מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שמוכרים זכרונות שתואמים למעבדים i3 i5 i7, ושעלותם גבוהה יותר מזכרון DDR3 "רגיל". השאלה היא האם הם באמת נותנים ביצועים טובים יותר למעבדים האלה, או שזה סתם גימיק למכירה? אם הם נותנים ביצועים טובים יותר, מהי ההשפעה באחוזים לעומת זכרונות DDR3 "רגילים"? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בלוח אם זיכרון מסוג : G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3 1600 1.65V CL7-7-7-24 האם אני יכול להוסיף זיכרון נוסף מסוג : CORSAIR CML4GX3M2A1600C9B DDR3 1.5V CL 9-9-9-24 או שעדיף זיכרון אחר? הלוח שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO מעבד: INTEL I5 750
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי מה ההבדל בין השניים אבל לא כל כך הבנתי אז אם ניתן להסביר לי שוב. וכן מה עדיף משניהם. דרך אגב רכשתי מחדש עם ויסטה עם מעבד intel E6300 conroe core 2 due תודה
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader -DDR II 800Mhz 800MHz DDR2 CL 5-6-6-18 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) 1.8 - 2.0 Volts* Unbuffered Copper Mirrored XTC Heatspreader** 240 Pin DIMM עולים 600 ש"ח.במחשב שמיועד למשחקים,עם Q6600 ו8800GT מה עדיף זה או DDR II 800Mhz - 1GB TwinMOS CL5 *2?
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים בכותרת זה המעבד שלי.התחלתי את התקנת המשחק אתמול בערב,היום באתי הבייתה והוא עדיין לא סיים אלא ביקש את הדיסק השני,ואז הוא המשיך את ההתקנה. עכשיו כל הזמן אני מסתכל ורואה שהפס לא מתקדם.זה רק נראה לי או שהפס מתקדם לאט? אין מצב שהמעבד לא יתקין את המשחק נכון? ולמה אצל אח שלי שיש לו E6750 זה התקין לו את המשחק ב10 דקות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח דגם P5K של אסוס עם מעבד Q6600 וזכרון DD2 למה מומלץ להחליף (רצוי של אסוס) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ידוע לי שרכיטקטורת הקונרו פותחה בארץ (או שאני טועה?). במידה וזה נכון, זה יפה מאוד. אפשר לומר שזה מה שעזר לאינטל להתאושש? ל-AMD יש איזה תשובה למעבדי ה-core2due? מה עוד פותח, מפותח או יפותח בעתיד בישראל?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לאחר שנתיים וחצי מייגעות שלא החלפתי חלקים למחשב... ועכשיו שסוף סוף עולה בידי האפשרות לקנות וברצוני לקנות בשביל שיעבוד טוב למשחקים כמו הלף לייף 2 ובטלדפילד 2 שיגיע במרץ. בבקשה המליצו לי מה לעשות ואיזה מהמפרטים כדאי לקחת. מפרט 1 : AMD 64 3000+ SOCKET 754 Gigabyte K8NS-PRO/K8NS 2X512MB DDR A-DATA מפרט 2: amd 64 3000+ socket 939 Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 512mb ddr a-data - בהמשך אוכל להוסיף עוד סטיק של זכרון מפרט 3: פשוט לחכות לבורדים עם NFORCE4 עם PCIX זולים שיקח מספר חודשים. (אנא ציינו כמה זמן לדעתכם יקח לבורדים זולים עם PCIX להגיע) אני כרגע עובד עם כרטיס מסך GF4 TI4200 128MB DDR בין שנתיים וחצי וברצוני להחליף ל GF6600GT זה למה אני צריך PCIX.
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הnForce 680i שיש בלוח אם של EVGA ושל ASUS STRIKER EXTREME אמרו שהוא יתמוך בFPB 1333MHZ לאחר עידכון ביוס ובסיקור שעשו על ערכות השבבים החדשות אמר ששום לוח אם לא יתמוך במעבדים החדשים של INTEL אפילו אחרי עידכון ביוס זה אומר שהלוחות אם הללו לא יתמכו בהם?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי, יש לי עכשיו 1G של קינגסטון ואני רוצה זכרונות חדשים שיכלו לתת את המקסימום על הלוח הזה: Asus P5VD2-VM אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו, תודה מראש ליאור.
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם .. בקרוב אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה, וחשבתי על להרכיב אותה לבד (בשביל הכיף האישי שלי..) אז רציתי לדעת משהוא אחד , ככה שאני יודע שאני יסתבך איתו : לאחר שאני שם את המעבד , הזכרונות והכרטיס מסך על הלוח , אני צריך להגדיר משהוא בתוך הביוס ? או שהכל כבר נכנס אוטומטי ? תודה לכל העוזרים **שאלה שסוטת קצת מהנושא** אם לדוגמא אני שם את החוט של ה RESTART איפה בטעות ב POWER (בחיבורים של הלוח M כמובן ,)אז יכול להשרף איזה חלק ? (הכוונה לחוטים של המארז..)
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רכשתי את המעיבד הנ"ל אתמול בחו"ל במחיר שניראה לי סביר בקישור: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=9494388&sku=UMD-102759617 בכל מיקרה אני רוצה לרכוש לו לוח אם מתאים והאמת אני לא עוקב אחרי AMD כבר שנים. אשמח לעזרה בנושא. את הלוח ארצה לירכוש בארץ אם אמצא. אז תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ככה...יש לי E2160,7600GS ,GA-945GCM וזיכרון 1GB 533MHZ . אם אני קונה ב220 שקל זיכרונות 2GB 800MHZ ,עד כמה זה יעזור לי במשחקים? אני לא מתכנן OC . נגיד עכשיו הפתיחה של אנריל אצלי באיטיות מטורפת,אם אני אשנה ל2GB 800MHZ זה יעזור לי במשהו? ותגידו..אם אני לא מתכנן לקנות OC ,לא כדי להוסיף רק 1GB במקום לקנות 2 ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אהלן רציתי לשאול שאלה שאף אחד לא טרח לשאול ואני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום [אפילו פניתי לאינטל בכבודם ובעצמם!! ] השאלה שלי היא, האם ה"CONROE" ישווקו בישראל בדיוק באותו התאריך שהם יצאו לאור בארה"ב [שהוא כפי הנראה בתחילת יולי] וחוץ מזה, בכל מקום רשום שהמחיר של הE6600 שכנראה יהיה השבב הנמכר ביותר יעלה 315$ בארה"ב.. אבל מה לגבי המחיר בישראל?? אותו דבר?? תודה מראש.. -ג'ו.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב פשוט שינגן מדיה בסלון. DIVX ומוזיקה. לא שום דבר יותר מורכב, לא רוצה להקליט וידאו. חשוב שיהיה שקט וקטן פיזית. הלוח אם הזה יתאים לי ? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=25 זה הכי זול שמצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לקראת קניית מחשב ובחרתי בלוח אם של אינטל מבוסס P43 הבא: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP43TF/DP43TF-overview.htm מקריאה של תגובות בכל מיני מאמרים הבנתי שאינטל לוחות חסרי פיצ'רים ונעולים יותר מהשאר ל OC. ייעוד המחשב יהיה פוטושופ ושימוש כללי ללא משחקים ויכלול כרטיס מסך GeForce 8400GS (עכשיו אתם מאמינים לי?) יש משהו שאני מפספס כאן שהופך את הלוחות של אינטל לכל כך שנואים? זכרו ש OC לא מעניין אותי ואני בקושי מבין מה זה לעזאזל פיצ'רים
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב samsung 256mb 333 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 מגה. רציתי לקנות עוד זכרון של סמסונג אבל הם נורא יקרים אז רציני לדעת אם אני יכול לשלב בין שתי חברות? עכשיו כמו שהבנתי אם כרטיס אחד הוא 333 אז השני חייב להיות כמוהו (רק תגידו אם זה נכון, אל תתייחסו לזה במיוחד) אז בחנתי באתר פנדה כמה חברות והנה מה שאני מתלבט ואם תוכלו תרשמו על כל חברה אם היא טובה ולבסוף מה הכי כדאי לקנות : של GEIL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 kingstone (שווה את המחיר ?!?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_485&products_id=2011 micron (שני דגמים, אחד שכתוב original ואחד לא, מה ההבדל?) http://www.pandas.…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי לא מצאתי בארץ EVGA Classified SR-2 , האם מישהו ממליץ על חנות בחול שהיא מסודרת, ואפשר לראות בבירור כמה יעלה משלוח לארץ ? בסגנון www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com תודה מראש שרון. במקרה השניה הזו ממש מצאתי משהו http://buyamerica.co.il/amazon/15662-CHANGEME-addImageToP.html יש עוד רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצו…
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אמור לקבל דרך חבר מחשב עם המפרט הבא: מעבד E2140 זכרון CORSAIR 4GB 800 לוח GIGABYTE P35-DS3 כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT 512MB ספק HEC 350W (לא ידוע לי הדגם המדוייק) מארז COMPUCASE 6A19 צורב DVD PIONEER דיסק קשיח WD 250GB מסך TEAC 19 אינץ' (לא ידוע לי הדגם המדוייק) השאלה שלי האם המעבד שיחסית חלש יפריע לי במשחקים כמו CRYSIS?
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם יש דרך נוספת בלי כל התוכנות שצריך להפעיל בדוס או להריץ מלא מבחנים? ומה הם הסימנים לזיכרון דפוק (בעיות שנגרמות וכו'),האם עכבר שנתקע לעיתים למשך שנייה מצביע על זיכרון דפוק? או בעיות בתלת מימד? (כמגון באגים לא רצויים במשחקים? כמו נקודות צבעוניות מדיי פעם וכו') תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-