מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
לכאורה, על פי מה שמופיע בדף שבסרטון, יש מצב שבקרוב גם מעבדי דור 10 כבר לא יבואו בטוב לחלונות 11 ... https://www.youtube.com/watch?v=VxgFen_BdYo
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לאחסן שרת של משחק כמו BF2 ל20 שחקנים על המחשב: Q6600 4GB RAM 800MHZ KINGSTON GA-P35-DS3L 8600GT 1GB 160GB SATA2 אינטרנט אולי 10MB בקרוב. יספיק או שצריך עוד RAM? אולי עוד איזה 4GB או 2GB? מה צריך לשדרג?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם יש חריגה אז תרשמו בכל זאת בכמה אוכל לקנות מעבד וזיכרונות במחיר הנמוך ביותר לפי הדרישות שכתבתי למטה . כמו כתבתי הייעוד הוא אוברקלוק . זיכרונות בגלל המחירים היקרים אני אסתפק ב- SC של - 2 GB אחד . מעבד חשוב שיריץ את כל המשחקים החדשים ולא יהווה צוואר בקבוק (לצורך העניין בזמן זה אני עם AMD3800@2.8 וארצה לראות הבדל משמעותי בין המעבדים ). לוח אם MA - 770UD3 ספק כח של - אני לא דואג . כרטיס מסך של 9600GT Calibre = 9800 GT Kפחות . זהו . דרישות ועדיפויות - מעבד חזק למשחקים סרטים וכו .ושיהיה מטכנולוגיית ה- PHENOM || . תודה רבה חבר'ס ושבת שלום !!! בקשר לזכרונות אני חשבתי על אלה : Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1066 CL7 או אלה 2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dua…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
כל הביקורות עד עכשיו התמקדו בביצועים תחת מהירות סטוק החבר'ה בטום החליטו לבדוק מיהו מלך הגבעה אחרי אוברקלוק מקסימלי תחת קירור סטוק http://www.tomshardware.co.uk/2006/08/02/thg_tuning_test_uk/
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הלוח הוא dfi nforce4ultra המעבד הוא amd a64 3200+ ווינצ'סטר הזכרונות הם: 2X512 kingstone (kvr400x64c3a/512)ddr 400 או A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 X2 מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זהו לוח אמ טוב לגיימינג? בכללי זהו לוח אמ טוב, בכל המובנים חוץ מהOC
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד E8400 של אינטל. המחירים של המעבדים של סוקט 775 לפי מה ששמתי לב כמעט לא השתנו בזמן האחרון, גם אחרי שיצאו כל המעבדים החדשים. בהנחה שמתישהו המחירים של המעבדים מהדור של E8400 ירדו, האם יהיה משתלם מבחינת ביצועים לשדרג למרובע ליבות? מדובר במחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא הרצת סימולציות ב-MATLAB.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה?Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כרגע אני לוקח עליו Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value, (שני סטיקים ) האם בעתיד אני אוכל לשדרג את הזיכרון? האם אני אוכל לרכוש בעתיד כרטיס מסך טוב במידה והכרטיס מסך המובנה של המעבד לא יספיק? השימושים הם בייתים רגילים לא משחקים כבדים רק לאינטרנט ואופיס...
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אפשר לשים במחשב כרטיסים עם 2GB ו500MB ביחד? יש לי 4 כרטיסים... 2GB 2GB 500MB 500MB אני יכול לשים את כולם ??? יש לי 4 מקומות... או שכדאי לשים רק את ה2GB 2GB?? סליחה שאני כזה תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עדכון: שופו על הסייל הזה !!! נראה לי מציאה ! http://cgi.ebay.co.uk/GeIL-1GB-PC3200-DDR400-Memory-PC-Mac-G5-512MB-X-2-NEW_W0QQitemZ6820634158QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem מה אתם אומרים ? שווה ? יוצא 500 שקל כולל משלוח לארץ, כאילו 250 שקל לסטיק... אני משער שבארץ זה עולה 350 שקל אחד __________________________________ יש לי כרגע זוכ זכרונות של TWINMOS בנפח 512 מגה כל אחד עם CAS2.5. נראה כי זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה מינימום (בשני סלוטים, DUAL CHANNEL)... אז ככה, אני משער שמומלץ שגם ה2 הנוספים יהיו אותו דגם של TWINMOS, ואני לא יכול, מהסיבה שתפורט בהמשך... אבל בקשר לCAS, אם זוג זכרונות יעבדו ב3 והאחרים ב2.5 אז כולם יעבדו ב3 ? (בדומה למהירויות שעון) יש לי…
-
- 13 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במחשבים אז אפשר לדעת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים ה"שילוש הקדוש"?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי שני פורטים של USB על המארז שיוצאים לחיבור USB 1 על הלוח אם הנ"ל. ומשום מה הפורטים הללו מסרבים לעבוד. בביוס מוגדר שכם הפורטים יעבדו. איפה יכולה להיות הבעיה? - על הלוח הנל יש גם שתי יציאות ל4 פורטים של USB 2 שיוצאים לחלק האחורי של המארז. האם אני יכול להחליפ בשקעים על הלוח אם ולתקוע את החיבורים שעל המארז בפנל הקידמי לשקע של USB2 על המארז? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה יותר טוב.. לא מדבר על מחיר מבחינת ביצועים !!!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי... ברצוני לשדרג... לוח מעבד וזיכרונות!! חשבתי על הQ6600.. או משהו בסיגנון.. הבנתי גם שעוד מעט אמורים לצאת מעבדים חדשים? מרובעי ליבה "אמיתיים"? האם כדאי לחכות להם? ומה לגבי לוח? והאם כדאי DDR3? בכל מקרה אשמח לקבל קצת תשובות חח... והתקציב הוא עד 5 בערך... תודההה
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר את החלקים האלה GIGABYTE GA-81945PL-G Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, Dual Core (820) השאלה כמה כסף זה בערך שווה ואיך הביצועים נגיד ל HALF LIFE 2 @ CS SOURCE תודה ! :>
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מנתוני הצילום מה זה ה-SPD?למה אין לי ECC,ומדוע איני יכול לראות את התאריך וסידרת הייצור?בקיצור איך הזכרונות האלו? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 712 צפיות
-
-
דיווח עדכני מאשר כמה מההערכות שלנו אודות דור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל חולמים לשדרג את עצמכם אל העולם שמעבר לארבע ליבות עיבוד? כדאי שתתחילו לאסוף מזומנים – לפי כל הסימנים נראה כי דור ה-Broadwell-E של ענקית השבבים, עם מעבד עשר הליבות הראשון אי פעם לדגם ממשפחת ה-Core, יוצג רשמית בתערוכת קומפיוטקס 2016, בעוד כחצי שנה מהיום. לפי הדיווח שמגיע אלינו מהאתר הסיני benchlife, אשר צובר במהירות מוניטין בתור ספק מידע ראשוני מהימן בעולם החומרה, הדור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל והראשון שמיוצר ב-14 ננומטר אכן יכיל ארבעה דגמים (במקום שלושה דגמים בלבד שקיבלנו בדורות האקסטרים הקודמים), כאשר שניים מהם יהיו משושי ליבות, אחד יהיה מתומן ליבות והמתמודד העליון יכיל כאמור לא פחות מעשר …
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
בהמשך לחדשה הזו האם ה DFI nF4-DAGF 939 שאת פרטיו אפשר לראות כאן לא נחשב ללוח Value של החברה? או שיש משהו שמייחד את סדרת ה INFINITY?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי אני צריך לוח אם לא יקר בשביל GTX 560 TI + 2500K. חשוב לי רק שיהיה בו SLI ותמיכה בהארד דיסק SSD. איזה לוח אם יתאים לי? בנוסף אצטרך גם ספק כוח בשביל השילוש הזה. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום.. ניקתי את המחשב בפנים והגעתי למעבד פירקתי את המאוור שעל המעבד והוצאתי את המעבד והיתה משחה בקצה על הפינים האלה זה אומר שהלך המעבד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למחשב שלי מעבד: amd athlone II X3 435BOX כרטיס גרפי: ati HD5770 ספק: 600w אילו כרטיסים יתנו לי את הביצועים הכי טובים?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65395
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-