מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רוצה ליקנות מחשב חדש מבוסס על ה 4200 כפול הליבה - תושבת AM2 כמובן קראתי היכן שהוא : 1. שהמעבדים האלו מיתחממים הרבה יותר מאינטל 2. שיש להם עדיין הרבה בעיות תאימות...מכל מיני סוגים אני ממש לא מבין בזה = ורציתי תשובה מיכאלו שיודעים / עבדו / עובדים עם AMD האם יש איתם בעיות??? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הרי שיסימו לבנות את המפעל החדש חלק מהמעבדים של אינטל ייוצרו בארץ כלומר לא יהיו מיסי יבוא עלות משלוח מחו"ל וכו' השאלה שמתבקשת האם זה יתבטא במחירי שוק בארץ????
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום... אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש המעבד יהיה E6600 כמו כן כרטיס המסך המיועד הוא 8800 GTS השאלה שלי איזה לוח אם יתאים לו מדובר במחשב למשחקים בתקציב עד 8000 שח כמו כן איזה ציפסט עלי לבחור 975X או P965
-
- 13 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום... אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים המפרט להלן: - E6600 - ASUS - P5B Deluxe - ASUS - GeForce 8800 GTS כעת נשאר לי לבחור זיכרון למערכת אני זקוק לעזרתם כדי להגיע להחלטה לגבי איזה זיכרון יתאים לי למערכת כמו כן היתה המלצה באתר של ASUS שהם ממליצים לשלב עם הלוח הספציפי הזה את הזיכרון הזה: Kingston - 1GB HyperX PC2-8500 (1066-MHz) האם הוא יתאים לי ומה זה בדיוק HyperX הינה פירוט ההמלצה שלהם: Memory Features Dual-Channel DDR2 800 DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With the highest speed up to 800MHz, DDR2 memory provides great performance for 3D graphics and other memory demanding applications. Kingston® HyperX® PC2-8500 Ready (d…
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
נשרף לאחותי הלוח אם : D850 garbiladi האם יש לוח אם אחר שיתאים למעבד וכל שאר הדברים עם זכרונות RDRAM?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אחרי כמה שדרוגים המעבד שלי הפך להיות החוליה החלשה (תוך כדי משחק ב NFSC בהגדרות מקסימליות המשחק קרטע, והטאסק מאנאג'ר הראה שהמעבד במקסימום כל הזמן) כמה שאלות: מה המעבד הכי חזק שמתאים לסוקט 754 (AMD64) והאם יש משהו ששווה להחליף בו את המעבד שלי כרגע? איזה הגדרות במשחקים הכי מכבידות על המעבד? שווה לי לשעות לו אוברקלות בתוספת של קירור (אם הקירור לא יהיה יקר והלוח אם מתאים) בשביל להעות את הביצועים? (אם כן אשמח שתפנו אותי לאיזה מדריך בנושא) ובקשר לזכרון, איך ייתכן שכל שלושת הסטקים מראים ב200HZ CPUZ וביחד המהירות של הזיכרון היא 167?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בלוח אם: ?GIGABYTE? - ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? רשום שיש שם כרטיס קול מובנה עם שמונה ערוצים... מה זה אומר בדיוק? מה זה ערוץ? זה כמו 5.1?
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי 3 סטיקים של 512 DDR400, ביחד הם עובדים ב 167 אבל כל אחד בנפרד ב 200 אחרי ניסוי ותהיה פשוטים של ניתוק וחיבור של הסטיקים (בנסיון להבין איזה מהם עובד ב 166 ומתחזה ל200) הבנתי שברגע שיש 2 או 3 סטיקים, מכל שילוב שהוא מ3 החברות שיש לי, המהירות המשותפת יורדת ל167 ברגע שמחובר רק סטיק אחד המיהירות המשותפת היא 200 מה יכול להאט אותם? ועוד ביעה: הGB והADATA עובדים רק כשיש ביניהם סלוט, או עם הסטיק השלישי (קקה ג'נרי) או ריק כשהם צמודים המחשב לא נדלק ומצפצף כאילו חסר לו חומרה..
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
שלום חבר שלי קיבל מפרט למחשב עם המעבד הזה - והוא זול יחסית לשאר הקונרו. לא מצאתי אזכור שלו באתר, האם זהו מעבד "סביר" למחשב שיעבוד בעומס של אימיול, ועריכת מוסיקה או שלא כדאי לקנות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, אפשרות רכישה מ - EBAY, 2X1GB STICKS PC3200 Samsung... כמובן כמובן - חדש. המחיר 682 ש"ח - אצלי בבית . הכי זול בזאפ של חברה מוכרת ב500 שקל יותר .... מחיר הוגן ? ואיך הזכרון ... ? תודה
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי רכיבים למערכת, מעבד 6600, P5B וזכרונות וכו, האם אני צריך להיכנס לביוס כדי לכוון את הוולט או שהלוח מזהה אוטומטית.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שאלה שעיניינה אותי ולא מצאתי לה תשובה ו..חיפשתי. האם ניתן באיזו שהיא צורה לתת או לנהל את עבודת כפול הליבה במעבד(לא חשוב אינטל או AMD). כלומר,מה שאני מסוקרן האם אני יכול "לומר" למעבד תעבוד עם ליבה אחת?או שתיים?ואם אני מוסיף אפליקציה האם אני יכול לבדוק איזה ליבה "עובדת" פחות ואליה להפנות את העבודה שנוספת? ואם יש תשובה אז מאוד יסקרן אותי מה יקרה בארבע ליבות..
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
ביחוד כפולי הליבה כי אין הרבה חנויות שמוכרות כאלה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם למרות שביטלתי בביוס EIST ו VIRTUALIZATION כאשר אני מריץ EVEREST הוא מראנ כי זה על MULTIPLER X6 ולא על X7 כמו שאמור להיות גם תוכנת RIGHTMARK מראה שזה X6 ללא מאמץ ורק בפעילות מאמץ על המעבד עולה ל X7 האם יש עוד משהו שאני צריך לבטל על הלוח? אודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה רצינית בלוח ASUS P5B-V קניתי אותו לשם התקנת שרת SBS וקניתי 2 כוננים קשיחים SATA בלוח עצמו יש 4 יציאות SATA רגילות , SATA RAID יחיד !! ו SATA E * התקנתי כבר עשרות RAIDים , כולל RAID 5 בשרתים ענקיים ומאיזשהי סיבה מתסכלת זה פשוט לא הולך : יש חיבור SATA RAID יחיד והבקר RAID רק את הכונן שמחובר אליו - לא מעניין אותו שאר כונני ה - SATA שמחוברים . זאת אומרת שאם אני מחבר כונן אחד לבקר RAID ( יש שם רק יציאה אחת ) וכונן אחר ל - SATA הרגיל הבקר RAID מזהה שיש רק כונן אחד . איך , למה , אוףףףףף.... מתסכל . הוא כאילו מצפה שאני יחבר על כבל SATA יחיד 2 כוננים . מחכה לעזרה / פתרון . המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה, אני מעונין לקנות מחשב חדש, ואני לא מצליח להבין את ההבדלים בסוגי לוחות האם והמעבדים, לא ברור לי מה טוב יותר ומה טוב פחות, חוץ מהמחיר. האם ללכת על INTEL P-D805 2.6 DUAL-CURE 533MHZ/2X1M BOX או אולי עדיף איזשהוא athlon amd? מה ההבדלים? במה זה בא לידי ביטוי? בהנחה שהתקציב ללוח והמעבד הינם בסביבות 1000 ש"ח...
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
מישהו יודע את הסיבות לכך שהמחירים התייקרו ? בדיוק תכננתי לקנות מעבד מהסדרה [e6300 e6400 וכו'..]
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB כמה זמן לדעתכם יקח עד שהמעבד הזה יורגש כ"חלש" כמו שהיום למשל ה פנטיום 4 1400 הוא חלש.?
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם DDR רגיל עם תזמונים מאוד נמוכים יותר מהיר מ DDR2 שמעתי את זה בכמה מקומות ..
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם לוח האם הזה ABIT IL9 PRO INTEL945P הוא לוח טוב למעבדי p-D http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ולגבי LGA 775 Intel® 945P FSB1066 Dual DDR2 667 PCI-E X16 SATA 3G GbE LAN 7.1 CH HD Audio RoHS Compliancy מה אומר ה RoHS Compliancy תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף לקנות CL5 666MHZ 533MHZ CL4 בנפח של 512MB תודה
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
:s05: אני יודע שפעם המליצו לי ולכל אדם שמשדרג את הזיכרונות שלו שהם יהיו מאותו גודל אותה חברה ואותה מהירות עכשיו אותו גודל ומהירות אני מבין (בכל מקרה המהירות תיקבע ע"י הרכיב האיטי ביותר לא?) ואות גודל אני מבין בשביל לנצל את האפשרות של פנייה כפולה לזיכרון אבל אותה חברה? (למנוע מסכים כחולים וכאלה) או שזה כבר סיפורי סבתא? אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
משתמש ממוצע, שגולש, מוריד דברים, רואה סרטים, פה ושם משחק, איפה הוא אמור להרגיש את ההבדל בין 2 המעבדים? מה יתן ה-core dou? זה יורגש בכל דבר (הכל יהיה מהיר יותר)? או שרוב הזמן ההבדל בין המעבדים לא יורגש בכלל? ההבדל יורגש במשחקים? יורגש הבדל כל הזמן או רק בזמנים שבהם המעבד מאוד מתאמץ?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-