עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בעסר היה פועל כבר ה DUAL CHANNEL DDR על זכרונות אחרים אבל החלפתי אותם כי הם נדפקו.. קניתי KINGSTON PC3200 512 X2 שמתי אותם בסולטים עם אותו צבע (בדיוק איפה שהיו הזכרונות הישנים שעבדו בדואל) וחרשתי את כל ה BIOS ואין בשום מקום משהו שמזכיר DUAL DDR הלוח הוא ASUS P4P800 Deluxe הינה דוח מ CPUZ hipset ------------------------------------------------------------------------- Northbridge Intel i865P/PE/G/i848P rev. A2 Southbridge Intel 82801EB (ICH5) rev. 02 Graphic Interface AGP AGP Revision 3.0 AGP Transfer Rate 8x AGP SBA supported, enabled Memory Type DDR Memory Size 1024 MBytes Channels Single Memory Frequency 199.9 MHz (1:1) CAS# latency (CL) 3.0 RAS# to…

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  2. אז ככה איזה לוח מיקרו יש לקור2..? הדרישות הם 4 סיקטים של זיכרונות.. רצוי כרטיס קול איכותי... ובתכלס שיהיה טוב... חשבתי על ASUS P5B-VM DO מה אתם אומרים?..יש חלופות אחרות??.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  3. אז ככה החלטתי לבדוק במחשב של אחי את הלוח אם שלו ואת הצי'פסט סבבה לוח אם ראיתי msi אוקיי עכשיו תראו מזה מציג לי בלשונית של הצ'יפסט http://www.siz.co.il/my.php?i=jmzmtwajjy3i.jpg אז מזה אמור להיות p45 p43 או G האלה למה מוצגים 4 ציפסטים מז"א? באמת תודה למי שיעזור לי שבסוף אני לא יגלה שרימו אותו :\ וגם חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני 3 חודשים.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by kpkpkp,

איך אני מזה אם יש לי חיבור PCI-E או PCI רגיל ?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  5. המערכת שלי היא פנטיום 4 2.0 לא משהו חזק במיוחד. לוח אם של אסוס [אם חשוב הדגם אני אבדוק וארשום] עכשיו יש לי 512 של קורסאייר דגם value שזה 400MHz אני חושב. יחסית ישן. אני רוצה להחליף לג'יגה. אז רציתי לדעת כמה שיפור אני ארגיש? ומה עדיף לי? סטיק אחד של ג'יגה או שניים של 512? ועכשיו שאלה שקצת פחות קשורה לזכרונות. אם אני מחליף..אני חייב לפרמט את המחשב או שאני יכול להמשיך רגיל אחרי ההחלפה?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by udi,

בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by thegodx,

חברת AMD תובעת את 'אינטל', בטענה ש'אינטל' כופהאת המעבדים שלה על חברות, ומונעת בכך תחרות בשוק. יצרנית השבבים AMD הגישה הגישה היום לבית המשפט הפדרלי המחוזי בדלאוור תביעה נגד חברת אינטל על התנהגות אנטי-תחרותית. בכתב התביעה נטען כי אינטל הפעילה על 38 חברות שיטות של כפייה והפחדה כדי להדק את אחיזתה בשוק המחשבים. בין החברות עליהן הפעילה אינטל שיטות אלה ניתן למצוא יצרניות מחשבים גדולות, מפיצים סיטונאיים וקימעונאים. כיום מעבדי אינטל נמצאים ב-80% מן המחשבים בארכיטקטורת x86. מעבדים אלה תומכים במגוון מערכות הפעלה, בהן חלונות של מיקרוסופט, סולאריס, לינוקס והחל מן השנה הבאה גם מערכת ההפעלה של מקינטוש. דובר AMD מייק סימונוף טוען כי תביעה זו שונה מן העימותים הקודמים של שתי החברות סביב נו…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by barhanin,

PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL מעונין ליקנות אותם ורציתי חוות דעת שלכם האם שווים תמחיר ותאיכות או שעדיף ללכת על משהו יותר מוכר כמו סאמסונג או קינג סטון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 תודה

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by dlivneh,

אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהחליף: מעבד לוח אם זכרון סה"כ תקציב לעניין 2100 ש"ח אני לא נוהג לשדרג לעיתים תכופות (פעם בשנתיים - שלוש ), האם לא כדאי לי לקנות 1 גיגה זיכרון ? האם כדאי לרדת במהירות הזיכרון בשביל לקנות 1 גיגה זיכרון במקום 512 מהיר יותר ? למשיב אודה.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by K0b1,

שניהם ב 1700 מי יותר חזק ומישתלם כספית אני רוצה לעשות לזכרון OC ל 1066 אם אפשר אז שאלתי מי מהם כדי לקנות שניהם 2GB אז זה TWIN2X2048-6400 2048MB נגד Mushkin XP2-6400 2GB תודה מראש אני שואל כבר הרבה זמן את השאלה הזאת פליז שמיהו יענה או רק ינסה לעזור לי פליז

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by veladis,

קניתי לפני כמה ימים לוח אם חדש שהוא DZ68BC ובשבילו כמה כרטיסי זיכרון 1600Mhz שזה מה שהוא דורש עכשיו השאלה שלי היא כזאתי האם אני צריך לקנות מעבד שעובד גם על 1600Mhz או שאני יכול לקנות 1333 שמותאם ללוח אם כמובן

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. מה תגידו על זה: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=106569 עקף את כולם.... פה הוא עקף את ה-dfi: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=106569 ויש לי עוד מלא ביקורות שא6ני ימצא אותם אני יעדכן שבכולם ה-asus ניצח את ה-dfi!!!!

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  13. הזמנתי את הלוח הנ"ל להחליף את הלוח שהתפגר, אבל שמתי לב שיש ללוח הזה בעיה מעצבנת, שהקבלים צמודים לסוקט של המעבד. לאחר חיפוסים בפורום, ובביקורות שונות על הלוח, וגם על הקירור המיועד Thermaltake PIPE 101 , אני עדיין לא סגור שהקירור יתאים ללוח. למישהו יש את הלוח הזה, והצליח לחבר קירור שהוא לא סטוק? מחר אני מקבל את הלוח והקירור ואני יתבאס עם זה בסוף לא יתאים.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  14. שלום רב, יש לי מחשב עם הלוח אם הבא של חברת ג'יגהבייט: GA-M59SLI-S5 עם צ'יפסט nforce590. ורציתי לדעת האם יש לי אפשרות לשדרג את המעבד מ-5000 לסדרת הפאנומים החדשה... ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל התשובה היא לא חד משמעית (הבנתי שג'יגהבייט הוציאה עדכון ביוס כדי שתהיה תמיכה, אבל זה לא חד משמעי...) אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין, תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by Markis,

אני מתלבט בין שני לוחותלמעבד קונור: gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 או asus P5B Deluxe (או שמא לוח אחר דומה אבל יותר זול ?) המחשב ישמש לשימושים כלליים אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים וגרפיקה כשצריך. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by IceDragon,

הלוח אם, Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0 הזכרון, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 מתאים?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  17. שלום חברים, צריך את העזרה שלכם. יש לי את לוח האם הזה : http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=228 ויש לי 3 שאלות (מצטער אם הן טפשיות) : 1. האם אני יכול לקנות סטיק אחד של 2GB זכרון ולהשתמש בו או שאני חייב לקנות 2 סטיקים של 1GB ? 2. כמה זיכרון מקסימום אני יכול לשים בו ? 3. האם זכרון DDR2 מהירות 800MHZ יעבוד בו ? תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. שלום לכולם. מבקש המלצה לזכרונות (שיהיה סט בבקשה) והבורד שלי תומך רק עד 667..אז דבר ראשון האם מורגשת המהירות בין 667ל800?? האם שווה להשקיע בזוג זכרונות 800 או להשקיע ב667 דוגמאת זהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 ודבר שני האם CL4 או 5 מורגש בו ההבדל??ואם כן עד כמה..מתוכנן OC אם הבורד שלי יתמוך בOC (ASUS P5ND2-SLI או שבכלל עדיף לחסוך הכסף??כרגע יש לי 2*512 של SAMSUNG עם ציפסטים TCCD שלא עד כדי כך מומלצים לOC אך הלבשתי עליהם גוף נחושת של TT.. עדיף לסחוב איתם(כמובן שהם 667 CL4) והם פועלים בDC אך לא הגיעו כסט.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by ofergpr,

שלום יש לי עכשיו מעבד של אינטל: LGA 775 Intel Pentium 4 650, 3400 MHz ורציתי לדעת אם בכלל אפשר לעשות החלפה למעבד יותר טוב. ואם כן ,אם בכלל שווה לי להחליף לחדש יותר

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by EpoXi,

שלום, יש ברשותי שני סטיקים של 2GB. לאחורנה התקנתי מערכת 64 ביט ואני מעוניין לקנות עוד סטיק של 8GB. השאלה האם אפשר פשוט להוסיף אותו ל 2 סטיקים שיש כרגע? (יש 4 סלוטים בלוח) וגם האם התדר של הסטיק החדש חייב להיות זהה לקיימים(1066)? תודה!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  21. מעניין אותי לדעת איך הפלטורמה הזו משתווה לדור הנוכחי של מעבדים כמו ה E8400 או Q9660 וכמה יעלה העסק יחסית. מלבד כל מני תמונות, יש כבר דיבורים על ביצועים? כי זה יכול להשפיע על החלטה לקנות מחשב עכשיו (מהדור הנוכחי) או לחכות קצת עד שזה יצא.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by bay,

אני מתחנן לקנות מחשב חדש עים מעבד core duo 2.40ghz ויש לי מישחקים שנועדו ל2.8גרז השעלה שלי הים הם יעבדו הוא אולי כדי לקנות pentium d

23. מתי יצא המעבד החדש של AMD (קלוהאמר) והאם כדאי לי לחכות לתאריך יציאה שלו או לקנות כבר עכשיו מעבד חזק כמו 2400

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  24. Started by eyaffe,

האם יש הבדל משמעותי בין השניים ? האם ההבדל בזכרון הפנימי (2 מול 4) מורגש ? האם התזמונים של הזכרונות חשובים בכלל בקונרו ? אני מתכנן OC בכל מקרה תודה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by EagleX2,

אני הולך לקנות עכשיו לוח.... על איזה לוח הייתם ממליצים לי? (ה64 לא תומך ב dualddr נכון?) כי אני קונה זכרונות 1 gb של crosair על איזה ללכת?

• 10 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים