עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ri0s,

או שמשהו שה - CPUZ מתרגם לא נכון מעבד: Intel C2D E6750 2.66GHZ לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H זכרון: Kingston 2x1GB DDR2 800MHZ למה הוא מציג לי שזה עובד רק על ? 2GHZ בשני הליבות זה אותו הדבר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by NOLOL,

ניתן לחבר רק כרטיס מסך אחד 1X16 או 2X8 זה נכון http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review/5

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. אהלן, אני מנסה לבנות מפרט למחשב שיתאים לי. השימושים שלי במחשב הם משרדיים ברובם (אינטרנט, אופיס) וחיבור המחשב לטלויזיה (דרך כרטיס לא מובנה). אין משחקים (חוץ מסוליטייר או בבלס...) איזה מעבד הכי משתלם לצרכים האלה? מה יהיה לי יותר זול (אינטל או AMD)? איזה לוח הכי מתאים למעבד הזה? בלוח אני צריך 3-2PCI (מודם, כ.קול ואחד ספייר) תודה לכל העוזרים לירן

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by pc10,

היי, אני קונה מעבד 955 ורציתי לדעת אם הלוח אם הזה תומך גם במעבדי I7? אם לא, אז תמליצו לי על לוח אם טוב כמו ה-MA78LMT-US2H רק עם תמיכה ב-I7. תודה.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  5. אני רוצה לדעת אם זיכרונות DDR II פועלים על מחשבים שמבוססים AMD (מעבד AMD) כי אני זוכר שפעם לא היה אפשר DDR II היה אפשר רק DDR הראשון ונסכנסתי למפרטים המומלצים ושם משלבים AMD בDDR I ולא בDDRII . לכן אני שואל אותכם האם אפשר להפעיל זיכרונות DDR II על משחב עם מעבד AMD שיש לך לוח אם שתומך בDDR II במחשב ?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  6. של asus או של gigabyte. יש לי נטייה ללכת על asus p5k עם צ'יפסט p35. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. אוקי, אני לא מתמצא במחירים ובחלקים האלו, וההורים שלי טסים ביום שישי הזה לחו''ל - לסין, וחשבתי שזו תיהיה הזדמנות מצוינת בשבילי לקנות את החלקים האלו (מעבד ולוח אם חדש) תקציב לכל חלק בסביבות ה 1500 ש''ח ומטה, ואם אפשר לקבל גם מחיר שכמה זה בסין.. מפרט המחשב שלי כרגע, אם זה משנה: תודה.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by 8-Ball,

המחירים זהים...הפיצ'רים כמעט זהים חוץ מזה שלג'יגהבייט יש גם כרטיס רשת מובנה.. תיכננתי לקנות את הIC7 בסוף החודש..אבל שמתי לב שבמפרטים המומלצים ה-Gigabyte GA-8IK1100 מוצע לרוב בתור הכרטיס רשת במחשבים שתקציבם דיי גבוה...מכיוון שאני לא מבין בזה הרבה.. אני שואל אותכם..מה בעצם ההבדל?? אם זה עוזר..הרכיבים לעתיד הם: Intel p4 2.6 ghz Radeon 9800 np twinmos pc3200 512 mb X 2 WD 120gb 8mb buffer Serial ATA תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by LOOSE,

מחפש לוח אם AMD 939 PCI-E בתקציב של עד 400 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by moshe_ha,

כאילו מה ההבדל בינו לביו ה-VENICE נניח במה הוא יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by Nitro,

לפי מה שהבנתי, ביטוי כמו 2-2-2-5 מתייחס למאפיינים בסדר הבא: 1) Cas# Latency 2) Ras# to Cas# delay 3) Ras# Precharge 4) Cycle time השאלה שלי היא כזאת.. בביוס שלי השמות לא מופיעים ככה, אז לפני שאני אשנה משהו (הכל על אוטו', אני מקבל בcpu-z תזמונים של 2.5-3-3-8, עם הזכרונות שבמפרט. אני רוצה להדק זכרונות ל2-2-2-6 או אפילו 2-2-2-5. אתם יכולים להגיד לי בבקשה איזה מאפיינים בדיוק אני אמור לשנות? מצורפת תמונת מסך של הביוס. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. Started by MOFRA,

האם יצא כבר לוח אם שששוה קניה עם כ.מסך מובנה לקונרו

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  13. היום קניתי לוח אם של גיגהבייט סוקט 754 דגם K8NS ואמרו לי שהוא ממש טוב ויתמוך במעבד שלי ATHLON XP BARTON 2800 מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל? דרך אגב החלפתי לוח בגלל בעיה ש2 זכרונות זהים לא עובדים ביחד רק אם אני שם כל אחד לחוד אז הם עובדים.ויש לי 2 סטיקים של 256 DDR 400 של קינגסטון שאני רוצה שיעבדו ביחד אני מקווה שקניית הלוח תפתור את הבעיה מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

איך אפשר לפרק מאוורר מקורי של אינטל מעל פנטיום 3 1000 - socket 370 מבלי לפגוע בלוח, בגוף הקירור או במעבד, יש תופסנים שמצמידים את גוף הקירור אך זה בלתי אפשר לפרק אותו בעדינות. נא עזרתכם בהקדם. בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Astrix-D,

איך הלוח בכללי?ואיך הוא בOC?הוא יגיע לBUS של 500MHZ? איפה נמצאים הסלוטים של הDDR2,ואיפה של הDDR3?(מה הצבעים?) תודה רבה לעוזרים!

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי מחשב עם cpu amd ו256 מ"ב של זכרון במהירות 266 , קיבלתי צ'יפ של 256 MB זכרון רק במהירות 333 , השאלה שלי היא האם אני יכול להכניס את שני הזכרונות האלו יחדיו , למרות שלוח האם שלי תומך במהירות זיכרון עד 266 , ואם לא ואני מכניס , מה יכול לקרות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הOC נועד כדי לעבוד מהר יותר בעבודה משרדית = המון אתרים על המוזילה, אקספלורר, וינאמפ, מסמכים. הOC לא משפיע רק על המשחקים, כן? איזה מומלץ? E2180 + DS3L? *לE2180 יש מגה קאש אחד, הבנתי שלא משנה אם נגיע אפילו לOC של 4GHZ בגלל הקאש הנמוך זה מגביל את הביצועים או משהו כזה. זה נכון? *הבנתי שלAMD יש קאש "מסדר ראשון " - L1. ואילו לאינטל רק מ"סדר שני" שזה פחות טוב - L2. זה נכון? [קראתי תגובות בזאפ]

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. חשבתי במקור על הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 אבל החלטתי שעדיף לוח שיתמוך ב- DDR3 (לחסוך שדרוג). אם יש לוח שבא גם עם תמיכה לFW ,RAID ו- eSATA II זה מבורך. תודה, הריפר

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by EnerGy,

שלום, אני מחפש לוח לE6300 ואני מחפש לוח לא יקר יחסית שיעשה את העבודה. כרגע אני לא מתכנן אוברקלוק אבל אני רוצה שאני אוכל בעתיד אם ארצה. האם הלוח הזה טוב לשימושים שלי והאם יש לוח טוב יותר בטווח המחיר שלו ?

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by waizman,

אני צריך שתמליצו לי על לוח ל C2D עד ~600 שקל למעבד מסדרה E6XXX. אובקלוק קליל-בינוני כנראה יתבצע. ד"א יש היום לוחות עם HDMI? אם כן זה מחייב שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה? תודה

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by llime,

טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי: 1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין :),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך? 2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז ל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כתוב לי ב AIDA32 שיש לי סוג זיכרון : ddr sdram חשבתי שsdram זה חידוש של rdram אבל שזה בכלל לא קשור לDDR וSDR 1. האם SDR=SDRAM ?? 2. האם RDR=RDRAM ?? 3. מה אומרים המושגים האלה ??? 4. כמה בדיוק משפיעה מהירות הזיכרון על המערכת, ועל משחקים ? ולמה ההפרש הכספי בין מהירויות זיכרון נמוך ???? 5. הבנתי את עקרון פעולתו של dual ddr אבל במה זה מועיל, האם יש לי עוד סיבה (חוץ מ-dualddr) לקנות 2 256 ולא 1 512, והאם יש בכלל יתרונות ל 1 512 6. זאת השאלה שתהיה בטח הכי פשוטה למי שקצת מבין: מבנה הDIMM - מה זה "בנק" ; האם row זה חייב להיות צד שלם או רווח בין הגוקים אומר שורה חדשה, double-sided נותן לי משהו ?? דוגמא לשאלה 6 : יש לי מודול זיכרון חד-צדדי 128 mb עם 8 גוקים רצופים (בלי רווח) בצד א…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. היי מה הסיכון ששתי הלוחת ידפקו?? http://hwzone.co.il/guides/biosupdate/5/ יש לי שתי לוחות עם ביוס לא תקין ואני רוצה לתקן אבל אני פוחד שגם השלישי יהרס לי.... מה הם הדרכים הכי בטוחות?? אניה עזרו לי... :'(

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים