מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
השאלה בגדול: איך הם עובדים? ובפירוט: נניח שיש לי מעבד עם 4 ליבות. אני מפעיל תוכנות במחשב שסך הכל צורכות 20% מיכולתה של ליבה אחת. האם ליבה אחת מהארבע תעבוד ב20%, והשאר ב0%, או שכל אחת תעבוד ב5%? אם זו האופציה הראשונה, מתי הליבות האחרות יתחילו לעבוד גם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון DDR2 533 או 667 (עדיף 667 ) בסטיק אחד של 1 GB כדי שבעוד חודש אני יקנה עוד אחד שיעבוד ב דואל ומהחנות נעה מחשבים או KSP ועד 600שקל אפשר גם טיפה יותר ראיתי את זה מה אתם אומרים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5855
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) - אני מחפש גם לוח עם ארבע סלוטים של זיכרון. - אז מה אתם אומרים האם כדאי לקנות אותו ?
-
- 13 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו לקנות מעבד + לוח הבעיה העיקרית שלי כרגע היא המחיר והמבחר. מבחינת מבחר אין ממש תחרות ו אינטל אוכלת את AMD בתקציב של 1100 שקע ומעלה וזה לא טוב כי זה אומר שאין ממש תחרות בשוק ואינטל יכולה להשאיר את המחירים גבוהים. השאלות: (אני לא ממש מעודכן) 1. יש אולי איזה שמועה על ירידת מחירים לקראת החגים בקשר למעבדי אינטל ? (התקציב שלי למעבד עד 800 שקל - וקצת גבוה לי 1100 שקל למעבד) 2.מתי צפויים להיכנס המעבדי ה K8L החדשים של AMD ? והאם שווה לחכות? 3.בעיה נוספת היא המחבר הממש דל של לוחות תוכמי C2D, וזאת סיבה נוספת שגורמת לי לעקב את הקניה, המבחר מאוד דליל והמחירים בשמיים. אני מאוד אוהב את הלוחות של ATI, הביצועים שלהם מדהימים והמחירים מאוד הוגנים, מישהו שמע אולי או …
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה ללוח אם + מעבד במחיר של עד 1700 לשניהם תודה!
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם תוכלו להסביר לי משהו קטן, קיימים ארבעה לוחות NF4 של ג'יגה כיום, Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 (רק השבוע הופיע) אני יודע מה כביכול מבדיל ביניהם,אבל מה שקצת מוזר לי הוא מדוע ה-Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 עולה ב200 ש"ח זול יותר מגם ה ULTRA וגם ה SLI,שהוא כביכול מכיל את שניהם... עכשיו אני תוהה על מה כדאי לי ללכת,אני רוצה שבוע הבא להזמין,נכון אולי היה כדאי לחכות אבל הבנתי שהלוחות האלה של ג'יגה מעולים,במיוחד שאני לא אוברקלוקר ולכן אין טעם לחכות ל DFI או MSI שחוץ מ OC יהיו שווים לאלה. מבחינת המחיר,אני מעדיף לא להוצ…
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מעבד שמצאתי בבית אחרי הרבה הרבה זמן.... אני צרך דרך לבדוק אם הוא עובד כי אני לא יודע אם להזמין את הלוח או לא אני רוצה ללחוץ או קיי להזמין אבל.. אני לא יודע מה המצב שלו עזרה בבקשה אין לי חברים עם איי אם די ום אם היה להם הם היו פוחדים שאני יפתח להם את המחשב וחנות רוצה 190 שקל לשעה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
Tomshadware פרסמו את תוצאות ההשואה שלהם לכל המעבדים הקיימים היום של אינטל ו AMD , בהחלט השוואה מרשימה הכוללת למעלה מ40 עמודים, פשוט מרשים המשאבים שיש לחברה הללו. בכל אופ כל מי שמתלבט איזה מעבד לקנות, הסקירה הזאת ממולצת מאוד www.tomshardware.com לא תתאכזבו
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מעוניין להוסיף 2X512 MHZ לזיכרון קים 2X1024 האם ניתן ? לוח ניתן עד 4 GB האם לא יהיו בעיות של 512 מצטרף ל - 1024 שני הזכרונות של קורסייר שני הזכרונות CL2 מערכת ויסטה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי מחשב קומפלט והורדתי את התוכנה cpu-z בשביל לראות את הרכיבים של המחשב. ואני מעוניין לדעת כמה עולה הזיכרון שיש לי (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי) עדיף מהארץ אבל אם אין אז חול גם בסדר... הזיכרון הוא:kingston PC3-10700 אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי כמה המחיר שלו (בערך) בארץ או בעולם. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכלום, אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד החדש של אינטל (Core2), הייתי מעדיף שעל הלוח יהיה גם כרטיס קול ורשת (אם זה כבר לא סוג של סטנדרט). מחיר זה כמובן גם עניין די בעייתי, לא הייתי רוצה להגיע למחרירים מעל 700 ש"ח (כמובן בשאיפה לפחת). איזה ספק כוח כדי לי לקנות למערכת כזאת, כמה וואט הואא צריך להיות? אשמח אם מישהו יציע לי איזה לוח טוב... טראוט
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה היתרון בעבודה עם שני מעבדים (בסביבת SMP) , לעומת עבודה עם מעבד DUAL CORE?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך זה הגיוני שזכרונות DDR2 יותר זולים מ DDR רגיל הרצתי חיפוש בזאפ והזיכרון DDR2 בהרבה יותר זולים מהDDR הרגיל מישהוא יכול לתת לי לזה הסבר?
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי GEIL ONE 1.5 2 2 5 שאלתי היא כזאת.....הם מבטיחים את המהירות הזאת....וגם ב DDR600 הם מבטיחים 2.5 4 4 7 .....שאלתי היא כזאת כרגע אני עומד על 233.3 MHZ ואני על 2.8V בתיזמונים של 2.5 3 3 6 .....האם אפשר לשפר את התיזמונים או שזה בסדר גמור. והאם בכל מצב 2.5 3 3 5 יהיה יותר טוב?....תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחיר 70$ מקור: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-135-190&catalog=23&manufactory=BROWSE מקור הידיעה: http://forums.amd.com/index.php?s=12f939c1d02bd8baa1558c6c445a3035&showtopic=43268
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הסדרה החדשה E8200\E8400\E8500 הייתי בחברה פרטית קטנה שמוכרת מחשבים ונותנת שירות עכשיו כניראה שתמחשב שלי אני קונה משם והבנתי ממנו שהסדרה החדשה כביכול(הזמנות) נמכרת אבל לא הגיעה... האם זה ככה? הוא אמר שהם יגיעו בערך עוד חודש 18-17 באפריל למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בעיקר במשחקים ושימושים כללים. לצערי לא מצאתי טבלאות השוואה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום חברה , אחרי היעדרות של חודשיים (ניתקו לי את האינטרנט ) חזרתי וכעת אני כותב את ההודעה מחדר מחשבים בבית ספר (עוד אין לי אינטרנט) . טוב אז השאלה שלי היא כזאת : קיבלתי את הלוח אם שהזמנתי ABIT NF7-SL ועל ה PCB של הלוח רשום ABIT NF7 ועל המדבקה שמודבקת על ה SERIAL ATA CONTROLER רשום ABIT NF7-S , אני בטוח שהלוח הוא לא NF7 כי ללוח שלי יש SERIAL ATA ! אז השאלה שלי היא איזה לוח זה ואיזה ביוס צריך בישבילו ? מקווה שתוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר ?! :'(
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 708 צפיות
-
-
משתמשי חמשב רוכשים "זכרונות" בצורת DIMM, כלומר לוח קטן ועליו מולחמים ג'וקים. ה"מהירות" של ה-DIMM תלויה בשני גורמים. במהירות של הג'וקים שעליו, ובצורת הארגון שלהם על גבי הלוח ממודפס. מרבית יצרני הג'וקים מסמנים על גבי האריזה סימון שממנו אפשר ללמוד את מהירות התגובה של הג'וק. לגודמא, חברת Winbond מסמנת את הרכיבי ה-DDR שלה באופן הבא: אם הספרה האחרונה של הרכיב היא 5 - פרושו שהרכבי מגיב במהירות של 5 ננו שניה. מהירות כזו מתאימה לזכרונות DDR400. אם הספרה האחרונה היא 6 אזי הזכרון הוא בקצב של DDR333. אם הספרות האחרונות הן 75 אזי הג'וק הוא מסוג DDR266. הבעיה היא לגבי אירגון הרכיבים. לא ברור לי כיצד משפיע אירגון הרכיבים על המהיורת הכוללת. האם ארגון בצורת 32Mx8 שונה מבחינת המהיורת מאר…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 4500 של אינטל. לאינטל יש המון צ'יפסטים חדשים שאני ממש לא מצליח להבין מה ההבדל הקריטי בניהם. את המחשב אני רוצה לתלת ממד MAX וכו, וכמובן למשחקים.... מהשוואה שעשיתי באתר אינטל, אני לא מצליח למצוא משהו שמייחד את את הצ'יפסטים. http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=28998,28999,29001,32898,29002,29000,30686&familyID=10&culture=en-US שאלתי היא, האם מישוה יכול לומר לי אם יד העדפה לצ'יפסט זה או אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וזה פחות או יותר המפרט המתוכנן http://i44.tinypic.com/2n7kvo5.jpg ואז תהיתי לעצמי מה ההבדל בין מעבד E8400 לE8500? והאם הלוח אם שבמפרט יכול להחזיק את E8500 בלי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
למחשב שלי שקניתי מזמן קניתי בנוסף (מן עסקת חבילה שכזו) זכרון 256mb ram, וכפי שלוח האם דורש DDR. הכל היה טוב ויפה. התקנתי בזמנו WIN98se והכל היה בסדר... ואז מתישהו התקנתי WINXP, ולאחר זמן מה שמתי לב שהמחשב אומר לי (ControlPanel -> System) שיש לי 224 זכרון, ולא 256. מוזר, לא? לפני איזה חודש קניתי עוד זכרון של 256 והוספתי אותו, ועכשיו במקום שהמחשב יציין 512mb = 512*2, הוא מציין 224+256 = 480mb. אני כמעט בטוח שאין בעיה עם הכרטיס הישן, כי מעולם לא הוצאתי אותו ממקומו ובמערכת ההפעלה WIN98se לא היתה את הבעיה הזו. מה לעזאזל קורה פה?? למה Winxp חושב שיש לי 224 כאשר Win98se אמר לי שיש 256? האם זה ישפיע על הביצועים או משהו כזה? לא שמתי את זה באגף של בעיות חומרה מאחר וזה נ…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-