עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה המצב חבר'ה ?.. רציתי לשאול כמה שאלות. אני מרכיב לאחי מחשב חדש (כל פעם אני קונה חלק אחד) ורציתי לשאול בקשר לתאימות של הזכרונות שבמחשב שלי ללוח אם שלו. עשיתי הזמנה (וזה כבר הגיע אני רק צריך לנסוע לאסוף את זה) ללוח אם Gigabyte GA-EP31-DS3L וראיתי באתר של Gigabyte שכתוב שיש בעיות עם זכרונות (לא כולם). יש לי במחשב 4 כרטיסים של 512MB (2 של OCZ ו - 2 של GEIL) מסוג DDR2 עם 800MHz והייתי רוצה לדעת אם זה יתאים ללוח אם שלו ללא בעיית תאימות (את הבעיה של התאימות כתובה למטה יותר). אני קונה למחשב שלו זכרונות (2x1GB של OCZ עם 800MHz. הנה השם המלא שלו באתר OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK - אגב הם טובים ל - OC ?) והייתי רוצה להביא לו את שלי ואנ…

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  2. יש לי כרגע 2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד קניתי זכרונות חדשים , 2 סטיקים של 4 במטרה לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון השאלה היא , האם אולי בעצם כדאי לי להשאיר גם את זה וגם את זה ולעבוד עם 4 סטיקים שיתנו ביחד 12 ג'יגה? כמובן שמדובר ב2 סוגים שונים של זכרונות מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by zedisdead,

אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס האם מערכת שיש לה מעבד 5200 תהייה חלשה באופן משמעותי ממערכת עם מעבד 8400 ? האם שווה להוסיף את ההפרש שהוא 400 ש"ח במחיר ? תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. בראיון זה אנו יושבים אחד על אחד עם שחף קיזלשטיין שהוא סמנכ"ל באינטל ומנהל קבוצת ולידציית המעבדים. הכירו את הצד שסוחב על כתפיו את האחריות לוודא שמעבדים מתוחכמים מגיעים בזמן, באיכות ובביצועים מירביים לשוקלכתבה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. למעבד E8400 איזה לוח אם לשים האם שווה לעלות ל 45 זה מצדיק את ההפרש במחיר???

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  6. סיימתי להתקין את מחשבי החדש ועוד אין על וינדוס הוא נקי לגמרי. הפעלתי והסתכלתי על הביוס וראיתי שהמעבד רץ על 1250MHZ והFSB הוא 100MHZ WTF? המעבד הוא 2800+ והלוח הוא ABIT NF7-S2 והזכרון A-DATA 512MB DDR400 עוד משהו מוזר, בביוס יש את הSoft Menu (<<זה בדיוק מה שרשום) בעוד בחוברת הם מראים Soft Menu III, היתכן שאני פשוט צריך לעדכן את הביוס והכל יסתדר? אם כן, למישהו יש מדריך איך לשים את הביוס על דיסק BOOTABLE? ועכשיו לקטע המצחיק: ביקשתי מאבא שלי שיביא לי מאוורר 120מ"מ כי הקומפיוקייס בא רק עם אחד אז חבר שלו הביא לו אחד של שרת שהוא לא משתמש מסתבר שזה מאוורר DELTA, וכל פעם שפותחים את המחשב יש רעש של מנחת מסוקים

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  7. מפרט כרשום בכותרת

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. האם הם יוכלו לפעול יחד מבלי שיווצרו מסכים כחולים או בעיות כלשהן? או שלא? הזכרונות הם מסוג DDR1 שניהם, בעלי נפח של 256MB.

9. שלום לכם DDR3 כבר נמצא במקומותינו בארץ הקודש ומחירו אלוהים ישמור 3000 שקל לקיט של 2G שמעתם נכון 3000 שקל GSKILL DDR3 PC10600 2GB 1GB x 2 מי קונה ראשון ??? למי יש כסף? ???

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by raw-e,

מה עדיף למשחקים 2.66X4 או 3.1X2 ?????

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by SUBX2,

ECS (Elitegroup) P4VXASD ציפסט של VIA מצאתי את הקישור הזה הזה לא הורדתי והוא לא עובד ב XP למישהוא יש קישור ל DRIVER טוב שיעבוד [ftp=ftp://http://www.driverscollection.com/?file_id=3070]http://www.driverscollection.com/?file_id=3070[/ftp]תודה לעוזרים...............................

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  12. שלום , אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים עם מפרט שאולי תקראו לו קצת מוגזם , ועלתה לי השאלה לגביי הזכרון http://tms.co.il/preview/spec/t7v8lqyg האם יש הבדל במהירויות בין 800 ל1066 ,במחשב כזה של DDR2 , 4gb ואם כן , וכנראה שכן - במה זה מתבטא? תודה!

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  13. שלום לכולם השאלה שלי לחברי הפורום היא עם מישהו יודע למה מחירי המעבדים (e8500 ,q9550) עלו בדקתי באתר של skypc ובאתר של tms (המחירים עלו בסביבות ה100 עד 300 שקל)?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by -R-E-L-,

אני רוצה לקנות 2G DDR400 ללוח K8-NF9 של GIGABYTE. רצוי שיהיה CL2.5 לצורך OC קטן.

15. Started by noam12,

רכשתי את המחשב הבא .בפרסום נאמר כפי שאתם רואים GFORCE 4 128 M(לוח אם GIGABYTE GA7 VM400M אשר כולל כרטיס מסך) . הביוס מראה את זה AGP APERTURE 128M AGP FAST WRITE DISABLE VGA SHARE MEMORY SIZE 64M ב VGA אני לא יכול לעלות ל 128 והבנתי שכרטיס המסך תומך ב128M כיצד אם בכלל אני יכול לשנות שכרטיס המסך יעבוד על 128M או שמה אנני יכול ואז המשמעות שהפירסום שיקרי תודה נעם

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by ofekbd,

אני באמת לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא והפורום פה היה נרא הלי הכי מתאים. הבעיה שלי היא ככה: יש לי שני דברים, בצב ע ירוק שרשום עליהם : SIMM TECH C-RIMM VER 1.0 0136 וליד זה שני לוגואים של שתי חברות-simm tech ו-rambus. אין לי מושגגג מהם הרכיבים האלה, אשמח אם מישהו יוכל לזהות. תמונה: '>http://www.2send.us/"] http://www.2send.us/uploads/62d1bcfc89.jpg

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

יש לי 2 מערכות מיועדות למחשב שני (סרטים בהיי-דפנישן, פוטושופ, קצת קידוד, בעצם הכל חוץ ממשחקים). הראשון: AMD 4800X2 939 ASUS A8N-E, NFORCE4 2GB DDR1 השני: INTEL 2180 ASUS P5KPL-CM, G31 2GB DDR2 מי מהם עדיף לשים בתור מחשב שני? האחר ילך להיות מחשב ללינוקס\מק אז לא ממש קריטי לי ביצועים בו. גם RADEON X1050 ו- GEFORCE 6200TC מי ילך לאן... תודה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  18. תודה על העזרה ומאוד חשוב 2500 בארטון|או|1700 אי אם די עם oc בעודף

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by C991Now,

אז קניתי מחשב חדש Q9400 HD4870 512mb 4g 470w בקיצור,אני מחלף 3 קבצים RAR של 5-13GB כל אחד, והמעבדים רק על 10-30% מאמץ ! למה זה קורה,למה המעבד לא "מתאמצץ" יותר כדי לחלץ מהר יותר,הוא רק על 30% מקסימום? 3 חילוצים+ונטרילו+mIRC+CStrike+אינטרנט\2-5 טאבים תודה מראש! נ.ב הQ900 על 2.71

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  20. סליחה על שתי אשכולות שפתחתי צמוד זה לזה. יש לי: מעבד : P4 2.4 533MHZ זכרון: 256MB 333MHZ - סטיק 1. לוח: MSI 865PE Neo 2 S - דואל צ'אנל. בעוד כמה ימים אני אקבל את הזכרון שהזמנתי (שזהה למה שיש לי כרגע, PQI).. אז על איזה מהירות הזכרונות יעבדו? על 666MHZ, או שהמעבד יגביל אותם ל533MHZ(זה קשור?)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by lompy,

אני מנסה לעדכן את ביוס עם BIOS@ הוא מוריד את הקובץ מאתר שלהם מנסה לעדכן ואז כותב ERASE ERROR וכשהוא מסיים הוא כותב BOIS WRITE PROTECTION איך אני מוריד את ההגנה הזאת

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by Or ei,

חוץ מהבקר רייד השני איזה עוד הבדלים יש בניהם ?

23. לא מזהה לי את הu-dma 6 הוא כותב רק udma לבד.. והביצועים של הדיסק הקשיח נעשו ממש איטיים אז מה עושים? מה ההגדרות הנכונות בביוס שצריך לעשות כדי לגרום לדיסק הקשיח לעבוד כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by MoonMage,

דבר ראשון מה ההבדל הגדול בין שני הצ'יפסטים(כמה אמרו לי שההבדל הוא pat אבל ראיתי בביקורות שונות של865 יש את זה גם רק במילים שונות כמו למשל אצל אסוס) האם הם יתמכו במעבדים שמבוססים על דור העתיד של אינטל?(Prescott )(כלומר האם נגיד גרסה חדשה של לוח מסוים שמבוסס על ה865 או ה875 תתמוך במעבדים החדשים) למה כולם ממליצים על הIS-7 של Abit שבביקורות הMSI neo 2 מנצח אותו בא עם יותר דברים טובים(פיצ'רים שונים תוכנות וכבל ide מעוגל) וגם עולה פחות ? ??? (640 בksp) ויש לי עוד כמה אבל אני לא רוצה להעמיס שטויות בפורום ;D תודה לכל המגיבים\קוראים 8) עריכה:וסליחה עם כבר שאלו את השאלות האלו לא ראיתי אותן בשום מקום : נראה לי שבחרתי שעה קצת מוקדמת\מאוחרת

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. חברה קבלו את המעבד הכי חזק שיש קיום למחשב שולחני ביתי רגיל: http://www.intel.com/products/processor/pentiumXE/index.htm כפול ליבה. עם 4 מגה קאש (2 מגה לכל ליבה) מהירות FSB 1066 MHZ תדר שעון של 3.73 GHZ !!!! עם 64 ביט ... וכל שאר הבולשיט!! אחלה מעבד הכי טוב של אינטל ושל AMD ....... וגם נראה לי יותר טוב מה FX 60 ...... להלן עמוד של השוואתו למעבדי Intel אחרים: http://indigo.intel.com/compare_cpu/default.aspx?familyID=1 נ.ב 65 ננומטר....+ HT....

• 6 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים