עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. (לא יודע מה קורה עם פנטיום 4 ב 65 ננו מטר). מקור http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37335 לא הייתי טורח לפתוח את האשכול הזה אבל שמתי לב שיש בלבול גדול בענין זה:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DeNon,

בוקר טוב חברים, יש לי לוח ABIT NF-7 V2.0 ובטעות עשיתי לו עדכון ביוס של NF-7 V.1xx, עכשיו כשאני מפעיל את הלוח לא רואים תמונה האם ניתן לעשות משה? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by i022052,

יש לי אינטל 3.4 עם לוח סורנטו. בכל פעם שאני מאתחל את המחשב, אני מקבל את המסך הכחול של אינטל. עד כאן הכל בסדר. אלא שבצד ימין תחתון של המסך לא ממש בפינה, אני מקבל במשך כמה שניות צירוף של מספר ואות כגון 5A מתחלפות ל 4C וככה עד שהמסך נעלם. אני מאמין שהמקצוענים כאן מבינים למה אני מתכוון, בכל מקרה לא הצלחתי להבהיר יותר ברור למה אני מתכוון. האם מדובר בתקלה במעבד או בלוח האם? האם יש דרך אחרת לבדוק ממה נובעת התקלה? לתשובתכם המקצועית, אודה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  4. קניתי לאחרונה מחשב חדש, וקיבלתי אותו אתמול... אחרי כל ההתקנות והדברים החשובים, הורדתי את תוכנת EVEREST כדי לבדוק טמפ' ופרטים על המערכת.. וסתם עיינתי לי שם.. הבעיה היא, שראיתי שהזכרונות שלי רשומים שם כ667 ולא כ800 כמו שביקשתי בחנות. הזכרונות הם של קינגסטון, ואמורים להיות HYPER-X.. לא כתוב שם הדגם, רק שזה שלהם. אתם חושבים שהם דחפו לי מוצר יותר זול ממה שרציתי ולקחו מחיר מלא ? או שיש סיכוי שהתכנה הזו טועה ? יש בדיקה יותר אמינה ? כי לפתוח את המארז, להוציא זיכרון ולבדוק מה כתוב עליו זה סיפור מההפטרה, תאמינו לי.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mrjoker,

אני מעוניין בשדרוג אחד המחשבים בבית, התקציב שלי הוא 1000 שקל לשלושת הנ"ל, כאשר לוח האם צריך להכיל בתוכו גם כרטיס מסך. המחשב מיועד לעבודה משרדית, גלישה, אופיס, סרטים מוזיקה וכו', אף אחד לא ישחק בו שום משחק אפילו לדקה. זכרון אני יכול לקנות במרדנית ב230 ש"ח 512MB שכרגע יספיקו ואם אני אאלץ אקנה עוד בהמשך, אז נותרו פחות מ800 ש"ח למעבד ולוח אם. יש הצעות? עריכה: מה אתם אומרים על זה: פנטיום D 2.66 ב510 ולוח אם של FOXCONN ב290: P4M800P7MA-RS2

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by makakit,

איזה מהלוחות הבאים עדיפים לי? דבר ראשון הכי חשוב שהוא יהיה יציב שמעתי שלג'יגה בייט יש לא מעט בעיות. דבר שני שיהיה אופציה לשדרוג עתידי למרובע ליבות דבר שלישי שיתאים ל OC עתידי כשהמחשב יתחיל לפגר. המפרט יכלול E6300 כרטיס גרפי 8600 שיצא בקרוב ג'יגה או שניים זיכרון 667. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by esarel,

קיימים שני דיסקים במחשב: WD160GB , WD 300G , בביוס הדיסקים מזוהים בגודל הנכון. עם התחלת ההתקנה של WIN XP ה- WINDOWS מזהה את שני הדיסקים כ- 131GB בלבד. מצב ה- RAID בביוס הוא DISABLE , האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע את הפתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by alergic,

intel core 2 duo 2.13ghz 2mb 1066mhz lga775 e6400 cpu 1270 ש"ח gigabyte ga-8i945p-s3 intel945p fsb1066 mot 571 kingstone ddr2 512mb 800 mhz 766 האם זה נראה לכם DEAL שןןה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by FPSbanana,

יש לי לוח עם עם צ'יפסט 945PL-G של Gigabyte ויש בו I-DNA מה זה??

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  10. אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד עם הקואקסילית ,המרחק הוא 10 מטרים אז אופטית לא יעבוד!... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  11. יש לי זכרון של סמסונג שתיים של 512 של 200 מגה הרץ ואני רוצה לקנות עוד שתיים (512) או אחד של גיגה של 400 מגה הרץ האם הם יפעלו ביחד טוב דרך אגב יש לי מעבד AMD 4200 X2

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. Started by superblader,

שלום (: לפני כמה ימים קניתי מחשב נוסף בעל המפרט: E6300 MSI 975X platinum PowerUp Edition 1GB ddr2 800mhz ocz gold הזיכרון ב2 מודולים של 512 X1800XT 512MB המערכת מונעת בעזרת ספק EZcool 400W כאשר אני מריץ SUPER PI אני מקבל במעבד תוצאה נורמלית בסביבות ה30 שניות כאשר אני מריץ 3DMARK06 אני מקבל במעבד תוצאה נמוכה מאוד כ1500 ולדעתי הוא זה שמוריד את התוצאה של המבחן כולה ולא הכרטיס מסך יש מישהו שיודע למה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  14. היי לכולם אתמול קניתי את המעבד ATHLON 3500 AM2 מסוג- TRAY. שאלתי את המוכר אם המעבד הוא 65W אז הוא אמר לי שלא קיים מעבד 3500 עם 65W ורק הכפולי ליבה הם 65W.הוא אמר לי שהמעבד הינו 89W . שאלתי אותו אם גם במעבדי BOX זה 89W אז הוא אמר לי שכן. אמרתי לו אתה בטוח במה שאתה אומר? הוא אמר לי אתה יכול לבדוק,לא קיים 3500 עם 65W ,בין אם זה TRAY ובין אם זה BOX. האם הוא שיקר אותי??? במידה והוא לא שיקר אותי ,מה זה אומר לגביי שהמעבד הוא 89W? זה אומר שהמעבד יותר יתחמם,האם כדאי לי לקנות מערכת קירור..משהו? בתודה מראש שי נ.ב-כמו שציינתי אתמול קיבלתי עם המעבד את המאוורר TR2-R1 של חברת Thermaltake. נ.ב.ב-להזכירכם מדובר במעבד 3500 רגיל ולא כפול ליבה.

15. היי לכולם שאלה של מתחיל: קניתי זכרון <TWINMOS DDR 2 512MB 667MHZ>,אני רוצה להרכיב אותו על הלוח אם כעת. האם אני צריך להוריד את המדבקת נייר שמודבקת על הזכרון,או שאין צורך? בתודה מראש שי כמו שציינתי שאלה של מתחיל בתחום הרכבת המחשב..

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by HuGeMouTh,

המחיר שלהם הוא בסביבות ה 750 שקל ל DC של 1G ו 1500 לשל 2G הם שווים את הכסף או שבמחיר שלהם יש זיכרונות טובים יותר ל OC?

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by morangal555,

כרגע נמצא על 800MHZ הוא לא אמור להיות על 1000MHZ או שזו מגבלת הלוח? ניתן לראות מפרט בצד תודה מראש למגיבים!! ???

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. האם הוצאה או הכנסה של העכבר או המקלדת בזמן שהמחשב פועל יכול לגרום לכשל בלוח האם? כל כשל שהוא? והאם זה יכול לשרוף את הלוח לגמרי?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אחרי הצצה קטנה במפרטים המוצעים כאן, שימו לב שמחירי הזכרונות נפלו ב-20-25% בשבוע האחרון והמגמה ממשיכה למטה מי שמתכנן לקנות זכרונות בימים הקרובים, ניתן כבר לרכוש 2GB Dual DDRII (2x1GB מהחברות הידועות ב- 1000 ש"ח ופחות.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Bingo,

אהלן היום קיבלתי תמחשב עם ה-E6600 כשבדקתי עם ה-CPUZ את התדר הוא עמד על 1.6 עם מכפלה 6 משום מה ובביוס זה על 9 וגם כשהרצתי SUPER PI קיבלתי 21 שניות והבנתי שזה בסדר... אבל בכל זאת איך אני עושה שזה יראה לי 2.4? (גם ב-EVEREST זה 1.6)

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים מה ההבדל בין סוגי הזיכרונות (ram)ומה נכון לצרכים שלי? כל ה- DDR למיניהם... תודה

22. Started by Big_Guy7,

יש לי זיכרון 2X256 DDR 200MHZ של טווינמוס. אני חושב על להרחיב את הזיכרון שלי ל 1GB, באמצעות הוספה של עוד סטיק אחד של 512MB. לפי מה שהבנתי, לא משנה מה ה MHZ של הזכרון שאני אוסיף, הוא יעבוד ב 200 כי זה מה שיש לי, נכון? בכל מקרה, אני צריך המלצות לזכרון 512MB זול, וטוב. תודה!

• 20 תגובות
    • 977 צפיות
  23. חומרים חדשים שמספקים בסופו של דבר טרנזיסטור קטן יותר, ביצועים טובים יותר, צריכת חשמל נמוכה יותר בהפעלת הטרנזיסטור, 20% מהר יותר, זליגת חשמל קטנה יותר מהחלקים השונים. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37253 וידיעה דומה לגבי ה 45 ננו מטר של AMD-IBM ועד כמה חברות (Sony, Toshiba) http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5885 בקיצור, אתגרי הייצור ב 45 ננו מטר משותפים לכל מי שרוצה לייצר ב ... 45 ננו מטר.

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by *R.S,

שלום יש לי שאלה על סוגי זיכרונות מה זה NR , NQ , PK ,HK י? מה ההבדל ביניהם? איזה הכי טוב? דרגו... יש להם שימושים שונים זה מזה? (דוגמה: לאוברקלוק או שימוש ביתי פשוט...) והאם יש עוד סוגים? *דרך אגב, מה זה D9 ו- REV י? ו-ST ?? עריכה: כל השאלות הנ"ל מופנות גם אל GKX ,D9GCT ,D9DQT , D9GMH ,D9GKX תודה מראש לעונים *R.S

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by Oranili,

יש לי עכשיו 768 RAM 256+256+256 כולם אותו מהירות ו CL, עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר מהיר וטוב ? לעבוד עם 2 X256 שזה 512 ויהיה DC או לעבוד עם 768 שזה כבר לא DC ... תודה

• 1 תגובה
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים