מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, אתמול בניתי את המחשב הראשון שלי: MSI K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box SAMSUNG 256MB PC 3200 DDR 400 * 2 ATI Radeon 9600XT 256MB TV DVI Dual-Head AGP Video Card Retail זה עיקרו של המחשב. עכשיו יש לי 2 שאלות, קודם כל, איך אני יכול לדעת שכרטיס המסך הוא באמת 9600XT ולא PRO, SE או רגיל? איפה אני יכול לראות את זה בהגדרות של המחשב? הדבר השני הוא, איך אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב? האם יש תוכנה טובה שיכולה לבדוק אותו? כמו למשל שהוא לא מתחמם יותר מידי אחרי שמשחקים בו יותר מידי ודברים כאלה? כמו כן, ששמתי את הגריז טרמי על המעבד, נשפך לי קצת על הקצה של המעבד, כלומר הוא לא נגע בפינים או משהו, זה יכול להשפיע איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הביאו לי כאן מחשב חדש. אני רוצה לבדוק את המהירות של הזכרון שלו (עדיף ללא מערכת הפעלה [אולי אפשר עם WINDOWS PE]) איך אפשר לעשות את זה? BIOS לא נותן לי את הנתונים האלו, גם תוכנות כמו SISANDRA מראים רק מהירות של BUS של לוח אם ולא של זכרון. אז איך אפשר לבדוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בבעיות מוזרות עם הלוח הזה והתוכנה של MSI? כבר לוח שני שפשוט מראה נתוני טמפ' שגויים. המעבד הוא A64 3200 Winchester תודה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. מה זה ליבה כפולה? 2. מה זה דואל צ'אנל? 3. מה זה ליבה? 4. מה זה תזמון ? איך זה הולך ? 5. תודה, VL .
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הנה הזכרונות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGIL4003C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 אבל יש להם תיזמונים יחסית גבוהים לזיכרונות אחרים בשוק, 2.5 8-4-4 התיזמונים בסדר?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמעתי שבDDR כשעובדים עם 3 סלוטים המהירות יורדת ל333MHZ האם זה נכון גם בקשר לעבודה עם 3 סלוטים בזכרונות SDRAM כמו שאני יודע המהירות בSDRAM היא 100MHZ האם זה יכול לרדת עוד לאנשהו? או שזה נשאר ולא משפיע? לפני כמה שבועות שאלתי כאן בפורום על מעבד שבמקום 3GHZ כותב 1.71GHZ אמרו לי שזה הלוח והבנתי שזה הלוח רק רציתי לשאול האם המעבד שלי עובד בדיוק אותו דבר כמו מעבד 1.71GHZ או מהיר יותר? את השאלה שלי הקודמת אפשר למצוא כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=130053.0 בכל מקרה רק רציתי לדעת האם המעבד שלי עובד בדיוק כמו מעבד 1.71GHZ. תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
פשוט, איך הוא האם הוא טוב או שיש יותר טובים האם הוא שווה את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כמה שאלות: מהו המחשב הזה ? עלות מוערכת של מחשב כזה (המחשב כולל כרטיס תקשורת 8 פורט)? האם יש "בעיה" כל שהיא להשיג לוח אם למחשב P-1 ? איזה הבדלים ישנם בין P-1 לP-350?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הנה הדגם: Gigabyte 8I-915P-Duo אני יודע שזה לא DFI... אבל בכל זאת.. מה אתם אומרים/חושבים על הלוח אם הזה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איזה זיכרון הוא הכי טוב בשביל AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard צריך שיהיה 2G בסביבות ה1500ש"ח
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2005/11/28/are_three_cores_better_than_two/index.html
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מבין המעבדים הנ"ל חזק יותר: הסמפרון 2800 64 ביט 256K תושבת 754 או אתלון XP 2500 512K (הנוכחי שלי) בפעולות רגילות, משחקים קידוד וידאו וכו'.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה צריך לדעת לפני שאני קונה משחה חדשה למעבד ? כאילו מה לא לקחת ומה יתאים לי למעבד ?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 למעבד יש לי 2000 שקל (תמליצו על משהו טוב) אני לא יודע איזה חברה לקחת אינטל AMD וכו' אמרו לי משהו על 3000 ג'יגה הרץ זיכרון צריך להוסיף עוד ??? ומה עם הכרטיס שמעתי יש geforce 6 כמה הוא צריך לעלות תודה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום, קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש, המחשב לפי מה שאמרו לי הוא מחשב טוב אבל יש לי כמה שאלות. קודם כל, המפרט: - מעבד: AMD 64bit 3200 939 - לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-9 - זיכרונות: (Kingston 512MB DDR400 CL2.5 X2(1G השאלות שלי: 1. ניכנסתי לתוכנה המוכרת "aida32" והיא לא ממש זיהיתה לי את החלקים, אפשר להגיד אפילו שכמעט בכלל לא. מה הבעיה? יש עוד תוכנות שאפשר דרכם לדעת את הפרטים של המעכרת? אם כן, איזה? 2. אני מחפש תוכנה שתיתן לי נתונים גלובלים על המחשב כמו: סיבובי מאווררים, חום של המעבד, חום של זיכרונות RAM, חום של דיסק קשיח, חום של כ.מסך כל דבר אפשרי, ואם יש מאווררים במארז איך אפשר לדעת נתונים ללא התקן (בקר) נוסף? האם זה אפשרי? 3. האם יש אפשרות לעשות מין "תוספת" כזאת ע…
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5? מה עדיף? כאשר הראשון יקר ב20 ש"ח ,תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לאחר שביררתי בכל אתר אפשרי אני ינסה שוב פעם להשיג את הפתרון לפי המפרט שלי ועל הציפסט שקיים על הלוח שלי NF 3 ULTRA צריך להיות לי פיירוול מובנה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את האפליקציה שמובילה להגדרות ( ראה תמונה ) באתר של NVIDIA מצאתי כמה מדריכים ואף בדף ההורדה של הדריבר ניתן לראות בבירור כי אמורה להיות תוכנה שמפעילה את ההתקן ( ראה תמונה נוספת ) דבר נוסף אני חייב לציין שכשאני מתקין את הדרייבר אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה אבל על אף אחת מהם אני לא מוצא פרטים לגבי הפיירוול ** למנהליי הפורום אני רושם את ההודעה כאן בהבנה כי ניסיתי לכתוב את זה בפורום תוכנה ולא נעניתי כלל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עבור מעבד ויניס 3200 amd הלוח צריך להיות עם תמיכת sli עם כרטיס קול איכותי סביר ואפשרות לאובר קלוק עתדי תמיכה ב pci _e nforce 4 בסכום בין 800 - 1000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מעבד prescott 3.0MHz ,אוורסט מראה לי Field Value CPU Clock 3012.53 MHz (original: 3000 MHz) אני לא כל כך מתמצא בזה ורציתי לדעת מדוע המהירות עוברת את ה3.0, האם זה מצב נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה אומר הסיומת A או B במעבדי אינטל? והאם יש אתר שמשווה בין מהירויות של כל המעבדים האחרונים ( גם של אינטל וגם של AMD ) לא כולל ה 3G של אינטל? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים פנטיום 4 1.8 ג'יגה לבין סלרון 2 ג'יגה עבור מחשב המיועד למשחקים? (ולא, אני לא פוסל AMD) 2. האם בלוח אם משולב המעבד מורכב בנפרד, או שניתן להפריד בינו לבין הלוח? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני איזה שנה-חצי שנה מחשב. הוא סיפר לי שכתוב על הליבה: intel 1971041 spt 10-99-94 1/2 0126005 אתם יכולים לזהות איזה מעבד זה? אם כן, אז איך? תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ידוע לי שיש מספר לוחות שפותחים מכפלה למעבדי 0.13 מיקרון האם גם הלוח הזה G7VAXP KT400 פותח מכפלות
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-