מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
הי אנשים שמעו אני צריך לוח אם באיזור ה 500 ש"ח +\- אתם יודעים עם צ'יפ של NVIDIA VGA על הלוח S-ATA, אם אפשר אז יותר מ2 יציאות USB כרטיס קול 5.1 ו DUAL DDR לא חייב כרטיס רשת תודה רבה למי שמוצא ולכול מי שמחפש
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN ASUS A8V Deluxe 939 CORSAIR TWINX 1024MB DDR 400MHZ 3200XL ZALMAN 7700CU או AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 400mhz EL PLATINUM REV2 DUAL CHANNEL ZALMAN 7000CU
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הנ"ל ולפני שאני קונה מערכת קירור מים רצינית אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב בOC?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי את ה-Asus P6T Deluxe V2 שעליו יושב כרטיס מסך GTX275 של Gainward שמגיע עם קירור דיי גדול וצמוד מאוד לכרטיס מסך מתחת למאווררים יושב כרטיס קול של קרייטיב שחוסם יציאה של מאוורר אחד (כמו שניתן ליראות בתמונה): האם זה שהכרטיסים צמודים לא יגרום לבעיית חימום לכרטיס מסך במידה ואני יעשה אוברקלוק רציני בעתיד? או אולי יש לכם רעיון מקורי אחר לאיך ניתן לסדר את זה בצורה טובה יותר? אולי להחזיר את הלוח אם לחנות ולקחת משהו אחר? או את הכרטיס מסך? או לקנות קירור שמוציא אוויר בצורה אחרת? יש ללוח אם הזה עוד 2 יציאות PCIEX אבל אני לא יכול לחבר את הכרטיס מסך באף אחד מהם מכיוון שהגודל של הקירור שעליו יעקם את הפאנל של הלדים והכפתורים שנמצא על הלוח אם.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP%20UT&INDEX_TYPE=null&STATUS_FLAG=A&SITE=US
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייח כולל מסך - תקציב 3000 ש"ח שימוש ביתי - משרדי
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש זכרונות באיזור ה 1K או טיפה מעל לOC נחמד, באיזור ה 3-2.5GHZ עם gb 965p s3 ו E4300, על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, הציעו לי את המעבד הזה: האם אנייכול לדעת לפי התמונה הזאת מתי הוא הופק [שבוע] ואיזה שבוע הכי טוב ל oc במעבד E4300 ? האם ה pack date זה השבוע? תודה.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P4P800DLX INTEL 865PE ומעבד 478 512K 2.8MH ו2 סטיקים של זיכרונות CORSAIR 2*512 400MHZ וכרטיס מסך של ATI 9800SE . השאלה היא.. לוח האם שלי הפסיק לעבוד, ואני מחפש לוח חדש. לא מצאתי לוח כמו שלי ,אני מחפש משהו די איכותי עם ערכת שבבים סבירה +. למישהו יש המלצות איזה לוח אם אני צריך לקנות ...? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! מעבד I5 3.3 GH שעולה 1300 הינו יותר חזק ממעבד I7 870 2.9 GHZ שעולה כמוהו? מה עדיף לקנות איי 5 הכי חזק? או אי 7 לא הכי חזק?? תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
הלוח אם שלי במפרט ASROCK DUAL SATA2....הוא כרגע עובד לי על 256X4 בדואל, השאלה אם לא תהיה סתירה בגלל שזה גדלים אחרים?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום,אני חושב לקנות מעבד אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray או Pentium D 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray חשבתי לקנות את הקירור האיכותי Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 אבל אמרו לי שאם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק זה מיותר...אבל אני רוצה שהקירור יהיה מקסימלי למעבד ושלא יתחמם יותר מידיי עכשיו השאלה שלי היא כזאת "האם אפשר לסמוך על המאוורר של אינטל שיעשה את העבודה"?? עידו
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי היום מעבד פלומינו 2000 עם לוח אם KT400 של GIGABYTE חשבתי לשדרג לסמפרון פלרמו 64 ביט 2800 ולוח אם GA-K8NS של GIGABYTE מה דעתכם על המעבד על הלוח ועל כדאיות הדרוג בכלל
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים אני הייתי מעוניין לדעת עוד פרטים על הלוח אם Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 עכשיו אני יודע פחות או יותר מה זה CrossFire & Nvidia SLI פשוט שמתי לב שהלוח אם הזה תומך בשניהם רציתי לדעת אם זה אומר שבעתיד אני יוכל לשים שני כרטיסי מסך של NVIDIA או CF אני ראיתי שהוא תומך: חריץ כרטיס מסך ATI CrossFire Nvidia SLI PCI-E x16 http://www.tms.co.il/product/10541
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3 בלוח הנל יש 4 חריצי זכרונות,2 בצבע תכלת ו2 בצבע לבן. אני יכול להשתמש בכולם? זאת אומרת,בקרוב אני אקנה שני סטיקים של 4GB וכרגע יש לי שני סטיקים של 2GB. אני אוכל לשים את כולם בחריצי הזיכרונות?זה לא יצור בעיה?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, התלבטות גדולה לפני קניית מחשב. שימוש ביתי רגיל + גיימינג מזדמן גם במשחקים חדישים בהגדרות בינוניות. כרגע ברשותי samsung 710T שכנראה יישאר בשנים הקרובות, הרזולוציה היא 1024*1280 מספר שאלות: 1.לגבי מעבד, יש הצדקה להשקיע עוד מעט עבור 5300 - תדר מעט מהיר יותר אבל גם מכפלה מעט גבוהה יותר? 2. לגבי הלוח, אני מבין שההבדלים העיקריים בין שתי הערכות הם: מגבלת 4GB זיכרון ב P31 - נראה לי שלא יגביל אותי, והשני הוא PCIE 2.0, האם ברזולוציה שבה אני משחק יש לזה בכלל משמעות? 3. האם P43 יאפשר תיאורטית אפשרות לשדרג את כ. המסך בעוד נאמר שנתיים (בגלל PCIE 2) ובכך להאריך את חיי המפרט, או שאז המעבד התקציבי גם כך יהיה צוואר בקבוק? 4. עבור OC בינוני, האם יורגש הבדל בין CL4 ל CL5? 5. האם …
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ללוח אם למעבד קונרו שיהיה בעל יציאת SPDIF שהלוח יהיה כמה שיותר משתלם.. לא מתכנן OC ולא צריך תמיכה במרובעי ליבה.
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח אם,זכרון ומעבד, חשבתי לרכוש את ה 3750K,השאלה שלי היא האם לוח עם צ'יפסט B75 יוכל לבצע OC למעבד?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה - יש לי לוח ASrock Z77 Extreme4 עם הביוס העדכני ביותר. הבעיה היא שגם התמונה של asrock בהדלקת המחשב וגם הביוס עצמו לא מוצגים במסך מלא אלא בריבוע קטן יותר. אני עם מסך 23" שמחובר ב-DVI לכרטיס GTX460, דרייברים עדכניים והמסך עצמו מדווח כשנמצא בביוס שהוא על 1920x1080. רעיון למישהו?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
למה אסור חתימות קצת גדולות? אולי תשנו קצת את הרזולוציה החוקית בשביל שלפחות יהיה אפשר לשים USER BARS ? אחרת החתימה משעממת תודה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם טוב ופשוט שאוכל לבצע איתו אוברקלוק ולהגיע עד 3GHZ+.. עם הלוח שיש לי כרגע הצלחתי להגיע עד 2.41GHZ. המפרט שלי זה: intel core 2 duo e6320 1.86GHZ @ 2.41GHZ asus p5g41c-m lx seasonic 430WAT msi ati hd4670 512MB מחיר עד 300+-.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש קירור מים טוב יהיה גם לציפ סט פתוח להצעות עד 1000 פלוס מנוס ( אל תתנו לתקציב להגביל ) מחפש שישרת הרבה זמן מעבד Q6600 עדיפות ללוח עם DDR2 + 3 X38 ומעלה OC עם אפשרות BUS גבוה חיבוריי PCI-E 16X3 או 8X3 אמין וטוב יש אפשרות גם ל לוחות NVIDIA בעלי אותם פיצרים ( שיתמכו ב 3 SLI מהירות גבוהה ) פשוט יש לי כרטיס מסך של ATI ו CROSSFIRE לא נתמך על ידי לוחות NVIDIA תודה איתי
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ערב טוב מקריאה ברשת הבנתי ששני הלוחות די זהים ..בשניהם כרטיס מסך מובנה..עםפיצ'רים דומים פחות או יותר ומחירים דומים.. מי לדעתכם לוח יותר איכותי מבחינת יחס עלות\תועלת והאם אחד מהם עדיף ל-OC קטן ? (למרות שיש כרטיס מסך מובנה שמגביל) . האם גם יש למישהו ניסיון אישי איתם בהמהרה ?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להוסיף זיכרון 1GB ללוח במחשב ישן (Msi PM8PM-IL). הזיכרון הקיים היה Ceon DDR2 512MB 533Mhz וביקשתי להוסיף Kingston DDR2 1GB 533Mhz. בהתחלה הזיכרון לא זוהה בביוס וגם לא בחלונות (רק דרך CPUZ או EVEREST אפשר היה לראות שקיים סטיק זיכרון נוסף). ניסיתי איתחולי ביוס, הגדרות ידניות ומה לא. To make a long story short המחשב זיהה לפרקים את ה-512 ולפרקים את ה-1 ג"ב אך לא את שניהם, למרות ששניהם היו בפנים, ופעמים רבות המחשב פשוט לא עלה ועשה ציפצופים ארוכים. אחרי מספר ניסיונות לא מבוטלים, רק ה-1 ג"ב מזוהים אך שני הסטיקים בפנים. מה הבעיה פה? האם אפשר לפתור את המצב כדי שיזוהו 1.5 ג"ב מלאים?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לשדרג מעבד + לוח + זכרונות שיתאימו ל 9800GT .. בקשר ללוח אני רוצה שגם יהיה טוב לOC ולא יגביל אותי .. אפשר לחרוג עד 1000 מה אתם ממליצים??? תודההה
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-