עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by e.t,

מתוך האתר הרשמי של EPOX: Model: EP-8RDA+ BIOS: 8RDA3827.BIN (5700) Date: 08/27/2003 Fixed: 1) Add "Auto_Precharge_Selectable" option to patch some DDR unstable issue. (i.e. A-DATA DDR400 / TwinMOS DDR 400) 2) Add support MagicScreen utility function. 3) Reduce code size for aggressive ROMSIP table. Enabled CPU Interface item. 4) Solved CPU warning temperature/Shutdown temperature function fail. 5) Show help message for VDD Voltage Regulator item. 6) Update awdflash.exe utility version of 8.23F to 8.24V. 7) Remove some items: -OS Select For DRAM > 64MB -Typematic Rate Setting -Typematic Rate (Chars/Sec) -Typematic Delay (Msec) מישהו יכול להסביר לי את סעיף 1 ? לא הבנ…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by BIGWOLF,

תודה למגיבים !

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  3. Started by rikus,

הלוח אם שלי במפרט ASROCK DUAL SATA2....הוא כרגע עובד לי על 256X4 בדואל, השאלה אם לא תהיה סתירה בגלל שזה גדלים אחרים?

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by Notter,

שלום הגעתי לשלב שבתור גיימר המחשב שלי מתחיל לאכזב... והתקציב שלי מגיע רק מהצבא אז אני זקוק לעזרתכם אז ככה, כרגע יש לי: לוח אם - Gigabyte GA-7VTXH+ מעבד - AMD athlon 64 3000+ כרטיס מסך - MSI GeForce 7600GS והזכרונות אני לא בטוח, אבל נראה לי 2 סטיקים של 512 DDR בכל אופן, הכרטיס מסך הקודם שלי הלך לעולמו לפני לא יותר מדי זמן ולכן קניתי את הנוכחי בגלל שהוא היה דיי זול, הוא VGA... וחשבתי שאולי מעבד ולוח אם חדשים יוכלו לעזור לי להפעיל בצורה יותר נורמאלית משחקים כמו Crysis. אני לא מחפש משהו hige-end, אבל בכל זאת איזה dual proccesor שיחזיק לי לשנתיים עד שאני אוכל לעבוד ולהרוויח כסף למשהו נורמאלי. השאלה היא האם אני אצטרך גם לקנות זכרונות חדשים וכו'... יש לי בסביבות ה 2000 שקל להוצי…

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by Svensk.il,

שאלה קצת מוזרה - יש לי לוח ASrock Z77 Extreme4 עם הביוס העדכני ביותר. הבעיה היא שגם התמונה של asrock בהדלקת המחשב וגם הביוס עצמו לא מוצגים במסך מלא אלא בריבוע קטן יותר. אני עם מסך 23" שמחובר ב-DVI לכרטיס GTX460, דרייברים עדכניים והמסך עצמו מדווח כשנמצא בביוס שהוא על 1920x1080. רעיון למישהו?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  6. אני מחפש לוחות אם שיספקו אותי לעוד מספר שנים,ואם ארצה לשדרג את המחשב בעתיד, הם יתמכו בכל הטכנולוגיות החדישות. נגיד עכשיו אני קונה CORE 2 DUO ואם בעתיד ארצה לשדרג ל QUAD אז שהלוח אם יתמוך. אותו דבר בנוגע לחלקים האחרים... אני חושב שאני לא צריך כרטיסי קול או מסך מובנים, כי אני קונה בנפרד כרטיס מסך וכרטיס קול יש לי. אשמח אם תתנו לי מספר לוחות מומלצות . ותגידו לי מה עדיף ולמה... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by dorbarnea,

אהלן רציתי לדעת בקשר למעבד ולוח : [table][tr][td]INTEL SCANLON BAYH61SA [/c][/t][table][tr][td][/td][td] INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ולמה בד"כ משתמשים בהרכב הזה? עבודה משרדית וכו.. ואם בכלל זה מומלץ או שיש מעבדים ברמות האלה יותר חדישים ואני ישמח לקבל שם של מעבד איי אמ די המגביל לרמות האלה של מעבדים.. תודה מראש[/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by Impact,

היי. כשיצאו מעבדי ה i7 לחנויות, באותו רגע ירדו מחירי הC2? לפי מה שאני יודע, ב 17/11 מתחילים לצאת ה I7, זה אומר שגם ב 17/11 המחירים של C2 ירדו?

9. שלום לכולם. מבקש המלצה לזכרונות (שיהיה סט בבקשה) והבורד שלי תומך רק עד 667..אז דבר ראשון האם מורגשת המהירות בין 667ל800?? האם שווה להשקיע בזוג זכרונות 800 או להשקיע ב667 דוגמאת זהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 ודבר שני האם CL4 או 5 מורגש בו ההבדל??ואם כן עד כמה..מתוכנן OC אם הבורד שלי יתמוך בOC (ASUS P5ND2-SLI או שבכלל עדיף לחסוך הכסף??כרגע יש לי 2*512 של SAMSUNG עם ציפסטים TCCD שלא עד כדי כך מומלצים לOC אך הלבשתי עליהם גוף נחושת של TT.. עדיף לסחוב איתם(כמובן שהם 667 CL4) והם פועלים בDC אך לא הגיעו כסט.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  10. שלום האם המעבד Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore יוכל לשבת על הסוקט שכאן MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI תודה .

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by prince amir,

אני רוצה לקנות בשבוע הבאה מעבד ולוח של AMD כיום יש לי לוח עם מעבד 1800+ אבל אני נותן אותו לאח שלי אז נשאר לי חור במחשב יש לי שני אופציות 1. לוח של ECS דגם N2U400-A עם ציפסט של NVIDIA שעולה בערך 330 ש"ח 2. לוח של ABIT דגם NF7 כנ"ל אבל עולה בערך 430 ש"ח אני לא רוצה RAID או SATA כי אין לי צורך אלא רק לוח חזק וטוב ללא בעיות משני האתרים של הביקורות זכו שניהם בתור לוחות די טובים , השאלה איזה מהם יותר מומלץ לאורך זמן. דבר שני איזה מעבד לקחת, האם יש הבדל רציני בין BARTON 2500+ ל 2600+ מבחינת ביצועים או אין הבדל משמעותי כלכך. אשמח לקבל תגובות יום טוב.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

יש לי לוח אם BLUE MOUANTAIN של אינטל לפי מה שהבנתי יש לו כמה אפשרויות שאין בלוחות אם אחרות ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות איתם. מישה ומכיר את הלוח???

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by ofergpr,

שלום יש לי עכשיו מעבד של אינטל: LGA 775 Intel Pentium 4 650, 3400 MHz ורציתי לדעת אם בכלל אפשר לעשות החלפה למעבד יותר טוב. ואם כן ,אם בכלל שווה לי להחליף לחדש יותר

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  14. *כותרת* מפרט: E7200, מעבד שנמצא כבר ברשותי, HD4870, בעתיד גם CFX לאחר יציאת HD4890 Kingston 2GB 800MHZ, ישודרג ל4GB של 1066MHZ ברמה יותר גבוהה, Enermax Modu82+ 525W CM690 מערכת קירור מים: PUMP-MCP655 CPU Block-Aqua Computer cuplex HD Radiator-HW Labs Black Ice Pro III Triple 120mm אז מי עדיף? לפי מה שהבנתי ללוח של אינטל יש CFX מלא , קישור ללוח של אינטל: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP45SG/DP45SG-overview.htm קישור ללוח של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=1 אם יש לוח אחר שעדיף עד 700ש"ח מקסימום 750 ש"ח, אנא ציינו את מעלותיו על האחרים, והוסיפו קישור לחנות המוכרת אותו במחיר הנ"ל.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by BONO,

אני מתלבט בין הלוח אם של GIGA-BYTE GA-7VAXP לבין הלוח אם של ABIT AT7-MAX2 VIA יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO והבנתי שבשביל להתקין אותו בלוח אם של GIGA-BYTE צריך להתקין עדכון לביוס שכיים כבר לבורדה משהו על 0.8v לא בדיוק הבנתי ובלוח של ABIT לא צריך כי הוא כבר תומך חוץ מזה בלוח של ABIT יש יותר מקום לזכרונות וזה כל ההבדלים שאני שמעתי עליהם יש עוד? ומה עדיף לי לקנות מבין שניהם? נ.ב הזכרון הזה בא ביחידה אחת או שתיים CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 Memory 400MHz - CAS2.5 ומה זה לעזעזל CAS2

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by srolik,

מה ההבדל בין שני הלוחות האלה (לשניהם יש אותם אפשרויות) 1.Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) 2.Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 ) וההבדל במחיר בינהם הוא 150 ש"ח (ה Epox יותר יקר) והאם בכלל שווה להוסיף 150 ש"ח (אם המערכת לא מיועדת בכלל ל oc )

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.tomshardware.com/2005/11/28/are_three_cores_better_than_two/index.html

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by phil,

שלום לכולם! תראו אנשים, כרגע יש לי AMD ATHLON XP 3200-SOCKET 462 כמובן. איתו יש לי לוח-אם מתאים של ג'יגהבייט- ו512 - 3200 זכרון של גייל. עכשיו, יש לי שאלה. האם ההבדל במעבר בין ה-3200 שיש לי, למעבד + 64 לוח אם של סוקט 939 יהיה מורגש ומוצרך? שאלה נוספת- מה הוא ההבדל האמיתי בין DDR ל-DDR2, והאם יש צורך לשדרג? תודה רבה לעונים.

19. שלום לכולם, כרגע יש לי D830 3.2GHZ ויושב עליו TT BT אשר מוריד לו את הטמפרטורות לכדי 38+- במנוחה ועד ל 48 במאמץ מלא..של אפליקציות שונות ויישומים שונים במקביל. השאלה שלי היא האם כדאי לי ללכת על הC2D החדש ששמעתי שהוא הרבה יותר "קריר" מהסדרה D או שפשוט להישאר עם הD וכמה טמפרטורות בערך אני אמור לקבל עם הC2D והמאורר TT BT שיושב עליו ומקרר אותו?? 2.יש לי לוח אם P5ND2 DELUXE אשר על הלוח כתוב במאפיינים שהוא תומך DDR2667 ומטה..האם הוא יכול לתמוך בG.SKILL 2*1024MB 800MHZ?? ובאתר יצרן לא רשום פשוט אבל רציתי לשאול האם הלוח יכול לקבל את הזכרונות האלו תאורטית בתדר של 800 ולא להוריד לי את הזכרונות ל667 (חשוב לציין שהם מחוברים בDC) ואם זה יוריד לי אותם ל667 אז בכמה תהיה פגיעת הביצועים משמ…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by eranir,

לקראת ההשקה של ה-i5, יש עד עכשיו בחנויות רק לוחות אם יחסית יקרים (כמו סדרת ה-UD של ג'יגהבייט ומקבילותיה). מתי להערכתכם יהיה ניתן למצוא לוחות זולים יותר (כמו ה-ds3 של ג'יגהבייט), או שהללו יוזלו משמעותית? ברור לי שאף אחד לא יודע באמת, פשוט מניסיון העבר

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. אני מחפש לוח שיהיה לי הכי טוב ונוח לO\C במחיר מקסימלי של 900 שקלים... אבל אני מחפש לוח עם יכולות O\C גבוהות וטובות כי אני מתכונן לבצע אוברקלוק יפה וטוב :hat: תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. Started by leahd3,

שלום קניתי מפרט די חדש.. gigabyte z77 ud3h intel i 5 3550 ספק 750 קורסייר נראה לי מספיק לשאלה שלי... אני משום מה לא יכול לראות נתונים כגון טמפ או מהירות מאווררים באוורסט... יש לציין שבביוס יש מידע מלא האם יש פתרון לנושא אולי הגדרות בביוס או משו??? אציין שבאוורסט כתבו משו על חוסר תמיכה בלוח ואם ארצה אפשר לשלוח להם מידע מפורט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  23. מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? מה עדיף לבחור מעבד עם באס יותר גבוה או מהירות יותר גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  24. Started by Moo^Moo,

חשבתי על זה קצת.. ואינטל משתמשים בQDR לעומת הDDR של AMD.... איפה רואים את השיפורים? כי טכנית זה צריך לתת עיתרון גדול מאוד לאינטל.. במיוחד בבאס החדש של ה200.. אינטל 800 AMD: 400.... אז למי שיש תשובה... PLZ :saint:

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by gorff55,

שלום יש לי 2400+ amd 512 singel channel- ddr/ 256 micron, 256 geil r9800pro ויש לי תמישחק call of duty יש לי עוד אבל זה המשחק שאני באמת משחק השאלה שלי היא יש לי 500 שקל ככה אז אני יכול ליקנות עוד סטיק 512 זיכרון שיהיה לי 1024 זה יעזור לביצועים של המחשב..? המשחק היחידי שאני משחק זה cod .. זה תופס רק 300-400 mb ... אז כדי להוסיף? יעשה תמחשב יותר מהר? קיצר בינתים יש לי את ה 512 ddr והם עובדים על תיזמוני טורבו בביוס 5.2.2.2 מה כדאי לשים אותם? לדעתי זה עושה לי לגים שאני מתקין דברים ובמשחקים בהתחלה כזה יש לגים שעוברים תוך כמה דקות...

• 10 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים