עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה להפעיל על המערכת משחקים וביצוע OC גם לא חייב AMD אפילו INTEL פשוט התקציב הוא 2300 ש"ח אם זה RDRAM אז לא צריך זכרונות כבר יש לי... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  2. מבחינת ביצועים ו oc איזה מהכרטיסים טוב יותר(לא מבחינה כספית או פיצ'רים) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by mayeast2,

אינני מבין מהספרות מה המשמעות של FF. המחשב עובד בצורה תקינה ובמנהל ההתקנים לא מופיעה שום בעיה. מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  4. בגוגל יש מלא תוצאות, הגעתי כבר לדף 4 בחיפוש, אני קורא וקורא וראיתי שאני הולך לאיבוד. מישהו מכיר מאמר ענייני שיכול לעזור לי ללמוד עליהם? תאימות, ביצועים, ביקורות וכדו'... לא משנה לי אנגלית/עברית...

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. Started by lipa,

ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by DXT,

לאחר שאני מעדכן את הביוס שלי לאחד מאלה אז כל פעם שהמחשב עולה, בקטע של גילוי הכוננים אז לוקח לו 10 שניות למצוא אותם במקום שנייה אחת, ואני לא מוצא שום דבר חדש בביוס שיכול לגרום לזה. ואם אני מחזיר ל F9 אז הבעייה נגמרת. יש עצות?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. משתמשי חמשב רוכשים "זכרונות" בצורת DIMM, כלומר לוח קטן ועליו מולחמים ג'וקים. ה"מהירות" של ה-DIMM תלויה בשני גורמים. במהירות של הג'וקים שעליו, ובצורת הארגון שלהם על גבי הלוח ממודפס. מרבית יצרני הג'וקים מסמנים על גבי האריזה סימון שממנו אפשר ללמוד את מהירות התגובה של הג'וק. לגודמא, חברת Winbond מסמנת את הרכיבי ה-DDR שלה באופן הבא: אם הספרה האחרונה של הרכיב היא 5 - פרושו שהרכבי מגיב במהירות של 5 ננו שניה. מהירות כזו מתאימה לזכרונות DDR400. אם הספרה האחרונה היא 6 אזי הזכרון הוא בקצב של DDR333. אם הספרות האחרונות הן 75 אזי הג'וק הוא מסוג DDR266. הבעיה היא לגבי אירגון הרכיבים. לא ברור לי כיצד משפיע אירגון הרכיבים על המהיורת הכוללת. האם ארגון בצורת 32Mx8 שונה מבחינת המהיורת מאר…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. של הזיכרון שלי פחתו.. אני מרגיש שהוא איטי המחשב וגם pc mark 2002 וסנדרה אני מקבל מאוד נמוך אני אשמח אם תתנו לי את ההגדרות הנכונות לזיכרון בביוס כל הפרמטרים לגבי תזמונים וכל הדברים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by AirBlad3,

סתכלו זה P2 350 אני רוצה לקנות לוח מתאים לזה איזה לוח לקנות איזה סוג ( נו אתם יודעים סוקט A וכל השטויות האלה ) אז בבקשה תגידו לי מה זה http://www.pbase.com/image/13615584 http://www.pbase.com/image/13615741

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by guy_pr,

שלום לכולם יש לי שאלה. אני כבר כמה זמן מיתלבת איזה מחשב ליקנות אני מיתלבת בין AMD לבין INTEL אני יודע שבמחירים AMD יותר זול אבל אני מפחד ליקנות אותו ביגלל שאני לו כול כך בטוח שהוא טוב כמו INTEL עודה לכם עם תמליצו לי איזה ליקנות .ומה ההבדל בין השנים שיש אפרשי מחירים כולך כך גדולים . גיא .

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

אם אני אשים מעבד 2.4 HT בעל בס של 800MHZ הלוח Abit IT7-Max2 יקבל אותו כ HT ויוכל לעבוד איתו ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by ORrrr,

אוקיי אז ככה, יש לי לוח אם ישן ומסריח(מפרט) ש"בזכותו" ביצועי הכרטיס מסך שלי ממש נחותים לעומת מערכות דומות ואני חושב שהגיע הזמן קצת להנות מהכרטיס מסך שלי שקניתי במיטב כספי בכדי לקבל ביצועים כמובן. עכשיו אין לי ממש כסף, אני צריך את לוח האם הכי זול שאפשר למצוא ואני לא מתכוון בכלל, אני מתכוון שמבחינה תכנולוגית וביצועים יהיה לי טוב. עכשיו הלוח הזה הכי זול שראיתי הוא בעל צ'יפסט KT600 של ג'יגה בייט: http://www.pch.co.il/docs/pd-702080145.htm יש דגם הזול ממנו בארבעה שקלים אבל אין לו כרטיס רשת ובשביל 4 שקלים אני חושב שווה להשקיע.. אז מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות נחמדות על הלוחות האלו, ולמרות שMSI לקח את כל הלוחות, הוא עולה 500 שקל ואז כבר עדיף NF7... אין לי כל כוונה או יו…

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שלום. נאמר רבות בפורום שלמהירות הזכרון יש השפעה מעטה (אם בכלל) על ביצועי המערכת. הבוקר נתקלתי בכתבה הבאה - שמתייחסת אמנם ל APU החדש של AMD, אבל מעלה את השאלה ביתר שאת. הנה: http://gigabytedaily.blogspot.com/2011/07/using-high-performance-ram-with-amd.html

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  14. שלום ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: pentium 4 630 3.0ghz 800mhz fsb לוח: gigabyte 8i915pl זיכרון: 1gb ddr 400mhz + 512mb ddr 400mhz שמתי לב שמהירות הבאס מכוונת על 100 עם מכפלה 15 > 1.5ghz המעבד אמור לעבוד ב 200 עם מכפלה של 15 > 3.0ghz כשאני מנסה לשנות בביוס את המהירות ושומר את ההגדרות, כשהמחשב עולה אני רואה שוב שהוא חוזר ל100mhz ניסיתי לתת מספר נמוך יותר מ200 והצלחתי לשים אותו על 120mhz ואז החלטתי לבדוק את המכפלה של הזיכרון - ראיתי שהיא מכוונת על 2.5. במהירות באס של 200 הזיכרון עובד במהירות 500 וכנראה זה מה שגורם לבעיה. באפשרויות מכפלה של הזיכרון יש auto/2.5/3/4. בחוברת של הלוח מופיע שעבור מעבד בעל באס 533 ניתן לכוון 2.5/3/4 ועבור מעבד בעל מהירות באס 800 ניתן לכוון…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by kovar,

אני רוצה להרכיב מחשב עם שני כרטיסי GTx560 TI והבנתי שלרוב לוחות האם שתומכים ב SLI יש יציאה אחת PCI E X16 ואחת X8 אשר פוגעות בביצועים האם שווה להשקיע בלוח אם בעל 2 PCI E X16? מה ההבדל בביצועים ומה ההבדל במחיר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by eli_ha5,

שלום מה עדיף מבינת מהירות ומבחינה כספית חיבור FIRE WIRE בלוח והאם יש לוחות עם חיבור כזה היום? או חיבור דרך כרטיס תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. Started by EpoXi,

שלום, יש ברשותי שני סטיקים של 2GB. לאחורנה התקנתי מערכת 64 ביט ואני מעוניין לקנות עוד סטיק של 8GB. השאלה האם אפשר פשוט להוסיף אותו ל 2 סטיקים שיש כרגע? (יש 4 סלוטים בלוח) וגם האם התדר של הסטיק החדש חייב להיות זהה לקיימים(1066)? תודה!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by Mpro,

אין לי שמץ אז אני שואל ואל תצחקו עליי.. אפשרי לשלב זכרונות DDR3 עם DDR2 ? יש לי 4 סטיקים לDDR2 ו 2 לDDR3 בלוח אם

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. באיזה תושבת תומך ה- Gigabyte Z490 VISION G?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. שלום, יש מקום בארץ שאפשר להשיג ממנו I/O Shield Back Plate ללוח אם P67?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by RevBlue,

לפני כשבוע התלקל לי המחשב של 3 שנים ולפי בדיקת הטכנאי נאמר לי שהלוח אם שלי נהרס, רציתי להתייעץ לגבי לוח חדש: לוח נוכחי:Asus M4A78-HTPC מעבד:AMD Phenom II X3 710 כרטיס גרפי: ATI Radeon 4870 ספק כוח:CW 550W DDR (זכרונות):4GB של קינגסטון אם אני זוכר נכון DDR2 רציתי לשאול גם האם לדעתכם כדאי לי פשוט לקנות אותו דגם (שמצאתי בזאפ בסביבות 430 שקל) או שעדיף לשדרג כבר ללוח יותר חדש או בכלל לשדרג לוח/מעבד/כרטיס גרפי למשהו יותר מודרני (מדובר על מחשב לגיימינג), אני שואל כי ב-3 שנים האלו הספקתי כבר להחליף לוח אם ופעמיים כרטיס גרפי, זה לא קרה לי בחיים לפני זה עם מחשב אינטל, אז אולי כבר עדיף? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by swisaman,

שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3 בלוח הנל יש 4 חריצי זכרונות,2 בצבע תכלת ו2 בצבע לבן. אני יכול להשתמש בכולם? זאת אומרת,בקרוב אני אקנה שני סטיקים של 4GB וכרגע יש לי שני סטיקים של 2GB. אני אוכל לשים את כולם בחריצי הזיכרונות?זה לא יצור בעיה?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. שלום, מנסה למקד את השאלה הקודמת... אם יש לי את הנתונים הללו במחשב: דגם לוח אם - ASUS psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) האם כרטיס מסך של nvidia geforce 550 או 560 יכול להתאים לי? או שכדאי להשקיע בכרטיס מדגם אחר (גם של גיפורס nvidia) שיותר יתאים למחשב?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by veladis,

קניתי לפני כמה ימים לוח אם חדש שהוא DZ68BC ובשבילו כמה כרטיסי זיכרון 1600Mhz שזה מה שהוא דורש עכשיו השאלה שלי היא כזאתי האם אני צריך לקנות מעבד שעובד גם על 1600Mhz או שאני יכול לקנות 1333 שמותאם ללוח אם כמובן

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  25. קניתי סטיק של ג'יגה ע"מ לשדרג את הזיכרון הכולל ל 2GB. הסטיק הוא של GEIL PC2-5300 667 3-4-4-8, סטיק של 1GB מתוך קיט של דואל צ'אנל. רציתי לדעת אם יכולות להיות בעיות בשילוב עם הזיכרון שכבר קיים, במיוחד שילוב של סטיק יחיד ש"מיועד" לדואל צ'אנל. הזיכרון הקודם הוא קיט DC של OCZ: 2x512 PC2-5400 Gold GX XTC (4-4-4-12 מעבד ולוח: AMD X2 4200+ ASUS M2A-VM HDMI כבר הרכבתי אותו והכל ואפילו הרצתי memtest ללא בעיות, רק רציתי לדעת אם יכולות להיווצר בעיות אחרות (תזמונים, מתח). תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים