מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AMD 4200 DUAL CORE AM2, זכרונות OCZ GOLD DDR2 667MHZ אני מחליף לוח אם ויש לי תקציב מוגבל של 750 ש"ח ללוח, איזה לוח אם יתאים לי לאוברקלוק לא רציני אבל יציב ביותר (משהו כמו 10 - 12 אחוז של אוברקלוק למעבד). יש לציין כי אני משתמש בקירור BT VX. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
DDR1 400 ל-DDR2 667 ובמה זה מתבטה ? מחשב מהיר יותר ? FPS יותר גבוהה וזמני טעינה מהירים יותר במשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לוחות אמ שתומכים ב PENTIUM 4 ויש להם כניסה של PCI-E ותמיכה בזכרונות DDR? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ענו בבקשה על הסקר בנושא תושבות מעבד.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי מעבד אינטל E6600 בעל שני ליבות של 2.4GHz שאלתי היא האם מהירות המעבד הכוללת של שני הליבות יחד היא 4.8GHz?
-
- 21 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה טוב המחשב שלי קשיש בן 7, מבוסס על AMD בסוקט 939 עם ג'יגה זיכרון DDR. לפני שאני נפרד ממנו לטובת מחשב חדש, רציתי להכפיל לבנתיים את הזיכרון. כמובן שלא יכולתי לעצור את עצמי וישר איך שעלה לי הרעיון רצתי לקנות סטיק של ג'יגה, קינגסטון, כמו שני הסטיקים שהיו לי עד עכשיו. חיברתי - הדלקתי את המחשב ולא הצלחתי לעבור את שלב הצפצוף, שהפך לארוך ומעצבן וחזר על עצמו כל כמה שניות. בלוח האם שלי, GA-K8NF-9 של ג'יגה בייט, יש 4 סלוטים לזיכרון- שני זוגות בדואל צ'נל. לחבר את שלושתם לא הצלחתי, הכי רחוק שאפשר להגיע זה סטיק של 512 ובמקביל אליו (לא בדואל צ'נל) סטיק של ג'יגה. חיבור של הסטיק הנותר של ה-512 גורם לסירוב של המחשב לפעול. מה לעשות? להחליף לשני סטיקים של 512 ולחבר …
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
חברים שלום, ברשותי מחשב בן כ- 4.5 שנים שמפרטו הינו cord 2 due e6300 2ghz ram 553 mhz nvidia 9600gt ספק ezcool w400 אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"י החלפת מעבד למעבד e7500 של אינטל. השאלה אם זה בכלל ייתן לי שיפור טוב בביצועי המחשב והאם זה לא ייצור לי צוואר בקבוק?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי אופן קריאה של המעבד מזכרון: ידוע שהמעבדים עד לא מזמן היו עם 64 רגליים ,ולזכרון יחיד היתה רוחב מילה של 128 BIT אז היה צריך לקרוא בכל מחזור שעון פעם מצד אחד ובמחזור הבא פעם מצד שני,קוראים לזה בשפה מקצועית שזירה.אני שואל זה לא אומר שקריאה כזאת,מעכבת פי 2 את הקריאה? ובכלל מה קורה שאנחנו משתמשים בטכניקה של DUAL CHANEL אז יוצא שיש 256 רגליים לזכרון ויש רק 64 BIT למעבד אז לקרוא את כל הזכרון יקח 4 מחזורי שעון? רציתי להבין תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום. יש לי התייעצות אתכם. מאחר ולא מצאתי מישהו שמוכר יד שנייה 4 מודולים של 2GB זכרון DDR2 800MHZ או מישהו שמוכר 2 מודולים של 4GB אני חייב למצוא 2 מודולים של 2GB הזהים לאלו שכבר יש לי במחשב. מצאתי אותם למכירה ב- New Egg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820208344 בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת את הזכרונות הללו במחיר נורמלי או בכלל. שאלתי היא, האם יש מישהו שיודע כיצד ניתן להשיגם בארץ במחיר דומה ל- New Egg (גם משומש), או לחילופין יודע איך אני יכול לגרום ל- New Egg לשלוח בארץ או אפילו מכיר חנות אחרת בחו"ל שכן מוכרת לארץ ותחרותית עם המחירים הללו. לא אכפת לי גם לרכוש מחנות שמוכרת יד שנייה או משהו... אם למישהו יש רעיון יצירתי וזול אחר כיצד לעבור כרגע משני מודולי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שנה שקניתי את המחשב אמרו לי כאן שאין שום סיבה שבעולם לקנות יותר מ-256mb DDR-RAM. היום, חלק משחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר עם כמות זיכרון כזאת (במיוחד שה-XP לוקח כמעט חצי מזה). אז בקיצור, למרות המחיר הגבוה מדי, אני כנראה אשכנע את ההורים שלי לקנות לי עוד 512mb זיכרון... ה-TRANSCEND הם הכי זולים שיש? אני לא ארגיש בהבדל מזכרונות של חברות אחרות נכון? אני לא מתכנן OC... אפשר לסמוך על החנות Simpletech? בכל מקרה, תמליצו לי מה כדאי לי לעשות... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את המעבד הזה בשילוב לוח אם תואם, ובעזרת כרטיס מסך 260GTX רציתי לדעת לאיזה תוצאות הוא אמור להגיע, האם המשחקים של היום אמורים לרוץ היטב?, לאיזה סלוט מחברים את המסך עצמו והאם התיאום בין הכרטיסים מלא?. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
טוב אנשים טובים אז ככה.. יש לי מחשב AMD (Athlon) XP 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM ואני רוצה לקנות 1024 זכרון פנימי ( 2 של 512) עכשיו.. אני מדפדף לי באתרים השונים ואני רואה מליון סוגים של זכרונות... נניח ובחרתי לקנות KINGSTONE עדין יש לי שלושה סוגים והבדלי מחירים מטורפים !!! אני הולך לרכוש בקרוב AGP 128MB PNY - 6600GT שהמליצו עליו פה.. אנשים טובים מהפורום.. עכשיו אני צריך זכרון שיחזיק את הכרטיס טוב ויתן תמורה טובה.. מה לקנות !??! CL2/5 או CL3 או HYPER - X או מה ?! מקווה שתוכלו לזור לי ולהסביר לי קצת על ההבדל בינהם.. ומה זה OC ??? תודה ויום טוב !!!!!
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הציעו לי את המעבד הזה: האם אנייכול לדעת לפי התמונה הזאת מתי הוא הופק [שבוע] ואיזה שבוע הכי טוב ל oc במעבד E4300 ? האם ה pack date זה השבוע? תודה.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה אשר בודקת את הזיכרון אם הוא תקין והכל ...? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P4P800DLX INTEL 865PE ומעבד 478 512K 2.8MH ו2 סטיקים של זיכרונות CORSAIR 2*512 400MHZ וכרטיס מסך של ATI 9800SE . השאלה היא.. לוח האם שלי הפסיק לעבוד, ואני מחפש לוח חדש. לא מצאתי לוח כמו שלי ,אני מחפש משהו די איכותי עם ערכת שבבים סבירה +. למישהו יש המלצות איזה לוח אם אני צריך לקנות ...? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חיפשתי בשאלות הנפוצות ולא מצאתי תשובה. מה עדיף - זיכרון אחד של 2 גיגה, או 2 של 1 גיגה כל אחד. השאלה היא קודם כל עדיפות מבחינת מהירות. בהיבט הנוסף, השאלה היא אם תצורה של 2 סטיקים יקרה יותר - עד כמה יותר והאם המחיר שווה את זה? דרך אגב, אני אחד שסבל מטראומה של מחשב ישן שבקושי זז (בין השאר בגלל זכרונות ישנים ואיטיים) וזה משהו שאני מבקש לשים את הדגש עליו במפרט חדש שאני מתכנן.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את הe6300 שלי הלוח אם שברשותי לא תומך ב8400 לכן חיפשתי את הלוח אם הכי בסיסי שיתמוך במעבד, מכיוון שאני לא מעודכן ממה ששקורה בשוק בשנה האחרונה רציתי לדעת אם שילוב זה יעבוד , או שהלוח יגביל אותי באיזשהי מידה תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כנס CES 2025 בלאס וגאס החל את דרכו וכנס העיתונאים של AMD מביא איתו שורה של הכרזות רציניות מאת ענקית השבבים כאשר עולם המחשבים הנייחים מקבל ספינת דגל חדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות באייבי, אולי 2*4G או לקנות עוד סטיק של 2G , אבל לא יודע עד איזה מהירות הלוח אם שלי יתמוך, ולא יודע אם זה מומלץ "מחברות שונות" בהנחה שאני רק מצרף סלוט נוסף. אם המחירים של הסלוטים לא יקרים, אני יכול להשקיע עד 400 שקל, יש לך המלצה עד איזה מהירות ואיזה סלוט מומלץ לי? מצורף תמונת המפרט
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לHTPC מבוסס I5. האם ההבדל היחיד הוא התמיכה בUSB3? ההבדל במחיר 80 ש"ח האם שווה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר אני קונה לוח אם חדש ומעבד חדש מעבד Intel Pentium D 940 Dual Core 3.2Ghz לוח אם אחד מאלו : ASUS P5WD2-E Premium 975X Asus P5WDG2-WS 975X השאלה שלי איזה זכרונות ממומלץ לקנות (DDRII) ? חשוב האיכות ולא המחיר. בבקשה להמליץ על מספר חברות ידועות. סה"כ מעוניין ב 2GB ברמת העקרון האם יש צורך כיום ביותר מזה ? מיועד במיוחד למשחקים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים לדף התוכנה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בן 2 שילושים מה עדיף ? AMD 64 3000 939 + NFORCE 4 GA-K8NF-9 + 512DDR SAMSUNG * פה יש לי בחירה לכרטיס מסך מצויין שיש רק לPCIE. הכרטיס שמתאים: Gigabyte 6600GT Turbo Force או להוריד את הנ-פורס ל-3 להוסיף כסף ולקחת 1024DDR של חברה פחות טובה. AMD 64 3000 939 + NFORCE 3 GA-K8NS + 1024DDR A-DATA *פה אני צריך להתפשר על כרטיס מסך פחות טוב כי מה שאני רוצה אין לAGP. הכרטיס שמתאים: LEADTEK A6600GT AGP חוץ מזה איזה הבדל יש בן החברות - ADATA, SAMSUNG, KINGSTON, SUPERTALENT בן כל החברות האלה ההפרשים נעים בסביבות ה-50-60 שקל. ומה אתה הכי ממליצים לי לקחת ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-