עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הי, אני בדיוק בקטע של להתקין את WINDOWS על המחשב, ושניה לפני שאני עושה את זה - למישהו יש מושג לגבי DS3 REV 3.3 אם רק הפורטים הסגולים של ה-SATA (אלה שאיזה צ'יפ של ג'יגה בייט מפעיל) תומכים ב-RAID או שכל הפורטים תומכים ב-RAID? ואם בכלל כדאי לי לחבר את שני ההארד דיסקים על זוג חיבורי SATA (הם תמיד באים בזוגות) או שעדיף כל הארד דיסק על חיבור אחר? תודה!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  2. אני צריך תוכנה בשביל לצלם לכם את המחשב שלי.... אני צריך אומגה לכרטיס 9800 se aiw למה הטמפרטורות אצלי כולכך גבוהות בלי שאני אעשה אובר קלוק? [המעבד 45 מעלות] ולמה הכרטיס מסך שלי רותחחחחחחחחח אי אפשר אפילו לגעת בו נשבע לכם! ולמה ה אדידס לא עובדת אצלי? זה נתקע ב laoding pci ports או משהו כזה... ואז אני צריך להתחיל מחדש את המחשב... אה וגם מאוד חשוב : תוכנה שתבדוק את ביצועי המחשב ואת ביצועי הכרטיס מסך! ותראה את התוצאות בסוף! אה ואני יכול להחליף בין המאוורר של המארז לבין המאוורר של המעבד?

3. טוב ככה, בעבר כבר כתבתי שבביוס יש לי רק אפשרות של CL2 או CL2.5, הזכרון הוא DDR333, לכן לאחר שלא מצאתי פתרון לאופציית CL3 בביוס חשבתי שזה בגלל שהזכרון DDR333, וכשאני אשים DDR400 תהיה לי אופציית CL3. לפני יומיים הייתי אצל חבר שלי והוא נתן לי את הזכרונות שלו לבדיקה, DDR400, נכנסתי לביוס ושוב אין אפשרות של CL3, הזכרון שלו מתוכנן לעבוד ב3-4-4-8, לכן גם לא יכלתי להפעיל אותו על 400MHZ. ממה שאני יודע מעבד 533MHZ יכול לעבוד עם זכרון PC2700 גג, ז"א ביחס של 4:5 לטובת הזכרון גג (133:166). האם אין אפשרות שתהיה CL3 בביוס? כי ממה שאני יודע הלוח שלי (MSI 865PE) משמש גם למעבדים עם באס 800MHZ וזכרונות DDR400, לכן סביר מאוד שצריכה להיות בו אפשרות לCL3. בפעם אחרונה שבדקתי אם יש עדכון ביוס, ל…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. Started by tombraider2003,

אפשר לקבל מידע בנוגע למונח MICROCODE שאני מאתחל את המחשב אז בתהליך הפוסטינג כשיש את הנתונים של המעבד הוא גם רושם MICROCODE PATCH CPU ID מה זה הדבר הזה??? יש לי לוח של ג'גיה בייט ומעבד P4 2.53

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  5. הזמנתי את הלוח הנ"ל להחליף את הלוח שהתפגר, אבל שמתי לב שיש ללוח הזה בעיה מעצבנת, שהקבלים צמודים לסוקט של המעבד. לאחר חיפוסים בפורום, ובביקורות שונות על הלוח, וגם על הקירור המיועד Thermaltake PIPE 101 , אני עדיין לא סגור שהקירור יתאים ללוח. למישהו יש את הלוח הזה, והצליח לחבר קירור שהוא לא סטוק? מחר אני מקבל את הלוח והקירור ואני יתבאס עם זה בסוף לא יתאים.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  6. בס"ד מה המצב? יש לי מעבד Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz לפני שעשיתי ריסט בתוכנה everest ראיתי שהחום שלו 66 ואחרי ריסט היה גם ככה בביוס 66 65 אז התוכנה לא משקרת ההם אתם חושבים שיש לי התחממות יתר? וככה זה החום של שאר הרכיבים Field Value Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) SAMSUNG SP0812C 43 °C (109 °F) לא עשיתי ov למעבד למרות שרציתי תגידו לי הם החום הזה נורמלי למרות שאני לא חושב. ואם כדי לי לעשות ov שיש לי חום כזה.. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם אני אוכל לצרף את הזכרונות הבאים ביחד, על אותו לוח: Samsung 3200 512MB DDR והשני Samsung M3 68L3313CT1-CB0 PC2100 (133 MHz) על לוח EPOX 8rda+ (DDR400) האם יש מצב?

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by LinKinG,

אני והלך לקנות מחשב חדש ואני רוצה זכרונות טוהים עכשיו אני לא יודע איזה דגם לקחת כי שמעתי שCORSAIR הם מצויינים וגם GEIL עכשיו ההבדלי מחירים הם גם משחקים אני הסתכלתי על שני דגמים שונים משני החברות שמחיר הוא בערך אותו דבר לעומת הבדל של 50 שקל אז הראשוןם הוא CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory *2 או GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit או שחשבתי אפילו על ה3700 אבל זה פוחת בעייתי כי זה רק 70 שקל הפרש.... מה אתם אומרים או שאתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים.. ולא מתוכנן OC כי אני לא אוהב להתעסק עם הרכיבים עצמם פיזית.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by shaul,

*הרצתי לפני זה חיפוש, ומצאתי בעיקר יותר שאלות מתשובות הזכרונות ייקנו למערכת הבאה amd 3000+ venice Dfi lanparty קירור מים של דנג'ן דאן כאשר השימושים העיקרים של המערכת זה אוברקלוקינג ומשחקים מתלבט בעיקר בין 2 אלו: mushkin redline xp4000 BH5 OCZ EL DDR 1024MB PC3200 Platinum Rev 2 TCCD (אולי אני אוסיף עוד כסף לG.SKILL אבל נתעלם מהם כרגע) עכשיו אני יודע שהBH5 דורשים מתחים גבוהים יותר מגיעים לMHZ יותר נמוכים, אבל עובדים בתזמונים יותר טובים מה בעצם עדיף- לעבוד עם 2,2,2,5 על 260MHZ או 2.5,4,4,8 על 300MHZ?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by zagreb,

מה ההבדלים למשל בין מעבד של אינטל 2.4@3.0 ל-מעב של אינטל 3.0? כנ"ל ב-AMD.. יש בכלל הבדלים? או שרק קירור או משהו.?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  11. כרגע יש לי Amd athlon 64bit 3200@2750mhz 1Gig ocz 2-2-2-5 Ddr1 Dfi Lanparty ut ultra-d אבל המערכת כבר באמת מיושנת ואני משתגע מזה, והמחירים מגוכחים עכשיו אז רציתי לקנות משהו חדש. התקציב לא מזהיר, משהו כמו 1800 שקל בלחץ. עצות? אני מתכוון לעשות אוברקלוק!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by roadstar75,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש. וחשבתי ללכת על אחד מסדרת ה-8800. אני לא מבין גדול ולכן רציתי לדעת קודם אם הוא בכלל יתאים למחשב שלי.ראיתי במפרט שלו שהוא עובד ב ddr3, ועוד כל מיני דברים שאני לא בטוח שיתאימו למחשב שלי. אני רושם כאן את המפרט של המחשב ואשמח מאוד אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס הזה יעבוד אצלי. תודה ! מעבד: intel p-d lga775 dual core 915 2.8ghz לוח אם: abit ip-95, via p4m890 , 1-pci express , 1-pci expressx16, 2-pci (אם צריך עוד מידע רלוונטי אני אוסיף)

• 6 תגובות
    • 455 צפיות
  13. שלום. רציתי לדעת האם ניתן להחליף מעבד במעבד אחר על אותו לוח אם כאלו בלי להחליף את לוח האם ?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. אז, אחרי כל מבחני הביצועים וכו' בהתחשב במצב כיום בשוק, מה עדיף יותר? מעבד מהיר בעל שתי ליבות, או קצת יותר איטי אבל עם 4 ליבות? ואם לוקחים מהירות זהה, נניח מעבד כמו QX9650 לעומת E8500 (הE8500 קצת יותר מהיר בMHZ) מי עדיף למשחקים? יתן יותר ביצועים (אם בכלל) ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by JackBauer,

צריך זיכרון עד 1100 שקל, למחשב משחקים . לא צריך זיכרון טוב לאוברקלוק.. כי אני לא מתכנן אוברקלוק , תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by shalbik,

חברה קראתי פה הרבה מהתראדים שחברים פה ניסו כל מיני שילובים, במיוחד פיקה והסיפור עם הDFI שלו, אבל לא מצאתי תשובה ברורה, ואני אסביר למה. אני מתכנן לקנות עוד ממש מעט מערכת, שעד היום תוכננה להיות מבוססת לוח אם אסוס וE8400 , והלוח שהכי מתאים לי הוא ה P5Q NONPRO כי אין לי צורך בCF. הסיבה שאני מתכנן על אסוס הוא בראש ובראשונה בגלל השם, זה אסוס לא איזה חברת קבר שלך תדע מה יהיה איתה עוד שנה, והמוצרים שלה מאז ומתמיד הוציאו ביצועים טובים ובנו לחברה את השם. ההתלבטות היתה לרבות בין הNON PRO ל DELUXE, אבל אני לא מתיימר להבין יותר מידי במה שיש ללוחות האלו להציע תמורת תוספת של כ150-200 שקל. הזכרונות שאני בונה עליהם הם 2X2GB DC OCZ REAPER HPC ב1066MHZ, בדקתי ב QVL של אסוס, שטרחו לקמפל רשימ…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 OCZ Vendetta ב1634 שקל Intel Q6600 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset Mugen 2 ב1624 שקל מתוכנן OC שהחנות תעשה אז אני לא יודע לאיזה רמה הם יסכימו לעשות... והראשון יכול לצאת יותר זה כי זו איזו חבילת מבצע אני הבאתי מחיר מהקטלוג

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by scylla,

אני מברר לחבר שלי הוא רוצה לדעת איזה זכרונות טובים לOC. אני יודע זו שאלה יותר מדי כוללנית יש לו פנטיום קודם כל... 2.8C אם אני לא טועה.. כמו שלי בעקרון אני יודע שאם רוצים אפשר להוציא גם 4000 ש"ח על זכרונות אבל איזה זכרונות טובים לאוברקלוק ויש להם מחיר טוב? אני הבנתי שOCZ טובים ומושקין גם מעולים וכמובן קורסייר. אבל איזה מהירות מומלצת? 433? 466? 500? ולגבי התזמונים יש לי בעיה ואין לי פשוט מושג מה זה בדיוק... אבל הכי פשוט שאנשים ימליצו לי על זכרונות טובים. הוא רוצה 2X512 אבל שמעת איזה משהו שבאוברקלוק זה מתישהו לא טוב להשתמש בדואל זה נכון? תודה על העזרה

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ofer40,

היי יש פה משהו שאני לא מבין אז אולי תסבירו לי? מה ההבדל בין הזכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~24744~15~0.htm לשני סטיקים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~24730~15~0.htm למה שאקנה את הראשון ולא אקח שני סטיקים מהשני? זה נראה אותו זכרון רק שיש הבדל במחיר או שאני יכול לקנות מפה בנפרד 2GB במחיר זול http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=229&idproduct=1403 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  20. ראיתי שזה תומך ב 1333FSB אז הכל צריך ליהיות בסדר,נכון?

• 13 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by mat000,

שלום! מעבד I5 3.3 GH שעולה 1300 הינו יותר חזק ממעבד I7 870 2.9 GHZ שעולה כמוהו? מה עדיף לקנות איי 5 הכי חזק? או אי 7 לא הכי חזק?? תודה

22. שלום לכולם. יש לי בעייה בקשר לבחירת זיכרון למחשב החדש שאני רוצה לקנות. הבעייה היא שאין לי הרבה כסף וכמו כולם אני רוצה את ההכי טוב בכמה שפחות.... אני לוקח מעבד AMD2500xp עם לוח של Abit nfs ver2 שזה לא כ"כ קריטי אבל אני לא יודע איזה זיכרון לקחת. כרגע התקציב הוא 520 ש"ח ומאוד רצוי שלא לעבור אותו מה שקצת מגביל את האופציות בכל מה שנוגע ל-OC מה לעשות?????????? האם שווה לקנות סמסונג סולידי ופשוט לא לעשות OC (ולהניח שזה יספיק למחשב שמיועד לסרטים משחקים ואינטרנט), או שאין ברירה ואם אני לא שם עוד כמה גרושים אז אני הולך לאכול הרבה חרא.... בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  23. Started by le011,

שלום לפני כשבוע רכשתי מעבד AMD2600XP BARTON ןלוח ABIT NF7-SL איך אני יכול לדעת אם המכפלה של המעבד נעולה?האם יש דרך מסויימת לבדוק זאת? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  24. יש לי 4 סלוטים בלוח אם 2 מהם תפוסים עם KINGSTON 1GB 800MHZ CL6 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4GB ראם אני לא יודע אם שווה לי למכור אותם ולקנות פעמיים 2GB שיצא יותר יקר או פשוט לקנות עוד 2 זכרונות כמו הנ"ל ולמלאות את כל ה4 סלוטים שיוצא יותר זול עכשיו השאלה פה אם כל ה4 סלוטים מלאים זה עדיין יהיה DUAL CAHNNEL?

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

או קיי יש לי טווינמוס זולים [לא שהם לא אחלה הם פשוט זולים..] את כל הכבוד אני נותן להם על שהחזיקו לי 460 ב333 מגהרץ על 2וחצי שלוש שלוש שמונה אבל אני יכול להגיע רק ל3200 ככה לא יותר ואני רוצה מזה ושיהיה יותר יציב גם... לאיזה זיכרון כדאי לי להחליף? ועוד שאלה איך קוראים לפנטיום 4C יש לליבה של המעבד שם ....מהו?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.