עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם אני קונה מע' מחשב עדכנית וחזקה מאוד עם מעבד כזה, האם אחרי שנתיים אני "אתקע" איתו ואגיע למצב שצריך לשדרג? אני חושב על הכיוון הזה כי אולי כדאי לי לקחת את ה-E6600 של אינטל. ה-AMD יצא ב-2005 וייתכן שלא יעשה את משימתו נאמנה לעוד הרבה זמן, ביחס ל-E660 שיצב ב-2006 שעוד בשיאו, וכנראה יחזיק יותר זמן. חשוב לי שהמחשב שאני אקנה יחזיק ארבע שנים בערך, ולא פחות. אם הוספת 1000 שקל וקניית מעבד אינטל (בהנחה שאני לא עושה OC) תעזור לאורך חיי המחשב (כי הרי שדרוג המעבד בעוד שנתיים יהיה לא רלוונטי בגלל הלוח אם, כנראה), אז זה כדאי. אשמח לשמוע דעתכם

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by PsyGhost,

אני מתכנן אולי לקנות 2 סטיקים של קינגסטון, כל אחד של 512 ולהרכיב אותם על הלוח שלי המפרט: לוח: GA-7VAXP של ג'יגהבייט מעבד: AMD Athlon XP +2200 כ. מסך: Geforce 4 MX זיכרון נוכחי: 256 (אני אשים את הסטיק הזה במחשב אחר אם אני קונה חדש) רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף כזאת כמות של זיכרון למפרט שהוא כבר די ישן, זה יתן שיפור משמעותי במהירות או שהניצול של הזיכרון יהיה גרוע בגלל שאר הרכיבים הישנים?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. Started by 321321,

אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג לוח כזה p4 socket 478 rd-ram אודה לו מאוד. או אפילו לו עם סלוטים של ddr אבל בזול

4. יש לי שאלה קטנה - אני קונה לוח אם שתומך בזכרון של עד 1333MHZ, וחיפשתי זכרונות של 2X2GB והכי זול שמצאתי הוא 1600MHZ - תיהיה לזה השפעה רעה כלשהיא? מעבר לכך שהזיכרונות מן הסתם יעבדו בתדר הנמוך... הזיכרון הוא Patriot DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHz CL 9-9-9-24

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  5. לא מובן לי..

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. מה היתרון בעבודה עם שני מעבדים (בסביבת SMP) , לעומת עבודה עם מעבד DUAL CORE?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by SUBX2,

ECS (Elitegroup) P4VXASD ציפסט של VIA מצאתי את הקישור הזה הזה לא הורדתי והוא לא עובד ב XP למישהוא יש קישור ל DRIVER טוב שיעבוד [ftp=ftp://http://www.driverscollection.com/?file_id=3070]http://www.driverscollection.com/?file_id=3070[/ftp]תודה לעוזרים...............................

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. שלום לכולם השאלה שלי לחברי הפורום היא עם מישהו יודע למה מחירי המעבדים (e8500 ,q9550) עלו בדקתי באתר של skypc ובאתר של tms (המחירים עלו בסביבות ה100 עד 300 שקל)?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  9. איך זה הגיוני שזכרונות DDR2 יותר זולים מ DDR רגיל הרצתי חיפוש בזאפ והזיכרון DDR2 בהרבה יותר זולים מהDDR הרגיל מישהוא יכול לתת לי לזה הסבר?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  10. יש לי שאלה לגבי תמיכת מערכות ההפעלה החדשות בזכרונות שמעל ל3 ג'יגה בייט, אם כדאי לי לקנות לוח אם צ'יפסט p43 במחשבה על העתיד שמי יודע עוד כמה זמן המערכות הפעלה יתמכו ביותר מ3 ג'יגה זיכרון או שאפשרי ללכת על הG41 , למרות שאני יודע שהוא מאד מוגבל מבחינת שדרוגים... זה התלבטות כי זה הבדל רציני במחיר וראיתי הצעה שנראית מאד מפתה עם G41 , השאלה אם זה שווה... ומה דעתכם על הצ'יפסט P43 בכלל? (של ג'יגה בייט) המחשב המדובר בעיקרון זה למשחקים בין היתר, וזה מחשב חדש מהיסוד, וכל כמה זמן הרי מתחדשות הטכנולוגיות... אז, אני אשמח אם תייעצו לי.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by xxgalxx,

שלום לכולם יש לי שאלה דיי חשובה , זה הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLCM/ עכשיו אם תשימו לב בתמונה של הלוח מתחת למעבד יש את הגוף קירור הגדול הזה הכתום שרשוםעליו asus. האם זה באמת גוף קירור? ולמה אין עליו מאוורר או משו שיקרר אותו? כי שמתי לב כמה פעמים שכיביתי את המחשב הוא הדבר הראשון שמתחמם הכי מהר והוא הכי חם מכל החלקים של המחשב. מזה בעצם הדבר הזה ? והאם הוא מצריך גם מריחה של מישחה טרמית כי שיחררתי תתפסנים שלו והוצאתי ושמתי לב שיש ריבוע קטן באמצע ועליו היה מין משחה כזאת זה הרגיש לי כמו מסטיק כזה ולא כמו משחה טרמית רגילה. ניסיתי להוריד אותה בעזרת אלכוהול וצמר גפן ומקלות וזה לא עזר לא ירד כלום. החזרתי בחזרה כמו שהיה ולא מרחתי מישחה טרמית, מה לעשות? א…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by eh50,

או רק כרטיס מסך?? ובאיזה אפיק יהיו הכרטיסי מסך שתומכים בdx10???

13. שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NF פתחתי את המארז לבדוק ואכן זה הלוח שיושב לי שם... רק יש בעיה: משום מה הלוח אם שלי לא מזוהה בתוכנות כמו: סנדרה אברסט ואיידה... תמונה להמחשה: זה ב-AIDA 32... בכל שאר התוכנות בדיוק אותו הדבר... למה אף תוכנה לא לא מזהה את הלוח ? מן הסתם הדרייברים מותקנים בגרסא הרשמית כמו שצריך, (DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה) ממש מוזר... מה גם שהתוכנות הללו טוענות שמעבד שלי עובד על 70 מעלות... ממש לא הגיוני... תמונה : מה קורה כאן ? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by maazg,

שלום..... פשוט נשרף ל הלוח והמעבד.. לכן צריך לקנות חדשים.. אני מתלבט בין AMD \ INTEL. והזיכרון הוא 512. PCI-E מה עדיף ? ומה הלוח התאים לכל אחד? תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. שלום יש לי את הלוח הנ"ל עם מעבד פנטיום D ואני רוצה לשדרג אותו רציתי לדעת אם מעבדי 45nm יעבדו עליו

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by kpkpkp,

איך אני מזה אם יש לי חיבור PCI-E או PCI רגיל ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. יש לי שני סטיקים של Kingstion 1 gb 667, בCPUZ הTRC של הסטיק הראשון הוא 20, ולסטיק השני הוא 18 . אני גם רואה שאחד יוצר בשבוע 12 ואחד בשבוע 14 . מה זה אומר ? מה זה למעשה הTRC (לא מצאתי כלום על זה בדביק) ? למה הם שונים ?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by afik zach,

סביר להניח שאני כבר כנראה לא כל כך מכיר כאן אף אחד אך עדיין.... בשלושה חודשים האחרונים אספתי כאן מספר לא קטן של חלקים לבניית תחנת עבודה של שני מעבדים לצרכי עבודה לצערי אני נתקלי בקושי שאני חייב עזרה חיצונית על מנת לפתור כי עזלו האמצעים וגם הכוח כבר מדובר מחשב מבוסס על שני מעבדים מסוקט 2011 מסוג E5 2650 ES לוח אם מסוג asus z9pe-d8 ועוד רבים טובים הרכיבים פשוט זה עיקר הבעיה בעקרון אני נתקלתי בשגיאה שהופיע על חיישן הלוח ותהייתי מה זה אומר בדיקתי בספר שגיאות וההפניה היתה שהלוח לא מסיים לטעון תמעבד דיברתי אם ASUS בחול שלחתי להם את הלוח אם קוד השגיאה חיכיתי שבועיים בסבלנות הם תיקנו אותו לדעתם והרכבתי וזה שוב חוזר על עצמו ועכשיו נשאלת השאלה איפה הבעיה?? בלוח??? או במעבדים??? …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  19. שלום, בעלי מחשב עליו מותקנת תוכנת ההנדסה Matlab מוזמנים לשלוח ב- thread הזה את תוצאות הרצת הפקודה bench משורת הפקודה של matlab. לדוגמא עבור pentiumIII 833MHz , 312MB RAM ,winxp spII ,Matlab R13 : ans = 2.8840 3.5750 1.6720 2.2030 1.6620 3.8160 תודה!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by wow,

החלפתי את המעבד מ-AMD2000 לבארטון 2500. איזה שינויים אני צריך לעשות בביוס או איפשהו?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by le011,

היי איך הלוח הזה יחסית ללוחות האחרים עם אותו הציפסט(965)?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by zag_zag,

מישהו יודע מתי אמורים להגיע מעבדי ה-pentium 2.4 800mhz לארץ? אני מתכוון רשמית...

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. אני בעיקר גולש באינטרנט ומדי פעם משתמש בפוטושופ, תוכנות ללכידת וידאו מכרטיס טלוויזיה, VIRTUALDUB ופה ושם משחקים. חשבתי לקנות את הE6750 או E6600, אבל בעקבות ירידת המחירים של המעבדים מרובעי הליבה, כדאי לקנות את ה-Q6600 ? תודה.

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by BedBoy,

מה ההבדלים בינהם? הבדל אחד שאני יודע- ל 939 יש תמיכה ב- DC

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  25. מה התוצאה? הזכרונות יהיו איטיים? האם תהיה בעייה לעשות OVERCLOCK?! (לוח של EPOX 8RDA+ ו זכרונות C2 של CORSAIR 256MB ועוד סטיק של OCZ 256MB C2.5)

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים