מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אז ככה נשרף לי הסטריקר 2 שלי וחברת מור לוי נותנת האחריות הציעו לי 4 לוחות במקום,שאיני יודע במה לבחור ואם בכלל לוחות אלה מספיק טובים אבל בשלב ראשון אבקש את בחירתכם מבין הארבע הלוחות הם- 1. ראוי לציין שהלוח לא מגיע חדש MAXIMOM FORMULA 2.גם הלוח הזה לא מגיע חדש P5E WS PRO 3.P5W64 4P5WDG2WS PRO הלוח צריך להיות מתאים לאובר קלוק + כרטיס מסך 285GTX+מעבד Q6600 +ddr2 תודה על עזרתכם בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח A8V DELUXE של ASUS ויש לי גם סטיק אחד של 512 A-DATA ורציתי לעשות אוברקלוק עצבני ורציתי לקנות עוד סטיק בשביל זה. חשבתי לקנות עוד סטיק של 512 A-DATA אבל אני לא יודע אם ה256 מגה של A-DATA DDR2 553 MGH השאלה היא בכלל האם הלוח שלי תומך בכזה זיכרון או רק בDDR 400? ואם כן מה עדיף ה512 או ה256 DDR2 533? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. איך אני יודע שהזכרנות שלי חמים אני מתכון עד כמה אני יכול לעלות להם volt 2. אני לא יודע מה לעשות ללמכור את הזכרנות שלי ולקנות dc לoc יש לי 120 שקל פנוי או להעיף את הMosel הזה לקנות עוד kingstone?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי אשמח לשמוע תשובות
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חברה שלום בלוחות החדשים עם ה-NFORCE , חייבים זהזכרונות יבואו בזוגות כמו ה - RDRAM או לא? אני מדבר על הלוח החדש של GIGABYTE GA-7N400PRO תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שניה ואני מתעסק הרבה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אילוסטרייטור וכד'.. ככה שאני צריך מעבד חזק. אני עובד תחת מערכת הפעלה win7. המחשב הנוכחי נקנה לפני כארבע שנים והוא מתחיל לתת איתותים שהוא עשה את שלו והוא רוצה להשתדרג. חשבתי להחליף כרגע רק את המעבד אבל אני לא כ"כ מבין בדברים האלה, אני יודע שיש לוחות אם שתומכים במעבדים מסויימים ובמהירויות מסויימות ואני לא רוצה לקנות מעבד שלוח האם לא תומך בו או שחלק המפרט יצור התנגשויות איתו(מהירות זיכרון יכולה להתנגש עם מהירות מעבד?) -תקציב הוא עד 1000 ש"ח, ושוב רק למעבד, בעדיפות לאינטל. לא מעוניין להחליף לוח אם או כל דבר אחר.. אז תודה מראש לכל העוזרים ולמבינים בתחום.. כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד : אי…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה התיזמונים של הזכרונות האלה: Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 והאם הם עדיפים על אלה: Corsair TWINXP1024-3200XL 2-2-2-5 DDR XMS3200 XPERT או לא??? (מבחינת טיב לא מחיר)
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצות עבור לוח שכזה, עדיף 2 דגמים 1. עבור 775 2. עבור I7. תודה רבה (ולכל אלו שתוהים אם אני הולך לשנות את הפרוייקט שוב - אז לא, זה לא קשור אלי אישית)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום , האם הלוח הזה Gigabyte M57SLI-S4 AM2 קנייה טובה ? זאת אומרת האם יש לוח אם באותו טווח מחירים (600-700) עם אותו צ'יפסט ואמין שיותר טוב ? .. + אני לא עושה שטות שאני הולך על AMD נכון ? אני קונה ת'4600 X2 .. פשוט המחירים כ"כ זולים. המחשב בעיקר לאינטרנט/סרטים/מוזיקה וכאלה .. אבל גם למשחקים .. + G.Skill DDR2 1024MB (512MB x 2) 667Mhz CL4 שווה , או בשביל הצרכים שלי אפשר ללכת על ה CL5 בראש שקט ?.. תודה מראש !! :>
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות זכרונות של CRUCIAL בארצנו? אשמח לקבל שמות של חנויות, כתובות אינטרנט וכו'
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
-
חידון "נחשו את המחיר" בחסות MSI MSI השיקו לאחרונה שלושה לוחות גיימינג חדשים מסדרת Z170 – לוחות סדרת ה-M החדשה, שזכו לשמות M7, M5 ו-M9 ACK, מציעים עיצוב של שחור ואדום, עם תכנון הכולל 10 או 14 פאזות מתח במעגל המודפס לטובת יציבות מירבית, שני חיבורי M.2 לכונני SSD אשר לא יוגבלו על ידי תקן ה-SATA 3, שבבי רשת מובנית ייעודיים לגיימינג מחברת Atheros, שבבי אודיו ייעודיים ועוד הפתעות שיתנו לכם סיבה טובה להשקיע. איך משתתפים? קלי קלות – על מנת להיכנס להגרלה, כל שעליכם לעשות הוא לכתוב תגובה עם המחיר של הלוח MSI Z170A GAMING M7. אם ניחשתם נכון את המחיר, הלוח שלכם! בין הגולשים אשר יבצעו שיתוף (דרך כפתור "שתף" בתחתית) לחידון בעמוד הפייסבוק שלהם יוגרלו 10 עותקים של המשחק Far…
-
- 363 תגובות
- 52.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ללוח עוד זיכרון RAM. איזה סוג מתאים לו: DDR1 או DDR2. וגם איזה מהירות RAM מקסימאלית הוא תומך. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שמחובר למערכת קולנוע ביתית ומשמש רק לסרטים. כבר הרבה זמן שהוא עושה בעיות. היום עשיתי לו memtest והיו אלפי שגיאות. אז אני רוצה להחליף את הזכרון ורק רוצה לוודא שאני אקנה זכרון נכון מאותו סוג במקום. לוח האם שלי הוא Asus a7m 266 Chipset AMD 761 וכשהמחשב עולה כתוב שיש לי DDR200 הוצאתי את הכרטיס זכרון המקולקל ועליו כתוב Kingston KVR266X64C25/256 האם כרטיס כזה נניח יעבוד על המחשב שלי http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=305667 המון תודה !
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מה דעתכם באופן כללי על לוחות-אם של ASRock?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום הוספתי היום עוד 2 גיגה זיכרון של OCZ עכשיו כל הסלוטים מלאים בזכרונות והזכרונות נורא קרובים אחד לשני והם נוגעים גם אחד בשני כמו בתמונה: השאלה שלי אם יש סכנה לזכרונות(הם לא בOC) בגלל התחממות? ואם צריך לדאוג להם לקירור שהם במצב הזה או שהם יכולים לעבוד ככה בלי בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
א.האם זכרונות בעלי תזמונים שונים (CL) יכולים לעבוד בDUAL ? ב.האם זכרונות מחברות שונות יכולים לעבוד בDUAL?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו, עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בנוסף יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 שאמורים גם להתאים (=1024). רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד, 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מיתלבט בין BIOSTAR TP43 -A7 intel לבין ASUS P5KPL-CM G31M-ES2L s775 G31M-S2L אלו וכל אלו G31 וה-BIOSTAR הוא P43 עכשיו רק מה שמפריע זה... שחברה הזאת לא מוכרת... מישו יכול להציג איזה מיצג שיראה שאפשר לסמוך עליהם?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=629089 לעוד מידע על המעבר מ90ננומטר ל65ננומר מ AMD כאן: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3223 תודה לדיון: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106458
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, אני הולך לקנות 2 סטיקים של 2GB DDR2 800MHz, ואני מתלבט בין הCL של ה5-5-5-15 ל4-4-4-12 יש הפרש של איזה 100-150 שקל ביניהם. עד כמה ההבדל הוא משמעותי? זה שווה את הכסף? S: תודה מראש ם:
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי קיט של שתי מודולים 1GB*2 של הזכרון הנ"ל מיד2. הכל עבד יפה, עד שלפני כמה שבועות החלו מסכים כחולים בWIN7. היום היה המסך הכחול האחרון, ולאחריו המחשב סרב לעלות, אחרי שהוצאתי את הסטיקים האלו, הכל עבד יפה. ניסיתי לאתחל את המחשב עם הסטיקים האלו בלבד ע"מ לבודד את הבעיה, והמחשב עדיין לא עלה - כלומר הסטיקים תקולים. מכיוון שקניתי מיד2, אין לי מושג מאיזו חנות הזכרונות נקנו במקור. האם יש מה לעשות? (אין לי את פרטי המוכר) אולי לשלוח לקורסאיר העולמית למימוש אחריות? זה מקובל? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חבר שליח נתן לי כרטיס 2gb בכרטיס אחד של של ceon והכרטיס מזוהה אבל המחשב קורס בעלייה של הוינדוס הכטיס עובד אצת חבר שלי במחשב מצויין ואצלי לא וגם אצל חבר אחר לא עובד מה יכולה להיות הבעייה ? ניסיתי כבר איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-