עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום כולם היום הורדתי סנדרה וראיתי כי בסנדרה 2005 לייט זה מזהה את ה512 ראם שלי כ511 האם זה ככה אמור להיות ?

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  2. היי לכולם, במערכת ישנה (כמו שלי..), עם צ'יפסט 875 ניתן ההתקין עד DDR400 Dual Channel ובמערכת חדשה עם 965 אפשר DDR2 533 בלי אוברקלוקינג. מהן האפשרויות של ה-P35C ?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. עדכון: שופו על הסייל הזה !!! נראה לי מציאה ! http://cgi.ebay.co.uk/GeIL-1GB-PC3200-DDR400-Memory-PC-Mac-G5-512MB-X-2-NEW_W0QQitemZ6820634158QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem מה אתם אומרים ? שווה ? יוצא 500 שקל כולל משלוח לארץ, כאילו 250 שקל לסטיק... אני משער שבארץ זה עולה 350 שקל אחד __________________________________ יש לי כרגע זוכ זכרונות של TWINMOS בנפח 512 מגה כל אחד עם CAS2.5. נראה כי זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה מינימום (בשני סלוטים, DUAL CHANNEL)... אז ככה, אני משער שמומלץ שגם ה2 הנוספים יהיו אותו דגם של TWINMOS, ואני לא יכול, מהסיבה שתפורט בהמשך... אבל בקשר לCAS, אם זוג זכרונות יעבדו ב3 והאחרים ב2.5 אז כולם יעבדו ב3 ? (בדומה למהירויות שעון) יש לי…

• 13 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by Thunder Child,

אהלן מישהו יודע האם זכרונות SAMSUNG מקוריים הם CAS2? מדובר בזכרונות מסוג PC2700 או PC3200 מישהו יודע האם הזכרונות של XTREME DDR הם CAS2? האם מדובר בזכרונות טובים? תודה

6. יש לי שני פורטים של USB על המארז שיוצאים לחיבור USB 1 על הלוח אם הנ"ל. ומשום מה הפורטים הללו מסרבים לעבוד. בביוס מוגדר שכם הפורטים יעבדו. איפה יכולה להיות הבעיה? - על הלוח הנל יש גם שתי יציאות ל4 פורטים של USB 2 שיוצאים לחלק האחורי של המארז. האם אני יכול להחליפ בשקעים על הלוח אם ולתקוע את החיבורים שעל המארז בפנל הקידמי לשקע של USB2 על המארז? תודה לעונים

7. Started by RomanKr,

ניסיתי למצוא את הפירוט של סוג הזכרונות הזה g.skill 2X2gb ddr3 1333mhz pc3-10333 kit f3-10666 cld9-4gbnq ואני לא מוצא בדיוק את הדגם הזה. אם אפשר לינק לפירוט של הזכרונות האלו, וגם על איזה מתח הם עובדים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. יש לי מחשב עם לוח אינטל שחצי מהקבלים שם מפוצצים. יש לי מעבד pentium 4, 1.6 מגה הרץ, כמובן סוקט 478. זכרונות DDR1 400 איזה לוח יכול להתאים לי? ואיפה אני יכול לקנות? חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by hag911,

מה יותר טוב.. לא מדבר על מחיר מבחינת ביצועים !!!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by RoyShefy,

צריך לוח הכי טוב שיש אני רוצה להגיע למקסימום ביצועים עם המחשב ניראה לי שהוא מגיע ל3600 מגה הרץ לפי אחד האוברקלוקים שנעשו באתר אני רוצה את לוח החלומות! תודה מראש 8) 8) 8)

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by bz_amir,

קיבלתי מחבר את החלקים האלה GIGABYTE GA-81945PL-G Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, Dual Core (820) השאלה כמה כסף זה בערך שווה ואיך הביצועים נגיד ל HALF LIFE 2 @ CS SOURCE תודה ! :>

12. Started by asmy999,

רצתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הבא Corsair TWINX 1024 PC4000 2*512MB DDR 500 , אני צריך אותו לתרצת כמה תוכנות במקביל בעבודה, הייתי מודה לכם אם תכניסו חוות דעת והאם ניתן לשפר (בהתחלה רצתי את גרסת ה PRO עם נוריות הLED , אבל אמרו לי שלאורך זמן יש לזה נטייה לתקלות, האם זה נכון?) תודה אסף

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by source,

שלום לכולם! אתמול דיפדפתי לי ברחבי הwww ואספתי קצת מידע על הלוח אם שברשותי גיגהבייט 8IK1100 ושני סטיקים של 256 400 פתאום נתקלתי בריויו של אדם שטוען שלא הצליח להפעיל את הדיואל צאנל?????בלוח הנ"ל מוזר ואני חשבתי שזה עובד אוטומטית!תקנו אותי אם אני טועה? או שיש טיזו דרך לבדוק האם בכלל זה עובד????? בתודה מראש אלעד!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  14. בהמשך לחדשה הזו האם ה DFI nF4-DAGF 939 שאת פרטיו אפשר לראות כאן לא נחשב ללוח Value של החברה? או שיש משהו שמייחד את סדרת ה INFINITY?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  15. מבקש המלצה ללוח אם חדש אשר יחליף את ה-965P-DS3 הנוכחי, שיהיה בעל יכולת OC גבוה. חשבתי לכיוון לוח של SLI אבל מתברר שהם אוברקלוקרים עם ביצועיים די סבירים. אני מתכנן לצרף לו E8400 או QUAD כלשהוא ולסחוט ממנו את ה-4GHZ שעליו יותקן THERMALRIGHT 120 ULTRA EXTREME כאמור, אני די פאן בוי של ג'יגה בייט והסתכלתי על סוגי הלוחות שלהם, ה-DS4 למשל מגיע רק עם XFIRE. האם ישנו לוח אחר שלהם בעל יכולות OC גבוה ו-SLI? מה שאני מחפש זה לוח עם SLI או בלי שיהיה איכותי ושיתן ביצועי OC גבוה(רצוי ג'יגה בייט), אם אין אז ASUS, ABIT וכו... תודה.

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום.. ניקתי את המחשב בפנים והגעתי למעבד פירקתי את המאוור שעל המעבד והוצאתי את המעבד והיתה משחה בקצה על הפינים האלה זה אומר שהלך המעבד ? תודה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by benwin21,

אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למחשב שלי מעבד: amd athlone II X3 435BOX כרטיס גרפי: ati HD5770 ספק: 600w אילו כרטיסים יתנו לי את הביצועים הכי טובים?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by malkind86,

נשרף לי לוח אם של ASROCK דגם K8S8X המעבד שיש לי הוא +3000 סוקט 775 השאלה שלי היא לוח אם חדש שאני רוצה לקנות מתאים לסוקט 775 אך ה צ'יפסט שלו שונה מזה של ASROCK שנשרף האם הוא יעבוד בצ'יפסט אחר?? ואיזה לוח אם תציעו שהוא יחסית זול אך איכותי! (שתומך ב DDR1 400MHZ

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  19. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65395

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by טל קורקוס,

יש אפשרות / קומבינה לאחד שני לוחות אם ? עם מעבדים וזכרונות עליהם שיעבדו כמו אחד ? כמו כרטיס מסך SLI CF ?

21. Started by lmlm,

http://www.tgdaily.com/content/view/32008/135/

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by זאק,

יש לי לוח אם asus p8z77-v lx2 שמתי זיכרונות של 4X4 1600 של corsair ובביוס הוא מזהה לי שהם רק 1333... עזרה?

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, למפרט שלי בצד הוספתי 2GB נוספים של A-data גם במהירות 800MHZ ב 2 סטיקים של 1GB , ואני מריץ ויסטה 32 ביט Bios זיהה 4GB זיכרון אבל windows לא עלה. קיבלתי את מסך הטעינה של windows ולאחר כ- 3 שניות הוא נתקע ולא זז. הוא גם לא עלה ב-safe mode . כשהוצאתי את הזיכרונות הכל הסתדר. יכול להיות שיש איזו בעיית תאימות בין הזיכרונות? או שאני צריך להגדיר מראש משהו ב windows או ב bios? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים