מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
בקצרה: הייתי רוצה לשדרג מחשב קיים (p4, 1.8ghz) מ- 256MB ליותר. הרבה יותר. מיותר לציין שהמחסור בזיכרון משמש כצוואר בקבוק רציני. מאחר שלא התעסקתי עם חומרה מזה זמן רב, שהרי אני עדיין משתמש ב 733MHZ שלי עם ה- SDRAM האהוב(?) והמוכר, הייתי מבקש לדעת: כיצד ניתן לזהות האם מדובר ב DDR, DDR2 או אולי בכלל SDRAM? האם הדרך היחידה היא לחפש את דגם הלוח ולהמשיך משם, או שיש איזו תוכנה שתוכל לעזור לי לאתר את מבוקשי? כמו גם, אני זוכר שבזמנו היו כל מני מגבלות על נפח זיכרון אפשרי שהלוח מסוגל לספוג. אני מניח שהמצב עדיין קיים? וגם, אם אני זוכר נכון, היה עניין שמאפשר מקלות זיכורון בכפולות של 2, או משהו כזה.. כאילו, מקל אחד לא עובד אבל שניים או ארבעה עובדים. הזיכרון שלי ממש מעומעם. אז, מה אתם אומ…
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מאיזה מעבד אינטל הופכים ליותר כדאיים לעומת הXP1800?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח של VIA APOLLO PRO ואני צריך לעדכן את הביוס ....... איך אני עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי את הASUS P5GC-MX1333 ודקה לאחר שהעליתי את המחשב הוא שבק חיים. בחנות אמרו לי שהביאו לי מחשב זהה חלופי ולאחר מכן גיליתי שקיבלתי בעצם P5VD2-VM SE ההייתי צריך חבר שיחפש באינטרנט דריבר לזה ועכשיו עשיתי מבדק קטן באינטרנט וממה שאני רואה זה שמבחינת הזיכרון מה שהתכוונתי לקנות עדיף יותר. עד כמה יש הבדל? מה יכולת להיות שעבדו עליי כשאני חזור לחנות כדי לקחת דריבר לצעוק על המוכר ולדרוש פיצוי? לעזרתכם אודה מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בזיכרון של 2G 800 ורוצה להוסיף אליו 1G שיש לי בבית במהירות של 533 האם זה יתרום למהירות הכללית של המחשב ?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, הרכיבו לי מפרט חדש פה בפורום, אבל המחיר של 7800GT שרציתי לקנות ירד ב 150 שקל ;D אז אני יכול להשקיע עוד 200 שקל בLAN PARTY. רציתי לדעת אם התוספת שווה את הביצועים. הבנתי שהLANPARTY מעולה לOC, אבל אני לא אעשה עד שאני לא יהיה חייב (לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב). מה אתם אומרים, שווה להשקיע? ואיזה זכרונות אתם ממליצים? (סטיק אחד של 1G DDR ) שוב, מטרות אוברקלוק בעתיד הרחוק... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש ברשותי זיכרון G.Skill 512X2 כמעט שנה. הזיכרון יושב על לוח אם NF-7 תוצרת ABIT. מעבד Athlon XP 2500@3200. תיזמון מקורי 2.0.3.3.6.החלפתי את הזיכרון לפני כמעט שנה. בהתחלה, כשרק רכשתי את הזיכרון, הוא לא אפשר לי להעלות את XP. העלתי את המתח מ-2.6 ל-2.9 והבעיה נפתרה. לצערי, לא טרחתי להפעיל תוכנה torture על הזיכרון. לאחרונה הזיכרון התחיל לגרום לקריסת משחקים. היום הרצתי את S&M והוא מצא בזיכרון את הבעיה זאתי: Bus error: 1 Address error: 1 ניסיתי לשחרר תיזמונים ל-2.5.4.4.8 והבעיה ממשיכה. מה זה אומר? איך פותרים אותה? האם עלי לממש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן!... רציתי לשאול אם שווה לקנות את הamd a8 vision וכמה הוא חזק? כמה עולה לוח אם תואם ואיך הוא בעצם יעבוד עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי, )nvidia 260gtx) תודה. וגמר חתימה טובה :-)
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
למה לאנשים שהמחשב שלהם נועד למשחקים ממליצים על מעבדי AMD? (חוץ מהמחיר כמובן).
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה חודשים מחשב חדש עם E6750 וראיתי שהמעבד מגיע לטמפ' של 30 מעלות. האם יש סיבה לכך? ואם כן יש דרך לשנות זאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום מה מצב???? טוב אז ככה תמיד ריתי אתכם מדברים על צ'יפסט של SIS וכו' אז רציתי לשאול מה תפקיד הצ'יפסט ובמה הוא מועיל למהירות וכוח המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ABIT IS7 לפני שבוע מעודכן עם הביוס האחרון-22. היחסים המוצאים לי בביוס הם: 1:1 4:5 וAUTO האם לא צריכים להיות שם יותר אפשרויות? או שזה תלוי בבאס של המעבד?שלי 533(P4 2800?) עם זיכרונות DDR400 האם יש ביוס אחר עם יותר אפשרויות תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
למי שלא קרא את הכתבה - היא נמצאת בלינק הבא: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=mem3200 קודם כל קראתי את הכתבה והיא כתבה איכותית - כל הכבוד לכותבים. השאלה שלי היא כזאת - בתוצאות ההשוואות בין הזכרונות רואים הבדלים מזעריים (ברוב המקרים פחות מאחוז אחד) בניקוד של הזכרונות השונים. האם זה אומר שלא כל כך משנה איזה זיכרון קונים, אלא עיקר החשיבות היא נפח הזיכרון? (לא נשמע לי מאד הגיוני אבל זאת מסקנה מתבקשת) - ואם לא, אז עד כמה משפיעה איכותו של הזיכרון על ביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים? האם שווה להשקיע הרבה כסף בזיכרון מהיר ואיכותי יותר בנפח 512 MB, או להשקיע את אותה כמות של כסף בזיכון ממוצע אבל יותר נפח? שוב, השאלה מתייחסת לביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים. בנוסף היית…
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות ? לאחר שניקיתי את הצד החיצוני שלו ומרחתי משחה טרמית חדשה בטעות חלק מהצד הפינמי שלו (שפונה לתושבת) נמרח בקצת משחה. הלך המעבד ? אני אשמח אם תענו לי בהקדם. תודה מראש !!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינק לחנות: http://guru3d.pricegrabber.com/rating_getprodrev.php/product_id=53582320/id_type=M יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חנות מחשבים קנדית העלתה לאוויר עמודים עבור ארבעת מעבדי הדור החדש של AMD שצפויים לנו בגל ההשקה הראשון - ומעניקה לנו הערכה סבירה להתייקרות המתוכננת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר להשוות בין מעבדי XEON QUAD CODE לבין מעבדי I7 ?
-
- 9 תגובות
- 7k צפיות
-
-
האם המחירים השאפתניים שהוענקו למעבדי Zen 4 השולחניים הראשונים, בד בבד עם תמחורים מוגדלים עבור לוחות האם החדשים, מבריחים את המשתמשים?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב מבוסס I7 920 (פרטים בצד). נכון להיום הוא משמש אותי ללא בעיות מיוחדות. ה"חסרון" היחידי שהוא לא מצליח להריץ 1080P עם פילטרים מקסימליים של SVP בלי לקרטע, לא קריטי. יש לי הזדמנות לשדרג למערכת מבוססת Z97 כאשר העלות בפועל מבחינתי תהיה עלות המעבד (מן הסתם 4790K) פחות המחיר שאקבל על השילוש הנוכחי (יש קונה מעוניין). הייתי מאוד מרוצה מהמערכת הנוכחית, היא החזיקה 6 שנים מצויין בלי צוואר בקבוק מורגש (מלבד שדרוג לכרטיס מסך מתקדם). השאלה האם כדאי לי לשדרג עכשיו למערכת הנ"ל בדגש על להשאר רלוונטי בשנים הקרובות. גם התוספת המובנית של USB3,SATA EXPRESS וכו' חביבות. השימושים הכבדים הם רק משחקים פה ושם (גם כבדים) וקידודי וידאו לעיתים רחוקות.
-
- 100 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות הבאים יותר כדאי http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=495&model=1567&modelmenu=1 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1558&modelmenu=1 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1439&modelmenu=1 תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם משהוא קנה בארץ ובמיוחד אם בזיגזג 939 box ומצא קופלון לhl 2 שמה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
?? הסקתי שהוא יותר טוב כי הוא עולה יותר... אז מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ומה יותר משתלם? זה חשוב מאוד תודה...
-
- 7 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שיהיה יציב, יתמוך בפיצ'רים חדשים, ובדורון 1200 שלי. והכי חשוב, שיעבוד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (כרטיס PCI מבוסס וורטקס 2). ניסיתי את הA7V של אסוס והתאכזבתי קשות, כי הוא חולק סלוטים של PCI, מה שממש לא מקובל על הכרטיס.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איזה זיכרון כדאי לקנות למחשב 2של 1 גיגה או סטיק 1 של 2גיגה? בתקציב עד 170 שח ללוח אם אם 2 סלוטים לזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-