עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by A-10,

לכל חגיגה יש סוף .... https://www.tomshardware.com/news/intel-says-goodbye-to-rocket-lake-cpus לידיעתכם

2. שלום.. אני רוצה לקנות זיכרון חדש (DDR400 512MB) ואני צריך לדעת מה-CL/CAS של הזיכרון שיש לי עכשיו.. איך אני יכול לדעת ?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by guy_pr,

שלום לכולם יש לי שאלה. אני כבר כמה זמן מיתלבת איזה מחשב ליקנות אני מיתלבת בין AMD לבין INTEL אני יודע שבמחירים AMD יותר זול אבל אני מפחד ליקנות אותו ביגלל שאני לו כול כך בטוח שהוא טוב כמו INTEL עודה לכם עם תמליצו לי איזה ליקנות .ומה ההבדל בין השנים שיש אפרשי מחירים כולך כך גדולים . גיא .

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  4. דיברתי עם מוכר בחנות אחת והוא התחיל לדבר איתי שעות והוא אומר שהלוחות אם של אינטל ממש ממש גרועים ואם אני אקח נגיד את הגרסא הכי זולה של ה p55 של אינטל ויש לי כרטיס מסך 5850 אז במשחקים אני יכול לקבל אפילו 30% פחות fps מאשר אם יהיה לי לוח של אסוס למשל.. מה אתם אומרים? ודרך אגב אני רוצה לוח פשוט מכיוון שאני לא רוצה OC או CF בעתיד ולא צריך פי'צרים וכו'. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5618

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם אני אוכל לצרף את הזכרונות הבאים ביחד, על אותו לוח: Samsung 3200 512MB DDR והשני Samsung M3 68L3313CT1-CB0 PC2100 (133 MHz) על לוח EPOX 8rda+ (DDR400) האם יש מצב?

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום חברים כבר שבועיים אני מנסה לסגור מפרט מתאים לדרישות שלי הסכום עד 5000 לא כולל מסך ומעט OC ,במחשב מיועד למשחקים וסרטים (ומחובר למערכת קולנוע בייתית איכותית) הבעיות שנותרו הם בעיות הליבה : 1. לוח אם:GIGABYTE GA-P35C-DS3 or ASUS P5KC לכן בעצם פניתי לפרורום הזה, הבנתי שהלוחות דומים ב P35C לא ניתן לבצע OC בכלל לפי מבחני בדיקות בפורומים מחו"ל כי הוא לא יציב בOC היטב . לגבי ה P5KC הוא מתומודד טוב יותר ב oc . הבעיה השניה היא , הרי לא כולם משתגעים על הלוחות הללו שמאחדים את יכולת DDR2 וDDR3 . כנל לגבי המעבדים , הבנתי שבאחד מהלוחות יש אופציה ל 8G DDR2 , ורק 4 לDDR3 דבר שהופך את ה-DDR3 לפחות כדאי בכל קרה, ואני שואל : אני רוצה מחשב ל-4 שנים בערך האם עלי לקחת לוח שתומך ב DDR2 וDD…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  7. שלום, לפני כמה זמן הוספתי 2 סטיקים של 512 (400MHz) מסוג DDR. לאחר הפעלת המחשב, וידאתי כי אכן הזכרונות זוהו כמו שצריך ע"י המחשב והכל תקין אך לאחר מספר דקות של עבודה עם המחשב, הופיעו לי כתמים על המסך (מעין קשקושים צבעוניים לא ברורים) והמחשב פשוט נתקע. לאחר ריסט זה נפתר אך לדעתי עלול לחזור לאחר זמן מה של עבודה עם המחשב. מישהו מכיר את הבעיה/תופעה הזאת? מישהו יודע כיצד לתקנה? תודה רבה לעוזרים! חג שמח!

8. היי איזה לוח אם+זיכרונות+מעבד דרושים בשביל עריכת וידאו HD ב adobe premiere cs4 ו Adobe After Effects CS4 ? אני מדבר על מערכת 32 ביט

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

חברים שלום, למי שיש ניסיון עם הלוח הנ"ל או גירסת ה LT... משום מה לוקח ללוח מרגע הדלקת הלוח בערך 5 שניות עד שהמסך נדלק. האם זה תקין? הלוח תקין אין שום בעיות עריכה: ה Debug של ה 7seg מראה C1 למשך זמן מה, ואז 25 , 26 ואז נדלק המסך אחרי כל התהליך שלוקח בערך 5-6 שניות

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין אולי לשדרג את המחשב שלי, יש לי כמה שאלות 1 - איזה מעבד שהלוח שלי יתמוך בו יהיה הכי משתלם לקנות? 2 - האם כדאי להוסיף זיכרון? 3 - האם כדאי ביכלל לשדרג את המעבד או שעדיף כבר לקנות לוח+זכרון+ מעבד חדשים? תודה לעוזרים

11. Started by ArtyPP,

אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by mmzda,

במערכת שלי מותקנים כרגע 2*64 ו2*128 סטיקים של זכרונות RDRAM על לוח אם אינטל d850gb(אני חושב שזה הדגם) לאחרונה קניתי שני סטיקים של 256 וניסיתי להתקינם(יש לציין שהם משומשים), ניסיתי להשתמש בהם במקביל עם הסטיקים של 128 וגם עם הסטיקים של ה64. לאחר ניסוי וטעיה העברתי את הסטיקים בין הסלוטים בכל הקומבינציות שיכולתי לחשוב עליהם והמחשב סירב לעלות(ליתר דיוק לא הדליק את המסך, לא היו ציפצופים או שרצים אחרים) בשלב מסויים המחשב התחיל להריץ את ווינדוס(XP אם זה משנה) וביצע איתחול באמצע. הפעלתי במצב בטוח והכל עלה כרגיל. אחר כך העלתי שוב במצב רגיל והמחשב עלה מעולה(כאשר הוא מזהה את כל 768 המגה) אך לאחר 5-10 דקות של פעולה המחשב קרס ושוב לא הצליח לעלות(שוב עם הבעיה שלא הדליק מסך). השאלות: האם…

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by roisg,

שלום, מה ההבדל בין לוח אם סדרה 75 ו77? המחשב אמור להיות i3 לצורכי אינטרנט ואופיר וסרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  14. שלום לכולם וחג שמח! אחרי יום שלם של חיפושים לסיבה שהספק שלי לא מספק כוח למחשב ומתחיל לצפצף מצאתי שהסיבה היא לוח אם פגום. הלוח היה Gigabyte P35C-DS3R, שירת אותי מעולה ומחפש משהו באותו הסיגנון. מה שאני מחפש מהלוח: לא מתכנן שום OC, רק רוצה לוח שיחזיק את המחשב ביחד ולא יעשה צרות. תמיכה ב4+ זכרונות DDR2. תמיכה במעבד Intel core 2 duo E6600. 6+ חיבורי SATA2. מבחינת גודל (לא יודע אם זה רלוונטי אבל אציין) יש לי מארז Tower ככה שכל גודל יתאים. שאר החלקים שברשותי הם: Asus 8800GTX Crucial Ballistix DDR2 1gb x4 Enermax Infiniti 720w בנוסף ללוח מתאים אשמח מאוד להמלצה לקירור אוויר למעבד, זול ויעיל.. כמו שציינתי אני לא מתכנן שום OC ורעש לא יפריע, רוצה משהו שפשוט ישמור על המעבד בטמפרטורה…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by Psyco_Dad,

היי לכולם לחברה שלי יש מחשב 2700 AMD עם ג'יגה זכרון לוח של NFORCE אבל מה המחשב איטי בטירוף ביחס לשלי גאשר לי יש 2000 AMD עם חצי ג'יגה זכרון ולוח פשוט של ג'יגה בייט עשיתי לה פירמוט... ועדיין אחר כך המחשב נחנק שוב פעם אחרי פעולה של כמה שעות דבר שלא קורה אצלי. בדקתי וחיטטתי בעזרת CPU-Z במחשב שלה ונדהמתי לגלות שהזכרונות שלה הם 166MHZ עם שם מוזר של DDR-SDRAM , בעוד שלי יש זכרונות של 333MHZ DDR. הידע שלי במחשבים הוא מאוד נרחב לגבי תוכנה אז אין מצב שהמחשב איטי סתם ככה בגלל תוכנה מסויימת, אבל שאלתי היא לכיוון הזכרונות: האם הגיוני שהזכרונות שלה גורמים למחשב שלה להיראות כמו שהוא כרגע...? האם שווה להשקיע על זכרונות מהירים יותר והתוצאות יהיהו בהתאם?.. יש מצב שזה גם נוגע לרכיב אחר של…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  16. ברור שDDR אבל עד איזה תדר אני יכול להגיע וכנראה שאקח 1G . והאם אני יכול לקחת כל זיכרון DDR ? גירסת הלוח: MS-6787 ver.2

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  17. תקציב 500-600 2GB יש לי מחשב חדש אבל הזיכרון שלי ג'נרי ואני לא יודע אם הוא יהיה מסוגל לעמוד באובר קלוק אז אני רוצה לקנות

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  18. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1190 1 1190 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8HDA5J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 2 980 או ??? P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 990 1 990 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA 460 1 460 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 2 980 או ??? P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) ?512MB Kingmax BGA? ?P-4C800-E(875P)SATA,GBL?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. יש לי מעבד 1300סלקון 013 מיקרון הוא יעבוד על הלוח הנ"ל ASUS CUSL2? כי חישפתי באתר של אסוס השידרוג ביוס האחרון שמצאתי זה לשנה 2001.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by Merovingian,

1) מישהו מכיר את הזיכרון: LD-T1024-6400 1GB DDR2 - PC-6400 800Mhz (2x512MB) Memory kit CL5 - OEM אני יכול להשיג אותו ב- 754 ש"ח. שווה? 2) מה ההבדל בין CL5 ל- CL4? האם עדיף לקנות זיכרון במהירות 533 ו- CL4 או 667 ו- CL5?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by alias,

משהו שמע על החברה twiness משהו כזה איך הם ??

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by zipdrive,

במחשב שלי היום יש לוח אם gygabyte GA-P35-DS3 שעובד עם FSB 1333. חבר שלי קיבל מאינטל (כעובד) מעבד QX9770 שלא עובד אצלו וחשב לתת לי אותו. לפי האתר של ג'יגהבייט, הלוח יכול לתמוך במעבד הנ"ע עם שדרוג ביוס + המהרה. אני מניח שזה בגלל שה- QX9770 אמור לעבוד עם FSB 1600. השאלה שלי היא- מה הדיוק צריך לשנות בהגדרות ה- BIOS. תדר FSB? מכפיל כלשהו? להעלות מתח? והאם יהיה צריך קירור נוסף כלשהו, לדעתכם (הלוח עצמו בא עם צלעות קירור ללא מאוורר).

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by Sarlula,

מה דעתכם על 965P-S3? יש סיקור\מאמר\משהו עליו? ביקורות טובות? ומה בקשר ל-OC?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. Started by orior123,

ברצוני לאפשר יכולת הצגת HIGH DEFUNUTION תמונות ווידאו של סרטים ומצלמות. 1. מה ההבדל בין לוחות האם המובנים G31 ו G41 ? האם יש הבדלים בין מעבדי התצוגה 3100 ו 4500 בכלל ובהיבט ה HIGH DEFUNUTION בפרט. 2. מה ההבדל בין E5300 ל E7300 בכלל ומה רלוונטי להיבט ה - HIGH DEFUNUTION. 3. יש לי שתי אפשרויות בחירה במחיר כמעט זהה - לקנות יד שניה כרטיס מובנה ומעבד: G41 עם E5300 או G31 עם E7300. מה עדיף? 4. במידה והלוחות המובנים לא תומכים ב - HIGH DEFUNUTION , האם כדאי לקנות אותם ולהוסיף כרטיס מסך PCI ? האם יש המלצות לכרטיס ספציפי לא יקר ? אשמח מאד לקבל כל עצה ועזרה ביחס לשאלות שלעייל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  25. נשרף לי הלוח אם P4T533-C, אחרי שנסיתי לאתר לוח אם דומה ללא הצלחה, כרגע מצאתי את שני התחליפים : Albatron PX865PEC Pro V2.0 Socket 478 Motherboard DFI Infinity 875P Socket 478 Bulk Motherboard http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=intel478.h אשמח להמלצה על אחד מ-2 לוחות האם. ההתלבטות העיקרית שלי היא האם במקום לרכוש לוח + 1 גיגה זכרון שיעלו לי 1000 שקל או לרכוש חלקים הכוללים מעבד חדש+לוח+זכרונות בתקציב של עד 1500 שקל. הבעיה היא כי המחשב משמש גם לעבודות פוטושופ, ולכידת וידאו. אולם, אם לא תהיה ברירה אעביר את כרטיס הלכידה למחשב אחר? אם ללכת על חלקים אחרים - על איזה מפרט הייתם ממליצים? איך התקלות מגיעות בזמן לא מתאים

• 6 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים