עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shai265,

רציתי לדעת אם אלה הגדרות טובות לכרטיס מסך geforce 6600 gt???? הנה תמונה:

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by scylla,

שלום לכולכם! אני חדש בפורום והייתי רוצה חוות דעת איזה לוח עדיף: ASUS P4P800: http://www.pch.co.il/docs/pd-1322317594.htm ABIT AI7: http://www.pch.co.il/docs/pd288665130.htm האביט חדש ולא שמעתי עליו ביקורות אבל הפיצ'רים שלו נראים יותר טוב מאשר של האסוס אבל אסוס זה אסוס ככה שאני לא יודע. אל תתייחסו לOC למה אני לא עושה ובקשר לG-LAN של האסוס זה לא יתרון מבחינתי למה תהיה לי רשת אלחוטית ויהיה לי כרטיס מיוחד. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by Jack_g,

יש לי שניי סטיקים של CORSAIR PC3200C2 512MB השאלה היא על איזה מתח ברירת מחדל הם עובדים ואיזה תיזמונים אפשר להגיע איתם הכי גבוה ובאיזה מתח כמובן בבאס של 400. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by UltraTouch,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש של אינטל מסדרת Dual core אז ראיתי את המעבד Intel Dual Core G640 שזה המפרט המקוצר שלו: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray זיכרון מטמון 3MB סוג אריזה Tray סוג ליבה Core i5/i7 1155 תושבת 1155 המעבד מתאים ללוח אם שלי בידיוק (תושבת 1155 , סוג ליבה Core i5/i7 1155) אבל אני רוצה לדעת עליו עוד מבחינת טמפרטורה אם הוא אמין וגו.... תודה מראש!

5. Started by zoman,

מזה AMD K7 שמעתי את השם הזה ואין לי מושג מזה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by motorishta,

יש לי מעבד 2000 ויש לי 2 לוחות שהציעו לי אחד ממהם זה asus p4vp-mx 533, עכשיו יש בו כרטיס מסך מובנה ויש לי כרטיס מסך חיצוני יותר טוב ממנו ולוח אם vt8753 apollo p4x266 של חברת pc partner שנייהם למעבד 2000 ו 512 זיכרון השאלה איזה מהם כדאי לי לקנות !! תודה לקוראים ולעונים!!!

• 11 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by leda,

אני רוצה לדעת האם באמת כל חברה שלא נותנת אחריות של איסטרוניקס מוכרת למעשה מעבד מזוייף. אמרו לי שאיסטרוניקס זה היבואן הרישמי היחיד של אינטל בישראל.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. האם הלוח DFI LANPARTY DK X38-T2RB טוב לאוברקלוק?.. אני יודע ש-DFI מצויינים בכל הנוגע לאוברקלוק על הלוחות שלהם... אבל מה איתו? תודה רבה לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by coral,

2 של 256mb, או אחד של 512 MB?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by guy_intel,

האם ישנה עדיפות בין שני סוגי הזכרונות הנ"ל: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black כלומר, 900Mhz ב-CL4 לעומת 1066Mhz ב-CL5 ? עבור מערכת Q9550, Asus P5Q PRo ועם OC.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by Or ei,

יצא לאחרונה ביוס חדש מספר 1004 ללוח בגרסאת 1.XX (גם ללוחות REV 2 יצא אבל אני מדבר על הREV 1.XX) לפי אתרים בחו"ל הוא משפר הרבה דברים ופותח הרבה אפשרויות כמו העלת מתח לצ'פסט! עד 1.9 ועוד כמה אפשרויות חדשות קצת פחות מעניינות קראתי גם על אנשים שהצליחו להגיע עם הלוח הזה ל11X200 יציב אחרי עדכון לביוס הזה ! אני אישית עידכנתי את הביוס ל1004 UBER הלך כרגיל חלק עם התוכנה asus update גרסאת UBER : (לא רישמי ,להשתמש על אחריותך בלבד!!!) For the A7N8X v1.03 - 1.06 http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/A7N8X/1004-Uber.rar For A7N8X-deluxe v1.03 - 1.06 http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/A7N8X-Deluxe/1004D-Uber.rar For A7N8X- deluxe v1.03 - 1.06 , contains the enhanced …

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by muli90,

יש זיכרון 512 ואני לא ידע איזה חברה וכל הדברים האלה......ואני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של 512 רציתי לדעת אם אני יכול לפרק הזיכרון שיש לי עכשיו במחשב ללכת לחנות להגיד לו שיביא לי את אותו זיכרון בדיוק ואז לשים את מה שהיה לי ואת מה שקניתי ואז יהיה לי 1Gb זיכרון... אני יכול לעשות כזה דבר??? תודה ;)

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by stingeR-,

טוב.. הרכבתי תמחשב החדש שכולל E6300 עם DS3 וג'יגה של CROSAIR VALUE 533MHZ אני מגיע לפוסט וכתוב לי 466MHZ CPU 66X7.. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה וגם שאני פותח את הביוס אז הPC HEALTH מראה שהמעבד עובד על 55 מעלות(ואנחנו מדברים על מעלות במנוחה שעוד לא מותקן וינדוס.. הכל דרך הביוס) מהר כיביתי תמחשב ובאתי לכאן.. על הלוח יש ביוס גירסא F1.. אז חשבתי שהבעיה נובעת מזה.. רק תאשרו לי כדי שאני אתקין וינדוס ויעשה אפדייט לביוס לגירסא F4... http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2314&ProductName=GA-965P-DS3 תראו כאן את כל השיפורים בביוסים.. חשוב לציין שבדקתי פעמיים שהמשחה הטרמית מרוחה כמו שצריך והכל נוגע ויש מגע בין המעבד…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by The Shark,

איזה לוח אם, מבין השניים שבכותרת, יותר טוב? אני מדבר מבחינת ביצועים נטו. ללא OC ומבלי להתחשב בפיצ'רים. תודה לעונים... ...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  15. אני בונה מערכת חדשה. לוח- נעול רק אסוס. חשבתי על P5B למיניהם, או P5LD. מעבד - רק אינטל, COR2DOU - חשבתי על ה E6300. זיכורן- 2 סטיקים של Kingston KVR667D2N4-512MB DDR-II DDR 667 Memory . מה דעתכם? איזה עוד לוחות טובים באותו סדר גודל מחיר יתמכו במעבד הזה? האם כדאי לקנות זה ה 6400? האם כדי לרכוש זיכרון 800? כאן הנושא המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237119.10 תודה

• 11 תגובות
    • 699 צפיות
  16. היי מציעים לי לעשות טרייד אין 2 סטיקים של CORSAIR xms2 1GB pc-6400 c4 ולהוסיף 290 ש"ח ולקבל 2 סטיקים של AData 2GB pc-6400 c4 איך נשמע?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. האם ניתן לחבר ללוח כזה מסך CRT שניקנה לפני שנה,אני שואל מכיוון שהבנתי שמדפסות ישנות לא ניתן לחבר ויש צורך במתאם. תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by T-Flash,

שלום שמעתי שכשמחברים זיכרונות בדואל, רוחב פס (או משהו כזה ) גודל מ 64BIT ל 128BIT... אפשר לקבל הסבר על זה בעברית? מה זה רוחב הפס הזה?...מה הוא עושה?... וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by mayfree,

אני מתלבט איזה מעבד לקנות למחשב למשחקים . את הפרש 200 השקלים בין ל-3000 ל-3200 עוד אפשר לספוג איכשהו, אבל האם כדאי להשקיע 400 שקל נוספים בשביל לעלות ל-2.4GHZ של ה-3500?האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש הזה?יש למישהו בנצ'מרקים של המעבדים הללו?? האם אפשר או צריך בכלל לעשות OC למעבדים האלה כי הבנתי שהם מתחממים מהר. שמעתי שללוח ABIT AV8יש בעיות תאימות עם הווינצ'סטר. האם זה נכון? שאלה נוספת:האם אפשר להשיג בארץ את ה-939/3500 NEWCASTLE?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by oFRiZ,

תאמת שלא הייתי בטוח איפה אפשר לפתוח את הנושא אז מצטער אם זה לא במקום הנכון .. רציתי לשאול אם יש הבדלים במאוררים המצורפים למעבדים בין ה E4500 ל E7200 פשוט כי לי יש את ה4500 ואחי אתמול קנה מחשב חדש עם המעבד המשופר יותר ועם קירור בנפרד לכן אין במאוורר כרגע שימוש וגם המאורר נראה קצת שונה ולא דומה .. יש שינוי מבחינת האיכות בעיקרון ששווה להחליף את שלי בחדש..? תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  21. יש לי כרגע זוג זכרונות של TWINMOS 512MB DDR400 CL2.5 אני חייב להזמין עוד שני סטיקים של 512 כ"א, על מה הייתם הולכים במקומי? TakeMS 512MB DDR400 CL3 או Kreton 512MB DDR400 CL2.5 הקאץ' הוא כזה, שניהם באותו מחיר, רק שאת הKRETON זה מחנות בתל אביב וייקח כמה ימים עד שזה יגיע, ואם חס וחלילה זה פגום או משהו, זה סיפור לסוע אליהם... הTAKEMS זה מחנות שהיא ממש מתחת לבית שלי ואני יכול ללכת ברגל במידה וקורה משהו כמה הבדל יש כבר בין התזמונים האלה ? (על שניהם יש אחריות לכל החיים אגב)

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by topcat115,

איזה מעבד מהמעבדים הנ"ל הוא יותר טוב מבחינת מהירות וביצועים? Pentium 4 541, 3.20Ghz, 1MB, Bus Speed 800 Pentium Dual Core E2200, 2.20Ghz, 1MB, Bus Speed 800

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. אז לאחר מחקר מקיף באתרים רבים ולאחרונה באתר הנפלא הזה, החלטתי לבנות מחשב חדש על בסיס A64 אך פתאום צצו כמה מחשבות שגרמו לי לפזול שוב לכיוון אינטל. - נראה לי שאינטל קצת יותר מתקדמים מבחינת chipsets, תמיכה ב-DDR מהיר יותר, PCI-EX ועוד. אם אני מחפש מחשב בעיקר ליישומים כבדים בסביבת windows xp/longhorn ורוצה להנות מפלטפורמה חדשה - מה המקביל בעולם אינטל ל- socket 939 - כלומר ארכיטקטורה שתישאר זמן רב? - איזה מעבד מומלץ היום ליישומי windows בסיסיים, הרצת שרתים על המחשב וקצת משחקים ? האם זה prescot או northwood? תודה

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  24. אני פירקתי את כל המחשב (בפעם הראשונה שלי) לפני שבוע וחצי בערך כדי להחליף מארז. אז החלפתי מארז, חיברתי את כל החיבורים והכל עובד כרגיל. רק נשארו לי החיבורים של ה-USB, שאותם לא חיברתי ללוח האם כי לא ידעתי איך. יש לי שני חוטים שיוצאים מה-USB של המארז, ומכל חוט יוצאים עוד 4 חוטים נוספים. זה מה שרשום על שניהם: על ארבעת החוטים שיש בכל חוט רשום: על החוט הראשון: D+ על החוט השני: D- על החוט השלישי: GROUND על החוט הרביעי: VCC יש את המילים האלה על ארבעת החוטים שיוצאים מכל חוט, רק ההבדל היחידי הוא שעל שמונת החוטים שיוצאים משני החוטים הראשיים כתובים הספרה 1 או 2 רק כדי להבדיל לאיזה חוט ראשי שייך כל אחד מהחוטים האלה (איזה 4 חוטים מתאימים לחוט ראשי אחד ואיזה ארבע נוספים מתאימים לשני). זה…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  25. אני צריך לדעת מאיזה חברה הלוח אם, וכל דבר אפשרי אחרי שאפשר לדעת עליו. איזה סוקט זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.