם לא טוב, יש לכם לוח אם טוב להמליץ לי עליו עד 600 שקל? תודה רבה רבה לעוזרים מראש:]
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
..השאלה בכותרת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל יהיה מורגש, אבל במה? ??? (אני מתכנן להוסיף קצת חיים למחשב השני במפרט שלי) כדי לחסוך אי הבנות, איידע אתכם שהלוח תומך בשני סוגי הראם.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
על מה הייתם הולכים? כולם פחות או יותר באותו תקציב Gigabyte GA-945P-S3 (945P) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 ASUS P5LD2 SE (945P) http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1022&l1=3&l2=11&l3=185 Intel Lemont (P965) http://www.intel.com/products/motherboard/dp965lt/index.htm Intel Rogers City (G965) http://www.intel.com/products/motherboard/dg965ry/index.htm יש לציין כי אני לא צריך כ.מסך מובנה ועוד דבר - על האסוס מצוין כי: Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core2 processor מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כן חברים אשמח לדעת אם יש כאלו הבדלים רציניים, תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 MB וחשבתי להוסיף עוד אחד של 512..... כדי שיהיה לי 1 ג'יגה... מה אתם אומרים? שווה לוותר על ה duel chanמel שיש לי כרגע בשביל 1 ג'יגה?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מסתבר שלוח האם שלי (Gigabyte EP31-DS3L) לא תומך ב4 סטיקים של זיכרון כאשר אחד מהם לפחות הוא Double-sided (השבבים של הזיכרון נמצאים על שני צדדיו ולא רק על צד אחד) לכן אני מעוניין לקנות זיכרון single-sided. האם הזיכרון הזה הוא single sided? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=4963
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מ-RSM זיכרונות ELIXIR 1333MHz קיט של 4GB (שזה אומר 2X2GB). ועכשיו בדקתי את המהירות שלהם וזה מה שרשום: איפה שסימנתי (באדום) רשום PC3- 10700 (667MHz) האם זה בסדר ? כי אני יודע שהסימון של 1333 זה 10600 ..
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הלוח GA-P35-DQ6 ורציתי לדעת מה ההבדל בין שתי יציאות הPCI-E שנמצאות על הלוח, אחת בצע כחול והשניה בכתום.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם האם המעבדים הללו נמכרים בארץ למחשבים ביתיים - למשל ה 240e, 235e, 405e, 400e ? האם לא הגיעו, לא יגיעו או שנמכרים תחת שם אחר ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם DDR2 יכול לעבוד על כל מחשב שעובד אם DDR רגיל? אני יש לי ASUS P4P800 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפעיל כל DDR2? או שרק עד 800MHZ
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני זיכרונות 256 כל אחד במהירות של 266 MHZ (DDR אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשאיר מהמחשב הישן רק את הזיכרון ^ השאלה היא: אם הזיכרונות יעבדו במחשב החדש (ולא יהיו שום בעיות) * יש לי את התוכנה EVEREST אם אתם צריכים שאני יגיד לכם משהו ספציפי
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מצאתי את המפרט של הלוח: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865GBF/sb/cs-008984.htm רשום שם: [AGP 3.0 (4X & 8X Speed 1.5 and 0.8 Volt Only) השאלה שלי האם כרטיס מסך - רדאון 9200 הוא במצח הזה? 1.5/0.8 VOLT...?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד (בעברית בבקשה!!!) מה הם התזמונים של הזכרונות??? מה המשמעות של CL3 לעומת CL2 ומה נותן ההבדל??? ואיך ניתן לעשות OC על מנת לשפר את התזמונים??
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי היום מארז חדש והתחלתי להעביר את כל המחשב למארז, מה שקרה הוא שהמעבד לא השתחרר לי, כשוצאתי אותו ראיתי ששבערך רבע מהפינים עקומים (חלקם עקומים מאוד) אחרי שחיפשתי קצת ברשת ניסיתי לסדר אותם בעזרת מחט וכרטיס אשראי, מה שדיי עבד אבל אחד הפינים נקרע ונפל. כמו שאני מבין - המעבד לא יעבוד. אז אני צריך מעבד חדש הלוח אם הוא asus crosshair formula IV עם סוקט A3 ראיתי שמה שמוכרים מבחינת AMD כרגע הוא בעיקר סוקט A3+ קראתי קצת ברשת שיש גירסאת ביוס ללוח אם שמעדכנת תמיכה בסוקט A3+ אבל שזו גירסאת בטא ושאי אפשר כל כך לסמוך על זה.. בקיצור - אני צריך למצוא מעבד AMD סוקט A3 (הקודם שלי היה 6 ליבות, לא סגור על הדגם לדעתי ה1090T) או ללכת על מעבד אינטל ולוח אם תואם.. תקציב לא ממש מוגדר, כ…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
א. AMD אף פעם לא השתמשה בשם "Dual Core" במוצריה. ב. היחוס הוא למעבדי ה"Pentium Dual Core", שהם למעשה Yonah לניידים וConroe לנייחים. בנוגע לתביעה, הם טוענים שטויות, השימוש במותג ה"Dual Core" (גם בשוק הניידים, וגם בנייחים) מוגבל לשנת 2007 בלבד בדגמים: Pentium T2060/T2080/T2130 Pentium E2140/E2160 למי שלא מבין איפה בדיוק הפגיעה, הנה הלוגו: וזה אינו הלוגו למעבדי הPentium D שללא סיבה שפויה מכונים (ע"י הצרכנים בלבד) מעבדי "Pentium Dual Core": רואים "Dual Core"? לא. ג. זה Core Duo (וזה "Duo" משמע "צמד"), לא Core Due.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם asus p4s333-m w/ lan, sound onboard בכל מקרה יש לי את הגירסה 1007 של הביוס של הלוח אם אבל בהורדות של אסוס לדגם הזה של הלוח אם יש גירסת בטא אחרונה 1008 עכשיו השאלה היא אם כדיי לשדרג לגירסה 1008 של הביוס? אפילו שזה בטא?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אם יש חריגה אז תרשמו בכל זאת בכמה אוכל לקנות מעבד וזיכרונות במחיר הנמוך ביותר לפי הדרישות שכתבתי למטה . כמו כתבתי הייעוד הוא אוברקלוק . זיכרונות בגלל המחירים היקרים אני אסתפק ב- SC של - 2 GB אחד . מעבד חשוב שיריץ את כל המשחקים החדשים ולא יהווה צוואר בקבוק (לצורך העניין בזמן זה אני עם AMD3800@2.8 וארצה לראות הבדל משמעותי בין המעבדים ). לוח אם MA - 770UD3 ספק כח של - אני לא דואג . כרטיס מסך של 9600GT Calibre = 9800 GT Kפחות . זהו . דרישות ועדיפויות - מעבד חזק למשחקים סרטים וכו .ושיהיה מטכנולוגיית ה- PHENOM || . תודה רבה חבר'ס ושבת שלום !!! בקשר לזכרונות אני חשבתי על אלה : Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1066 CL7 או אלה 2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dua…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-