מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הם דווקא נותנים אחריות לכל החיים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת "ישנה" שלי- לוח asus p5wd2 premium . הזמנתי מעבד יש שנייה מאיביי, D945 , שהוא במהירות 3.4 (עלה 250 כולל משלוח). הרכבתי אותו,עם הקירור המקורי+משחה. 2 בעיות: 1. בזמן העלאה- כותב שגיאה- inter cpu ucode loading error press F1 to resume. אחרי לחיצה על F1- עולה ועובד רגיל. יש בעיה במעבד? אני חייב לדעת בוודאות אם הוא תקין, כי אם לא אני יכול להחזיר למוכר בזמן הקורב בלבד. 2. במנוחה- 53-58 מעולות. עבודה - 60-65 מעלות. במאמץ סביר- 70 מעלות (קידוד ל MPEG2), נבדק עם everest. האם תקין?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
NCP 512MB PC3200 DDR 400 ב239 שקל במקום 325 המחיר הכי זול בארץ היישר מהיבואן בפנדה מחשבים??? הדבר הכי מעצבן זה שרק עכשיו אני שם לב שהמכירה הקבוצתית הזאת הסתיימה.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה הקטע עם המגה הרץ? מה החשיבות? גם בלוח האם הזה וגם באחרים ובכלל מכל הבחינות האם לוח אם זה נחשב טוב
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, היה לי תלוח asus p5ld2 אכשיו הוא נישרף, אז האם כדאי לי לקחת את אותו לוח רק p5ld2-vm? עם כרטיס מסך מובנה. השיקול שלי לקחת עם כרטיס מסך מובנה מפני שאני מרכיב לדודתי מחשב משרדי אז עם כרטיס מסך מובנה זה יוצא לי טוב. אז האם זה שווה?או להיתעקש על אותו לוח כמה שלי ולקנות בנפרד כרטיס מסך?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
מצתער אם כבר הייה... לא הייה איזה דיון לפני כמה ימים שבו הביאו עדויות לזה שחברות לא מצליחות להריץ את המעבד החדש בכלל על לוחות שלהם? איך זה שכבר הציגו את הלוחות?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום מעוניין לשדרג מספר חלקים או את הכל intel i5 4690 asrock fatal1ty b85 killer האם יש טעם לשדרג את המעבד לאותו התושבת או לא במידה וצריך עוד פרטים ומידע אני יערוך ויוסיף
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה הוא כולל בתוכו(על הלוח), והאם הוא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athelon XP Barton 2600 Epox 8rda3+ Nforce 2 Corsair 2700 Value 2x256Mb קיבלתי סטיק של 1GB. עד כמה צפוי הבדל בביצועים עם סטיק אחד ? זכור לי שלעומת אינטל, ב-AMD זה פחות משמעותי, נכון ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי מעבד gigabite ולכן אני בודק טמפרטורה עם EasyTune5 ואני בודק תטמפרטורה של הלוח אם באוורסט עכשיו כל פעם שאני בודק, הטמפרטורה של המעבד היא בדיוק כמו הטמפרטורה של הלוח אם וזה לא ממש נראה לי הגיוני אז מה נראה לכם ??? אולי אוורסט מראה את הטמפ' של הלוח אם לפי החיישן הל שמעבד?? או משהו כזה? ועד דבר שפחות קשור ראיתי תמונה של משהו שצילם את ה sansor באוורסט הקיצר יש לו שם משהו שקוראים לו aux חישן של מה זה??
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מבוסס ציפ של ATI X200 , ברשותי בנוסף כרטיס מסך של NVIDIA . האם ישנה דרך לעדכן את הדרייבר של הלוח אם ללא התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה על הלוח ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד הלוחות האלה למעבד q9450, וקראתי כאן בפורום שעדיף את ה ds3, אבל לא היה ברור למה בדיוק. מעניין אותי לדעת אם פרט להבדלים שיש בפירוט של הלוח באתר של gigabyte יש הבדלים נוספים כמו קירור שונה, ייצוב מתח שונה וכו' ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם משהו יודע מתי המעבד הזה יגיע לארץ ובכמה הוא ימכר??? והאם בכלל שווה לחכות לו או שאולי לקנות מחשב עכשיו של אינטל..?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אוקיי, אני משדרג את המחשב ונשארו לי 264 שקלים להוציא על זכרונות. לוח אם- Asus P4S800D-X זיכרון- סטיק של 512MB אז יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקנות שני סטיקים של 1GB (זה נכנס בתקציב בכלל?), אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע. 2. להעביר את ה512 למחשב אחר ולקנות זיכרון של 1GB , (הצעות?) 3. לקנות עוד סטיק של 512MB. (הצעות?) אז אני אשמח לשמוע מה לדעתכם האפשרות הכי משתלמת וטובה. (ואם אפשר להוסיף כמה הצעה/שתיים ספציפיות יותר) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני כבר מיואש!!! [glow=red,2,300]בבקשה תעזרו החליט כבר! [/glow] לפני קניית המחשב החדש שלי למשחקים רציתי להתייעץ על המפרט עצמו... אז הביאו את דעתכם, במה ניתן לשפר וכו'.. התחומים שאני לא ממש מבין בהם הוא הזיכרון, לוח אם, ומארז.. ראיתי כמה ואריאציות שונות ואני לא יודע מה לבחור אז החלטתי לפנות לכאן בתקווה שתיעצו לי לנכון =] שימו לב שהמפרט לא הורכב בחנות מסויימת אלה נבנה לפי המחיר הכי זול לחומרה זאת כי ראיתי ש-IVORY מתחרה עם מחירים, רשום באתר.. מישהו יכול לומר עד כמה זה נכון? הם באמת יורידו את המחיר שלהם אם אני יראה להם שמצאתי ביותר זול??? =\ הנה מפרט: מעבד:(FOXPC.CO.IL) Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 3 שנים אחריות http://ww…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפוש בגוגל ויוטיוב ונסות לחפש איזה דרך לסדר את זה.. בהתחלה אמרו רוב המדריכים לשנות בMSCONFIG בחלונית הBOOT שם משהו.. לא עבד.. אחרי זה במאפיינים של ה"מחשב שלי" ב"סיסטם פרוטקשיין" עדיין לא עבד.. הזכרון שקניתי עם המחשב עצמו: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 והקיט שאני רוצה להוסיף G.Skill Performance 2x2GB DDR3 1333Mhz CL9 Kit אני מפעיל WINDOWS 10 64 BIT , הקפדתי שזה יהיה אותו נפח ואותה מהירות, DDR3.. ממה שאני מבין אין סיבה שזה לא יעבוד.. יש דרך לסדר את העניין הזה? יכול להיות שלמרות שהכל תואם הזכרון הזה עדיין לא מתאים באיזו שהיא צורה? האם כדאי לנסות לחבר מראש רק את הקיט החדש? זה הלוח אם שלי: הקיט ה"ישן" מורכב…
-
- 27 תגובות
- 7.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים מודה הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא הכי מעודכן נשרף לי המעבד הקודם שלי 2000 בגלל שהוולקנו 7 קרס לי והוא גרם לשרפה ולכן קניתי היום מעבד amd2500 512 זיכרון מה שאני ממש לא מבין אחרי שהגדרתי ללוח לעבוד ב166 הוא נותן לי בסנדרה תוצאה נמוכה משל המעבד axp2400 איך זה הגיוני גם הוא עובד על מהירות של 1830 מגה הרץ ולעומתו ה2400 עובד ב1.93 אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שבדבר ואת התצואה הנמוכה שקיבלתי בסנדרה תודה רבה לכולכם
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות שילוש חדש למחשב .. על המעבד כבר החלטתי I3 3220 זכרונות 1600 corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue ואני מתלבט על הלוח עצמו : Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77 או Asus P8Z77-V LX2 LGA1155 ההבדלים המשמעותיים שאני הבנתי הם בעצם שהשני הוא Z77 כמובן שאני לא מבין גדול ויכול להיות שיש עוד משהו חוץ מזה ואני לא יודע אז השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד 90 שקל בשביל הZ77 ?? או שלא? ד"א ראיתי בהרבה נושאים שאנשים פתחו שהם הודיעו על OC אז במידה וזה קשור אני לא מתכנן OC בנוסף אני רוצה דווקא ASUS ובגודל של ATX רגיל במידה ומישהו תהה למה זה דווקא הדגמים הללו ... תודה רבה לעוזרים :-) אהה... ולגבי העובדה שעוד חצי שנה תצא תושבת חדשה זה : לא אכפת לי כי…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, אני הרבה זמן לא התעסקתי במפרטים אבל במעבדה שאני עובד בה צריכים לקנות מחשב עוצמתי יחסית לצוכרי מחקר. השימוש: MATLAB בשילוב עם LABVIEW לצורך data acquisition מכל מיני מקורות ועיבודו בזמן-אמת (חיבור USB לצורך העניין). כמו כן, במקביל, נדרשים ביצועים טובים בהקלטה והצגה בו-זמנית של סרטים באיכות 1080P. בסה"כ מדובר בצורך דיי מגוון שצריך לפעול בזמן אמת ואני קצת מתקשה לאתר את השלשה האולטימטיבית למשימה הזאת. חשבתי לכיוון של XEON או 6800K לפחות, עם 32GB RAM. בנוגע לכרטיס מסך, אז נצטרך PCIE לחיבור של משהו שתומך בCUDA. זה גם שאלה פתוחה. מגבלת התקציב היא באיזור האלפי שקלים, כלומר רצוי שלא נגיע ל-8K. עזרתכם תתקבל בברכה!
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שבדרך כלל אתם כותבים את זה ככה: Bla [200 NIS] 2 Total: 2000 NIS אני בטוח שאתם לא זוכרים את זה בעל פה תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם.. יש לי את הלוח אם הזה : MSI P6N-SLI V2 ורשום עליו שהוא SLI ready עכשיו מישהו אמר לי שאי אפשר לעשות CF עם כרטיסי מסך של ATI אם יש לי את הSLI הזה רציתי לדעת אם זה נכון ואני יכול לעשות עליו רק SLI של Nvidia או שאני באמת יכול לעשות CF? תודה למי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, שכללתי בו זכרון של 1GB של KINGSTON, הבעיה שעכשיו אמרו לי מהחנות שאין להם את הזיכרון הזה והציעו לי זכרון 1GB של HYUNDAI. רציתי לדעת איך הזכרונות של HYUNDAI בכללי, ואם שווה לי לקחת אותו. אם לא אני אשמח לשמוע איזה חברות אחרות כדאי.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מה יותר שווה ?P-4P800 Delux שיש לו את הציפ היותר מתקדם 865PE וטכנולגית ה hyper path שעולה בסביבות 720 שקל או ה p-4p800 הרגיל,עם הציפ יותר ישן ,שעולה 610 האם זה שווה את ה110 שקל
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-