עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השאלה בכותרת אני רוצה מאוד לעדכן את הביוס של הלוח לF8 ולקבל עוד הרבה אפשרויות לOC ועוד דברים נוספים אבל אין לו DUAL BIOS ואם במהלך העידכון יש בעיה והמחשב לא ידלק יותר ביגלל שהביוס יהרס אז יש לי אחריות עדיין שיתקנו לי את זה?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by lalo,

שאלה הנ''ל

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  3. האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון? בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותר משני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים? אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות: 1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו. 2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור. 3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

אני יודע שכדי שלוחות תואמי אינטל ירוצו בדואל צ'אנל על 2 הסלוטים באותו הערוץ חייבים להיות שני סטיקים תואמים של זכרונות. השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות עוד קיט זכרונות כדי לתקוע בערוץ השני, האם אני חייב לקנות בדיוק אותם זכרונות כמו בערוץ הראשון? מה יקרה אם אני אכניס לערוץ השני זכרונות שונים?

5. אז ככה אני תמיד הייתי בנאדם של AMD שונא את INTL כרגע יש לי מחשב AMD 1.5 גיגה שאני מרוצה ממנו יחסית (הוא בן שנתיים פלוס) שאותו אני שוקל להחליף בחודשים הקרובים. ולפני שפזלתי לכיוון הפנטיום של אינטל ראיתי את המעבד הנ"ל של AMD (ה64 ביט 3200 1 גיגה זיכקרון בקאש) והיתלהבתי אבל שחקרתי לעומק היתברר לי שמהירות השעון של המעבד היא רק 1.8 גיגה הרץ. וכאן כול ההיתלבטות שלי... במחיר של AND אני יכול לקנות מעבד אינטל הרבה יותר מהיר ובעל מהירות גבוהה יותר ונתנונים טובים... אז מה עושים?????? האתלון 64 או פנטיום 4 בעל 3 גיגה הרץ????? מבקש נימוקים לכאן או לכאן.. בתודה מראש יוסי נ.ב: זיכרונות כבר בחרתי Corsair Twinx1024-4000Pro

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. אני מרכיב לי עכשיו מחשבב חדש שאני מתכננן לקנות חסר לי כמה דבריםם עכשיו רציתי לדעתת איפה הכי כדאי להשקיע אני גיימר ממוצע עכשיוו חסר לי בזכרון אני עוד מתלבט איזה חברה ודגם לקחת האם לקחת מפוצל של 512 או אאחד של ג'יגה וגפם חברה אינ עוד לא סגור מה אתם אומרים? בקשר ךמעבד אני עדיין מתלבט בין האינטל לAMD אז תנו לי המלצה ושלא יעלה יותר מדי למה לא פה אני רוצה להשקיע יותר מדי... בקשר ללוח אםם אני בבעיה גדולה מצד אחד אני חושב על הmsi ASUS אבל עכשיו שמעתי שהABIT ו EPOX יותר טוביים אז אין לי מושג מה לקחתת אם תוכלוו לעזורר לי אזז תודהה רבה רבה..

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by b127,

מחפש בארץ שני גיגה זכרונות הכי זולים שיגיעו בבטחה לבאס 400. או 800 VALUE או 667 שיצליח להגיע ל400 בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by b127,

שלום, אני מתכנן שדרוג למחשבי, והחלטתי ללכת על ה6400. מה שאני מחפש זה לוח אם שיוציא ממנו את המיץ... והבוונה לOC מקסימלי על אויר. דהיינו מינמום באס 400. הדרישות שלי הן: הכנה למעבד מרובע ליבות. OC בטוח ובקלות עם ביוס סביר. לא חייב שום תוספות מלבד RAID ושבב קול איכותי. עדיפות ללוח עם יציאת E-SATA משיטוט הבנתי שעומדים על הפרק הלוחות הבאים גיגהבייט DS4 אסוס P5B DLX אסוס P5W-DH Deluxe מה ההמלצה הסופית? כמובן שנימוקים יכוונו אותי יותר טוב. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  9. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=373008 וכל זאת עם לוח מאד בעייתי ל OC, ומערכת הפעלה עוד יותר בעייתית...חחחח זה מרגיש פה כמו גנון ממש ... ! שקט 8) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש ממקום מוכר. המעבד אמור להיות AMD XP 2000+ לוח אם GA-7AX Gigabyte זכרון 256 Mb עם DDR 333 אבל המהירות הנוכחית מוזרה. ה - FSB לא נכון, זה כבר ברור לי. המעבד שלי אמור לעבוד ב - FSB 266 Mhz , אבל זה נראה שהוא מקונפג ל - FSB 200 Mhz . אבל משום מה התוכנה גם לא זיהתה את המעבד, יכול להיות שזה מעבד אחר עם OC ?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. איזה חברה של הלוח אם יותר טובה EPOX או ABIT? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי זכרון adata pc3200 2x512mb שקניתי מ-KSP בכמעט 800 ש"ח ,היום אני רואה שהזכרונות האלו עולים פחות מ-500 ש"ח, השקלה שלי היא אם אני יוסיף עוד שתי סטיקים של הזכרונות האלו ,האם זה ישפר לי את הביצועים,והאם זה עדיין יחשב כ-dual chaneel תודה מראש

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מעונין לרכוש מחשב חדש אפשר להגיד ללא הגבלת מחיר. לאור שנים של נסיון לעולם לא היתה לי שום בעיה עם לוחות האם מבוססים ציפסטים של אינטל ,לעומת זאת ציפסטים של VIA תמיד עשו לי בעיות עם WINDOWS ,בעיות עם דיסקים העברת חומר שנתקעת מערכת הפעלה איטית וכו... אני מתלבט ראשית בין שני מעבדים AMD FX 53 939 עם לוח MSI K8N NEO2 NFORC 350 U ואו INTEL 560 עם לוח ASUS P5AD2 לפי כל המבחנים באינטרנט אני רואה ש ה AMD יותר מהיר מאינטל אבל לאור מה שכתבתי יש לי פחד מלוחות האם ל AMD האם יש ביסוס לחשש שלי?(רק אנשים עם נסיון) דעות להמלצות? המחשב מיועד בעיקר ל תוכנות משרדיות עריכת וידאו,אינטרנט ומשחקי FPS . שאלה נוספת האם המעבדים העתידיים של אינטל(ליבה כפולה ואו 64 ביט ישארו על לוחות 9…

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by The_overclocker,

אובכן זאת שאלתי ; הסתכלתי על זכרונות מסויימים וראיתי שלייד כל זכרון יש מספר : 2100, 2700, 3200, מהם המספרים הללו ומה הם אומרים ?? יש לי עוד שאלה אם אפשר, מה זה OEM מה ומה זה שונה מ OEM שנמצא בכרטיס מסך ? תודה על התגובות וסליחה על הבורות

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by eli33,

איזה זיכרון עדיף לקחת שניהם עולים אותו דבר Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory או שבכלל עדיף משהו אחר... ואיזה לוח אם כדאי הכי לקחת הם עולים אותו דבר Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard Albatron K8X890 Pro II VIA K890 Socket 939 Motherboard DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard או שאתם בכלל ממליצים על לוח אחר לגמרי ד"א איזה צ'יפ יש בהם ושל איזה חברה...?? זה צריך להיות מתאים למערכת הזאתי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II H…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. שלום חברים, ברשותי מעבד AMD שאני לא מצליח לנתק אותו מההיטסינק בעקבות זה שהחומר קירור הדביק אותו, מה עליי לעשות? אני כרגע לא יכול להכניס את המעבד חזרה למקומו כיוון שאני צריך לפתוח את המוט בצד ואני לא יכול כיוון שההיטסינק מחובר אליו!!! בבקשה עזרה דחוף!!! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  17. אני מחפש לוח שיהיה לי הכי טוב ונוח לO\C במחיר מקסימלי של 900 שקלים... אבל אני מחפש לוח עם יכולות O\C גבוהות וטובות כי אני מתכונן לבצע אוברקלוק יפה וטוב :hat: תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. Started by Oranl,

אהלן אהלן, אני מחפש לוח של ASUS עם צ'יפסט X38 (בהנחה שרק לוחות X38 תומכים ב-PCIE 2.0 נכון?) לא מתוכנן OC ובתקציב של עד 1500 גג. יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by leahd3,

שלום קניתי מפרט די חדש.. gigabyte z77 ud3h intel i 5 3550 ספק 750 קורסייר נראה לי מספיק לשאלה שלי... אני משום מה לא יכול לראות נתונים כגון טמפ או מהירות מאווררים באוורסט... יש לציין שבביוס יש מידע מלא האם יש פתרון לנושא אולי הגדרות בביוס או משו??? אציין שבאוורסט כתבו משו על חוסר תמיכה בלוח ואם ארצה אפשר לשלוח להם מידע מפורט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. IBM היא יצרנית השרתים הגדולה בעולם. IBM מייצרת בעצמה מעבד לשרתים (Power) ותמשיך לייצר שרתים מבוססי זיאון. לא יצאה הודעה רשמית של IBM או אינטל בענין זה. מקור: http://news.com.com/Sources+IBM+ditching+Itanium+altogether/2100-1006_3-5590780.html?tag=nefd.top הערה: גם חברות אחרות נטשו את האיטניום בדרגות שונות בזמן האחרון מאותה סיבה. מן הסתם ה AMD64 תרם לא מעט לכישלון האיטניום.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח - אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) כרגע התיכנון הוא לקנות שני יחידות של 512 MB של סמסונג DDR 400 אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג ורציתי לשאול האם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים יותר (הלוח - Chaintech 9CJS Zenith תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by X-BLADE,

1- מה זה תזמונים בזכרונות אף פעם לא הבנתי מה זה.... 2-יש לי את המפרט הבא: core2dou e6600 P5W DH Deluxe CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + Arctic-Cooling Accelero X2 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-5 כרטיס קול של קריאייטיב x-fi. חרא של מפרט מבזבז הרבה כסף אבל זה מה שקנו לי.... קיצר שכחו ספק ויש לי בבית את הליברטי 500WATT האם הוא יחזיק את המערכת ביציבות גבוהה מאוד? וגם אם אני ייוסיף עוד כרטיס לcf? אם לא איזה ספק יהיה יותר טוב [עד 1000 שקל...]ושיהיה שקט מאוד.דרך אגב הליברטי שקט? [אף פעם לא הפעלתי אותו... הוא תקוע במחסן...] 3-איזה סדרה יותר חזקה Noisetaker או ליברטי? ומה שמוזר זה שנוייזטייקר עם הספק גבוהה משל הליברטי עולה 200 ש…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים