עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shahar75,

אני בונה NAS על מחשב עם הלוח הנ"ל. אני מעוניין לרכוש דיסק WD מהסדרה האדומה בנפח 3TB, אבל לא מצליח למצוא מידע האם הדיסק יתמך בלוח זה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by KingYes,

שלום לכם אחרי משחק מרובה קצת במחשב, הוא מקבל לו פריז רציני שאי אפשר לגעת בכלום, אלא רק לכבות דרך הכפתור של המחשב.. וברגע שמדליקים הוא נותן הודעת אזהרה ב-BIOS על טמפרטורה גובהה ב-CPU. למה זה קורה פתאום? ומה צריך לעשות על מנת לתקן את זה?

3. איזה לוח אם מבין הארבע האופציונאליים מוצלח דיו לעריכת וידאו,משחקים,קולנוע ביתי ואולי בעתיד הקרוב OC -עם מעבד מסוג CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1063.89 ] 1 CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1327.91 ] 1 להלן הלוחות האופציונאליים: Motherboards for Intel : ]Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard ] (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) ¤ 773.82 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) ¤ Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by שםמשתמש,

שלום לכולם, אני חדש פה הזמנתי מחשב עם לוח אם p4p800, וקיבלתי את גרסת ה- se. מישהו יודע מה ההבדל? והאם כדאי לי ללכת לצעוק עליהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by dana25,

אני מתכנן לקנות מעבד אינטל פנטיום 4. הייתי מעוניין בהמלצה על לוח אם מתאים. תקציב - 400 עד 600 ש"ח בערך.

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by qt1h00,

שלום, האם היום בכל לוח של אינטל יש DUAL DDR? האם צריך לסדר את זה או שברגע שמכניסים 2 סטיקים שמסוגלים לעבוד בצורה הזו הוא עובד לבד?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. יהיה במשחב כרטיס מסך.. כרטיס פיסיקה אולי בעתיד..(ממה שהבנתי אפשר להכניס לPCI EX1) כרטיס קול כרטיס טלוויזיה.. שהם בPCI אם אני לא טועה.. ככה שיש עוד דברים ששכחתי? כי בלוח אם שלי אין עוד מקום לסלוטים.. ואם יש משהו ששכחתי הוא לא יכנס..

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

יש לי 2 מערכות מיועדות למחשב שני (סרטים בהיי-דפנישן, פוטושופ, קצת קידוד, בעצם הכל חוץ ממשחקים). הראשון: AMD 4800X2 939 ASUS A8N-E, NFORCE4 2GB DDR1 השני: INTEL 2180 ASUS P5KPL-CM, G31 2GB DDR2 מי מהם עדיף לשים בתור מחשב שני? האחר ילך להיות מחשב ללינוקס\מק אז לא ממש קריטי לי ביצועים בו. גם RADEON X1050 ו- GEFORCE 6200TC מי ילך לאן... תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by poopa,

חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי נכנסתי בראש בקיר ולא מצאתי. הקיצר אני צריך ככה: לוח אם הכולל את התכונות הבאות: 865PE ULTRA ATA RIAD SPDIF OUT optical AND coaxial היחיד שמצאתי הוא של MSI ה- 865PE Neo2-FIS2R אבל לא נראה לי שמוכרים אותו בארץ. יש משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. הספק גנרי של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  11. שלום, מנסה למקד את השאלה הקודמת... אם יש לי את הנתונים הללו במחשב: דגם לוח אם - ASUS psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) האם כרטיס מסך של nvidia geforce 550 או 560 יכול להתאים לי? או שכדאי להשקיע בכרטיס מדגם אחר (גם של גיפורס nvidia) שיותר יתאים למחשב?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by yoav9,

ככל הנראה, לאחר שבהתחלה סירבתי להאמין, כנראה הלוח הזה הוא חתיכת חר* על מקל... תראו בעצמם באוברקלוקרז כנראה שאני לא יקנה אותו...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by shmulikg,

גרסא CK8UDA19 השיפורים הם fix dualcore 3800+ S3 fail show CPU current frequency in POST. fix USB keyboard can't be used אני לא הרגשתי שום שיפור אחרי העדכון אם מישהו הרגיש שיפור הוא מוזמן לשטף

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. Started by portnoy,

הניקוד 4802 האם זה ציון טוב? או חלש... המפרט שלי הוא: e6420 gigabyte 965p ds 3 rev 3.3 2GB kingston 8500GT 250HD הבדיקה שעשתי היתה בדיקה איך שהתקנתי את התוכנה הרצתי טסט לא נגעתי בכלום.. מה דעתכם על התוצאה?

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by dave3636,

מי מכיר או יודע מה היכולות עבור מעבד אינטל 4 ליבות Q8200

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש ובמסך הראשון כתוב שם DDR333. אני חושב שזה אומר שהמהירות היא 333MHZ למרות שהבוא אמרו להיות 400MHZ איך אני יכול לבדוק את זה? ד"א אם כבר, אז אני יודע שזה לא הפורום אבל אני צריך גם לבדוק את התצורה של הזכרונות בכרטיס מסך שלי (64BIT/128BIT)

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  17. המחשב (לא שלי, של חבר) פנטיום 4, מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי פלאש. בפעם האחרונה שהייתי אצל חבר שלי ראיתי שלמחשב יש 500 מגה זיכרון, דבר שלדעתי מגביל מאד את המחשב. כרגע יש שני סטיקים של 256 לדעתי. צירפתי תמונות מאוורסט. אני רוצה לעזור לו לקנות זיכרון חדש אבל אני לא רוצה לעשות טעויות. איזה זיכרון/זכרונות יהיו הכי מתאימים ויתנו תמורה לכסף? תודה ושבוע טוב! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by massinvallus,

לפי הביקורת הזאת אם הבנתי נכון הם יותר טובים לא? http://www.lostcircuits.com/memory/ddr400/8.shtml

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. יש לי שני סטיקים של Kingstion 1 gb 667, בCPUZ הTRC של הסטיק הראשון הוא 20, ולסטיק השני הוא 18 . אני גם רואה שאחד יוצר בשבוע 12 ואחד בשבוע 14 . מה זה אומר ? מה זה למעשה הTRC (לא מצאתי כלום על זה בדביק) ? למה הם שונים ?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by shugi,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם בעיקרון יותר טוב (למרות שנראה לי שהם אותו הדבר)? הלוח אם הראשון מחברת ASUS: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הלוח אם השני מחברת ABIT: ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E המעבד שהולך להיות הוא: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore אני ירצה לדעת מה ההבדלים ביניהם, איזה מביניהם יותר טוב, ועל איזה מהם אתם ממליצים. תודה.

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום לכולם אשמח לשמוע דעות לגבי מה אתם חושבים ובמיוחד מאלו שביצעו אוברקלוק במעבדי ארבע ליבות ובעזרת איזה לוח אם. תודה למגיבים!

22. אורח מתן
    Started by אורח מתן,

אני פעם בכמה שנים עושה שדרוגים למחשב(פעם כרטיס מסך,פעם עוד דיסק קשיח וכדומה..). כרגע יש לי I7 5820. כדאי לשדרג למעבד שציינתי? מפעם לפעם אני משחק במשחקים שדורשים מעבד חזק,אבל בתכלס אני לא צריך מעבד כזה חזק. אני פשוט רוצה לקנות משהו חזק כשאני משדרג שיהיה לכמה שנים טובות לפחות. אני יודע שזה לא זול..מדובר בעלות של 3.5 אלף מ EBAY

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. למחיר גבוה ב 30% ואף יותר.......מטורף,מה קורה פה???

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by yanivganor,

מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  25. האם הלוח P5N32-SLI Deluxe נכנס חלק במארז TRANSFORMER בלי בעיות בלי עיקום של משהו חלק ? ועוד שאלה בלוח הזה יש חיבור לשתי מאווררים שיישבו על המעבד לקרר אותו האם אני מקל אותם ביחד עם הלוח ?

• 13 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים