עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RubberDuck,

הי לכולם, יש לי 2 מעבדים PIII : PIII 800/256/133/1.7v PIII 600eb/256/133/1.65v זכרון Kingstone 128Mb/133Mhz/CL3 אני מנסה להתקין אותם על לוח חדש מהשקית ??? של SOLTEC עם צ'יפסט של VIA694T. הלוח הוא socket370. המחשב לא נדלק.אולי עשיתי יותר נזק מאשר תועלת אבל שיחקתי עם cpu bus ratio במחשבה שזה יפתור את הבעיה. לפי החישובים שלי צריך שהמכפלה תהיה למעבד 800 6.0X ו 4.5X ל600EB. השאלה שלי היא האם אני צודק, או שאני בכלל לא בכיוון של הבעיה?

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by סאונד בראש,

יש קירור מים טוב יהיה גם לציפ סט פתוח להצעות עד 1000 פלוס מנוס ( אל תתנו לתקציב להגביל ) מחפש שישרת הרבה זמן מעבד Q6600 עדיפות ללוח עם DDR2 + 3 X38 ומעלה OC עם אפשרות BUS גבוה חיבוריי PCI-E 16X3 או 8X3 אמין וטוב יש אפשרות גם ל לוחות NVIDIA בעלי אותם פיצרים ( שיתמכו ב 3 SLI מהירות גבוהה ) פשוט יש לי כרטיס מסך של ATI ו CROSSFIRE לא נתמך על ידי לוחות NVIDIA תודה איתי

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by X-BLADE,

לוח: אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות: 4 סלוטי זכרון DDR2 תמכיה במעבד p4 3.2ghz כניסת SATA2 חריץ pci express שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc] זכרון: קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים.... אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי] תודה.

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by bah10,

היי, מה ההבדל בין 2 הלוחות האלה? מה יותר טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by crow,

היי אני צריך תוכנה שבודקת תתקינות של הזיכרון שלי אם יש לכם אחת שפועלת ללא קשר לוינדוס גם טוב אבל גם כאלה שפועלות על וינדוס יהיו טובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by icq27086783,

שלום ! האם מישהו הצליח להריץ את הסטיקים האלה - geil 6400 ultra CL4 2GB kit-במהירות הSTOCK שלהם בצורה יציבה? (MEMTEST86 ) ללא שגיאות? אם כן תחת איזה מתח? בכל מקרה אם למישהו יש רשימת מתחים ותדרים של הזכרונות האלה שבהם נשמרת יציבות אשמח אם תודיעו לי ! עד עכשיו הזכרונות הללו פעלו אצלי בצורה יציבה תחת 533MHZ - 266 mhz fsb אשמח לקבל תגובות מכל מי שיכול לעזור להגדיר את הBIOS בצורה נכונה תחת הזכרונות האלו. icq # 27086783 icq27086783@gmail.com המערכת שלי : E6600 P5B DELUXE תודה לכולם ושבוע טוב !

7. Started by peripushkin,

לפני מספר לא קטן של חודשים, המחשב שלי התחיל לעשות פריזים/ריסטרטים. בדר"כ זה היה קורה בשעתיים הראשונות אחרי הדלקת המחשב וגם בדר"כ תוך כדי הפעלת סרטון באינטרנט/שיר בWMP. בהתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך אבל נאמר לי שהטמפרטורות תקינות. לאחרונה שמתי לב שלפעמים המחשב מזהה 4GB מתוך 6GB של הזיכרון RAM ולפעמים את כולם. פה חשדתי. כרגע מאז שהוצאתי את הזיכרון שהימרתי שיש סיכוי הכי גבוה שיהיה בעייתי (ליד המעבד) לא היו פריזים/ריסטרטים, טפו טפו. עכשיו, אני יודע שיש על זיכרונות אחריות לכל החיים, חיפשתי בגוגל וראיתי שיש גם כל מיני סעיפים של (אם נגרמו נזקי טבע כמו התחמצנות וכו וכו אז לא מחליפים.. חארות) כדאי לי לשלוח להם את הזיכרונות? החנות שקניתי ממנה כבר נכחדה (pandas.co.il).. יש מקום…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by tuvia,

שלום. יש לי כרגע 256 ddr 400 ואני הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי עוד 256 מגה העסוקים העיקריים שלי במחשב הם וורקרפט ואינטרנט אפשר דומגא באחד מן הדברים שאני משתמש בהם.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. תיכננתי לקנות מחשב חדש החודש,אך המליצו לי לחכות לירידת מחירים, אני אשמח לקבל עוד מידע על ירידת מחירים זאת, איזה מעבדים ומתי? והאם הירידה תיהיה משמעותית בעוד חלקים כמו זיכרון?, כרטיסי מסך? תודה רבה לכם רז

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

שאלה דחופהההההההה... האם ללוח אם..K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II של גיגבייט אפשר לשים את הזיכרונות? ??512Mb 400MHz Samsung? ואיך הכרטיס?7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO תודה..:]]

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  11. מה המצב חבר'ה ?.. רציתי לשאול כמה שאלות. אני מרכיב לאחי מחשב חדש (כל פעם אני קונה חלק אחד) ורציתי לשאול בקשר לתאימות של הזכרונות שבמחשב שלי ללוח אם שלו. עשיתי הזמנה (וזה כבר הגיע אני רק צריך לנסוע לאסוף את זה) ללוח אם Gigabyte GA-EP31-DS3L וראיתי באתר של Gigabyte שכתוב שיש בעיות עם זכרונות (לא כולם). יש לי במחשב 4 כרטיסים של 512MB (2 של OCZ ו - 2 של GEIL) מסוג DDR2 עם 800MHz והייתי רוצה לדעת אם זה יתאים ללוח אם שלו ללא בעיית תאימות (את הבעיה של התאימות כתובה למטה יותר). אני קונה למחשב שלו זכרונות (2x1GB של OCZ עם 800MHz. הנה השם המלא שלו באתר OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK - אגב הם טובים ל - OC ?) והייתי רוצה להביא לו את שלי ואנ…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by Atom Mother Heart,

אהלן החלטתי לקחת את המפרט המומלץ באתר (משרדי ב2500) אבל למקרה שלא יהיה את הלוח אם המומלץ יש לכם אלטרנטיבות אחרות? ואם תוכלו להמליץ על חנויות בב"ש תודה

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  13. איזה סוג של כרטיס זיכרון אני צריך ל'מחשב שלי?אלה הפרטים של המחשב http://www.siz.co.il/my.php?i=tjzzwhymiwhe.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=gmuxmxynimzt.jpg של 1 GB וגם ואיך מחברים אותו ?אני יכול לבד או צריך תכנאי וגם איך מגדילים תמקום של המחשב מה צריך לקנות במקום 80 GB כונן שיהיה יותר

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. ברשימת המחירים המעודכנת של INTEL, לא מופיע מעבד ה D805. האם זה אומר שאינטל מפסיקה לייצר/לשווק אותו? בנוסף, שימו לב ל D915, שמחירו גבוה מזה של ה D930. נראה לי קצת מוזר... הרשימה: http://www.intel.com/intel/finance/pricelist/June_4_06_1ku_Price_web.pdf

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by tmpusr,

http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=59454

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  16. למעבד E8400 איזה לוח אם לשים האם שווה לעלות ל 45 זה מצדיק את ההפרש במחיר???

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by Telencephalon,

שלום! אני לחלוטין לא מתמצא במה שאני הולך לשאול: אז הוזהרתי, שלפני שאני מעדכן דרייברים לחומרה כגון כרטיס מסך, או לווינדואס חדש, עלי להיות רגיש כלפי לוח האם. אם ברצוני לעדכן לווינדואס 8.1 מווינדואס 8, איך זה עובד? אני מעדכן לווינדואס החדש ולאחר מכן דרייברים מתאימים ללוח האם וכרטיס מסך? מקווה שאני ברור, תודה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  18. ככה...הביאו לי זירכרון למחשב... יש שם כמה מדבקות...הנה מה שכתוב... SAMSUNG 0219 M368L3313CT1-CD80 ועוד אחת MAIL MEMORY 256Mb PC133 (ומספר מחוק כנראה 5)M32M648YL-7 כל הצ'יפים עצמם כתוב... SAMSUNG 217 K4H280838C - TCB0 אפשר עזרה??..מידע על הזיכרון..סוג, איזה PC ותיזמונים... עכשיו עוד שאלה....מה עדיף??..אם הזיכרון הזה הוא DDR...אז להחליף את מה שיש לי SD384 PC133... ואם זה SD...אז אני יוציא את ה128 שיש לי ויחליף אותו...ואז יהיה לי 512...

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by Legendary_Undertaker,

שלום אני רוצה לשאול לגבי הפונקצייה ADVANCED CLOCK CLABIRATION בלוח GIGABYTE GA-MA790X-UD3P. יש אופציה בביוס שניתן לשנות תחת הACC כל מיני אחוזים שנעים מטווח של מינוס 12% ועד +12, מה זה אומר מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by wiretap,

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות כאלו בארץ? אני זוכר שלפני כמה זמן ראיתי כאלו בפלונטר, אבל נדמה שהם נעלמו מרשימת הלוחות למכירה שלהם. תודה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  21. קודם כל אני מצטער על זה שאני שואל הרבה שאלות ופות הרבה דיונים אבל באמת שזה חשוב! מה ההבדל בין שני המעבדים AMD Athlon 64 3200+ Box ו AMD Athlon 64 3000+ Box????? והאם הוא כל כך גדול בכדי להשקיע עליו עוד כמה מאות שקלים? תענו לי בבקשה זה דחוף!!!! (רק מי שמבין) תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור!! עריכה:------------------------ יש לי עוד שאלה: המעבדים האלה יותר טובים מהמעבד P4 3Ghz 512K ??.?? בקשר לעריכה של הכותרת-אני לא יודע אם זה מותר, אם לא אז תגידו לי אני אוריד את זה

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by genia,

אהלן, אני רוצה להוסיף זכרון ללוח של אביט שרושם בכותרת http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=BE7II&fMTYPE=Socket+478 האופצייה השפויה שמצאתי היא: http://www.ebay.com/itm/NEW-1GB-PC2700-184PIN-DDR-333-MHz-DIMM-MEMORY-1G-PC-2700-184-PIN-Desktop-ram-/180921711249?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2a1fc63a91#ht_3563wt_1210 אך משום מה המוכר טוען שזכרון לא יעבוד על לוחות עם צ'יפסט של אינטל יש בזה אמת? יש סיבה שהוא לא יעבוד ? עד כמה זכרון כזה יכול להיות אמין?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by D.J.Shahar,

שלום לכולם יש לי בעיה רצינית שאני חייב עזרה בשבילה.. ביצעתי עידכון ללוח האם שלי והעידכון לא עבר כמו שצריך וכשביצעתי ריסט המחשב לא עלה... לוח האם הוא - A7V133 עם מעבד AMD... בכל אופן לפי מה שהבנתי אין לי אפשרות לחזור לBIOS המקורי ע"י ריסט לסוללה או כל דבר אחר...זאת אומרת אין גיבוי בלוח האם.. מה אפשר לעשות..? תודה מראש... ???

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  24. על מעבד חדש של amd שאני קונה יש אחריות רק שנה?? (אני מתכוון בקניית מחשב חדש)

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by tk4,

http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~996640~15~0.htm אני שואל על שניהם כי שניהם באותו טווח מחיר

• 4 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים