עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי 3 כרטיסי זכרון. אחד של 512 DDR ושניים של 256 DDR לא משנה באיזו קומבינציה אני מחבר שניים או שלושה המחשב עושה לי אתחולים פתאומיים אקראיים עם כרטיס אחד לא חשוב איזה הכל עובד כשורה. יש למישהוא פתרון ? ואני צריך גם המלצה ללוח אם חדש אם אני לא אצליח לפתור את הבעיה. אין חשיבות למחיר אבל שתהיה לו תמיכה לכמה שיותר כוננים לפחות 8 כונני ATA רגילים. שיהיו לו הרבה חיבורי USB לפחות 6. לפחות 4 חיבורים לזכרונות ושיהיה כמובן מהיר ואמין. תודה מראש DEMULTI

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by idan,

האם כדאי לחבר אותם יחד או לא? הזכרון הראשון: Samsung 256 266Mhz 2) Samsung 512 400Mhz האם כדאי לחבר ביחד או לא? תודה מראש עידן

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by מישה,

נתקלתי באיזו פרסומת של החנות "נועה מחשבים" http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1144 אלו הם הפרטים של המבצע : לוח אם EPOX 8RDA3 PLUS הכולל כרטיס קול 6 ערוצים FIREWIRE 2 כרטיסי רשת מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 כבלים עגולים זכרון - 2 יחידות 512/400 DDR סמסונג אורגינל אחריות לכל החיים מעבד AMD ATHLON 2600 BARTON 333 2000 ש"ח משתלם ?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by tomer2004,

איזה יותר עדיף / וטוב למשחקים ול אוברקלוק Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX או Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX ? ???

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Dilbert Marker,

סתם שאלה לידע כללי, לא קשור אליי בכלל :-X: שלום חבר'ה, לאחרונה החלפתי משחה טרמית וכשניסיתי להוציא את הישנה המעבד נשרט קצת (איפה שכתוב איזה הוא). בחלק הכסוף שלו הוא נשרט קצת מהטסטר אחרי מריחת משחה תרמית לא רואים את השריטות. המעבד הוא 2.6C. האם יש על זה אחריות? כי נראה לי שהמעבד הלך (לא בטוח שבגלל זה) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  6. אני עומד לבנות מחשב דיי חזק על בסיס מפרט בכיוון של: - AMD A64 3000/3200 - 1GB עם תכנון ל - 2GH בעתיד הקרוב (שנה) - ATI 9600XT - SATA אני לא גיימר, אבל יתכן ואחזור להיות אבל השאלה שלי , האם כדאי להשקיע מעט יותר במחשב עם פוטנציאל OC (ספק כח, מעבד לוח אם זיכרון וכו') או שפשוט ללכת על מחשב חזק ולא לתכנן ל-OC. השאלה שלי, מעבר לאלו שאובהים להתעסק עם מחשבים ולסחוט את המקס' - האם OC באמת נותן כאלו יתרונות משמעותיים שאני ארגיש? תודה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by satan,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של 64 MB של RDRAM (הלוח שלי לא תומך DDR) ו2 סטיקים מפלסטיק (לא יודע למה הם... ניראה לי שלא יתלכלך המקום..) עכשיו מה כדי לעשות? לקנות עוד 2 סטיקים של 64?? כי שמעתי שהסטקים צריכים להיות זהים בשביל שיעבוד... (אם אפשר גם המלצה על דגם מסוים וזול יחסיתת - RDRAM יקר )

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by oferiko,

תודה לכל העונים!!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. Started by eXaLT,

What do u say about K7N2? www.tomshardware.com says that the k7n2 is better from the ABIT nf7-sl

10. Started by BeNzZy-BoY,

אני בהתחלה חשבתי שזה אומר את המהירות mhz של המעבד אבל מסתבר שטעיתי (או שאני חושב שטעיתי אבל אני טועה..חח התבלבלתי) אז בא תסבירו לי בבקשה מה אומר המספר על המעבדים של AMD לדוגמא : xp 2500 barton , בעיקרון הבנתי שהמהירות של המעבד הזה הוא 1800 mhz אז מה אומר המספר הזה ?!!?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by maayan,

WESTERN DIGITAL 40GB 7200 RPM GIGABITE ATI RADEON PRO 9000 ABIT KX7 333 AMD ATHLON XP 1800 PLUS FAN

12. Started by ISmile4U,

קראתי עכשיו באתר Tom's Hardware Guide שהצ'יפסט החדש 655 של SIS לא כזה מלהיב בכלל ויש לא בעיית תאימות עם זיכרונות ובשורה התחתונה הם לא ממלצים לרוץ ולקנות לוחות עם הצ'יפסט הזה. הם טוענים שיש לו פוטנציאל אבל הוא עדיין לא מספיק בשל. SIS הכתבה על הצ'יפסט 655 של

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by yoni321,

המחשב של חבר שלי קרס נהיה לו מסך כחול שאומר שזה קשור לביוס שצריך לעדכן אותו העניין שהוא לא מצליח למצוא ניסיתי לחפש וגם לא מצאתי. chipest: intel : i865p/pe/g/i848p bios: phoenix Technologies ltd version: 1.9 העדכון האחרון נעשה ב 7/30/03 אשמח אם תעזרו

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by kobibo,

אבקש את עזרתכם להמלצה לשדרוג המחשב שלי. לאחר התלבטויות החלטתי ללכת לכיוון של AMD ,המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולהמרות של סרטים. מכיוון שיש לי כבר 2 דיסקים גדולים,צורב DVD וכרטיס מסך של Radeon 9800 pro החלטתי להעביר את החלקים האלו למחשב החדש שלי לכן אני יצטרך רק את שלושת הרכיבים הנ"ל. מעוניין להשקיע עד 2200 ש"ח . מעוניין ב 1GB זיכרון. אם המעבד לא מגיע עם קירור אודה גם להמלצה לקירור מתאים למעבד.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by alextomin,

שלום לכולם!!! הבאתי כאן פרטים חדשים על המעבד AMD Athlon FX-60!!!: קודם כל המעבד יהיה כפול ליבה (!!!). המהירות שלו תהיה 2.6GHZ. 1MB קאש לכל ליבה... :xyxthumbs: מתוך AMDZONE.

16. Started by roeiw,

למישהו יש מושג למה לא מוכרים לוחות אם של Aopen בארץ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. Started by Spootnik,

טוב חברה אני צריך לוח אם ל 805D ואיזה צ'יפסט מומלץ ? לוח אם לאוברקלוק.

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by שמעון 17,

שלום, יש לי לוח אם ורציתי לדעת עם הוא לוח טוב asus p5s800vm תודה לכול מי שיעזור ליי.....

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by F430,

בקיצור אני שומע ציפצוף אחד ארוך יחסית ושניי צפצופים אחריו מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Ashand,

מחפש לוח אם בתושבת 775 gigabyte בתצורת matx נקי זאת אומרת בלי gpu built in וכל השטויות האלו...שיהיה לו לפחות 2-3 חאיצי pci-e ...יש המלצות? כמובן שיהיה זמין בשוק ...

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט, לאיזה מעבד אפשר לשדרג על מנת שייתן לי ביצועים סבירים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by WhateverX,

שמעתי שהוא תומך CROSSFIRE, האם זה נכון? כי הוא מאוד זול. והאם הוא בתמיכה מלאה (אם כן.)? יענו ששתי הכרטיסים מנוצלים עד ה100%.. (אני מתכוון לעשות CF של HD4850) תודהה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. ראיתי ב NEWEGG שכתוב שלוחות מסדרות ה T של BIOSTAR שוברות שיאים אז בדקתי טיפה וראיתי את זה (זה ה TPower החדש): http://www.biostar.com.tw/app/en-us/news/news.php?id=29 פה הגיעו "רק" ל 612MHZ http://forums.tweaktown.com/f60/intel-c2d-e8600-e0-first-look-biostar-p45-oc-612mhz-air-26797/ בנוסף המחירים של הלוחות האלה זולים מהמחירים של הלוחות של GIGABYTE ו ASUS (כניראה בגלל הפאנל האחורי הריק וזה שיש רק 4 פזות ולא 6 או 8 כמו אצל החברות האחרות). זה כל לוחות ה P45 או ש BIOSTAR השתגעו (בכל מקרה הם השתמשו בקירור כזה ל P45 )

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by wallace,

שלום, בתור משתמש כבד ועורך וידאו, מיציתי כבר את ה2x1GB 800mhz CL4 של חברת OCZ שברשותי. אני מעוניין לשדרג את המערכת ל4 ג'יגה זיכרון. הלוח שלי תומך עד 1066mhz אז אני אלך על המהירות הזו. כרגע התכנון הוא לקנות את הREAPER של OCZ, עם 2 סטיקים של 2 ג'יגה וCL5 במחיר של 670 שקל. אני עתיד "לסחוט" את הזכרונות הללו, אז אשמח לשמוע הצעות לזכרונות נוספים שיעמדו בעומס רב יותר, כשנכון לעכשיו התקציב אינו מוגבל. כמו כן, קנייה של 8 ג'יגה זיכרון לא באה בחשבון מסיבות שלא אפרט (ואינן קשורות למערכת ההפעלה). תודה מראש. נ.ב הזכרונות לא מיועדים לאוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by RAPTOR22il,

הי אנשים טובים, אני מרכיב מפרט ונתקלתי בדילמה, יש את הרמפייג' שאני חושב עליו ברצינות, ויש את המקסימוס החדש... עכשיו מה שקורה הוא כזה: מבחינת פיצ'רים המקסימוס מתקדם יותר וכן יש לו כרטיס קול תומך EAX4. מבחינת תמיכה בקרוס פייר שניהם תומכים אבל ברמפייג יש תמיכה בX16 לשני ערוצים בקרוספייר, במקסימוס בקרוספייר כל ערוץ רץ בX8.. מה אתם אומרים? מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים