עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ILobeIL,

היי אני צריך לוח אם לא יקר בשביל GTX 560 TI + 2500K. חשוב לי רק שיהיה בו SLI ותמיכה בהארד דיסק SSD. איזה לוח אם יתאים לי? בנוסף אצטרך גם ספק כוח בשביל השילוש הזה. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. שלום. אני שם לב שהמעבד דנן מופיע באתר של Newegg כ Deactivated. הנה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116394 מדוע? האם הוא הוחלף? במידה וכן, באיזה מעבד? הסיבה שאני שואל היא משום שזה נראה לי אחלה מעבד, בעל צריכת חשמל נמוכה, ומעט טוב יותר מסדרת הפנטיומים (אם כי זאת זולה יותר). תודה!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. נתקלתי בלוח הזה http://tms.co.il/product/10127 שהוא מצ'יפסט P67 ומציע תמיכה בOC ובמערך כרטיסים בתצורת X8 X8. המחיר שלו מאוד קורץ, יש כאן איזשהו קאץ'? בביקורת עליו http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/biostar-tp67xe.html הם טוענים בין היתר שיכולות הOC קצת מוגבלות ושאין בו יותר מדי פונקציות, אבל אם שתי הדרישות העיקריות מלוח לסוקט 1155 הן תמיכה בOC ובמערך כרטיסים, הוא הרבה יותר משתלם מבחינת יחס עלות-תועלת מלוחות שיקרים ממנו במאות שקלים כמו P67A-UD4-B3 של GIGABYTE או P8P67 Pro B3 של ASUS וגם מלוחות זולים יותר כמו P67 EXTREME 4 B3 של ASROCK או DP55WG של INTEL או P67A-GD53 B3 של MSI, או שאני מפספס כאן משהו?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by davidzada93,

שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by yonni,

תכננתי לקנות השבוע מחשב חדש שמורכב ממעבד פנטיום 2.4 ולוח אם GIGABYTE 8SQ800 ULTRA המבוסס על SIS655. אתמול קראתי מאמר-ביקורת ב- TOM'S HARDWARE שבו נבחנו מעבדי ה- 3.06אינטל על לוחות עם 7205, 850 ו-SIS 655. ברור שמלכתחילה הSIS מיועד לשוק הבינוני שרוצה הרבה פיצ'רים במחיר זול אבל עדיין ביצועיו היו נמוכים יחסית ובטח יהיו אף פחות טובים על מעבדי ה-800 MHZ. בעתיד שארצה לשדרג אני יעדיף להחליף רק מעבד ולא לוח אם. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  6. שלום חבר שלי צריך לוח וזיכרון DDR שיעבדו בבאס 133 עם אינטל 1.6A. התקציב הוא עד 1200 ש"ח, אבל כמה שפחות יותר טוב, העיקר שיהיה איכותי. חוץ מבאס 133 הוא לא צריך שום דבר, לא תזמונים לזיכרון ולא כלום. המלצות?

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  7. שמתי לב שבא עם כל לוחות האם של גיגהבייט את האופציה case open בביוס. ויש גם אזור של גימפור בלוח לcase open ואין לי מושג מזה אומר עיזרו!!!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. קודם כל אני מצטער על זה שאני שואל הרבה שאלות ופות הרבה דיונים אבל באמת שזה חשוב! מה ההבדל בין שני המעבדים AMD Athlon 64 3200+ Box ו AMD Athlon 64 3000+ Box????? והאם הוא כל כך גדול בכדי להשקיע עליו עוד כמה מאות שקלים? תענו לי בבקשה זה דחוף!!!! (רק מי שמבין) תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור!! עריכה:------------------------ יש לי עוד שאלה: המעבדים האלה יותר טובים מהמעבד P4 3Ghz 512K ??.?? בקשר לעריכה של הכותרת-אני לא יודע אם זה מותר, אם לא אז תגידו לי אני אוריד את זה

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by tovtov,

שלום, ברשותי לוח אם ישן של ASUS מסוג: P2B-F אני עובד תחת WINXP איך אני מעדכן את ה BIOS של לוח האם? הורדתי מהאתר של ASUS קובץ עידכון aflash.a איך מפעילים אותו?? תודה, יוסי

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by esharone,

היי! רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים הבאים של אביט: NF7 (nForce2)lan,usb2 NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 חוץ מזה שהשני תומך ב SATA במה הוא יותר טוב? ההבדל בביצועים הוא גדול? והאם גם הדגם הראשון יכול לתת תוצאות מספקות לשנתיים הקרובות? (כרגע אני לא מתכנו אוברקלוק)

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

לאחרונה בולבלתי קצת ואבדתי את ההשוואה בסוגיי זיכרונות DDR כלומר אני יודע ש266,333 ו400 אומר בדיוק אותו דבר כמו 2700 ו3200. רק מה זה מה?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by RoyShefy,

אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by brk2k,

האם זה נכון מה ששמעתי שהתאימות כיום לארכיטקטורת 64BIT קצת בעייתית ולא נקייה מבאגים?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by SixKiller,

שלום.. יש לחבר שלי לוח ECS שאני לא יודע מה הדגם.. אני צריך לדעת אם הלוח תומך בדידיאר אני ניסיתי בגוגל לחפש בקשר ללוח על מה שרשום בלוח ולא מצאתי משהו מעניין... אני יודע שהלוח הוא של ECS ורשום עליו כמה דברים על הגוף קירור הזה של הצ'יפסט רשום Pc400 ועוד על איזה ג'וק אחד רשום ITE ועל עוד ג'וק רשום XR4 והלוח בצבע ורוד-אדום-כתום כזה.... יש עליו 4 סלוטים לזיכרונות.. אני משער שזה 2 של אס די ראם ו2 של די די אר... אבל לא בטוח .. אז בגלל אני רוצה לדעת.. אם תוכלו לעזור.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  15. היי לכולם, יש לי לוח אם - ASUS A7N8X DELUXE והזכרונות שקניתי אליו הם 3200LL של CORSAIR. הלוח לא קורא טוב את הזכרונות וחושב שיש להם רק 200 MHZ ובגלל זה אני לא יכול לעבור ל 166 FSB. אני נואש יש למישהו פתרון ??? :-[ תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. לפי המדריך לקניית מעבד שיש בראש הפורום המעבד שלי סלרון... המעבד שלי לא נפוץ(לא מכיר אף אחד חוץ ממני שיש לו כזה) intel pentium 4 northwhood 2200. הדבר שגורם לי לחשוב שהוא סלרון הוא העובדה שבמדריך בראש הפורום לא מופיעה המהירות 2.2 ליד הקטגוריות של פנטיום 4 אלה רק ליד הסלרון... אבל יש הבדל כי רשום שם שלסלרון יש 128k l2 cache ואצלי יש 512k. אז אולי יש שם טעות?(בזה שלא מופיעה המהירות 2.2)

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by אבי11,

אני חושב לרכוש מעבד ולוח אם חדשים פנטיום 4. במה (אם בכלל) עדיף מעבד 775 על מעבד 478 אני מדבר על מעבד במהירות 2.66g fsb 533 תשובות רציניות בבקשה

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  18. מדובר באופטרון כפול ליבה בתדר 2.2 גיגה הרץ. במהלך החודש הקרוב יקבלו חברות נוספות משלוחי אופטרון כפול ליבות. השקה רשמית כנראה במהלך החודש (הלועזי) הנוכחי. כיום מלאו שנתיים להשקת האופטרון. עלפי התכנון המקורי של AMD ההשקה הייתה אמורה להיתרחש באמצע 2005, ברבע השלישי אך כעת ההשקה הוקדמה לתחילת הרבע השני. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22289 הערה: למה AMD מקדימה את ההשקה? א. בגלל שהיא יכולה, כלומר המוצר ראוי לייצר המוני, זה תמיד תנאי הכרחי להשקת מעבד :-) ב. בגלל שאינטל הקדימה את השקת התיפלצת המגוכחת בדמות פנטיום 4 כפול ליבה שהוא בעיקר מעבד שנטועש לייצר הודעות לעיתונות יותר מאשר מערכוטת מחשב אמתיות שמי שיודע מה שהוא עושה לא יקנה לעולם. AMD פשוט לא מסוגלת לראות את אי…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by Ran B,

שלום לכולם. מכיוון שאת רוב המודינג שלי עשיתי, ועשיתי את רוב הפרוייקט שלי למחשב הנחמד שלי. עכשיו הגיע הזמן לנצל את המשכורת החדשה (לא כולה) ללוח עם וזכרונות. אז ראשית אני רוצה לרכוש את הלוח אם ואחר כך את הזכרונות (אלא אם מבחינה תקציבית יתאפשר לי שניהם). יש ברשותי 700 שקל, שמתוכם אני אעדיף להשאיר 200 בצד, כלומר 500 שקל מקסימום ללוח. הסתכלתי בKSP, ועם הקצת הבנה שלי בנושא חשבתי על : ?IS7(865PE)SATA,raid,Fwire,lan? אז כן, הוא 30 שקל מעל התקציב, אבל בא נניח שניה את התקציב בצד, ואם הוא בכלל שווה משו. אני צריך לדעת אם מבחינת הציפסט הוא נחשב לטוב. אם נניח ואני ארצה בעתיד לעשות אובר קלוק, האם משו בלוח יכול להגביל אותי? נעילת PCI/AGP האם יש לו? יש לו תמיכה ב-SATA, בFIREWIRE, יש רשת, …

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by asmy999,

רצתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הבא Corsair TWINX 1024 PC4000 2*512MB DDR 500 , אני צריך אותו לתרצת כמה תוכנות במקביל בעבודה, הייתי מודה לכם אם תכניסו חוות דעת והאם ניתן לשפר (בהתחלה רצתי את גרסת ה PRO עם נוריות הLED , אבל אמרו לי שלאורך זמן יש לזה נטייה לתקלות, האם זה נכון?) תודה אסף

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by doreiny,

הלוח הוא dfi nforce4ultra המעבד הוא amd a64 3200+ ווינצ'סטר הזכרונות הם: 2X512 kingstone (kvr400x64c3a/512)ddr 400 או A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 X2 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

מנתוני הצילום מה זה ה-SPD?למה אין לי ECC,ומדוע איני יכול לראות את התאריך וסידרת הייצור?בקיצור איך הזכרונות האלו? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אני צריך כמה הסברים על כמה פרמטרים: 1. family 2. EXT. family 3. model 4. EXT. model 5. stepping 6. revision ועוד שאלה: מזה HTT?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת אם DDR2 יכול לעבוד על כל מחשב שעובד אם DDR רגיל? אני יש לי ASUS P4P800 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפעיל כל DDR2? או שרק עד 800MHZ

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  25. האם יכול להיות שיש כזה כבר בארץ שבוע 40 ? ונ.ב אני רוצה להודות לכל האנשים בפורום הגדול והמכובד הזה שעזרו לי לקנות את המחשב החדש למרות כל השאלות ששיגעתי אותכם זה השתלם לי וכבר קניתי את המחשב והוא צריך להגיע עוד שבוע וחצי (ראה מפרט) ובמיוחד להודות ל- Liorp23 שעזר לי הרבה אז תודה לכולכם !!!

• 9 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים