מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באיזה ידיעה שAMD תשווק גם את ה3800 בטכנולוגיה חסכונית בחשמל לAM2 אז השאלות שלי זה -ה3800 החסכוני בחשמל גם יהיה כפול ליבה? והשאלה השניה -מישהו יודע מה יהיה האבדל בין 3800 רגיל לAM2 לבין החסכוני בחשמל לAM2 ? מישהו יכול לתת לי לינק על הטכנולוגיה ועל מחשבים קטנים בבקשה? טוב זה לא לפורום הזה אבל אני שוקל בעתיד ליקנות מחשב קטן בגודל הפיזי ושקט אבל לא ניד ואני רוצה לדעת אם אפשר להרכיב מחשבים כאלה בלי ליפגוע הרבה בביצועים במישחקים ובעומק של הארנק?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קבלו http://www.rambus.com/us/products/xdr_xdr2/index.html?campaign=googleuskeyword&gclid=CMyQ-_Sjy4cCFRHgXgodq3S0Gg
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הנ"ל עם מעבד פנטיום D ואני רוצה לשדרג אותו רציתי לדעת אם מעבדי 45nm יעבדו עליו
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איזה זיכרונות מKSP הכי טובים בשבילי עד 700ש''ח אני לוקח (כנראה) I5 750 עם P55A-UD4P בקובץ המצורף יש את הזיכרונות שנוסו ונמצאו טובים ללוח הזה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
"לוח אם למעבדי ה-AM2 החדשים של AMD מדגם INFINITY NF ULTRAII-M2 של חברת DFI מתנת חברת GlobalTech" מהו שוויו?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שווה להשקיע עוד 200 - 300 שקל כדי לקנות 4 ג'יגה במקום 2 ג'יגה? אני עומד להתקין במחשב Vista.. עדיין לא יודע כמה ביט... ובגלל זה אני שואל.. המחשב מבוסס על מעבד Q6600 והוא לא מיועד למשחקים, אלא יותר לעבודה יומיומית ותוכנות טיפה כבדות... המחיר הכללי של המחשב יהיה 3000 ש"ח מקסימום לא כולל מסך..
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב לצורך עבודה משרדית בלבד, הכוללת שימוש מסיבי ביישומי אופיס, סריקה של המון תמונות ומסמכים, אימיילים וכו'. לצורך ניהול ארכיון היסטורי מסויים. קיבלתי שתי הצעות למערכות מחשב מבוססות מעבד Pentium 4 2.8 Ghz HT 800 Fsb. שאלתי היא - האם כדאי ללכת על כונן קשיח בתקן s-ata? בהצעות שקיבלתי יש שני סוגי לוחות אם, הנה שני הדגמים: 1. MSI 6728 865 2. ABIT IC7 (875PE), DDR128b, HT 3. MSI 865PE - הבנתי שזה הלוח - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 אני מדגיש שהמחשב לא מיועד למשחקים, ככה שלא אכפת לי כרטיס קול על הלוח, רק חשוב שהמחשב יהיה יציב בצורה רצחנית! לא אוברקלוק ולא כלום. על מה עוד כדאי לשים לב כדי לבנות מערכת יציבה כמה שיו…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני כרגע עם 16GB (ראו תמונה). מעוניין בשני סטיקים של 16GB. אשמח אם תוכלו להמליץ מה לקנות ולזרוק פה לינקים אם נתקלתם במבצעים כלשהם במסגרת הסייבר מאנדי. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב משחקים חזק עם Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=, עכשיו, אני צריך לדעת כמה המהירות CPU שלו. המעבד הזה מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים BioShock וCrysis?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש הבדל גדול בין זיכרון DDR לDDR2? פשוט אני רונה עכשיו מחשב ויש לי בו 2 סלוטים של זיכרון 256 DDR2 ככה שיהיה דאבל (יותר מהיר)... אז השאלה היא אם זה מספיק או שכדאי לשנות את זה ל- 2 סלוטים של 512 DDR? המהירות בשניהם היא 533 MHZ... תודה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני על סף קניית מחשב והתלבטות היחדה שנותרה לי היא בין המעבדים: Q9450 או Q9300, ההפרש במחיר הוא 350 משום מה כולם אומרים שאין באמת הבדל ביניהם בביצועים, אבל לא שמעתי נימוקים אשמח לחוו"ד מכל מי שמבין בעניין נ.ב- שאר המפרט ASUA P5Q PRO ANTEC SONATA III+500W ARCTIC COOLING 7 PRO OCZ 4GB CL4 WD 74GB RAPTOR 10000RPM SEAGATE 500GB 32MB LEADTEK QUADRO FX3500
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שבוע טוב. הלוח אם שלי תומך בזיכרונות 1066?? תודה ושבוע מצויין..
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת קניית מחשב מבוסס מעבד Ivy Bridge, למיטב הבנתי דגמים ראשונים של מעבד Haswell צפויים לצאת באיזור חודש יוני. למיטב ידיעתכם, האם בעת יציאת מעבד מדגם חדש מחירי לוחות האם לדגמים הקודמים יורדים? (כלומר האם כדאי לחכות חודש ואז לקנות את לוח האם לIvy Bridge)? תודה רבה לעונים עידן
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לקנות חדש ואני מטלבת מה עדיף לוח אם עם ציפסת יותר ישן(P43) אבל עם FIREWIRE ואופציה לDDR3 הדגם:http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=39475 או אחד יותר חדש (P45)בערך באותו מחיר עם PCI X16 2.0 אבל בלי FREWIRE ואז אני אצתרך לקנות כרטיס נפרד וגם יש לו רק שתי סלוטים של PCI הדגם:http://skypc.co.il/pl_product~39433~10~0.htm או ביכלל לקחת לוח אם זול ולקחת מעבד חזק יותר E8400 בימקום E7400 אני עובד עם התוכנות PINCLE STUDIO 12 וPHOTOSHOP
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס בגלל שאני מתקשה לשים 2 סטיקים של זיכרון בדואל (מסכים כחולים) המליצו לי על עידכון ביוס. הלוח שלי הוא http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=238 השאלות: 1. האם יעזור העידכון? 2. איך אני משחזר את הביוס במקרה של עידכון כושל? 3. מישהו יודע אולי איזה זיכרונות עובדים עם הלוח הזה? כי יש לי american data 256MB pc3200 cl2.5 ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256MB. הבעייה שאין לחנות (בה אני חיב לרכוש) את amrican data.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאוור שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5, מה התיזמון של הזכרונות האלו? אולי בגלל זה הוא כזה זול? האם כדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות זיכרון עם תזמונים טובים יותר? האם תזמונים טובים יותר באמת ישפיעו? זכרון RAM בכלל משפיע במשחקים (יש הבדל בין 1GB לבין 2GB במשחקים)? תודה :]
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת ב26/6 בערך לNEW YORK ורציתי לדעת הם הוא כבר יהיה בחנויות בתאריך הזה והאם יהיו לו לוחות בתאריך הזה.. כי אם אני לא יקנה ת930 (שאני מתכנן כבר חודש לקנות אותו אבל לא יוצא מכמה סיבות.. אבל שבוע הבא בטוח אני קונה) אני יקח ת6300 עם לוח נורמלי... אני צריך לדעת אבל אם יהיה לוח שתומך AGPX8+PCI-E ושיהיה OCER נחמד משהו בסגנון ה775DUAL-880PRO של אסרוק וגם שהוא לא יהיה יקר כל כך
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2504&catcode=333&AdCat=&parentid= מה אתם חושבים על זה?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לוח: אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות: 4 סלוטי זכרון DDR2 תמכיה במעבד p4 3.2ghz כניסת SATA2 חריץ pci express שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc] זכרון: קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים.... אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי] תודה.
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב מקריאה ברשת הבנתי ששני הלוחות די זהים ..בשניהם כרטיס מסך מובנה..עםפיצ'רים דומים פחות או יותר ומחירים דומים.. מי לדעתכם לוח יותר איכותי מבחינת יחס עלות\תועלת והאם אחד מהם עדיף ל-OC קטן ? (למרות שיש כרטיס מסך מובנה שמגביל) . האם גם יש למישהו ניסיון אישי איתם בהמהרה ?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין 2 הלוחות האלה? מה יותר טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למישהו יש מוסג אם לוח אם זה יכול להריץ את הזכרון שהזכרתי המהירות 667??? הוא יעלה איתם בכלל? תודה?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנתיים עכשיו למה זה טוב אם אני אעדכן את הערכת השבבים של המחשב? כלומר של הלוח אם אם הבנתי נכון? יש לי מעבד Pentium D 2.66Gh ולוח אם Intel D945GNT זה חשוב שאני אעדכן את ערכת השבבים ומאיפה אפשר להשיג עדכון? והאם הביוס גם כדאי שיתעדכן? תודה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה שבודקת תתקינות של הזיכרון שלי אם יש לכם אחת שפועלת ללא קשר לוינדוס גם טוב אבל גם כאלה שפועלות על וינדוס יהיו טובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-