מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני מתלב בנוגע ללוח אם שהכי יתאים לו. המפרט של המחשב הוא כך: מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים: CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מעבד: Core i7-2600K עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת שידע להוציא את המירב מהמרכיבים האלו (אני לא ממ…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו יכול לאשר לי כי במידה ואחבר 2 מסכים ללוח זה, כלומר חיבור אחד ל- HDMI וחיבור שני לVGA או DVI - הם יוכלו לעבוד במקביל? כלומר התצוגה תהיה ב-2 המסכים יחד? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איזה שילוב אתם מעדיפים ולמה? הכוונה כמובן למעבד AMD 3800 או 4200 עם הלוח HDMI של ASUS עם הכרטיס X1250 לעומת הE2600 של אינטל עם הכרטיס X3000 בלוח 965G של ג'יגהבייט.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בשביל משחקים כבדים ארה"ב אמרו לי עדיף אמד. אירופה אמרו לי עדיף אינטל.. אין לי מושג איזו מעבד מעולה ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש חדש פה טרי עדיין ויש לי שאלה אני רוצה לקנות לוח ומעבד שיתאים לאוברקלוק ומעבד חזק (AMD בלבד) או אינטל שיהיה מיוחד ושמעתי על הדותן הזה אם משהו יכול להסביר לי מה הוא בילל...? *שהלוח יהיה SLI תודה הראש
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ומה זה 540. בכלל כל הספרות שמתארות מעבדים מה זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות אותו אבל אני עדיין לא יודע של איזה חברה מישהו יכול להמצליץ לי? ואני גם רוצה שהוא יעבוד במהירות DDR 400 אז אני גם צריך זכרונות מסויימים, כי הצי'פסט הזה לא תומך בכל סוגי הזכרון (החברות) של DDR 400 אז אני צריך זכרונות מסויימים ואני רוצה לקנות את הכל מפנדה אז אני צריך זכרון משם מישהו יכול המליץ לי על חברה ועל סוג זכרון של DDR 400 שהלוח אם יתמוך בו? תודה על כל עזרה שתנתן
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. בשבועיים האחרונים ביצעתי עשרות או מאות ריסטים (בעקבות ניסונות אין ספור למצוא ולכוון את ה OC המתאים). תוך עדי כך, שאלתי את עצמי האם פעולת הריסטרט היא פעולה שמכבידה על הלוח אם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
המחשב יהיה מבוסס i5 2500K ו SLI GTX570 ,לאגבי המארז יכול להיות שזה יהיה ה- Thermaltake A60 (עדיין לא סגור על העניין) המחשב מיועד ל OC של לפחות 4.5Ghz כולל OC במידת הצורך בכרטיסים הגרפים ,וכמובן שהכל יהיה יציב ! אוטוטו צריך לסגור מפרט מחשב ולעשות הזמנה לכן אשמח לסגור כמה שמהר את הפינה של לוח האם. המליצו לי פה בפורום על מספר דגמים Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 -עלות של כ- 600ש"ח Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 -עלות של כ -600ש"ח בחנות אמליצו עפי הדרישות שלי לקחת משהו יותר טוב : Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 -עלות של כ 800ש"ח אם באמת שווה להשקיע עוד 200ש"ח בשביל הלוח-אם הזה ? - כי הייתי שמח לחסוך אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ושני הלוחות הזולים יותר שהזכרתי לא יהיו מספיק איכותיים למפרט ולדריש…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איזה זיכרון הוא הכי טוב בשביל AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard צריך שיהיה 2G בסביבות ה1500ש"ח
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קניתי מפנדה מחשב. הלוח אם שהמליצו לי אז ברוב קולות היה EPOX 8RDA+. וכך עשיתי. היום, שנה וחצי אחרי, כנראה שהלך הלוח הזה שלי. לא יודע למה, בלי שום סיבה מוצדקת או הגיונית שאני רואה, כנראה שהוא נשרף. אם יש ספקות כלשהן, אז לא ביצעתי בו המהרות או כל מיני שינויים, ואין לי מושג למה אחרי שנה וחצי הוא שווק חיים. בקיצור, המפרט שלי מפורט בפרטים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם זול ואמין. לא צריך שיהיה עליו כרטיס מסך מובנה כמובן. אם זה יכול להוזיל אז גם כרטיס קול ורשת לא קריטיים אם הם על הלוח או לא. תודה מראש, יונתן
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK שעולה בערך 1770 לבין זה Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL5 שעולה 1870 לבין זה G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 שעולה 1550 בערך ומה הכי שווה ביחס עלות והביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למולטימדיה (מוזיקה, צפייה בסרטים) ואינטרנט וקצת למשחקים. ההלבטות הכי גדולה שלי קשורה ללוח אם. אני לא רוצה להשקיע בו הרבה (כי אני משקיע בזיכרון, דיסק קשיח גדול וכו'). ראיתי במבחני ביצועים באינטרנט שלוחות אם עם שבב 655 של SIS (למשל Gigabyte GA-8S655FX-L) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_717&products_id=4725 הם מאוד טובים, אפילו יותר מכאלה עם שבב 665PE של אינטל. הפרש המחירים ביניהם הוא בין 150-200 ש"ח. למישהו יש ניסיון עם לוחות אם מהסוג הזה ? האם ידוע על בעיות תאימות או בעיות אמינות בלוחות אם כאלה ?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כל הבעיות במסגרת תהליך המעבר לליטוגרפיית 10 ננומטר והחוסרים של מוצרי הדור הנוכחי לא מונעים מיצנית השבבים לשבור שיאים כלכליים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם אני יכול להחליף מעבד מהדורות היותר מתקדמים ופחות רותחים? האם זה מכלל משתלם, האם זה יביא לעליה בביצועים עם אוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע (2x2gb) זכרונות, DDR3 1333MHz. מפרט: GA-870A-UD3 AMD Phenom II x4 955 Samsung HD502HJ Nvidia Gefore 460GTX 1gb אם אני אוסיף למחשב עוד 2GB או עוד 4GB של RAM, במה זה יבוא לידי ביטוי בביצועים? ראיתי שיש סטיקים של 2GB שעולים 150 שקל וכאלה שעולים 110 שקל. מה ההבדלים ביניהם ולמה זה ככה? אם אני מתכנן להוסיף למחשב שלי כונן SSD מהיר, כדאי לי ביחד עם זה להוסיף RAM כדי שלא יגביל אותי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יצא לאחרונה ביוס חדש מספר 1004 ללוח בגרסאת 1.XX (גם ללוחות REV 2 יצא אבל אני מדבר על הREV 1.XX) לפי אתרים בחו"ל הוא משפר הרבה דברים ופותח הרבה אפשרויות כמו העלת מתח לצ'פסט! עד 1.9 ועוד כמה אפשרויות חדשות קצת פחות מעניינות קראתי גם על אנשים שהצליחו להגיע עם הלוח הזה ל11X200 יציב אחרי עדכון לביוס הזה ! אני אישית עידכנתי את הביוס ל1004 UBER הלך כרגיל חלק עם התוכנה asus update גרסאת UBER : (לא רישמי ,להשתמש על אחריותך בלבד!!!) For the A7N8X v1.03 - 1.06 http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/A7N8X/1004-Uber.rar For A7N8X-deluxe v1.03 - 1.06 http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/A7N8X-Deluxe/1004D-Uber.rar For A7N8X- deluxe v1.03 - 1.06 , contains the enhanced …
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה אתםן אומרים על הזכרונות האלה? טובים? איך הם ביחס למחיר? (לא לאוברקלוקינג)
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
חבר שלי ביקש שאני אמליץ לו על הנ"ל. כמה שאלות: 1. האם יש את המעבדים הנ"ל בצורה שאינה כוללת את המילה "פרסקוט"? (ובכלל על איזה תושבת אתם ממליצים) 2. מחפש המלצות ללוח-אם עד 650 ש"ח. תודה! *עריכה: המעבד צריך להיות 32 ביט כיוון שה-64 ביט עדיין יקר מידי.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד AMD מבטיחה שיפור של 19 אחוזים של IPC בדור המעבדים החדש שלה לעומת הדור הקודם, ממידע שאמנם לא הכי מהימן בשלב זה, מצתיירת תמונה לא פחות טובה מהדור החדש של INTEL, כשעל פניו נראה כי מעבדי רוקט לייק יהנו משיפור דומה ביחס לדור המעבדים הנוכחי. https://www.tomshardware.com/amp/news/intel-rocket-lake-vs-core-i9-10900k-benchmarks בקיצור, חובת ההוכחה על היצרניות, אבל ברור שאף אחת מהן לא נחה על זרי הדפנה. לא שהן לא היו רוצות ( מספיק להבית 3 שנים אחרוה על אינטל ), הן פשוט לא יכולות. אז בינתיים, לפחות בדבר אחד, העתיד וורוד למדי.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אם לא שווה, למה?? תודה לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי ABIT הוציאה גרסאות חדשות לNF הידוע כאחד מלוחות הOC הטובים ביותר לסוקט A והרי הם לפניכם NF7-S2G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=205 NF7-S2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=204
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-