עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הרבה נוהגים לעשות השוואת רכיבי חומרה לרכב- "אם תשים במכונית ספורט עם מנוע 4 ליטר גיר של משאית-תקבל משאית." ועוד כל מיני דברים בסגנון. רכשתי מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS, התקנתי כרטיס קול פשוט וישן תומך, הוא פעל יפה מאוד. אחד הטכנאים שראה את המחשב לאחר תקלה כלשהי בכונן הCD-ROM, אמר שבגלל היותו של כרטיס הקול ישן מאוד על לוח אם חדש ומהיר, זה גורם לתקלות-מלמל משהו על QRH-IQR משהו בסגנון... "פיסקה". אני אישית לא הבנתי, כנראה שניסה לסבן אותי. יש קשר?!?! ??? שאלה נוספת בנושא אחר-האם הורדת קודקים מסויימים עלולים לגרום לכונן הCD-ROM להפסיק לקרוא דיסקים?! זה נשמע לי יותר הגיוני-אבל יש אמת בדברים?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אז לאחר מחקר מקיף באתרים רבים ולאחרונה באתר הנפלא הזה, החלטתי לבנות מחשב חדש על בסיס A64 אך פתאום צצו כמה מחשבות שגרמו לי לפזול שוב לכיוון אינטל. - נראה לי שאינטל קצת יותר מתקדמים מבחינת chipsets, תמיכה ב-DDR מהיר יותר, PCI-EX ועוד. אם אני מחפש מחשב בעיקר ליישומים כבדים בסביבת windows xp/longhorn ורוצה להנות מפלטפורמה חדשה - מה המקביל בעולם אינטל ל- socket 939 - כלומר ארכיטקטורה שתישאר זמן רב? - איזה מעבד מומלץ היום ליישומי windows בסיסיים, הרצת שרתים על המחשב וקצת משחקים ? האם זה prescot או northwood? תודה

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by GodMe,

האם הסדרה תתאים גם למחשבים ניידים??

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by zahi,

שלום לי יש לוח gigabyte 990xa-ud3 ודיסק קשיח של hitaci deskstar 7k1000d שיניתי בלוח לאופציה ahci ולאחר התקנה win7 הדיסק לא עושה boot מדוע ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by hott444,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מעבד, לוח אם וזיכרון), ואני מחפש המלצות על מפרטים בסביבות ה- 3000 - 3500 ש"ח. יש ברשותי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO וחשוב מאוד שלא תהיה בעיית תאימות בין הלוח אם לכרטיס. שכחתי לציין שהמערכת צריכה להיות מבוססת INTEL. בתודה מראש לעונים

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by Quellious,

שלום, יש ברשותי את המחשב הבא: Pentium 4 1.4 socket 423 Intel 850E Motherboard 384MB RDRAM במשחקים חדשים הוא מקרטע (עם R9800PRO), ולדעתי זה בגלל שאין מספיק זכרון ואולי גם המעבד חלש. קניית עוד זכרון RDRAM היא חסרת טעם, אם כבר זורקים כסף עדיף על משהו שיהיה שימושי לשנתיים הקרובות לפחות. אז לצורך העניין אני מוכן להשקיע כ-2000 ש"ח, חשבתי על הרכיבים הבאים: CPU AMD AMD Athlon64 2800 (Box) 901 Mainboard for AMD Gigabyte GA-K8NS 501 Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 546 Sum 1948 יש איזה הצעות לשיפור ? אני אולי יהיה מוכן למתוח את התקציב בעוד 200 ש"ח אבל רק אם התמורה תהיה משמעותית תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by Spootnik,

מחפש זכרון ולוח אם ל 805D לוח אם שיחזיק ל אוברקלוק וגם זכרון שיחזיק לאוברקלוק ושאלה קטנה יש לי hdd1 אני לא צריך לקנות גם אותו נכון? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by yossial,

תסתכלו לינק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3421

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  9. לאחר שביררתי בכל אתר אפשרי אני ינסה שוב פעם להשיג את הפתרון לפי המפרט שלי ועל הציפסט שקיים על הלוח שלי NF 3 ULTRA צריך להיות לי פיירוול מובנה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את האפליקציה שמובילה להגדרות ( ראה תמונה ) באתר של NVIDIA מצאתי כמה מדריכים ואף בדף ההורדה של הדריבר ניתן לראות בבירור כי אמורה להיות תוכנה שמפעילה את ההתקן ( ראה תמונה נוספת ) דבר נוסף אני חייב לציין שכשאני מתקין את הדרייבר אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה אבל על אף אחת מהם אני לא מוצא פרטים לגבי הפיירוול ** למנהליי הפורום אני רושם את ההודעה כאן בהבנה כי ניסיתי לכתוב את זה בפורום תוכנה ולא נעניתי כלל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by liav12,

יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש?

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by sDoron,

לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו פחות לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע יעבוד רק המשחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסםיק זכרון אם היה XP ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. האם ניתן להשיג פנטיום 4 אבל עם ליבה של נורטווד?אפשרי? ואם כן הביצועים של הליבה הצפציפית הזאת יותר טובים מהפרסקוט ופחות מתחמים? תודה לעוזרים! נ.ב אהההה....ומאיזה דגם יצא הפרסקוט מ2.8 או לפני?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by MOR BEN DAVID,

שימושים:  forza 4 מפרט המחשב:  MSI H97M-E35 (MS-7846) לוח אם   זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB Kit (2x4GB) 1600MHz DDR3 כרטיס מסך XFX Radeon RX 580 GTS Black Edition 1405 MHz OC+, 8GB 256 מעבד- Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz ספק כוח: zm500 le מארז: Zalman Z3

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. שלום אנשים, בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה Stop Errors. הבנתי שהבעיה בזכרון, אחרי הרצה של Memtest. אני כבר לא ממש בעניינים מבחינת השוק של היום ואין לי זמן להתחיל לקרוא ולחפש. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור זכרון טוב למערכת שלי. המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +6200 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: Crossair 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4800 ספק כוח: Crossair 520W מארז: Antec P90 מערכת הפעלה: Windows 7 פעם קראתי שאם כבר מחליפים זכרון אפשר גם לחשוב על החלפת לוח אם. יש לי מה להחליף לוח אם? אם כן, למה? וכמובן איזה זכרון כדאי לי לקנות? אני לא מאמין שאני צריך יותר מ2GB. תודה מראש, יונתן.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  15. ניסיתי להחליף מעבדים בין שני מחשבים. המעבדים הם: Intel Pentium 4 1.6Ghz Intel Celeron 2.66Ghz כמובן שהתושבת של שניהם היא 478. כאשר העברתי את הסלרון למערכתבו ישב האינטל (אמנם זה סלרון אבל הבדל של 1Ghz), המערכת הפעלה לא עלתה. מה שכן- המחשב עצמו נדלק אבל אפילו לא היה פוסט. בנוסף, לא ניתן היה לכבות אותו(גם לא ע"י לחיצה ארוכה), אלא ע"י הוצאת כבל המתח. מה לא עשיתי נכון?

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  16. רציתי חוות דעת על הלוח של גיגה בייט:K8NF-9,האם זה לוח חזק וטוב לאוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. Started by jambo7,

אני מחכה ללוח האם הנ"ל אני יודע שהוא הגיע לארץ אבל בחנויות המחשבים לא מההרים לשוווק אותו אני רוצה להרכיב מערכת עם הלוח הזה בגל שאין אותו אני נאלץ לחכות

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום לכולם איזה מבין המעבדים הנ"ל חזק יותר: הסמפרון 2800 64 ביט 256K תושבת 754 או אתלון XP 2500 512K (הנוכחי שלי) בפעולות רגילות, משחקים קידוד וידאו וכו'.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  19. אז ככה.. הזיכרונות שרשמתי ניכנסתי לאתר של g.skill למידע עליהם והלוח אם שלי לא מופיע ברשימה כי הוא כנראה יצא אחרי שהם יצאו או משהו השאלה שלי אם יש דבר כזה שזיכרונות לא מתאימים ללוח אם רק בגלל החברה או דגם ספציפי? משמע נגיד הזיכרונות האלה אמורים לפעול בכל לוח p55 שקיים? שנגיד יש לוחום אם שהזיכרונות האלה לא יפעלו בהם? כי אני קניתי את כל המחשב חוץ מכרטיס מסך (שמגיע עוד שבוע) והשאלה הזאת מטרידה אותי אם יש מצב שאני יצטרך להחליף אותם.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by hirs,

מזה אומר המספר הזה בסוף (CL5/CL4)? לפעמיים גם מפורט מספרים נוספים עם קו הפרדה בינהם, מה זה? האם 800mhz טוב גם למי שלא רוצה OC? אני קיבלתי הצעת מחיר למפרט עם g.skill, האם זה חברה מספיק טובה? מי הן החברות הטובות? איזה עוד הבדלים יש בין סוגי זיכרונות? :s05:

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by Ohad Citron,

אם אני רוצה מאוורים עם RGB אני צריך לוח אם מיוחד שתומך בהם?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. Started by thedarkman,

GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח אם הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוח אם הכי טוב לOC? בקיצור איזה לוח אם עדיף מכל הבחינות? האם יש לוח אם אחר יותר בתקציב של עד 1200 שקל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. לאיזה O.C ניתן להגיעה עם קירור סטוק ל-E5200 על לוח P31 ?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by syaron66,

שלום! יש לי בעיה קטנה יש לי לוח אם של Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. M1689D היו לי שני זכרונות ddr400 של 1\2 מגה כל אחד קניתי עוד 1 גיגה על הלוח אם יש שני סלוטים סגולים ושניים כתומים (מישהו יודע מה ההבדל בינהם אם יש??) בכל אופן כאשר אני שם את כל הזכרונות המחשב לא עולה ועושה ריסטרטים. אם אני מוציא את הכתום אז זה עובד. מישהו יודע אולי מה הבעיה? כרגע בגלל זה אני משתמש ב1.5 גיגה RAM למרות שיש לי עוד זיכרון של 1\2 מגה פנוי. תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  25. או QUAD CORE ...יש דברים כאלו?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים