מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום מה עדיף מבינת מהירות ומבחינה כספית חיבור FIRE WIRE בלוח והאם יש לוחות עם חיבור כזה היום? או חיבור דרך כרטיס תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
שלום לכם,אני מחפש לוח אם שיתאים למחשב שאני קונה בקרוב (מאוד) חייב שיתמוך בPCIE ובDDR2 ושיעבוד טוב עם אינטל D930 עד 600 ש"ח אפשר מחנות noacomp או skypc תודה רבה, עדן
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב תראו... קודם אני אתן את המפרט הנוכחי כולל הכל(הכל הועתק מאברסט פרימיום 2006.): לוח אם נוכחי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 08/08/2005-SiS-655FX-6A7I5G0AC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S655FX(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 201 MHz (QDR) Effective Clock 804 MHz Bandwidth 6432 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:6 Real Clock 168 MHz (DDR) Effective Clock 335 MHz Bandwidth 2680 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 478 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DDR DIMM Inte…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התמונות מדברות בעד עצמם 80% ממעבדי I5 8600K וI7 8700K צפויים להגיע ל5GHZ בקלות. סקירות ב5/10 יום חמישי החל משעה 16:00
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייח כולל מסך - תקציב 3000 ש"ח שימוש ביתי - משרדי
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את שני הלוחות ואני רוצה לדעת מה יותר כדאי לי להרכיב ומה ההבדל בנייהם?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הלכתי לאיזה אחד והוא הציע לי על הלוח הזה.. http://www.labacena.lv/products/lv/311/19992/sort/1/filter/0_0_0_0/Gigabyte-P41/ICH7-S775-ATX-FSB1333-PCI-Ex16-4xDDRII-800-4xSATAII-1xPATA-GLAN-8CH-GA-EP41-UD3L.html הלוח אם הזה טוב? אם לא תגידו לי ואני יבטל..
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של MSi 850Pro להלן לינק למפרט שלו : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=41 כיום מותקן בו סטיק זכרון יחיד של 256MB RDRAM. האם אוכל להתקין במקומו או יחד איתו עוד 1GB DDR ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כדאי לקנות עכשיו לוח מבוסס ציפסט 965 ממש לפני שכל הציפסטים החדשים נכנסים לשוק מה לעשות?? חשוב לי שתהיה תמיכה במעבדים העתידיים של אינטל האם ייקח ללוחות החדשים יותר מחודש להגיע לארץ? האם הם יהיו משתלמים? שווה לחכות בכלל? (אני גם ככה רגיל לחכות כבר...)
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3 בלוח הנל יש 4 חריצי זכרונות,2 בצבע תכלת ו2 בצבע לבן. אני יכול להשתמש בכולם? זאת אומרת,בקרוב אני אקנה שני סטיקים של 4GB וכרגע יש לי שני סטיקים של 2GB. אני אוכל לשים את כולם בחריצי הזיכרונות?זה לא יצור בעיה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום חברים אני כיום מריץ משחקים ובמהלך המשחק מתוך ה4GB זיכרון שיש לי אני רואה שהמחשב לא מנצל את הכל. יש לי מערכת 64BIT השאלה הנשאלת האם שידרוג זיכרון מאסיבי של 8X2 שישמש אותי בעתיד לוירטואליזציה יכול גם לתת את הBOOST הנדרש גם בגיימינג. שאר המפרט intel i7 860 radeon hd 5850 תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לשדרג את המערכת שלי ואשמח אם תעזרו לי בנושא לוח האם. בעקרון רציתי רק לשדרג כרטיס מסך וזכרונות, אבל אחרי שהבנתי שAGP הולך לעולמו, חשבתי שאולי כדי כבר לשדרג את הלוח אם לחדש... כרגע יש לי פנטיום 4 2.8, 512 מ"ב DDR, וכרטיס fx5200. האם כדאי לי לשדרג את הלוח אם על חשבון תוספת של 512 מ"ב לזכרון? או שעדיף להשאר עם אותו הלוח, להגדיל זכרון לג'יגה ולקנות כרטיס מסך 7600GT אבל בחיבור AGP? או לוותר כרגע על זכרונות ולשדרג את הכרטיס יחד עם לוח אם? איזה לוח אם מומלץ עבורי? שיתאים למעבדים וזכרונות החדשים שייצאו בעתיד? אני לא צריך שום אוברקלוקינג, ולא כרטיס קול - יש לי משלי furtissimo 3... תודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, אני עומד בפני קניה גדולה של מחשב גיימינג (השקעה של כ-8 אלף שקל) אבל קצת מתלבט בין ללכת על סוקט 2011 עכשיו ולשדרג בהמשך הדרך או לחכות עם זה חצי שנה ולראות מה אינטל יביאו לנו הפעם. המאמר הבא בכלל מפחיד אותי: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20120315231232_Intel_to_Omit_Release_of_Enthusiast_Class_Ivy_Bridge_Processors_This_Year.html
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני יודע שערכת השבבים זה כמה שבבים שמנהלים את העברת המידע בין רכיבי המחשב ובגלל זה הם בעצם קובעים את המגבלות ואת הטכנולוגיות שהמחשב תומך בהם אבל הביוס עצמו קשור אליהם? ואיזה שבב זה השבב של הביוס??
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום אנשים, בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה Stop Errors. הבנתי שהבעיה בזכרון, אחרי הרצה של Memtest. אני כבר לא ממש בעניינים מבחינת השוק של היום ואין לי זמן להתחיל לקרוא ולחפש. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור זכרון טוב למערכת שלי. המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +6200 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: Crossair 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4800 ספק כוח: Crossair 520W מארז: Antec P90 מערכת הפעלה: Windows 7 פעם קראתי שאם כבר מחליפים זכרון אפשר גם לחשוב על החלפת לוח אם. יש לי מה להחליף לוח אם? אם כן, למה? וכמובן איזה זכרון כדאי לי לקנות? אני לא מאמין שאני צריך יותר מ2GB. תודה מראש, יונתן.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש. קראתי כאן הרבה חומר על מעבדים ולוחות ויצאתי קצת מבולבל מכל העסק והייתי רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני מתכוון לקנות מעבד AMD 64 3000, עד כאן הכל טוב. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מעט משחקים מעט סרטים ואולי אולי קצת OC כמה שאלות: 1. האם יש הבדל בין AMD 64 3000 ל +AMD 64 3000 (אם כן אז מה הוא)? 2. איזה לוח הכי טוב לקנות למעבד הזה (שהמחיר יהיה בגבול הטעם הטוב)? 3. מה זה PCIE? 4. האם הזכרונות של GEIL מומלצים 5. Thermaltake Volcano 12 - מתאים למעבדי AMD 64? תודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
AMD Phenom 9600 2.3GHz Quad Core 4MB Processor $319.99 AMD Phenom 9500 2.2GHz Quad Core 4MB Processor $279.99 Phenom X4 9700 at 2.4GHz to cost $329.99 קישור- http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4021&Itemid=1]http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4021&Itemid=1
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ערב טוב מקריאה ברשת הבנתי ששני הלוחות די זהים ..בשניהם כרטיס מסך מובנה..עםפיצ'רים דומים פחות או יותר ומחירים דומים.. מי לדעתכם לוח יותר איכותי מבחינת יחס עלות\תועלת והאם אחד מהם עדיף ל-OC קטן ? (למרות שיש כרטיס מסך מובנה שמגביל) . האם גם יש למישהו ניסיון אישי איתם בהמהרה ?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב, מדובר בבן דוד שלי - הבחור גיימר צולע - משחק ברזולוציות הכי נמוכות יש לו 7600GT והוא מבסוט עד הגג - מבחינתו משחק שעולה זה משחק טוב לא מעניין אותו באיזה רזולוציה... עכשיו יש לו עודף של איזה 600-800 ש"ח. מדובר במחשב AMD3800+ עם לוח של ABIT K9 משהו... 2.5 גיגה זיכרון שהורחב כבר.. הוא מסתדר עם מה שיש אבל אני רוצה לשפר לו קצת את המחשב - איזה מעבד מומלץ לקנות לו כדי שיסחוב עוד איזה שנה עם המחשב הנוכחי?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי החליט להפטר מה- P 3 שלו ורוצה לקנות מחשב חדש המעבד שהוא החליט לקנות זה P 4 2.4 עם באס של 533 עכשיו אני צריך לוח אם תומך בבאס הזה. לא צריך שיהיה טוב למשחקים העיקר זה אמינות, וביצועים טובים יחסית בשביל עבודות משרדיות אני מעדיף שהצי'פסט יהיה של אינטל (לא שאני לא אוהב את SIS או את VIA) אבל לדעתו הם הכי אמינים וטובים... לא חייב להיות בלוח תמיכה ל- AGP 8 אבל מה שכן לפחות תמיכה לזכרונות של DDR 333 וזהו בעקרון נראה לי.. תודה לכל עזרה שתינתן..
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול לרשום כאן את הטמפרטורות התקינות שאמורות להיות במעבד (פחות או יותר)? עריכה: לאחר בדיקה בגרסה מתקדמת יותר הכל תקין. אפשר לנעול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוח אם של GIGA-BYTE GA-7VAXP לבין הלוח אם של ABIT AT7-MAX2 VIA יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO והבנתי שבשביל להתקין אותו בלוח אם של GIGA-BYTE צריך להתקין עדכון לביוס שכיים כבר לבורדה משהו על 0.8v לא בדיוק הבנתי ובלוח של ABIT לא צריך כי הוא כבר תומך חוץ מזה בלוח של ABIT יש יותר מקום לזכרונות וזה כל ההבדלים שאני שמעתי עליהם יש עוד? ומה עדיף לי לקנות מבין שניהם? נ.ב הזכרון הזה בא ביחידה אחת או שתיים CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 Memory 400MHz - CAS2.5 ומה זה לעזעזל CAS2
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם נפלה טעות וזה תוייג כמאמר במקום חדשה ? מלבד תיאור יבש של מה המעבד מכיל, אין התייחסות לביקורות, השוואת ביצועים וכו'. או שסתם נחתכו כל העמודים אחרי הראשון ? http://hwzone.co.il/articles/shanghai_launch/
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-