מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי ממתין לתשובה בחנות מחשבים- הוא לפני רכישה ! אני אחדד את השאלה האם זכרונות של 3 ערוצים יעבדו לא פחות טוב(או אולי אפילו יותר טוב) מזכרונות של 2 ערוצים על לוח אם של שני ערוצים ?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
למשל זכרון G.SKILL DDR5 TRIDENT Z5 RGB 32GB 16X2 5600MHZ C36 XMP3.0 ניתן להשיג כבר אצל הספקים בארץ במחיר של פחות מ 950 ש"ח כולל מע"מ. עדיין זה מחיר כפול מ DDR4 אבל בהחלט התקדמות ...
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכריזו על המעבד E7500 בסדרת ה C2D , שיצא ב 16 לינואר ויעלה 133$ דולר. כמה לדעתכם הוא יעלה פה? לינק : http://www.cpu3d.com/news/6670-1/intel-launch-c2d-e7500/story.html כפי שהבנתי היתרון היחידי הוא המהירות? (2.9GHZ) ? או גם במכפלה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר טוב שלי הלך הלוח אם P35-ds3l ונגמרה לו האחריות, העיניין הוא שיש לו זכרונות קצת לא מוכרים שיש להם בעיות תאימות עם חלק מהלוחות. ניסיתי לחפש בגוגל אך לא מצאתי משהו קנקרטי, האם ידוע למישהו בעיות תאימות בין הזכרונות הנ"ל. Adata 1066+ 2X2gbוהלוח הזה. Gigabyte GAEP45UD3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719724 ומה ההבדל בינו לבין זה? Gigabyte GAEP45DS3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715911 והאם שווה לדעתכם להשקיע קצת יותר ולקחת את הAsus P5Q SE2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719871 תודה רבה, בשם החבר. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
כולם ממליצים לי לקנות לוח אם ומעבד 64BIT, לפי מה שהבנתי כרגע אין אף תוכנה או מערכת הפעלה שתומכת בזה אז למה??? לא עדיף מעבד שלא יהיה מבוסס 64BIT? יש המלצות ללוחות אם ומעבדים בטווח מחירים של 1500-2000 טובים למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
סליחה על הבורות..... איזה מעבד מהיר יותר? 1. (Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB(1.86MHz Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (945).2 תודה!
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים במפרט הבא של ASUS A8N SLI Deluxe AMD 3000+ 1.81GHZ 64BIT 939PIN GIGABYTE GEFORCE 6600 GT עכשיו, יש לי וויכוח עם חבר על הנושאים הבאים: אם אני רוצה לשדרג למעבד חדש של AMD מהדגמים החדשים אני צריך להחליף לוח אם? כמה זיכרונות אני יכול להוסיף ללוח הקיים אם למישהו יש מושג? ואם כן.. לאיזה מעבד שווה לי להחליף? משהו שיהיה מוכן לויסטה ולמערכות יותר מתקדמות בעתיד ויחד עם זה יריץ יישומים,משחקים ותוכנות יותר במהירות ויעילות מהנוכחי. תודה רבה רבה עומר
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איפה שיש כאן את החלק על המפרטים המומלצים ב5000 ש"ח ליד המעבד כתוב AMD Athlon XP1900+ 1.6Ghz עכשיו רציתי לדעת אם זה אומר שזה במהירות 1900MHz או 1600Mhz תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם :asrock conroe945g-dvi(775.945g.ddr2 667.vga.pci-e.hdaudio.sata2.GBL ורציתי לדעת אם כרטיס מסך:4830- PCI Express 2.0 x16 יעבוד אני יודע שיש לי pci e רגיל קניתי לפני 3 שנים את הלוח אם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם הזכרון הנ"ל? האם יש מניעה להשתמש עם 2 מודולים ב - Dual Channel? בדף היצרן לא מזכירים את הנושא.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
הדגם הזול ביותר עם טכנולוגיית זכרון המטמון הייחודית יהיה זמין לרכישה החל מה-7 ביולי - עם כוכבית משמעותית שעלולה להפוך אותו לבלתי רלוונטי עבור כל מי שנמצא מחוץ לצפון אמריקהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו אנשים שווה לי לקנות את הלוח הזה? יש לו DPS שזה לא נפוץ וגם סמתי לב שהוא AGP זה גם לא נורא. כמה שאלות: האם יש ל DPS אשפעה גדולה על יציבות המטח? האם שווה לקנות במקומו GA-K8NXP-9 ? האם הוא אוברקלןקר טוב ? יש לוח שטוב מימנו במחיר שלו של GIGABYTE
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה המלצות
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. אני מנסה לעשות boot מדיסק ישן IDE. בביוס יש רק אפשרויות לראות זיהוי של דיסקים ב SATA. את הדיסק IDE אני רואה בביוס אך ורק בלשונית של Booting שבה ניתן לקבוע את סדר ה-boot ושם בחרתי שיעשה בוט מהדיסק IDE. כבר החלפתי את הכבל של הדיסק וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ולמה בלוח הזה אי אפשר לראות זיהוי של דיסקים שהם לא SATA ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב מבוסס על לוח אם ROG Strix B760-G D4, המחשב עבד בצורה טובה ללא בעיות במשך כמה שבועות. יום אחד ביצעתי כיבוי מסודר למחשב דרך הוינדוס וביום שאחרי המחשב לא עלה, ראיתי שהוא לא עושה פוסט בגלל בעיית DRAM. עשיתי כל דבר שאני חושב שאפשר כדי לסדר את הבעיה: החלפתי סלוטים, עברתי לסטיק אחד בסלוט הכי קרוב למעבד, החלפתי סט זכרונות לחברה אחרת (קינגסטון ← קורסייר), עשיתי פלאשבק לביוס, התקנתי את המעבד שוב, החלפתי למעבד אחר, ניקיתי CMOS כל אלה לא פתרו את הבעיה והמחשב עדיין לא עולה עם נורת DRAM. אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות מה גורם לזה ואיך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מי רוצה מעבד 16 ליבות בהמתי על בסיס טכנולוגיית 3D V-Cache למחשבים ניידים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=720 אם מישהו יכול לומר מה ההבדלים ביניהם במילים יותר משוטות זה יהיה אחלה .... תודה
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי את שני המעבדים האלה ואני לא יודע איזה עדיף? P III 650/256/100-בגלל שיש לא יותר מגה הרצים P III 500/512/100-בגלל שיש לא יותר קילו בייטים שניים SOLT 1 אני לא יודע איזה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב e2200 ,e4500 ,e5200 ? אני צריך לפי סדר , כאילו 1 . x 2. y 3. z ד"א הם יתאימו ללוח האם שלי, המפרט בצד ימין תודה
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי יש לי את 2 המעבדים הנ"ל כולל לוחות אם , רציתי לדעת איזה כדאי יותר לעשות מחשב אחד . לוח אם של האינטל הוא אסרוק ASROCK 775DUAL-915GL שבו יש אפשרות לשניי חיבוריי AGP +PCI E . רוני
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש זכרונות של corair gt 2400MHz לצערי הרב לא מצליח למצוא את המוצרים של corair כמעט בכלל לאחרונה מצאתי את g.skill באותם נתינים רצחתי לדעת האם כדי ו האם יש הבדל בין דתי החברות ?
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני בעד לשדרג את המחשב כרגע.. כלומר מעבד ואולי זכרונות , ואם ל-i7 אז גם לוח. יש לי לוח שתומך SLI ו-DDR3 אבל ממש ישן אז ככה: אין לי הגבלה לתקציב, אבל לא להגזים יש לי לוח עם 2GB ram DDR3. ויש לי 2 9800GX2 ב-SLI. אז אני צריך לוח שיתמוך SLI וDDR3 אבל ההתלבטות שלי היא בן I7 לQX... הלוח הוא או STRIKER II NSE בשביל QX ולוח של EVGA בשביל ה-I7 ועוד שדרוג של הזכרונות ל6 GB או יותר ב1600Mhz. כמו כן שכחתי להזכיר שיש לי קירור מים של TT ואני לא בטוח אם הסוקט יתאים אבל אין בעיה לעשות לו שיפוץ קטן ולהתאים אותו לסוקט אם זה 1366.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו מישהו פה פע נישא לעבוד בדואל עם זיכרונות SPECKTEK נגיד 2*512 בלי שום OC האם הם מסוגלים לזה או שהם קורסים וגורמים ל ריסטים?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט אשר ישמש לעריכת וידאו, כמובן בליווי כרטיס דגימה ייעודי לכך, אך כל הרינדור והעיבוד יבוצעו בעזרת המעבד והזיכרון כמובן, ופה נשאלת השאלה: אני מתלבט בין amd athlon 64 3200 לבין intel prescot 3200 המחשב יהיה עם 1 ג'יגה זיכרון ועוד דברים טובים אחרים אך השאלה העיקרית הנשאלת כאן היא איזה מעבד לקחת למרות שאני יודע שאינטל קצת יותר מהירים בקידוד האם ההפרש הוא משמעותי - עניין של שניות, דקות או שעות. נא תשובתכם בהקדם.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-