עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nagash,

טוב אז אני קונה מחשב חדש, שמעתי שצפוייה הורדת מחירים של אינטל ב21 לאפריל האם למעבדי due 2 core צפוייה הורדה משמעותית, e6400 ו e6600 בפרט? כבר ראיתי הורדת מחירים של AMD למעבד ה 4600+ מתוכננת נוספת? שווה בכלל לחכות או כבר לקנות בחופשת חג הפסח? תודה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by MATOK,

המעבד הזה: P4 3.0GHz 800MHz 630 2MB Cache- LGA 775 64Bit מתאים ללוח הזה: GA8S648FX Gigabyte ? והאם הלוח הזה בסדר? תקציב 400 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  3. שלום, להפתעתי מצאתי את המעבד החדש שדובר אליו בכתבה בעמוד הראשי ("אינטל מרעננת דגמים"), הפנטיום E6300 בזיגזג! הגיוני שהוא הגיע אליהם מהר כל-כך? יש עליו פרטים? הוא עולה 510 ש"ח, נרא כיאלו הוא מעבד ביניים בין E5X00 לבין E7X00 הוא בהחלט מתאים לי בתקציב למחשב שאני מתכנן לקנות. אשמח לדעתם אם ישנם פרטים אליו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10201 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by tomer_et,

ראיתי שיש בערך 4 "מהדורות" של הלוח הזה (PRO ULTRA וכו'...) אתם יכולים להגיד לי אולי מה ההבדלים החשובים בניהם (אם קיימים כאלו) האם ההבדלים האלו מצדיקים את ההבדל במחיר?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. מחפש אחר לוח לפנטיום 4 עם האפשרויות הבאות: *תמיכה ב-DDR333 ומעלה. *אפשרות לחבר לפחות 6 התקני IDE ומעלה. *USB גירסה 2.0 ומעלה. *כרטיס קול מובנה + כרטיס רשת. *4 חריצי PCI. *AGP 4 ומעלה. והכי חשוב שיש אותו כבר בארץ. ושיהיה איכותי.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by gameplan,

יש לי כבר 2 סלוטים תפוסים של 1 ג'יגה כל אחד קינגסטון 667 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה כי במחירים של היום זה שטות לא לעשות את זה וכי אני צריך את זה לתוכנה החדשה של avid עכשיו ה2 gb שלי פועלים בדואל צ'אנל ויש לי 2 סלוטים פנויים, אם אני יזמין שני סטיקים ויחבר אותם זה יפעל אוטומטית בדואל צ'אנל? או שצריך לעשות עוד משהו? שווה להסתבך עם זה או ללכת לטכנאי? כי אין לי נסיון בזכרונות בכלל. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  7. מה היתרון בעבודה עם שני מעבדים (בסביבת SMP) , לעומת עבודה עם מעבד DUAL CORE?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by Yoav,

שלום לכולם, יש לי מעבד P4 Presscot 2.8GHz S-478, פרסקוט מאוד מוקדם (נקנה בערך שבוע לאחר ההכרזה על סידרת הפרסקוט) ולוח Intel RockLake 865PERL (מקורי אינטל). אני בקרוב הולך לשדרג אותו כנראה בחודשים הקרובים, לשים עליו מאוורר יותר טוב על המעבד, עוד אחד על המארז ולשדרג זיכרונות. השאלה היא, כיום יש לי 2 סלוטים של 256 (סה"כ 512MB בDual). אני יודע שעל מחשבי AMD מודרניים, לפחות עם הלוחות שמבוססים NF4, כאשר "סותמים" את כל 4 הסלוטים הביצועים של הזיכרון יורדים. רציתי לדעת אם אני אקנה עוד שני צ'יפים של 256 מגה יוריד את הביצועים ואז צריך להחליף אותם ב512 מגה או שלא תהיה בעיה?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by Refaelo,

שלום לכולם . יש לי לוח אם :asus a8n sli deluxe ורציתי לדעת איך מעדכנים ביוס והאם כדאי לעשות זאת.(אם יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה הייתי שמח לשמוע חוות דעת)

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by harfar,

שלום אני קונה מחשב חדש ומתלבט על איזה זכרון לקנות. אני צריך 2 גיגה. הוצע לי לקנות את TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5. רציתי לקבל מידע על חברת TWINMOS, אני לא מכיר אותה. האם הזכרונות נחשבים איכותיים? אני יודע שהזכרונות של KINGSTON נחשבים איכותיים. מה עדיף? בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין זכרונות במהירות 667MHZ לבין זכרונות במהירות 800MHZ. והאם שווה להשקיע את ההפרש בשביל 800. תודה

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  11. שלום. נאמר רבות בפורום שלמהירות הזכרון יש השפעה מעטה (אם בכלל) על ביצועי המערכת. הבוקר נתקלתי בכתבה הבאה - שמתייחסת אמנם ל APU החדש של AMD, אבל מעלה את השאלה ביתר שאת. הנה: http://gigabytedaily.blogspot.com/2011/07/using-high-performance-ram-with-amd.html

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג קצת את המחשב וחשבתי על ערכת השבבים החדשה (X38) והמעבד החדש E8400 של אינטל (לא מעוניין כלכך במרובע ליבות ובמיוחד לא ב65NM כדוגמת הQ6600 ומרובעי הליבה החדשים יעלו די הרבה),עכשיו חשבתי לייבא אותם מחו"ל אך לא מצאתי קישורים מתאימים (והאם כדאי להביא כאלו חלקים מחו"ל??מתוכנן OC די רציני). חשבתי על הלוח של ASUS הP5E החדש כי הוא מגיע עם באנגל עשיר ומגוון מאוד ומאוד מושך אותי ועל המעבד הנ"ל(יש לציין שיש לי קירור BIG TYPOON ומשחת קירור מותאמת כיוון שאני מרכיב את הרכיבים של AC). לשאלתי מה שווה כספית יותר לייבא מחו"ל (אם ההפרש די רציני אז אשמח ללינקים מתאימים מחנויות ששולחות ארצה כיוון שיש לי אפשרות לפטור את החבילה ממכס כיוון שאני חייל,או ששווה יותר לקנות בא…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by snop,

אין ב-KSP... אייבורי... מרדנית... איפה אני יכול למצוא באספקה מיידית או גג תוך 2-3 ימים ? אני משתגע... לנועה ולפנדה יש אבל אספקה של שבוע-שבועיים.. איזה באסה חבל שלא קניתי עוד חודש שעבר ב-KSP... כל חנות אומרת לי שיש בעיה באספקה של Asus לא יודע מה הם מחרטטים לי... :-[ :'(

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by ArtyPP,

צריך עזרה עם הלוח הנ"ל. איך עושים עידכוני באיוס נכונים עם זה בWIN עצמו או בDOS, והכי חשוב צריך לחדש תבאיוס שהלוח יאפשר תמעבדים החדשים וגם 45NM. כל מי שיוכל לעזור אני ישמח תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by Decktor,

מסיבות שמפורטות בת'רד הזה אני מחפש לוח אם שעונה לדרישות בכותרת שעולה כמה שפחות, יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by guy_intel,

האם ישנה עדיפות בין שני סוגי הזכרונות הנ"ל: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black כלומר, 900Mhz ב-CL4 לעומת 1066Mhz ב-CL5 ? עבור מערכת Q9550, Asus P5Q PRo ועם OC.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  17. אני קונה את המעבד הבא מארצות הברית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103537 ורציתי לדעת אם הוא בא עם משחה טרמית או שאני יצטרך לקנות לו אחת בארץ.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  18. שימו לב לזה! - http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7255&Itemid=35 הסבר: ערכת השבבים היקרה של אינטל למעבדי ה NEHALEM היא ה BLOOMFIELD , אינטל רוצה לאפשר המהרה רק לצרכנים אשר ירכשו את ערכת השבבים היקרה ולכן אינטל הכניסה במעבדי ה-NEHALEM שעון PLL ובמקביל בלוח האם שעון נוסף , כך שאם השעון החיצוני והשעון הפנימי לא עובדים באותו תדר , הרי שהמעבד יעבוד במהירות הרגילה שלו , ללא שום המהרה. סיכום: אינטל הולכת להפסיד בקטנה עקב מהלך זה!,כל המשתמשים ''הביתיים'' המעוניינים ב''אוברקלוק למחצה''/המהרה ''בקטנה'' לא ילכו לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל הלוח שאינטל תשים בו את שעון ה-PLL. לפי דעתי - AMD - זה הזמן לנקום!,אחרי מהלך כזה מצד אינטל (לא שהוא …

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Abit Fatal1ty F-I90HD ATI® RX1250 HDMI 1080i אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שמכיר את הלוח אם.. לגבי היציאות שלו, לגבי הכרטיס מסך שלו ואיזה משחקים הוא יכול להריץ, ובכללי האם הוא מומלץ או שיש לו מתחרה יותר טוב ... תודה מראש ;D

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by idofr,

הי אנשים שמעו אני צריך לוח אם באיזור ה 500 ש"ח +\- אתם יודעים עם צ'יפ של NVIDIA VGA על הלוח S-ATA, אם אפשר אז יותר מ2 יציאות USB כרטיס קול 5.1 ו DUAL DDR לא חייב כרטיס רשת תודה רבה למי שמוצא ולכול מי שמחפש

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. שלום!... קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה! אני לא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה מבקש עזרה דחוף תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  22. המחשב מיועד לשימושים סטנדרטיים + משחקים. מעבד ה-AMD מומהר מ-3.4 GHZ ל-3.8 GHZ . השאלה שלמעלה ואם כן מהי הגרסה המומלצת כרגע לקנייה ( 2100/2120) ? תודה חברים .

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by bennyma,

לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  24. האם מומלץ לחבר אותו לספק כח ? ובכלל לשם מה הוא קיים אם המחשב עובד מצויין בלי החיבור הזה ?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. אורח שי
    Started by אורח שי,

מחפש לקנות מחשב נייח כולל מסך - תקציב 3000 ש"ח שימוש ביתי - משרדי

דיונים חדשים בפורומים