עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nivezrati,

שלום חברה קניתי 128 SDRAM של זיכרון להוסיף למחשב הישן שלי כדי שXP יפעל בו כמו שצריך השאלה היא איך מחברים את הזיכרון בצוקה נכונה לסלוט שלו ואיך מגדירים אותו? בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by Snufkin,

חבר שלי קנה מחשב מחברת AMD. כשהרצתי את התוכנה EVEREST קיבלתי ש: +CPU Type - Amd Athlon xp 2200 +CPU Name - Amd Athlon xp 2600 איזה מחשב זה??? 2200 או 2600???

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. שלום חיפשתי מידע על ירידות המחירים בינואר שכולם מדברים עליהן ולא ממש מצאתי. האם באמת צפוייה ירידה שכזו בינואר עקב הפסקת ייצור הQ6600? האם מייד נרגיש אותה בחנויות? עד כמה בד"כ הירידות האלו דרמטיות? אני מעוניין לקנות מחשב כעת ומוכן להתאפק (בכוח) עוד חודש. השאלה האם יש טעם, באם המחיר לא ירד ביותר מ200 ש"ח אעדיף לא למרוט את העצבים ולהנות ממחשב חדש כבר עכשיו. תודה.

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by alop,

היי , שמתי לב שהמהירות של המעבד שלי ב IDLE היא 60 מעלות. האם זה תקין ? תודה, ערן.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by pazer005,

ידוע שכאשר מוצר חדש יוצא לשוק אז הוא עולה במחיר דיי גבוה ולאט לאט עם הביקוש המחיר יורד. השאלה היא תוך כמה זמן תהיה הירידה של הקונרו ולדעתכם בכמה זה יהיה בהנחה שאני מדבר על E6600

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  7. הנה הזכרונות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGIL4003C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 אבל יש להם תיזמונים יחסית גבוהים לזיכרונות אחרים בשוק, 2.5 8-4-4 התיזמונים בסדר?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  8. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט אינטל 915p לציפ 915g מבחינת העקרון ומה יותר כדאי לקחת ???? ( חדשנות ,טכנולוגיה ..) ואבקש לא לתת לי רק קישור לאתר של אינטל כי א) אני לא הכי חזק באנגלית ו ב) לא הכי מבין את כל המושגים אז בקיצור מה עדיף ומאיזה בחינה ??? תודה._________________ מיקריות היא הדרך של אלוקים להישאר אנונימי (אלברט אנשטיין)

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. ברשותי לוח אם של MSi 850Pro להלן לינק למפרט שלו : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=41 כיום מותקן בו סטיק זכרון יחיד של 256MB RDRAM. האם אוכל להתקין במקומו או יחד איתו עוד 1GB DDR ? תודה.

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  10. יש לי תחלקים האלה דרוש לוח מעבד ומארז... W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ 9600GT OC 512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X3 80M

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by e.t,

(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by MasterGolfer,

אני מתלבט בין: ASUS P4S8D EPOX EP- 4PDA3I MSI 865PE NEO 2 PLS את אקח את אחד הלוחות האלה בטוח כמעט (זה לדודה שלי ). המחירים לא משנים לשאלה שלי גם. אם יש למישהו ידע מביקורות או משהו אז זה יעזור לי. והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי טוב מכל בחינה וסה'כ. תודה מראש :>

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by spectrrum,

יש לי לוח של אינטל דגם (SANDUSKY) למי שכמיר,הבעיה היא שיש לי רק ג'יג זכרון שזה ממש מצחיק לימינו,עומד DDR2 במהירות 667,יש לי עוד 2 זכרונות של ג'יגה,כאשר אני מנסה להכניס אותם יש ציצפוי אזהרה והמחשב לא עולה, מה יכול להיות הבעיה? ואם זכרונות של 400 MHZ לא יכולים לעבוד ביחד עם זכרונות של 667 MHZ? או שואלי יש עוד איזושהיא סיבה?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by roeiw,

למישהו יש מושג למה לא מוכרים לוחות אם של Aopen בארץ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  15. Started by sgsg,

עכשיו, כשגם AMD עברה ל DDR II וזמנם של זכרונות DDR I במחירים נורמלים הולך ואוזל החלטתי לשדרג ולהוסיף עוד ג'יגה. השאלה, אילו זכרונות אני צריך לקנות (של איזו חברה+דגם?) כדי שלא יהיו לי בעיות עם הזכרונות הקיימים. כרגע יש לי WINBOND 2X256MB PC2700. אוורסט מציגה את הדגם הזה: 32MX64U-33B. בגוגל אמנם אין אזכור כמעט לזכרונות האלה, אבל אני זוכר שבדקתי באתר של ווינבונד אחרי שקניתי את המחשב והדגם התאים. התיזמונים לא כל כך משנים וגם לא DUAL CHANNEL, העיקר שתהיה תאימות בין הישן לחדש. יש לי מקום רק לעוד סטיק אחד. תודה

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  16. היי, המרט הוא כזה: (LogicPC.co.il) Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Twinmos 1024MB DDR-II DDR 533 Memory חסר לי לוח אם * יש צורך בלוח עם כ.מסך סביר . עד 600 רצוי טיפה פחות אם אפשר. *** שאלה: לקחתי זכרון בסטיק 1, האם זה בסדר? (כל הזמן אומרים שרצוי DUAL... זה פשוט יותר זול ככה.) . תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 735 צפיות
  17. שלום אנשים, בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה Stop Errors. הבנתי שהבעיה בזכרון, אחרי הרצה של Memtest. אני כבר לא ממש בעניינים מבחינת השוק של היום ואין לי זמן להתחיל לקרוא ולחפש. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור זכרון טוב למערכת שלי. המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +6200 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: Crossair 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4800 ספק כוח: Crossair 520W מארז: Antec P90 מערכת הפעלה: Windows 7 פעם קראתי שאם כבר מחליפים זכרון אפשר גם לחשוב על החלפת לוח אם. יש לי מה להחליף לוח אם? אם כן, למה? וכמובן איזה זכרון כדאי לי לקנות? אני לא מאמין שאני צריך יותר מ2GB. תודה מראש, יונתן.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. הלוא אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר תמיד שאני בודק את הטמפ' שלו דרך אוורסוט הטמפ' היא 25 מעלות וזה לא נראה לי הגיוני שתמידד זה אותו דבר יכול להיות שהחישן מזיף או משהו כזה?או שאוורסט מזיפת? אם איזה עוד תוכנה אפשר לבדוק? חשבתי שאולי אני ישים תיד וככה בערך אני ידע בערך מה הטמפ של הלוח אז איפה צריך לשים את היד? ליד הסוקט של המעבד? ד"א מזה גשר דרומי וגשר צפוני??

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by BeNzZy-BoY,

אני בהתחלה חשבתי שזה אומר את המהירות mhz של המעבד אבל מסתבר שטעיתי (או שאני חושב שטעיתי אבל אני טועה..חח התבלבלתי) אז בא תסבירו לי בבקשה מה אומר המספר על המעבדים של AMD לדוגמא : xp 2500 barton , בעיקרון הבנתי שהמהירות של המעבד הזה הוא 1800 mhz אז מה אומר המספר הזה ?!!?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by fox3,

בדרך כלל אני קונה מעבדים של אינטל.וחשבתי כרגע לשדרג ל מעבד q9300 מצד שני בעוד תשעה חודשים מחליפים את המעבדים לסוקט אחר. אז עלתה לי מחשבה .אוליי לקנות מרובע ליבות AMD ואופציית השידרוג העתידי של המעבד תישאר פתוחה . מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  21. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=ue3dAjemJHM

22. קניתי מחשב חדש ממקום מוכר. המעבד אמור להיות AMD XP 2000+ לוח אם GA-7AX Gigabyte זכרון 256 Mb עם DDR 333 אבל המהירות הנוכחית מוזרה. ה - FSB לא נכון, זה כבר ברור לי. המעבד שלי אמור לעבוד ב - FSB 266 Mhz , אבל זה נראה שהוא מקונפג ל - FSB 200 Mhz . אבל משום מה התוכנה גם לא זיהתה את המעבד, יכול להיות שזה מעבד אחר עם OC ?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by com,

אהלן.. מי שמכיר אותי לפני הרבה זמן כתבתי המון בפורום וגם עסקתי בOC והתעסקות בלי סוף במחשב... אבל זה היה כבר לפני כמה שנים, ומאז אני לא מתעסק ולא זוכר כלום.. אז אני צריך טיפונת עזרה: המפרט הנוכחי של המחשב שלי - אפוקס 8K9A (לוח מבוסס KT400) טוינמוס 256 (400 cl2.5) ומעבד AMD 1700, מהאלה שעובדים ב0.13 מירון ומצוינים להמהרה (לא זוכר ת'שם שלהם..) ועליו גוף קירור ענק ואיכותי מנחושת (גם לא זוכר ת'שם, למרות שזה נראה לי היה sk משהו, אבל אולי אני מתבלבל..) בכל מקרה, בקרוב אני רוצה לעשות שידרוגון למחשב, משהו צנוע. אז, 1. איזה מעבדים יתאימו ללוח הזה? (אגב, אם זה משנה, הלוח הזה ידע לעבוד על באס 166, ובאסים הרבה יותר גבוהים, (הגעתי לאיזה 210 פעם) ולשנות מכפלות..) קיצר איזה מעבדים עובד…

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by bugosdckh,

מי שיודע כמה יש מקום לזכרון בלוח אם הזה אני אודה לו מאוד.

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by Oshriel,

ASUS P4T-C או ASUS P4T-E (850/478) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים