מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם GA 8ST 800 של ג'יגבייט אל הלוח מחוברים HDx2 & CDx2 וזהו! נגמר המקום השאלה היא כזאת אם אני ירצה להוסיף עוד HD ו CD איך אני יכול? שמעתי על בקר IDE שמחובר דרך PCI אבל ממה שהבנתי הם לא ממש מהירים כמו הבקרים המובנים תודה לכל העוזרים והיועצים
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב האם אפשר להרכיב מעבד של AMD על לוח של INTEL ? והאם AMD 500MHZ יותר טוב מסלרון 667? ואם אני מחליף גם לוח כל הכרטיסים יתאימו לי?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האים אפשרות להפוך שרת שיעבוד כמחשב אישי??? כלומר לשחק עליו משחקים לגלוש באינטרנט וכו אם כן אז איך...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני צריך 256 SDRAM אבל אני לא יודע עם חד צדדי יתאים לי כי לי יש דו-צדדי
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, עיינתי במפרטי המחשב המומלצים, ושמתי לב שגם במפרטים היקרים ביותר אין המלצה למעבד prescott הכוונה לפנטיום 4 LGA775 עם L2 1MB יש סיבה לכך?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היה לי לא מזמן ויכוח בנושא, והוא טען שהפנטיום יותר חזק ב בFPU ושה Athlon הוא טוב רק למשחקים (חחחחח....) עכשיו, אני יודע שזה לא נכון ואני צריך לינק לאיזה כתבה בנושא כדי שאני אוכל להוכיח לו את זה.. תודה מראש
-
שלום יש לי מעבד 3000+ חדש עם לוח של EPOX ותמיד ב CPU Z הוולט היה ככה 1.55 שככה זה גם בביוס! ופאתום אני שם לב שהמעבד קר יותר ב 5 מעלות והוולט מראה עכשיו 1.320 V! ולא נגעתי בכלום בביוס וזה נשאר שם 1.55 מה לעזעזל קורה כאן? בנתיים המערכת יציבה וקרה יותר אבל זה לא אמור להיות ככה לפי הבנתי.. המעבד צריך לקבל 1.5 ולא 1.3? יש מצב שהלוח נפגם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מעבד שמצאתי בבית אחרי הרבה הרבה זמן.... אני צרך דרך לבדוק אם הוא עובד כי אני לא יודע אם להזמין את הלוח או לא אני רוצה ללחוץ או קיי להזמין אבל.. אני לא יודע מה המצב שלו עזרה בבקשה אין לי חברים עם איי אם די ום אם היה להם הם היו פוחדים שאני יפתח להם את המחשב וחנות רוצה 190 שקל לשעה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הגי פורס 4 MX שיש על הלוח משתמש בזיכרון המערכת או בזיכרון יעודי לו??? ועם הוא משתמש בזיכרון המערכת, מה הבדלי הביצועים בינו לבין כרטיס MX אחר?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך מעבד barton 2500 נותן ביצועים בסנדרה אשר מקבילים ל2200 מבחינת נתונים יבשים חלקכם אמרו לי שזה לפי תוכנה מראה ביצועים ירודים אבל הביצועים בשטח בתאלכס מהירים יותר מ2400 axp אבל אני עדיין לא מבין איך זה? המעבד עובד על 1830 קיבלתי בתוכנה פי סי מארק 2002 רק 5500 על המעבד בעוד שלחבר שלי יש מעבד 2400 axp והוא מקבל 6500 איך זה הגיוני? אני אשמח אם מישהו שיש לו ברטון 2500 יפרסם את התןצאות שלו וישווה אותן לשלי תודה רבה משתמש מודאג
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות את המפרט הבא. אנא תאמרו מה עלי להוריד ומה עלי להוסיף, ומה אינו מתאים למפרט, והאם עדיף HT של פנטיום על AMD64 השימוש במחשב הוא לכל הצרכים החל מקידודי וידיאו עד לסימולטורים, וברצוני לשמוע ממומחי האתר, האם לקידוד עדיף אינטל על ה- 4. וכן לבי הזיכרון, מה ההבדלים בין אוריגינל ולא אוריגינל וכו'. תודה. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray לוח אם: Gigabyte GA-K8VT800 זיכרון: DDR 256X2MB 3200 Samsung Original Memory פתרון קירור: Zalman CNPS7000A-Cu קשיח: WD120GB 7200 8MB Buffer SATA מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 300W
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
סביר להניח שאני כבר כנראה לא כל כך מכיר כאן אף אחד אך עדיין.... בשלושה חודשים האחרונים אספתי כאן מספר לא קטן של חלקים לבניית תחנת עבודה של שני מעבדים לצרכי עבודה לצערי אני נתקלי בקושי שאני חייב עזרה חיצונית על מנת לפתור כי עזלו האמצעים וגם הכוח כבר מדובר מחשב מבוסס על שני מעבדים מסוקט 2011 מסוג E5 2650 ES לוח אם מסוג asus z9pe-d8 ועוד רבים טובים הרכיבים פשוט זה עיקר הבעיה בעקרון אני נתקלתי בשגיאה שהופיע על חיישן הלוח ותהייתי מה זה אומר בדיקתי בספר שגיאות וההפניה היתה שהלוח לא מסיים לטעון תמעבד דיברתי אם ASUS בחול שלחתי להם את הלוח אם קוד השגיאה חיכיתי שבועיים בסבלנות הם תיקנו אותו לדעתם והרכבתי וזה שוב חוזר על עצמו ועכשיו נשאלת השאלה איפה הבעיה?? בלוח??? או במעבדים??? …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני כרגע מרכיב מערכת מחשב חדשה, ראיתי באתר של GB שהם בדקו אילו סטיקים של זיכרון מתאימים ללוח אם שקניתי, אך אני מעוניין לקנות זכרונות שלא מופיעים בטבלה זו, כמובן שהזיכרונות שאני קונה יהיו בתדרים שהלוח אם תומך, אך האם יכולה להיות איזה שהיא בעיה אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן. כרגע יש לי במחשב: OCZ DDR2 PC2-6400 GOLD GX XTC DUAL CHANNEL 800MHz DDR2 CL 5-5-5-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) Volts 1.8V אני רוצה להוסיף את הזכרון הזה וזה הפרטים שמצאתי עליו באתר היצרן: האם צפוייה להיות בעיה בין הזכרונות החדשים לישנים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו לקנות מעבד + לוח הבעיה העיקרית שלי כרגע היא המחיר והמבחר. מבחינת מבחר אין ממש תחרות ו אינטל אוכלת את AMD בתקציב של 1100 שקע ומעלה וזה לא טוב כי זה אומר שאין ממש תחרות בשוק ואינטל יכולה להשאיר את המחירים גבוהים. השאלות: (אני לא ממש מעודכן) 1. יש אולי איזה שמועה על ירידת מחירים לקראת החגים בקשר למעבדי אינטל ? (התקציב שלי למעבד עד 800 שקל - וקצת גבוה לי 1100 שקל למעבד) 2.מתי צפויים להיכנס המעבדי ה K8L החדשים של AMD ? והאם שווה לחכות? 3.בעיה נוספת היא המחבר הממש דל של לוחות תוכמי C2D, וזאת סיבה נוספת שגורמת לי לעקב את הקניה, המבחר מאוד דליל והמחירים בשמיים. אני מאוד אוהב את הלוחות של ATI, הביצועים שלהם מדהימים והמחירים מאוד הוגנים, מישהו שמע אולי או …
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13151 ראיתי את אותו מחשב גם בתיאלנד למכירה במקום אני מתבלבל ? או שאני לא מתבלבל .???
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התחילה קצת ירידת מחירים של הזכרונות או עדין לא?? ואם לא מתי כבר ? :'(
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי חברים , נכון להיום ה SETUP שלי הו P4GD1 לוח אם PCI-X עם תושבת 478 , P4 3.0 GHZ 2 GB High End Memory (Ocz Platinum) Gigabyte 1900xt אני גיימר , אבל אני מתחיל להרגיש שה CPU שלי מתחיל להחנק במשחקים...הואיוצר צוואר בקבוק , בכלל כל ארכיטקטורת ה 478 והפיסיאיי אקספרס לא פועלת משהו. אז הבאתי לוח חדש , שתואם את הזכרוןשלי - Asus A8R32-MVP ותושבת 939 , ונכון לעכשיו אני מחפש CPU שיספק אותי. אני לא לוקח בחשבון את ה CPUים החדשים של INTEL שהבנתי שמנצחים את גרסת ה FX בגדול. את ההזמנה אני בכל מקרה לא עושה מהארץ , אז מחירים כרגע קצת פחות רלוונטיים אז על מה כדאי לי ללכת? מה בכלל ההבדים? FX60 , 55 , 57 - 939 x2 למינהם... או אופטרונים למינהם... תודה ויום טוב =)
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הרי שיסימו לבנות את המפעל החדש חלק מהמעבדים של אינטל ייוצרו בארץ כלומר לא יהיו מיסי יבוא עלות משלוח מחו"ל וכו' השאלה שמתבקשת האם זה יתבטא במחירי שוק בארץ????
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כחודש הלך לי המחשב שהיה אצלי בערך חמש שנים-פנטיום 3 חודש לקח לי להתעניין/לקבל אינפורמציה חדשה דרך האתר שלכם בנוגע ללוחות אם, זיכרונות ולמעבדים של ימיינו ולהחליט לבסוף על מחשב שכולל את הלוח והמעבד שאני רוצה ואז ראיתי את הכתבה הזאת על ההוזלת מחירים של אינטל בעוד כ-4 חודש http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ראיתי שלאחר ההוזלה המחיר של הE6600 יהיה זהה למחיר של E6400 היום אז רציתי לדעת אם כדאי לחכות 4 חודשים ולקנות באותו מחיר את הE6600 .? האם ההבדל במהירות הכללית של המחשב תהיה שונה משמעותית בין הE6600 ל E6400 ? שמצדיק את החשיבה המוזרה שלי להיות 4 חודשים ללא מחשב פרטי (יש לאחותי בינתיים אני משתמש בו רק בערב) יש לציין שאני לא מבין כלום בOC ניסיתי ליקרוא על ז…
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי D830 3.2GHZ ויושב עליו TT BT אשר מוריד לו את הטמפרטורות לכדי 38+- במנוחה ועד ל 48 במאמץ מלא..של אפליקציות שונות ויישומים שונים במקביל. השאלה שלי היא האם כדאי לי ללכת על הC2D החדש ששמעתי שהוא הרבה יותר "קריר" מהסדרה D או שפשוט להישאר עם הD וכמה טמפרטורות בערך אני אמור לקבל עם הC2D והמאורר TT BT שיושב עליו ומקרר אותו?? 2.יש לי לוח אם P5ND2 DELUXE אשר על הלוח כתוב במאפיינים שהוא תומך DDR2667 ומטה..האם הוא יכול לתמוך בG.SKILL 2*1024MB 800MHZ?? ובאתר יצרן לא רשום פשוט אבל רציתי לשאול האם הלוח יכול לקבל את הזכרונות האלו תאורטית בתדר של 800 ולא להוריד לי את הזכרונות ל667 (חשוב לציין שהם מחוברים בDC) ואם זה יוריד לי אותם ל667 אז בכמה תהיה פגיעת הביצועים משמ…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי יש לי עוד שבוע יום הולדת ויש לי מעבד 1.7 של אינטל ואני רוצה להחליף מעבד עכשיו יש מעבד שאני הסתכלתי עליו ובתוכנה של החברה שלי אמרו לי שאני יכול מעבד עד המהירות 3066 mhz אז הנה המעבד שאני רוצהסוג המעבד: Pentium 4 , bit: 64 , ליבה: בודדת , זכרון מטמון(Cache): KBו 1024, סוג חיבור (Socket): LGA 775 , FSB: Mhzו 533, יצרן: Intel , מהירות מעבד: Mhzו 3060 פרטים נוספים... Pentium 4ו סוג המעבד 3060וMhz מהירות מעבד LGA 775ו סוג חיבור (Socket) 533וMhz FSB 1024וKB זכרון מטמון(Cache) בודדתו ליבה 64ו bit ויש לי פנטיום 4 עם ג'יגה זיכרון אז האם הוא מתאים לי???
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מעבד INTEL C2D E6400 + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B D.E זכרונות : G.SKILL PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT השילוש הזה יתאים לדעתכם למשחקים ואוברקלוק כשהם מתקיימים באותה הזמן?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מעבדים שהם פנטיום D הם מעבדים פנטיום 4 או דואל קור? שאלה קצת דפוקה אבל חברים שלי ואני מתווכחים פה...
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות לגבי התקציב(650) זה הטופ שאני יכול לשלם כך שאם יש אפשרות להסתפק במשהו זול יותר אני ישמח לשמוע כל עוד יש לו את הנתונים הבסיסים של 4 סלוטים לזיכרון, 667MHZ DDR2 ,SATA2 ,LGA775 GA-8I945PG http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G
-
- 12 תגובות
- 699 צפיות
-