עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eh50,

או רק כרטיס מסך?? ובאיזה אפיק יהיו הכרטיסי מסך שתומכים בdx10???

2. Started by raniAA,

כותרת..+ אני נכנסתי לBIOS של לוח האם שלי.... ככה לבדוק טמפ' ... לא עשיתי OC למעבד, או לכ.מסך... הנה השאלה.. הגיוני שיהיה לי 19 מעלות צלזיוס במנוחה או שאני לא שפוי וחם לי..? יש לי E8400 3.0GHZ עם קירור אינטל מקורי.. הגיוני או לא? הבאתי תמונה שצילמתי בעצמי.. בפלא'... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by kpkpkp,

איך אני מזה אם יש לי חיבור PCI-E או PCI רגיל ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by ofirrjd,

לדוגמא X1600Pro מגיע עם DDR2 HD2600Pro מגיע עם GDDR2 זה הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  5. Started by shugi,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם בעיקרון יותר טוב (למרות שנראה לי שהם אותו הדבר)? הלוח אם הראשון מחברת ASUS: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הלוח אם השני מחברת ABIT: ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E המעבד שהולך להיות הוא: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore אני ירצה לדעת מה ההבדלים ביניהם, איזה מביניהם יותר טוב, ועל איזה מהם אתם ממליצים. תודה.

• 12 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by ilil,

מה הקונפיגורציה המבוססת AMD שמקבילה בביצועים לשילוב הבא? לוחם אם: Gigabyte GA965P-DS3 מעבד: Intel E6420 2.13GHz

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by Parallel,

ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח ומענייין לדעת איזה לוח יותר עדיף...השמחב הוא קצת למשחקים , אינטרנט,ואופיס ככה שביצועים מטורפים אני לא מחפש

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by TalG,

ערב טוב, נדפק לי אחד מכרטיסי הזכרון במחשב ואני מעוניין להחליף אותו וכבר גם לשדרג את הכמות באותה ההזדמנות. המחשב שלי לא חדש, אבל נכון לעכשיו הוא עושה את העבודה ואינני מעוניין להוציא הרבה כסף על שדרוג של שלשה. אשמח לעצה, האם קיים זכרון טוב שאני יכול לקנות כעת שישמש אותי בלוח הקיים (גיגהבייט, מצ"ב תמונה) ואשר גם אוכל להעביר ללוח מודרני יותר וישרת אותי נאמנה שם? תודה רבה וחתימה טובה.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by BoBd,

כאשר בדקתי השוואות של התוצאה של עם תוצאות של אנשים אחרים ראיתי שהתוצאה שני יותר קטנה ב1000+ יש למישהוא רעיון איך אני מעלה את התוצאה (או את היכולת של המעבד והזכרון)?? http://service.futuremark.com/compare?pcm=1022192 את המפרט שלי אפשר ליאות ב"מפרט מחשב" תןדה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם אני אוכל לצרף את הזכרונות הבאים ביחד, על אותו לוח: Samsung 3200 512MB DDR והשני Samsung M3 68L3313CT1-CB0 PC2100 (133 MHz) על לוח EPOX 8rda+ (DDR400) האם יש מצב?

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by NIR40,

מתלבט בקשר לרכישת הלוח. האם בAXTU בתוכנת המוניטורינג קיים LOG FILE שמתריע ומתעד תוצאות חריגות כגון נפילות מתח רגעיות וכיוב'?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. Started by Markis,

אני מתלבט בין שני לוחותלמעבד קונור: gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 או asus P5B Deluxe (או שמא לוח אחר דומה אבל יותר זול ?) המחשב ישמש לשימושים כלליים אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים וגרפיקה כשצריך. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  13. שלום לכולם! רציתי לשאול מה ההבדל בין התושבות הנ"ל, והאם כולם מתאימים למארזים הרגילי היום? MIDI ATX? תודה רבה לכולם!

14. ראיתי שתי כרטיסי זיכרון אחד מהם התדר פעולה(MHZ) גבוה יותר והשני התיזמון(CL) טוב יותר, איך אני יודע איזה כרטיס מהיר יותר?

15. Started by HitmanX,

אז ככה....אני סגור על מעבד וזכרונות אבל לגבי לוח אם אני לא ממש בטוח.. הייתי בכיוון של Gigabyte GA-K8NS-C-939 אבל ראיתי כמה פוסטים פה ו.. :-\ קודם כל שיהיה סבבה באוברקלוק חייב AGP וסוקט 939 כל השאר לא ממש חשוב...

• 13 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by bay,

אני מתחנן לקנות מחשב חדש עים מעבד core duo 2.40ghz ויש לי מישחקים שנועדו ל2.8גרז השעלה שלי הים הם יעבדו הוא אולי כדי לקנות pentium d

17. Started by taschi,

איזה חברה יותר טובה בסוג זיכרון DDR 512MB 400MHZ , יונדאי - HYUNDAI CL 3 או A-DATA CL2.5 או GEIL CL 2.5 ובכלל A-DATA באותה ליגה של יונדאי או שזה תלוי בתיזמונים בלבד, למבינים דרגו לי אותם לפי הסדר בבקשה וזה מה שיש לי לבחור אז זכרונות שצריך משכנתה עליהם כמו CROSAIR או OCZ שלא באים בחשבון... כל טוב! נ.ב. יונדאי זה בעצם HYINX, אז זה זיכרון דיי פשוט כמו A-DATA כי לא מדברים פה על SDRAM, שאז יונאי היה על באמת זיכרון תותח, אז השאלה אם הוא נשאר טוב?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  18. שלום, עד היום הייתי בטוח שאני קונה מחשב עם מעבד AMD, עכשיו אני מבולבל אני קורא שבכל הקטגוריות AMD מנצח חוץ מקידודי סרטים. האם זה נכון? ובכמה ? המטרה שלי להמיר DIVX ל DVD - האם עדיף INTEL ? תושה

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by icq27086783,

שלום ! האם מישהו הצליח להריץ את הסטיקים האלה - geil 6400 ultra CL4 2GB kit-במהירות הSTOCK שלהם בצורה יציבה? (MEMTEST86 ) ללא שגיאות? אם כן תחת איזה מתח? בכל מקרה אם למישהו יש רשימת מתחים ותדרים של הזכרונות האלה שבהם נשמרת יציבות אשמח אם תודיעו לי ! עד עכשיו הזכרונות הללו פעלו אצלי בצורה יציבה תחת 533MHZ - 266 mhz fsb אשמח לקבל תגובות מכל מי שיכול לעזור להגדיר את הBIOS בצורה נכונה תחת הזכרונות האלו. icq # 27086783 icq27086783@gmail.com המערכת שלי : E6600 P5B DELUXE תודה לכולם ושבוע טוב !

20. Started by eps,

מה לדעתכם עדיף באותו מחיר לא מתוכנן OC והלוח אם תומך עד 667 כרגע http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231098 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231051 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820227118 אם יש למישהו המלצה נוספת באותו מחיר בבקשה שיגיד ההתלבטות היא בין 667 4-4-4-12 לבין 800 5-5-5-15 תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. אני מאוד שמח שיש ביקורת על DDR3 אבל חבל שלא דאגו לרכיב אחד (טוב של DDR2) כדי לקבל איזהיא תמונה על עד כמה זה אופקטיבי. כלפי מה שהבנתי בכתבה תיזמוני השעון הם כפולים מתזמוני השעון של DDR2 שאומר שהם שווים ...

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. Started by EnerGy,

שלום! אני צריך זיכרון בנפח של 4GB מהחנות www.p-see.co.il. הזיכרון לא ישמש לOC אלא למשחקים ושימושים רגילים כמו גלישה. בעיקרון התקציב לא מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by shaharo,

מה העתיד של הסוקט הזה? האם יצאו מעבדי 64 ביט בסוקט זה? למה הם עברו מסוקט 478?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

מה ההבדל בין DDR לDDR2? נגיד DDR2 במהירות 533MHZ לDDR 1 שעובד באותה מהירות. ממה שראיתי הDDR2 עובד בתיזמונים ממש רעים אבל צורך מעט מאוד מתח ויש לו 240 פינים (מה זה בכלל?) אז מה בעצם השיפור הגדול בין DDR 2 לDDR1?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by דניאל52,

יש לי AMD 3800X2 רציתי לדעת מה זה AMD Dual-Core Optimizer והאם שווה להתקין את זה http://www.amd.com/gb-uk/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html

• 4 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.