עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idanohh,

מה ההבדל ולמה 939 עולה יותר ( גם במעבד וגם בלוח )....

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  2. טוב, יש לחבר שלי Pentium 4 2.4A, והוא צריך לוח אם חדש, הציעו לו לקחת את הלוח הזה: ASUS P4S8X-MX זה טוב? אבל הוא יכול לבחור איזה לוח אם שבא לו, שכמובן מתאים למעבד שלו.. אני יודע שצריך לקחת לוח שמתאים לסוקט שלו, מישהו יכול להציע איזה לוח לקנות? או איזה סוקט יש לו? איך בודקים את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  3. אני יודע שהאולטרה יותר טוב מהרגיל בעקבות הפיצ'רים המרובים. השאלה: האם חוץ מהפ'יצרים יש גם הבדל של ביצועים בין השניים ? אם כן, יש הבדל ביניהם ליכולת OC ? איזה לוח עדיף ל-OC ? תודה !

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by Stick2it,

אני יודע ששני הזכרונות הם בערך בעלי אותם הביצועים, השאלה שלי היא האם יש זיכרון שהוא יותר טוב מהשני? Corsair 2GB KIT XMS2 6400 C4 4-4-4-12 או הזיכרונות המקבילים של geil הultra c4 800MHZ 4-4-4-12 מבחינת המחיר אין ממש הבדל גדול, על מי אתם הייתם הולכים ולמה? תודה...

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. Started by raz002,

מה ההבדל בין מעבדים כפולי ליבה פנטיום D לבין core 2 duo? ואיך הם יותר טובים אפילו שהם בתדר נמוך בהרבה? מה טמפ' הממוצע במנוחה לסדרות האילו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by menos,

אהלן ברשותי ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500+ @ 3200+ A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 למרות שהמחשב עומד יפה מאוד באוברקלוק אני לא מצליח לעבור את ה-450 MHZ בזכרונות במצבים שונים שניסיתי, זה המקסימום מעל זה , הווינדוס כבר לא מצליח לעלות... המכפלה נעולה :\ מה עליי לעשות תודה

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

המשך הודעה על תאימות מעבדים למטה... אני רוצה לפתוח בהתנצלות אני ראיתי שיש תארד מתחתי בנושא אבל זה קצת שונה אז.... שששש! :] בכל מקרה יש לי לוח אם שתומך עד 333 יש לי 512 של 333 היום כמעט ולא מוכרים כאלה רק 400 אם אני יקנה היום 512 של 400 האם הוא יוכל לעבוד בלוח שלי, במקביל ל 333 ? אם אני יוסיף עוד 512 האם יראו הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה ראם לבין גיגה ראם? זאת אומרת תוכנות יעלו מהר יותר ? (פוטושופ וכאלה) משחקים ירוצו טוב יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by ninja man,

היי, אני חדש פה ולדעתי זה אחלה אתר, עכשיו לשאלתי, הסתכלתי במפרטי המחשבים למשחקים וראיתצי שהמלצתם רק על מעבדי AMD ורציתי לדעת אם AMD יותר טוב למשחקים מהמעבדים של INTEL ? ומה היתרונות והחסרונות שלו (בכללי)...... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by Screw_Master,

אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by kobi_af,

עוד שאלה אם אני מחבר בכל לוח שתומך במעבדי א.מ.ד 3 זכרונות מה הוא לא יפעל המחשב?תסבירו קצת על זה באיזה ליבות כן ..ובאיזה סוקטים... :nixweiss: :nixweiss:

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by nnfyrbsnss,

אולי לא הבנתם את השאלה איזה דברים יש בו , וכמה זאת אומרת כמה USB כמה PCI-E כמה סוקטים לDDR2 וכו' ,תודה לעוזרים! עריכה: מצאתי כבר הנה: CPU Intel® Quad-core CPU Ready LGA775 socket for Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06B processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.comfor Intel CPU support list * Please update the latest BIOS to support Intel Quad-core CPU Chipset Intel® P965 / ICH8 with Intel® Fast Memory Access Technology Front Side Bus 1066 / 800 / 533 MHz Memory 4 x DIMM, max. 8GB, DDR2 800 / 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual cha…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by leda,

אני רוצה לדעת האם באמת כל חברה שלא נותנת אחריות של איסטרוניקס מוכרת למעשה מעבד מזוייף. אמרו לי שאיסטרוניקס זה היבואן הרישמי היחיד של אינטל בישראל.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. האם הלוח DFI LANPARTY DK X38-T2RB טוב לאוברקלוק?.. אני יודע ש-DFI מצויינים בכל הנוגע לאוברקלוק על הלוחות שלהם... אבל מה איתו? תודה רבה לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  14. שלום רב! הום נכנסתי לאתר http://www.isramods.net/isramods/ וקראתי שם שמצאו דרך לפתוח את המכפלה: הנה עוד כמה לינקים: http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=&threadid=283956 http://www.overclockers.ru/news/newsitem.shtml?category=1&id=1072762712 http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=003859;p=1 http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=&threadid=281060 בבעלותי בארטון של שבוע 42 (נעול) רציתי לדעת מה בדיוק צריך לעשות כדי לפתוח את המכפלה. מה זה יתן והאם אני יכול לשנות את המכפיל ל12 והאם מותר לעשות את זה בכלל? תודה מראש! אם כבר יש תרד כזה אני מצטער.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by RusTy,

עם מעבד של אי אמ די 2500 חיברתי הכל לוח אם והכל עכשיו , המעבד עובד במגה הרץ של 1100 מה קורה פה ?!?! יכול להיות שעשו לו דאוןקלוק ? משהו כזה כאילו ההיפך מאובר קלוק ?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by Charybdis,

השאלה היא בעצם מה ההבדל? למשל במעבד E8400 של אינטל. יש הבדל של כמעט 100 שח בין ה BOX ל TRAY אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. עוד לפני נחיתת דור ה-Ryzen 4000 עם ליבות Zen 3 חדישות, אנו צפויים לקבל משפחת מעבדים מרועננת קלות מבית AMD תחת המותג Ryzen 3000 לכתבה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by orlf,

אני רוצה לקנות מעבד AMD סוקט 939 אבל אני לא יודע איזה לקחת יש לך המלצה? דבר שני שמעתי שיש כזה דבר מתאם DDR1 לDDR2 של ג'יגה בייט מוכרים את זה בארץ אם כן יש לכם לינק אני מתכוון לדבר הזה: http://hwzone.co.il/archive/1124824626/40499/ דבר שני אני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש כמו שאתם רואים אבל מצד שני אני כל הזמן מתלבט עם לחכות לסוקט החדש של AMDסוקט AM2 שיהיה לו DDR2 ו940 פינים (בסדר שונה משל היום) כדיי לי לחכות כי זאת תיהיה לדעתי טעות לקנות את הסוקט שיש כיום ה939 (אם שאלתי את זה פעם אז אני מצטער אני פשוט לא בטוח) דבר שני שמעתי שהיום אפשר לקנות לוח אם אולטרא למשל DFI AMD NFORCE 4 ULTRA ולהפוך אותו לאולטרא SLI אמרו לי שיש כזה דבר מוד לSLI איך עושים את זה?? ועוד דבר אחד אחרון י…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  19. האם ניתן לחבר ללוח כזה מסך CRT שניקנה לפני שנה,אני שואל מכיוון שהבנתי שמדפסות ישנות לא ניתן לחבר ויש צורך במתאם. תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן אני צריך מערכת מחשב פשוטה יחסית... לא למשחקים חשבתי על 754 עם כרטיס מסך מובנה אבל!!! שתהיה אופציה כמובן ל AGP או עם 939 ל PCI E בעתיד... יש דבר כזה? תודה יניב

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  21. שלום. השאלה כמו שהיא בכותרת. אין צורך להרחיב. תודה

22. Started by DXM,

למישהו ידוע על הורדת מחירים של מעבדי AMD? מסוג פנהום X3 או X4, או ATHLON 64X2

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. Started by bomsa400,

היי קראתי באחד הדיונים ה "נעוצים" ש MEMTEST86 זה כלי טוב לבדיקה של הזכרונות, אבל זה היה בדיון "נעוץ" מלפני שנים. האם עדיין זו התוכנה הממולצת ביותר או שיש תוכנה אחרת? יש לי XP דרך אגב.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by EdenC,

שלום לכם,אני מחפש לוח אם שיתאים למחשב שאני קונה בקרוב (מאוד) חייב שיתמוך בPCIE ובDDR2 ושיעבוד טוב עם אינטל D930 עד 600 ש"ח אפשר מחנות noacomp או skypc תודה רבה, עדן

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  25. אז לאחר מחקר מקיף באתרים רבים ולאחרונה באתר הנפלא הזה, החלטתי לבנות מחשב חדש על בסיס A64 אך פתאום צצו כמה מחשבות שגרמו לי לפזול שוב לכיוון אינטל. - נראה לי שאינטל קצת יותר מתקדמים מבחינת chipsets, תמיכה ב-DDR מהיר יותר, PCI-EX ועוד. אם אני מחפש מחשב בעיקר ליישומים כבדים בסביבת windows xp/longhorn ורוצה להנות מפלטפורמה חדשה - מה המקביל בעולם אינטל ל- socket 939 - כלומר ארכיטקטורה שתישאר זמן רב? - איזה מעבד מומלץ היום ליישומי windows בסיסיים, הרצת שרתים על המחשב וקצת משחקים ? האם זה prescot או northwood? תודה

• 9 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים