מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
מתוך האתר הרשמי של EPOX: Model: EP-8RDA+ BIOS: 8RDA3827.BIN (5700) Date: 08/27/2003 Fixed: 1) Add "Auto_Precharge_Selectable" option to patch some DDR unstable issue. (i.e. A-DATA DDR400 / TwinMOS DDR 400) 2) Add support MagicScreen utility function. 3) Reduce code size for aggressive ROMSIP table. Enabled CPU Interface item. 4) Solved CPU warning temperature/Shutdown temperature function fail. 5) Show help message for VDD Voltage Regulator item. 6) Update awdflash.exe utility version of 8.23F to 8.24V. 7) Remove some items: -OS Select For DRAM > 64MB -Typematic Rate Setting -Typematic Rate (Chars/Sec) -Typematic Delay (Msec) מישהו יכול להסביר לי את סעיף 1 ? לא הבנ…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המערכת הקיימת היה קיים 2 *1 GB 800 MHZ רכשתי 2 סטיקים של 2 GB 800 MHZ ורציתי לדעת האם לאחר ההוספה של הזכרון (סה"כ 6 GB ב4 סטיקים) יש צורך לשנות בביוס הגדרות או שזה מזוהה אוטומטית ואם כן איזה הגדרות אופטמליות מומלצות ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח הנ"ל להחליף את הלוח שהתפגר, אבל שמתי לב שיש ללוח הזה בעיה מעצבנת, שהקבלים צמודים לסוקט של המעבד. לאחר חיפוסים בפורום, ובביקורות שונות על הלוח, וגם על הקירור המיועד Thermaltake PIPE 101 , אני עדיין לא סגור שהקירור יתאים ללוח. למישהו יש את הלוח הזה, והצליח לחבר קירור שהוא לא סטוק? מחר אני מקבל את הלוח והקירור ואני יתבאס עם זה בסוף לא יתאים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי אנשים שהמליצו על 512mb memoQ, אבל לא ראיתי תשובה לשאלה שאני צריך. יש לי אפשרות לקחת או memoQ או twinmos שניהם 512 MB . מה ההבדל בין הזכרונות? (אני לוקח מKSP אגב..) memoQ- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2649 twinmos- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=652 אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה רבה לכם, המשך ערב מעולה.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה ההגדרות זכרון האופטימליות בביוס ? כל ה BANK INTERLEAVE וכל הדברים האלה של ה 1T 3T וכו וכו' ...
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחותלמעבד קונור: gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 או asus P5B Deluxe (או שמא לוח אחר דומה אבל יותר זול ?) המחשב ישמש לשימושים כלליים אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים וגרפיקה כשצריך. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קיצר אני משתגע ואני מתלבט בין המעבד E 8400 לבין ה Quad 8200 אני לא מבין איך כולם אומרים שהכפול יותר חזק ממנו כשאני רואה שבעצם טכנית מבפנים המרובע ליבה יותר חזק בחלק מהדברים...וחוץ מזה המחיר של שניהם זהה זה לא מובן לי..אם תוכלו לעזור לי אני ישמח ...
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מעבד INTEL CORE I3 4130 לוח אם ASUS H81M-E האם אני יכול לשדרג למעבד טוב יותר מהדור החדש?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה 2 סטיקים ג'יגה כל אחד של זכרון ddr2 667mhz של קינגסטון לפי כל הבדיקות האפשריות קיבלתי באמת את הסטיקים שרציתי, אבל משום מה המהירות שלהם שאני רואה בBios או בתוכנות ניטור היא 533 ולא 667. אני רואה שהם בcpu-z שמהירות כל סטיק בנפרד היא 333, שלפי מה שרשם פה באתר שווה ערך ל667 ועדין בסך הכל אני מקבל מהירות קטנה יותר. יש סיבה הגיונית לזה? הלוח אם אגב, תואם 667 ומעבר לזה אני לא יודע מה עוד אפשר לבדוק..
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, 1. אני מתכוונן לקנות מחשב עוד פחות מחצי שנה ומעניין אותי לדעת אם המעבדים האלו (לדוגמא ci5 640) יגיעו כבר... 2. חשבתי אלוי לקנות מחשב מבוסס amd, אבל אני לא ממש מבין מה הולך שם, אז אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להראות לי השוואה בין core i5 לבין המעבדים המקבילית מבית AMD...
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה בסוג זיכרון DDR 512MB 400MHZ , יונדאי - HYUNDAI CL 3 או A-DATA CL2.5 או GEIL CL 2.5 ובכלל A-DATA באותה ליגה של יונדאי או שזה תלוי בתיזמונים בלבד, למבינים דרגו לי אותם לפי הסדר בבקשה וזה מה שיש לי לבחור אז זכרונות שצריך משכנתה עליהם כמו CROSAIR או OCZ שלא באים בחשבון... כל טוב! נ.ב. יונדאי זה בעצם HYINX, אז זה זיכרון דיי פשוט כמו A-DATA כי לא מדברים פה על SDRAM, שאז יונאי היה על באמת זיכרון תותח, אז השאלה אם הוא נשאר טוב?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המערכת שלי מורכבת מ מעבד Intel q9550 ולוח אם של Giagabyte EP45-UD3LR זיכרונות - 3*2GB של DDR2 800MHZ (שניים מתוכם של קורסאייר בדואל ואחד של קינגסטון) אני עובד לא מעט עם תוכונת עריכה והבנתי שאני רוצה לשדרג את הזיכרון- גם להרחיב וגם, אם זה אפשרי, זיכרונות יותר מהירים. אני לא מצליח להבין מה מגביל אותי לשדרוג זיכרון- המעבד- לוח האם או כל אחד מהם. יש למישהו המלצה לזיכרונות, שיתאימו למערכת כמובן, וייצרו שיפור משמעותי (עד בערך 1000 ש"ח) וגם- האם החלפה של הקינגסטון הבודד בשני זיכרונות נוספים שיעבדו בדואל תיצור שיפור משמעותי? תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב עם לוח MSI NEO PLATINUM ויש בו שתי יציאות דיגיטליות:אופטית וקואקסיאלית. עדיין לא קיבלתי אותו אבל אני רוצה כבר להכין כבל דיגיטלי כדי לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. השאלה שלי היא אם היציאה האופטית היא TOSLINK והאם אני צריך לרכוש כבל אופטי סטנדרטי או שאולי עדיף בכלל קואקסיאלי? תודה
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי. קיבלתי את המעבד E8400 של אינטל, והשאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי ואם הוא מצריך יותר אמצעי קירור מהמעבד שיש עכשיו. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי בטוח שאני קונה מחשב עם מעבד AMD, עכשיו אני מבולבל אני קורא שבכל הקטגוריות AMD מנצח חוץ מקידודי סרטים. האם זה נכון? ובכמה ? המטרה שלי להמיר DIVX ל DVD - האם עדיף INTEL ? תושה
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 3000+ חדש עם לוח של EPOX ותמיד ב CPU Z הוולט היה ככה 1.55 שככה זה גם בביוס! ופאתום אני שם לב שהמעבד קר יותר ב 5 מעלות והוולט מראה עכשיו 1.320 V! ולא נגעתי בכלום בביוס וזה נשאר שם 1.55 מה לעזעזל קורה כאן? בנתיים המערכת יציבה וקרה יותר אבל זה לא אמור להיות ככה לפי הבנתי.. המעבד צריך לקבל 1.5 ולא 1.3? יש מצב שהלוח נפגם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מפרט למחשב שהשימושים שלו יהיו עבודה משרדית וניגון סרטי Full HD. מבחינת תקציב אני די גמיש כאשר הגבול הוא 1000 ש"ח חשוב לי לבחור במעבד שייתן יחס עלות-תועלת שמתאימה לדרישות שלי. האם עלי לקחת מעבד בעל 2 ליבות או עם 4 ליבות? AMD או INTEL ? ועוד שאלה בנושא ה - HD: האם כדאי להוסיף כרטיס מסך או לתת למעבד לבצע בעצמו את עיבוד סרטי ה- HD? אשמח לקבל גם המלצה על הלוח האם שלדתעכם כדי לרכוש יחד עם המעבד עליו אתם ממליצים תודה!
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התקציב של בערך 1200 ש"ח וזה מה שהציעו לי.... AMD ATHLON XP 1700 360 ש"ח TwinMos 256MB PC 2700 DDR 248 ש"ח ABIT NF7 Nforce 2 AMD 612 ש"ח מה אתם אומרים...... אני יודע שזה מפרט ל OC ואם אני אקנה כניראה שאני אעשה OC אבל אולי יש לכם הצעות אחרות... הייתי רוצה גם לשמוע הצעות למערכת שתעבוד טוב שלי OC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אנסה לסכם בקצרה, נכון, amd יותר זולים. ולגבי יכולת המהרה אני לא ידבר, כי רוב המשתמשים לא ממהירים. עכשיו, אם ניקח למשל מעבד אחד של pentium4 ואת המתחרה שלו מ amd נראה שהמעבד של amd יותר זול, לא בהבדל רצחני במיוחד.. אבל הוא גם פחות טוב! למשתמשים המבינים, אולי עדיף לקנות amd כי זה יותר זול והם יכולים להמהיר אותו כדי לקבל ביצועים יותר טובים. אבל לרוב המשתמשים, עדיף pentium 4. P4 2.4 533mhz יותר טוב מ +Athlon XP 2400 P4 3.0 ghz יותר טוב מ +Athlon XP 3000 ואפשר לראות את זה בשלושת השוואות המעבדים האחרונות ב toms hardware שלום וכל טוב.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
משחקים קידוד סרטים פוטו שופ ערכית מוזיקה יצרית מוזיקה משחקים בערך כל יום קידוד סרטים כמה פעמים בשבוע וכך גם יצרת המוזיקה בזמן הפנוי...... השקע עד 1200 שקל...... מה לקחת AMD או אינטל ואיזה דגם המליצו לי על AMD64 3000+ .. עם קירור של זלמן
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי 2 זכרונות של G.skill DDR2 1024MB 800Mhz cl 5-5-5-15 NY מעוניין להרחיב את הזיכרון ל4 G. האם אני צריך לקנות בדיוק אותם זכרונות , כלומר 2 סטיקים של 1 G? אני יכול לקנות חברה אחרת? מהירות שונה? או רצוי בכלל להחליף את הכל ל2 סטיקים של 2 G? מה יעבוד הכי טוב והכי מהר וינצל את הפוטנציאל המקסימלי של הזיכרונות? תודה, נמרוד.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי במארז יציאות USB וצריך לחבר את זה ללוח אז יש לי בלוח כמו בתמונה פה... עכשיו אני לא יודע אם לחבר ל-5 פינים או ל- 4 תעזרו בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איזה שילוב אתם מעדיפים ולמה? הכוונה כמובן למעבד AMD 3800 או 4200 עם הלוח HDMI של ASUS עם הכרטיס X1250 לעומת הE2600 של אינטל עם הכרטיס X3000 בלוח 965G של ג'יגהבייט.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יש לי מחשב עם עדכון ביוס שעשיתי מהווינדוס במהלך העדכון הוא רשם שהעדכון נכשל רק שהכל המשיך לעבוד רגיל שהדלקתי מחדש את המחשב אני שומע צפצופים והמחשב לא נדלק אני ממש לא יודע מה לעשות אתם מכירים מישהו שצורב ביוסים ? הלוח אם אחרי תקופת האחריות ... מכירים מישהו עם אותו לוח אולי ?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-