עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by danieln9,

שלום קניתי והרכבתי מערכת שכוללת ATHLON XP 2500+ Asus A7N8X Delux mother board Memory: 512 megas ddr 3200 400 mhz KING MAX ועכשיו מה שקורה זה אלף כל : אומר לי שזה מעבד 1100 מגה הרז (Mhz) ואחרי זה כאשר הוא מציג את חלון הטעינה של WINDOWS XP ופשוט עושה REBOOT וככה זה חוזר חלילה ובקשר ל1100 MHZ יכול להיות שזאת מהירות הליבה ? (ו2500+ זה רק בהשוואה ל INTEL) בתודה דניאל נורמן

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות מעבד + לוח אם עד 1500 ש"ח.. 1000 ש"ח על המעבד ועד 500 ש"ח על לוח האם (נשמע לי דיי הגיוני, אלא אם כן תציעו אחרת). רק 500 ש"ח על לוח האם מכיוון שאין לי יותר מידי דברים שאני צריך לשים על לוח האם ו2 כרטיסי זיכרון... היום אני רואה את כל מעבדי הI7 לסוגיהם ובאמת שאין לי מושג מה יותר עדיף.. (הבנתי שגם חלק מסדרת הI5 יכולים להיות יותר טובים מI7) פעם הייתי יותר משופשף ובקיא בנושא (בתקופה של הdual core) והיום כבר לא.. אשמח למידע מכם.. תודה. לגבי קירור למעבד - יש לי כבר על המעבד dual core שלי אז אין צורך..

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. AMD מציעים להורדה תוכנת שירות לשיפור הביצועים של המעבדים כפולי הליבה שלה. אתם מוזמנים לנסות http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32790 שם יש לינק לאתר של AMD: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/TscSync.zip

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ido-nava,

יש לי בנייח קיט של Crucial 2x2gb , מדגם ct25664ba1339.m8fr, במהירות 1333mhz. לוח אם- http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67bl.html אני רוצה להוסיף עכשיו עוד 4 gb של זכרון, השאלה שלי היא אם אני קונה לדוגמא זכרון במהירות יותר גבוהה, אז הזכרון יעבוד אך יהיה על המהירות והתזמונים של הזכרון הישן נכון? וכך אם זכרון מהיר יותר יהיה יותר זול, אז אין לי בעיה לרכוש אותו? ועוד שאלה, עדיף לי לרכוש קיט של עוד 2x2gb ואז הזכרון יעבוד ב dual/quad channel או שאין את הדברים האלה יותר ואני יכול לקנות זכרון 1 של 4gb?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכם הוספתי את מפרט המחשב שלי כתמונה... כמו שאתם רואים יש לי 2 זיכרונות של 1 ג'יגה DDR2 800MHZ וקניתי את הזיכרון הנל של קינגסטון הדגם המדוייק KVR800D2N6/1G 2 כאלה של 1 ג'יגה הכנסתי למחשב....והמחשב קופא לי פתאום....משהו אכן עדיין לא בסדר :\ יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 1 ג'יגה CL5 ומה שקניתי זה CL6 אולי ה CL6 לא יכול לעבוד ביחד עם ה CL5 . תודה רבה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  6. תראו יש לי WINXP64 מקורי אצלי ואני רוצה להתקין אותה עכשיו יש לי בעיה כי כשהפעלתי את ההתקנה עשית F6 כי שיזה את ה SATA הכנסתי תדרייברים והוא כותב שהם לא מתאימים למערכת 64 למישהו יש מושג אם קיימים דרייבים ל SATA ללוח אם ABIT K8v-MAX3 ל WINXP64 אפילו לא גירסה רישמית אלה בשלבי ניסיון אני פשוט חייב לבדוק תמערכת הזאת... תודה מראש למנהלים: אם זה לא הפורום המתאים אני מבקש סליחה מראש ואם תוכלי להעביר לי את זה לפורום המתאים...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by gggilad13,

איזה לוח מבין שני אלו עדיף? GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 או MSI K8N Neo4-F NFORCE4 שניהם עולים בערך אותו דבר, ההבדל העיקרי הוא שלגיגהבייט יש פיירוויר (שאני דיי צריך) אבל הוא צ'יפסט 4X ואילו לMSI אין פיירווייר אבל הוא צ'יפסט NF4 רגיל... אז מה כדאי? עריכה: ובקשר לזכרונות: איזה זכרונות עדיף? PQI או ADATA? הבדל החיר הוא דיי משמעותי...

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by BEN903,

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8-MAX

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה זכרונות עדיפים... התקציב הוא 670- שיעלה כמה שפחות... [מהחנות פנדה בלבד] חשבתי על או אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14261 או אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1926_2162&products_id=14261 [הלוח יהיה ASUS M2N-E עם זה משנה]

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by TS130,

שלום רציתי לדעת בעוד ארבע חודשים אני יקבל כסף ורציתי לדעת אם כדאי לקנות את המאבד אני קונה בעוד ארבעה חודשים אז אוולי חשבתי לחכות עוד ויצא משהו טוב יותר במחיר אולי קצת גבוה יותר אבל טוב יותר יש לי כרגע I56600K

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  11. יש לי כרגע זכרון אחד של 512 שהוא CL3 (נראה לי 400MHZ, ב-CPUZ זה מראה 200 אבל אמרו לי שמכפילים את זה ב-2). עכשיו אני רוצה לחבר עוד סטיק של 512 400MHZ שהוא CL2.5. השאלה שלי אם צריך לעשות משהו לפני זה או שפשוט לחבר את הסטיק החדש וזהו..?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by mikshab,

יש לי לוח אם של MSI אני משתמש בו כבר שנה בערך, על הלוח אם אין יציאת 1394 מובנת אבל יש כרטיס כזה רק עם היציאה עצמה שממנו יוצא כבל קטן שמתחבר ללוח האם לפינים של JUSB1 ולא J1394 פשוט כי אין כאלה! זה אופציונלי ולא קיים אצלי. אני יודע שזה לא אמור לעבוד ושהחיבורים הם שונים אבל זה עבד, ככה זה הגיע כשקניתי את המחשב והווינוס היה מזהה את היציאה גם כיציאה וגם בתור כרטיס רשת. לא השתמשתי בחיבור הזה חודש וחצי בערך ובחודש וחצי האלה התקנתי גם SP3 וגם עשיתי שדרוג לביוס, ועכשיו רק שמתי לב שהווינדוס מזהה את החיבור בתור USB, כשאני מחבר את הצלמה אליו הוא אומר שהתקן הUSB לא זוהה, שהוא פועל באופן לא תקין ושווינדוס אינו מזהה אותו. מה אתם אומרים, יש אולי איזה הגדרה כזאת בביוס או שזה פתיר על ידי ד…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. Started by Parallel,

האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dvvon,

הא? אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  15. התקציב הוא עד 240$ מwww.newegg.com המטרה היא אוברקלוק כמובן כמה גבוהה שיהיה ניתן ולהשאיר את התזמונים נמוכים, המחשבה הראשונה שלי הייתה TCCD האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141194 צ'יפים TCCD וPCB של BRAINPOWER לפי הביקורות הם מעולים. אבל במחשבה שניה חבל לבזבז את כל המתח שהלוח הזה נותן חוץ מזה שTCCD לא נותן תזמונים הדוקים, בקיצור BH-5. רציתי את הMushkin Redline החדשים אבל הם out of stock. בקיצור אני מחפש המלצה לBH-5 הכי טובים שאפשר למצוא ב240$ מניו-אגג בלבד. AMD64 3000+ Venice DFI Ultra-D תודה!

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  16. http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-energy-efficient.html ממש מאכזב כנראה שAMD פשוט אספו מעבדים באקראי והנמיכו להם את המתח סטוק

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by dsane,

לפני כשלושה שבועות פורסמה ידיעה על ירידת מחירים כולל ירידה של 30% במעבד q6600. בפועל המעבד ירד מ 1100 ל 1040. לאן נעלמה הירידה? האם היא לא התרחשה עדיין או שמוכרי המחשבים בלעו את ההפרש לכיסם?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. מה ההבדל בנהם ? והאם משתלם לקנות את ה 940 ? ואם יהיה לי צוואר בקבוק אם אני ישים 260 GTX עם Core I7 940 .

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by rino,

מה עדיף GIGABYTE DS3 או DS4? ההבדל בינייהם 100 ש"ח בערך אבל האם שווה לקפוץ לDS4 ? או שהלוחות למעשה שונים ואני אשלם יותר ואקבל פחות? ראיתי שDS3 עושה עבודה מצויינת בOC , האם הDS4 יעשה אותה עבודה ויותר או לא? אני הולך על קונרו 6400

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by BeBest,

אהלן, קיבלתי מחשב "מת" (לא עולה) והדבר הראשון שרציתי לעשות זה לברר מהי שגיאת ה-POST. בלוח (זה הלוח: http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=676&proname=MI5-G41SGMD2) אין ספיקר מובנה, ואין לי ספיקר לחבר לו ממחשב אחר בבית. יש דרך אחרת לדעת מהי שגיאת ה-POST? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

המעבדנקרא כך AMD Athlon 64 3200+, ADA3200BOX - RETAIL, 1MB L2 Cache, 1600Mhz Bus 1600 = 800*2 (כמו שתמיד אצל AMD הכפולות של 2) ? או 1600 = 8*200 (בעע) או משהו אחר (?) אני חושב על הראשון ... מה הנכון ?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. יש לי שאלה: הלוח אם של asus p5dl2 945p chipset תומך בכונן קשיח שפועל ב- sata II??? תודה לכל מי שעונה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by LIOR42,

האם שינוים בביוס יכולים לגרום לתקלות במחשב לדוגמא העלמת כרטיס קול

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום לכם, ברשותי כרגע המערכת הזו: cpu: I2500K Motherboard :Gigabyte z68 memory : 16GB ram HDD: 2 Tera ssd : 128 Chasis : Fracal Design Xl Power Supply : Enermax mode 625W יש לי בעיה שאין לי מספיק זיכרון ראם וכנראה גם כח עיבוד כי המעבד רץ על 100 אחוז ברוב הזמן. האם הייתם משדרגים את הזיכרון ל 32 או שכדאי להחליף לוח אם + מעבד + וזכרונות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by dids22,

אני לא ממש מצאתי בחיפוש משהו !! אז איך עושים?? ואת העדכון אני רוצה לעשות ללוח אם ישן של Pc partner זה אפשרי בכלל??

• 6 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.