עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אמא שלי, אדריכלית, נשרף לה המחשב. הציעו לנו את הלוח אם הבא: FOXCONN P4M800P7MB-RS2H S775 אני לא מכיר את הלוח אם הזה, אבל מכיוון שבמפרט לא נמצא כ.מסך הנחתי שיש על הלוח אם אחד. השאלה שלי: האם הכ.מסך המובנה הזה יספיק להרצה חלקה של autocad?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by Radiusss,

איך זה : עכשיו יש לי מעבד INTEL 2.8 כרטיס מסך 6600GT AGP תקציב 800 שקל מעבד -http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2557 לוח אם - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3320 ביחד 860 לתשלום רגיל, לא מזומן... מה אתם אומרים, יפעל לי על הtextures על HIGH? ונגיד מקסימום גם איזה AA *4 חמוד כזה..? DXLEVEL 90 לסורס!

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  3. שלום, אני כותב אליכם ממחשב פנטיום 4 בתושבת 478, שקניתי בדיוק בשלב שהיא גססה (אז לא ידעתי לשאול את מה שאני יודע לשאול היום), ועד שהבנתי מי נגד מי, היא כבר נכחדה. ככה יצא שנתקעתי בלי אפשרות שדרוג, בהתחלה עם מחשב בן 4, ואחר כך בן 5 והיום אפילו +6 עכשיו באמת הגיע הזמן לקנות חדש - ואני מנסה לא לחזור על טעויות העבר. נזניח לרגע שיקולים אחרים - החלטתי שמערכת מבוססת AMD Athlon II X4 630 באובר קלוק תספק את צרכי (עיבוד תמונה ועיצוב, לא באופן מקצועי) אבל - תמורת תוספת של כ-500 ש"ח, שאני מוכן לספוג אותה, אני יכול לקנות מערכת דומה מבוססת i5 750 + P55 - והשאלה שאני שואל היא למי משתי התצורות יש אופק שדרוג רחוק יותר? ל-AM3 או ל-1156? אשמח לעצתכם,

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by shlomom,

מסתמן כי AMD בחרו לשווק את אחרון המעבדים בסדרת ה X2 שלהם ה 6400+ תחת השם Black Edition. זה אמור לבדל אותו מהסדרה ולתת לו יחוד מסוים. המעבד הוצג באירוע ביפן (Akiba) וישווק החל מה 20 באוגוסט כולל מלאי זמין בחנויות . המחיר עדיין לא נקבע. מקור: ידיעה מתורגמת מיפנית tcmagazine

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  5. היי בקישור פרטים על הלוח אם שברשותי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xIQsDaYqaKM8aoNT אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב (כרגע ג'יגה אחד). איזה כדאי לי לקנות ? תודה, ניצן

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  6. אוקיי,מכיוון שהלך לו עוד לוח לעולמו (P4S800D-E ז"ל) החלטתי שאני לא מיתכוון לעשות אוברקלוק יותר.......אני מתלבט אם לקחת ציפס'ט של VIA או של SIS (תקנו אותי אם אני טועה אבל אינטל לא נכנס בתקציב של 470 ש"ח ) אני מתלבט אם לקחת את הP4P800SE /לוח של אביט עם ציפסט של VIA.......תנו המלצתכם על לוח כלשהו שייכנס בתקציב,לוח שיעבוד טוב עם מעבד נורטווד.....10X

7. Started by saturn,

דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IEE? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  8. מה יותר טוב? מדבור על זיכרונות של 667mhz תודה

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by explize,

בוקר טוב לכולם. לאחר שנה וחצי עם מחשב גיליתי לתדהמתי שמחירי הזיכרון שקניתי f2-6400cl5d-2gbnq של GSKILL ירדו המחירים פלאים.(דאז קניתי 512*2 ב600 שקל וכיום ה2 GB עולים 260)- לא נראה לי שהמחיר יכול עוד לרדת ואני מעדיף לקנות את אותו סוג של הזיכרון, ועכשיו לשאלה. 1. שילוב של 512*2+ 1*2 על לוח מסוג GA-965P-DS3 REV2 ילך טוב?? או שזה הוצאה מיותרת ועדיף להשאיר רק את ה2GB. 2. אני מאבד את הDUAL CHANNEL עם סטאפ שפרטתי בסעיף 1.?? 3. זו הוצאה מיותרת ועדיף לחפש עוד זוג של 512 ולעבוד על 4 סלוטים? 4. הXP(לא מעוניין בויסטה או שידרוג ל64 ביט כרגע)- יזהה בכלל ויעבוד איתו??(לא זוכר את הלימט של הXP, שמעתי פעם על סוויצ' שצריך לקנפג בשביל 4GB) המחשב בעיקר עובד עם עבודות עריכת וידאו וסאונד …

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. Started by haim652,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ (אני רוצה להגיע ליותר) והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: כדי לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 1GB או 1 של 2GB מה מומלץ יותר?, של 800MHz, ושל איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by oded6188,

דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאפרמט אותו... P4 1.4Ghz... מה שמוזר פה, זה שהווינדוס מזהה רק 128 מגה ביט זיכרון מסוג RDRAM... פתחתי את המחשב, ומה שהולך שם זה נורא מוזר... יש 4 סטיקים מורכבים!!! אבל 2 מתוכם נראים ריקים... (הם נראים כמו לוחות לבנים, בלי שום רכיבים אלקטרוניים עליהם...) מה זה הסטיקים הריקים האלה? ואיך הגיוני ש 4 סטיקים הם רק 128 מגה בייט? אני לא מאמין שיושבים פה סטיקים של 32 מגה בייט...

12. שלום. אני מחפש לוח אם יציב וטוב שתומך ב-I7 במחיר של עד 2500 שקל, חשוב לי שהוא יהיה יציב(שלא נשרף בקלות) ואיכותי ושל חברות מוכרות. אני רוצה שהוא יעבוד עם מעבד "Intel Core i7-920 Box" [br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 12:18:17 איזה לוח אם יותר טוב?Asus mATX ROG Rampage II Gene X58 או ASUS Rampage II Extreme או ASUS X58 P6T6 WS Revolution או Gigabyte GA-EX58-Extreme

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  13. אני מעוניין בלוח GA-MA69VM-S2 של ג'יגבייט לסוקט AM2 בדף המוצר לא נמצא המעבד החדש יחסית 5050e AM2 ברשימת הנתמכים, אלא אחד טיפה יותר איטי, 4850e. מצד שני באף לוח של ג'יגבייט, גם היקרים, ה5050 לא מוצג. אפשר לקנות בבטחון או שג'יגבייט עשו באן על המעבד הזה ?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by idoyi,

המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי והוא עדיין מצויין... רציתי לדעת מה כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מצויין גם אחרי שאני יתקין עליו את הויסטה עדיף זיכרונות דבר ראשון והשאלה אם זה יספיק וכמה זכרון להוסיף

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  15. יש לי לוח עם בעיה כזאת: הפלסטיק השחור שמחזיר את הקירור(TR2) נשבר בחלק של הפינים. ראיתי שהפלסטיק מחובר ב2 ברגים, סימן שניתן להוריד אותו. האם אוכל להחליף אותו, או שאפשר לומר שלום ללוח? :-[

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  16. כבר התיעצתי עם הרבה אנשים ואני רוצה לדעת מה עדיף לי.. יש לי במחשב כרטיס זיכרון של 256 ראם DDR 400 מגה הארץ. עכשיו רציתי לדעת מה עדיף? לקנות עוד כרטיס של 512 ואז יהיה לי 768? או לזרוק את מה שיש לי עכשיו ולקנות עוד שני כרטיסים חדשים של 256 מאותו הסוג שיעבדו בדואל צ'אנל? אז מה כדי לעשות ומה יעבוד בצורה טובה יותר ויעילה יותר? * אני צורך הרבה יותר מ 256 מגה ראם אני צורך בסביבות ה450-500.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  17. תודה לעוזרים

18. Started by adirmor455,

מצטער על הבורות..... איך אני יודע אם מעבד הוא : 2 ליבות 4 ליבות, אם אני מסתכל על מפרט איך זה רשום ? סתם לדוגמא המעבד שלי הוא : intel core i3 530 2.93ghz ואגב, מה ההבדל בין מעבד ליבה כפולה, לבין מעבד ליבה כפולה "2" ? תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by מורנו,

כמה שאלות: מהו המחשב הזה ? עלות מוערכת של מחשב כזה (המחשב כולל כרטיס תקשורת 8 פורט)? האם יש "בעיה" כל שהיא להשיג לוח אם למחשב P-1 ? איזה הבדלים ישנם בין P-1 לP-350?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by demonshlomo,

עכשיו סיימתי לסדר את המחשב החדש שלי שהגיע בשעה טובה!!! INTEL P4 2.6C 800 BUS GIGABYTE 8IPE1000-L Geil golden dragon 256x2 400 הכל עובד חלק ויפה!!! מומלץ.... לוח מעולה נוח לשימוש וידידותי... אריזה יפה...

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by Burkey,

אני בדרך לרכישת מחשב ורציתי לקבל חוות דעת נוספת, איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, קונרו 6300 או פנטיום D 945 ( או 930 )

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט וראיתי מספר לוחות 945 שרשום שיש תמיכה ב C2D http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2324&ModelName=GA-945P-S3 http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331&ModelName=GA-945GM-S2 http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2304&ModelName=GA-8I945GZME-RH האם באמת הם תומכים?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  23. במאפייני המערכת הווינדוס לא מזהה 1024MB אלה רק 256 מה ניתן לעשות עם הבעיה ?... העלתי דיסק עם livecd של לינוקס ושם זה זיהה את כל הזיכרון... ד"א ב cpu-z המערכת מזהה גם 1024

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  24. שלום חברים אני צריך עזרה קטנה פה .. יש לי פה את שני הלינקים של שני המחשבים שאני מעוניין לקנות : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode= ( אם יש לכם הצעות אחרות פחות או יותר באותם מחירים עד 1300 ש"ח אז נא להציע ולעזור ) אני מעביר מהמחשב הישן שלי כרטיס מסך ATI Radeon X1650 256MB אם אני אקח את ה AMD אני מוכן לשדרג לו את הזכרון ל 2GHz נקודה חשובה שאני רוצה להתייחס אליה ככה למנוע שאלות בעתיד .. איזה לוח אם יותר טוב ל AMD Gigabyte דגם GAM61PME-S2צ'יפסט GeForce 6100 + nForce 405 או לוח תוצרת MSI דגם K9NPGM צ'יפסט GeForce 6100 + nForce 430 כ.קול 7.1 כ.רשת תודה מראש סאפו =)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. אני משתמש בלוח כבר חודשיים בערך משו כזה אני על אובר קלוק של 3.04GHZ (כולל העלאת מתח בטיפה - 380X8 BUS) זה המצב כבר חודש (הOC...). אבל הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי VISTA אני משחק במשחקים ויש לי מסך כחול ואז ריסט, הבנתי שזה יכול להיגרם מתקלות בלוח אם קבלים עם נזילות ודברים כאלה... אני הרכבתי בעצמי את המחשב כלומר הזמנתי בחלקים והרכבתי (כדי לצבור ניסיון). אחרי שסיימתי להרכיב מרוצה ושמח רצתי והפעלתי את המחשב בום ריח של שרוף נכבה המחשב לא נדלק..... , הספק? לא ולא..... זהו איזה חלק שחור שנשרף כנראה חלק שאחראי על משו בקירור של המעבד.... אני רוצה לציין שאני משתמש כבר חודשיים בערך מאז שזה קרה והמחשב עבד מעולה עם XP ורק עם VISTA עושה מסכים כחולים. מהרגע של הבום הזה החיבור של הקירור למע…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים