מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכנן שידרוג בקרוב (למעשה קניית מחשב חדש) ולאחר שקראתי על מעבדי שש הליבות הצפויים, החלטתי לחכות להם קצת. יש הרבה באזז סביב מעבדי ה thuban של AMD ורציתי לשאול האם יש בהם איזשהו חידוש מלבד היותם שש ליבתיים ? הרי כיום באופן כללי מעבדי AMD נחותים בביצועיהם לעומת מעבדי אינטל המקבילים (ואני בכוונה לא מכניס את המחיר למשוואה), לפיכך אם יצאו מעבדי AMD ללא שינוי ארכיטקטורה אז הם יהיו נחותים מול מעבדי שש ליבות מקבילים של אינטל. בקיצור, האם יש מה לחכות להם ? האם הם מביאים איזשהו שינוי טכנולוגי מלבד צירוף של 6 ליבות ? תודה * בבקשה אל תענו שאני לא צריך שש ליבות כי אני כן צריך...
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אז ככה.. הזיכרונות שרשמתי ניכנסתי לאתר של g.skill למידע עליהם והלוח אם שלי לא מופיע ברשימה כי הוא כנראה יצא אחרי שהם יצאו או משהו השאלה שלי אם יש דבר כזה שזיכרונות לא מתאימים ללוח אם רק בגלל החברה או דגם ספציפי? משמע נגיד הזיכרונות האלה אמורים לפעול בכל לוח p55 שקיים? שנגיד יש לוחום אם שהזיכרונות האלה לא יפעלו בהם? כי אני קניתי את כל המחשב חוץ מכרטיס מסך (שמגיע עוד שבוע) והשאלה הזאת מטרידה אותי אם יש מצב שאני יצטרך להחליף אותם.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב היה לי abit in9 32x-max שנפטר היום עקב היותו לא מחובר לחשמל במשך שבוע...הוא עושה בצג הודעה C1 שאומר על בעיה או בזיכרון או בכרטיס מסך או בסלוטים של הזיכרון וכאשר אני מנתק את כל הרכיבים חוץ מהמעבד הוא עושה הודעה A0 שאומר שאו הביוס או הצ'יפסט מת...וניסיתי הכל, ריסט לביוס, ניתוק הבטריה ועוד.. קיצור יש לי מעבד core 2 due E6600 עם המאוורר של אינטל g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB nvidia gforce 8800GTS creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז לא צריך כרטיס מסך וסאונד על הלוח...(אבל אני יודע שתמיד יש סאונד אז שיהיה...), המחשב אני משתמש למשחקים כבדים, אינטרנט, סרטים 720P... לא…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם מצד המעבד בלבד, הוא צריך יותר כוח או לא יודע מה, כדי לעבוד בבאס יותר גבוה ומכפלה נמוכה, מאשר בבאס נמוך ומכפלה גבוהה, כאשר מדובר בשני המקרים באותו תדר סופי למעבד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמו בכותרת, רציתי לדעת: עבור HTPC (מוזיקה, וסרטי BluRay ברזולוציות של 1080p), מה יהיה עדיף - מרובע ליבה איטי יותר (ה- 9150e) או כפול-ליבה מהיר יותר (E7300/E7400). בכלל, רציתי לדעת איזו פלטפורמה עדיפה ל- HTPC, זו של אינטל או זה של AMD.... פליטת החום היא גם שיקול כמובן. תודה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בפנדה הכולל לוח Asus P6T... היום אני שם לב שנוסף להם עוד לוקח תחת אותה קטגוריית מעבדים - P6T SE הלוח יותר זול ב-100 ש"ח בערך (לא שזה מה שיקטין לי את החור בכיס)... אבל מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? SE זה קיצור של מה? Second Edition? מה הולך פה? ???
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel pearl creek האם הוא יהווה צוור בקבוק עם E6550 ו HD4870? או שמישהו מסתלבט עלי? :-X
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אחרי 10 שנים של עבודה למופת, הלוח אם שלי שם קץ לחייו היה לי לוח p4vma-m סוקט 478 אם אומר למישהו משו... לפי מה שבדקתי נראה לי שאני אלך על הלוח ASR-P4I65G http://www.omc.co.il/Products.php?id=ASR-P4I65G&category=ASR-P4I65G&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/prdTreeCode_032/ יש לי זיכרון DDR ומעבד intel p4 1.5 GH רק להיות בטוחה לפני שקונים, הלוח הזה יתאים לו?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. איזה דגם הכי זול מבחינת עלות תועלת של ג'יגבייט שתומך במעבד של אייאםדי 720 ובג'י טי איקס 260?ואים יש יותר טוב מג'יגה בייט בטווח מחירים אז גם טוב ובנוסף שיתאים גם לשדרוג עתידי של המעבד? 2.איזה משחקים שיצאו עד עכשיו וגם בעתיד תומכים יותר משתי ליבות? 3.עד כמה אוברקלוק בצורה בטוחה ומבלי שיפגע בתוחלת חיים של המעבד 720 אפשרית(עד איזה תדר הכי בטוח)? 4.האם \Phenom II x4 Quad-Core 945 Socket AM3 3.0Ghz 45nm Tray עדיף על ה720? 5.האם עדיף ה Phenom II x4 Quad-Core 945 על ה955 יש ל955 תדירות של 3.2 וזיכרון מרמה שלישית ול945 יש 3.0
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם - ראיתי את זה היום - נשמע מבטיח (מודרטור -> אם אני מדביק במקום הלא נכון בבקשה העבר בלי רגשות טינה...( http://images.dailytech.com/nimage/4622_large_stars_list.png מתוך http://www.dailytech.com/Final+AMD+Stars+Models+Unveiled+/article7157.htm כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
P5B Deluxe http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=344
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה למחשב שתפקידו העיקרי הוא לשימוש ביתי , בעיקר לגלישה באינטרנט. ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 ועוד שאלה אם הכרטיס מסך המובנה שבו באמת שווה משהו... הכרטיס מסך הוא GEFORCE 6100 תודה לעונים..
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עכשיו, כשגם AMD עברה ל DDR II וזמנם של זכרונות DDR I במחירים נורמלים הולך ואוזל החלטתי לשדרג ולהוסיף עוד ג'יגה. השאלה, אילו זכרונות אני צריך לקנות (של איזו חברה+דגם?) כדי שלא יהיו לי בעיות עם הזכרונות הקיימים. כרגע יש לי WINBOND 2X256MB PC2700. אוורסט מציגה את הדגם הזה: 32MX64U-33B. בגוגל אמנם אין אזכור כמעט לזכרונות האלה, אבל אני זוכר שבדקתי באתר של ווינבונד אחרי שקניתי את המחשב והדגם התאים. התיזמונים לא כל כך משנים וגם לא DUAL CHANNEL, העיקר שתהיה תאימות בין הישן לחדש. יש לי מקום רק לעוד סטיק אחד. תודה
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לדעת במחיר סביר כאילו זה לא שאני עומד לקנות או משהו פשוט לדעת
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי איך הלוח הזה יחסית ללוחות האחרים עם אותו הציפסט(965)?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום , אני הולך לקנות את המעבד Intel® Core2 Duo processor E6600 אני צריך שתעזרו ותייעצו לי איזה לוח אם לקנות לו? מה הכי טוב וכו' ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
יש לי אופציה לבחור בין לוחות האם הבאים - על מה הייתם ממליצים והאם שווה להשקיע מחיר כמעט כפול על ה 975 החדש המחשב מיועד למשחקים כבדים אינטרנט והורדות 1. D975XBXLKR 2. DQ965GFEKR 3. DG965WHMKR 4. DG965OTMKR כל המעבדים הם של אינטל והם תואמים למעבד הקונרו תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3649 והאם כדאי להרים בביוס מ 800 ל 1000 שזה המקסימום שהוא נותן. המעבד ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שמעתי פעם שמועה, שאם כל הסלוטים של הזכרון על הלוח מלאים, אז מהירות הזכרון יורדת ל 366MHZ זה נכון??? יש לי 2 של 512, ואני רוצה לקנות עוד 2 מה אומרים???
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה - יש לי לוח ASrock Z77 Extreme4 עם הביוס העדכני ביותר. הבעיה היא שגם התמונה של asrock בהדלקת המחשב וגם הביוס עצמו לא מוצגים במסך מלא אלא בריבוע קטן יותר. אני עם מסך 23" שמחובר ב-DVI לכרטיס GTX460, דרייברים עדכניים והמסך עצמו מדווח כשנמצא בביוס שהוא על 1920x1080. רעיון למישהו?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני פעם בכמה שנים עושה שדרוגים למחשב(פעם כרטיס מסך,פעם עוד דיסק קשיח וכדומה..). כרגע יש לי I7 5820. כדאי לשדרג למעבד שציינתי? מפעם לפעם אני משחק במשחקים שדורשים מעבד חזק,אבל בתכלס אני לא צריך מעבד כזה חזק. אני פשוט רוצה לקנות משהו חזק כשאני משדרג שיהיה לכמה שנים טובות לפחות. אני יודע שזה לא זול..מדובר בעלות של 3.5 אלף מ EBAY
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
דגמי ה-H הניידים הטריים מבית AMD הצליחו להרשים אותנו בגדול עם הביצועים והיעילות שלהם - ומה לגבי מעבד מתומן ליבות בעל מעטפת של 15 וואט בלבד? יכול להיות שנקבל תשובות בתוך זמן קצר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-