עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by white_rider,

למישהו יש מוסג אם לוח אם זה יכול להריץ את הזכרון שהזכרתי המהירות 667??? הוא יעלה איתם בכלל? תודה?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by crow,

היי אני צריך תוכנה שבודקת תתקינות של הזיכרון שלי אם יש לכם אחת שפועלת ללא קשר לוינדוס גם טוב אבל גם כאלה שפועלות על וינדוס יהיו טובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  3. שלום רב, האם מישהו יכול לאשר לי כי במידה ואחבר 2 מסכים ללוח זה, כלומר חיבור אחד ל- HDMI וחיבור שני לVGA או DVI - הם יוכלו לעבוד במקביל? כלומר התצוגה תהיה ב-2 המסכים יחד? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by peripushkin,

לפני מספר לא קטן של חודשים, המחשב שלי התחיל לעשות פריזים/ריסטרטים. בדר"כ זה היה קורה בשעתיים הראשונות אחרי הדלקת המחשב וגם בדר"כ תוך כדי הפעלת סרטון באינטרנט/שיר בWMP. בהתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך אבל נאמר לי שהטמפרטורות תקינות. לאחרונה שמתי לב שלפעמים המחשב מזהה 4GB מתוך 6GB של הזיכרון RAM ולפעמים את כולם. פה חשדתי. כרגע מאז שהוצאתי את הזיכרון שהימרתי שיש סיכוי הכי גבוה שיהיה בעייתי (ליד המעבד) לא היו פריזים/ריסטרטים, טפו טפו. עכשיו, אני יודע שיש על זיכרונות אחריות לכל החיים, חיפשתי בגוגל וראיתי שיש גם כל מיני סעיפים של (אם נגרמו נזקי טבע כמו התחמצנות וכו וכו אז לא מחליפים.. חארות) כדאי לי לשלוח להם את הזיכרונות? החנות שקניתי ממנה כבר נכחדה (pandas.co.il).. יש מקום…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. שלום. לחבר שלי יש לוח אם של INTEL מדגם Avalon D915GAV . דף עם הפירוט שלו פה: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d915gav/sb/CS-012066.htm במסגרת שדרוג המחשב שלו חשבתי שאולי כדאי לו לקנות 2 ג'יגה ראם במקום ה512 מגה שיש לו כרגע, אבל לפי הפירוט הבנתי שהלוח לא תומך בDDR2 (מה שהופך את העסק להרבה יותר יקר) יש משהו לעשות או שכדאי לרדת מהעניין? תודה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  6. לא ברור לי אם זה טעות או שיש מעבד כזה, כי אני לא נתקלתי בדבר כזה. אני יודע שיש צ'יפסט כזה, אבל יש גם מעבד כזה? מישהו מכיר?

7. אני רוצה לחבר למחשב ישן מאוד [בן 8 שנים] כרטיס מסך 430GT 1GB Point of view, אבל הלוח שלו זה ASUS P4PE והוא אפילו לא תומך בזיכרון DDR2 ??!!!! אז רציתי לדעת אם זה יעבוד... [דרך אגב אני מחליף גם ספק כוח.] תודה מראש [=

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. יש לי הרבה סרטים של בלו-ריי ואני רוצה להמיר אותם לראות במחשב אני רוצה להמיר אותם לאיכות H264 האודיו על ערכי הנורמל והתמונה על הכי גבוה עם כך אז איזו מערכת תעשה את זה הכי מהר ואיזה רכיבים יהיו הכי אחראים למהירות סיום העבודה תודה מראש. אלכס

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  9. מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? מה עדיף לבחור מעבד עם באס יותר גבוה או מהירות יותר גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. לאיזה O.C ניתן להגיעה עם קירור סטוק ל-E5200 על לוח P31 ?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום.. אני רוצה לקנות לוח אם טוב.. שיתמוך לי ב DDR2 1024MB זיכרון... ^ (כמו שאמרתי DDR2) ומעבד.. שיהיה חזק.. 64bit.. שיחזיק הרבה.. יש לכם הצעות? או המלצות?? בעיקרון הבעיה היחידה שלי היא בבחירת לוח האם... תודה לכל מי שעוזר.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  12. או QUAD CORE ...יש דברים כאלו?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by iftahbe,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם 128 מ"ב זכרון SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון ויש לי שני זכרונות 64 מ"ב sdram האם זה אפשרי? האם כדאי?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. מחר אני הולך לרכוש לוח אם חדש למעבד I930 או I920 בהתחלה הייתי סגור על X58A-UD3R של גיגה בייט. אתמול ראיתי לוח שלא שמתי לב אליו לפני P6T SE של ASUS מבחינת מחיר שנייהם אותו מחיר. יש לי נטייה לאסוס, מה יותר מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by idanpere1,

קראתי פה שכרטיס שעובד על PCI-E 2.0 יעבוד גם על PCI-E רגיל, פשוט בלי החידושים שיש בגרסא 2... אז בעצם איזה הבדל יש בין 2 הגרסאות, והאם אלה שינויים פיסיים בחיבור של הכרטיס או שינויים תוכנתיים או משהו שאפשר יהיה לעשות עדכון BIOS ולהתאים את הלוח אם לכרטיסי PCI-E 2.0 ???? ולשאלה השניה, יש לי 4 חיבורים למודולי זיכרון על הלוח שאפשר לחבר 2 מודולים בסלוטים 1 ו3, או 2 בסלוטים 2 ו4 בתנאי שהם זהים, אז אפשר לחבר בסלוטים 1 ו3 זיכרון מסוג מסוים וב2 ו4 זיכרון מסוג אחר ובמהירות שונה? תודה לעזורים...

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by moshe_ha,

הביצועים שלהם גרועים או מה? והאם הם יכולים להיות בכל לוח אם של מחשב חדש...

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by Eli100,

אהלן אני כרגע עם CPU: CORE i5 750 @ + Noctua U12P SE2 MotherBoard: Gigabyte GA-P55A-UD3 Memory: G.SKILL 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Ares Graphics: Sapphire HD7970 3GB Case: NZXT Zero2 PSU: ENERMAX Mudo82+ 625W אני רוצה לקנות את ה3750K ולוח אם שתמליצו לי Z77 בעדיפות לASUS יש לי סיוטים מGIGABYTE באיזור עד 800 בוא נגיד אני מתכוון לעשות OC. שאלה חשובה יש למישהו מושג עם הקירור שיש לי יתאים? הוא עלה לי 315 שקל בזמנו חבל עליו אני עומד להחליף גם את המארז לHAF X ולקנות SSD של 120 של אינטל

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by assaf12,

יש לי סטיק אחד של סמסונג 512 האם הוא יעבוד עם סטיק נוסף 512 של קינגסטון בלי לעשות בעיות? יש לי AMD ולוח של גיגהבייט (מעדיף קינגסטון מעצלנות כי KSP מטר מהעבודה)

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by alextomin,

אהלן חברים תעזרו לי בבקשה לעשות סדר בבלדן לגבי הנתונים של הזכרונות. מה זה CL2 CL2.5 CL4? תזמונים: איך התזמונים משפיעים על הביצועים? איך לפרש את : 2-2-2-5 למשל? (מה כל אחד מן המספרים אומר?) תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום רב, פתחתי דיון עם פוסט פותח קצת ארוך מדי כאן אז שאלות רלוונטיות משם אני אשאל כאן : (אני באמת לא כ"כ בעיניינים בכל הנוגע למה שהולך היום) זיכרון: 1. עבור משחקים ופיתוח משחקים, האם 16GB זה "יותר מדי"? ראיתי מחירים של סטיקים של 16 והמצב לא גרוע כמו שהוא היה פעם ולדעתי שווה השקעה של 1x16 או 2x8 ב1600MHZ נראה לי משתלם ביותר. 2. קירור לזיכרון נראה לי מיותר, האם אני צודק? גם ככה לא נראה לי שתהיה תועלת רבה (תקנו אותי אם אני טועה) בלעשות OC לזיכרון שגם ככה רץ ב1600. ואם כן אז לעלות את המהירות בדרגה אחת, לא צריך להגיע ל4800 או מה שלא יהיה הגבול העליון. 3. ראיתי בעמוד מפרטים נים שהמליצו בו על תוכנה שהופכת את הזיכרון לHDD ושכל פעם צריך לטעון image בשבי…

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by sgsg,

אני מתכנן לקנות מחשב. במחירונים, כשבדקתי, היו מקומות שהמעבד היה +TRAY והיו מקומות +FAN. FAN אני יודע שזה מאוורר, אבל מה זה TRAY ???

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by X-Gamer,

??

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  23. אוקיי,מכיוון שהלך לו עוד לוח לעולמו (P4S800D-E ז"ל) החלטתי שאני לא מיתכוון לעשות אוברקלוק יותר.......אני מתלבט אם לקחת ציפס'ט של VIA או של SIS (תקנו אותי אם אני טועה אבל אינטל לא נכנס בתקציב של 470 ש"ח ) אני מתלבט אם לקחת את הP4P800SE /לוח של אביט עם ציפסט של VIA.......תנו המלצתכם על לוח כלשהו שייכנס בתקציב,לוח שיעבוד טוב עם מעבד נורטווד.....10X

24. למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  25. שמעתי שהQ6600 יעלה בסביבות ה1500 שקל ואני מעוניין לדעת מתיי בערך זה אמור לקרות שאני ידע אם שווה לחכות קצת או ללכת השבוע לקנות את החלקים למחשב. וגם עוד שאלה קטנה,לא תיהיה לי בעיה לעבוד עם שניי הארד דיסקים? יש לי עכשיו WD120GB ואני רוצה לשים עוד אחד של 250GB. יש לי C ו D ואני מעוניין שהוא יהיה E אם זה אפשרי,יש לי המון דברים לאחסן... תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.