מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מעבד 3800+ X2 ושתתאימו לו לוח אם הכי זול שתכלו למצוא שתומך DDR1, יש לו PCI-E ויש לו כרטיס מסך מובנה (הכרטיס לא חובה אבל חשוב). אני צריך בהכי זול שתוכלו למצוא, מקסימום 1300 שקל. דרך אגב רק מהחנות הזאת www.com4u.co.il תודה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המפרט הבא ואני כרגע בהתלבטות אחרונה עד מחר לפני ההרכבה.. http://tms.co.il/preview/spec/h7esmc1b ההתלבטות שלי היא אך ורק לגבי הזכרונות הנ"ל. האפשרות היא להוסיף עוד כ-300 ש"ח ולקבל את הזכרונות הללו http://www.pro-clockers.com/review.php?id=281 מה אתם אומרים ? חשוב להזכיר שהמפרט הוא למשחקים ובעיקר ל OC.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי מחשב מבוסס פנטיום 4 צ'יפסט 915 המפרט המלא: Intel Pentium 4 530 3GHz 1MB MSI 915P Combo-F זכרון הישן- GeIL DDR 400 1GB Dual Channel הנוכחי- CROSAIR DDR2 533 1GB Dual Channel ENERMAX Noisetaker2 420W עכשיו גם בזכרון הישן וגם בחדש אני מכניס את הזכרונות לסלוטים וזה מראה לי כל הזמן 512MB Single Channel למה לעזאזל אני לא מצליח לתת לשניהם לעבוד ביחד...? כ-Dual Channel??
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים בכותרת. 300 ש"ח הבדל ביניהם זה לא סיפור אבל האם זה שווה? האם יש הבדל נוסף פרט למהירות המעבד? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התדרים של הזכרונות הDDR3 גבוהים ואמרים שזה טוב לאוברקלוק למעבד, ראיתי גם כמה אנשים שהחליטו לקנות זכרונות DDR2 1066 בטענה לOC. השאלה שלי היא כזאת, עם המעבדים של היום קשה מאוד להגיע לבאס של 400, מי שקונה יותר יצטרך עוד להשקיע בקירור כדי ל533 לא?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
התוכנה מחזירה לי רק ציון אבסולוטי שלא אומר לי כלום. האם יש איזשהו אתר עם דירוג הציונים באופן יחסי ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ייתכן שיהיה עליי לרכוש מחשב בקרוב, יש לי אכזבה גדולה מלוח אם של ASUS ( אסור לעשות הכללות, אני יודע ), אז חשבתי "לגוון" קצת. מה דעתכם על לוח האם הבא: DFI LANPARTY JR P45-T2RS Socket 775 למחשב שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית כבדה ( תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות ), קצת תכנות וכמובן מולטימדיה ( סרטים וכו' ), ומעט מאוד משחקים ( אבל מדי פעם קצת ). אני מתלבט בינו לבין לוח של Intel מסדרת ה - Excutive שלהם, המחירים כמעט זהים, 100 ש"ח לפה או לשם. מה דעתכם על הלוח הזה, מתאים לצרכיי ? DFI אמינים ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
להתראות בולדוזר: AMD השיקה לא מזמן את דור מעבדי ה-APU הניידים השביעי במספר, Bristol Ridge ו-Stoney Ridge, שצפוי להיות האחרון בהחלט אשר מתבסס על נגזרותיה של ארכיטקטורת ה-Bulldozer המאכזבת. במפתחת השבבים מצהירים על שיפור יכולות כפול מזה של אינטל בשנתיים האחרונות, אך עם תהליך ייצור וותיק מאוד ב-28 ננומטר כנראה שכבר עכשיו אפשר להעריך שלא נראה כאן מהפכה חסרת תקדים כלשהי - וההמתנה ממשיכה למעשה לדור העתיד של מעבדי ה-APU, שכבר יבוסס על 14 ננומטר ועל ארכיטקטורת ה-Zen. אם להיות קצת יותר אופטימיים - ניתן לקוות לשדרוג התחרותיות בשוק הניידים הנמוך והבינוני, אשר אליו מכוונת AMD באופן מובהק עם הדור החדש. https://goo.gl/ZLdW0k …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי איזה לוח עדיף למערכת משחקים בעלת מעבד INTEL 2.8C [הזכרון יותאם לפי הלוח] התקציב 800 שקל+- 1. Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) 2. ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) 3. אחר ? על מה אתם ממליצים ולמה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
מספר שאלות ובקשה להמלצה: 1. היכן אני יכול למצוא סקירה טובה של המעבדים שיש היום בשוק? אני מחפש בעיקר משהו מילולי עם הסברים על ההבדלים הטכנולוגיים בין המשפחות וסקירה של המעבדים השונים בכל משפחה. עם השוואות ביצועים כמובן, אבל קצת פחות צ'ארטים ממה שיש בטום'ס ויותר סיכומי, ובעיקר יותר מעודכן. אני אשמח גם לאיזשהו הסבר מקוצר מאחד מהמומחים בפורום על ההבדלים בין המרובעים הנוכחיים של אינטל ו-AMD. ושאלה ספציפית - איך אני משווה בין ה-cache של שתי החברות, כאשר כל אחת משתמשת בדרגות שונות של cahce ובכמויות שונות לחלוטין? 2. ראיתי מספר פעמים שצוין כי ניתן לקנות את ה-q6600/6700 באזור ה-800-900 שקל. באיזו חנות נורמלית בה אני יכול להזמין מחשב שלם אפשר למצוא אותם במחירים האלה? ברוב החנויות …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן , איזה הבדלים ידועים לכם ?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי יעוץ והסבר מכם על הלוח הנ"ל (קראתי הרבה על הלוח מתוך האתר של ASUS ומתוך הפורום כאן הבנתי כי זה לא טוב מאוד . שאלותי : 1. מה ההבדלים בין הלוח הנ"ל ללוח האסוס שבביקורת? 2. האם קיימת יציאה אודיו אופטית או קואקס? 3. האם הוא תומך במערכי RAID ואיזה ? 4. האם תומך ב SATA2 ? הלוח מיועד למחשב חדש שאני מתכנן לקנות לא מיועד למשחקים מיועד בעיקר לעבודה של עיבודי תמונה של 6-12MB ועבודה עם תוכנות CAD מידי פעם ואולי בעתיד לעריכת וידאו. המחשב מתוכנן לשימוש של 5 שנים ומעלה את שאר השאלות בקשר למפרט אני אשאל בפורום מתאים. נ.ב. איזה זכרונותכדאי להרכיב ואם יש צורך בקירור המעבד תוכנן ליהיות איזה דגם זול של P.D בינתיים עד לאגירת כסף נוסף לקונרו אבל הבנתי מהפורום כי כדאי לקנות E6…
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
טוב לא רציתי לפתוח ת'רד חדש כי גם ככה יש שניים שלי בעמוד הראשון. אז ככה בסוף החלטתי לעשת OC רק לכרטיס מסך אני לוקח pentium 2.8c supertalent case TT420w PS ומשאיר את הgf ti4600 שלי בעיקרון יש לי עוד 1800 שקל לזיכרון וללוח אם זה לא אומר שצריך לבזבז את כולם! אני צריך לוח אם חזק ויציב! שיהיו לו גם אפשרויות OC חזקות! לא צריך כרטיס רשת! יש לי אחד לPCI אז חשבתי לקחת p4p800 deluxe ששמעתי שהוא אחלה או Abit IC7 שגם שמעתי שהוא אחלה או אחת מההצעות שלכם אני פתוח להצעות זיכרון אני חשבתי על אלו: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מה ידוע עליהם? יש להם בעיות ידועות? הם לא מיועדים לOC... אני יודע שאפשר לקחת סמסונג או טווימנוס אבל אני מעדיף חברה אמינה וט…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם בלוח- ASUS M2A-VM HDMI יש יציאת HDMI או שצריך לקנות איזה מתאם/מגשר? האם אפשר לחבר HDMI ו VGA בו זמנית ולראות בשני המסכים? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב (מאחר והמחשב שלי שבק חיים ) ואני זקוק לעזרתכם בנוגע לכמה סוגיות. דבר ראשון, ואני לא המבין הכי גדול, באמת שווה כרגע לקנות את הX58? שמעתי שהם רק זמניים ושאינטל מתכוונים לצאת בCHIPSET חדשים נורא בקרוב ולוחות הX58 ייצאו לגמרי מהשוק או לפחות שמחיריהם יצנחו. זה נכון? דבר שני, בלוחות הX58 הקיימים קיום, ויכול להיות שאני טועה, שמתי לב שישנם כאלה עם 6 סלוטים לזכרונות וכאלה עם 4. האם ההבדל הוא קריטי בהשפעת על המערכת? דבר שלישי ואחרון, עוד בר אליו שמתי לב בלוחות הוא, שחלקן תומכים ב 3way sli, וחלקם לא, מה בדיוק זה אומר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה נשמע? יש לי שאלה אני רוצה לשדרג כמה מחשבים ואני רוצה לדעת 1.) אם כרטיס מסך החדש יעבוד עם הלוח אם של המחשבים הישנים יותר 2.) אם אני יכול להכניס מעבד חדש על לוח אם ישן (לדוגמה P4 על לוח שיש עליו P3). 3.) האם HD SATA יכול להתחבר ללוח אם ישן או שצריך מתאם או משהו כזה? 4.) אם אני מחליף זיכרון במחשב ישן אני יכול להכניס DDR למקום שבו היה SDRAM? 5.) בכלל מה ההבדל בין DDR ל SD? 6.) בכללי איך אני יכול לדעת אם חומרה חדשה תתאים במקום של חומרה ישנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי את הזיכרונות הבאים ואני רוצה להוסיף עוד 512 שיהיה 2 של 512 ואז בעצם ג'יגה איזה זכרונות אני צריך לקנות והאם אפשר לעשות 2 של 256 ועוד אחד של 512
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני בהתלבטויות רבות בקשר לקניית לוח אם. אני משתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ והשאלה העיקרית שלי היא האם יש לוחות ספציפיים שתומכים בזיכרון זה ואם כן איך אני מזהה אותם. מעבר לזה אני מצפה שתמליצו לי על לוח אם אמין אם ביצועים טובים. אני סומך עליכם חבר'ה. דרך אגב אם זה משנה או לא את בחירת הלוח אם אז המעבד שאני מתכוון לשים על הלוח זה או : Intel Pentium 4 2.6 Ghz 800Mhz או INTEL P-4 2.40GHZ 800MHZ FSB. תעזרו לי בבבקשה לבחור לוח אם פשוט שזו השקעה לטווח ארוך ואני את הלוח הכי אפקטיבי שמתאים לי הכי. תודה רבה שוב... :
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
המליצו לי על הגיגבייט אבל אני רואה שבאתר ממליצים הרבה על asus מה לבחור. זה החלקים שמיועדים ללוח האם AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX 619 ש"ח Western Digital WD2500AAKS 250GB 365 ש"ח G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 445 ש"ח SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB DDR3 DVI VIVO PCI-E 1080 ש"ח מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 412 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=GIGABYTE+GA-P35-DS3L חייב תשובה מיידית עוד היום אם אפשר מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? 10X
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה חיבור למאוורר למעבד יש ללוח האם ASUS P5N-E SLI. 3 פינים או 4 פינים.
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
טוב, אני יודע שהנושא הזה נידוש כבר כ"כ הרבה. האם XP PRO 32bit יודעת לנצל יותר מ-2 ג'יגה זיכרון? והתשובה כמובן לא. אבל קראתי כמה מאמרים ואני לא בטוח, אז אנסח את השאלה אחרת: האם מערכת ההפעלה בכלל לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה או שהתוכנות לא יודעות לנצל מעל 2 ג'יגה. זאת אומרת - שאם יש לי 2 תוכנות שפועלות במקביל, כל תוכנה לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה, אבל בסך הכל מנוצל במקביל, ע"י כמה תוכנות יותר מ2 ג'גה. מקווה שלא סיבכתי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שאלה עקרונית: ברשותי זוג זכרונות 2X512 של OCZ.אני רוצה להוסיף עוד 2X1GB ואז יש לי כמה שאלות: 1.האם הנפח הכללי יהיה3GB? 2.האם כל זוג DIMM'S יעבוד כדואל? 3.האם המערכת תעבוד בדואל? בהנחה שנשמרים הכללים של : 1.כולם SS או DS. 2.כולם אותו התזמון. 3.הלוח תומך ב-4GB. והאם ניתן להגיד שזה יהיה בכל לוח/צ'יפ או כל לוח לגופו.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ולקנות את המעבד INTEL QUAD CORE I7-3770 8MB 3.4GHZ ורציתי לדעת איזה לוחם אם יהיה הכי מתאים לו וגם איזה זיכרון לקנות(זיכרון של 8GB) תקציב בערך של 1000 ש"ח ללוח אם וזיכרון ביחד לא כולל המעבד. אני משתמש במחשב לרוב בשביל גיימינג, ומדי פעם אני עושה גם רינדורים בתור עבודה. ואני לא מתכוון לעשות OC . תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-