מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי היום מחשב כבר והמוכר החליף לי בשניה האחרונה את הלוח אם הוא אמר שזה אותו דבר והכל אבל רציתי לבדוק אם אני רוצה לשנות אני צריך להתקשר אליו כבר היום אלה לוחות האם היה לי בהתחלה GA-EP43-DS3L והוא החליף לי ל: לוח אם P43 NEO3-F MSI MSI שתיהם באותו מחיר תודה לעוזרים עריכה: עכשיו שמתי לב לפורום ללוחות אם אם אפשר בבקשה להעביר את האשכול תודה
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש לי לוח אם מסוג K7N2 של MSI רציתי לדעת אייך אני יודע איזה סוגי זכרונות יכולים להתאים לו כמה מהירות אפשר והאם הנתון שמראה על CL על מה הוא משפיע והם אני יכול לקנות משהו עם CL גבוה וזה לא ישפיע על המחשב בצורה רעה או שאפשר לשים מה שרוצים. נ.ב יש לי מחשב עם מעבד AMD XP 2500 תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מעלה דו"ח מקוצר שעשיתי עם AIDA32, עם הפרטים הרלוונטים (וגם קצת פרטים לא רלוונטים, just in case ). אודה לכם אם תוכלו לאמר לי אם כדאי להוסיף עוד ראם (אני מניח שכן..), ואם כן איזה כדאי לקנות? אני כמעט ולא משחק במחשב, בד"כ רק משתמש באינטרנט עם דפדפן, eMule, MS Visual Studio.NET, וצורב עם נרו מדי פעם, והרבה דברים 'קטנים' באמצע (ICQ, IRC, אולי עוד תכנת שיתוף קבצים, כל מיני..) מבחינת תקציב אני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי 512, אלא אם אתם חושבים שזה ממש יעזור, בניגוד לעוד 256.. לסיכום, אודה לכם מאוד אם תוכלו לאמר איזה סוג זכרון בדיוק כדאי לקנות (איזה מהירות בעיקר, ואם חשוב לקנות של פירמה ידועה אם אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כל הבעיות במסגרת תהליך המעבר לליטוגרפיית 10 ננומטר והחוסרים של מוצרי הדור הנוכחי לא מונעים מיצנית השבבים לשבור שיאים כלכליים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 3X2GB 1333MHZ KINGSTONE ,אני מעוניין להוסיף עוד 6GB או 3GB העיקר שיהיו סט של שלוש. אני כבר לא מוצא את הדגם שקניתי לפני 3 שנים הם קטנים יותר מהסטנדרת , איזה זכרונות אפשר להרכיב הדגם שיש לי הוא KVR1333D3N9/2G
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי תמיכת מערכות ההפעלה החדשות בזכרונות שמעל ל3 ג'יגה בייט, אם כדאי לי לקנות לוח אם צ'יפסט p43 במחשבה על העתיד שמי יודע עוד כמה זמן המערכות הפעלה יתמכו ביותר מ3 ג'יגה זיכרון או שאפשרי ללכת על הG41 , למרות שאני יודע שהוא מאד מוגבל מבחינת שדרוגים... זה התלבטות כי זה הבדל רציני במחיר וראיתי הצעה שנראית מאד מפתה עם G41 , השאלה אם זה שווה... ומה דעתכם על הצ'יפסט P43 בכלל? (של ג'יגה בייט) המחשב המדובר בעיקרון זה למשחקים בין היתר, וזה מחשב חדש מהיסוד, וכל כמה זמן הרי מתחדשות הטכנולוגיות... אז, אני אשמח אם תייעצו לי.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
האם אני יכול להחליף מעבד מהדורות היותר מתקדמים ופחות רותחים? האם זה מכלל משתלם, האם זה יביא לעליה בביצועים עם אוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי GEIL ONE 1.5 2 2 5 שאלתי היא כזאת.....הם מבטיחים את המהירות הזאת....וגם ב DDR600 הם מבטיחים 2.5 4 4 7 .....שאלתי היא כזאת כרגע אני עומד על 233.3 MHZ ואני על 2.8V בתיזמונים של 2.5 3 3 6 .....האם אפשר לשפר את התיזמונים או שזה בסדר גמור. והאם בכל מצב 2.5 3 3 5 יהיה יותר טוב?....תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לראות איזה סוג זכרון יש לי במחשב (בלי לפתוח את המארז ולראות פיזית את הזכרון - האם יש אפשרות דרך איזושהוא תוכנה או דרך מערכת ההפעלה?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מפרט ראשון: ASUS P5ND2- SLI 945P CHIPSET Pentium 4 lga775 3.0ghz 64 bit 65nm cedar mill 2mb chache מפרט שני: ASUS P5LD2 NFROCE 4 CHIPSET Pentium 4 lga775 920 Dual Core 2.8ghz 64bit 65nm עכשיו השאלה העיקרית האם הלוח הזה P5LD2 יתמוך לי בדו ליבתיים החדשים שיצאו כמו הCONRE ? או שלא שווה בכלל לקנות מחשב עכשיו כי שיצא הCONROE הלוחות שיש כרגע לא יתמכו בו ואז אני יצטרך להחליף את כל המפרט לא משנה מה אני יקנה עכשיו מה אתם אומרים מה כדאי?? ללכת על הדו ליבתי הזה 920 או לרדת מזה ולקחת את החד ליבתי ואז כשיבוא הזמן להחליף את הלוח והמעבד? או שלא כדאי בכלל לקנות מחשב כי זאת מן עונת מעבר כזאת!?!?!
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מסיבות שמפורטות בת'רד הזה אני מחפש לוח אם שעונה לדרישות בכותרת שעולה כמה שפחות, יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ישנם 2 מפרטים בשביל מחשב עריכה גרפית, כאשר אני צריך להוכיח שהמפרט השני הוא יותר טוב מהראשון... אז אני ישאל מספר שאלות: 1. לגבי המעבד- במה I7 920 יותר טוב מ-CORE 2 QUAD Q9550, אם אפשר גם עמוד השוואות ביניהם כדי שאוכל להדפיס ולהוכיח לבן אדם. 2. כמה זיכרון הקאש במעבד הוא רלוונטי בין אם יש 8MB או 12MB. 3. אם עושים השוואה בין QUADRO FX1700 256MB ל SAPPHIRE RADEON 4850 אבל עם 1GB, כמה הכמות זיכרון משפיעה? 4. כמה כמות זיכרון פנימי של HD משפיעה על הביצועים שלו, כלומר מה ההבדל בין 16MB ל-32MB?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לא מוצא בביוס את האפשרות הזאת ... הביסו שלי הוא award bios משהו כזה קוראים לו ... לוח gigabyte k8 nf4 משהו יודע אולי ?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה איזה לוח מיקרו יש לקור2..? הדרישות הם 4 סיקטים של זיכרונות.. רצוי כרטיס קול איכותי... ובתכלס שיהיה טוב... חשבתי על ASUS P5B-VM DO מה אתם אומרים?..יש חלופות אחרות??.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקחת את אחד מהמעבדים הבאים רציתי לדעת האם ההדבל בינהם משמעותי? האם בהפעלת אפליקציות וישומים רבים במחשב יש הבדל גדול בין שני המעבדים האלה? יש לציין שאני לא מתכוון לעשות OC אז מה עדיף לי לקחת? תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לפי הביקורת הזאת אם הבנתי נכון הם יותר טובים לא? http://www.lostcircuits.com/memory/ddr400/8.shtml
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קבלו http://www.rambus.com/us/products/xdr_xdr2/index.html?campaign=googleuskeyword&gclid=CMyQ-_Sjy4cCFRHgXgodq3S0Gg
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני יכול לקנות את הזיכרונות הנל ב465 ש"ח.. ובדיוק יש לי תקציב דומה (שבהתחלה תוכנן ללכת לקניית הארד-דיסק..) כרגע אני עם המפרט בצד ימין. וכפי שאתם יכולים לראות, הזיכרונות עברו OC חביב ביותר. אני פוחד לקנות את הזיכרונות האלה, ופתאום לגלות שאני אצטרך לוותר על הOC.. מה שעוד מציק לי זה המתח הנמוך שלהם. שלי כרגע צורכים 2.250, ואני חושש שאלו לא יוכלו להתמודד עם מתח כזה. למישהו יש ניסיון איתם? או ביקורת כלשהי? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני יודע שיצא NFORCE 4 עם ה SLI וכל שאר הטכנולוגיות של NVIDIA רציתי לדעת מה טומן לנו העתיד מבחינת לוחות האם והצ'פסט איך חברות כמו SIS VIA ATI מתכוונות להילחם בטכנולוגיות החדשות של ה NFORCE 4???????
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש ללוח אם הזה USB או USB2? זה חשוב לי כי אני רוצה לקנות נגן Mp3...
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למחשב שלי שקניתי מזמן קניתי בנוסף (מן עסקת חבילה שכזו) זכרון 256mb ram, וכפי שלוח האם דורש DDR. הכל היה טוב ויפה. התקנתי בזמנו WIN98se והכל היה בסדר... ואז מתישהו התקנתי WINXP, ולאחר זמן מה שמתי לב שהמחשב אומר לי (ControlPanel -> System) שיש לי 224 זכרון, ולא 256. מוזר, לא? לפני איזה חודש קניתי עוד זכרון של 256 והוספתי אותו, ועכשיו במקום שהמחשב יציין 512mb = 512*2, הוא מציין 224+256 = 480mb. אני כמעט בטוח שאין בעיה עם הכרטיס הישן, כי מעולם לא הוצאתי אותו ממקומו ובמערכת ההפעלה WIN98se לא היתה את הבעיה הזו. מה לעזאזל קורה פה?? למה Winxp חושב שיש לי 224 כאשר Win98se אמר לי שיש 256? האם זה ישפיע על הביצועים או משהו כזה? לא שמתי את זה באגף של בעיות חומרה מאחר וזה נ…
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש אבל שמעתי שהולכים לצאת המרובעי ליבה בקרוב וגם הכרטיסים היותר זולים של ה DX10 אז בקשר למרובעי ליבה מישו אולי יודע מה תאריך ההשקה שלהם ? וגם מישו יודע מה יהיה מחיר ההשקה שלהם ?
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-