עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shmulikg,

גרסא CK8UDA19 השיפורים הם fix dualcore 3800+ S3 fail show CPU current frequency in POST. fix USB keyboard can't be used אני לא הרגשתי שום שיפור אחרי העדכון אם מישהו הרגיש שיפור הוא מוזמן לשטף

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by Chymes,

סוקט 462/754. מומלץ בלי כרטיס מסך מובנה.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by ofer40,

היי קניתי מחשב עם לוח MSI NEO PLATINUM ויש בו שתי יציאות דיגיטליות:אופטית וקואקסיאלית. עדיין לא קיבלתי אותו אבל אני רוצה כבר להכין כבל דיגיטלי כדי לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. השאלה שלי היא אם היציאה האופטית היא TOSLINK והאם אני צריך לרכוש כבל אופטי סטנדרטי או שאולי עדיף בכלל קואקסיאלי? תודה

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

שאלה קצרה...שלא יתפתח פה דיון-על...

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by moshe_ha,

הביצועים שלהם גרועים או מה? והאם הם יכולים להיות בכל לוח אם של מחשב חדש...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. לא הבאנתי מה רוצים ממני פה בבקשה אם תוכלו להסביר לי בהרחבה ויבורך מי שיתרגם את הכל ויסביר בסוף מה הם רוצים ממני...תודה...

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by X-Gamer,

??

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by PsyGhost,

אני מתכנן אולי לקנות 2 סטיקים של קינגסטון, כל אחד של 512 ולהרכיב אותם על הלוח שלי המפרט: לוח: GA-7VAXP של ג'יגהבייט מעבד: AMD Athlon XP +2200 כ. מסך: Geforce 4 MX זיכרון נוכחי: 256 (אני אשים את הסטיק הזה במחשב אחר אם אני קונה חדש) רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף כזאת כמות של זיכרון למפרט שהוא כבר די ישן, זה יתן שיפור משמעותי במהירות או שהניצול של הזיכרון יהיה גרוע בגלל שאר הרכיבים הישנים?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by thegodx,

חברת AMD תובעת את 'אינטל', בטענה ש'אינטל' כופהאת המעבדים שלה על חברות, ומונעת בכך תחרות בשוק. יצרנית השבבים AMD הגישה הגישה היום לבית המשפט הפדרלי המחוזי בדלאוור תביעה נגד חברת אינטל על התנהגות אנטי-תחרותית. בכתב התביעה נטען כי אינטל הפעילה על 38 חברות שיטות של כפייה והפחדה כדי להדק את אחיזתה בשוק המחשבים. בין החברות עליהן הפעילה אינטל שיטות אלה ניתן למצוא יצרניות מחשבים גדולות, מפיצים סיטונאיים וקימעונאים. כיום מעבדי אינטל נמצאים ב-80% מן המחשבים בארכיטקטורת x86. מעבדים אלה תומכים במגוון מערכות הפעלה, בהן חלונות של מיקרוסופט, סולאריס, לינוקס והחל מן השנה הבאה גם מערכת ההפעלה של מקינטוש. דובר AMD מייק סימונוף טוען כי תביעה זו שונה מן העימותים הקודמים של שתי החברות סביב נו…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by deannahum,

שלום הזמנתי השבוע מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ Venice 939-socket... בקופסא שהמוכר הציע לי לא רשום (לא מוזכרת המילה) Venice... המוכר אומר שזה Venice למרות שלא רשום. הקופסה נראית בדיוק כך : רציתי לדעת אם זה אכן וניס... ואם כן, אז איפה בדיוק רשום שזה וניס ? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by kobi_af,

מדובר פה על cl3 ddr 400 מה מהזכרונות הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. איך אני מוצא את שם הלוח אם שלי באוורסט (הדגם המלא) זה נורא דחוף בבקשה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  13. מה דעתכם על לוח האם הבא של ASROCK למעבד E6400 קונרו : מטרות שימוש: עבודה כללית, משחקים, ללא OC ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E קישור למידע עליו: http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm אם לדעתכם הוא לא טוב מספיק אז אם אפשר הצעה ללוח אם אחר אך זול (פחות מ600 ש"ח)

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככככה אני מחפש את הלוח האם האולטימטיבי למערכת שלי במפרט סוקט 775 תקציב עד 2000 ש"ח בתודה מראש,

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  15. לא ברור לי אם זה טעות או שיש מעבד כזה, כי אני לא נתקלתי בדבר כזה. אני יודע שיש צ'יפסט כזה, אבל יש גם מעבד כזה? מישהו מכיר?

16. Started by com,

אהלן.. מי שמכיר אותי לפני הרבה זמן כתבתי המון בפורום וגם עסקתי בOC והתעסקות בלי סוף במחשב... אבל זה היה כבר לפני כמה שנים, ומאז אני לא מתעסק ולא זוכר כלום.. אז אני צריך טיפונת עזרה: המפרט הנוכחי של המחשב שלי - אפוקס 8K9A (לוח מבוסס KT400) טוינמוס 256 (400 cl2.5) ומעבד AMD 1700, מהאלה שעובדים ב0.13 מירון ומצוינים להמהרה (לא זוכר ת'שם שלהם..) ועליו גוף קירור ענק ואיכותי מנחושת (גם לא זוכר ת'שם, למרות שזה נראה לי היה sk משהו, אבל אולי אני מתבלבל..) בכל מקרה, בקרוב אני רוצה לעשות שידרוגון למחשב, משהו צנוע. אז, 1. איזה מעבדים יתאימו ללוח הזה? (אגב, אם זה משנה, הלוח הזה ידע לעבוד על באס 166, ובאסים הרבה יותר גבוהים, (הגעתי לאיזה 210 פעם) ולשנות מכפלות..) קיצר איזה מעבדים עובד…

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  17. אני מבין דברים בסיסים בביוס ובבאס החלקים (לא מומחה גדול...) אני לא כל הבנתי את הקטע של 1:1 ו- 2:1 וכדומה... בקיצור, זה נכון שזיכרונות 533MHZ יתנו ביצועים יותר טובים מזיכרונות 667MHZ (לשניהם יש אותם תיזמונים) כאשר הם עובדים עם E6600 י? למה? למה? ולמה? תסבירו בפרוט כדי שאני יבין את הכל... (כי בתאכלס 667 יותר מהר מ 533 י)

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by ofir2808,

לפני כשבוע קניתי את הלוח אם הזה באייבורי (הם היו היחידים שנתנו לי לוח אם שתומך זכרונות OCZ 667 CL4 וצ'יפ 975 - הזכרונות לא עובדים עם לוח 965 ולא משנה איזה יצרן), רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה והאם יש לוח אחר במחיר דומה (850 שקל) שאני יכול לקחת במקומו, אני מבצע OC די בסיסי (לא יותר מ - 10-15 אחוז), ואני בעיקר משחק ומוריד סרטים. בתודה מראש על התגובות......

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by manz11,

שלום. יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P4P800DLX INTEL 865PE ומעבד 478 512K 2.8MH ו2 סטיקים של זיכרונות CORSAIR 2*512 400MHZ וכרטיס מסך של ATI 9800SE . השאלה היא.. לוח האם שלי הפסיק לעבוד, ואני מחפש לוח חדש. לא מצאתי לוח כמו שלי ,אני מחפש משהו די איכותי עם ערכת שבבים סבירה +. למישהו יש המלצות איזה לוח אם אני צריך לקנות ...? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by בור ועם הספר,

בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.

21. התמונות מדברות בעד עצמם 80% ממעבדי I5 8600K וI7 8700K צפויים להגיע ל5GHZ בקלות. סקירות ב5/10 יום חמישי החל משעה 16:00

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. החברה האמריקאית לא מבזבזת אפילו דקה מיותרת - ומשיקה כבר עתה את הנייד היוקרתי הראשון שמציע מעבדי Ice Lake ב-10 ננומטר לכתבה

23. דור מעבדי Threadripper שלישי עשוי לאמץ שמות מעודכנים שיהיו מעט פחות מבלבלים מהקונספט הנוכחי המתחרה באינטל לכתבה

24. שלום רב, פתחתי דיון עם פוסט פותח קצת ארוך מדי כאן אז שאלות רלוונטיות משם אני אשאל כאן : (אני באמת לא כ"כ בעיניינים בכל הנוגע למה שהולך היום) זיכרון: 1. עבור משחקים ופיתוח משחקים, האם 16GB זה "יותר מדי"? ראיתי מחירים של סטיקים של 16 והמצב לא גרוע כמו שהוא היה פעם ולדעתי שווה השקעה של 1x16 או 2x8 ב1600MHZ נראה לי משתלם ביותר. 2. קירור לזיכרון נראה לי מיותר, האם אני צודק? גם ככה לא נראה לי שתהיה תועלת רבה (תקנו אותי אם אני טועה) בלעשות OC לזיכרון שגם ככה רץ ב1600. ואם כן אז לעלות את המהירות בדרגה אחת, לא צריך להגיע ל4800 או מה שלא יהיה הגבול העליון. 3. ראיתי בעמוד מפרטים נים שהמליצו בו על תוכנה שהופכת את הזיכרון לHDD ושכל פעם צריך לטעון image בשבי…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by xgershon,

זה המפרט של המחשב שלי http://www.tms.co.il/preview/spec/2dnr5mqh יש לי שני כרטיסים hynix korea 09 1gb 1Rx8 זה י תאים למחשב שלי ? תודה על העזרה

דיונים חדשים בפורומים