עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nitro,

לפי מה שהבנתי, ביטוי כמו 2-2-2-5 מתייחס למאפיינים בסדר הבא: 1) Cas# Latency 2) Ras# to Cas# delay 3) Ras# Precharge 4) Cycle time השאלה שלי היא כזאת.. בביוס שלי השמות לא מופיעים ככה, אז לפני שאני אשנה משהו (הכל על אוטו', אני מקבל בcpu-z תזמונים של 2.5-3-3-8, עם הזכרונות שבמפרט. אני רוצה להדק זכרונות ל2-2-2-6 או אפילו 2-2-2-5. אתם יכולים להגיד לי בבקשה איזה מאפיינים בדיוק אני אמור לשנות? מצורפת תמונת מסך של הביוס. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. Started by MOFRA,

האם יצא כבר לוח אם שששוה קניה עם כ.מסך מובנה לקונרו

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  3. היום קניתי לוח אם של גיגהבייט סוקט 754 דגם K8NS ואמרו לי שהוא ממש טוב ויתמוך במעבד שלי ATHLON XP BARTON 2800 מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל? דרך אגב החלפתי לוח בגלל בעיה ש2 זכרונות זהים לא עובדים ביחד רק אם אני שם כל אחד לחוד אז הם עובדים.ויש לי 2 סטיקים של 256 DDR 400 של קינגסטון שאני רוצה שיעבדו ביחד אני מקווה שקניית הלוח תפתור את הבעיה מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

איך אפשר לפרק מאוורר מקורי של אינטל מעל פנטיום 3 1000 - socket 370 מבלי לפגוע בלוח, בגוף הקירור או במעבד, יש תופסנים שמצמידים את גוף הקירור אך זה בלתי אפשר לפרק אותו בעדינות. נא עזרתכם בהקדם. בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Astrix-D,

איך הלוח בכללי?ואיך הוא בOC?הוא יגיע לBUS של 500MHZ? איפה נמצאים הסלוטים של הDDR2,ואיפה של הDDR3?(מה הצבעים?) תודה רבה לעוזרים!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי מחשב עם cpu amd ו256 מ"ב של זכרון במהירות 266 , קיבלתי צ'יפ של 256 MB זכרון רק במהירות 333 , השאלה שלי היא האם אני יכול להכניס את שני הזכרונות האלו יחדיו , למרות שלוח האם שלי תומך במהירות זיכרון עד 266 , ואם לא ואני מכניס , מה יכול לקרות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הOC נועד כדי לעבוד מהר יותר בעבודה משרדית = המון אתרים על המוזילה, אקספלורר, וינאמפ, מסמכים. הOC לא משפיע רק על המשחקים, כן? איזה מומלץ? E2180 + DS3L? *לE2180 יש מגה קאש אחד, הבנתי שלא משנה אם נגיע אפילו לOC של 4GHZ בגלל הקאש הנמוך זה מגביל את הביצועים או משהו כזה. זה נכון? *הבנתי שלAMD יש קאש "מסדר ראשון " - L1. ואילו לאינטל רק מ"סדר שני" שזה פחות טוב - L2. זה נכון? [קראתי תגובות בזאפ]

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. חשבתי במקור על הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 אבל החלטתי שעדיף לוח שיתמוך ב- DDR3 (לחסוך שדרוג). אם יש לוח שבא גם עם תמיכה לFW ,RAID ו- eSATA II זה מבורך. תודה, הריפר

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by EnerGy,

שלום, אני מחפש לוח לE6300 ואני מחפש לוח לא יקר יחסית שיעשה את העבודה. כרגע אני לא מתכנן אוברקלוק אבל אני רוצה שאני אוכל בעתיד אם ארצה. האם הלוח הזה טוב לשימושים שלי והאם יש לוח טוב יותר בטווח המחיר שלו ?

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by waizman,

אני צריך שתמליצו לי על לוח ל C2D עד ~600 שקל למעבד מסדרה E6XXX. אובקלוק קליל-בינוני כנראה יתבצע. ד"א יש היום לוחות עם HDMI? אם כן זה מחייב שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה? תודה

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by llime,

טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי: 1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין :),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך? 2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז ל…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כתוב לי ב AIDA32 שיש לי סוג זיכרון : ddr sdram חשבתי שsdram זה חידוש של rdram אבל שזה בכלל לא קשור לDDR וSDR 1. האם SDR=SDRAM ?? 2. האם RDR=RDRAM ?? 3. מה אומרים המושגים האלה ??? 4. כמה בדיוק משפיעה מהירות הזיכרון על המערכת, ועל משחקים ? ולמה ההפרש הכספי בין מהירויות זיכרון נמוך ???? 5. הבנתי את עקרון פעולתו של dual ddr אבל במה זה מועיל, האם יש לי עוד סיבה (חוץ מ-dualddr) לקנות 2 256 ולא 1 512, והאם יש בכלל יתרונות ל 1 512 6. זאת השאלה שתהיה בטח הכי פשוטה למי שקצת מבין: מבנה הDIMM - מה זה "בנק" ; האם row זה חייב להיות צד שלם או רווח בין הגוקים אומר שורה חדשה, double-sided נותן לי משהו ?? דוגמא לשאלה 6 : יש לי מודול זיכרון חד-צדדי 128 mb עם 8 גוקים רצופים (בלי רווח) בצד א…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  13. היי מה הסיכון ששתי הלוחת ידפקו?? http://hwzone.co.il/guides/biosupdate/5/ יש לי שתי לוחות עם ביוס לא תקין ואני רוצה לתקן אבל אני פוחד שגם השלישי יהרס לי.... מה הם הדרכים הכי בטוחות?? אניה עזרו לי... :'(

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by rhin0,

אני מתכוון ל OCZ 4200EL: באתר של NEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227202 וביקורת: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=1902

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by white_rider,

יש התלבטות היום כמעט אצל כולם כשקונים CORE 2 DUE בנוגע ללוח האם, הרבה אנשים אפילו יושבים עם מעבד ועוד אין להם לוח !!!!!, ואת כולם מענין איזה הכי טוב, אז בבקשה תנו את דעתכם שנקיר את אהוב הקהל לפחות הערה שיתפתי רק לוחות HIGHEND אם הסקר יצליח אולי גם נקים אחד של הלוחות הפחות יקרים!! הערה: הכוונה בהכי טוב היא הכי טוב לפי דעתך, ברור שלכל לוח יש את הטוב שלו, אבל בסופו של sבר כל אחד יעדיף לוח על אחר מסיבה כזו או אחרת, כל אחד שיבחר את הזה הכי מתאים בשבילו

16. Started by bubin689,

יש לי לוח אם DS4 של GIGABYTE ואני יודע בודאות שהוא תומך במערך CROSSFIRE (שזה מאפשר לחבר 2 כרטיסי מסך של ATI ) השאלה שלי אים אני אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך כפולי ליבה ללוח אם ואים הוא תומך בזה בכלל? :s05: תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by Maor Shahar,

אני הולך לקנות את הE6300 ונתקלתי בכמה סוגים..(אריזות...) רציתי לדעת מה ההבדל בניהם.. (אם בכלל יש): אז מה יותר טוב? ומה כוללת כל אריזה.. Intel Conroe Core 2 Due E6300 BOX או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 Trail או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 וקראתי שמישהו כתב פה שיש גם גרסה שנקראת White BOX.. שכנראה מגיעה גם עם קירור למעבד.. תודה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  18. Started by ozwrx,

אוקי אז ככה יש לי לוח MSI RC410M-L הוא תומך בזכרונות 533 ו 667 המעבד שלי הוא D805 שהוא 533MHZ עכשיו אני רציתי לקנות זכרונות 512 DDR2 מהירות 667 אבל המוכר אמר לי שה667 יעבוד כ 533 ולכן אין טעם האם הוא צודק ? אם הוא היה שם לי 667 אז המחשב היה עובד ב 667? כי הלוח תומך? עזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by RAPTOR22il,

הי אנשים טובים, אני מרכיב מפרט ונתקלתי בדילמה, יש את הרמפייג' שאני חושב עליו ברצינות, ויש את המקסימוס החדש... עכשיו מה שקורה הוא כזה: מבחינת פיצ'רים המקסימוס מתקדם יותר וכן יש לו כרטיס קול תומך EAX4. מבחינת תמיכה בקרוס פייר שניהם תומכים אבל ברמפייג יש תמיכה בX16 לשני ערוצים בקרוספייר, במקסימוס בקרוספייר כל ערוץ רץ בX8.. מה אתם אומרים? מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Nasok,

יש לי כרגע מושקין רד ליין 2*512 שעובדים בדואל צ'אנל ואני רוצה להוסיף עוד זכרון שיעבדו בדואל צ'אנל אחר 2*1GB אני אוכל לעשות את זה? ואיזה זכרון כדאי עד 1K השקעה או קצת יותר לOC

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by izhark,

הדרישות העיקריות הם MITX עם USB3, SATA3 (יהיה SSD), ואמינות (גם אם צריך לשלם על זה קצת יותר) לא יהיה OC, RAID ואפילו לא כרטיס מסך אני קונה בחנות ספציפית אז המבחר לא גדול http://www.statuscomp.co.il/index.php?main_page=index&cPath=1_11&f=113:518;107:471;#content שתי האןפציות העיקריות הן http://www.asrock.com/mb/Intel/H77M-ITX/?cat=Specifications http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338#sp יש איזה סיבה להעדיף את האסרוק, שקצת יותר יקר? הוא גם בלי WIFU שזה תוספת נחחמדה לGB ומה לגבי GIADA - לא שמעתי עליהם, אבל אם הלוח הזה באותה רמת אמינות כמו הקודמים אז אפשר גם את http://www.giadapc.com/products/mainboard/MI-Z68.html

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by Cilay,

ראיתי את ה ASUS P5E ב899 שקל ב FOXPC , עכשיו הולך להיות מערך CF של שני HD4870 ... איך הלוח בכללי ? והוא ייתן לי CF מלא נכון ? כלומר שני אפיקי PCI-E X16 ... ?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  23. היום הגדול של AMD הגיע בכנס עיתונאים בו נחשפו המעבדים החדשים והמצופים ביותר שלה בעשור האחרון, אשר מבטיחים ביצועים בלתי מתפשרים לאלו שזקוקים לקצה העליון של העולם הטכנולוגי בעבור מחירים חסרי תקדים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.