עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by a-gold,

רציתי לדעת מה אתם אומרים על החברה? יש להם זכרונות טובים? אמינים? אני חושב לקנות את אלה: http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6808&catid=712 אשמח לקבל חוות דעת עליהם. תודה

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  2. שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ובינתיים אלה הם המעבד והלוח האם שבחרתי (הם עולים לי ביחד 2300 ש"ח): לוח אם ASUS M2N-SLI Deluxe מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX אני מעוניין שיהיה במחשב החדש שני כרטיסי זיכרון של ג'יגה של DDR2 במהירות 800MHz, כלומר 1GB X 2. שאלתי היא איזה CL לבחור בהתאם ללוח האם שאקנה? תודה מראש! 8)

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  3. לוח עבור סרטים משחקים די וי די שיחות דיברור למשרד ואולפן הביתי עד 600 800 ש"ח

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by adirnasri,

מה זה אומר? אני עוד לא הבנתי כול כך תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים של Raptor 36GB בשביל מערך Raid 0 שישמש כדסיק קשיח ראשי למערכת ההפעלה ואני מעוניין גם לרכוש דיסק קשיח 250GB לסרטים, משחקים וכו'. בקיצור - שאלתי היא, האם יש על הלוח Asus P5N32-E SLi שתי חיבורי S-ATA 1 בשביל ה-Raptorים (הם S-ATA 1) ועוד חיבור S-ATA 2 לדיסק הקשיח של ה-250GB? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by gameplan,

יש כבר משחקים שרשמית מנצלים/ינצלו כפולי ליבה? וכמה אתם חושבים שזה ישפיע/משפיע על המשחקים? בכמה אחוזים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by barakv,

בהתחלה חשבתי ללכת על 945p-s3 של ג'יגהבייט אבל אז ראיתי פה בפורום שאביט הם חברה טובה ללוחות אם אז החלטתי להסתכל גם על לוחות שלהם... ואני שמח שעשיתי את זה! קודם כל הם נותנים ביצועים גבוהים במחירים מעולים! אז ככה... יש 3 ששמתי עליהם כרגע עין: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8D&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 מפרט המחשב שלי: פנטיום D (רוצה שהלוח יתמוך עד C2D לשדרוג עתידי) זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 (לפי מה שאני רו…

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by frogman,

השאלה היא: מה עדיף לי לקנות CORSAIR XMS DDR2 512Mb 800MHz PC6400 זכרון* 2 אוTWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 זכרון?

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  9. Started by davis5,

אני מתכוון לקנות מחשב ומתלבט בין שני מעבדים האלה הבנתי שe4300 יש לו מכפלה x9 ולe6300 x7 עם לוח של gigabyte s3 וזיכרונות 800mhz איזה מהם יהיה יותר טוב הe4300 עולה 100 שח פחות תודה

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by nickname4,

היי, אני אחת לכמה שנים (3-5) קונה מחשב חדש אני צריך מחשב טוב,שיעמוד בדרישות שלי (של מישהו שמשחק משחקים כמו HL2,ומפעיל תוכנות מאוד כבדות ורציניות, ואני מולטי-טסקיונר,והדרישות שלי גבוההות) אז עכשיו הגעתי לדילמה, אני רואה 2 מעבדים שהם מאוד חזקים היום והם המעבדים הכי חזקים של אינטל: Intel Core 2 Extreme X6800 Intel Core 2 Extreme QX6700 עכשיו,המחשב הזה אמור להיות להחזיק לפחות 3 שנים, וכיום הX6800 נותן ביצועים יותר טובים,כי אין הרבה תוכנות שתומכות במעל ל2 ליבות (או תוכנות שתמוכות יותר מליבה אחת בכלל) והQX6700 הוא מעבד קואד-קור(4 ליבות),והמחשב אמור להיות אצלי יותר מ3 שנים כיום אין הרבה תוכנות שתומכות ביותר מ2 ליבות,אבל בעתיד אני בטוח שהדבר ישתנה אז מה שווה לי לקנות? תודה.

• 70 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by Shoko,

שלום . יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 עכשיו השאלה שלי היא שאם אני מוסיף למחשב מעבד C2D הוא יעבוד עם הפנטיום 4... או שצריך להכניס רק עוד מעבד P4 אם אני רוצה להוסיף עוד מעבד... בתודה לידור

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  12. Started by assafovadia,

אני זוכר שאינטל הייתה אמורה להוזיל את המחירים מתישהו בין אמצע ינואר לבין תחילת פברואר. למישהו יש מושג? תודה.

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  13. שלום אני צריך עזרה בבחירת זכרונות האופציות שעומדות לפני: 1.זכרונות twinmos twister 2*1024 ddr2 800mhz cl5 2. g.skill 1024*2 ddr2 800 mhz cl4-F2-6400CL4D-2GBPK הזכרונות יבואו עם לוח אם p5b-deluxe השאלה היא האם ידוע על בעיות תאימות באחד מהשניים ויותר חשוב מה יותר עדיף לביצועים?? האופציה הראשונה נמצאת אצל המוכר ממנו אני קונה את כל שאר הרכיבים לעומת האופציה השנייה בה אני קונה את כל שאר הרכיבים חוץ מהזכרונות מה דעתכם? ההבדלים במחיר הם 200 ש"ח וזה לא משמעותי תודה

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  14. Started by arvennen,

למישהו יש ניסיון איתם? כי פשוט מצאתי את הזכרונות האלה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 כעקרון ראיתי אתר שבדק אותם ונתן להם ביקורת לא רע בכלל, ואני רוצה לדעת אם כדאי בכלל לגעת בהם...

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by TrancEnergY,

שלום..... אני כבר כמה ימים מעיין שואל קורא ומגיב בפורם ועדיין לא הגעתי לידי החלט האני מתכוון לקנות מחשב שמסגרת התקציב היא עד 8000 ש"ח ללא מסך החלטתי בוודאות על שתי פריטים שאני שלם לגביהם והם: - המעבד: E6600 - וכרטיס המסך: ASUS - GeForce 8800 GTS ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי לוח האם חשבתי ללכת על ה :ASUS - P5B Deluxe אך הרבה אנשים אמרו לי לא ללכת כליו מישום שאינני!! מתכנן OC רציתי כבר להגיע בעזרתכם לידי החלטה לגבי הלוח מכיוון שאיני יודע במה להחליט, אין לי בעיה תקציבית לגבי הלוח כך שהשיקול איננו כלכלי. השיקול העיקרי הוא יחס התאימות והביצועים לכן אבקש מאוד את עזרתכם בבחירת הלוח האם ללכת על הדגם הזה של ASUS או על כל דגם אחר שאתם מוצאים לנכון שיניב ביצועים גבוהים או שיתאים ל…

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  16. באמת אחלה ביקורת, תמשיכו ככה. לדעתי הוספת תמונה של פאנל ה-I/O האחורי של הלוח הייתה מועילה מאד. ( במיוחד לכל אלה שמדפדפים מהר בין הדפים, ו\או לא עוברים על הרשימה שאכן מצויה שם, אך בכל זאת רוצים לדעת לדוגמה אם יש חיבור מקבילי למדפסת, כמה מחברי USB יש מאחור וכו' ) משהוא כזה : http://hwzone.co.il/reviews-files/p5b/P5B-D_09s.jpg http://hwzone.co.il/reviews-files/p5w64/P5W64-WS-Pro_15s.jpg

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by TrancEnergY,

שלום לכול התותחים של הפורום ...... רציתי לדעת אם תהיה תאימות בין שתי הרכיבים האלו: - ASUS - P5B Deluxe - Kingston - 1GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-8500 השאלה נובעת מכך שהזיכרון 1066MHZ והלוח תומך עד 800 ולא מתוכנן OC מה שהתקיל אותי הוא שמפורסמת המלצה של חברת אסוס על שילוב של שניהם : Memory Features Dual-Channel DDR2 800 DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With the highest speed up to 800MHz, DDR2 memory provides great performance for 3D graphics and other memory demanding applications. Kingston® HyperX® PC2-8500 Ready (default overclock at 1066 MHz) The Kingston HyperX PC2-8500 is high-frequency memory that delivers outstanding per…

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  18. האם מישהוא מכיר את הלוח הזה? או יכל להמליץ לי על לוח אחר במחיר שלו(מתוצרת גיגבייט או אסוס או אינטל) פחות או יותר...זה ממש דחוף... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by barakv,

הם בסדר? אנלא מכיר את החברה (זה קשור ל ASUS נראה לי לא?) בכל מקרה... הם יעבירו OC טוב?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by beni125,

מה עדיף מלוחות אם אלו ?(למשחקים ומערכת יציבה וטובה)למעבד e6400 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E האם זה שרשום ddr2 800 אומר שאני לא יוכל להשתמש בddr2 667 (כי חשבתי לקנות dd2 667 של twinmos) 2.?AW8D s775, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E?\ 3.AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 4.?P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E? 5.?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI- 6.?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? אם זה עוזר אני קונה מחברת ksp תודה לעוזרים ?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  21. היי לכולם חיפשתי בדחיפות את המעבד AMD ATHLON 3500 BOX אבל הוא יגיע לחנויות רק בשבוע הבא. בינתיים קבלתי הצעה לקחת את אותו מעבד אבל TRAY,כאשר אני אקבל גוף קירור יותר טוב מה-BOX. המוכר הראה לי את הגוף קירור של ה-BOX ,ואת הגוף קירור שהוא יביא לי.הגוף קירור שהוא יביא לי יהיה גדול ומאסיבי,וגם יותר טוב.<ראיתי את זה במו עיניי>. מה אתם אומרים לקחת את ה-TRAY עם הגוף קירור היותר טוב? ה-TRAY פחות אמין,או משהו? בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  22. יש לי 2 אפשרויות ממה שראיתי בתקציב של עד 500 שקל . אם מישהו מכיר אופציה אחרת , אשמח לשמוע . כל חנות באיזור המרכז תהיה אופציה טובה. 1) Athlon64 3500+ (Socket AM2) מ-KSP בראשון . מחיר : 485 ש"ח 2) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8788 מחיר : 410 * שניהם 3500. האתלון יקר ב-75 ש"ח . האם שווה את ההשקעה ? הקונפליקט הוא שהאתלון נראה לי יותר טוב למרות המחיר אבל הסמפרון בלוג'יק זה BOX עם מאוורר מקורי ואתלון ב-KSP בא עם מאוורר שהם נותנים . מה דעתכם ? איזה מומלץ יותר ?

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by moshon,

שלום יש ברשותי מחשב p4 1.7 478socket ואני מעונין לשדרגו מבחינת לוח אם וזכרונות-- העניין הוא שאני רוכש מחשב חדש בימים אלה ובכוונה אני קונה כרטיס מסך 7300 בשביל לשדרגו בעוד מס' חודשים לכרטיס מסוג dx10 ואני אהיה מעוניין להעביר את הכרטיס מסך (ה7300)למחשב1.7 ולכן אני צריך לוח אם שתומך בpci -express. מבחינת זכרונות וכו' אני אהיה חייב לרכוש חדשים בכל מקרה כי יש לי כרגע rdram ולכן אין חשיבות לתאימות. איזה לוח אם יענה על הדרישות? תודה

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  24. אני רוצה לשדרג את המעבד ולוח האם שלי מפנטיום 4 (NORTHOOD) לפנטיום D עם לוח שיתאם לזכרון הDDR1 400MHZ שכבר יש לי. מצאתי לוח של ASROCK שתומך. השאלה היא כזו: כרגע עם לוח הASUS P4P800 DELUXE שלי וDUAL CHANNEL DDR הFBS שלי הוא 800MHZ והמעבד שאני חושב לקנות הוא PENTIUM D 805 שתומך רק בFSB533MHZ. קודם כל, כמה מהותי ההפרש בין FSB של 800MHZ ל 533MHZ? האם בשנייהם נעשה שימוש באותו הזיכרון ואם כן אז באותה צורה? (הלוח תומך DUAL CHANNEL DDR1&2) אני מאד דחוק מבחינת תקציב, האם הPENTIUM D 820 שכן תומך בFSB של 800MHZ שווה את ההפרש? (אני יודע שזה לא הפרש גדול, אבל אני נורא נורא דחוק בתקציב). ובכלל מה ההבדל מבחית ביצועים בין המערכת שלי לשתי אופציות השדרוג? אני צריך מערכת כללית, קצת משחקי…

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by a-gold,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את הלוח הזה: http://www2.abit.com.tw/page/au/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות והחסרונות שלו? ואיך הוא בכללי ? האם החברה הזאת אמינה? אני לא מתכנן שום OC למחשב.

• 12 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים