מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי, יש לי עכשיו 1G של קינגסטון ואני רוצה זכרונות חדשים שיכלו לתת את המקסימום על הלוח הזה: Asus P5VD2-VM אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו, תודה מראש ליאור.
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם .. בקרוב אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה, וחשבתי על להרכיב אותה לבד (בשביל הכיף האישי שלי..) אז רציתי לדעת משהוא אחד , ככה שאני יודע שאני יסתבך איתו : לאחר שאני שם את המעבד , הזכרונות והכרטיס מסך על הלוח , אני צריך להגדיר משהוא בתוך הביוס ? או שהכל כבר נכנס אוטומטי ? תודה לכל העוזרים **שאלה שסוטת קצת מהנושא** אם לדוגמא אני שם את החוט של ה RESTART איפה בטעות ב POWER (בחיבורים של הלוח M כמובן ,)אז יכול להשרף איזה חלק ? (הכוונה לחוטים של המארז..)
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רכשתי את המעיבד הנ"ל אתמול בחו"ל במחיר שניראה לי סביר בקישור: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=9494388&sku=UMD-102759617 בכל מיקרה אני רוצה לרכוש לו לוח אם מתאים והאמת אני לא עוקב אחרי AMD כבר שנים. אשמח לעזרה בנושא. את הלוח ארצה לירכוש בארץ אם אמצא. אז תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ככה...יש לי E2160,7600GS ,GA-945GCM וזיכרון 1GB 533MHZ . אם אני קונה ב220 שקל זיכרונות 2GB 800MHZ ,עד כמה זה יעזור לי במשחקים? אני לא מתכנן OC . נגיד עכשיו הפתיחה של אנריל אצלי באיטיות מטורפת,אם אני אשנה ל2GB 800MHZ זה יעזור לי במשהו? ותגידו..אם אני לא מתכנן לקנות OC ,לא כדי להוסיף רק 1GB במקום לקנות 2 ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אהלן רציתי לשאול שאלה שאף אחד לא טרח לשאול ואני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום [אפילו פניתי לאינטל בכבודם ובעצמם!! ] השאלה שלי היא, האם ה"CONROE" ישווקו בישראל בדיוק באותו התאריך שהם יצאו לאור בארה"ב [שהוא כפי הנראה בתחילת יולי] וחוץ מזה, בכל מקום רשום שהמחיר של הE6600 שכנראה יהיה השבב הנמכר ביותר יעלה 315$ בארה"ב.. אבל מה לגבי המחיר בישראל?? אותו דבר?? תודה מראש.. -ג'ו.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב פשוט שינגן מדיה בסלון. DIVX ומוזיקה. לא שום דבר יותר מורכב, לא רוצה להקליט וידאו. חשוב שיהיה שקט וקטן פיזית. הלוח אם הזה יתאים לי ? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=25 זה הכי זול שמצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לקראת קניית מחשב ובחרתי בלוח אם של אינטל מבוסס P43 הבא: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP43TF/DP43TF-overview.htm מקריאה של תגובות בכל מיני מאמרים הבנתי שאינטל לוחות חסרי פיצ'רים ונעולים יותר מהשאר ל OC. ייעוד המחשב יהיה פוטושופ ושימוש כללי ללא משחקים ויכלול כרטיס מסך GeForce 8400GS (עכשיו אתם מאמינים לי?) יש משהו שאני מפספס כאן שהופך את הלוחות של אינטל לכל כך שנואים? זכרו ש OC לא מעניין אותי ואני בקושי מבין מה זה לעזאזל פיצ'רים
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב samsung 256mb 333 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 מגה. רציתי לקנות עוד זכרון של סמסונג אבל הם נורא יקרים אז רציני לדעת אם אני יכול לשלב בין שתי חברות? עכשיו כמו שהבנתי אם כרטיס אחד הוא 333 אז השני חייב להיות כמוהו (רק תגידו אם זה נכון, אל תתייחסו לזה במיוחד) אז בחנתי באתר פנדה כמה חברות והנה מה שאני מתלבט ואם תוכלו תרשמו על כל חברה אם היא טובה ולבסוף מה הכי כדאי לקנות : של GEIL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 kingstone (שווה את המחיר ?!?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_485&products_id=2011 micron (שני דגמים, אחד שכתוב original ואחד לא, מה ההבדל?) http://www.pandas.…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי לא מצאתי בארץ EVGA Classified SR-2 , האם מישהו ממליץ על חנות בחול שהיא מסודרת, ואפשר לראות בבירור כמה יעלה משלוח לארץ ? בסגנון www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com תודה מראש שרון. במקרה השניה הזו ממש מצאתי משהו http://buyamerica.co.il/amazon/15662-CHANGEME-addImageToP.html יש עוד רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצו…
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אמור לקבל דרך חבר מחשב עם המפרט הבא: מעבד E2140 זכרון CORSAIR 4GB 800 לוח GIGABYTE P35-DS3 כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT 512MB ספק HEC 350W (לא ידוע לי הדגם המדוייק) מארז COMPUCASE 6A19 צורב DVD PIONEER דיסק קשיח WD 250GB מסך TEAC 19 אינץ' (לא ידוע לי הדגם המדוייק) השאלה שלי האם המעבד שיחסית חלש יפריע לי במשחקים כמו CRYSIS?
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האם יש דרך נוספת בלי כל התוכנות שצריך להפעיל בדוס או להריץ מלא מבחנים? ומה הם הסימנים לזיכרון דפוק (בעיות שנגרמות וכו'),האם עכבר שנתקע לעיתים למשך שנייה מצביע על זיכרון דפוק? או בעיות בתלת מימד? (כמגון באגים לא רצויים במשחקים? כמו נקודות צבעוניות מדיי פעם וכו') תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למה זה טוב אם המערכת עובדת מצוין ? זה משפר ביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כי קראתי שהכונן נשלט ע"י שבב JMICRON ולא ע"י ערכת השבבים ווינדוס לא מזהה אותו עד שאתה מתקין לו את הדרייבר. האם גם בשביל להריץ התקנה מדיסק של מערכת הפעלה אני אצטרך להתקין את הדרייבר לכונן אופטי? כי אז יכולה להיווצר בעיה קטנה לא? אני עומד לקנות את הלוח ורציתי לדעת תשובה לגבי זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
למשל אני קונה זיכרון 256 a-data 400 מגה הרץ cl 2.5 וקינגסטון ..... אותו דבר אבל cl 3 מה ההבדל ביניהם תסבירו לי קצת על מה ההבדל בין 2.5 ל 3 ומה זה a-data בקיאספי
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קיבלתי את זה על הזכרונות שלי (תמונה מצורפת) האם זה אומר שהזכרונות שלי הם בעצם על 400mhz ולא על 800 כמו שחשבתי? או שאני מכפיל את זה ב2 הסטיקים ואז זה כן 800? אני קצת מבולבל [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
נכון שיש מעבדים 1700 מגה הרץ נגיד? לא משנה נגיד, אתם יכולים גם לחשוב שזה 1.6 או 1.5 או 1.4 קיצר!! נכון שיש SDRAM 133 מגה הרצים? שמעבירים 533 מגה בייטים בשניה? אז בגל לשזה יותר מהיר מקצב המעבד ( 100 מגה הרץ שעובדים ב 4 בנקים רוחב פס אפקטיבי 400) זה יפעל כמו 100 מגה הרץ ויעביר רק 400 מגה בייטים ?? אני חושב מאוד שאני טועה תסבירו לי את העניין
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, מחשב עם מעבד I3 כל הזמן נתקע: בדקתי ספק, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך והכל תקין לחלוטין כשאני מנסה לעשות בדיקה למעבד עם תוכנה דרך הוינדוס הוא תוקע את המחשב תוך פחות מדקה אני צריך תוכנה שתבדוק לי את המעבד לפני עליית מערכת ההפעלה כדי לראות שגיאות כלשהן ולהיות בטוח בודאות שזה המעבד תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות ה 865PE המחשב לא למטרת OC אלא לעבודה רגילה הכוללת גם עריכת וידאו דיגטלי אני מחפש את הלוח אם שיתן תמורה הכי טובה לכסף הבנתי שבארץ הלוח של INTEL PEREL הוא הכי זול , לא מתאים ל O.C אבל ביצועים דומים לשאר ? האם אני טועה , האם יש לוח אם במחיר דומה שנותן יותר ? תודה ???
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן, מצאתי את זה באינטרנט, מסתבר שזה ידוע כבר כמה שבועות: Intel announced a new revision (stepping G0) of the Core 2 Quad Q6600 processor. Compared to the stepping B3, the CPUID changes from 06F7 to 06FB, the S-Spec from SL9UM to SLACR but most of all the TDP is reduced from 105 to 95 Watts. לי זה נשמע כמו בדיוק מה שה Q6600 צריך בשביל להעלות אותו ליכולות OC טובות מאד מהמצב הבינוני שהוא מצוי בו כרגע. אבל אני לא מוצא את זה בארץ, החנויות שמספיק ישרות בשביל לתת לינק למוצר, נותנות לינק לSL9UM, שזה הstepping הישן והאחרות לא מציינות כלום - אני מניח שזה אומר שגם הן עובדות עם ה stepping הישן. אז מישהו יודע מה קורה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לוחות מבוססי 650i של nvidia תומכים במעבדים מרובעי ליבה 45nm? ז"א ב q9300 וכו'?
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה בקשר ללוח הנ"ל כמו שאתם רואים הוא נמצא ברשותי אחריי קניית מחשב חדש סוף סוף השאלה שלי היא כזאת: כמו שכתוב כאן: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2456&ProductName=GA-965P-DS3 הלוח תומך בE6320 בגרסת הF11 קיבלתי את הלוח עם F10 קודם כל איך הגיוני אם ככה שהמעבד עובד בלי שום בעיות מיוחדות? או איך הוא מזוהה ע"י הלוח בכלל? השאלה השנייה היא עד כמה העדכון הזה נחוץ לי שהרי המעבד שלי נתמך רק מגרסת F11 והגרסא הנוכחית שלי היא F10. לעדכן או לא לעדכן? האם יש תוכנה שעושה את זה דרך הוינדוס? או שהדבר לא מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-