עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ** התגובה נערכה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by n1ka,

וואלה בקרוב אני קונה מחשב חדש וחשבתי לעצמי אולי עדיף לקחת את ה E6750 ? יהיה אפשר לעשות לו OC חזק ולהפוך אותו למפלצת בעוד ש Q6600 מתקשה בגלל החום וחוץ מזה עדין לא ראינו עד כמה יש שיפור במחשקים שיש 4 ליבות לעומת 2 ככה שאני דיי בהתלבטות בגלל המחיר המפתה של ה E6750 ותגידו מה עם E6850 ? מה המחירים שלו

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by nivezrati,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים כמעט ולא הייתי חכם מספיק כדי להתייעץ לגביו עכשיו שרכשתי ידע גדול יותר במחשבים וחומרה רציתי להתייעץ איתכם לגבי לוח האם שלי יש לי מעבד 2.6 פנטיום 4 של אינטל עם 533 באס עם לוח אם של ASUS P4S8X-X אין לי בעיות מיוחדות איתו אלה שיש לי 512 מגה בייט בזיכרון בשני סטיקים של 400 מגה הרץ של חברת מיקרון ומכיוון שרציתי להעלות את רמת הביצועים של המחשב חשבתי אולי להחליף לוח שיעבוד עם דואל DDR וינצל את הסטיקים כמו שצריך מכיוון שהלוח אם הנוכחי לא תומח בדואל חוץ מזה אין לי פיצ'רים כמעט והוא על שבב של SIS ורציתי אולי לעשות טרייד איתו ולהוסיף כסף ללוח מתקדם יותר... יש לי תקציב של בערך 600-700 שקל ללוח אם ואנ ירוצה אופציה טובה ומשתלמת למחיר לביצועים טובי…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. עדיין לא הבנתי בדיוק את כל העיניין של הבאס.. באס זה בעצם fsb? ואם נגיד הלוח אם שלי עובד על 133 , זה כותב לי שהזכרונות שלי ב DDR266 ויש לי בעצם זכרונות של ווינבונד 3200\400 אז אני בעצם לא מנצל אותם עד הסוף? כי אני רק על 266 והם מסוגלים ל400? או שזה משהו אחר...? 2) מה הכוונה ב 3200 בסוג הזכרונות? קצב העברת הנתונים? 3.2 גיגה לדקה? שניה? 3) אם יש לי זכרון אחד 256 מסויים עם תיזמונים של 5-3-2 ואני מוסיף עוד סטיק אחד 256 עם תיזמונים גבוהים יותר. אז מה יקרה? התיזמונים יהיו שווים? אחד יפעל יותר מהר? יווצר דילאי בין השניים? ושאלה אחרונה שהיא בעצם מתקשרת לשאלה הראשונה... זה שהזכרונות שלי הם 400 מגה הרץ או באס , כבר אין לי מושג זה אומר שהם עובדים ב400 (מה שזה לא יהיה) או שהם מסוגלים…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  5. 1. מה ההבדל בין לוח האם : ASUS P5LD2 ל ASUS P5LD2 VM ?? מה יותר טוב?? 2. מה ההבדל בין Intel 945P ל 945G ?? 3. הלוח ASUS P5LD2 טוב?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by Shbd,

נכנסתי לאוורסט והוא כותב שהמעבד על 70 ואני יודע שזה לא נכון. הלוח על פחות מ- 30 יש אפשרות לבדוק מה באמת הטמפ'?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  7. האם יש אתרים מהסוג הזה?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by bad-sector,

טוב, מדובר בבן דוד שלי - הבחור גיימר צולע - משחק ברזולוציות הכי נמוכות יש לו 7600GT והוא מבסוט עד הגג - מבחינתו משחק שעולה זה משחק טוב לא מעניין אותו באיזה רזולוציה... עכשיו יש לו עודף של איזה 600-800 ש"ח. מדובר במחשב AMD3800+ עם לוח של ABIT K9 משהו... 2.5 גיגה זיכרון שהורחב כבר.. הוא מסתדר עם מה שיש אבל אני רוצה לשפר לו קצת את המחשב - איזה מעבד מומלץ לקנות לו כדי שיסחוב עוד איזה שנה עם המחשב הנוכחי?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שלום חבר'ה, רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מה האופציות הבאות ב BIOS עושות: USB Park Mode USB TD Reads USB Periodec Data Reads USB Asyn Data אני שואל זאת בעקבות בעיות שהמודם USB שלי עושה על המחשב הזה בלבד, ואני מסה אולי לפתור אותן, לפני שאני קונה מודם חדש. תודה!

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by jacko_il,

שלום לכולם, בזמן האחרון חשבתי לשדרג את המחשב לי או יותר נכון חשבתי יותר לכיוון של החלפת המעבד (ראו מפרט נכחי בצד..) לאחר חיפושים ברשת המחיר הכי זול שמצאתי למעבד 3800X2 ,שמתאים לי יחסית מבחינת יחס מחיר/ביצועים, הוא סביב ה 950 ש"ח.. כבר כמעט החלטתי סופית שיום ראשון הזה אני אלך לקנות.. לפתע, ראיתי באתר של חנות מאד מוכרת שהם מוכרים את ה 3800X2 בסוקט AM2 במחיר נמוך בהרבה = 670 ש"ח!! אז חשבתי לעצמי למה שאני לא אחליף כבר את הלוח שלי על הדרך כי בכל מקרה לא סבלתי אותו SINCE DAY ONE !! ואז חפשתי גם לוחות שיתאימו לו כשאחד הלוחות שמצאו חן בעיני הוא ABIT KN9-S .. שמביא את סה"כ הקנייה שלי לאזור ה 1200ש"ח. עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה: 1- האם נראה לכם שזה צעד חכם בכלל להחליף את הלוח ובכך…

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  11. סוף סוף אני הולך לקנות שרת חדש, כנראה שזה יהיה Xeon 2.4ghz x2... עכשיו, אני עדיין מחפש איזה לוח אם לקנות, ראיתי את ה ASUS PR-DLS אבל הוא ל ATX, ואני צריך ל 1U/2U המחיר אמור להיות בין 3000-4000 וחייב להיות עם SCSI אבל לא של ג'גהבייט. מקווה שלמישהו יש ידע בזה,

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  12. תקציב 500-600 2GB יש לי מחשב חדש אבל הזיכרון שלי ג'נרי ואני לא יודע אם הוא יהיה מסוגל לעמוד באובר קלוק אז אני רוצה לקנות

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by maor5,

שלום! בחופשת פסח יום ראשון,אני עושה את הפרויקט שלי ;D עכשיו,בתכנון גם יש הוספת יו אס בי קידמי למארז אז שאלתי היא האם אפשר לחבר יו אס בי קידמי בלוח ששמו intel d845wn תודה מראש לעזורים!

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by kola,

שלום לכולם, יש ברשותי מין רמקול שאפשר לחבר אותו ישירות על הלוח אם אין ברשותי בשימוש במקביל רמקולים, לכן אני מעוניין לחבר את הרמקול הפנימי הזה... אני מעוניין לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם מדגם asus m2n צירפתי גם תמונה של הרמקול... (אפשר לשמוע דרכו מוזיקה וכד' בעוצמה יחסית חזקה) http://www.2send.us/uploads/66a444f757.jpg תודה מראש

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  15. שוחרר רשמית שלשום. http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_amd_6.70.html

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe???? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב....

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  17. סביר , כלומר 600-700 ש"ח... A-DATA - Vitesta DDRII 533 KINGSTON TWINMOS GEIL - 1GB (2x512MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Dual

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by zahi74,

קניתי היום במחיר 357*2 CL5 SUPER TALENT 1G 667MHZ*2 השאלה שלי האם הם זכרונות טובים ואם הם שווים ל-G.SKILL (אין אותם כרגע במלאי והשביתה בנמלים אוליי עוד שבוע) האם שווה לחכות ל-G.SKILL ? וגם האם שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקחת CL4 במקום CL5 ?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  19. SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK שעולה בערך 1770 לבין זה Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL5 שעולה 1870 לבין זה G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 שעולה 1550 בערך ומה הכי שווה ביחס עלות והביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by Niv golan,

מעבד 550 mhz פנטיום 3.... המאורר של המעבד לא עובד בצורה אחידה האם זה צריך להיות ככה או שזה בעיה?? אם זאת בעיה מה ניתן לעשות? ???

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by ZoreK_ZetiM,

ככה.....יש לי שני סטיקים של 512 CL3 שלא עובדים בדאול צ'אנל... אני רוצה לקנות את הקיט של OCZ PLATINUM 2X1GB CL2 השאלה היא כזאת: האם עדיף לי להשאיר ת'זכרונות שלי ורק להוסיף??? מה עדיף? 3GB בCL3 או 2GB ב CL2 ???? (מבחינת משחקים...)

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by ccc,

יש לי מעבד שמצאתי בבית אחרי הרבה הרבה זמן.... אני צרך דרך לבדוק אם הוא עובד כי אני לא יודע אם להזמין את הלוח או לא אני רוצה ללחוץ או קיי להזמין אבל.. אני לא יודע מה המצב שלו עזרה בבקשה אין לי חברים עם איי אם די ום אם היה להם הם היו פוחדים שאני יפתח להם את המחשב וחנות רוצה 190 שקל לשעה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. היי יש לי מספר שאלות: 1) האם יצא מעבד 2.4C עם 800 מגה"צ FSB ו HT? 2) אם כן, מתי יגיע לארץ וכמה יעלה? 3) כמו כן, אלו ערכות שבבים יתאימו לצ'יפ? 4) ה"קנטרווד" יקר מידי; האם ה"ספרינגדייל" יספיק? 5) מה ההבדל ביניהם? (פיצ'רים, יכולות המהרה, תמיכה עתידית ב"פרסקוט") TIA

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by ofir2000,

האם יש הבדל אם שמים שני כרטיסי זכרון של 4GB כל אחד או 4 כרטיסי זכרון של 2GB כל אחד?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  25. לפי הנתונים כל ההבדל ביניהם הוא פחות מ400 מגה הרץ, אז איך האחד מחירו 1550 והשני 6800, בקיצור מה הפסדתי פה בהבנת התמונה?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים