עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כי אמור להיות לי 333 ואני לבדוק אם זה נכון! זה מה שרשום לי ב-3dmark למשל : Supported Error D&C:Single-bit ECC Supported Speeds:70ns, 60ns Supported Types:Standard, Parity, ECC, Fast-paged, EDO, SIMM Supported Voltages:3.3V

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. Started by bluemail,

המעבדים החדשים הם באות c מה החידוש בהם???

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by menos,

אהלן ברשותי ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500+ @ 3200+ A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 למרות שהמחשב עומד יפה מאוד באוברקלוק אני לא מצליח לעבור את ה-450 MHZ בזכרונות במצבים שונים שניסיתי, זה המקסימום מעל זה , הווינדוס כבר לא מצליח לעלות... המכפלה נעולה :\ מה עליי לעשות תודה

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by BlackTalon,

יש לי: Gigabyte 7vtxe AMD Athlon XP 1600+ ATI Radeon 9600 Pro בשלב זה אני רוצה להחליף את המעבד בעיקר בגלל שהוא לא מנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך במשחקים כמו AA ו-DOOM3. השאלה שלי להתחלה-האם אני חייב להחליף גם את הלוח אם ?

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  5. תראו כמה מופסטים יש לדבר הזה בהיקף שלו . אני ספרתי 20 לפחות הנה תמונה גדולה יותר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by Money_Man,

הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים נותנים להם את הלוח מהדגם אחד או השני. לעומת זאת באתר של EPOX כתוב מפרט זהה לשני הלוחות אם. ולדוגמא בפנדה הלוח עם ה + עולה 960 ש"ח והJ עולה 670 ...ממה נובע ההבדל במחירים? מה השוני בין הלוחות? אם בכלל...

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by BedBoy,

200IPC ו- 200MHZ ?

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  8. איזה חברה של הלוח אם יותר טובה EPOX או ABIT? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by JohnClark,

שלום אני עדיין מתלבט בין הABit IC7 והAsus P4P800 deluxe אז שאלה: באסוס יש PAT או שהם ויתרו?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  10. מה זה FSB וBUS?? אני באמת לא יודע איך אני לא יודע מה זה אבל כדי לדעת צריך לקבל את הידע מאיפה שהוא! אז יש לי תקווה שתידעו אותי קצת אז רציתי לישאול מה הוא כל אחד מהמושגים הנ"ל. מה יוצא לי מזה שאני מעלה אותם? איך אני מעלה אותם? ואיך זה בא לידי ביטוי (במשחקים, OC וכדומה)..?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by waizman,

קיבלתי לוח אם מבית PcPartner, הלוח הוא מיקרו-ATX וזיהיתי אותו כלוח מסוג BXMS1-929 ע"פ המידע שידוע לי בהצלבה עם הדף הזה: http://www.pcpartner.com/support/bios/i440.htm#440bx כשניסיתי לעדכן לו ביוס שהורדתי מאותו דף, התוכנה הודיעה לי שגרסת הביוס לא מתאימה ללוח או משהו כזה. למישהו יש אתר עם אחד שיכול להתאים? או רעיון מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by weinman,

אני שוקל להחליף את לוח האם הקיים בלוח חדש עקב בעיות התאמה לדיסק קשיח של 200 מ"ב ומעלה מפרט קיים: לוח:Gigabyte GA-7VRXP גירסת ביוס F12 מעבד: AMD Athlon XP 1800+ זיכרון: 512 MB PC2700 DDR SDRAM כפול 3 אני מחפש לוח חדש יותר, מקביל מבחינת כל הפיצ'רים הקיימים של הלוח ושיהיה תואם לאחור למעבד ולזכרונות. אני לא זקוק להכי חדש ומתוחכם אבל שיאפשר לי בעתיד לשדרג לברטון 3000 עדיפות ל Gigabyte בשל התאמה לחלקים ואביזרים שיש לי כבר. אפשרות ל USB BOOT היא יתרון אבל לא חיוני כל הדיסקים הקשיחים - ארבעה במספר - הם ATA ואני לא מתכוון להחליף אותם. תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by yirmi_opp,

אני הולך לקנות מחשב לצורך עבודה משרדית בלבד, הכוללת שימוש מסיבי ביישומי אופיס, סריקה של המון תמונות ומסמכים, אימיילים וכו'. לצורך ניהול ארכיון היסטורי מסויים. קיבלתי שתי הצעות למערכות מחשב מבוססות מעבד Pentium 4 2.8 Ghz HT 800 Fsb. שאלתי היא - האם כדאי ללכת על כונן קשיח בתקן s-ata? בהצעות שקיבלתי יש שני סוגי לוחות אם, הנה שני הדגמים: 1. MSI 6728 865 2. ABIT IC7 (875PE), DDR128b, HT 3. MSI 865PE - הבנתי שזה הלוח - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 אני מדגיש שהמחשב לא מיועד למשחקים, ככה שלא אכפת לי כרטיס קול על הלוח, רק חשוב שהמחשב יהיה יציב בצורה רצחנית! לא אוברקלוק ולא כלום. על מה עוד כדאי לשים לב כדי לבנות מערכת יציבה כמה שיו…

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

המשך הודעה על תאימות מעבדים למטה... אני רוצה לפתוח בהתנצלות אני ראיתי שיש תארד מתחתי בנושא אבל זה קצת שונה אז.... שששש! :] בכל מקרה יש לי לוח אם שתומך עד 333 יש לי 512 של 333 היום כמעט ולא מוכרים כאלה רק 400 אם אני יקנה היום 512 של 400 האם הוא יוכל לעבוד בלוח שלי, במקביל ל 333 ? אם אני יוסיף עוד 512 האם יראו הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה ראם לבין גיגה ראם? זאת אומרת תוכנות יעלו מהר יותר ? (פוטושופ וכאלה) משחקים ירוצו טוב יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by SUBX2,

ECS (Elitegroup) P4VXASD ציפסט של VIA מצאתי את הקישור הזה הזה לא הורדתי והוא לא עובד ב XP למישהוא יש קישור ל DRIVER טוב שיעבוד [ftp=ftp://http://www.driverscollection.com/?file_id=3070]http://www.driverscollection.com/?file_id=3070[/ftp]תודה לעוזרים...............................

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. אני מחפש את הלוח הכי טוב! [אל תתיחסו למחיר ואל תומרו לי להשקיע את הכסף על משהו אחר!] כשאני אומר הלוח הכי טוב וחזר אני מתכוון לא הכי חזק המבחינת אובר קלוק! ושיהיו בו הרבה פיצ'רים כרטיס קול טוב וכו'.... ואם אתם מביאים את הלוח תביאו גם סקר\השואה שיוכיח את תענתכם! נ.ב. אל תתיחסו למחיר של הלוח! תודה וביי :

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  17. אני צריך לקנות מעבד חזק למשחקים ואני רוצה Prescott 2.8 ghz ht 1 mb אבל שמעתי שהוא מתחמם אבל גם שמעתי שאינטל הוציאה סדרה חדשה של מעבדים של Prescott עם תושבת lga775 אבל אני לא יודע אם כבר הם בארץ והאם הם אותו מחיר של המעבד שאני רוצה בבקשה דעות ועצות ואם הם הגיעו לארץ תשלחו לי תמונות או כתבות וכו'... תודה רבה לאנשי האתר !!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. אז ככה יש לי חבר שקנה היום שילוש של p2.4 + לוח ECS 661FX-M וזיכרון 256 טוב אז ככה הלוח יש לו ציפ של sis ו מה שאני יודע שהציפסט הזה דיי חלש וגרוע נכון? ואולי אני טועה והלוח הזה טוב? ע איזה לוח עד 400 גג 450 שקל הייתם ממליצים לו? (במקרה והלוח הזה באמת לא משהו) המטרה הכי עיקרית זה משחקים אז איזה לוח יתן לו את הביצועים הכי גבוהים במשחקים? בין הציפסטים של sis , intel , via ואיזה חברה ודגם כדי לו להחליף ועם בכלל כדי לו? מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי חבל שלא תיהיה לו הזדמנות ללהחליף למשהו יותר טוב.

• 14 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Or ei,

חוץ מהבקר רייד השני איזה עוד הבדלים יש בניהם ?

20. מה התוצאה? הזכרונות יהיו איטיים? האם תהיה בעייה לעשות OVERCLOCK?! (לוח של EPOX 8RDA+ ו זכרונות C2 של CORSAIR 256MB ועוד סטיק של OCZ 256MB C2.5)

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם כפי שאתם רואים יש לי 256 RDRAM UNREAL II לא פועל מי-יודע-מה ולפי הרבה ת'רדים זה הRAM בלי קשר לUNREAL2 האם כדאי? יש שתי אופציות 256RDRAM שבסוגריים כתוב (128X2) שעולה 570 ש"ח [!] ואחד אחר שהוא 256 ובסוגריים (32BIT) וזה עולה 490 ש"ח [!] WTF ההבדל ומה הקטע של השחיטה הזאת למה זכרון כל-כך יקר?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by izahk,

זמן מה אני קורא על oc . אבקש קצת מידע או מקור למידע. תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. קניתי זכרון של MICRON 256 333MHZ אני רוצה לדעת איך אני יכול לכוון בביוס שהזיכרון יוציא את כל התפוקה שלו אני שמעתי על CAS 2.5 2.0 ,T1 וכו אבל אני לא הבנתי מה צריך לעשות אם יש עוד דברים שיעזרו לי תגידו לי בבקשה יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP תודה רבה IDD

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by Amir74,

האם מגיע עם הלוח המתאם ל-SPDIF ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by bah10,

היי, מה ההבדל בין 2 הלוחות האלה? מה יותר טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים