עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם GIGABYTE GA-H270M-D3H האם הלוח אם הזה תומך אתחול מערכת הפעלה בכונן SSD של אינטל: Intel 750 Series AIC 400GB ? תודה, דניאל

2. Started by MATOK,

המעבד הזה: P4 3.0GHz 800MHz 630 2MB Cache- LGA 775 64Bit מתאים ללוח הזה: GA8S648FX Gigabyte ? והאם הלוח הזה בסדר? תקציב 400 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  3. היי, האם סטיק זיכרון DDR2 1GB 800MHZ של קינגסטון (95 ש"ח, הכי זול ב-KSP) יכול להתאים ללוח Msi P965 Neo שיש עליו כבר שני סטיקים של 512MB 800MHZ של CEON?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by -R-E-L-,

אני רוצה לקנות 2G DDR400 ללוח K8-NF9 של GIGABYTE. רצוי שיהיה CL2.5 לצורך OC קטן.

5. אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by eozeri,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי אתמול מעבד Athlon 4800 X2 box, לוח אם של ASUS M2A HDMI וזכרונות 2GB. (בנוסף קניתי גם ספק וצורב בחיבור SATA) אז מה עכשיו? זה הזמן לשחק בלגו.... קראתי בשאלות ותשובות איך לשדרג מחשב בלי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. פירקתי את לוח האם והספק מהמארז. ומה עכשיו? פשוט להניח את המעבד על הלוח החדש, לשים עליו ת'מאוורר, לתקוע ת'סטיקים של הזכרונות לחבר מתח ולהפעיל? יש איפשהו מדריך איך עושים את זה? דברים שצריך לשים אליהם לב? כמו למשל - צריך למרוח ת'משחה הזו בין המעבד למאוורר? לא לשכוח לחבר את כל המתחים הרלוונטים / חיבורי USB למארז/ לחבר את מפסק ההפעלה... תודה רבה!!! אייל

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  7. ישנם 2 מפרטים בשביל מחשב עריכה גרפית, כאשר אני צריך להוכיח שהמפרט השני הוא יותר טוב מהראשון... אז אני ישאל מספר שאלות: 1. לגבי המעבד- במה I7 920 יותר טוב מ-CORE 2 QUAD Q9550, אם אפשר גם עמוד השוואות ביניהם כדי שאוכל להדפיס ולהוכיח לבן אדם. 2. כמה זיכרון הקאש במעבד הוא רלוונטי בין אם יש 8MB או 12MB. 3. אם עושים השוואה בין QUADRO FX1700 256MB ל SAPPHIRE RADEON 4850 אבל עם 1GB, כמה הכמות זיכרון משפיעה? 4. כמה כמות זיכרון פנימי של HD משפיעה על הביצועים שלו, כלומר מה ההבדל בין 16MB ל-32MB?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by raniAA,

כותרת..+ אני נכנסתי לBIOS של לוח האם שלי.... ככה לבדוק טמפ' ... לא עשיתי OC למעבד, או לכ.מסך... הנה השאלה.. הגיוני שיהיה לי 19 מעלות צלזיוס במנוחה או שאני לא שפוי וחם לי..? יש לי E8400 3.0GHZ עם קירור אינטל מקורי.. הגיוני או לא? הבאתי תמונה שצילמתי בעצמי.. בפלא'... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by Kitzony,

שלום הייתי רוצה לדעת מה האבדלים בין הלוחות אם האלו ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D יש לי חבר שיש לו את שניהם הוא אומר שהasus יותר טוב ולי זה לא נראה הגיוני

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by alexbmw,

כמהgigaflops עושה ה amd Athlon 3000+ ?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by the-f-master,

האם Q6600 הוא בעצם שתי E6600 מחוברים? או שהקשר בינהם שונה,אם בכלל?

12. Started by menacex,

שלום רב! ברצוני לקנות מעבד חדש , עקב אי יציבות של מעבדי הנוכחי (AMD XP 2200) . תחילה החלטתי הראשונית הייתה לקנות AMD 2800 אך לאחר קראית כתבות ראיתי שאין הבדל גדול בין 2600 ל2800 ובין 2700 ל 2800 בכלל... והוא לא מצדיק את המחיר . האם זה נכון ? מה אתם מיעצים לי לעשות ? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 749 צפיות
  13. יש לי כרגע סמפרון 3200 ... הציעו לי לשדרג את המעבד ל AMD AM2 6000*2 / 1MB תמורת 980 ש"ח !!!! שווה ? הבנתי שהוא מקביל לקונרו 6320 . נ.ב. יש לי על הלוח VIA CHROME 3D כרטיס מסך .. חשבתי לשדרג ל NVIDIA 7300GS תמורת 250 ש"ח , אני לא גיימר כבד ...

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  14. תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by zvulun,

אני על סף קניית מחשב והתלבטות היחדה שנותרה לי היא בין המעבדים: Q9450 או Q9300, ההפרש במחיר הוא 350 משום מה כולם אומרים שאין באמת הבדל ביניהם בביצועים, אבל לא שמעתי נימוקים אשמח לחוו"ד מכל מי שמבין בעניין נ.ב- שאר המפרט ASUA P5Q PRO ANTEC SONATA III+500W ARCTIC COOLING 7 PRO OCZ 4GB CL4 WD 74GB RAPTOR 10000RPM SEAGATE 500GB 32MB LEADTEK QUADRO FX3500

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  16. מדובר באופטרון כפול ליבה בתדר 2.2 גיגה הרץ. במהלך החודש הקרוב יקבלו חברות נוספות משלוחי אופטרון כפול ליבות. השקה רשמית כנראה במהלך החודש (הלועזי) הנוכחי. כיום מלאו שנתיים להשקת האופטרון. עלפי התכנון המקורי של AMD ההשקה הייתה אמורה להיתרחש באמצע 2005, ברבע השלישי אך כעת ההשקה הוקדמה לתחילת הרבע השני. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22289 הערה: למה AMD מקדימה את ההשקה? א. בגלל שהיא יכולה, כלומר המוצר ראוי לייצר המוני, זה תמיד תנאי הכרחי להשקת מעבד :-) ב. בגלל שאינטל הקדימה את השקת התיפלצת המגוכחת בדמות פנטיום 4 כפול ליבה שהוא בעיקר מעבד שנטועש לייצר הודעות לעיתונות יותר מאשר מערכוטת מחשב אמתיות שמי שיודע מה שהוא עושה לא יקנה לעולם. AMD פשוט לא מסוגלת לראות את אי…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  17. המערכת הקיימת היה קיים 2 *1 GB 800 MHZ רכשתי 2 סטיקים של 2 GB 800 MHZ ורציתי לדעת האם לאחר ההוספה של הזכרון (סה"כ 6 GB ב4 סטיקים) יש צורך לשנות בביוס הגדרות או שזה מזוהה אוטומטית ואם כן איזה הגדרות אופטמליות מומלצות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by FastJack,

שלום. אני מחפש לוח אם עבור הI7-2600K שלי. יש לי אפשרות להשיג מחו"ל את הלוח אם של אינטל ב450 ש"ח. אני לא מעוניין בOC (אולי OC קל בעתיד, כרגע ממש אין צורך ) ולא מתכנן SLI/CF (צריך רק PCIE x16 אחד). רציתי לדעת האם זו עסקה טובה או שכדאי לי לקנות לוח אם של חברה אחרת בארץ. דבר נוסף, הסיבה שאני מעוניין בZ68 היא שאני רוצה לקנות גם SSD של 20GB ואז להשתמש בSmart Response על מנת להאיץ את הביצועים. האם השיפור בביצועים יהיה מורגש? או שכדאי לי כבר לקנות P67?

19. אוקיי , אני וחבר שלי עשינו אוברקלוקינג לכרטיס מסך והכל עבד טוב וזה ואז נכנסנו ל-Bios לבדוק אוברקלוקינג למעבד ושינינו משהו ועכשיו יש את הבעיה הזאת עם הציפצוף הארוך.. ניסינו לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת בטריה אך ללא תועלת אני כבר נואש חבר שלי חושב שהלך הכרטיס מסך .... בבקשה כל מי שיוכל לעזור עזרה תתקבל בשמחה בתודה מראש טומי.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by manz11,

שלום. יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P4P800DLX INTEL 865PE ומעבד 478 512K 2.8MH ו2 סטיקים של זיכרונות CORSAIR 2*512 400MHZ וכרטיס מסך של ATI 9800SE . השאלה היא.. לוח האם שלי הפסיק לעבוד, ואני מחפש לוח חדש. לא מצאתי לוח כמו שלי ,אני מחפש משהו די איכותי עם ערכת שבבים סבירה +. למישהו יש המלצות איזה לוח אם אני צריך לקנות ...? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by ORrrr,

אוקיי אז ככה, יש לי לוח אם ישן ומסריח(מפרט) ש"בזכותו" ביצועי הכרטיס מסך שלי ממש נחותים לעומת מערכות דומות ואני חושב שהגיע הזמן קצת להנות מהכרטיס מסך שלי שקניתי במיטב כספי בכדי לקבל ביצועים כמובן. עכשיו אין לי ממש כסף, אני צריך את לוח האם הכי זול שאפשר למצוא ואני לא מתכוון בכלל, אני מתכוון שמבחינה תכנולוגית וביצועים יהיה לי טוב. עכשיו הלוח הזה הכי זול שראיתי הוא בעל צ'יפסט KT600 של ג'יגה בייט: http://www.pch.co.il/docs/pd-702080145.htm יש דגם הזול ממנו בארבעה שקלים אבל אין לו כרטיס רשת ובשביל 4 שקלים אני חושב שווה להשקיע.. אז מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות נחמדות על הלוחות האלו, ולמרות שMSI לקח את כל הלוחות, הוא עולה 500 שקל ואז כבר עדיף NF7... אין לי כל כוונה או יו…

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  22. היי, אני עומד בפני קניה גדולה של מחשב גיימינג (השקעה של כ-8 אלף שקל) אבל קצת מתלבט בין ללכת על סוקט 2011 עכשיו ולשדרג בהמשך הדרך או לחכות עם זה חצי שנה ולראות מה אינטל יביאו לנו הפעם. המאמר הבא בכלל מפחיד אותי: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20120315231232_Intel_to_Omit_Release_of_Enthusiast_Class_Ivy_Bridge_Processors_This_Year.html

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. למחשב שלי שקניתי מזמן קניתי בנוסף (מן עסקת חבילה שכזו) זכרון 256mb ram, וכפי שלוח האם דורש DDR. הכל היה טוב ויפה. התקנתי בזמנו WIN98se והכל היה בסדר... ואז מתישהו התקנתי WINXP, ולאחר זמן מה שמתי לב שהמחשב אומר לי (ControlPanel -> System) שיש לי 224 זכרון, ולא 256. מוזר, לא? לפני איזה חודש קניתי עוד זכרון של 256 והוספתי אותו, ועכשיו במקום שהמחשב יציין 512mb = 512*2, הוא מציין 224+256 = 480mb. אני כמעט בטוח שאין בעיה עם הכרטיס הישן, כי מעולם לא הוצאתי אותו ממקומו ובמערכת ההפעלה WIN98se לא היתה את הבעיה הזו. מה לעזאזל קורה פה?? למה Winxp חושב שיש לי 224 כאשר Win98se אמר לי שיש 256? האם זה ישפיע על הביצועים או משהו כזה? לא שמתי את זה באגף של בעיות חומרה מאחר וזה נ…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  24. בגוגל יש מלא תוצאות, הגעתי כבר לדף 4 בחיפוש, אני קורא וקורא וראיתי שאני הולך לאיבוד. מישהו מכיר מאמר ענייני שיכול לעזור לי ללמוד עליהם? תאימות, ביצועים, ביקורות וכדו'... לא משנה לי אנגלית/עברית...

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. Started by badmama,

ערב טוב לכולם, ברשותי מחשב בן שנה (זקן הבחור), עם לוח אם של ABIT מסוג 3RD EYE בצ'יפסט 925. במשך הזמן שיש לי אותו, לא עדכנתי לו את ה BIOS. חבר שלי שקנה לא מזמן חדש עם 7800GTX טען שעידכון BIOS בלוח שלו (גם של ABIT, פשוט ה FATALITY), שיפר פלאים את הטמפרטורה של המעבד ובכלל החום שנפלט מהמחשב. האם כדאי גם לי לעדכן BIOS? מה הסיכונים הכרוכים בכך? ומה בדיוק להוריד מעמוד ההורדות של ABIT ללוח שלי? עמוד ההורדות של ABIT ללוח האם שלי תודה לכל עוזר.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים