עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tmpusr,

http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=59454

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Kitzony,

איזה זיכרון הוא הכי טוב בשביל AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard צריך שיהיה 2G בסביבות ה1500ש"ח

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by pergola,

הוא תומך ב800MHZ או לא? כמה סלוטים לזיכרונות יש לו? 4?? ואיזה כרטיס מסך מובנה מגיע איתו..?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  4. האם הם יוכלו לפעול יחד מבלי שיווצרו מסכים כחולים או בעיות כלשהן? או שלא? הזכרונות הם מסוג DDR1 שניהם, בעלי נפח של 256MB.

5. Started by Telencephalon,

שלום! אני לחלוטין לא מתמצא במה שאני הולך לשאול: אז הוזהרתי, שלפני שאני מעדכן דרייברים לחומרה כגון כרטיס מסך, או לווינדואס חדש, עלי להיות רגיש כלפי לוח האם. אם ברצוני לעדכן לווינדואס 8.1 מווינדואס 8, איך זה עובד? אני מעדכן לווינדואס החדש ולאחר מכן דרייברים מתאימים ללוח האם וכרטיס מסך? מקווה שאני ברור, תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. שלום, רציתי לשאול האם מצד המעבד בלבד, הוא צריך יותר כוח או לא יודע מה, כדי לעבוד בבאס יותר גבוה ומכפלה נמוכה, מאשר בבאס נמוך ומכפלה גבוהה, כאשר מדובר בשני המקרים באותו תדר סופי למעבד? תודה.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  7. מחיר 5600 670 ש"ח עם מאוורר מחיר 5200 606 ש"ח עם מאוורר חשבתי לקנות את ה5600 בשביל הביצועים אבל התבעסתי לשמוע שזה 89w ואין אחרת. בכל מקרה אני לא מתכנן אוברקלוק האם שווה להוסיף 70 ש"ח ל 5600 אפילו שהוא 89w או לקחת את ה5200 וזהו . והאם הקירור סטוק מספיק למעבד 89w ?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by raw-e,

מה עדיף למשחקים 2.66X4 או 3.1X2 ?????

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי את הלוח אם ASUS P5B-SE רציתי לדעת אם יש לי חיבור HDMI .... הכ.מסך שלי הוא 8800GT 512MB Evga SC אולי זה קשור אליו לא יודע... פשוט קניתי עכשיו טלוויזיית LCD של סמסונג 32 אינץ עם היידפנישן רדי ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות סרטים באיכות מקסימאלית וכבר יש לי סרטים מוכנים על המחשב באיכות היידפנישן 1080P ( יש יותר איכותי מזה? )

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  10. מדובר במעבדים: Celeron Processor-M, 2.4GHz AMD® Athlon XP-M 2500+ 1.87GHz מי מהם יותר טוב? תודה.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by benyben,

למי שמתעניין http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-CPU-LGA-1155,14106.html#xtor=RSS-1811

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by ExploiT,

תראו אנשים אני מחר מקבל תוח הזה ושמעתי שיש לו מעין כזה דבר שיש גם ל k8neo שמתי שמכבים תמחשב אז הוא לא באמת נכבה והספק נשאר דולק ומדליקים תמשחב דרך המקדלת האם זה נכון? האם זה שימושי? זה גורם נזקים לאיזה חלקים? ואיך אפשר לבטל את זה? האם כדאי להשאיר את זה? ומה קורה אם זה באמת ככה והספק דולק ועכשיו חורף והמחשב חוטף ברק אז אני אומר בי לספק שלי?

• 14 תגובות
    • 695 צפיות
  13. אני מעוניין בלוח GA-MA69VM-S2 של ג'יגבייט לסוקט AM2 בדף המוצר לא נמצא המעבד החדש יחסית 5050e AM2 ברשימת הנתמכים, אלא אחד טיפה יותר איטי, 4850e. מצד שני באף לוח של ג'יגבייט, גם היקרים, ה5050 לא מוצג. אפשר לקנות בבטחון או שג'יגבייט עשו באן על המעבד הזה ?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  14. אני עומד לקנות מחשב וחדש וכרגע הייתי בחנות מחשבים לקבל סוג של כיוון, הוא אמר לי ש CROSAIR זו החברה הכי טובה לזכרונות ואפילו 2GB שלה יותר טוב ומהיר מכמעט כל 4GB של המתחרות.. זה נכון או שהוא חרטט לי בשכל? והאם 4GB של CROSAIR שעולים 1100 שקל בשביל CL5 שווים את המחיר?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by weinman,

אני שוקל להחליף את לוח האם הקיים בלוח חדש עקב בעיות התאמה לדיסק קשיח של 200 מ"ב ומעלה מפרט קיים: לוח:Gigabyte GA-7VRXP גירסת ביוס F12 מעבד: AMD Athlon XP 1800+ זיכרון: 512 MB PC2700 DDR SDRAM כפול 3 אני מחפש לוח חדש יותר, מקביל מבחינת כל הפיצ'רים הקיימים של הלוח ושיהיה תואם לאחור למעבד ולזכרונות. אני לא זקוק להכי חדש ומתוחכם אבל שיאפשר לי בעתיד לשדרג לברטון 3000 עדיפות ל Gigabyte בשל התאמה לחלקים ואביזרים שיש לי כבר. אפשרות ל USB BOOT היא יתרון אבל לא חיוני כל הדיסקים הקשיחים - ארבעה במספר - הם ATA ואני לא מתכוון להחליף אותם. תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by qt1h00,

שלום, האם היום בכל לוח של אינטל יש DUAL DDR? האם צריך לסדר את זה או שברגע שמכניסים 2 סטיקים שמסוגלים לעבוד בצורה הזו הוא עובד לבד?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך הלוחות של ג'יגה ביט??? וגם האם הלוח שלהם הGA-8ANXP-D תומך גם DDR1 ועד שאלה מזה היציאה הזאת?? 1 x DPS slot ?? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  18. שלום חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב והוא רוצה להוסיף זכרון. הוא רוצה להוסיף זכרון תואם למה שיש לו עכשיו. איך אפשר לדעת אם הזכרון הוא 3200, 4000 או משהו אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by poopa,

חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי נכנסתי בראש בקיר ולא מצאתי. הקיצר אני צריך ככה: לוח אם הכולל את התכונות הבאות: 865PE ULTRA ATA RIAD SPDIF OUT optical AND coaxial היחיד שמצאתי הוא של MSI ה- 865PE Neo2-FIS2R אבל לא נראה לי שמוכרים אותו בארץ. יש משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. תודה לעוזרים

21. Started by Or ei,

חוץ מהבקר רייד השני איזה עוד הבדלים יש בניהם ?

22. Started by bluemail,

המעבדים החדשים הם באות c מה החידוש בהם???

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by Mishmish,

מה אתם אומרים על הבורד של ג'יגהבייט מסוג 8s655fx ultra ????

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by yonib5,

אני רוצה לעשות שינויי חומרה במחשב ובתור התחלה חשבתי להחליף את הזיכרון עכשיו יש לי זיכרון 256מ"ב DDR-SDRAM בהספק של 133מגה הרץ של קינגסטון. ולוח אם של MSI מדגם 6533. חשבתי על הוספה של זיכרון נוסף על הלוח אם שלי שהוא תומך ב-2 זיכרונות אבל מישהו הציע לי שלא כדאי להוסיף על הזיכרון הישן זיכרון חדש מהסיבה שהוא לא יעבוד טוב והישן יעכב את החדש. השאלה שלי היא ככה: מה אתם אומרים על זה? ומה אתם מציעים לי?

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by Impact,

בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 4GB זיכרון, 800MHZ, שתי סטיקים של 2GB. מה קורה אם אחבר 2GB (שתי סטיקים של 1GB) 667MHZ ? ה 800MHZ יקלט כ 667MHZ?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.