עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by brk2k,

אוקיי אז אני צריך המלצה לזיכרונות 512 * 2 שיהיו יציבים , מהירים , אמינים עם יכולת לאובר קלוק חזק, ובקיצור הזיכרונות הטובים ביותר בתקציב של 1900 שקל ולא יותר! תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by D.J.Shahar,

שלום לכולם יש לי בעיה רצינית שאני חייב עזרה בשבילה.. ביצעתי עידכון ללוח האם שלי והעידכון לא עבר כמו שצריך וכשביצעתי ריסט המחשב לא עלה... לוח האם הוא - A7V133 עם מעבד AMD... בכל אופן לפי מה שהבנתי אין לי אפשרות לחזור לBIOS המקורי ע"י ריסט לסוללה או כל דבר אחר...זאת אומרת אין גיבוי בלוח האם.. מה אפשר לעשות..? תודה מראש... ???

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  3. האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של המעבדים הללו??, איזה מעבד משניהם אתם מציעים לקנות??

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by vitalik,

יש לי לו אם של אסוס P4PE I845PE ומעבד פנטיום 4 2.4. יש לי שלושה סלוטים לזיכרון בלוח,ויש ברשות שלושה זיכרונות של 256 ,שתיים במהירות 400 ואחד במהירות 333. השאלה שלי עם אני יכול להוסיף את הזיכרון של ה-333 לשתיים האחרים,ועם הם יעבדו בסדר בו זמנית שלושתם,ואיך זה ישפיע על עבודת המחשב.????? מודה לעוזרים! פעם ניסתי כבר אבל זה היה זיכרון 512 במהירות 400 וזיכרון 256 במהירות 333 ,והוא כל הזמן עשה לי ריסטרטים מעצמו.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  5. בפורום מפרטים אין אף אחד ואני ואני צריך עזרה, לפחות זה בול החלקים שמתאימים לפורום. אהלן, אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש. כרגע אין לי מספיק כסף בשביל לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כ1500 ש"ח. אז חשבתי - לקנות חלק מהחלקים ולעשות OC למעבד. בגלל שכרגע יש לי P4 530 אז אני גם אקנה מעבד חדש שילך להורים + הקירור שלו (כי אני מתכנן לקנות קירור רציני, הThermalright Ultra 120 Xtream). אז ככה, Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 MUSHKIN DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel XP Series CL4-4-4-12 EPP ¤565 http://www.foxpc.co.il/prod…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by Ashand,

אני יודע שיש סטיקי וקראתי אותו http://compare.intel.com/pcc/default.aspx?familyID=10&culture=en-US אבל לא ממש הבנתי... השאלה שלי מהו ההבדל המהותי והעיקרי בין X38 ל- 975X ?

7. כיום יש בלוח יש 2 סטיקים של 512 מגה DDR 400 . האם ניתן להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד במהירות 667 ?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  8. לאור ידיעה שפורסמה על הקמת מרכזי פיתוח ו-FAB בסין ורוסיה (בתוכנית האחרונה של http://www.crankygeeks.com/). נזכרתי בכתבה שפורסמה, אפילו כאן באתר על צוות ערבי מאיחוד האמירויות או ערב הסעודית שפיתח שבב CPU בעצמו. אני פשוט לא מצליח למצוא את הכתבה, מישהוא זוכר/יודע?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by asi2k5,

אני לפני קניית מחשב חדש.... בעיקרון E8400 ו2GB DDR2 800 וכרטיס מסך 8800GTS 512 הבעייה העיקרית היא לגבי לוח האם אני מאד מתלבט בין לוח כל שהוא של X38 לבין לוח 750i מישהו יודע אם יש הבדל משמעותי ביניהם או סיבה אחרת לבחור אחד מהם (יש גם קרוב ל300 ש"ח הבדל ביניהם)? לינק ללוח 750 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=627 תודה

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by Swimmer,

אני מחפש לוח אם קטן, סטנדרטי[P3 1000], שכל הכרטיסים למינהם צרובים עליו[מעבד, כרטיס מסך, כרטיס רשת], בגודל של 24 על 15 ס"מ לפחות... למודינג חמוד לממיר של Yes

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by free fraek,

האם מעבד אופטרון יכול לשבת על תושבת AM2 כי מספר הפינים זהה...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by ro,

מה ההבדל בין הלוחות? (מעבר לקירור הפסיבי שיש לGigaybyte. ודרך אגב עד כמה המאורר הזה רועש?) ואיזה מהם עדיף (בהנחה שה MSI זול ב50 שקל בערך מהGigaybyte?) והקישורים: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4-F&class=mb

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. בוקר טוב אנשים אתמול הלך לי הלוח הדגול של GIGABYTE GAK8N51GMF אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש לSOCKET754 אשר לא נופל מהGA-K8N51GMF הוא חייב להכיל תמיכה בAMD ATHLON 64 3000+ VENICE E6 2.0GHZ 90NN וכמו כן גם בPCI EXPRESS X16 ולפחות שיהיו שם 2 סלוטים לזיכרון מומלץ 3 תודה רבה לעוזרים.

14. שלום! אני יודע שקינגסטון חברה מוכרת אבל תמיד אמרו שהיא לשוק ה"חלש" אז זה אומר שבאמת יהיה הבדל בינו לבין חברה אחרת עם אותו נתונים?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. Started by stingeR-,

אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן... אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שז…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by roll,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה805 ל920 מבחינת האוברקלוק? זאת אומרת... לכמה אני יכול להגיע עם ה805 ולכמה עם ה920? :) :) :)

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  17. שלום לכולם! אני חדש פה בפורום ויש לי שאלה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6420 2.13 GHz לוח אם:Intel DG965WH זכרון: שני זכרונות DDR2 של 1GB כל אחד שפועלים ביחד במהירות של 667MHz של קינגסטון, בקרוב יגיע OCZ OCZ2RPR10664GK 2X2GB 1066MHZ CL5 כ. מסך: MSi GeForce 9600GT 512MB עכשיו השאלה היא כזאת, כדי שהמחשב יחזיק לטווח של כמה שנים קדימה מבחינת הרצת משחקים יש משהו שאני צריך לשדרג (יותר מכוון למעבד כי את הכרטיס מסך כבר שידרגתי ואת הזכרונות עכשיו שדרגתי)? עריכה: בהתחלה חשבתי על לעשות OC אבל מצאתי שעם לוח האם הנוכחי זה בלתי אפשרי לבצע OC. ואני קלולס לגבי איזה מעבד יותר כדאי להרצת משחקים וגם שיחזיק לטווח הארוך.. עריכה 2: אחרי שראיתי באילו מעבדים הלוח שלי תומך השאלה היא …

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by y10,

יש בידי מעבד שקיבלתי איך אני יודע אם הוא תקין בלי לחבר אותו למחשב?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Money_Man,

הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים נותנים להם את הלוח מהדגם אחד או השני. לעומת זאת באתר של EPOX כתוב מפרט זהה לשני הלוחות אם. ולדוגמא בפנדה הלוח עם ה + עולה 960 ש"ח והJ עולה 670 ...ממה נובע ההבדל במחירים? מה השוני בין הלוחות? אם בכלל...

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  20. לשאלות... אני מעוניין בלוח הזה כי הוא מציע את "כל הטוב שיש בעולם" בלוח אחד, כ.רשת אלחוטי, שני כ.רשת רגילים, יציאת FIRE WIRE ועוד כל מיני "תופינים"... השאלה היא האם הלוח הזה יהיה טוב גם למעבדי ה4 ליבות שמאחרים לבוא? האם כדאי לקנות אותו (המחיר, המחיר), או ליקנות משהו יותר פשוט וכשיבוא היום, להחליף? בקיצור, איך הלוח הזה ב"חיים האמיתיים"? מאוד היתרשמתי מהכתבה עליו כאן באתר, והייתי רוצה לקבל טיפה דעות ממי שהישתמש בו. כמו כן, אילו זיכרונות הייתם ממליצים? אני חושב על KINGSTONE, כי ניסיון העבר הטוב שלי איתם לא משקר... יש שני סוגים שניראים לי מתאימים, שניהם בעלי מהירות של 800MHZ, אחד ניראה כמו מיליון $$ והשני, פשוט למראה, נבירה בפרטים הטכניים מגלה שהשוני הקיים הוא נתון הL…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by ariebel,

יש למישהו בנצ'מארקים שלו?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by megaeagle,

אהלן, אני זקוק להמלצה על לוח אם ל Core I7 אני לא מתכנן על אוברקולקינג רצחני, וגם לא על מערך SLI או CROSSFIRE חשבתי בכיון של הX58PRO של MSI, כי הוא זול יחסית, השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד 60$ (אני מזמין מNEWEGG) לP6T או ללוח של אינטל? מודה מראש על העזרה....

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  23. שלום, לאחר הרכבת מערכת חדשה, באילו תוכנות בדיקה מומלץ להשתמש על מנת לבדוק שהמערכת תקינה ורצה חלק ללא תקלות ולא תקיעות. השאיפה לסחוט את המערכת לתקופה של יום-יומיים על מנת לאתר מוקדם ככל הניתן בעיות שעלולות להיווצר לאחר תקופה ממושכת. אשמח לקבל שמות של מספר תוכנות מומלצות (ברצוני לבחון את המעבד/לוח אם/זיכרונות וכרטיס מסך). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by asmy999,

רצתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הבא Corsair TWINX 1024 PC4000 2*512MB DDR 500 , אני צריך אותו לתרצת כמה תוכנות במקביל בעבודה, הייתי מודה לכם אם תכניסו חוות דעת והאם ניתן לשפר (בהתחלה רצתי את גרסת ה PRO עם נוריות הLED , אבל אמרו לי שלאורך זמן יש לזה נטייה לתקלות, האם זה נכון?) תודה אסף

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  25. יש לי בקשר ללוח כמה שאלות, מקבלים מעיין פינצטה כזאת מישהו יכול להסביר לי למה היא משמשמת? חוץ מזה יש שכמה סוגים שונים של חיבורים קטנים כאלה שאפשר להלביש על פינים, אותו דבר, מזה? החוברת שמקבלים ממש דלה בקושי יש הסברים :\ ועוד משהו קטן, אמורים לקבל מדבקה של LAN PARTY עם הבאנדל? חוץ מזה מה דעתכם עדיף G.SKILL PC3200 1GB http://www.gskill.com/pc3200-2-3-3-6-dc.html או A-DATA VITESTA DDR500 שני הזכרונות עולים אותו דבר, השימוש הוא לאוברקלוק, לא משהו סופר רציני אבל בכל זאת להגיע למהיריות יחסית גבוהות. יש תשובה ;D ? thx עריכה: עוד שאלה אחת, הלוח תומך בהארד דיסק עם NCQ?

• 10 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים