מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, למי שיש ניסיון עם הלוח הנ"ל או גירסת ה LT... משום מה לוקח ללוח מרגע הדלקת הלוח בערך 5 שניות עד שהמסך נדלק. האם זה תקין? הלוח תקין אין שום בעיות עריכה: ה Debug של ה 7seg מראה C1 למשך זמן מה, ואז 25 , 26 ואז נדלק המסך אחרי כל התהליך שלוקח בערך 5-6 שניות
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי G.SKILL 2GB 800 , האם זה יתאים למערכת מאד ישנה, לפחות 3 שנים ומה יקרה עם אני ישים אותם? יש מצב שמשהו ישרף לי או ילך?
-
- 13 תגובות
- 743 צפיות
-
-
the following is the spec I happily adopted from your recommendations : מעבדIntel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 Biostar TForce P965 זיכרון פנימי DDR-2 1gb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 350 דיסק קשיח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty 345 צורבDVDRW BLACK ASUS1608P3S/PIONEER DVR-111DBK OEM - 2YEAR/1Y WARRANTY 230 POINT-OF-VIEW PCI-EX GeForce 7300GS 256MB DDR (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤ 320 Unfo…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי החליט להפטר מה- P 3 שלו ורוצה לקנות מחשב חדש המעבד שהוא החליט לקנות זה P 4 2.4 עם באס של 533 עכשיו אני צריך לוח אם תומך בבאס הזה. לא צריך שיהיה טוב למשחקים העיקר זה אמינות, וביצועים טובים יחסית בשביל עבודות משרדיות אני מעדיף שהצי'פסט יהיה של אינטל (לא שאני לא אוהב את SIS או את VIA) אבל לדעתו הם הכי אמינים וטובים... לא חייב להיות בלוח תמיכה ל- AGP 8 אבל מה שכן לפחות תמיכה לזכרונות של DDR 333 וזהו בעקרון נראה לי.. תודה לכל עזרה שתינתן..
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4593 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4625 המחיר של הקינגסטון היפרx יקר יותר האם ההבדל יהיה רציני כמו ההבדל במחיר?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב הייתי די סגור בהתחלה על מע' 64 ביט של AMD אבל כעת אני לא כ"כ בטוח, ערכתי חיפוש מוקדם וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לעניין אני רוצה לדעת איזה מן המעבדים הכי טוב ולמה? ומהם ההפרשים ביניהם ? אני עדיין לא מצליח להחליט איזה מע' להרכיב ??? אני לא בטוח שיהיה שימוש ל64 ביט בשנתיים הקרובות ונראה לי שמבחינת ביצועים האינטל לוקח, לא?
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם קיים לוח המתאים למעבדי הליבה הכפולה ומאפשר להתקין עליו גם מעבד עם ליבה בודדת ? :s05: הרעיון : ע"מ להוזיל עלויות לקנות עתה את הלוח עם מעבד חד וזול. בעתיד , אם וכאשר ירווח , להחליף המעבד לאיזה D960 שאז יהיה זול ופושט. בעבר הרחוק , הרכבתי על לוח סיאטל של אינטל מעבד סלרון זול 300MHZ, ולאחר שנתיים החלפתי לפנטיום 3 600MHZ בכלום כסף - אז השינוי היה דרמטי. האם קיימת אפשרות הזו גם כיום ? האם זה או ?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השרבורטורים שלו לא עובדים כמו שצריך והבוחונות לא מסתובבות כמו שצריך תקוע שם מסטיק בין הMhz הראשון לשני ואין לי מושג איך מוצאים אותו? cpu-z אמרה לי שהבוחנות שלי לא מסתובבות כמו שקניתי אותם. "your bochnot arn't working well check this problem out please before" מה לעשות בבקשה? הלוח אם שלי ב60מעלות כל הזמן. (נכון שווה? יש לי 5מאווררים) בבקשה עזרה!! אני חייב עזרה ויש לי עוד דבר. קניתי את הamd64 ושלחתי E-mail ל AMD הם אמרו שamd נוטים להיתחמם ולפעמים הבוחנות לא שוות) (עולות 20 שקל בטירה. סתם) והם אמרו גם שהשרבורטורים הם זולים מאוד בלי שום תוספת SSE 8. והקירור שמגיע עם זה הוא קירור מים ובטעות השתנתי פנימה אך זה לא עזר אם אמא שלי מוצאת את זה אני מת... לא נורא 600 שקל הלך... ואי…
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
משהו שמע על החברה twiness משהו כזה איך הם ??
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה עדיף 1)ASUS STRIKER EXTREM 2)Asus P5N32-SLI SE Deluxe 3)GigaByte GA-965P-DQ6 4)ABIt IN9 32X-MAX 5)ABIT AW9D-MAX ההתלבטות היא כזאת להשקיע בלוח אם תותח ואז זה חוסך לי כרטיס קול או לקנות לוח אם בסביבות 1200 ש"ח ולהוסיף כרטיס קול תותח XFI לשאלה השניה מה עדיף בתור מעבד אינטל 6300 ולעשות לו OC עד ליציבות מערכת לעבודה שוטפת או להשקיע עוד קצת באינטל 6600 וזה ינגוס לי בכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש חדש פה טרי עדיין ויש לי שאלה אני רוצה לקנות לוח ומעבד שיתאים לאוברקלוק ומעבד חזק (AMD בלבד) או אינטל שיהיה מיוחד ושמעתי על הדותן הזה אם משהו יכול להסביר לי מה הוא בילל...? *שהלוח יהיה SLI תודה הראש
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, לוח אם של Asus מדגם P5B-E Plus מותקנים אצלי 2 צ'יפים של 2 ג'יגה כ"א (כלומר 2048 מגה כ"א). משום מה בביוס מזוהים 3072 מגה בלבד. האם זה סביר/תקין/הגיוני ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מין רמקול שאפשר לחבר אותו ישירות על הלוח אם אין ברשותי בשימוש במקביל רמקולים, לכן אני מעוניין לחבר את הרמקול הפנימי הזה... אני מעוניין לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם מדגם asus m2n צירפתי גם תמונה של הרמקול... (אפשר לשמוע דרכו מוזיקה וכד' בעוצמה יחסית חזקה) http://www.2send.us/uploads/66a444f757.jpg תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1) איך אני יודע אם הזיכרון בפועל עובד בDual Channel? ניסיתי לראות במסך הבוט אבל לא שמתי לב שכתוב שם משהו לגבי זה. 2) יש לי לוח אם Asus A8N5X ומעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ -עד כמה עבודה בדואל צ'אנל מוסיפה בביצועים? קראתי באיזהו מקום שמישהו כתב שזה תוספת של רק כ-2% בביצועים..
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הוצאתי את המעבד מהלוח בטעות, עכשיו אני לא בטוח איך להחזיר אותו. המחשב בן 3 שנים, הבנתי שצריך לשים כל כמה זמן משחה טרמית, ואין לי מושג בנושא. אפשר לחבר את המעבד בלי לשים משחה? יש מדריך עם תמונות באיטרנט המראה איך מתקינים את המעבד? עם או בלי המשחה) במידה וצריך פרטים נוספים על המעבד או לוח אז אני אכתוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מצאתי זיכרון שנקרא pc100 ואני רוצה למכור אותו אבל הבעיה היא שאין לי פרטים עליו למה הוא שייך ומה עושים איתו? ואיך בודקים אם הוא טוב? ראו בתמונה: http://img43.imageshack.us/img43/6204/pc100.jpg
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף 4גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 1066, בהנחה שאני לא יבצע OC עתידי בכלל. המחיר כמעט אותו מחיר. מעבד מבוסס Q9300. תודה.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר HyperTransport 3.0 interface for AM2+??? מתוך מפרט של לוח אם של ASUS
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שני סטיקים של 2X512 PC 3200 שפועלים בדואל צ'נל (מצ"ב קובץ המראה את סוג הזכרונות) ברצוני להוסיף את הזכרונות הללו Kingston DDR2 512MB 667MHz CL5 אני יודע כי זכרונות אלו מהירים יותר אבל חשבתי שבבוא היום אני העביר אותם למחשב שארכוש בעתיד (זכרונות אלה ממש זולים כיום) האם הזכרונות יעבדו? תןדה רבה וחג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איזה תוכנות מומלצות? המפרט הוא E6300 ,512*2 667,INTEL965X מצאתי בינתיים בחיפוש של הפורום על התוכנה Super Pi ועשיתי בדיקה של 32M ולא הייתה שום בעיה ניסיתי גם בדיקה של 1M ויצא 30 שניות , התוצאה מתאימה למפרט? לי זה נראה די חרא כי אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל ראיתי שE6600 מוציא 21 שניות למישהו כאן יש E6300 סטנדרטי שגם מוציא 30 שניות? משהו דפוק אצלי במערכת? או שפשוט ההבדל בין ה6600 ל6300 =9שניות? איפה אפשר לראות תוצאות של מערכות סטוק ולא משופרות באוברקלוק? כל מה שהגוגל מוצא זה משופרים תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
לדברי ספק המחשבים שלי, יש לדילר שלו Asus P4C800 Deluxe במלאי !!! מחיר - $258 (לפני מע"מ כמובן) המעוניינים יכולים ליצור קשר עם /צונזר - אין פירסום בפורום!/ אני ועוד שני חברים הולכים על הלוח הזה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
במספר הערות נכתב שהמעבדים המהירים ביותר עולים יקר להחריד בגלל סיבות תמחוריות, ולא בגלל סיבות טכנולוגיות. הדבר לא מדוייק, ואנסה להסביר. כאשר מעבד נכנס לייצור, לא יודעים מה תהיה מהירות פעולתו. המהירות בסופו של דבר נקבעת לפי חלקיקי אבק מיקרוסקופיים, לפי תהליכי דיפוזיה, וכו'. תהליך ייצור מסוים, ברמת בשלות נתונה, יכול לייצר מעבדים עם ממוצע מהירות מסויים וסטיית תקן מסויימת. בסוף שלב הייצור המעבדים נמדדים. חלק נפסלים ונזרקים. למשל, yiled של 95% משמעותו ש-5% מהמעבדים נזרקים. המעבדים שלא נזרקו מחולקים לקבוצות הנקראות bins. למשל, bin ראשון בקצב 2.0, bin שני בקצב של 2.2, ו-bin שלישי בקצב של 2.5. הסיכוי שמעבד יגיע ל-bin השלישי הוא למשל 10%. מעבדים אלו הם, בהגדרה, יקרים יותר. לא ניתן …
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני חשבתי שאני יקנה מחשב בקרוב אבל ראיתי איזה חלקים אמורים להגיע לארץ ובכלל לצאת לאוויר העולם החלטתי שאני מחכה כמה חודשים ואני יקנה מחשב שווה באמת (אולי עד שאני יקנה כבר יהיו מעבדי ה-HAMMER). בקיצור אני חשבתי על לוח שתומך ב-DUAL DDR, ורציתי לדעת מה צריך בשביל להשתמש בזה כדי שזה יהיה אפקטיבי. איזה זיכרונות צריך להשים? מאיזה סוג? צריך זיכרונות מיוחדים שתומכים בזה או שרק צריך שתי רגילים? ואפשר בבקשה קצת הסבר על הטכנולוגיה ומה היא נותנת. תודה מראש. מחכה לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב P4 northwood 2.8GHZ בסוקט 478 לא שיניתי שום הגדרה בביוס (בדקתי מוגדר על מצב AUTO ) אני גם לא מבצע OC ועדיין המתח מעבד 1.6V בערך. השאלה שלי היא כזאת - קראתי בפורום שאסור לעבור את המתח הזה והמתח הנורמלי הוא בסביבות 1.585V האם זה תקין שהמתח מעבד שלי גבוה יחסית? או שזה לא נחשב גבוה? (מה תחום המתחים התקין למעבד זה בכלל) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הבא של אסוס P8Z68-V LE http://www.asus.dk/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-