מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בסוגי זכרונות של 667mhz ddr2 בסדרות PC5300 ן - PC5400 שניהם זכרונות 667MHZ
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
במספר הערות נכתב שהמעבדים המהירים ביותר עולים יקר להחריד בגלל סיבות תמחוריות, ולא בגלל סיבות טכנולוגיות. הדבר לא מדוייק, ואנסה להסביר. כאשר מעבד נכנס לייצור, לא יודעים מה תהיה מהירות פעולתו. המהירות בסופו של דבר נקבעת לפי חלקיקי אבק מיקרוסקופיים, לפי תהליכי דיפוזיה, וכו'. תהליך ייצור מסוים, ברמת בשלות נתונה, יכול לייצר מעבדים עם ממוצע מהירות מסויים וסטיית תקן מסויימת. בסוף שלב הייצור המעבדים נמדדים. חלק נפסלים ונזרקים. למשל, yiled של 95% משמעותו ש-5% מהמעבדים נזרקים. המעבדים שלא נזרקו מחולקים לקבוצות הנקראות bins. למשל, bin ראשון בקצב 2.0, bin שני בקצב של 2.2, ו-bin שלישי בקצב של 2.5. הסיכוי שמעבד יגיע ל-bin השלישי הוא למשל 10%. מעבדים אלו הם, בהגדרה, יקרים יותר. לא ניתן …
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח האם הבא של ASROCK למעבד E6400 קונרו : מטרות שימוש: עבודה כללית, משחקים, ללא OC ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E קישור למידע עליו: http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm אם לדעתכם הוא לא טוב מספיק אז אם אפשר הצעה ללוח אם אחר אך זול (פחות מ600 ש"ח)
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ספק מסוג Enermax Liberty 500W - האם הוא מתאים ללוחות מסוג X58 ולמעבדי I7 מבחינת החיבורים, או שיש חיבורים מיוחדים ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
במספר חנויות די גדול ה1700 מתחיל להעלם... הפסיקו את היבוא שלו? ואין סיכוי שהפסיקו את היצור... הם הרי עוד מייצרים 1700 ועכשיו גם חוזרים קצת ל 1600 או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב ישן AMD עם מעבד סוקט 939 אני צריך לוח אם בשבילו הכי זול שיש מאיפה אני יכול לקנות ואיזה דגם? תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
HDMI,DVI יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב: Core 2 Duo E6750 Box או Core 2 Duo E6700 Box ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המאורר שעל המעבד עושה לי רעש.. יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ.... אמרו לי להוציא את המאורר ולשמן..? נגיד והצאתי..!! איפה משמנים..? לאן אני יתיז שמן !!?!?!?!?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין שני דגמים intel Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או AMD Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz איזה מעבד יותר טוב? השימושים הם למשחקים, אינטרנט והורדות סרטים ושירים. אם יש מעבד יותר טוב משני אלה במחיר הזה אשמח לקבל המלצות. תודה...
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז קניתי מעבד AMD +2400 וכשבפעם הראשונה שהרכבנו אותו בחנות אני רואה 1800+ החלון השחור נלחצתי אמרתי לו מה זה?!?!? ואז אומר לי שנייה........... הוא נכנס לאפשרות הראשונה או השנייה בביוס ואת ה-fsb frequency הוא החליף מ-100 ל-133 ואז המעבד הראה 2400+ בחלון השחור ובווינדוס! האם זה נורמלי?!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחרי ייעוץ עם חברי הפורום וקריאת מבחנים ברשת החלטתי לבנות מחשב מדייה סנטר ומשחקים עם לוח המבוסס על הציפסט החדש AMD 780G. יתרונות : - יחסוך לי בשלב ראשון רכישת כרטיס מסך מתקדם למשחקים (תמיכת וידאו מצויינת בלוח האם הבסיסי, יציאת HDMI, יציאת DVI) - מאפשר שימוש באחד המעבדים החזקים של AMD. (יש המלצה ?) - זול, 85$ בארה"ב. השאלה היא היכן ניתן להשיג לוח שמבוסס על הציפסט המדובר בארץ ? - של אסוס כבר מצאתי - אבל נראה לי שאני מעדיף את GA-MA78GM-S2H של Gigabyte משום שהוא נבדק ונמצא תומך בצורה חלקה ב-OverClocking מ-500 ל-950 Mhz ! http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset תודה ויום טוב, גל
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האים אפשרות להפוך שרת שיעבוד כמחשב אישי??? כלומר לשחק עליו משחקים לגלוש באינטרנט וכו אם כן אז איך...
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי אופציה לבחור בין לוחות האם הבאים - על מה הייתם ממליצים והאם שווה להשקיע מחיר כמעט כפול על ה 975 החדש המחשב מיועד למשחקים כבדים אינטרנט והורדות 1. D975XBXLKR 2. DQ965GFEKR 3. DG965WHMKR 4. DG965OTMKR כל המעבדים הם של אינטל והם תואמים למעבד הקונרו תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום קניתי 2 סטיקים של זיכרון DDR 1GB ורציתי להוסיף אחד מהם למחשב שלי שיש בו כבר 2 סטיקים של 500MB כל אחד. כשהוספתי סטיק אחד מהחדשים, המחשב לא עולה, המסך אפילו לא מציג כלום. ניסיתי להחליף סלוטים ולא עבד.. הדבר המוזר הוא כשאני מוסיף את שני הסטיקים החדשים בנוסף ל- 2 הישנים של ה-500MB, הכל עובד מצויין. יש למישהו מושג למה זה קורה? הסטיק השני מיועד למחשב אחר כך שאני מעוניין להפעיל את המחשב הזה עם סטיק חדש אחד. עדכון: עידכנתי את ה-BIOS ועכשיו אמנם המחשב עולה, אבל אני לא מצליח בשום סידור שהוא של הסטיקים לעלות עם יותר מג'יגה וחצי. בקומבינציות מסויימות הוא מזהה רק 1 ג'יגה וגם חצי ג'יגה, בכל האופציות שלושת הסטיקים בפנים (2 של חצי ג'יגה ואחד חדש של ג'יגה). איך אני גורם למחשב לזהות א…
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך שילוש לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט, הורדות, קצת עבודה משרדית. אני צריך לפחות ג'יגה, שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ושלא יהיו לגים. תקציב עד 1300+-100 שקל. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון SDR ו DDR דיפדפתי באתר ולתדהמתי גיליתי מותג עם שם ! וממש זול ! זיכרון Kingston בתדר 133 מגה הרץ - 128 MB של זיכרון במחיר של 158 ש"ח ! וגם כרטיס של DDR גם קינגסטון 400 מגה הרץ תדר - נפח זיכרון 128 במחיר של 140 ש"ח !!!! יותר זול מ KSP ! ששם זיכרון של A-DATA עולה 200 ! חוות דעת , תודה. האם לקנות ? ??? http://dmii.shopy.co.il/products/7108
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי.אני עומד בפני קניית מחשב ואני די סגור על מפרט,רציתי לקחת Q6600 כי הוא 4 ליבות והוא יותר חדש.ואז קראתי בכל מיני מקומות שהE8400 עדיף והוא יותר חדש. מה עדיף עם המפרט הבא?: מעבד:Q6600 intel\E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 כרטיס מסך: Radeon HD 4850 Gigabyte זכרון: 2048MB-800MHZ-KINGSTON- דיסק קשיח: WD 500GB 16MB BUFFER- כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe מארז: COMPUCASE CI-6A19 BLACK- האם כדאי להוסיף לQ9300? תודה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי לאחר חיפושים מצאתי מערכת מחשב שלדעתי טובה וכוללת את לוח האם הבא דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express השאלה היא כזאת : במידה ואני לא מעוניין במשחקים מהם חסרונות/בעיות שבהם אני אתקל בגלל הלוח הזה ? כמה שיותר תפרטו יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של ECS, סוקט 478 מדגם P4VMM2 ואין לי מושג איזה גרסא ולכן אני לא יודע איזה דרייבירים להוריד, יש לפחות 5 גרסאות שונות, וב CPU-Z אין שום מידע על אחת הגרסאות שמופיעות באתר, מה לעשות? האם יש עוד תוכנה שיכולה לתת לי את המידע הזה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות תוספת זיכרון למחשב ויש לי מספר שאלות... ??? 1- האם כדאי לי לקנות עוד 256 RAM של זיכרון למחשב, יש לי כרגע 256 RAM של סמסונג במהירות של 333MHz, האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? (כרגע יש לי מערכת מחשב סבירה ביותר ואני מתכנן להריץ משחקים חזקים בעתיד). 2- האם יש בעיה בהפעלת שני סטיקים של זיכרונות במהיריות שונות? 3- מה משמעות הסימונים PC2100 או PC3200 ? (אני יודע שלוח האם שלי תומך בזכרונות עד 2700 והזיכרון שלי כרגע הוא 2100). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כפולי הליבה הרי אמורים להיות מתאימים לשני התושבות. אך כאן הנקודה שאני לא מבין, כיצד זה הגיוני שאותו מעבד יתלבש על שתי התושבות?? בתודה מראש וחג שמח.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש זכרונות עבור מערכת מבוססת Core i7 965 Extreme. לוח האם הוא GA-EX58-EXTREME Gigabyte הבנתי שיש צורך בשלושה סטיקים, DDR3 אני זקוק להמלצה על הזכרון הטוב ביותר שקיים כיום בארה"ב (3 סטיקים של 1Gb). אין חשיבות למחיר, האם יש חשיבות ב-I7 לתזמוני זכרון ? כל עזרה תתקבל בברכה, הכוונה היא לרכוש היום (בארה"ב).
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם יצא כבר לוח האם PCI-Express? ואם כן האם יש כבר אותו בארץ? ואם אין אותו בארץ אז האם יש כבר בחו"ל ואם הוא עדיין לא יצא מישהו יודע מתי הוא ייצא ??
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-