עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yirmi_opp,

אני הולך לקנות מחשב לצורך עבודה משרדית בלבד, הכוללת שימוש מסיבי ביישומי אופיס, סריקה של המון תמונות ומסמכים, אימיילים וכו'. לצורך ניהול ארכיון היסטורי מסויים. קיבלתי שתי הצעות למערכות מחשב מבוססות מעבד Pentium 4 2.8 Ghz HT 800 Fsb. שאלתי היא - האם כדאי ללכת על כונן קשיח בתקן s-ata? בהצעות שקיבלתי יש שני סוגי לוחות אם, הנה שני הדגמים: 1. MSI 6728 865 2. ABIT IC7 (875PE), DDR128b, HT 3. MSI 865PE - הבנתי שזה הלוח - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 אני מדגיש שהמחשב לא מיועד למשחקים, ככה שלא אכפת לי כרטיס קול על הלוח, רק חשוב שהמחשב יהיה יציב בצורה רצחנית! לא אוברקלוק ולא כלום. על מה עוד כדאי לשים לב כדי לבנות מערכת יציבה כמה שיו…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  2. אורח מתן
    Started by אורח מתן,

אני פעם בכמה שנים עושה שדרוגים למחשב(פעם כרטיס מסך,פעם עוד דיסק קשיח וכדומה..). כרגע יש לי I7 5820. כדאי לשדרג למעבד שציינתי? מפעם לפעם אני משחק במשחקים שדורשים מעבד חזק,אבל בתכלס אני לא צריך מעבד כזה חזק. אני פשוט רוצה לקנות משהו חזק כשאני משדרג שיהיה לכמה שנים טובות לפחות. אני יודע שזה לא זול..מדובר בעלות של 3.5 אלף מ EBAY

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. שמעתי פעם שמועה, שאם כל הסלוטים של הזכרון על הלוח מלאים, אז מהירות הזכרון יורדת ל 366MHZ זה נכון??? יש לי 2 של 512, ואני רוצה לקנות עוד 2 מה אומרים???

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by lmlm,

אין הרבה מה לכתוב : http://techreport.com/etc/2006q2/woodcrest/index.x?pg=1

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by le011,

היי איך הלוח הזה יחסית ללוחות האחרים עם אותו הציפסט(965)?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  6. בכמה DDR3 1333 יותר מהיר בתאכלס בביצועים מDDR2 מהירות 667 ?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by slowdive,

שלום, אני מרכיב מחשב חדש.ננעלתי כבר על מעבד intel ?Core2 Duo E6300 ו512X2 זכרון. אני לא מתכוון לעשות בעתידOC ולא להשתמש בשני כרטיסי מסך. האם יש טעם במקום ללכת על צ'יפסט 945 (נגיד,GIGABYTE 945P-S3) להוסיף איזה 200 ש"ח ל965 (נגיד LEMONT של INTEL)?זה יתרום איכשהו לביצועים? נ.ב. אני לא מתכוון לשחק עליו משחקים

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by omrij,

בשעה טובה ומוצלחת מכרתי לפני דקות אחדות את הזכרון שלי השאלות שלי הם: מה עדיף לקחת 4800LA או 4400LE או אולי משהו אחר בכלל (אני לוקח 2*512) עדיף 437, 441 או בכלל משהו אחר? בעיקרון הבנתי שה LE עדיפים ב 2*512 אבל לא הצלחתי להבין למה אז אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה נחמד בעיקרון המטרה שלי היא שהזיכרון יגיע ל300 (עד עכשיו עבדתי ב10*270 ורוצה לעבור ל9*300) אם אפשר אז ב CL2.5 תודה למגיבים

9. שלום אני מתכנן שידרוג בקרוב (למעשה קניית מחשב חדש) ולאחר שקראתי על מעבדי שש הליבות הצפויים, החלטתי לחכות להם קצת. יש הרבה באזז סביב מעבדי ה thuban של AMD ורציתי לשאול האם יש בהם איזשהו חידוש מלבד היותם שש ליבתיים ? הרי כיום באופן כללי מעבדי AMD נחותים בביצועיהם לעומת מעבדי אינטל המקבילים (ואני בכוונה לא מכניס את המחיר למשוואה), לפיכך אם יצאו מעבדי AMD ללא שינוי ארכיטקטורה אז הם יהיו נחותים מול מעבדי שש ליבות מקבילים של אינטל. בקיצור, האם יש מה לחכות להם ? האם הם מביאים איזשהו שינוי טכנולוגי מלבד צירוף של 6 ליבות ? תודה * בבקשה אל תענו שאני לא צריך שש ליבות כי אני כן צריך...

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by zvulun,

אני על סף קניית מחשב והתלבטות היחדה שנותרה לי היא בין המעבדים: Q9450 או Q9300, ההפרש במחיר הוא 350 משום מה כולם אומרים שאין באמת הבדל ביניהם בביצועים, אבל לא שמעתי נימוקים אשמח לחוו"ד מכל מי שמבין בעניין נ.ב- שאר המפרט ASUA P5Q PRO ANTEC SONATA III+500W ARCTIC COOLING 7 PRO OCZ 4GB CL4 WD 74GB RAPTOR 10000RPM SEAGATE 500GB 32MB LEADTEK QUADRO FX3500

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by manz11,

שלום. יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P4P800DLX INTEL 865PE ומעבד 478 512K 2.8MH ו2 סטיקים של זיכרונות CORSAIR 2*512 400MHZ וכרטיס מסך של ATI 9800SE . השאלה היא.. לוח האם שלי הפסיק לעבוד, ואני מחפש לוח חדש. לא מצאתי לוח כמו שלי ,אני מחפש משהו די איכותי עם ערכת שבבים סבירה +. למישהו יש המלצות איזה לוח אם אני צריך לקנות ...? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. הישן במהירות שעון של 1.86 החדש במהירות שעון של 2.8 ואיך ה E6300 הישן ביחס למשפחת ה 5000?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by or2077,

ראיתי את זה עכשיו בIQPC.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4053 זה הגיוני? קינגסטון כאילו הם די סבבה לא? למה זה כל כך זול?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by stavcas,

האם מעבד בעל תושבת AM2+(Phenom 2)יתאים ללוח אם בעל תושבת AM2?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by dorbarnea,

אהלן רציתי לדעת בקשר למעבד ולוח : [table][tr][td]INTEL SCANLON BAYH61SA [/c][/t][table][tr][td][/td][td] INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ולמה בד"כ משתמשים בהרכב הזה? עבודה משרדית וכו.. ואם בכלל זה מומלץ או שיש מעבדים ברמות האלה יותר חדישים ואני ישמח לקבל שם של מעבד איי אמ די המגביל לרמות האלה של מעבדים.. תודה מראש[/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. אהלן. כרגע ארבעת הסלוטים שלי מלאים כך: 2 Geil 256Mb DDR 333MHZ CL2.5 2 Corsair 512Mb DDR 400MHZ CL2.5 אני שוקל להעיף את ה-GEIL, ולקנות עוד 2 סטיקים של 512. האם זה כדאי? תודה!

17. 8I945pl-g של גיגהבייט rev1 כתוב שהוא תומך רק בשני גיגה של זכרון, מה גורם למגבלה הזאת? יש לו 4 חריצים של DDR2 יש דרך לעקוף את זה?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by MasterGal,

אהלן פורום נכבד, אז מה עדיף ואם שווה לשים עוד 200 ש"ח ולקנות 3200. האם יש הבדל בין AMD62 athlon 3000 BOX לבין AMD62 athlon 3000 Plus תודה, גל.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  19. P5B Deluxe http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=344

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by idoyi,

יש לי אופצייה לשדרג את המחשב שלי עד 1200 ש"ח אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם, האם ב- 1200ש"ח אני יכול לקנות כרטיס מסך ולוח אם שעדיפים על מה שיש לי??? סביר להניח שכן... איזה כרטיס מסך ולוח לקנות??? (המפרט למטה)

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by dror_gh,

שלום , אני הולך לקנות את המעבד Intel® Core2 Duo processor E6600 אני צריך שתעזרו ותייעצו לי איזה לוח אם לקנות לו? מה הכי טוב וכו' ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by raz00004,

קניתי מחשב לא מזמן אם 4gb ram עכשיו אני רוצה להגדיל את זה ל8gb ram יש לי crucial 4gb ddr3 1600 mhz אם אני ישים corsair 4gb ddr 1600 mhz זה משנה משהו או שמה יותר טוב crucial או corsair תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by prince amir,

אני רוצה לקנות בשבוע הבאה מעבד ולוח של AMD כיום יש לי לוח עם מעבד 1800+ אבל אני נותן אותו לאח שלי אז נשאר לי חור במחשב יש לי שני אופציות 1. לוח של ECS דגם N2U400-A עם ציפסט של NVIDIA שעולה בערך 330 ש"ח 2. לוח של ABIT דגם NF7 כנ"ל אבל עולה בערך 430 ש"ח אני לא רוצה RAID או SATA כי אין לי צורך אלא רק לוח חזק וטוב ללא בעיות משני האתרים של הביקורות זכו שניהם בתור לוחות די טובים , השאלה איזה מהם יותר מומלץ לאורך זמן. דבר שני איזה מעבד לקחת, האם יש הבדל רציני בין BARTON 2500+ ל 2600+ מבחינת ביצועים או אין הבדל משמעותי כלכך. אשמח לקבל תגובות יום טוב.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  24. ניסיתי להחליף מעבדים בין שני מחשבים. המעבדים הם: Intel Pentium 4 1.6Ghz Intel Celeron 2.66Ghz כמובן שהתושבת של שניהם היא 478. כאשר העברתי את הסלרון למערכתבו ישב האינטל (אמנם זה סלרון אבל הבדל של 1Ghz), המערכת הפעלה לא עלתה. מה שכן- המחשב עצמו נדלק אבל אפילו לא היה פוסט. בנוסף, לא ניתן היה לכבות אותו(גם לא ע"י לחיצה ארוכה), אלא ע"י הוצאת כבל המתח. מה לא עשיתי נכון?

• 10 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.