עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tgen,

שלום, יש לי לוח אם P4P800 מעבד P4 2.4 זיכרון 256x2 DDR וספק 400W רציתי לדעת אם הלוח אם והספק יעמדו בזה אם אני ירצה לשדרג את הזיכרון ל- 1G ואת המעבד לאחד מהחדשים שמתאים לסוקט 478 מה אתם אומרים, יש מצב? ???

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by oren12,

קניתי לפני כחצי שנה מחשב עם 2 ג'יגה זיכרון מסוג G.Skill 2GB 800Mhz DDR2 CL4 4-4-4-12 עכשיו אני מעוניין לקנות עוד זיכרונות, השאלה שלי היא כזאת: אני חייב בדיוק את אותם הזיכרונות אם אני רוצה להוסיף?? או שאני יכול לקחת סתם עוד זיכרון ג'יגה של איזה חברה פשוטה וזולה יותר??

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by PCguy,

אם אפשר פרוש לזה ומה ההבדל בינו לשאר?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. עבר עריכה לאחרונה בתאריך 26.11.02 בשעה 00:42 בלוח אם אלי לפרטי צירפתי תמונה אז מה שהיה כך היה ניסתי לחבר למחשב שלי מסוג אי אמ די ולוח אם 7vrxp ver1 דיסק קשיח נוסף של 4 גיגה חיברתי אותו לסלוט ה3 אי די אי 3 כלומר והוא לא זהה ולכן אמרו לי לשנות תהגדרות בביוס לpromise ועדין הוא לא זיהה אותי לא הביוס ולא הווידוס בשלב מסוים לא זוכר מה עשיתי איכשהו הוא זהה כאשר על אותו כבל 80 גידים חיברתי את שני הדיסקים הקשיחים יש לי הרד דיסק מסוג - maxtor 7200 ata133 40 giga ואחרי זה נעלם לי פתאום הצורב אמרו לי שאני צריך דריבר שלraid משהו כזה התקנתי אותו מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי הוא חירפן לי את כל המחשב עכשיו הכל המחשב חושב שיש לי סקאזי ולא רגיל אני לא יודע מה קורה בתמונה ניתןלראות נעלם לי הצו…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. שלום חברה אני רוצה לבנות מחשב חדש לחבר, (מיועד לאנשים מבוגרים פלוס ילדה בת 10) יש לי שתי אופציות: (לא רוצה להשקיע יותר מ 2500) או לקנות מחשב 754 עם מעבד סמפרון זול או לקנות 939 סמפרון שהוא גם זול מאוד. בכדי לא לשלול את האופציה לשדרוג עתידי של המעבד אני ממש לא רוצה ללכת על ה 754 אני רוצה לקחת את ה939 אבל אני לא מוצא שום חנות באיזור נתניה ( או הרצליה) שמחזיקה את המעבדים האלה. אם מישהו מכיר חנות כזאת באיזור אני מאוד אשמח תודה!!!

• 53 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום. אני פתחתי דיון בפורום מפרטים לפני קנייה, אך אני לא בטוח שזה היה המקום הנכון, וגם אף אחד לא עונה שם, אז הבנתי שכנראה פה בחומרת מחשבים אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה להרכיב מחשב חדש לחבר שעבדתי איתו מעל 15 שנים, וכבר הרכבתי גם בשבילו וגם לאנשים אחרים מפרטים בעבר, ופשוט כיום ספציפית מבחינת מעבדים אני כבר איבדתי את זה. אז אשמח מאוד להמלצה והכוונה ממומחים פה שמבינים בסוגי המעבדים העדכניים בשוק, בכדי שאני אוכל לעזור לחבר שלי בהרכבת מחשב חדש. הדרישות מהמעבד שייבחר ויהיה במפרט יחסית פשוטות: הכי חשוב זה שהמפרט על בסיס המעבד שתמליצו, יעובד לא שנתיים או שלוש, אלא 5 שנים לפחות, בלי בעיות וחלק, ובלי צורך בשידרוג לפני ה-5 שנים. המעבד נועד לעבודה ביתית פשוטה, כגון…

7. Started by The Ball,

מה זה ה- DUAL LAN שיש בלוח אם הזה? ומה ההבדל בינו לבין LAN רגיל?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by avi2705,

הפעם לא בשבילי, אלא בשביל חבר. מדובר בלוחות פורמולה ולא אקסטרים, האם קיימים עוד הבדלים מלבד זאת שאחד הינו P45 ואחד X48?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  9. תגיבו בבקשה , חבר שלי אמר שזאת טכנולוגיה שונה מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה זה ככה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rico,

יש לי מחשב בן 4-5 שנים.. חחח ישן אבל בכל זאת, אני רוצה לשדרג זיכרון - יש לו 4 מקומות של זיכרון (כמו כל מחשב) אבל יש 2 של 64 ו 2 של 128.. האם זה אפשרי לשדרג את ה- 2 של 64 ל128? או יותר? אני חושב שהוא צריך DDR1 זה נכון? איזה סוג בערך? וסוג המחשב הוא paintum 4 (סליחה אם יש שגיאה ) תודה רבה לעזורים! נ.ב חדש כאן, ואני רואה בפורום - אתר ממש נחמד! יפה לכם!! עוזרים פה מלא.. וזה טוב..!

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  11. כרגע יש לי מעבד של intel 500mhz! :-[ אני רוצה לשדרג למשהו כמו 1500mhz או יותר כדי שיחזיק הרבה זמן! מישהו יכול להמליץ לי למה כדאי לי לשדרג??אם אני צריך לשדרג עוד משהו עם זה, מה המחירים,איפה כדאי לקנות וכו'.. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי שתי אפשרויות לרכוש עוד לוח כמו שלי 6150 או לוח עם ציפסט של AMD 690G + ATI מה כדאי ?

• 15 תגובות
    • 913 צפיות
  13. אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  14. יש לי שתי אפשריות ללוחות אם gigabyte 8i945p-g או MSI 945p-2 ההוא בחנות אמר לי שלא כדאי לי ללכת על הג'יגה בייט בגלל שזה הלוח הכי פשוט שלהם והוא לא משהו מה עדיף לי לקחת? ההפרש בינהם הוא 40 ש"ח (ה-MSI יותר יקר)

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by דיוגנס,

אני צריך לשדרג את המחשב בזיכרון חדש ( יש לי 1gb ddr 200mhz)... לצערי לא מצאתי כלום בtradezone , אז פניתי לזאפ, אך אני לא מבין גדול בחברות, מהיריות וכו... לא צריך משהו לoc ...בסה"כ זיכרון טוב ואמין ..שני כרטיסים, כל אחד בנפח ג'יגה, ובמהירות 400mhz כל אחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  16. מישהו מכיר את המשמעות של כל האופציות החדשות בבורדים של הiCore7 ? ???

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by ILobeIL,

האם שני כ. מסך נכנסים למארז הזה Silverstone Strider 600W ומתאימים ללוח האם הזה> Gigabyte GA-P67-DS3-B3ואיך הם בכלל? תודה@!

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by avishai220,

היי החלטתי לשדרג את המחשב והתקציב שלי הוא 2000 שקלים אפשרי לחרוג עד 200 שקלים ושאלה ראשונה ספק 550w vx corssair יספיק למפרט שאני הולך לפרסם פה? ו2 אם תוכלו לתת לי הצעה טובה יותר ולנסות לחסוך לי אני אשמח הייתי מעדיף שההצעה ראשונה תתנו לי מksp והצעה שניה מחנות זולה אמינה שעושה הובלות לנהריה אוקיי אז זה המפרט שהוצע לי [TABLE=width: 650] [TR] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 650] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבד Scythe Katana 4 SCKTN-4000[/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם Gigabyte GA-…

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. יש לי בעייה מאד חמורה. ממה זה התחיל: קבלתי ביום שלישי צורב חדש PLEXTOR 48X24X48. מחבר אותו למחשב. מחשב עולה. הוא לא רואה CDROM ולא רואה את הצורב. מחבה את המחשב. מנסה כל מיני אפשרויות לחבר הרדדיסק סידירום וצורב. בדקתי ככה: חיברתי ל-IDE ועם הואנפתח אז הוא בסדר עם הוא לא אז משהו לא בסדר. קיצור ניסיתי כל מיני אפשרויות עם ה-JUMPER-ים שלהם ובסוף שגם הצורב והסידירום עבדו חשבתי שהכל בסדר אך מחשב לא עלה. אז ניתקתי את הצורב והסידירןם והחזרתי את הרדדיסק כמו שזה היה אבל הוא לא עלה: היה מסך שחור עם CURSOR ולפעמים אחרי איזה 10 שניות הוא כתב Boot Failure. System Halted אז חשבתי שהרסתי איכשהו את ההרדדיסק למרות שבטוח לא קיצרתי ולא דפקתי כלום והכל היה בסדר. אבל ה-SETUP כן ראה את ההרדדיסק. …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. שלום כולם אני צריך לקנות מחר זיכרונות חדשים למחשב ויש לי כמה שאלות בנושא 1. מה הזיכרון הזול הכי משתלם PC3200 DDR-400 גודל 512-1024 (בהנחה שזה מחשב לשימוש משרדי ולא צריך משהו מיוחד [תקציב מוגבל]) 2. אפשרי לשים את הזיכרונות האלו על לוח שתומך ב DDR400 ? 3. מישהו יודע כמה שנים יש אחריות על זיכרונות של GEIL ? תודה, דור

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. אהלן... ברשותי מחשב עם לוח ga-k8nf-9 בעל מעבד AMD Athlon 64 3000+ אני מעוניין לשדרג למעבד AMD Athlon 64 4400+ x2 על פי חיפוש קצר באינטרנט, הלוח תומך... אבל כשאר ניסיתי להרכיב את המעבד החדש ראיתי שצורת הפינים שונה (הפינים החסומים בלוח לא תואמים לשטחים הריקים על המעבד) אז... תומך? לא תומך? המעבד הספיציפי לא תואם? או שכל מעבד בעל שני מעבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. מבוסס Nforce2 כמובן, כרטיס רשת מובנה, כרטיס קול ואפילו כרטיס מסך (לצרכים בסיסים), ושאר ירקות... LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18G-Pro

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. המפרט הנוכחי שלי כעת הוא: amd 3200 gigabyte k8n nforce 4 ultra hec 400w 7950gx2 1gb ddr400 עכשיו כשיש לי כרטיס מסך קצת חזק ממה שהיה בעבר השאלה שלי אם כדאי לשפר את המחשב בזיכרון ומעבד מעבד שחשבתי עליו הוא amd dual core 4200 socket 939 ולהוסיף עוד זיכרון רציתי לדעת אם יהיה שיפור רציני במחשב(מטרת משחקים כבדים) המחשב שלי מוציא 7900 ב-3dmark05

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by nissim tr,

שלום לכולם כשחיפשתי חומר על אובקלוק ל-OPTERON 165 נתקלתי בזה: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=26642 זה נשמע טיפה מפחיד, בהתחשב שהזמנתי לוח DFI ומעבד אופטרון... אני מבין מזה שאם יהיו לי בעיות אני יכול לשכוח מתמיכה של DFI? :kopfpatsch: מה דעתכם? יש עצות?

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  25. הבנתי שהתוספת בביצועים פחותה למדי. האם לדעתכם היא פחותה עד כדי כך שעדיף לחסוך כמה שקלים ולקנות סטיק של 512 מגה?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.