עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Blah,

איפה שיש כאן את החלק על המפרטים המומלצים ב5000 ש"ח ליד המעבד כתוב AMD Athlon XP1900+ 1.6Ghz עכשיו רציתי לדעת אם זה אומר שזה במהירות 1900MHz או 1600Mhz תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by k22,

שלום. יש לי לוח אם :asrock conroe945g-dvi(775.945g.ddr2 667.vga.pci-e.hdaudio.sata2.GBL ורציתי לדעת אם כרטיס מסך:4830- PCI Express 2.0 x16 יעבוד אני יודע שיש לי pci e רגיל קניתי לפני 3 שנים את הלוח אם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by אופיר,

האם למישהו יש נסיון עם הזכרון הנ"ל? האם יש מניעה להשתמש עם 2 מודולים ב - Dual Channel? בדף היצרן לא מזכירים את הנושא.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  4. הדגם הזול ביותר עם טכנולוגיית זכרון המטמון הייחודית יהיה זמין לרכישה החל מה-7 ביולי - עם כוכבית משמעותית שעלולה להפוך אותו לבלתי רלוונטי עבור כל מי שנמצא מחוץ לצפון אמריקהלכתבה

5. Started by R9547655G,

תגידו אנשים שווה לי לקנות את הלוח הזה? יש לו DPS שזה לא נפוץ וגם סמתי לב שהוא AGP זה גם לא נורא. כמה שאלות: האם יש ל DPS אשפעה גדולה על יציבות המטח? האם שווה לקנות במקומו GA-K8NXP-9 ? האם הוא אוברקלןקר טוב ? יש לוח שטוב מימנו במחיר שלו של GIGABYTE

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בבקשה המלצות

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by guy_intel,

יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. אני מנסה לעשות boot מדיסק ישן IDE. בביוס יש רק אפשרויות לראות זיהוי של דיסקים ב SATA. את הדיסק IDE אני רואה בביוס אך ורק בלשונית של Booting שבה ניתן לקבוע את סדר ה-boot ושם בחרתי שיעשה בוט מהדיסק IDE. כבר החלפתי את הכבל של הדיסק וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ולמה בלוח הזה אי אפשר לראות זיהוי של דיסקים שהם לא SATA ?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

אהלן, יש לי מחשב מבוסס על לוח אם ROG Strix B760-G D4, המחשב עבד בצורה טובה ללא בעיות במשך כמה שבועות. יום אחד ביצעתי כיבוי מסודר למחשב דרך הוינדוס וביום שאחרי המחשב לא עלה, ראיתי שהוא לא עושה פוסט בגלל בעיית DRAM. עשיתי כל דבר שאני חושב שאפשר כדי לסדר את הבעיה: החלפתי סלוטים, עברתי לסטיק אחד בסלוט הכי קרוב למעבד, החלפתי סט זכרונות לחברה אחרת (קינגסטון ← קורסייר), עשיתי פלאשבק לביוס, התקנתי את המעבד שוב, החלפתי למעבד אחר, ניקיתי CMOS כל אלה לא פתרו את הבעיה והמחשב עדיין לא עולה עם נורת DRAM. אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות מה גורם לזה ואיך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  9. מי רוצה מעבד 16 ליבות בהמתי על בסיס טכנולוגיית 3D V-Cache למחשבים ניידים?לכתבה

10. בבקשה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=720 אם מישהו יכול לומר מה ההבדלים ביניהם במילים יותר משוטות זה יהיה אחלה .... תודה

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by dark,

יש לי את שני המעבדים האלה ואני לא יודע איזה עדיף? P III 650/256/100-בגלל שיש לא יותר מגה הרצים P III 500/512/100-בגלל שיש לא יותר קילו בייטים שניים SOLT 1 אני לא יודע איזה עדיף?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by davidcohen,

איזה מעבד יותר טוב e2200 ,e4500 ,e5200 ? אני צריך לפי סדר , כאילו 1 . x 2. y 3. z ד"א הם יתאימו ללוח האם שלי, המפרט בצד ימין תודה

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  13. היי יש לי את 2 המעבדים הנ"ל כולל לוחות אם , רציתי לדעת איזה כדאי יותר לעשות מחשב אחד . לוח אם של האינטל הוא אסרוק ASROCK 775DUAL-915GL שבו יש אפשרות לשניי חיבוריי AGP +PCI E . רוני

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  14. בעקרון אני מחפש זכרונות של corair gt 2400MHz לצערי הרב לא מצליח למצוא את המוצרים של corair כמעט בכלל לאחרונה מצאתי את g.skill באותם נתינים רצחתי לדעת האם כדי ו האם יש הבדל בין דתי החברות ?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by CraXeD,

אני בעד לשדרג את המחשב כרגע.. כלומר מעבד ואולי זכרונות , ואם ל-i7 אז גם לוח. יש לי לוח שתומך SLI ו-DDR3 אבל ממש ישן אז ככה: אין לי הגבלה לתקציב, אבל לא להגזים יש לי לוח עם 2GB ram DDR3. ויש לי 2 9800GX2 ב-SLI. אז אני צריך לוח שיתמוך SLI וDDR3 אבל ההתלבטות שלי היא בן I7 לQX... הלוח הוא או STRIKER II NSE בשביל QX ולוח של EVGA בשביל ה-I7 ועוד שדרוג של הזכרונות ל6 GB או יותר ב1600Mhz. כמו כן שכחתי להזכיר שיש לי קירור מים של TT ואני לא בטוח אם הסוקט יתאים אבל אין בעיה לעשות לו שיפוץ קטן ולהתאים אותו לסוקט אם זה 1366.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Jack_g,

תגידו מישהו פה פע נישא לעבוד בדואל עם זיכרונות SPECKTEK נגיד 2*512 בלי שום OC האם הם מסוגלים לזה או שהם קורסים וגורמים ל ריסטים?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט אשר ישמש לעריכת וידאו, כמובן בליווי כרטיס דגימה ייעודי לכך, אך כל הרינדור והעיבוד יבוצעו בעזרת המעבד והזיכרון כמובן, ופה נשאלת השאלה: אני מתלבט בין amd athlon 64 3200 לבין intel prescot 3200 המחשב יהיה עם 1 ג'יגה זיכרון ועוד דברים טובים אחרים אך השאלה העיקרית הנשאלת כאן היא איזה מעבד לקחת למרות שאני יודע שאינטל קצת יותר מהירים בקידוד האם ההפרש הוא משמעותי - עניין של שניות, דקות או שעות. נא תשובתכם בהקדם.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by eliasfen1,

אני מחפש לוח אם סוקט 939 ככה אני צריך שחריץ כרטיס המסך שלו יהיה PCI EX אני מוכן להשקיע עד 650 שח

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אנשים... יש לי את המפרט הבא: מעבד - AMD athlon x2 3600+ לוח אם - abit kn9 ultra כרטיס מסך - gigabyte g-force 7600gt זכרון - 2 סטיקים של 512 מ"ב במהירות 667MHz של twinmos בזמן האחרון אני מרגיש שהזכרון לא מספיק יותר, ובגלל המחירים הנמוכים הייתי כבר רוצה לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה במהירות 800MHz. הייתי רוצה לקבל המלצות לזכרונות טובים מ-KSP או -TMS. מה דעתכם על אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik המתח שהם דורשים לא גבוה? צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס? אגב... OC לא מתוכנן כרגע. תודה אנשים.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by AppleJack,

שלום. "בזמנו", כשקניתי את המחשב (ראה מפרט) הבנתי שאם אשים 4 זכרונות (512 כל אחד לצורך העניין) הם יעבדו על מקסימום DDR333. אם אני לא טועה יש קשר ישיר לגרסאת הליבה , במקרה שלי - Winchester. השאלה היא מה קורה היום, לאחר עידכוני ביוס ודריברים, האם עדיין לא אוכל לשים 4 זכרונות שיעבדו על DDR400 ? האם אני חייב ליבת Venice לפחות למטרה זאת ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by alon1982,

האם המכפלה של המעבד הנ"ל פתוחה ? ואם יש אתרים בהם מסקרים את המעבד ? עם השוואה למעבדים אחרים של AMD ?( יש לי AMD 3200 ) ... תודה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by noob,

ראיתי אצל פנדה לוחות אם של SAPPHIRE .. איך הם הגיעו ליצור לוחות אם ??? ואם כבר, הלוחות שלהם שווים משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shmulik007,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לצורך משחקים, לפי מה שקראתי פה, מעבדי הAMD מומלצים יותר לצורך משחקים. אבל יש לי מספר שאלות. בעוד שפה מעבדי הAMD 64 מומלצים, לי הומלץ על מעבד הINTEL PRESCOTT, אך הPRESCOTT של ה3.0 GHZ יקר יותר מAMD64 3000+, שלפי מה שהבנתי הוא המקביל לו פחחות או יותר. שאלה שנייה, הבנתי שחשוב מאוד לבחור מעבד יחד עם לוח אם תואם. אבל ברשימה של לוחות אם, לא ידעתי אפילו להתחיל מאיזה חברה טובה בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד AMD 64 3000+ ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by ehudm1,

שלום, קיבלתי את המחשב החדש (ראו מפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322226.0) והרצתי עליו תוכנת דיאגנוסטיקה שמגיעה עם לוח האם. על פי נתוני הדיאגנוסטיקה ה Q6600 הוא מסוג סטפינג b. האם יש לזה השפעה על היכולת שלי לעשות OC? יש עוד דברים שתוכלו ליעץ לי לגבי המחשב לפי נתוני הדיאגנוסטיקה? Processor information Intel Kentsfield Name LGA 775 Package BFEB-FBFF-0000-06FB CPU ID Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Type 65 nm Technology N/A Brand ID Stepping: b Model: f Family: 6 Ext Model: 0f Ext Family: 6 Frequency information 2399.72 MHZ Current frequency 266.67 CPU FSB 1066.68 CPU System bus x 8.94 (6-9) CPU Mulipilier Cache information 4*32K L…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by rronon,

מעוניין בהמלצה לקנית מעבד אינטל ? כרגע אני נעול על 3.6 g דגם 660 או דגם 930 . מה ההבדל לדגם 950D

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.