עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי בקרוב אני מקבל את הPHENOM X3 8550 B3 האם ניתן לפתוח אותו לQUAD בלוחות 780G\690G? או שאפשרי רק בלוחות ה790GX\FX

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  2. לפני שאני קונה P5QL-E ומתחרט :-)

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  3. אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  4. שלום חברים, צריך את העזרה שלכם. יש לי את לוח האם הזה : http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=228 ויש לי 3 שאלות (מצטער אם הן טפשיות) : 1. האם אני יכול לקנות סטיק אחד של 2GB זכרון ולהשתמש בו או שאני חייב לקנות 2 סטיקים של 1GB ? 2. כמה זיכרון מקסימום אני יכול לשים בו ? 3. האם זכרון DDR2 מהירות 800MHZ יעבוד בו ? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  5. Started by mat000,

שלום! מעבד I5 3.3 GH שעולה 1300 הינו יותר חזק ממעבד I7 870 2.9 GHZ שעולה כמוהו? מה עדיף לקנות איי 5 הכי חזק? או אי 7 לא הכי חזק?? תודה

6. שלום!... קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה! אני לא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה מבקש עזרה דחוף תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by Monopoly,

שלום לכולם יש לי מחשב שמיועד למשחקים: e5200 [2.5ghz] @ 3.0ghz Radeon HD4580 512mb DDR2 800mhz 2GB [סטיק אחד] המחשב סוחב בסדר, GTA IV וכו', לפעמים קצת תקיעות וכאלה אבל אין ספק שהאוברקלוק עוזר הרבה. אני משחק על רזולוציה של 1024x768 ככה שלפי דעתי הכרטיס מסך מספיק חזק. אני רוצה לשחק בModern Warfare 3 ולא יודע אם המחשב יהיה מספיק חזק, יעצו לי להוסיף ראם ל4GB בסה"כ, האם לדעתכם הראם הוא החוליה החלשה או שמכיוון שהמעבד קצת ישן וחלש אין טעם בשדרוג? [דרישות מערכת למשחק הנ"ל] תודה מראש ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by stavzim,

היי, יש לי כרגע (2x2gb) זכרונות, DDR3 1333MHz. מפרט: GA-870A-UD3 AMD Phenom II x4 955 Samsung HD502HJ Nvidia Gefore 460GTX 1gb אם אני אוסיף למחשב עוד 2GB או עוד 4GB של RAM, במה זה יבוא לידי ביטוי בביצועים? ראיתי שיש סטיקים של 2GB שעולים 150 שקל וכאלה שעולים 110 שקל. מה ההבדלים ביניהם ולמה זה ככה? אם אני מתכנן להוסיף למחשב שלי כונן SSD מהיר, כדאי לי ביחד עם זה להוסיף RAM כדי שלא יגביל אותי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by tidan26,

שלום! ברשותי לוח אם של z77 asus maximus v extreme ברצוני לעשות מערך sli של שני כרטיסים gigabyte gtx 680 oc 2gb על הלוח יש 5 חריצי pci וברשותי שני גשרים 3way ו-4way ואין ברשותי גשר של 2way עם איזה גשר אני אמור לחבר את שני הכרטיסים ובאיזה חריצים למקם את שניהם על מנת שתהיה סגירת מעגל ויעבדו כמו שצריך באותה מהירות? ???

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by pakariel,

מה ההבדל בין cl9 לcl11? ומה ההבדל בין זיכרון 1 של 8 ג'יגה לעומת 2 זיכרונות של 4 ג'יגה בייט ? במחשב שמשמש לעבודה רב תכליתית (לא משחקים כבדים) האם אני ירגיש בכלל בהבדל?

11. עולם לוחות האם משתדל להמציא את עצמו מחדש בכל דור והפעם אנחנו רואים מה מציע לוח אם המיועד ספציפית עבור יוצרי תוכן - ה-ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFIלכתבה

12. ברשותי סט 8x2 זכונות של corsair vengeance RGB 8x2 & corsair vengeance RGB pro סהכ 32 גיגה. התקנתי תוכנה בקרה iCUE והכל סבבה שולט בתאורה וכו אבל מפריע שכהמחשב נכנס למצב שינה התאורה של לוח אם וכרטיס גרפי נכבת אבל הזכרונות ממשיכים להאיר והייתי שמח שגם הם יתכבו בזמן שינה וידלקו מתי שהמחשב מתעורר אשמח לעזרה

13. Started by kfirbep,

קניתי מחשב קומפלט והורדתי את התוכנה cpu-z בשביל לראות את הרכיבים של המחשב. ואני מעוניין לדעת כמה עולה הזיכרון שיש לי (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי) עדיף מהארץ אבל אם אין אז חול גם בסדר... הזיכרון הוא:kingston PC3-10700 אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי כמה המחיר שלו (בערך) בארץ או בעולם. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by AlonXp,

שלום לכולם תמיד רציתי לדעת על מעבדי ה Haswell , יש לי כמה שאלות אני מקווה שתענו על כולם (: 1) מתי מעבדי Haswell יגיעו? 2) את מי הם מחליפים? 3)ומה יהיה עם ivy bridge ו עם Sandy bridge , לא ייצרו אותם יותר ? 4) איזה תושבת Haswell יהיו ? , אני יוכל להשים מעבד Haswell על 1155? תודה לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by Monopoly,

אני מחפש זכרונות באיזור ה 1K או טיפה מעל לOC נחמד, באיזור ה 3-2.5GHZ עם gb 965p s3 ו E4300, על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  16. יהיה במשחב כרטיס מסך.. כרטיס פיסיקה אולי בעתיד..(ממה שהבנתי אפשר להכניס לPCI EX1) כרטיס קול כרטיס טלוויזיה.. שהם בPCI אם אני לא טועה.. ככה שיש עוד דברים ששכחתי? כי בלוח אם שלי אין עוד מקום לסלוטים.. ואם יש משהו ששכחתי הוא לא יכנס..

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  17. מה אתם אומרים על אלה? 945P-S3 (מה ההבדל בינו לבין ה S2?) Abit IL9 מי שממליץ אם הוא יכול גם לפרט למה הוא ממליץ עליו, יעזור לי מאוד. תודה רבה!!!!

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by TrancEnergY,

שלום... אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש המעבד יהיה E6600 כמו כן כרטיס המסך המיועד הוא 8800 GTS השאלה שלי איזה לוח אם יתאים לו מדובר במחשב למשחקים בתקציב עד 8000 שח כמו כן איזה ציפסט עלי לבחור 975X או P965

• 13 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by eyaffe,

האם יש הבדל משמעותי בין השניים ? האם ההבדל בזכרון הפנימי (2 מול 4) מורגש ? האם התזמונים של הזכרונות חשובים בכלל בקונרו ? אני מתכנן OC בכל מקרה תודה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by אני איני אני,

מה זה הלוח אם הזה? הוא טוב? ישן\חדש? אפשר קצת מידע :-|?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. יש הבדל מורגש בין CL5 ל CL4 במהירות 667 1ג'יגה ??

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by yuvalaba,

מה עדיף OC לא נדרש אולי בקטן ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E מישהו יכול להמליל על לוח זה? ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by bennyma,

לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by chukun,

מה ההבדל בין מעבדים מאותו סוג ובאותה מהירות רק שההבדל היחידי הוא בכמות הזיכרון המטמון מה עדיף 2X512 ו 2X1024 ומה הסיבות לכך.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by lmlm,

הדגם P5B לא הדלוקס היה אמור להשתחרר בחודש יולי. אבל לא שומעים ולא רואים ממנו כולום . משהו יודע תאריך משוער/מדויוק מתי הוא יוצא? ושחררו כבר את מחירו? אם כן מהו?

• 12 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים