עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני בשלבים הסופיים לפני קניית המחשב ויש לי שאלה לגבי המעבד. אני מתכוון לקנות P43GH , אבל כששוטטתיברשת , נתקלתי בתופעה משונה.... חלק מהחנויות מציעות אחריות לכל החיים , בעוד שאחרות מציעות אריות רק ל-3 שנים. איך זה יכול להיות? האם זה תלוי בספק שהם קונים ממנו? לכל ספק מדיניות אחריות שונה?! (זה לא ממש נשמע הגיוני...) ??? אני אשמח לקבל תשובה (רצוי חד משמעית... ) לגבי האחריות.... תודה.

2. Started by stingeR-,

אני מתכנן לרכוש לעצמי מעבד+לוח מאוד זולים - מעבד AMD Athlon 64 Venice 3500+ ולוח אם A8NE-FM מKSP.. הלוח לא נמצא באתר של אסוס.. בכמה אתרים בח'ול מוכרים אותו ובכולם כתוב שהוא מבוסס צ'יפסט NF4 ULTRA.. אבל האם הגיוני שאפשרי לקנות בארצנו הקטנטונת לוח מבוסס NF4 ULTRA בפחות מ300שקל ? כמובן שצ'יפסט הNF4 ULTRA הוא צ'יפסט מ-ע-ו-ל-ה לאוברקלוק ואמור לתת כאן ביצועים לא רעים בכלל.. האם הלוח יתמוך בכולם? מהי דעתכם? יש לי תקציב של עד 800שקל לא שקל יותר

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מעבדי הפרסקוט החדשים מומלצים. כמו כן צויין באתר כי תתכנה בעיות תאימות עם לוחות מסויימים. השאלה-אם המעבד כדאי,מהו לוח האם המומלץ עד סכום של 800 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by eyal.s,

אשמח להמלצה של לוח אם P45/P43 שתומך DDR2 800 וגם DDR3 ועם PCI-E V2.0.... המחיר לא יותר מ1000 שקל. הוא מיועד לQ9450. תודה אייל.

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by darkman,

בקיצור יש אחד בצבע אדום ואחד ירוק אני לא רוצה שהם ידלקו מה עושים? האם אפשר לשים עלהם איזולירבנד?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. Started by crazydiamond,

יש לי מעבד את'לון XP 2500+ ויש לי הזדמנות (בתוספת תשלום ) לשדרג אותו ל 2800+ האם כדאי לי ? האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים? ואם כן כמה כדאי לי להוסיף על ה 2500 כדי לשדרג.

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  7. היי יש לי לוח אם VIA P4M266(VT8751) ויש לי זכרון במהירות 100MHZ , אז רק רציתי לדעת עד איזה מהירות זכרון הלוח אם הזה תומך, זה דחוף!!!!

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  8. אני משדרג את המחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להזמין את החלקים INTEL CORE i7 S1155 2600K ASUS P8P67 PRO זכרונות -PATRIOT VIPER 6144MB (2048MBX3) DDR3 מה דעתכם על הלוח האם יש דגם יותר משתלם ממנו. תקציב ללוח- 1000 תודה יוני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by guyfaran,

מה זה בנצ'מארק?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by gabig12,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון שבב של 512 כי בלוח אם יש לי כניסה רק של שתי כניסות זיכרון ואני לא רוצה למלאות את הכניסות עד הסוף אז השאולות שלי הם: 1). איזה זיכרון כדאי לי לקנות תמליצו לי על זיכרנות של 512 (שבב אחד) 2). אם אני לא טועה שמעתי שיש כל מיני סוגי זיכרון שיכולים לא להתאים למחשב יש ddr ויש sdr (אם זה נכון) בקיצור אני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון יש לי איך אני בודק את זה בתודה GABIG12 מקווה שתענו לי במהרה :

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by vat,

שמעתי שיש בעיות עם לוחות מסוימים של AMD64 וזכרונות 1GB. אני מתכנן לקנות בדיוק את השילוב הזה, איזה לוחות 100% לא יגרמו לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by dddd211,

אני לא יודע מה לירשום בכתורת. מה לירשום.? זיכרון-| מה הזיכרון יותר טוב אל תסתקלו על המחיר אני לא עושה OC CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2.5 Value Memory 667 שקל הוא GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory CL2.5 8-4-4 2T, 5ns WLCSP, 2.6-2.95V, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB, bulk pkg 528 שקל הוא שייש זיכרון יותר טוב באותו מחיר? לוח-| לוח למעבד A64 3000+ איזה לוח יותר טוב אל תסתקלו על המחיר איזה לוח יותר טוב Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard 615 שקל MotherBoard: Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) 600 שקל ?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by redead,

יצא לי עידכון ביאוס חדש ללוח אם הישן שיש ברשותי, וכן אני יודע , אם זה לא מקולקל לא לגעת, אבל בכל זאת רציתי רק לדעת , מה זה אומר Disable PCI prefetch ? זה בעצם העידכון האחרון שיצא..

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  14. Started by arielyossef,

שלום חברים ברשותי מעבד Intel i5-3570K + קירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה לבצע OC - ורציתי לדעת עד איזה תדר הכי גבוהה אני יכול להגיע אליו מבלי לגרום נזק למעבד.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  15. שלום. אני רוצה לדעת אם המעבד G2020 של אינטל יתמודד ללא תוספת כרטיס מסך (הרי קיים בו מעבד גרפי פנימי) עם סרטים 1080p, גלישה באינטרנט ומוזיקה באותו הזמן? -המחשב לא נבנה לשמש כמחשב למשחקים או כל פעולה אחרת חוץ מסרטי FHD וגלישה באינטרנט. הבנתי שהוא יותר חזק ממעבד זול של I3 באותו טווח מחירים 270 ש"ח +\- תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש הבדל בין יכולות ה- OC של 5200 ו- 5300? כמו כן, אם מישהו יכול להסביר את ההבדל בין 8400 ל-5200, כי לפי הנתונים זה כולה 500mhz..? ושאלה אחרונה, בכמה קלות, אפשר להגיע עם קירור טוב ל- e5200, ליכולות של e8400..?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. Started by nahum8,

יש לי 768MB זיכרון של GEIL אבל רק עכשיו שמתי לב שזיכרון אחד עוד על 333MHz PC-2700 והשתיים האחרים על 400MHz זה בסדר? או שכדאי להישאר עם 512MB של 400MHz?

18. אחרי בדיקה קטנה, הבנתי שה-Q6600 כיום פחות טוב מ-e6600 בודד, וזאת בגלל שאין תמיכה בריבוי ליבות, לכן רק מעבד e6600 אחד מתוכו מנוצל, ועובד בצורה פחות יעילה ממעבד e6600 בודד. עכשיו לגבי התוכנות/משחקים של היום, שלא תומכים בריבוי ליבות, האם הם יתמכו בעתיד [ע"י פאטצ' או משהו]? או רק התוכנות/משחקים שיווצרו מלחתחילה עם תמיכה בריבוי ליבות ינצלו את המעבד מרובע הליבה החמוד שלי [מה שדי מבאס]. תודה למגיבים.

19. Started by Kukishin,

הציעו לי על שניהם 600 ש"ח, תקינים לחלוטין ללא אובר קלוקים או שימוש חריג. כדאי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ed1,

מוכר אחד הזהיר אותי שכדאי לי לקנות רק בארטון כי הם פחות מתחממים, זה נכון? הסתכלתי ב-KSP וראיתי שחלק T-BRED וחלק בארטון... ולברטונים יש פי שניים מטמון. אני כבר מבולבל, אפשר לעשות לי סדר בבלגן?

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב מבוסס AMD64. בחנות הציעו לי לוח אם Nforce 4 Ultra של Foxconn. ידוע לי שהחברה אחת מהיצרניות הגדולות (למעשה מייצרת את הלוחות עבור ג'יגהבייט). השאלה איך המוצרים שלה עצמה? בעד / נגד..... המוצר שהוצע לי ספציפית הו זה: http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS הדגם הינו: NF4UK8AA-8EKRS מישהו נתקל בסקירה שלו? תודה, שבת שלום.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by niv212,

לאחרונה קניתי מחשב חדש וכשקיבלתי אותו ניתנה לי הזדמנות לקחת במקום 2X1024 של קינגסטון 1X2048 של פאטריוט, השאלה שלי היא האם למרות שפאטריוט הרבה יותר טובים (לפי מה שהבנתי) וקשה להשיג אותם בארץ, 2 ערוצים של 1024 יעבדו לי יותר טוב?. (אני יודע שעדיף לי להביא עוד 2048 של פאטריוט, אולי בעתיד)

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. האם ה- Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) הוא Dual DDR ????

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  24. אחרי ההדגמה על הבמה שהיממה את כולם, הפרטים הטכניים הממשיים אודות מעבד העל העל הביתי של יצרנית השבבים מתחילים להגיע בטפטופים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.