מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני רוצה לקנות זיכרון חדש (DDR400 512MB) ואני צריך לדעת מה-CL/CAS של הזיכרון שיש לי עכשיו.. איך אני יכול לדעת ?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מה כדי לקחת 1.AMD Phenom II X4 925 8mb 2800Mhz Box 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש מחשב לקראת סוף החודש הקרוב, המחשב ישמש אותי ל- 3 עד 4 שנים הבאות. המעבד שיבחר לקראת סוף אפריל יהיה מרובע ליבות, דגם מדויק יבחר לפי המחיר בזמן הרכישה. עיקר השימוש במחשב יהיה בסיסי - אינטרנט, אופיס, מוזיקה, וצפייה בסרטים, מעבר לשימוש הבסיסי, עריכת תמונות בתוכנות גרפיקה כגון Corel Paint Shop Pro או Photoshop ומשחקים. אני בהחלט חושב לנסות לעבוד עם מערכת ההפעלה Vista. אין לי ידע ב- O.C לכן כרגע איני מתכנן לבצע, יתכן בהמשך כאשר היה לי ידע מתאים. בכול אופן אם יהיה הוא יהיה בסיסי. אני זקוק לעזרתכם בבחירת לוח אם, חשוב לי שיהיה איכותי ואמין (האם יש בתקציב של עד 900 ש"ח ? ) הכיוון הוא לרכוש לוח שתומך גם בזיכרונות DDR2 ו- DDR3, להרכיב בזמן הרכישה 2G של DDR2 ובעוד…
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יונה הוא מעבד רק למחשבים נידים עם לא הוא שווה יותר מקורנו(CORE 2 לא זוכר תשם בדיוק) ואיזה מעבדים חדשים וחזקחם אולכים לצאת? תודה.
-
- 14 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמובן שבעדיפות ראשונה זה FF ואחרי זה LE...אבל הLE עולים מלא אצל נעה...1850 וצל זיגזג 1750...בולבול...וFF...לא מוצאים אצל אף אחד...חוץ מאצל מישהו שזה לא בטוח שזה זה... אז בעדיפות שלישית...מה כדאי...FR או LA... עם המפרט שבקרוב יהיה לי...ראו למטה...
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך מעבד barton 2500 נותן ביצועים בסנדרה אשר מקבילים ל2200 מבחינת נתונים יבשים חלקכם אמרו לי שזה לפי תוכנה מראה ביצועים ירודים אבל הביצועים בשטח בתאלכס מהירים יותר מ2400 axp אבל אני עדיין לא מבין איך זה? המעבד עובד על 1830 קיבלתי בתוכנה פי סי מארק 2002 רק 5500 על המעבד בעוד שלחבר שלי יש מעבד 2400 axp והוא מקבל 6500 איך זה הגיוני? אני אשמח אם מישהו שיש לו ברטון 2500 יפרסם את התןצאות שלו וישווה אותן לשלי תודה רבה משתמש מודאג
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם די בכרטיס מסך משולב למחשב המיועד בעיקר לתיכנות ולא למשחקים?האם יש יתרון מבחינת ביצועים, לא במשחקים , לכרטיס נפרד? האם כרטיס מסך משולב בלוח-אם ( Intel GMA X3000) מספיק להרצת Windows Vista Aero? האם נדרש יותר זיכרון במקרה של כרטיס מסך משולב בלוח-אם? TIA
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
החלקים של המחשב החדש שלי הגיעו (חוץ מהכרטיס מסך.. ) בכל מקרה רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך לבדוק איזה סטפינג המעבד מדבור ב Q6600 ודרך אגב הוא לא הגיע לי עם קירור סטוק כחול אלא שחור... לא שזה משנה אני מתקין עליו קירור אחר... בקיצור האם זה רשום על הקופסא או משהו?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוקיי היום אפשר להשיג את הלוחות הבאים: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI בחיר של 1700 שקל ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI במחיר של 2100 שקל כמה שאלות: א)משהו יכול להביא ביקורות על הלוח הראשון? ב)האם הוא לוח טוב באוברקלוקינג? ג)האם ידוע שיצא לוח חדש מסדרת ASUS Digital Home Series עם הצ'יפסט הנ"ל ???(וביצועי OVER כמו הP5W בערך)??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
ה ADATA DDR400 שמוכרים ב ksp הם CL3 ראיתי בכמה מקומות שיש גם DDR400z שלהם שהוא CL 2.5 מה התזמונים שלכם ואיפה קניתם?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום! לאח שלי יש מחשב Packard Bell Platinum, עם לוח-אם MSI MS-6309 ומעבד pentiumIII 733 MHz עם זיכרון SDRAM 64 MB 133 MHz. - ניסיתי להוסיף לו זיכרון SDRAM 256 MB, double sided 133 MHz גנרי (ללא שם) - המחשב מזהה אותו (סופר ובודק אותו) - אך לא ממשיך לעלות ל- Windows Me או 98SE - גם ב- safe mode. אם מכניסים רק את הזיכרון החדש (ללא ה- 64 מ"ב) - אין כלל תצוגה על המסך - מסך שחור... עדכנתי לו ביוס ללוח האם מהאתר של PB - אך ללא הועיל... לא מצאתי תיעוד לבעיה כזאת ב- PB או MSI ולפי MSI הלוח תואם לזיכרון של עד 1.5 ג"ב (3x512MB) - ב- single or double-sided. מיותר לציין שהזכרון שניסיתי להתקין הוא תקין ונבדק על שני מחשבי פנטיום 3 אחרים, עם לוחות-אם של אינטל (D815EPEA2) ו- Abit BE6. מי…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה מיוחד כל כך במעבדי קונרו 6300 ? לבין מעבדים רגילים של AMD ? איך הוא מהיר עם 1.8 GHZ ?
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בסוקט 1155 צויין בנתוני הלוחות gb שיש תמיכה בquick sync, ב1150 לא מצויין אזכור, האם ה1150 תומך בquick sync בחברה? בחברות אחרות יש לוחות שזה מצויין, המעבדים עצמם תומכים, שלחתי גם פניה לgb
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD Athlon XP 2500+ והטמפרטורה מגיעה ל43-47 כאשר המחשב סגור עם פאן אחד (ועוד HSF שבא עם המעבד) וכאשר הוא פתוח זה בערך מקסימום 40 מה אני עושה????? האם לשנות את הHSF של המעבד? ולמה ואם מישהו יודע מה ההבדל בין volcano 9 ,volcano 11? בתודה דניאל נורמן
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לברר אם בסטיק אחד יש גם את הדגמים של CL2, CL3 והאם במחיר של 600 שקל יש הבדלים בין הסטיקים....ושל איזה חברה הכי משתלם לקנות סטיק של 1024, ומה הדגם המומלץ..... ואני מעוניין בסטיק של 1024 כי אני רוצה לשדרג בעתיד אז לא להציע דואל צ'אנל ...
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
אני לוקח את ה6600 או 6700 התור מעבד אבל אני לא יודע איזה זיכרון ולוח כדי לי (corsair זיכרון)
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
pc 2700 איך ניתן בעזרת הגדרות בביוס לעשות שזה יותאם למעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די לעבוד ב333? כי אם אני ככה סתם מכניס לסלוט ומעלה את המחשב עם הזיכרון החדש הוא פשוט לא עולה וכותב הודעת שגיאה.. טען פה פעם מישהו שאפשר להגדיר את זה שהלוח אם פשוט ימלא את החסר ברוחב פס ויעלה את המחשב.. אז בבקשה עזרה נ.ב יש לי לוח מסוג 7vrxp ver 1/1
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש כי משום מה זכרתי שהיה כאן ת'רד בנושא, אבל לא מצאתי אותו. השאלה היא: יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. עד כמה שידוע לי, יש לו שני revים - 1 ו-3.3. איך אני יודע איזה מהם יש לי? רק פתיחה פיסית של המארז, או שיש תוכנה שיכולה להציג את זה?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה הוא עושה IDE detection שלוקח די הרבה זמן, לטעמי... יש דרך לבטל את זה? לגרום לו *לא* לעשות בדיקה ולדעת בדיוק מה נמצא איפה? כמדומני יש אפשרויות כאלה בביוס, לא? אני לא בטוח
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שני סטיקים של 2X512 PC 3200 שפועלים בדואל צ'נל (מצ"ב קובץ המראה את סוג הזכרונות) ברצוני להוסיף את הזכרונות הללו Kingston DDR2 512MB 667MHz CL5 אני יודע כי זכרונות אלו מהירים יותר אבל חשבתי שבבוא היום אני העביר אותם למחשב שארכוש בעתיד (זכרונות אלה ממש זולים כיום) האם הזכרונות יעבדו? תןדה רבה וחג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מעבד INTEL C2D E6400 + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B D.E זכרונות : G.SKILL PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT השילוש הזה יתאים לדעתכם למשחקים ואוברקלוק כשהם מתקיימים באותה הזמן?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-