מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מי יותר טוב? AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX או AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לאחר שאני מעדכן את הביוס שלי לאחד מאלה אז כל פעם שהמחשב עולה, בקטע של גילוי הכוננים אז לוקח לו 10 שניות למצוא אותם במקום שנייה אחת, ואני לא מוצא שום דבר חדש בביוס שיכול לגרום לזה. ואם אני מחזיר ל F9 אז הבעייה נגמרת. יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני רואה בהמון אתרי חומרה כגון TOMS.. כתבות מפורטות על המעבד החדש בעל 4 ליבות. אבל אני לא רואה שבאתר הרשמי של אינטל הוא פורסם.. למרות שבכל הכתבות רשום שהוא הושק רשמית. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנה? ומתי המחירים ירדו?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין DFI lanparty UT NF4 ultra-D לבין gigabyte k8nf-9 חוץ מזה שהLANPARTY עדיף עליו בהרבה באוברקלוק אבל מה השוני בין שתי הלוחות והאם כדאי להוסיף כדי לקחת את הלאןפארטי או שהביצועים הם אותם ביצועים רק יכולות אוברקלוק שונות? לא יודע אם זה חשוב אבל המעבד שירוץ על הלוח Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא : AMD 64 Venice 3000+ MSI K8N Neo4 Platinum SAMSUNG 512MB PC3200 256x2 TCCC Chips 500MHZ @ 6-3-3-3 1T ועוד ועוד ועוד עכשיו, הוא קיבל Hyundai 256x2 512MB PC2700 333MHZ והשאלה היא מה יהיה עדיף, הTCCC על 500MHZ או גיגה של מעורב(עדיין DUAL CHANNEL יש להזכיר) על 333MHZ כאשר המעבד על 296...
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס בגלל שאני מתקשה לשים 2 סטיקים של זיכרון בדואל (מסכים כחולים) המליצו לי על עידכון ביוס. הלוח שלי הוא http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=238 השאלות: 1. האם יעזור העידכון? 2. איך אני משחזר את הביוס במקרה של עידכון כושל? 3. מישהו יודע אולי איזה זיכרונות עובדים עם הלוח הזה? כי יש לי american data 256MB pc3200 cl2.5 ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256MB. הבעייה שאין לחנות (בה אני חיב לרכוש) את amrican data.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חברים שלום, למי שיש ניסיון עם הלוח הנ"ל או גירסת ה LT... משום מה לוקח ללוח מרגע הדלקת הלוח בערך 5 שניות עד שהמסך נדלק. האם זה תקין? הלוח תקין אין שום בעיות עריכה: ה Debug של ה 7seg מראה C1 למשך זמן מה, ואז 25 , 26 ואז נדלק המסך אחרי כל התהליך שלוקח בערך 5-6 שניות
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מתי יצא המעבד החדש של AMD (קלוהאמר) והאם כדאי לי לחכות לתאריך יציאה שלו או לקנות כבר עכשיו מעבד חזק כמו 2400
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה בסוג זיכרון DDR 512MB 400MHZ , יונדאי - HYUNDAI CL 3 או A-DATA CL2.5 או GEIL CL 2.5 ובכלל A-DATA באותה ליגה של יונדאי או שזה תלוי בתיזמונים בלבד, למבינים דרגו לי אותם לפי הסדר בבקשה וזה מה שיש לי לבחור אז זכרונות שצריך משכנתה עליהם כמו CROSAIR או OCZ שלא באים בחשבון... כל טוב! נ.ב. יונדאי זה בעצם HYINX, אז זה זיכרון דיי פשוט כמו A-DATA כי לא מדברים פה על SDRAM, שאז יונאי היה על באמת זיכרון תותח, אז השאלה אם הוא נשאר טוב?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי. קיבלתי את המעבד E8400 של אינטל, והשאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי ואם הוא מצריך יותר אמצעי קירור מהמעבד שיש עכשיו. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מפרט למחשב שהשימושים שלו יהיו עבודה משרדית וניגון סרטי Full HD. מבחינת תקציב אני די גמיש כאשר הגבול הוא 1000 ש"ח חשוב לי לבחור במעבד שייתן יחס עלות-תועלת שמתאימה לדרישות שלי. האם עלי לקחת מעבד בעל 2 ליבות או עם 4 ליבות? AMD או INTEL ? ועוד שאלה בנושא ה - HD: האם כדאי להוסיף כרטיס מסך או לתת למעבד לבצע בעצמו את עיבוד סרטי ה- HD? אשמח לקבל גם המלצה על הלוח האם שלדתעכם כדי לרכוש יחד עם המעבד עליו אתם ממליצים תודה!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב האם אפשר להרכיב מעבד של AMD על לוח של INTEL ? והאם AMD 500MHZ יותר טוב מסלרון 667? ואם אני מחליף גם לוח כל הכרטיסים יתאימו לי?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
התקציב של בערך 1200 ש"ח וזה מה שהציעו לי.... AMD ATHLON XP 1700 360 ש"ח TwinMos 256MB PC 2700 DDR 248 ש"ח ABIT NF7 Nforce 2 AMD 612 ש"ח מה אתם אומרים...... אני יודע שזה מפרט ל OC ואם אני אקנה כניראה שאני אעשה OC אבל אולי יש לכם הצעות אחרות... הייתי רוצה גם לשמוע הצעות למערכת שתעבוד טוב שלי OC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי במארז יציאות USB וצריך לחבר את זה ללוח אז יש לי בלוח כמו בתמונה פה... עכשיו אני לא יודע אם לחבר ל-5 פינים או ל- 4 תעזרו בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זה נכון שאי אפשר להתקין WIN98 על מחשב מבוסס מעבד AMD?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
משהו שמע על החברה twiness משהו כזה איך הם ??
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חברה קניתי בדיוק מחשב חדש אמור ליהות 64 bit אבל אני לא רואה שום זכר למילה מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ? וגם יש לי זכרונות איך אני יכול לבדוק איזה סוג נראה לי זה geil כדאי לי לשדרג ל 1024 עולה גרושים לא ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי לכולם קבלתי היום את המחשב החדש שלי התקנתי הכול חוץ מהכרטיס קול שעושה לי בעיות בהתקנה זה הדגם של הלוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מי מבינהם יותר טוב(הם אותו מחיר) 1.asus a8n-e 2.abit k8n ultra
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל על המערכת משחקים וביצוע OC גם לא חייב AMD אפילו INTEL פשוט התקציב הוא 2300 ש"ח אם זה RDRAM אז לא צריך זכרונות כבר יש לי... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיש לו גם PCI-E וגם AGP ושיהיה גם IDE אם אפשרי מחיר עד 350 אולי 375 אה שחכתי למעבד AMD אם לא אז אינטל
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו לקנות מעבד + לוח הבעיה העיקרית שלי כרגע היא המחיר והמבחר. מבחינת מבחר אין ממש תחרות ו אינטל אוכלת את AMD בתקציב של 1100 שקע ומעלה וזה לא טוב כי זה אומר שאין ממש תחרות בשוק ואינטל יכולה להשאיר את המחירים גבוהים. השאלות: (אני לא ממש מעודכן) 1. יש אולי איזה שמועה על ירידת מחירים לקראת החגים בקשר למעבדי אינטל ? (התקציב שלי למעבד עד 800 שקל - וקצת גבוה לי 1100 שקל למעבד) 2.מתי צפויים להיכנס המעבדי ה K8L החדשים של AMD ? והאם שווה לחכות? 3.בעיה נוספת היא המחבר הממש דל של לוחות תוכמי C2D, וזאת סיבה נוספת שגורמת לי לעקב את הקניה, המבחר מאוד דליל והמחירים בשמיים. אני מאוד אוהב את הלוחות של ATI, הביצועים שלהם מדהימים והמחירים מאוד הוגנים, מישהו שמע אולי או …
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הלינק הבא שימושי מאוד לכל מי שרוצה ללכת על בטוח(כי יש מצב טוב שתבואו לחנות עם בעייה ויגידו לכם שהאשמה עליכם והאחריות לא תקפה כי לא שמתם לוח מתאים).: http://www2.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/1,,30_182_869_9460%5e9461,00.html?1093996448 אגב זה מהאתר הרשמי של AMD ומיועד גם לקימעונאים וגם לצרכנים כך שהוא אינו מסחרי. מ"המבחר" שיש כרגע בארץ ל-סוקט 939: Asus A8V-E Deluxe 1.03 ATX VIA K8T890 Cool'n'Quiet PCIe Gigabyte GA-K8NF-9 1.0 ATX nVidia nForce4 Cool'n'Quiet PCIe GA-K8NXP-9 1.0 ATX nVidia nForce4 Cool'n'Quiet PCIe GA-K8NXP-SLI 1.0 ATX nVidia nForce4 SLI Cool'n'Quiet PCIe כמה סיבות טובות לא לקנות את ה-ASUS A8N SLI . מת…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-