עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sxs,

אני קצת לא מעודכן מבחינת לוחות אם לAMD, רציתי לדעת מה הצ'יפסט הכי מהיר כיום, ואיזה לוח שמבוסס עליו הכי טוב ושניתן לקנות אותו בארץ ?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Make_Party,

יש לי מחשוב intel pentium 4 530 3000mh 1024mb ddr 400mh Asus P5S800-VM עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב אז אני רוצה להחליף לוח חשבתי על 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E עכשיו אמרו לי שאני צריך להחליף זיכרון בישביל הלוח זה נכון? עם המעבד שלי מתאים ללוח?

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  3. פשוט הציעו לי את שניהם באותו מחיר TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר 747 ש"ח או KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מה לקחת?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by LaCostE,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=670 הוא תומך בזכרונות 800MHz ? אם לא עידכון ביוס או משהו יכול לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. טוב אם כבר אני מחכה ל DX10 אז אני אמתין כבר לזה..... (ממש לא) http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=764285

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by yanivchik,

קניתי חלקים והרכיבו לי את מחשב. קניתי מעבד של Core 2 Quad Q6660 2.4Ghz 8MB cache s775 1066Mhz אז המהירות של מעבד זה הוא 2.4 אבל בפועל במחשב החדש שלי מראה (בזמן שמדליקים את מחשב) שהמהירות שלו הוא 2.13GHZ האם יש סיבה לכך או שעבדו עלי ושמו מעבד חלש יותר?? אין לי מערכת הפעלה בנתיים... תודה לכל העונה...

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  7. במספר חנויות די גדול ה1700 מתחיל להעלם... הפסיקו את היבוא שלו? ואין סיכוי שהפסיקו את היצור... הם הרי עוד מייצרים 1700 ועכשיו גם חוזרים קצת ל 1600 או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. 2 זיכרונות של :CORSAIR כל אחד 1G - 400MHZ DUAL. CMX1024-3200C2PT XMS3200 1024MB 2-3-3-6 184 DIMM Platinum פתאום המחשב נתן לי מסך כחול. ומאז מאתחל תמחשב 20 שניות אחרי הדלקתו וחוזר חלילה. שמתי זיכרונות של מחשב של אחותי והכל עובד. ועם שלי (2X1G) מאתחל שוב ושוב. ניסיתי עם כל 1G לחוד, ושמתי לב שאחד מהם הוא זה שמאתחל. 1. האם זה אומר שהזיכרון הלך? או ניתן לתקנו? 2. האם אוכל להחליפו בארץ למרות שקניתי אותו ב NEW EGG ארצות הברית והביא לי אותו חבר? ...אין איזה אחריות עולמית על זיכרונות? 3. כואב הלב בארץ זה עולה 960 שח....וגם זה לא כי הם נמכרים רק בזוגות ולי יש אחד תקין. מה שאומר ש2 חדשים יעלו לי 1980 שח!!!!!! עזרו לי חברים, אני מבקש את עצתכם. תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. שלום, אני לקראת שדרוג של המערכת הנוכחית שלי, הקנייה של החלקים תעשה מאתר www.newegg.com ויביאו לי אותם לארץ. הלוח שבחרתי הוא Asrock z77 extreme 4, המעבד - I5 3570K הדברים היחידים שלא נסגרתי עליהם הם הזיכרונות. יש מבחר כל כך גדול והרבה סטים מומלצים (corsair vengeance, gskill ripjaws וכו') אני חושב שאני אלך עם סט של 2 סטיקים 4GB כל אחד (יש הצדקה לקנות 16GB?) לגבי מהירות, יש סיבה לקנות זכרונות יותר מהירים מ-1600? לגבי שימוש- המערכת היא לשימוש כללי ועריכת תמונות בפוטושופ\לייטרום מידי פעם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. היום כמעט כל הזכרונות הם עם גופי קירור מולבשים עלייהם, איך אפשר לדעת איזה צ'יפים יש מתחת בלי להוריד את גופי הקירור? יש איזו תוכנה שמזהה אותם? תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by Royz,

שלום. אני צריך המלצה ללוח אם בשביל מחשב חדש: המעבד הוא amd 3800 dual core לא יודע עדיין איזה זכרונות אבל הם יהיו שני סטיקים של 1gig כל סטיק - ביחד 2gig כרטיס מסך כנראה7800 gtx כרטיס קול audigy 2zs הארד דיסק - לא יודע. שימוש: למשחקים בעיקר, לא לOC תקציב? עד 800 שקל. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  12. שלום, יש לי לוח אם מדגם GIGABYTE G31M-ES2L REV 1 מעבד INTEL E6300 2.8GHZ@3.5GHZ תדר שעון מעבד: 334X10.5 זיכרון נוכחי: KINGSTONE 2 GB 800MHZ כרטיס מסך: RADEON HD4650(SHAPPIRE CORE CLOCK 600MHZ@620MHZ MEM CLOCK 400MHZ@420 MHZ המערכת עכשיו יציבה מאוד אבל ברצוני לשדרג את הזיכרון ל4 ג'יגה. עכשיו יש 2 אפשרויות: או לקנות עוד סטיק זהה של KINGSTON. או לקנות זוג סטיקים מקצועיים במהירות 1066 השאלה איזה זיכרונות יתאימו לי פיקס, ובזה אני צריך את העזרה שלכם. רשימת זיכרונות מוסמכים מעודכנת של הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-g31m-es2l.pdf יש את הכרטיסים הנ"ל: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Chann השאלה איך הם יעבדו.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by patrik,

ASUS יתרונות: יציאות RGB לHDTV AMD Live Ready - מה זה?! תמיכה בDDR800 חסרונות: אין אפשרויות אוברקלוקינג וכיול ביצועים נרחבות כרטיס קול 5.1 אין יציאות אודיו דיגיטליות כלולות DFI יתרונות: יציאת אודיו דיגיטלית (אופטית) כרטיס קול 7.1 אפשרויות אוברלוקינג וכיול ביצועים נרחבות מאוד לעומת הASUS חסרונות: אין יציאות RGB לHDTV (לא משמעותי אם הטלויזיה היא LCD שלרובן יש כניסה של VGA) לא AMD Live Ready תמיכה עד DDR667 יש מה להוסיף? אז מה עדיף? תודה.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by galz,

אוקיי כרגע יש לי במחשב 2X256 גולדן דרגון 3200 של גייל. דיואל צ'אנל כמובן. אני רוצה לדרג לג'יגה ראם. עכשיו, להוסיף עוד 2X256 אותו דבר יעלה מחיר סביר. אני פשוט מוסיף את שני הסטיקים החדשים בסלוטים 2 ו 4 והדיאל צ'אנל נשמר נכון? האם תהיה פגיעה בביצועים? מעבר לזה, אני באמת באמת מעדיף לקנות שני סטיקים של 512 ולהשתמש רק בהם. הבעיה היא שהגייל שיש לי עכשיו יהיו חסרי שימוש, ויותר מזה, ג'יגה זכרון ברמה מגיע ל 2000 שקל. אני מאד נרתע מזה (למרות שיש לי את הכסף). מה אתם חושבים? כדי להשאר אם מה שיש לי ולהוסיף עוד שני סטיקים מאותו סוג? אן כן, כמה זמן יחזיק ג'יגה זכרון לדעתכם? שה? שנה וחצי? אני מרגיש שאני עדיין יכול לעבוד עם 512 זכרון בלי הרבה בעיות ושאולי כל זה מיותר. אולי עדיף לי …

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by credo,

שלום! היום כבר כמעט גמרתי להרכיב את המחשב החדש שלי ונתקלתי בכמה בעיות! 1)יש לי מארז של COMPUCASE 6A19 ויש לו שני מאווררים של 12MM ולשניהם ביחד יש חיבור משותף.. עכשיו חיברתי את זה ליציאה בשם SYS_FAN. ויש לי עוד יציאה של מאוורר מהספק HEC 475W שלי (WTF) אז אי לא יודע לאן לחבר.. יש לי רק חיבור בשם NB_FAN והוא בעל רק 2 פינים : מה לעשות?? 2)עכשיו ההרד שלי בחיבור SATA , חיברתי את הכבל האדום של SATA ללוח וגם חיברתי לספק ... (זה שני חיבורים ממש ליד השני..) עכשיו אני רואה יש לי עוד יציאה לספק כמו בכל CD-ROM ו הרדיסק רגיל .. האם צריך גם לחבר ליציאה שניה? 3)חייבים לחבר משהו ליציאה של CD_IN ? כי גם בצורב דיוידי וגם בכונן רגיל לא קיבלתי שום כבל לחיבור! 4)יש פאקינג דרך לסדר א…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  16. אהלן אני יודע שיש לי זיכרון DDR 3 בנייד 2 GB איך אני מברר בידיוק איזה זיכרון זה מבחינת מהירות וכ'ו? יש תוכנה כשלהיא תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by פייכלה,

יש תקן sli ללוחת אם שתומכים ב 2 כרטיסי מסך של nvidia אם אני הולך על כרטיסים של ati x800 אני צריך לוח תומך בתקן אחר ? אפשר לקבל המלצה\לינק ללוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שלום קניתי 2 סטיקים של זיכרון DDR 1GB ורציתי להוסיף אחד מהם למחשב שלי שיש בו כבר 2 סטיקים של 500MB כל אחד. כשהוספתי סטיק אחד מהחדשים, המחשב לא עולה, המסך אפילו לא מציג כלום. ניסיתי להחליף סלוטים ולא עבד.. הדבר המוזר הוא כשאני מוסיף את שני הסטיקים החדשים בנוסף ל- 2 הישנים של ה-500MB, הכל עובד מצויין. יש למישהו מושג למה זה קורה? הסטיק השני מיועד למחשב אחר כך שאני מעוניין להפעיל את המחשב הזה עם סטיק חדש אחד. עדכון: עידכנתי את ה-BIOS ועכשיו אמנם המחשב עולה, אבל אני לא מצליח בשום סידור שהוא של הסטיקים לעלות עם יותר מג'יגה וחצי. בקומבינציות מסויימות הוא מזהה רק 1 ג'יגה וגם חצי ג'יגה, בכל האופציות שלושת הסטיקים בפנים (2 של חצי ג'יגה ואחד חדש של ג'יגה). איך אני גורם למחשב לזהות א…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  19. יש לי לוח אם שקניתי חודש שעבר GIGABYTE GA-G31-S2L כנראה עם כרטיס קול און בורד HD REALTEK עכשיו קניתי רמקולים של אלטק לנסינג והרמקול השמאלי כל הזמן מזייף לקחתי אותו ל"פנדה" חיברו אותם שם הרמקולים הפסיקו לזייף עבדו פצצה החזרתי אותם לבית אותה הבעיה ניסיתי לחבר ל MP3 שומעים סבבה ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של GIGABYTE כלום.......איך אנ ייודע אם זו בעיה בכרטיס קול שעל הלוח אם

20. כפולי הליבה הרי אמורים להיות מתאימים לשני התושבות. אך כאן הנקודה שאני לא מבין, כיצד זה הגיוני שאותו מעבד יתלבש על שתי התושבות?? בתודה מראש וחג שמח.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  21. קראתי כמה הודעות בפורום וראיתי כל מיני הודעות שהיה כתוב בהם ש DUAL CORE נותן ביצועים פחות טובים במשחקים 1. זה נכון ? 2. מה זאת אומרת ביצועים ? אני לא מבין.. מהירות אולי ?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by lmlm,

אין הרבה מה לכתוב : http://techreport.com/etc/2006q2/woodcrest/index.x?pg=1

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by marvje,

תקציב 1650 +- ש"ח מבוסס AMD 512MB RAM חובה לוח אם עם AGP (כי יש לי gf 6600nongt agp) הציעו לי את הלוח ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E שיש בו גם PCI-E וגם AGP זה טוב שיש בזה את שניהם או לא ? תודה :-]

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by enkil,

להלן המפרט: Athlon 64 X2 4200 GA K8 NF-9 2xDDR2 512mb 3-3-3-8 2xDDR2 256mb 2.5-3-3-8 (ב BIOS התזמון הוא 3-3-3-8) הזכרון עובד ב 200MHZ, המעבד ב 2200MHZ, ה BUS ב 200MHZ. לא נעשה OVERCLOCK. MEMTEST86 רץ 8 שעות מבלי לגלות כל בעייה. S&M לעומתו, הודיע על בעייה בסוף הסיבוב הרביעי. כאשר אני מוריד את מהירות הזכרון ל 166MHZ אין שום תקלות. מה יכול להיות מקור הבעייה?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by es88,

C2D 6320 1.8GHZ, Asus P5B, 4GB, HD4770, Toshiba Lcd 42 המחשב נקנה לפני שנתיים, לפני זמ מה הוספתי זיכרון והחלפתי כ.מסך. בסה"כ עם המחשב אני משתמש לשימושיים ביתיים, ואם זה משחקים אז רק Pro Evoltuion. יצא הדמו של המשחק החדש, לפי הדרישות המומלצות שלו, אני בסדר גמור, מלבד המעבד שהוא רושם לי לידו "BAD", ליד שאר הדברים רשום לי "GOOD". הדרישות של המשחק הוא למעבד - Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor, ולי יש 1.8GHZ, כמה באמת אני אמור להרגיש הבדל בביצועים של המשחק בגלל זה? אם אני מנסה לשחק על רזולוציה יחסית גבוהה שמוגדרת במשחק על 16:9 (הכי טוב למסך טלווזיה שלי) 1280X720, אז המשחק רץ חלק, בלי תקיעות, אבל מסתבר שאיטי יותר פשוט בתנועות השחקנים, מאשר למשל רזולוציה של 1024*76…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים