מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שאלה קטנה בקשר ללוח הנ"ל כמו שאתם רואים הוא נמצא ברשותי אחריי קניית מחשב חדש סוף סוף השאלה שלי היא כזאת: כמו שכתוב כאן: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2456&ProductName=GA-965P-DS3 הלוח תומך בE6320 בגרסת הF11 קיבלתי את הלוח עם F10 קודם כל איך הגיוני אם ככה שהמעבד עובד בלי שום בעיות מיוחדות? או איך הוא מזוהה ע"י הלוח בכלל? השאלה השנייה היא עד כמה העדכון הזה נחוץ לי שהרי המעבד שלי נתמך רק מגרסת F11 והגרסא הנוכחית שלי היא F10. לעדכן או לא לעדכן? האם יש תוכנה שעושה את זה דרך הוינדוס? או שהדבר לא מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לשדרג את המערכת שלי ואשמח אם תעזרו לי בנושא לוח האם. בעקרון רציתי רק לשדרג כרטיס מסך וזכרונות, אבל אחרי שהבנתי שAGP הולך לעולמו, חשבתי שאולי כדי כבר לשדרג את הלוח אם לחדש... כרגע יש לי פנטיום 4 2.8, 512 מ"ב DDR, וכרטיס fx5200. האם כדאי לי לשדרג את הלוח אם על חשבון תוספת של 512 מ"ב לזכרון? או שעדיף להשאר עם אותו הלוח, להגדיל זכרון לג'יגה ולקנות כרטיס מסך 7600GT אבל בחיבור AGP? או לוותר כרגע על זכרונות ולשדרג את הכרטיס יחד עם לוח אם? איזה לוח אם מומלץ עבורי? שיתאים למעבדים וזכרונות החדשים שייצאו בעתיד? אני לא צריך שום אוברקלוקינג, ולא כרטיס קול - יש לי משלי furtissimo 3... תודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו פחות לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע יעבוד רק המשחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסםיק זכרון אם היה XP ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
אני קונה 2 2GB Kingston Value רציתי לדעת האם ניתן לחבר זכרונות בנפחים שונים יחד ז"א את ה2 החדשים לצד 2 ישנים אותה מהירות(800MHZ) נפח שונה (2*1 + 2*2) האם זה אפשרי אני יודע שמהירות שונה ניתן( יעבוד לפי הזכרון האיטי ) אבל האם ניתן 2 כפול 2 GB לצד 2 כפול 1 GB ? מערכת הפעלה VISTA X64 תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן אני לקראת שדרוג רציני ויש לי שאלה. אני הולך על מעבד עם 2MB, מהשיקול הכספי, 800 שקל הבדל לעומת מעבדים עם 4MB. רציתי לדעת על כל העניין הזה של הזיכרון על המעבד... אני לא מבין בזה כלום. עד כמה שהבנתי באפריל אמורים לצאת מעבדים חדשים ואינטל תעשה פחות או יותר יישור קו על ה 4MB בשילוב עם הורדות מחירים. תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי אופצייה לשדרג את המחשב שלי עד 1200 ש"ח אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם, האם ב- 1200ש"ח אני יכול לקנות כרטיס מסך ולוח אם שעדיפים על מה שיש לי??? סביר להניח שכן... איזה כרטיס מסך ולוח לקנות??? (המפרט למטה)
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום , אני הולך לקנות את המעבד Intel® Core2 Duo processor E6600 אני צריך שתעזרו ותייעצו לי איזה לוח אם לקנות לו? מה הכי טוב וכו' ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשנה קניתי כרטיס מסך בעלות מאוד גבוהה ASUS V9999 ULTRA DELUXE (מבוסס על ה 6800 ULTRA כמובן) כמובן שעד היום אני מאוד מרוצה ממנו אבל המחשב שיש ברשותי מגביל את הביצועים שלו.יש לי מחשב P4 2.4 אפילו לא HT ויש בו רק 512 זיכרון פנימי. העניין הוא שהמחשב מבוסס RDRAM ואני לא צריך לספר כמה יקר לשדרג מ-512 זיכרון ל1.5 ג'יגה (זאת בהתחשב שכל הסלוטים שלי של הזיכרון תפוסים - משמע אני צריך להוציא לפחות 2 ולקנות עוד 2 של 512 כל אחד - ממש לא משתלם בעלות של כ3000 שח). אז מה שהחלטתי במקום להוציא כסף מיותר, על זיכרון לשדרג את המחשב וכאן אני מאוד מוגבל כי - יש לי AGP. אז החלטתי ללכת על מה שייתן לי את הביצועים הכי טובים לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE זיכרונות CORSAIR 2x1024 CAS2 וה…
-
- 14 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני עכשיו בארה"ב ואני רוצה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל! את האסוס אני יכול להשיג ב- 183$ שזה 805 ש"ח ואת האביט ב- 188$ שזה 827 ש"ח ההבדל ממש לא משמעותי ככה שאני צריך לבחור לפי מה שיותר טוב! בבקשה תנו לי תשובה חד משמעית!!! אני רוצה לוח טוב ושאני יוכל לעשות עליו ניסויים באוברקלוק אבל ל משהו רציני במיוחד! בתודה ניר -עריכה אני גם רוצה זכרונות חדשים אבל פה יש לי התלבטות גדולה! אני מתלבט אם לקבות שני סטיקים של Corsair XMS 3500 cas 2 256Kb או סטיק אחד של Corsair XMS 3500 cas2 512Mb בבקשה תנו תשובות הגיוניות!
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שלא פועל על dual ddr. כרגע יש לי שני סטיקים זכרונות של סמסונג, אחד 512 ואחד גי'גה, סה"כ ג'יגה וחצי. לחבר שלי ששידרג לפני כמה ימים לג'יגה זיכרון פנימי, היה בהתחלה סטיק 512 של החברה elixir שככל הנראה חברה לא מהמומלצות כל-כך (כשהוא קנה את המחשב הוא לא כל כך הבין בזכרונות..), אז הוא קנה שני סטיקים 512 של A-DATA. הוא ניסה לחבר גם את הסטיק של elixir אבל המחשב לא העלה את הווינדוס, בקיצור לא עבד, ונותר לו הסטיק בצד. הוא נתן לי אותו, ואמרתי לעצמי שאני אנסה למרות שלא מומלץ שלא יהיו אותן חברות. הכנסתי את הסטיק, הווידוס עלה וכתב שיש 2GB של RAM. אז רציתי לדעת, עד כמה זה באמת לא מומלץ שהזכרונות לא יהיו אותה חברה? והאם זה משפיע על מהירות הזכרונות? לכל הזכרונות 400Mhz. תודה…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב לפני שלושה חודשים ועקב החלפת קירור נפל לו חלק בלוח, מן קאבל כזה. האם האחריות מכסה את זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב אז יש כמה זכרונות מSKYPC שחשבתי לקנות אבל אני לא יודע אילו (כולם 2GB ב D\C) F2-6400CL4D-2GBPK לינק> http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 F2-6400CL4D-2GBHK לינק> http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3022 OCZ2P800R22GK לינק> http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3038 OCZ2SOE800URB2GK לינק> http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3039 וזה נראה לי הכי טוב כי הוא 900MHZ אבל אני לא בטוח מה ה CL שלו> OCZ2SOE9002GK לינק> http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040 תעזרו לי לבחור *עריכה: למעבד E6600 ולוח Gigabyte P965 DS3 ומתוכנן OC למשהו טוב, לא יודע אולי 4 או בסביבות…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לאיזה O.C ניתן להגיעה עם קירור סטוק ל-E5200 על לוח P31 ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחר אני הולך לרכוש לוח אם חדש למעבד I930 או I920 בהתחלה הייתי סגור על X58A-UD3R של גיגה בייט. אתמול ראיתי לוח שלא שמתי לב אליו לפני P6T SE של ASUS מבחינת מחיר שנייהם אותו מחיר. יש לי נטייה לאסוס, מה יותר מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
http://us.shuttle.com/barebone/Models/sg33g5_pro_spec.html זה המחשב, אני מזמין אותו מאיביי עוד כמה ימים, באמת שתשתדלו לעזוב שיקולי האם כדאי דווקא SHUTTLE ולמה... כרגע מה שרוצים בבית, מארז קטן ויפה על השולחן ולאחר שהSHUTTLE הקודם הגיע לפני שבוע אין ספק שאני לא חוזר בזמן הקרוב למארזים הגודלים והמגושמים (למרות שמן הסתם אני גם משחק פחות אז הדרישות בהתאם). בכל אופן... אני לא הכי מעודכן בדקויות האחרונות בעולם החומרה אז אני אצטרך קצת עזרה... הכיוון הוא מעבד מרובע ליבה כי המחשב הוא בעיקר לסרטים/אינטרנט/עריכה וכו' והוא לא מיועד למשחקים, הכרטיס שיהיה בשימוש יהיה זה המובנה ואני מעדיף כרגע את המרובע ליבה שיוכל בעתיד לתת יותר ביצועים בהבדל משמעותי יותר מהכפולים. בגדול אני פתוח להצע…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הFSB של הלוח הוא : 1600Mhz,כשאין מעבד שעובר את ה1333... http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה אומר הסיומת A או B במעבדי אינטל? והאם יש אתר שמשווה בין מהירויות של כל המעבדים האחרונים ( גם של אינטל וגם של AMD ) לא כולל ה 3G של אינטל? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1.ראיתי איפשהו בפורום מפרטים שE6850 מראה ביצועים טובים יותר מQ6600 במשחקים - עדיף לקנות את הראשון? או אולי Core 2 Extreme? 2.CL5/CL4 - הבדל משמעותי? (אני קונה מחו"ל, לא רוצה OC, רוצה ביצועים כמה שיותר טובים במשחקים, לוקח 2GB) 3.איזה זכרונות כדאי לי לקחת? שוב, קונה מחו"ל.. ושל KINGSTON או CROSAIR בלבד.. 4.מה ההבדל בין TWIN2XP2048-6400C4 של כרוסאיר לבין TWIN2X2048-6400C4 תודה רבה לכל העונים נ.ב GA-P35C-DS3R בסדר, או שיש יותר טובים שווים את התוספת כסף?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזא :GigaByte GA-P35-DQ6 Chip שווה ליקנות ?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות כאלו בארץ? אני זוכר שלפני כמה זמן ראיתי כאלו בפלונטר, אבל נדמה שהם נעלמו מרשימת הלוחות למכירה שלהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער על זה שאני שואל הרבה שאלות ופות הרבה דיונים אבל באמת שזה חשוב! מה ההבדל בין שני המעבדים AMD Athlon 64 3200+ Box ו AMD Athlon 64 3000+ Box????? והאם הוא כל כך גדול בכדי להשקיע עליו עוד כמה מאות שקלים? תענו לי בבקשה זה דחוף!!!! (רק מי שמבין) תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור!! עריכה:------------------------ יש לי עוד שאלה: המעבדים האלה יותר טובים מהמעבד P4 3Ghz 512K ??.?? בקשר לעריכה של הכותרת-אני לא יודע אם זה מותר, אם לא אז תגידו לי אני אוריד את זה
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום ;D הזמנתי את המחשב שלי מPCH הוא צריך להגיע בימים הקרובים ;D הנה המפרט: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Arctic Silver 5 Thermal Grease ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit CAS 2-2-3-5 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply (420W Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFG Green Tower w/Transparent Window (P/S not included) בבית יש לי כבר GF2 ישן, אבל משחקים זה לא הקטע שלי אז לא כל כך נורא. פלופי, צורב, דיוידי יש לי גם…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מדובר במעבדים: Celeron Processor-M, 2.4GHz AMD® Athlon XP-M 2500+ 1.87GHz מי מהם יותר טוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבחינת ביצועים, איזו מבין הגירסאות של ה-nF4 טובה יותר, ה-SLI או האולטרה (בכלליות, לא ספציפית לדגם מסויים)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-