מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בהנחה ומתקינים זיכרונות SDRAM במהירות 133Mhz בלוח אם של 100Mhz בלבד, האם בהכרח יש סכנה ? האם המחשב לא יעבוד ? ואם כן יעבוד, האם הוא יעבוד חלק או עם איתחולים לא צפויים ? :-[ תודה לכל המשיבים.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 1GB זיכרון בDUAL CHANNEL המורכב משני סטיקים של 512. מסוג (המעבד הוא P4 2.8Ghz HT עם ליבת NORTHWOOD): יצרן: GEIL. סוג: PC3200 (200Mhz) CAS# Latency: 2.5 RAS# to CAS# Delay: 4 clocks RAS# precharge: 4 clocks Cycle Time (Tras): 8 clocks מעולם לא נתעוררו אילו שהן בעיות עם הזיכרון הנ"ל, אלא שהמחשב כבר בן 4 ו1GB של זיכרון זה כבר לא מה שהיה אז. קיבלתי סטיק של 256MB DDR400 (PC3200) CL 2.5 של חברת SAMSUNG. מאחר והזיכרון שלי עובד בDUAL CHANNEL, אני יודע שעם סטיק אחד אין לי מה לעשות בלוא הכי. אבל בכללי, מאחר והזיכרונות הם מקבילים של חברות אחרות, אם אקנה סטיק נוסף של 256MB בעל אותן ספסיפיקציות DDR400 (PC3200) CL2.5 האם עלולות להיות התנגשויות? והאם הסטיק השני (על אות…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן, אילו לוחות (עדיפות לASUS וGigaByte, פשוט כי הם שכיחים יותר) למעבד הנ"ל? זיכרון 2X2GB DDR 800 דרישות: לא מתוכנן OC FireWire Lan ללא גרפי מובנה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם לAMD ברטון 2500. חשוב שיהיה עלוי את מירב הפיצ'רים ושיהיה עם אפשרות לOC. מחיר עד 1000 ש"ח. תודה. ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קולין פרסיבל , איש אבטחה בFreeBSD מצא אקספלויט פנימי כנגד היישום הנוכחי של הHyper-Threading. הפגם, מאפשר חשיפה של אינפורמציה פנימית, כולל הרשאה למשתמש ללא גישות מיוחדות לגנוב את המפתח הסודי/ הRSA של המערכת. אדמיניסטרטורים של מערכות רבות משתמשים מומלצים בחוזקה לבטל את הHyper Threading מיד. הפגם משפיע על כל מערכות ההפעלה. קרדיט : http://kerneltrap.org/node/5103
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי כרגע E6600 והלוח שלי INTEL P965L אשר גם תומך במרובעי ליבה. אני מעריך שאני יכול למכור את המעבד בסביבות 800 שח כי יש עליו אחריות והכל ולקנות ב220$ את המעבד החדש. לא מתוכנן OC אבל הבנתי שאני חייב ספק של 600W לפחות בכדי להריץ את ה Q6600 ב 100%. האם כדאי למכור מעבד 1 ולקנות 1 אחר ועוד ספק שיעלה בסביבות 500שח נוספים או להשאר איתו? או, שכדאי לקנות ב 220$ ולמכור במחיר גבוה יותר בשביל הרווח? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי שתי זכרונות אותה חברה אותו דגם אותו תדר אותו CL הכל רק שהם לא תאומים זתומרת אחד יוצר בדצמבר ואחד באפריל והמספר הסידורי שלהם שונה. זה משפיע על תפקוד הזכרונות והביצועים שלהם? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא של MSI ולפי האתר שלהם הלוח אינו תומך את המעבד שנמצא עליו שהוא מסוג INTEL P4 PRESCOTT 2.8GHZ 800HZ נתוני הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=prodcpusupport&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=4&prod_no=577#menu תמונה שצילמתי של מאפייני המערכת + CPUID + EVEREST http://maormark.webs.com/p4.JPG http://maormark.webs.com/P44.JPG האם הגיוני שהמעבד יעבוד על תדר נמוך יותר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M ומשום מה המחשב מאד איטי כשאני לוחץ על ה-FireFox לוקח לו הרבה זמן לעלות וגם כשאני פותח סרט דרך ה BSplayer לוקח הרבה זמן עד שהוא נפתח תודה מראש הערה- לא יודע אם זה קשור במחשב התקנתי Utorren 1.7
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כיום יש לי 2 סטיקים ג'נריים של 256MB והגעתי לשלב שאני חייב סוף סוף לשדרג את המחשב. אז לפני שנה קניתי עוד סטיק של 512 מגה שגם הוא היה ג'נרי - השילוב הזה של 3 סטיקים מחברות ג'נריות שונות עשה בעיות למחשב והחזרתי את הסטיק לחנות. הפעם אני מתכוון לקחת את העסק ברצינות ולעבור עם איחור אופנתי לעידן ה-1GB, רק שאני לא יודע מה בדיוק לעשות. לפני האופציות הבאות: 1. לקנות 2 סטיקים של 512 מגה מחברה נורמלית ולזרוק את השתיים הג'נריים לקיבינימאט. זו האופציה המועדפת עלי. 2. לקנות סטיק אחד של ג'יגה ולזרוק את הג'נריים. הסטיק יעלה קצת יותר מ-2*256 אבל יהיו לי יותר אפשרויות שדרוג בעתיד. 3. לקנות סטיק של ג'יגה ולהוסיף אותו ל-2*256 הקיימים, וכך יהיו לי 1.5 ג'יגה (לא נראה לי שאני צריך). אבל נר…
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
הם דווקא נותנים אחריות לכל החיים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת "ישנה" שלי- לוח asus p5wd2 premium . הזמנתי מעבד יש שנייה מאיביי, D945 , שהוא במהירות 3.4 (עלה 250 כולל משלוח). הרכבתי אותו,עם הקירור המקורי+משחה. 2 בעיות: 1. בזמן העלאה- כותב שגיאה- inter cpu ucode loading error press F1 to resume. אחרי לחיצה על F1- עולה ועובד רגיל. יש בעיה במעבד? אני חייב לדעת בוודאות אם הוא תקין, כי אם לא אני יכול להחזיר למוכר בזמן הקורב בלבד. 2. במנוחה- 53-58 מעולות. עבודה - 60-65 מעלות. במאמץ סביר- 70 מעלות (קידוד ל MPEG2), נבדק עם everest. האם תקין?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
NCP 512MB PC3200 DDR 400 ב239 שקל במקום 325 המחיר הכי זול בארץ היישר מהיבואן בפנדה מחשבים??? הדבר הכי מעצבן זה שרק עכשיו אני שם לב שהמכירה הקבוצתית הזאת הסתיימה.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה הקטע עם המגה הרץ? מה החשיבות? גם בלוח האם הזה וגם באחרים ובכלל מכל הבחינות האם לוח אם זה נחשב טוב
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, היה לי תלוח asus p5ld2 אכשיו הוא נישרף, אז האם כדאי לי לקחת את אותו לוח רק p5ld2-vm? עם כרטיס מסך מובנה. השיקול שלי לקחת עם כרטיס מסך מובנה מפני שאני מרכיב לדודתי מחשב משרדי אז עם כרטיס מסך מובנה זה יוצא לי טוב. אז האם זה שווה?או להיתעקש על אותו לוח כמה שלי ולקנות בנפרד כרטיס מסך?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
מצתער אם כבר הייה... לא הייה איזה דיון לפני כמה ימים שבו הביאו עדויות לזה שחברות לא מצליחות להריץ את המעבד החדש בכלל על לוחות שלהם? איך זה שכבר הציגו את הלוחות?
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום מעוניין לשדרג מספר חלקים או את הכל intel i5 4690 asrock fatal1ty b85 killer האם יש טעם לשדרג את המעבד לאותו התושבת או לא במידה וצריך עוד פרטים ומידע אני יערוך ויוסיף
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה הוא כולל בתוכו(על הלוח), והאם הוא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athelon XP Barton 2600 Epox 8rda3+ Nforce 2 Corsair 2700 Value 2x256Mb קיבלתי סטיק של 1GB. עד כמה צפוי הבדל בביצועים עם סטיק אחד ? זכור לי שלעומת אינטל, ב-AMD זה פחות משמעותי, נכון ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי מעבד gigabite ולכן אני בודק טמפרטורה עם EasyTune5 ואני בודק תטמפרטורה של הלוח אם באוורסט עכשיו כל פעם שאני בודק, הטמפרטורה של המעבד היא בדיוק כמו הטמפרטורה של הלוח אם וזה לא ממש נראה לי הגיוני אז מה נראה לכם ??? אולי אוורסט מראה את הטמפ' של הלוח אם לפי החיישן הל שמעבד?? או משהו כזה? ועד דבר שפחות קשור ראיתי תמונה של משהו שצילם את ה sansor באוורסט הקיצר יש לו שם משהו שקוראים לו aux חישן של מה זה??
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מבוסס ציפ של ATI X200 , ברשותי בנוסף כרטיס מסך של NVIDIA . האם ישנה דרך לעדכן את הדרייבר של הלוח אם ללא התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה על הלוח ?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד הלוחות האלה למעבד q9450, וקראתי כאן בפורום שעדיף את ה ds3, אבל לא היה ברור למה בדיוק. מעניין אותי לדעת אם פרט להבדלים שיש בפירוט של הלוח באתר של gigabyte יש הבדלים נוספים כמו קירור שונה, ייצוב מתח שונה וכו' ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם משהו יודע מתי המעבד הזה יגיע לארץ ובכמה הוא ימכר??? והאם בכלל שווה לחכות לו או שאולי לקנות מחשב עכשיו של אינטל..?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-