מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
PC PARTNER VIA PM800PRO DDR II CORE 2 DUO + LAN
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לא מצליח לאתר אחד כזה בביוס וגם לא בspeedfan
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניסיתי להחליף מעבדים בין שני מחשבים. המעבדים הם: Intel Pentium 4 1.6Ghz Intel Celeron 2.66Ghz כמובן שהתושבת של שניהם היא 478. כאשר העברתי את הסלרון למערכתבו ישב האינטל (אמנם זה סלרון אבל הבדל של 1Ghz), המערכת הפעלה לא עלתה. מה שכן- המחשב עצמו נדלק אבל אפילו לא היה פוסט. בנוסף, לא ניתן היה לכבות אותו(גם לא ע"י לחיצה ארוכה), אלא ע"י הוצאת כבל המתח. מה לא עשיתי נכון?
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
הי אני מעונין במחשב לעבודה משרדית בלבד - כך שמראש אין צורך בכרטיס מסך נפרד. מצד שני - אני מעונין לחברו לשני מסכים ולהגדיל את שולחן העבודה. אם אין - העלות של שני מסכים תכלול עוד כרטיס מסך לא זול - וזה עלול להפוך את העיניין ללא רלוונטי. יש מצב?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34781 קצת הסברים על תהליך הבישול של פרוסות הסיליקון של AMD
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ראיתי באיזה ידיעה שAMD תשווק גם את ה3800 בטכנולוגיה חסכונית בחשמל לAM2 אז השאלות שלי זה -ה3800 החסכוני בחשמל גם יהיה כפול ליבה? והשאלה השניה -מישהו יודע מה יהיה האבדל בין 3800 רגיל לAM2 לבין החסכוני בחשמל לAM2 ? מישהו יכול לתת לי לינק על הטכנולוגיה ועל מחשבים קטנים בבקשה? טוב זה לא לפורום הזה אבל אני שוקל בעתיד ליקנות מחשב קטן בגודל הפיזי ושקט אבל לא ניד ואני רוצה לדעת אם אפשר להרכיב מחשבים כאלה בלי ליפגוע הרבה בביצועים במישחקים ובעומק של הארנק?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
יצא לאחרונה ביוס חדש מספר 1004 ללוח בגרסאת 1.XX (גם ללוחות REV 2 יצא אבל אני מדבר על הREV 1.XX) לפי אתרים בחו"ל הוא משפר הרבה דברים ופותח הרבה אפשרויות כמו העלת מתח לצ'פסט! עד 1.9 ועוד כמה אפשרויות חדשות קצת פחות מעניינות קראתי גם על אנשים שהצליחו להגיע עם הלוח הזה ל11X200 יציב אחרי עדכון לביוס הזה ! אני אישית עידכנתי את הביוס ל1004 UBER הלך כרגיל חלק עם התוכנה asus update גרסאת UBER : (לא רישמי ,להשתמש על אחריותך בלבד!!!) For the A7N8X v1.03 - 1.06 http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/A7N8X/1004-Uber.rar For A7N8X-deluxe v1.03 - 1.06 http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/A7N8X-Deluxe/1004D-Uber.rar For A7N8X- deluxe v1.03 - 1.06 , contains the enhanced …
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגמים ויש לי שני מודולים של 256 הבנתי שצריך לחבר אחד בשלישי או משהו אם אפשר בשני מילים הסבר תודה
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות זכרונות של Winbond. לא הצלחתי למצוא אותם בשום חנות כאן בארץ. אולי מישהו יואיל לתת לי טיפ קטן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הי אנשים שמעו אני צריך לוח אם באיזור ה 500 ש"ח +\- אתם יודעים עם צ'יפ של NVIDIA VGA על הלוח S-ATA, אם אפשר אז יותר מ2 יציאות USB כרטיס קול 5.1 ו DUAL DDR לא חייב כרטיס רשת תודה רבה למי שמוצא ולכול מי שמחפש
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל דגם (SANDUSKY) למי שכמיר,הבעיה היא שיש לי רק ג'יג זכרון שזה ממש מצחיק לימינו,עומד DDR2 במהירות 667,יש לי עוד 2 זכרונות של ג'יגה,כאשר אני מנסה להכניס אותם יש ציצפוי אזהרה והמחשב לא עולה, מה יכול להיות הבעיה? ואם זכרונות של 400 MHZ לא יכולים לעבוד ביחד עם זכרונות של 667 MHZ? או שואלי יש עוד איזושהיא סיבה?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
במידה ואני מעדכן את הביוס של הלוח הנל Asus P5AD2-E Premium Deluxe שבמקור סוקט 775 אבל תומך במעבדי פנטיום 4 בגלל שיצא לפני סדרת DUAL CORE ,בקיצור עם אני יעדכן את הביוס אצלו יש מצב שהוא יתמוך במעבד הזה: E6550 ?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב ITX (תמיד אוהבים את היותר קטן מבינהם אבל אצלי זה לא משנה) המטרה שלו היא שימוש 24/7 לניטור. תותקן מערכת הפעלה לינוקס. שימוש קבוע בכמה חלונות של עורכי טקסט, דפדפנים, חלונות חיבור VNC SSH SFTP ודברים כאלו פשוטים ברמת העיקרון. התקציב לא הכי משנה כי במלא המוצר לא יקנה מהארץ (אין מבחר וגם כשיש המחירים מוגזמים) אני צריך או קופסא קטנה שלמה שתכלול מחשב שלם (מעבד לוח זיכרון הרד דיסק וצורב דיוידי [במידה ויש בזה, אם לא אז כל דיסק דרייב שהולך]) או לוח אם עם מעבד טוב שמגיע ביחד שאפשר לבנות עליו מחשב נחמד שלא יעשה בעיות לעבודה הרצופה. מעבר לזה, אשמח לקבל גם המלצות או דעות או ביקורות לגבי משך עבודה רצוף עם מחשבי ITX (התחממות, עמידות, יציבות וכ'ו) תודה מרא…
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://us.shuttle.com/barebone/Models/sg33g5_pro_spec.html זה המחשב, אני מזמין אותו מאיביי עוד כמה ימים, באמת שתשתדלו לעזוב שיקולי האם כדאי דווקא SHUTTLE ולמה... כרגע מה שרוצים בבית, מארז קטן ויפה על השולחן ולאחר שהSHUTTLE הקודם הגיע לפני שבוע אין ספק שאני לא חוזר בזמן הקרוב למארזים הגודלים והמגושמים (למרות שמן הסתם אני גם משחק פחות אז הדרישות בהתאם). בכל אופן... אני לא הכי מעודכן בדקויות האחרונות בעולם החומרה אז אני אצטרך קצת עזרה... הכיוון הוא מעבד מרובע ליבה כי המחשב הוא בעיקר לסרטים/אינטרנט/עריכה וכו' והוא לא מיועד למשחקים, הכרטיס שיהיה בשימוש יהיה זה המובנה ואני מעדיף כרגע את המרובע ליבה שיוכל בעתיד לתת יותר ביצועים בהבדל משמעותי יותר מהכפולים. בגדול אני פתוח להצע…
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הקיץ הגיע ואיתו גם המשחקים החדשים. כגיימר כבד אני לא מוכן להתפשר בהגדרות ולשם כך הקצבתי 1000 שח לשדרוג המחשב הקיים. אופציה אחת שחשבתי עליה היא לשדרג ללוח אם שיסחוב באס גבוה בשביל שאמשיך את האוברקלוק לe8400 כי הוא מציג טמפרטורות מעולות. בנוסף שיתמוך בקרוספייר זה יהיה יתרון להוספת hd4890 עתידי. במסגרת שאר התקציב גם צריך זיכרונות שיסחבו את האוברקלוק כי כרגע יש לי משו גנרי. אופציה שניה היא למכור את המעבד ולהביא מרובע ליבה חזק ואעשה עליו oc. מה דעתכם? פתוח לעצות. אם אתם ממליצים על מוצר אז יש עדיפות לחנות במרכז ושיהיה במלאי ולא ימרחו אותי.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום! יש כזה לוח אם עם צ'יפסט של אינטל (לא X58) לתושבת 775 שתומך בSLI? אם יש כזה דבר תנו לי קישור בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם מצד המעבד בלבד, הוא צריך יותר כוח או לא יודע מה, כדי לעבוד בבאס יותר גבוה ומכפלה נמוכה, מאשר בבאס נמוך ומכפלה גבוהה, כאשר מדובר בשני המקרים באותו תדר סופי למעבד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
צריך להתאים ללוח אם Ga 770ud3
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני שומע את המושג הזה הרבה כשאני קורא על Sandy Bridge ואני קצת מתקשה למצוא הסבר נורמלי על המושג הזה. אני ישמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי למקור מידע בנושא.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם! על איזו חברה הייתם ממליצים יותר מבין השניים? או שהם זהים לחלוטין? אם זה רלוונטי מדובר על זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני חדש פה בפורום... יש לי לוח אם מסוג Gigabyte GA-8SQ800 Ultra (ישן רצח)... אני רוצה להוסיף לו ram.. השאלה היא כמה ram אני יכול לשים בכל סלוט? אני רוצה לקנות 2 כרטיסים כל אחד של גיגה DDR400... האם הוא תומך?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן שידרוג בקרוב (למעשה קניית מחשב חדש) ולאחר שקראתי על מעבדי שש הליבות הצפויים, החלטתי לחכות להם קצת. יש הרבה באזז סביב מעבדי ה thuban של AMD ורציתי לשאול האם יש בהם איזשהו חידוש מלבד היותם שש ליבתיים ? הרי כיום באופן כללי מעבדי AMD נחותים בביצועיהם לעומת מעבדי אינטל המקבילים (ואני בכוונה לא מכניס את המחיר למשוואה), לפיכך אם יצאו מעבדי AMD ללא שינוי ארכיטקטורה אז הם יהיו נחותים מול מעבדי שש ליבות מקבילים של אינטל. בקיצור, האם יש מה לחכות להם ? האם הם מביאים איזשהו שינוי טכנולוגי מלבד צירוף של 6 ליבות ? תודה * בבקשה אל תענו שאני לא צריך שש ליבות כי אני כן צריך...
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-