עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ddr2 עם מהירות 1200 יהיה יותר מהיר מDDR3 עם מהירות 800?

2. Started by nsheep,

אני צריך להרכיב מעבד Pentium 4 Presscot ללוח Abit, מישהו יכול לתת לי כמה טיפים לגבי איפה, כמה, ואיך משתמשים במשחה הטרמית ? (יש לי משחה שנקראת Arctic Silver 5, ויש לי ממש מעט ממנה כך שיש לי ניסיון אחד בלבד)

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by hamtsani,

שלום לכולם, שתי שאלות בענייני זיכרון - אני בונה מחשב חדש למשחקים (לא מתכנן OC): 1. האם עדיף 2 ג'יגה במהירות 667 או 1 ג'יגה במהירות 800? 2. האם TWINMOS חברה טובה? והאם חשוב לשדרג לחברה כמו KINGSTON או G.SKILL? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  4. מהן הלוחות אם הכי נפוצים בישראל ? ( לא הכי טובים,אלא הכי נפוצים ! ) אני מתכוון לחברות של לוחות אם... asus , msi , GIGABYTE יש עוד ?

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by samigol,

מה זה PCI? זה החיבור של כל הכרטיסי הרחבה? ןמה זה PCI-E

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אז ככה כמה אופציות עומדות לפני והם ככה: DFI Infinity NF4 Ultra DINF4U Gigabyte GA-K8N SLI GK8NSLI-B Albatron K8NF4X תודה ענקית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  7. Started by kobi10,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המעבד הזה, רציתי לשאול האם הוא 64 ביט, ואם כן, אשמח לקבל הסבר קצר לגבי ההבדל בין מעבד 64 ביט למעבד רגיל.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  8. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג ללוח PB5-Deluxe, ויש לי מעבד Pentium D 920, מישהו מכיר אם יש בעיות ?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  9. http://money.cnn.com/blogs/legalpad/2007/02/suit-intel-paid-dell-up-to-1-billion_15.html?source=yahoo_quote

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה את המפרט אתם יכולים לראות.... חשבתי על משהו כזה... Kingston 1024X2 DDRII 667MHZ CL5 AMD 3800+ Dual-Core AM2 65W ADO3800CUBOX מה אתם אומרים שווה?.. או שאני ישדרג את המחשב לאיזור של לעשות אותו HTPC?....(משמע...החלפת לוח למיקרו ATX...ומארז תואם?) טעות בפורום...נא להעביר!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by nosterdmus,

http://www.dailytech.com/Scientists+Express+Skepticism+Over+Quantum+Computer/article6111.htm

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by haimsh,

קניתי מחשב חדש שכולל את הלוח GA-965P-DS3 עם כרטיס מסך 7300GS כשבדקתי את הרכיבים בבית בעזרת אוורסט אולטימט הכל היה בסדר חוץ משאת לוח האם התוכנה מראה לי בתור GA-965G-DS3 .האם יש הבדלים בינהם חוץ מהכרטיס מסך המובנה? אני גם יודע שאפשרויות ה OC בGA-965G-DS3 מוגבלות אבל זה לא מעניין אותי כי אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לציין שקיבלתי ביחד עם המחשב גם את הקופסה של לוח האם עם כל הדיסקים הנחוצים ועל הקופסה רשום GA-965P-DS3 REV 2 . יכול להיות שאוורסט טועה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מתכונן לרכוש לאחי 2 זכרונות 512 DDR1 למחשב שלו. אז אפשר לשים אותם ביחד עם הישנים בלי שזה יפגע בDual Chanel? כרגע יש לו זוג של 256 זהים. האם זה בסדר שיהיה: 2 סטיקים 256 זהים 2 סטיקים 512 זהים אך לא מאותו חברה כמו של ה2 סטיקים של ה256. זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by oba3k,

לאחרונה רכשתי 3 זיכרונות 1GB DDR 400MHZ, להוסיף ל1GB הקיים שלי. אחרי שבדקתי שכל ה3 זיכרונות תקינים (לא הרצתי MEMTEST עדיין אלא רק בדקתי שהBIOS מזהה כל אחד מהם בנפרד), ניסיתי לחברת את כל ה4. הלוח אם רשם שהוא 4GB INSTALLED אבל שהוא שרק 3USABLE. הוצאתי כל אחד מה 3 החדשים והיה רשום ש3 INSTALLED ו3USABLE. יש לכם מושג?

15. שלום, ברצוני לבדוק האם לוח האם שלי תומך SATA (לצורב די וי די). הלוח הוא של חברת ABIT, והנתונים שלו מתוכנת CPU-Z: NF7II SERIES NVIDIA NFORCE-MCP2S ניסיתי למצוא לפי זה אם הוא תומך או לא אבל די הסתבכתי בגוגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by 3 ATHLON,

שלום לכולם ! רציתי לדעת איזה מבין הבנצ'ים כאן מדמים חישובי מעבד כשזה מריץ תוכנת שח-מט ? http://www23.tomshardware.com/cpu.html

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by pringles,

האמ יש הבדל בין ddr הרגיל לddr2 בביצועים במשחקים בהנחה והמע' דומה בהתאם....? אני לא מצליח למצוא איזו השוואה שתעזור לי להבין... תודה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. שלום , אני מעוניין לבנות מפרט אבל עדיין לא סגור על איזה פלטפורמה AMD או INTEL . ההקצבה למעבד היא במחיר שבכותרת . מה אתם ממליצים ? בגדול לא מתוכנן OC .אולי קצת בעתיד. מיועד לשימוש משרדי\אינטרנט\אופיס ומשחקים (לא כבדים) יש אפשרות לקחת את ה-3600X2 במחיר זול יותר.השאלה אם ההפרש בין 2 המעבדים בכותרת גדול . תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. לינקים: 1) http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10109 2) http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10112

20. Started by guya2007,

היי... זו הודעה ראשונה שלי בפורום... מקווה שתעזרו לי, מהתכנים שקראתי כאן, יש פה אנשים מאוד מוכשרים ואני בטוח שאני אלמד פה המון. בכול מקרה, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לברר איזה לוח עדיף לי לקנות, לוח שמתאים לאינטל Core 2 Duo האם Abit או Giga Byte אבל חשוב לי שתהיה לו יציאה אופטית, כי אני מחבר בדרך זו למערכת. בתודה גיא..

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  21. שלום חברה... מה עדיף לקנות? e6300 או amd 4200/4600 כפול ליבה? אני רוצה לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע מה כדאיי אני משחק במשחקים, תוכנות אינטרנט וכ"ו... תודה ושבת שלום לכולם...! (נ.ב. - אם הייתי צריך לכתוב את זה ב"מפרטים", אז סליחה...)

22. אז ככה לפני כמה חודשים רכשתי זיכרון של קינגסטון 512DDR 400 CL 2.5 היום רכשתי זיכרון נוסף בעל אותם תכונות של חברת NCP הבעיה היא שהלוח למרות שתומך ב DUAL DDR 400 עדיין עובד על מצב SINGLE האם יש דרך שבה אני יוכל להעביר אותו למצב DUAL? חוץ מזה חשוב לציין שישנו זיהוי לזחכרון החדש. והמחשב מזהה שיש עליו סה"כ 1.5 G זיכרון תודה

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by shovel_xxx,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי רק מעבד וזיכרונות ( כ.מסך כשיצא R600 חחח ) טוב ככה מעבד עכשיו יש לי AMD 64 3000+ תושבת 939 וזיכרונות נירא לי של KINGSTON הם DDR400 אני מביא כנירא מ NEWEGG את החלקים ראיתי את המעבד הזה שם - AMD Athlon 64 X2 4600+ Toledo 2.4GHz Socket 939 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103627 וזיכרונות יש לי 2 זיכרונות של 512 עכשיו אם אני מביא עוד 2 זיכרונות ( כל אחד של 512 ) אם CL 3 ( שלי 4 או 5 נירא לי ) זה יעבוד טוב ביחד או שיהיה בעיות ?!

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  24. הזמנתי מחו"ל QX6700 ES ב 940 דולר כולל משלוח! שווה? קראתי המון על המעבד והבנתי שהוא הרבה יותר עדיף על הQUAD של AMD.... מה דעתכם על גרסת ה ES אגב? יש לה יתרונות על הגרסה הרגילה? ועוד שאלה ה ZALMAN 9500 LED שלי יספק אותו?

• 107 תגובות
    • 7.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים