מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מושקין רד ליין 2*512 שעובדים בדואל צ'אנל ואני רוצה להוסיף עוד זכרון שיעבדו בדואל צ'אנל אחר 2*1GB אני אוכל לעשות את זה? ואיזה זכרון כדאי עד 1K השקעה או קצת יותר לOC
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזה לוח אתם ממליצים למעבד E6600 או E6300 לא החלטתי בינהם. חשבתי על לוח 965LTCK LEMONT מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני חייב לציין שהפורום הנ"ל מאוד מעשיר את הידע ונותן הרגשה של תמיכה בכל בעיה שהיא.. תודה רבה.. עכשיו לשאלתי, יש לי לוח אם Gygabyte Technology 945gcmx-s2 ומעבד Dual Cpu e2140 1.6GHZ הייתי רוצה להחליף מעבד כי הוא מאוד חלש היסתכלתי באתר של GygaByte לגבי הלוח אם ויש שם רשימה ענקית של מעבדים שבהם הוא תומך.. Http://www.gigabyte.com.tw/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2521 לא נראה לי כל כך הגיוני העניין אז אני מעלה את השאלה פה.. 1. האם אני יכול להחליף למעבד Intel Core 2 Quad Q9650 3.00Ghz 12MB Cache Tray עם אותו לוח אם שיש לי.. 2. מכל הרשימה איזה מעבד הכי מומלץ מבחינה כספית ומבחינת עבודה? 3. אחרי ונגיד שהחלפתי מעבד.. אני צריך לפרמט את הווינדוס? תודה רבה מראש לכל העונ…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפי המאמר שקראתי AMD מתכננת להוציא את מעבד הברטון 4000 שיהיה מבוסס על ה-ATHLON XP, רק שהוא יהיה עם FSB 333, ויכיל 512kb זיכרון מטמון, וכנראה שהמהירות שלו תיהיה: 2600מה"צ, לפי התוכנה שיש לי שמחשבת את מהירות מעבדי הברטון הצפויים לפי הרייטינג שלהם. אז זה נכון? כי עם כן אני יחכה חודשיים ואני יקנה כבר כזה מעבד חזק. אגב המאמר בכתובת הבאה: (ישראלי שסקר את תחום המעבדים השולחניים). המאמר הכי טוב שראיתי על מעבדים תירדו בדף עד הסוף עד שתגיעו למתי כל מעבד יצא ויצא.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לוח טוב שתומך RDRAM 1066 + זיכרונות RDRAM 1066 של 256M . (אין תקציב ל 512 ). אם אפשר לציין גם מחיר . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, כוונתי היא לשדרג ממעבד T-Bird 1.4 לSempron 2800+. האם יהיה הבדל ניכר במהירות? (הT-Bird רץ על 133mhz (266mhz) fsb ו512mb DDR.) תודה.
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום בחלק הקדמי של המארז שלי יש פאנל יציאות לאודיו (phone line in וכו') - לאן אני מחבר את הקונקטור שלו בלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך ה RAM הזה ? בבקשה לענות תשובות מבוססות.. http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8000CL5D-4GBPQ~15~0.htm *לא להמליץ לי ללכת על CAS 4 או 800MHZ* תודה זיכרון יהיה כולל מערכת של Q6600 עם קירור מים ו ASUS P5Q-E, שזה אומר שהמעבד עובד בתדר של 3.6~3.7 נראה לי אחלה של זכרון ל OC אבל תמיד חשוב לשאול :-\
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הדורון הוא ב SOCKET A לא ממש חשוב לי ביצועים ואם זה חשוב אז אני שם לו מעבד DuroN 1000 .. ממ הכי פשוט וזול שאפשר! לא משנה איכות תמונה ( כ. מסך.. )! תודה לעוזרים! תנו לי דגם ואם אפשר חנות בארץ שמוכרת
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
איזה חברה של הלוח אם יותר טובה EPOX או ABIT? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
סליחה על הבורות (בתמונה מתחת לחשמל המרכזי של הלוח) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף לקחת שניהם עולים אותו דבר Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory או שבכלל עדיף משהו אחר... ואיזה לוח אם כדאי הכי לקחת הם עולים אותו דבר Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard Albatron K8X890 Pro II VIA K890 Socket 939 Motherboard DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard או שאתם בכלל ממליצים על לוח אחר לגמרי ד"א איזה צ'יפ יש בהם ושל איזה חברה...?? זה צריך להיות מתאים למערכת הזאתי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II H…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כידוע לכולם מחירי מעבדי ה 64 BIT של AMD ירדו אבל למה לא רואים ירידה במחירים בארץ זה לא פייר?
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm חבר שלי רוצה לקנות את הלוח הזה אז הוא שואל אותי אם הלוח טוב ואיזה ספק כוח הוא צריך 20 או 24 פינים וכמה הספק צריך להיות הספק יש לו כרטיס מסך 6800GS אחד ? יש לו ספק hec 400w אבל 20 פינים אז אני שואל אותכם כי אני לא יודע
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש.. עם מעבד E8400 (הבנתי שעדיף להשקיע את ה 100 שקל של ה E8500 במשהו אחר כמו לוח אם) אני לא הולך לעשות OC בזמן הקרוב המחשב הזה אמור להיות לטווח ארוך (4 שנים) איזה חברה בעקרון עדיפה ASUS או GIGABYTE ואם יש לכם דגם זה מצוין.. תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח P5Q DELUXE של אסוס כמובן וצורב פיוניר 215D שמחובר דרך SATA, ומשום מה הביוס רושם לי שלא מחובר שם כלום. יש לי ויסטה ULTIMATE 64BIT. למישהו יש רעיון למה זה כך?
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרגע סלרון 1700 לשימושי אינטרנט כמה ישפר אם אני אביא לו פנטיום 4 שווה ערך או סלרון 2.4?? מדובר על תושבת 478 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח Asus P5B DH Deluxe. התקנתי חלונות XP מחדש היום, ומאז הבקר SATA של Jmicron - זה שנמצא משמאל למעבד, קצת מעל חיבור ה- PCI-E (בצבע שחור) בצד האחורי של המארז - הוא נורא איטי. לא משנה מה חיברתי אליו - דיסק קשיח, דיסק קשיח אחר, צורב DVD ... כל מה שחיברתי עובד בצורה מאוד מאוד איטית (קצב העברת מידע של פחות ממגה לשניה בערך). ניסיתי קצת לשחק עם הביוס, אבל אולי מישהו מוכן לעזור? אולי פיספסתי משהו? כל עזרה תתקבל בברכה. עריכה: יש לי מעבד כפול ליבה, וכשאני מעביר קבצים מהצורב DVD שמחובר ל- SATA הזה, למחשב - המעבד נמצא על 53% מאמץ, כלומר ליבה אחת נטחנת לי בטירוף וכל המחשב נהיה איטי. HF
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל יהיה מורגש, אבל במה? ??? (אני מתכנן להוסיף קצת חיים למחשב השני במפרט שלי) כדי לחסוך אי הבנות, איידע אתכם שהלוח תומך בשני סוגי הראם.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין בעזרה לקניית לוח \מעבד\זכרונות חדשים, אני לא כלכך בעניינים אז אם מישהו יכול לעזור לי בנושא אני אשמח. המחשב הוא לעבודה משרדית(אינטרנט מוזיקה אופיס וכו') פחות או יותר תודה מראש לעזורים.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם! השבוע בשעה טובה הזמנתי מחשב חדש מ- WWW.LAMIR.CO.IL AMD ATHLON XP 1800+ ABIT NF7-SL CORSAIR VS512MB333 SPIRE FALCONROCK II FOR AMD S462 המליצו לי בחנות ללכת על הזיכרונות הנ"ל בגלל האמינות הגבוהה אבל אני קצת מרגיש ש"דחפו" לי את זה... שאלתי היא האם כדאי להחליף אותם למשהו אחר מתוך מגוון הזיכרונות שבחנות??? [b]עדכון האפשרויות הם: geil 333mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) geil 400mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) kingston 333mhz cl2.5 (אחריות לכל החיים) samsung original 333mhz (רק 3 שנים אחריות) micron 400mhz cl3 (אחריות לכל החיים) * כל הזיכרונות הם 512MB בתווך מחיר של בין 500-600 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם MSI P45C Neo-FIR. כרגע מותקן עליו זכרון של 4GB (2x2GB) DDR2 800Mhz. לצורך שדרוג המחשב קניתי 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz של חברת קינגסטון - KVR13N9S8/4. הבעיה היא שכשאני שם את הזכרון החדש בחריצים המתאימים (וכמובן מוציא את הישנים) המחשב לא עולה. הוא מצפצף 3 פעמים ואז מכבה את עצמו והמסך כלל לא נדלק. ניסיתי גם לשים רק שבב זכרון אחד וגם זה לא עובד. ניסיתי לעדכן את גרסת ה-BIOS וגם זה לא עובד. ניקיתי את ה-CMOS וגם זה לא עובד. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם CHIP של NVIDIA SLI האם כרטיס מסך ATI יתאים לו? אני יודע שיש תקן CROSSFIRE ו-SLI האם הם דומים?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-